Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - insur

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 28
31
Lainaus käyttäjältä: King James
fuck this.


Lainaus käyttäjältä: The Game
fuck this.


Lainaus käyttäjältä: Mokeski
fuck this.
32
Killes sai itselleen keeperin, kun Pavel Millsapovic poistui Lob Cityn riveistä toveri Loromovin kanssa. Tilalle saatiin alkukauden ironisesti  kinkkua sulatellut Salmons ja loukkaantumiskierteessä olevan Anthony Davisin wingman (I know, I'm killing it) Ryan Anderson vaimoineen. Mielestäni positioiden ja Tyreken ansiosta voitin kaupan.

La Bamban kanssa suunniteltiin torstaina 27.12. paitaswappia Helsingissä iltapäivällä, onko pääkaupunkiseudulla muita liigan edustajia halukkaina oluelle illalla? Laittakee kpcom YV minulle niin vastaan massajakeluna.

Woja woja!

33
Homicidal Birds on etsinyt suuntaansa koko kauden. Joukkueen rekordi on alle .500 ja playoffit ovat jo karkaamassa. Pelaajamarkkinoiden aktiivisuudesta huolimatta joukkue ei ole löytänyt vielä täydellistä kemiaansa. Tämän osoittaa mm. edellisviikon niukka tappio La Bambasille, vaikkakin LB nakutti taululle viikon selkeästi heikoimmat voittavan joukkueen pisteet.

Los Angeles on muuttanut joukkueen ylimmän johdon elämännäkemystä huomattavasti. Tästä johtuen Homicidal Birdsin GM ja omistaja Insur on päättänyt uudelleenbrändätä joukkueensa.

Now presenting your INSUR LOB CITY

PG: Jennings, Calderon, Bledsoe
SG: Green, Beal, Barea
SF: Parsons, H. Barnes, Crowder
PF: Millsap, Noah
C: M. Gasol, R. Lopez, McGee

Viihdyttävää fantasykoripalloloppukautta tarjoten,

Insur

34
I support .C. Pitää antaa mahdollisuus kasvaa asiantuntija-GM:n saappaisiin. Kauden mittainen näyteikkuna.

:ylos:

Ei ole liigan pitkän tähtäimen edun mukaista lähteä järjestämään ajojahteja parin treidin perusteella. Olemme kaikki joskus aloittaneet fantasyn pelaamisen; give the rookie a break here.

36
Achillesmainen trade-rintaman liikehdintä jatkuu!

Muutamassa viime pelissä jytkyilleet Faried ja George saivat Stuckeyn ja Haywoodin kanssa ulostautua Wiiksiin, josta takaisinpäin tuli contract year-pommittaja Brandon Jennings, joukkueensa (gulp) ykkösoptio E'Twaun Moore sekä yllättävän tehokkaat Chandler Parsons sekä Fro Lopez. Lisäksi Kardashian sai sittenkin jatkaa matkaansa Kätyreiden joukkoon, paluupostissa tuli sisään Jose "not really a backup" Calderon. Muutosten myötä rotaatio on vähän leveämpi, toivotaan että nuoriso jatkaa hyviä otteitaan (here's looking at you, Moore & Drummond).

PG: Jennings, Barea, Calderon, Robinson, Bayless
SG: Thornton, Moore, Brooks, (Barea, Robinson, Bayless)
SF: J. Smith, Gallinari, Parsons, (Brooks)
PF: Drummond, (J. Smith, Gallinari)
C: Gasol, Lopez

Parin päivän päästä Linnut ovat .500, kun Legu kaatuu. Playoffs!

Playoffs?

37
Kiitokset aktiivisesta GM-työskentelystä, justice will prevail jne jne.

Lyhyesti kaupoista: Tuli sitten avattua treidipeli flippaamalla rustoton Brandon Roy, pelihaluton Nikola Pekovic ja wanha weikko Andre Miller ihanan tuntusiin Kenneth Fariediin (potentiaalia 100fapo jytkyihin, average lienee 75-85 paikkeilla), JJ Bareaan (80+fapoa ja pelikieltoja tiedossa) ja Jared Dudley'hin (positiot+trade bait). Tämä meni tällä hetkellä tasan, mutta Roy ja Pekovic saattavat parantaa esityksiään vielä kauden edetessä.

