Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 131
1
Vai onko tässä perheenyhdistämisellä mitään tekemistä? Veli Hunterhan on muutaman Lappeenrannan junnuminuutin perusteella suomalaiseksi laskettu, joten kaipa velikin siinä samassa :) No joo..

Jäämme odottelemaan tietoa.

Vaikka nyt onkin kesä, niin toivotaan joulupukilta yhtä avausviisikkotason suomalaista. Saattaa olla liikaa pyydetty, mutta joulupukki voi yllättää.
Veljellä on hamaan tappiin saakka tuo "suomalaisuusstatus", saavutettuja etuja ei menetä, uusia vaan ei enää tota polkua tule

2
Koska Dolenc jo Kouvoista (no joo, JKL:n kautta) tuli, niin Gibsonhan voisi ihan looginen haku. Sopisi rosteriin ja saattaisi olla myös Vidinin näköinen pelaaja.

Millä perusteella muuten Matt Gibson lasketaan suomalaiseksi?

Tossun pohja voisi vähän enemmän kyllä juoruta, jos kerran tietää :)

Jos lasketaan niin sitten hänellä on pysyvä oleskelulupa.

6
Miesten 1. divisioona / Vs: 1-divari 2015 - 2016
« : 18.06.15 10.54 »
Tuskin sentään. Jotain korvauksia ehkä on maksettu, mutta palkkaa yhtä useammalle? En usko. Raholan ja EBT:n kaverit olivat ja ovat olleet täällä tosiaan vuosia, samoin PuHun. Mutta se mitä olen kuullut, niin b-divarissa ei ollut mitään varsinaisesti tiukempaa herrasmiessopimusta jengeillä verrattuna a-divariin.
Näin ajattelinkin. Mitä tulee B-divariin yleensä niin täältä meiltä päin katsoen sarja on todella hyvä. Peu:n Joukkue koostuu kavereista, joilla ei aika/innostus riitä enää päätoimiseen harjoitteluun sekä meidän A-junioreista joille aikuisten valtakunnallinen sarja on erinomainen lisä junnusarjojen lisäksi.
Yleisöä 3-400 per matsi, joten kiinnostustakin riittää. Perniön miehet ovat oikeasti nähneet vaivaa tuon proggiksen eteen ja se kantaa hedelmää.
Mitä tulee ulkomaalaispelaajiin niin tuo yksi on kyllä aivan riittävä määrä, mutta se kyllä tarvitaan, jotta saadaan ukot omille pelipaikoilleen (kun ei näitä isoja nyt vaan täällä tunnu sikiävän...)

7
Miesten 1. divisioona / Vs: 1-divari 2015 - 2016
« : 18.06.15 09.55 »
Kyllä niitä useamman ulkomaalaispassin joukkueita oli viime kaudella enemmän kuin yksi b-divarissa. Ja jos hiuksia halotaan, niin oli tähtilipun passilla pelaavia kavereitakin viime kaudella esim. yhdessä polemiikkia synnyttäneessä ottelussa kolme pelissä (toisella kaksi, toisella yksi). B-divarissa ei ole sen kummempaa tai rajatumpaa herrasmiessopimusta, kuin a-divarissakaan.
Jos nyt tarkoitat siis kavereita, jotka on Suomessa vuosia olleet, mutta syystä tai toisesta eivät ole kansalaisuutta saaneet niin varmasti näin, mutta oliko siis oikeasti tuolle kaudelle palkattuja ulkomaalaisvahvistuksia jollakin jengillä enemmän kuin yksi?

8
Miesten 1. divisioona / Vs: 1-divari 2015 - 2016
« : 18.06.15 09.14 »


Tuota minä juuri tarkoitan. "Varsinkin kun liigajengeistäkin tulee molemmille varmasti apuja mahdollisesti myös jenkkipelaajien kautta!" Tekisipä mieleni avata se kuuluisa Pandoran lipas ja antaa palaa oikein kunnolla. 1b-divarista pitäisi kieltää KAIKKI jenkkipelaajat, jotta meidän suomalaiset lupaukset todellakin saisivat sitä kuuluisaa PELIAIKAA, eivätkä pelkkiä garbage-minuutteja. Tai sitten saisi käyttää max. yhtä jenkkiä joukkuetta kohden esittämään isähahmoa nuorille "Uncle Drewn" tyyliin. Annetaan nyt sitten kerrankin "Young Bloodeile" mahdollisuus näyttää mitä he osaavat saada aikaan parketilla. By the way, neljä jenkkiä Korisliigassa samaan aikaan kentällä tule tappamaan lajin joka tapauksessa. Ja sehän on sitten vain minun mielipiteeni, mutta olen oikeassa. T: Laulan kohta jonkun suohon, eikä se ole Pohjolan emäntä!
Tuota... eikös B-divarissa ole vain yks jenkki?? En tiedä onko tästä jotain epävirallisenvirallista herrasmiessopimusta, mutta siinä käsityksessä olen ja näin taisi ainakin viime kaudella olla.

9
Olisi kyllä Kotkalle melkoinen dowgrade jos Jefferson vaihtuu Nikkariseen.
no tää murhe on turha

12
Octagon Europe forward @MarkusMolenius is moving for the 1st time out of Finland,signing for @JamtlandBSKT in Sweden -http://www.octagonbe.com/portal/

13
Helsinki Seagulls on solminut pelaajasopimuksen kokeneen Timo Heinosen kanssa
Syksyllä jo 17. pääsarjakautensa aloittavan Heinosen sopimus on mallia 1+1.
33-vuotias Heinonen siirtyy lokkipaitaan kolmen KTP:ssa vietetyn kauden jälkeen. Kotkassa joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin kuulunut 198-senttinen laituri teki pisteitä 11.1 keskiarvolla ja kaapi 5.5 levypalloa ottelua kohden, mikä on miehen ennätys.
- Hienoa palata takaisin Helsinkiin. Olen kuullut organisaatiosta pelkkää hyvää ja totta kai sillä oli merkitystä, kun mietin tulevaisuuttani pelaajana. Joukkueen runko vaikuttaa jo tässä vaiheessa iskukykyiseltä. Odotan innolla tulevaa koriskautta tutulla Kisahallin parketilla, kommentoi Timo Heinonen.
Heinosen myötä Helsinki Seagullsilla on kolme pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Viime viikolla nimensä sopimuspapereihin laittoivat Carl Lindbom ja Antti Niskanen.

14
Turku nousi, Kelohonka ei.
Totta my bad

15
Namika Lahden Korisliigapaikan lisenssinhaltija oli Lahden NMKY ry. 1B divisioonasta paikkaa anoo Namika Lahti Juniorit ry.

Namika Lahti Juniorit ry eriytettiin Lahden NMKY ry:n edustusjoukkueen toiminnasta keväällä 2012.
Ja Hongallahan paikka 1B divariin on jo.

Sivuja: [1] 2 3 ... 131