Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 116
1
Walker saapunut, milloinka Duncan ja Constantine?
To iltapäivällä

2
Ei se Tomppa ehi tänne kertoo, kun sen pitää twitterissä olla kaiken aikaa.
Tätä on nyt kuitenkin aika turha paskoa Westerholmin päälle. Mies tekee sen mitä tehtävissä on. Kyllä seuroilla tuo runko nyt tiedossa on ollut pitkään, mutta siihen alkuperäiseen on tullut jo niin helvetisti muutoksia, että näitä **merkittyjä ne ois sitten jo suurin osa... Kyllä tulossa on aika erikoisia vieras-/kotiputkia ym..., mutta minkäs teet. Ja btw Tomppa ei ole Bilbaossa (koko muu organisaatio sitten varmaan onkin.....)

3
Se, ettei yksikään seura ole halunnut lähteä rikkomaan nykyistä sopimusta, kertoo mielestäni siitä, ettei nykyistä rajoitusta nähdä kovinkaan ongelmallisena. Muuten sopimus olisi murtunut jo.
Muuttuu ensi vuodelle, trust me...

8
Mikael Gabrielilla näkyy olevan vankka usko Vilppaaseen. :P


www.youtube.com/watch?v=Z_dZw1iBWL0

9


Liput tulee myyntiin 1.9. tiketti.fi ja seuran toimisto

10
Miesten 1. divisioona / Vs: BC Nokia 2014-15
« : 13.08.14 21.45 »
:D

Haluaisin siteerata kommenttiani tässä ketjussa 5.7.

Jos nämä em. huhut nyt pitävät paikkansa, niin olihan se aika oletettavaa, että Vidin hommaa tänne ainakin yhden maanmiehensä.

Kukahan pyrintöläinen joukkueeseen olisi tulossa? Jos minulta kysytään, niin Justus Kilpinen voisi olla sellainen, vaikken nyt edes jaksanut miettiä, mille pelipaikalle olisi edes tarvetta. Ei kai ne Välimaata ole Nokialle antamassa?

Villen jatkolle näytän kerrostalon korkuista peukkua.

On todella mielenkiintoista kuulla uutisia, mennäänkö ulkkisten osalta kahdella serbillä ja yhdellä jenkillä vai onko vielä tulossa jenkki tai kaksi lisäksi - ei kai joukkueeseen sentään viittä ulkomaalaista hankita? Kaksi serbiä + yksi jenkki antaa tietenkin sen option, että jouluna otetaan tarvittaessa yksi-kaksi jenkkiä lisää. En oikein osaa sanoa kuin, että aikamoista porukkaa siellä nyt on kasattu.
kolmehan niitä ulkomaalaisia sitten pöytäkirjaan kuitenkin vaan mahtuu..

11
basketball.eurobasket.com/player/Will_Harris/Italy/Pallacanestro_Trieste_2004/111930

https://www.youtube.com/watch?v=hWdl82G5mPg

12
Tuomas Saarinen, Vilpas 1v

14
Miesten 1. divisioona / Vs: PeU Basket 2014-15
« : 07.08.14 13.46 »
http://www.sss.fi/uutiset/urheilu/660578.html

Paul Harrison PeU Basketiin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 116