Sittemmin Dudley sai liikahtaa, kun Mokeski teki huikean homer-tarjouksen Kris Kardashianista, johon tietysti oli pakko tarttua. Olen nähnyt miehen otteita niin paljon TV:ssä, ettei minulla ole minkäänlaista epäilystä Krisun pelitaidoista tällä kaudella. Crash Wallacen loukkaantumisten myötä avaripaikka, minuutteja ja tuplatuplia tiedossa. Alkukauden funk on täysin selitettävissä; eroprosessi, särkynyt sydän, muutto Brooklyniin vielä kesken ja lisäksi herkkäsieluisena miehenä Krisu on ollut ylihuolissaan Sandyn tuhoista ja niiden vaikutuksesta uuteen yhteisösöönsä. Hieno mies, hieno mies. Lohdutukseksi tarjoan Krisille paikan potentiaalisesta voittajajoukkueesta. Legu is going down.

Voja voja!

38
Drafti tuli käytyä, kiitos kaikille osallistumisesta (prosentti parempi kuin viime vuonna). Valmistautuminen voisi aina olla parempaa, mutta mielestäni onnistuminen oli vähintäänkin kohtuullinen, vaikka todella isoilta nimiltä joukkueeni tänä vuonna nelospikistä huolimatta välttyikin.

PG: R. Stuckey, A. Miller, N. Robinson, D. Harris
SG: P. George, M. Thornton, B. Roy, M. Brooks, (R. Stuckey, N. Robinson)
SF: J. Smith, D. Gallinari, (P. George, M. Brooks, B. Roy)
PF: A. Drummond, (J. Smith, D. Gallinari)
C: M. Gasol, N. Pekovic, K. Perkins

Isoimpina vahvuuksina tänä vuonna lienee swingman-positioiden vahvuus, johon erityisesti draftissa keskityinkin. Neljän ensimmäisen kierroksen aikana matkaan tarttui Josh Contractyearin lisäksi Paul George ja Marcus Thornton vahvistamaan SG-SF-osastoa sekä liigan sentteriparhammistoa Marc Gasolin muodossa (18. pick taisi olla vähän reach). Tämän jälkeen hyvällä valuella kyytiin tarttuivat Italian Ori ja hätäinen PG-pick Stuckey, joidenka jälkeen drafti menikin loppupaikkoja täytellessä.

PF-osasto näyttää määrällisesti heikoimmalta, kun taas PG on laadullisesti selkeästi heikoin positioni. Luotan kuitenkin siihen, että waiverin ja treidien kautta tällä porukalla saadaan vielä voittoja nokittua (pun intended).

ps. .C. on hyvä ja ottaa yhteyttä Nate Robinsonin saatavuudesta trade-ehdotuksin.

39
NBA-senttereiden elämän realiteetit huomioiden Stiemsman liksa on aika kohdillaan (ts. hän ei ole hillittömän ylipalkattu kuten kaikki muut).
http://www.apnewsarchive.com/1996/Sonics-Get-Their-Center-Jim-McIlvaine/id-13be9fea2e056ce17f0d2fbea4601bef

Parhaalla kaudellaan 82/79GP 18.0MPG 3.8ppg, 4.0rpg 2.0bpg. (Täyttää muuten maanantaina 40. Hyvää syntymäpäivää Jim!)

40
Tarkoitin nyt sellaista small ballia, jonka voi ottaa tosissaan. Golden State, Don Nelson, D'Antoni yms. ovat pelkkä koripallon irvikuva, jossa small ballia käytettiin totaalisen väärin. Ns. pelkkää höntsäkorista, jossa yritetään voittaa pelit hyökkäämällä. ERIK SPOELSTRA kehitti aivan omanlaisensa pienen viisikon pelitavan, jossa kaikki lähtee puolustuksesta.

Sivujuonteena huomattakoon, että samalla kuin muun kp.comin NBA-sektion sisällöntuotanto on kesän saavuttua aivan uudella tasolla, foorumin aikaisempi koripalloanalyytikko #1 on laskenut tasonsa täysin provoilu- ja one liner-asteelle. Huolestuttava kehitys, jonka lopun luulimme jo nähneemme puolisen vuotta sitten kun Timo T.A. Mikkonen oli avatarina. Tiedä häntä mennäänkö tässä vielä Miamin mestaruushuuruilla vai millä, mutta kovin vahvaa analyysia ei olla muutamaan viikkoon nähty.

