Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 116
2
Mikael Gabrielilla näkyy olevan vankka usko Vilppaaseen. :P


www.youtube.com/watch?v=Z_dZw1iBWL0

3


Liput tulee myyntiin 1.9. tiketti.fi ja seuran toimisto

4
Miesten 1. divisioona / Vs: BC Nokia 2014-15
« : 13.08.14 21.45 »
:D

Haluaisin siteerata kommenttiani tässä ketjussa 5.7.

Jos nämä em. huhut nyt pitävät paikkansa, niin olihan se aika oletettavaa, että Vidin hommaa tänne ainakin yhden maanmiehensä.

Kukahan pyrintöläinen joukkueeseen olisi tulossa? Jos minulta kysytään, niin Justus Kilpinen voisi olla sellainen, vaikken nyt edes jaksanut miettiä, mille pelipaikalle olisi edes tarvetta. Ei kai ne Välimaata ole Nokialle antamassa?

Villen jatkolle näytän kerrostalon korkuista peukkua.

On todella mielenkiintoista kuulla uutisia, mennäänkö ulkkisten osalta kahdella serbillä ja yhdellä jenkillä vai onko vielä tulossa jenkki tai kaksi lisäksi - ei kai joukkueeseen sentään viittä ulkomaalaista hankita? Kaksi serbiä + yksi jenkki antaa tietenkin sen option, että jouluna otetaan tarvittaessa yksi-kaksi jenkkiä lisää. En oikein osaa sanoa kuin, että aikamoista porukkaa siellä nyt on kasattu.
kolmehan niitä ulkomaalaisia sitten pöytäkirjaan kuitenkin vaan mahtuu..

5
basketball.eurobasket.com/player/Will_Harris/Italy/Pallacanestro_Trieste_2004/111930

https://www.youtube.com/watch?v=hWdl82G5mPg

6
Tuomas Saarinen, Vilpas 1v

8
Miesten 1. divisioona / Vs: PeU Basket 2014-15
« : 07.08.14 13.46 »
http://www.sss.fi/uutiset/urheilu/660578.html

Paul Harrison PeU Basketiin.

11

12
- Jos Korisliiga ei tähän reagoi, niin se varmasti näkyy meidän pelaamisessa Korisliigassa. Tästä on pakko avata keskustelu Korisliigan ja Koripalloliiton välillä. Koripalloliitto haluaa kansainvälisyyttä ja kansainvälisiä pelejä ja nyt sitten näemme ovatko he tukena.

- Joku voisi mennä leffaan ja tämä olisi ”Mission impossible”. Tässä vaaditaan joustavuutta joka suunnasta – niin Koripalloliitosta ja Korisliigasta kuin myös VTB-liigasta. Tämä ei ole lainkaan se formaatti mihin me lähdimme mukaan.

VTB-liiga on yksi Euroopan kovimmista sarjoista ja Bisonsin vastustajina ovat muun muassa Petteri Koposen Himki sekä kivenkova Moskovan TsSKA. Faneille sarja luokin ainutlaatuisen mahdollisuuden seurata huippukorista.

- On tietenkin hienoa, että saamme TsSKA:n kaltaisia joukkueita tänne, mutta nyt on kysymys siitä, että olemme aallonmurtajalla. Paljon puhutaan kansainvälistymisestä niin liigassa kuin maajoukkueessakin, mutta nyt nähdään halutaanko sitä, Hannulla toteaa.

13
DJ Richardson highlights

14
Aleksi Valavuori ‏@Valavuori  57s View translation
Johnsonin jälkeen @Biisonit tulee saamaan vähän kokoa. Kaksi pelaajaa, 4,1 metriä, 215kg.


15
JOHNSON, Aaron; Highlights 2012-2013 on Vimeo

Sivuja: [1] 2 3 ... 116