Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 115
1
Miesten SM-sarja ja maajoukkue / Vs: Kouvot 2014-2015
« : tänään kello 10:54 »
JyLe ‏@JyLe73  22m View translation
3/3 jenkeistä kiinnitetty. Uusi tuttavuus Euroopassa.Levypallovoimainen, kookas transitionjoukkue kasassa. Pakki kuntoon ja palloa radalle!

2
Yksi putoaa suoraan ja yksi nousee.

3
Brandon Jefferson Highlights 2013-14 on Vimeo

4
Miesten 1. divisioona / PeU Basket 2014-15
« : 22.07.14 14.52 »
PeU Basket M1Db (tällä hetkellä) alkavalle kaudelle:

Valmennus
Tommi Sainio
Jussi Savolainen

Jojo
Teuvo Räsänen

Pelaajat:
Jussi Savolainen
Sami Himberg
Lauri Tiainen
Antti Rindell
Pekka Lammi
Niilo Merilä
Kusti Räsänen

Korin alle hakusessa levypallorohmu Ameriikanmaalta.. stay tuned ;)

5
Kouvot Kouvola ‏@Kouvot  9m View translation
Jonathan "JJ" Jones (kuvassa), Jason Conley ja Jere Luoma Kouvoihin  #kouvot #korisliiga

6
Hyviä vastustajia Biisoneilla, tosin on siellä muutama jengi Valavuoren haukkumasta höpöhöpö -liigastakin. Nevezis taisi hävitä Pyynikillä kevään playoff-pelin jotain 30 pinnaa ja Lietkabelis oli huonompi kun ei päässyt edes playoffeihin.
Kun molemmista lohkoista menee 6 parasta jatkopeleihin, on tuo jatkoon pääseminen ihan mahdollisuuksien rajoissa, nuo pari höpöhöpö-jengiä nurin ja muutama muu niin 6 parhaan joukossa ollaan.
Runkosarjassa siis 20 peliä (+Korisliigan alkusarjassa 44), eli jos jatkoon mennään niin ennen kotimaisen runkosarjan loppua on kasassa jo noin 70 virallista sarjaottelua.
Neljän kovan jenkin lisäksi tarvitaan kyllä Bomba Koivisto ja ehkä joku muukin vahvistus, sen verran raskas kausi tulossa.
Se täytyy sanoa että puolet vastustajista on sellaisia että +5000 katsojaa pitäisi saada halliin. HIFKin halli lienee ainoa mahdollinen, Himki pelin voisi viedä vaikka katetulle Olympiastadionille, täyteen myytäisiin sekin jo slipun hinnat on viimevuotisella tasolla.
40 (11 joukkuetta)

8
Miesten 1. divisioona / Vs: Fokopo 2014-2015
« : 01.07.14 20.00 »
Jamie Stewart #1 Montana State University Highlights on Vimeo

9
Olenko ymmärtänyt koripallokomin "ajatusten Tonavien" logiikan nyt oikein?
M20 maajoukkuejunnu on liian heppoinen Katajan joukkueeseen. Toisaalta Katajan pitäisi kasvattaa joukkueeseen enemmän omia junnuja. Siis Katajan omien junnujen pitäisi olla maajoukkuetasoa parempia?10
Eikös se Liiton säännöissä ole tämä porsaanreikä, jolla junnuissa pelanneet ulkomaalaiset (eurooppalaisetko vaan?) mielletään kotimaisiksi? Ei ole siis joukkueiden vika tässä mielessä tämä menettely. Ja lisää pökköä pesään lienee aiheuttanut tämä kotimaisten, jopa 10-20 minsan rotaatiopelaajien, palkkapyynnöt.

Surullinen fakta on myös se, ettei Katajan junnuissa ole moneen moneen vuoteen ollut päälle 2-metristä pelaajaa. Onko ollut Aavamäen jälkeen? Mielestäni tällainen yksi hankinta ei ole muilta junnuilta pahemmin pois. Päinvastoin roolit joukkueessa asettuvat paremmin kohdilleen. 194-senttisen laiturin ei tarvitse pelata väärää pelipaikkaa, ainakaan entisen verran.