41
http://www.azcentral.com/sports/suns/articles/20120724phoenix-suns-new-orleans-hornets-robin-lopez-sign-and-trade-talks.html

FroLopez ja Warrick ulos, tilalle Minnesotan ensimmäisen kierroksen varaus sekä toistaiseksi urallaan yllättävän vähän aikaansaanut kaaripelaaja Wesley Johnson.

C: Marcin Gortat, Channing Frye
PF: Luis Scola, Markieff Morris
SF: Michael Beasley, Wes Johnson, PJ Tucker
SG: Jared Dudley, Shannon Brown, Dan Majerle
PG: Goran Dragic, Kendall Marshall, Bassy Telfair

Tästä ei voi olla kuin tyytyväinen, vaikka siitä saattaa muutama hemmo puuttuakin. Lopez ei ikinä istunut Suns-muottiin ShaqFu-eran jälkeen eikä Warrick ole menetys eikä mikään; varsinkin kun tänä kesänä on tullut sisään osaavaa kykyä sisäpelaajaosastolle. Nykypäivän NBA:ssa ei tarvitse kuin yhden osaavan sentterin, ja sekin on Sunsilla konferenssin huippupäätä. Gormatin huilatessa Suns voi edelleen peluuttaa Frye'a vitosena tai vaikkapa laittaa kentälle kakkosnelosista koostuvan viisikon Scola, Morris, Beasley, Dudley, Dragic. Toki tuolloinkaan ketään ei puolusteta, mutta homman nimi pitääkin Auringon Laaksossa olla Seitsemän Sekuntia tai Vähemmän. Kai tuolla rosterilla pääsee 35 voittoon..?

42
Mutta todella mielenkiintoisen tästä tekee - kuten Hollinger tuoreessa analyysissään mainitsee - että Indianalla olisi ollut varaa palkata Mahinmi suoraan ja pitää Collisonin ja Jonesin päättyvät sopimukset itsellään mahdollisia muita kauppoja varten...

Collison haluttiin pistää varmuuden vuoksi lihoiksi, jotta George Hill on entistä motivoituneempi ykköspointti? Mihin D.J. Augustin tässä sitten oikein osuu? Kai Indiana näkee (kuten minäkin) että Augustin on ikuinen kakkonen ("career back-up"), eikä aseta miehelle turhia odotuksia.

43
Sarver löi itsensä tarjouskilpailussa Childressistä, Fryesta ja Hakim Warrickista. Yhteensä näille sankareille tuli hintaa noin 100 miljoonaa dollaria.http://hoopshype.com/salaries/phoenix.htm

 8]

44
Täytyy kiusata vielä samasta aiheesta ja kysyä että mitä Phoenix tosi asiassa voittaa New Orleansin täsmätessä? Siis verrattuna siihen, että olisivat ottaneet Mayon suoralta kädeltä ja lähteneet sitten muiden pelaajien perään?


Tässä pitää toki myös muistaa, että kyseessä on Robert Sarverin johtama Phoenix Suns. Liigan pihein omistaja ei varmaankaan kovin pahalla katso, jos sattuu säästämään vuosien varrella 30-40 miljoonaa dollaria Gordonin sopimuksen täsmäyksen tapahtuessa (Mayon hankkimisen hintaan verrattuna).

Sarver on kuitenkin sama mies, joka valtuutti vielä fiksussa kunnossa olleen Bryan Colangelon (ennen Toronton menestysvuosia) myymään varauksia kuten Rudy Fernandez, Rajon Rondo sekä Nate Robinson muutamia mainitakseni ihan käteistä vastaan. Käteistä. Näiden palkkasäästöjen jälkeen Colangelo toki otti ja signasi Marcus Banksin $30mil diiliin.. Lähinnä olen onnellinen, että Sunsilla vaikuttaisi olevan vihdoinkin GM, joka on saanut avattua Sarverin lompakkoa edes aavistuksen verran.

Kuinka paljon Mayoa nappaa olla kakkosoptio? Miehen asenne on kuitenkin tunnetusti ollut täysin ammattimainen kautta uran.

45
Mokeskin lapsenuskolle  :D

rööris  tuossa fiilisteli Teletovicia. Tsekkasin hieman NBA-tilastoja näin niin kuin advanced stats meiningillä ja nyt ennustan Teletovicin NBA-uran esimerkkitapauksilla, jotka asettavat katon Mirska "Euroopan Paras" Teletovicille NBA:ssa:

LaPhonso EllisLaPhonso Ellis with the Monster Block!

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 28