Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 120
1
Jatkoarvaus: sarjapaikan säilyttäminen lienee kuitenkin tavoitteena. Se olisi mahdotonta ilman Jacksonia.
Näinhän se voi toki olla ja näköjään marraskuussa todella monta peliä.

2
Tuleeko siitä karenssi kun siirtyy takas dirreen? En muuta keksi.
Tulee 30 pvää, mutta mitä siitä sitten?? Ei kait tuo Pyrinnön 2jengin tavoite nyt sarjanousu muutenkaan ole...  Baltian liigaan kaiketi kuitenkin ensisijaisesti hankittu.

3
Voisiko joku järjestää myös Parromille mehevän tarjouksen Etelä-Koreasta. Tai sitten Pyrsä voisi vaihtaa Parromin päittäin divarijenkki Jacksonin kanssa. Voiko Jackson ainakaan huonompi olla.
Miksei Jackson pelannut?

4
Miesten SM-sarja ja maajoukkue / Vs: Bisons 14-15
« : eilen kello 11:04 »
Tämä piilossa suolaaminen on kyllä taidetta. Gibsonin joukkueet ovat pelanneet muutaman vuoden nautittavaa koripalloa kuten pelasi eilenkin... vaikka hävisi.  Tuukka Kotin puuttuminen on iso ongelma ja palatessaan tuo mukanaan monenlaisia myönteisiä asioita mm. ison jenkin taistelijapariksi. Ja luonnollisesti sm sarja on kovatasoinen tällä hetkellä, luultavasti kovin koskaan. Siihen yhdistettynä hurja ottelupaketi Venäjällä niin yhtälö on vaikea saada toimimaan hyvin. Korjausaikaa ei juuri otteluiden välillä ole ja sekin näkyy vaikkapa hyökkäyspelin yksipuolisuudessa.
Varmaan olen väärässä, mutta mielestäni viime vuoden liiga oli kovempi...

6
Kauhajoen striimi onneksi näyttää, että toimiessaan on kelpo systeemi. Mulla ipadin kautta hdmi:llä 46sessa telsussa. Äänimaailma ihan kelpo ja kuva ei nyt ihan hd:tä mutta perus tv-kuva tasoa ihan heittämällä. Myös tulostaulu, kello ym. pelittää hyvin.
Kauhajoen hallissa hyvä valaistus tähän hommaan, kuvan värisävy miellyttävä ja mitä ilmeisimmin systeemi on toimivan kuidun päässä...

7
Seagulls-Kataja:n kuva ok lämmittelyn perusteella.  Alussa joukkueiden esittelyjen aikaan pieni alkushokki, kun lägitti pahasti ja kuva todella pikselöitynyt.

Katkeilee kyllä silti koko ajan. Pitää refreshata vähän väliä.

Äänipuolella vasta hirveää on.


Ilmeisesti Kisis on aina Kisis...  :-\  :( Onneksi tästä ei tarvinnut maksaa!

Kauhajoelta pelittää hyvin, Kisikseltä vähän vähemmän hyvin....

8
Kovin hiljasta on...

Sentään ennakko saatiin myös Hongalta, varsin tiivis sellainen.

http://www.tapiolanhonka.fi/fi/joukkueet/miehet_edustus/uutiset/?a=show&id=3687

Tuo Veikkauksen kerroin ei kyllä kuvaa ottelua kovin hyvin. Hongan kerroin (8.80) jopa houkuttaa pelaamaan vierasvoittoa!
Se ei ole kuitenkaan meikäläisen tapana, mutta aina voi ottaa hillot pisteistä, jotka tulevat kyllä menemään yli 164:n.

Pianhan se nähdään, teeveestä tietysti!  Saadaan Kauhajoen hallin kuvaus- ja äänivermeetkin testattua.


Tapiolan Honka ‏@TapiolanHonka  15m15 minutes ago
Ronnie Clark tänään sivussa @Karhubasket:ia vastaan loukkaantumisen takia. #korisliiga

9
Täällä ainakin oli kuvan laatu todella hyvä 46" telkkarilla katsottuna (720p). Olin yllättynyt miten hyvä se oli.
Olitkohan säätänyt HD kuvan päälle?
Miten nopea netti sulla on?

Tuo pelikellon puuttuminen oli puute kyllä.
Pelikellon sekoileminen Salohallin lähetyksestä johtui tuosta 24sekan taulun rikkoontumisesta. Ens kerralla sekin kunnossa (olettaen ettei hajoa uudestaan...)

