Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - insur

Sivuja: [1] 2 3 ... 28
1
KYLLÄ/KYLLÄ näillä keepereillä ???

2
Vahvistan läsnäoloni.

Uudistukset vaikuttavat päteviltä. Itse olisin avoin myös huutokaupan säilyttämiselle waivereissa, tasapainottaa tilannetta passelisti (ehkä viime kauden onnistunein uudistus). Lähtisin jopa säilyttämään viime kauden budjetin entisellään, mutta kosmeettinen muutos $100-250 passaa myös.

3
Tosiaan onnittelut myös täältäpäin Kottiin porukalle - LB hyvänä kakkosena. Oikea kaksikko oli finaalissa, sanottiin treideistä mitä sanotaan.

Itse olen mielelläni mukana ensi kaudella myös. Sysipaskan draftin jälkeen oli paha kehittää joukkuetta varsinkin kun aktiivisia treidiosapuolia oli viime kautta vähemmän (tämä toki vaikutti omaan aktiivisuuteenikin ainakin traderintamalla). Taaksepäin on menty, mutta mursun lailla tästä on syytä lähteä kampeamaan hyvän offseasonin kautta uuteen auringonnousuun.

Lupaan olla kauden 2014-2015 alkaessa fyysisesti ja mentaalisesti tarpeeksi voimakkaassa kunnossa painaakseni täysillä vaativan 20-viikkoisen fantasyrääkin läpi. Tavoite on toki mestaruus.

Odotan myös innolla La Bamban 1½v overdue terassikutsua ( ??? ??? ??? ). Logistisesti haastava siirtymä Espoosta Helsinkiin lienee osasyynä, mutta peräänkuulutan myös LB'n vastuuta tässä asiassa.
5
Mobiili kielsi minulta eilen neljä peliä. Näillä merkein (jos ei lisäloukkaantumisia tule..) mulle tulee tällä viikolla 38 peliä ilman eilisiä. Pyydän LM-kolmikolta (kaksikolta?) armoa jotta saan nostettua eiliselle huikeat suoritukset Kahwilta (33.5p ja injuri) sekä Grangerilta (40p).

Pakko tehdä jotain jotta Tränssi kaatuu.


6
Chris Paul O
Deron Williams O
Mario Chalmers O

Olotilakartoitus:


7
insur näköjään lyönyt hanskat tiskiin  ??? No ei siinä...


Get Not So Fasted. Get Up. It's GameDay.


110 pinnaa perässä vaikka annoin maanantain eteen kik jamsille säälistä. Tällä rekordilla ja rosterilla se on jo saavutus.

8

edit.  (Myönnettäköön toki, että ottelun ratkaisuun vaikuttaneita tyriä oli aika liuta itse kenelläkin...)

Ymmärrän, että Herrat ovat alati vanheneva porukka mutta että ihan tyräepidemia jo iskenyt..?

9
insur
50
30
55
24
54
44
38
47
42
52
48
50
52
33
50
62
34
35
30
40
57
27
18
21
36
31
53
41
31
45

10
Haluaisin nyt mahdollisimman monen osallistujan mielipiteen keepereistä. Onko ensi kaudelle (ei siis tälle vaan sitä seuraavalle) 0, 1 vai 2 keeperiä? Jos keepereitä otetaan, niin ne ovat otettavissa 2. kierrokselta lähtien.

Muutama mielipide tuli aiemmin, mutta ei päätöksenteon vertaa.

Minulle sopii 1-2, mielummin kaksi.

Draftipäivämäärä mieluiten lauantai- tai maanantai-iltana ~klo 19. Sunnuntai on pyhitetty jenkkifutikselle.

11
Uudistukset vaikuttavat aiheellisilta joten olen mukana. Keeperit Noah & D.Lee

12
insurin väkevä kontribuutio näille finaaleille  :D

Väkevää argumentointia myös KJ:lta. Ei kommenttia itse asiaan vaan hyökkäys persoonaa kohtaan.

EDIT: Oli muuten näppärä tukijalan "huomaamaton" nosto tuossa Duncanilla.

13
Seven Nation Army alkaa, jatkuu viitisen sekuntia ja loppuu kuin seinään. Hmm.. Fan Up!

14
Onpas Kottii komeana! Ja onnea voittajalle, tarjoan victorykaljat heti kun vaan otat yhteyttä... :hymiö:.

Onneksi Kottii on minulle velkaa Jallun koska Luke Ridnour ei ollut ihan niin paska kuin odotettiin vaan postasi kauden päätteeksi 70.1 points averagen..

Keeperit ovat Noah ja DLee, mikäli jompikumpi ei kesän aikana kuole.

15
Joakim Noahin huikean 200+ pinnan ilta on nostanut Lob Cityn voittotaistoon! Lannistavanoloinen tappioputki on lähentelemässä loppuaan, mikäli joukkueen randomyanarit suoriutuvat yöllä tasonsa mukaisesti edes vähän alusta.

Jabastinen ilta tiedossa! Brook Lopez kaupan hyvää playoffohjelmaa havittelevalle huippumanagerillerehtiin hintaan. Soita ja tee tarjous!  8]

Sivuja: [1] 2 3 ... 28