Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 112
2
Tunti summerista.. mukana tänään Poutiainen & Kaaresvirta featuring Viking Babes. Lähtekääs yhdelle kuuntelemaan ku pojat lyö kautta nippuun..


3
Kausi on siis yhtä peliä vajaat taputeltu. Tämä kaksivuotinen projekti tällä jengillä tulee päätökseensä. Tehdään pojille yhdessä ikimuistoinen matsi ja mennään hallille huutamaan Katajabasket kumoon. Töitä ensi kauden eteen tehdään jo kovasti, mutta huomenna täys rähinä vielä päälle ja torstaina sitten saunotellaan kauden pölyt pois. Kevätkauden komea loppukiri ei sitten aivan riittänyt, mutta ei selittelyjä. Parhaat kahdeksan jengiä jatkavat pudostuspeleissä. Mutta kuten sanottu once more nämä kaverit tarvitsevat teitä, joten huomenna ke @Salohalli kello 18.30 Vilpas Vikings vs. Katajabasket. Be there..
Ennakkoa: http://www.vilpasvikings.fi/uutiset_news_2140.htm


4
Niin tai sitten surullisinta on tämä linjattomuus näiden pelikieltojen kanssa. Mitä sitten kukin omasta näkökulmastaan painottaa. Varsinkin jos nämä huhut tämän tapauksen osalta paikkansa pitävät. Sitä vain tuskin julki kerrotaan.
Tapauksesta en tiedä mitään, joten en ota siihen kantaa, mutta se tietenkin vähän ihmetyttää, että tässä kahden henkilön "kinastelussa" on vain yksi syyllinen.

5
MOBin kanssa samaa mieltä, tällaiset pelikielto -sanktiot kuulostavat jotenkin niin amatöörimaiselta toiminnalta. ja kaikkein ongelmallisinta on että ne kohdistuvat todellakin väärin. Jos halutaan rangaista Damon Williamsia ja/tai Pyrintöä, rahasakko olisi oikea tapa. Se kohdistuisi suoraan Williamsiin / Pyrintöön.

Tällaisen pelikiellon asettaminen kohdistuu epäsuorasti nyt muihin joukkueisiin. Salolla ja Lahdella ei ollut mitään tekemistä episodin kanssa, nyt tuomion suurin kärsijä saattaa olla Salo ja suurin hyötyjä Lahti. Valavuoren sanoin, amatöörit johtaa ammattilaisia.

Surullisinta tässä on se, että tämä on taas ns. "muka"rangaistus.. toimitsijakielto kauden loppuun (kausi on loppu) + yhden ottelun pelikielto peliin millä ei ole merkitystä rangaistuksen saajalle.... VMP

6
Olisikohan tuota yhden ottelun pelikieltoa annettu, jos kyseisellä ottelulla olisi jotain merkitystä Pyrinnölle... nyt sen vaikutus on ihan eri joukkueisiin.

8
Tämän yksinpuhelun voikin sitten päättää tähän matsiraporttilinkkiin:
http://www.vilpasvikings.fi/uutiset_news_2136.htm

9
Highlights Vilpas-Namika Lappeenranta 9.4.2014

10
Lehdistötilaisuus:

9.4.2014 pelatun Vilpas - Lpr Namika ottelun lehdistötilaisuus

11
Huomenna ke tunti summerista, mukana Jukka ja Eero

12
#mökkitäyteen #dreamlives #korisliiga #vilpasvikings

15
Panosta riittää ja unelma elää, joten #mökkitäyteen


Sivuja: [1] 2 3 ... 112