10
Raporttia
http://www.vilpasvikings.fi/uutiset_news_2336.htm

Lehdistö:
Vilpas - Kouvot postgame 24.10.2014

11
Jaahas. Kouvot parempi lopulta selvänumeroisesti.
Kataja oli selvästi tullut voittamaan tänään ja olikin Vilppaan selkeästi paras pelaaja.
Walker teki 8 pistettä ensimmäiseen 2-3minuuttiin ja katosi kuvasta.
Pattilo sähläsi vielä liikaa, mutta Katajan jälkeen Vilpuran toinen pelaaja kentällä.
Ikävalko rikkoi hyökkäysaikakellon ja teki toinen toistaan typerämpiä ratkaisuja ja Kouvot pääsivät pitkälti näiden hetkien takia kirimään parikertaa Vilppaan orastavan karkumatkan kiinni.
Tästä herääkin kysymys onko se heikoin lenkki kuitenkin penkin päässä? Hänninen/Kaaresvirta Ikävalkon paikalle nopeammalla reagoinnilla niin kenties olisi kaksi pistettä jäänyt Saloon?
Kaaresvirta ajoi korille! Ja pisti muutenkin kroppaa likoon.

Kouvoista pitää mainita Ilari Seppälä joka rankoi Vilpasta etenkin kolmen pisteen heitoilla.
Toivottavasti Duncanilla on vaan flunssaa.
No ei oo flunssa, mutta jos nyt sen verran tuohon kirjoitukseesi, että Samilla joukkueen paras +/- matsissa.... Ilarilla huikea päivä ja kaverihan tuon oikeastaan Kouvoille ratkaisi.

12
Kotijoukkueen ennakkoa:
http://www.vilpasvikings.fi/uutiset_news_2331.htm

HUOM! Salohallin lipunmyynnissä käy nyt myös Smartumin Saldo-maksukortti.

Ennakkoliput:


Ja matsin jälkeen jälipeleihin raput alas...

13
Asian voi nähdä myös niin, että jos jengi nyt ostaisi palvelun siinä toivossa että se ehkä jatkossa kehittyy sille tasolle mitä oikeasti haluttaisiin niin sehän ei silloin palvelua pyörittäjälle siltä vaikuta. Se näyttää siltä, että porukka haluaa justiin sitä mistä ovat nyt maksaneetkin. Ethän sinä osta Nokian puhelintakaan sillä ajatuksella, että seuraava malli olisi lopulta toimiva?
Olen ostanut jo monta ja sitä paitsi ei niissä mitää vikaa ole...

14
Jos kerran automaattikamerat ovat mahdollisia niin miksei samalla automaattiäänet yleisöön? Yleisön reaktiot kun pallo on lähellä koria, pomppaa koriraudoista tms olisi varmaan helppo tehdä näihin matseihin missä ei selostusta ole. Hupiahan siitä tietysti tulisi kun äänet menisi epäsynkkaan, mutta ei mykkäkuvakaan kovin kiva ole.
Ääni tulee kyllä ja mitä kuvanlaatuun tulee vähän hallin kaistasta riippuen ei hd-tasoa, mutta ihan kelpo normi telkkarikuvaa isollakin ruudulla eli "Urho-tasoa".
Esimerkiksi Ipadilta hdmi-piuhalla isoon ruutuun niin ainakin mulla toimi kyllä ihan komeasti.

Tää nyt on vähän niin, että jos tätä ei kukaan osta niin en oikein jaksa uskoa, että seurojen perseet kestää sitä yksin myöskään kehittää. Ajatelkaa... jokaikinen liigapeli mahdollisuus seurata livenä missä päin maapalloa tahansa. Ei se nyt vielä ihan arkipäivää ole missäänkään lajissa.. ainakaan Suomessa.

Seurat ovat tehneet tähän aika ison panostuksen, joten jospa annettaisiin tällekin mahdollisuus ja parjataan sitten taas niin maan helvetisti sitä, jos se ei toimi.

Silti tähän loppuun... koris on parasta paikan päällä eli oman jengin matsit katsotaan kotihallissa kuten tähänkin asti, right :)


15
Tunnistaahan tosta Lehtisen, Vertion jne. ;)

OK, voi ollakin toi vimeon kaveri. Saas nähä mitä sieltä tulee. Mistä höntsäliigasta noi kuvat on? Puolustus on aika tuntematon käsite tuolla... mut palloa osaa ainakin kuljettaa mikä on aina hyvä juttu koripalloilijalle :D
Keltaisesta muovilattiasta päätellen se on Hollanti.

Sivuja: [1] 2 3 ... 120