Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 112
2
Lehdistötilaisuus eiliseltä. Mukana Toijalan Jukan ajatuksia tulevista pudotuspeleistä sekä Mikon mietelmiä menneestä ja tulevasta. Peukkua Katajabasketin headcoachille meille antamastaan respectistä. Tsemiä pleijareihin!

Salossa 16.4.2014 pelatun Vilpas - Kataja ottelun lehdistötilaisuus

3
Tai ehkä tämä taulukko ei kerro juuri laisinkaan, miten valmentajat ovat onnistuneet työssään.
Niin ehkä pelaajilla on kuitenkin se suurin merkitys. Taisi näilläkin palstoilla esim. osa Kouvot "faneista" joulun tienoilla valmis laittamaan Jyrin kesken kauden vaihtoon, kun oli niin täysin epäonnistunut ihan kaikessa... sitten muutama todella kova rekrytointi ja nyt taitaa coach Lehtonen olla jumalasta seuraava ;)

(edit) ja ettei taas joku ymmärrä väärin niin Jyrin bandwagonissa ollaan!

5
Tunti summerista.. mukana tänään Poutiainen & Kaaresvirta featuring Viking Babes. Lähtekääs yhdelle kuuntelemaan ku pojat lyö kautta nippuun..


6
Kausi on siis yhtä peliä vajaat taputeltu. Tämä kaksivuotinen projekti tällä jengillä tulee päätökseensä. Tehdään pojille yhdessä ikimuistoinen matsi ja mennään hallille huutamaan Katajabasket kumoon. Töitä ensi kauden eteen tehdään jo kovasti, mutta huomenna täys rähinä vielä päälle ja torstaina sitten saunotellaan kauden pölyt pois. Kevätkauden komea loppukiri ei sitten aivan riittänyt, mutta ei selittelyjä. Parhaat kahdeksan jengiä jatkavat pudostuspeleissä. Mutta kuten sanottu once more nämä kaverit tarvitsevat teitä, joten huomenna ke @Salohalli kello 18.30 Vilpas Vikings vs. Katajabasket. Be there..
Ennakkoa: http://www.vilpasvikings.fi/uutiset_news_2140.htm


7
Niin tai sitten surullisinta on tämä linjattomuus näiden pelikieltojen kanssa. Mitä sitten kukin omasta näkökulmastaan painottaa. Varsinkin jos nämä huhut tämän tapauksen osalta paikkansa pitävät. Sitä vain tuskin julki kerrotaan.
Tapauksesta en tiedä mitään, joten en ota siihen kantaa, mutta se tietenkin vähän ihmetyttää, että tässä kahden henkilön "kinastelussa" on vain yksi syyllinen.

8
MOBin kanssa samaa mieltä, tällaiset pelikielto -sanktiot kuulostavat jotenkin niin amatöörimaiselta toiminnalta. ja kaikkein ongelmallisinta on että ne kohdistuvat todellakin väärin. Jos halutaan rangaista Damon Williamsia ja/tai Pyrintöä, rahasakko olisi oikea tapa. Se kohdistuisi suoraan Williamsiin / Pyrintöön.

Tällaisen pelikiellon asettaminen kohdistuu epäsuorasti nyt muihin joukkueisiin. Salolla ja Lahdella ei ollut mitään tekemistä episodin kanssa, nyt tuomion suurin kärsijä saattaa olla Salo ja suurin hyötyjä Lahti. Valavuoren sanoin, amatöörit johtaa ammattilaisia.

Surullisinta tässä on se, että tämä on taas ns. "muka"rangaistus.. toimitsijakielto kauden loppuun (kausi on loppu) + yhden ottelun pelikielto peliin millä ei ole merkitystä rangaistuksen saajalle.... VMP

9
Olisikohan tuota yhden ottelun pelikieltoa annettu, jos kyseisellä ottelulla olisi jotain merkitystä Pyrinnölle... nyt sen vaikutus on ihan eri joukkueisiin.

11
Tämän yksinpuhelun voikin sitten päättää tähän matsiraporttilinkkiin:
http://www.vilpasvikings.fi/uutiset_news_2136.htm

12
Highlights Vilpas-Namika Lappeenranta 9.4.2014

13
Lehdistötilaisuus:

9.4.2014 pelatun Vilpas - Lpr Namika ottelun lehdistötilaisuus

14
Huomenna ke tunti summerista, mukana Jukka ja Eero

15
#mökkitäyteen #dreamlives #korisliiga #vilpasvikings

Sivuja: [1] 2 3 ... 112