On pelkästään hienoa, että niin Kataja kuin Kouvotkin ovat tarjonneet mahdollisuuden näille Tanskan nuorille päästä kehittymään ammattimaisessa ympäristössä ja näin edesauttaa poikia urallaan. Seuran etu tuossa tietysti on juuri se, että esim. se A-poika joukkue saa sen ison sinne rosteriinsa ja muut pojat pääsevät oikeille pelipaikoilleen eli win/win. Seurojen edustusjoukkueet luonnollisesti ei näistä pojista nyt vielä juuri muuta saa kuin yhden parimetrisen varren harjoituksiin lisää.
Tästä "porsaanreikä" säännöstäkään ei tarvitsisi keskustella mitään, jos ja kun se herrasmiessopimus ainakin tässä muodossaan kuopataan, jos sitten joku pojista ihan omilla avuillaan ansaitsee paikkansa/palkkansa siinä liigajengissä niin hienoahan se on.
Toinen asia mikä tässä tämän hetkisessä ulkomaalaissopimuksessa tökkii allekirjoittanutta on se fakta, että koko Suomalainen korisyhteisö hihkuu yhteen ääneen kun, joku Suomi-poika saa diilin ulkomaille, mutta moniko saisi, jos muut Euroopan maat suojaisivat liigansa samalla lailla... protektionismi oli termi mitä täällä käytettiin.. eihän se nyt ihan vääräkään ole.
Tämän hetkinen tilanne on seuroille kestämätön. Palkkapyynnöt eivät vastaa aidon vapaan markkinan hintatasoa, not even close.
Nämä "täynnä tarmoa" uhkakuvat on nyt jo syytä unohtaa. Huomattavasti suurempi uhkakuva on tämänhetkinen tilanne, joihin seurat ovat itsensä ajaneet.
Hyville liigatasonpelaajille ei makseta liikaa ja jokaiselle riittää duunia myös jatkossa, kuten myöskin lahjakkaimille nuorille, joilla on tahto, halu sekä työmoraali ammattilaiseksi. Tällä hetkellä valitettavasti ammattilaisstatuksen/-palkan saa jo ilman näyttöjä ja jopa ilman edellämanittuja ominaisuuksia.
Pahoittelut siitä, että vuodatus tuli Katajabasketin topiciin.
Oikein hyvää juhannusta kaikille.

11
Ei tässä "syyllisiä" tarvitse etsiä, mutta eihän liitolla ole mitään tekemistä tämän kanssa. Vai mitä tarkoitat? Ei tällä ole mitään tekemistä protektionismin kanssa, vaan Korisliigan herrasmiessäännön tulkinnan kanssa.  Ei tänne kukaan signaa junnuja Tanskasta tai mistään muualtakaan kehittymään, jos jenkkejä olisi mahdollisuus ottaa. Jännä juttu, että seurat mieluummin ottavat näitä junnuja harjoituksiin ja penkintäytteeksi kuin muokkaisivat sopimustansa. Vaikka kaikki viimeistään tällä offseasonilla ovat huomanneet suomalaispelaajien riittämättömyyden ja kustannustason.
Eiköhän tämä kevät/kesä ole näyttänyt lopuillekin seurajohtajille mitä tälle "herrasmiessopimukselle" pitäisi tehdä.

12

Juuri näin. Kannattaa suunnata katseet Liittoon, jos tässä syyllisiä aletaan hakea. Vaikka kyllähän tämä yllättävää oli.

Ehdottomasti A-poikiin tämä on buusti ja kiinnostavaa katsojankin näkövinkkelistä. Eipä siellä ole aikoihin päälle 2-metristä kaveria näkynyt. Nyt pitäis mennä muuten samalla rungolla, vaikkakin ilman Lasaroffia, taas valtakunnalliseen ykkösdirreen.
Siis missä asiassa?

13
Peukkua Mooresta, nice catch. Tuosta on hyvä lähteä puskemaan takaisin liigaan.

http://www.korihait.fi/uutiset/korihaiden-runko-hahmottumassa-moore-palaa-ja-nikula-valmentaa/

14
No prkl. Dollard ja Taft taas tulossa kehiin ;D
Moore & Wright?

Sivuja: [1] 2 3 ... 115