Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MOBvilko

Sivuja: [1] 2 3 ... 124
1
Vanhassa vara parempi...Atu on vapaa, mut eikö oo kunnossa/halua puolin/toisin.

http://www.blacktopmanagement.com/playerprofile.php?id=34

ei pelanne tänä vuonna, muita projekteja

4
Kelpais kyllä mutta noinkohan on vapaana???
On toki, mutta ei nyt ihan taatelit riittäny...

6
En jaksa tarkistaa, mutta onko Pyrinnön kokoonpanossa yhtään rinnakkaislisenssipelaajaa?

Case Honsu:

Guillermon pelaamisen viimeiseksi esteeksi oli muodostua vielä Koripalloliiton sääntöjen tulkintaan liittyvä erimielisyys, sillä liiton pääsarjaseuroilta edellyttämän sarjasitoumuksen mukaan on joukkueilla mahdollisuus rekisteröidä riveihinsä rajattu määrä, eli 18 täysi-ikäistä pelaajaa, yhden kauden aikana. HoNsUn kärsittyä syksyn mittaan lähes yliluonnollisen loukkaantumissuman, sen väreissä pelasi tuo määrä jo ennen sarjan puolta väliä. Koripalloliiton liittohallitus ratkaisi ongelman antamalla 30.12.2014 kilpailusääntöjen 31 § :n soveltamista koskeneen päätöksen, jonka mukaan ns. rinnakkaislisenssipelaajien ei katsota rekisteröityvän vastaanottavaan seuraan. Näin ollen Honsussa syksyn mittaan rinnakkaislisenssillä pelanneita Daniel Dolencia ja Jere Luomaa ei lasketa em. 18 pelaajan kiintiöön. Liittohallituksen tuoreesta päätöksestä seuraa, että de la Puente voi liittyä joukkueen kokoonpanoon välittömästi. Samalla HoNsUn pelaajakiintiössä on tilaa myös toiselle joukkueen viimekautiselle runkopelaajalle eli Henri Jokiselle heti, kun hän kuntoutuu pitkäaikaisesta polvivammastaan.

7
Vilpas - Pyrintö Post Game

8
nyt täytyy sanoa että hyvä tupamäki....taidat lukea palstaa kun uskoit että paikka puree....voidaan konsultoida lisääkin joten pysy kanavalla
No pelattiinhan tuota jo Tampereellakin. Siellä vaan Hil.. eiku Pyrsä hoiti pinnalla kuitenkin.

11
Sä voisit varmaan seuratoimijana antaa jotain osviittaa?
Riippuu tietenkin mistä jengistä puhutaan. Esim meille kallis olis Loimaalle halpa...
Eiköhän Kentin liksa pyöri siinä 2,5-3k:n välimaastossa (toki täysi arvaus), joka siis tekisi hänestä esim. meille melko normihintaisen ja jollekin muulle edukkaan...

12
Alkaa väsyttää tämä selittely. Moni liigajoukkue on tällä kaudella onnistunut erinomaisesti jenkkien hankinnassa, vaikka pelimerkkejä ei olisi ollut käytössä yhtään Pyrintöä enempää. Itse asiassa Pyrintö on lähestulkoon ainoa, jolla hommat on levinnyt totaalisesti käsiin.

Ja Tyrone Kent - kallis? Älkää nyt viitsikö naurattaa.

Määritelkää kallis? XXXX/taalaa/kk??

13
Kotijoukkueen ennakkoa tuolta:
http://www.vilpasvikings.fi/uutiset_news_2416.htm

Vierasjoukkueelta:
http://pyrinto.fi/ottelut/16-1-vilpas-pyrinto/

ja maanataina alkaa lipunmyynti tiketti.fi


14
.DIVISION: Josh Nofflet joined Tarmo (Porvoo) roster - Jan 7, 2015


   POSTED BY:
RAUNO HURMALAINEN
E-mail Rauno
Rauno's Articles


Josh Nofflet
Division 1 A: When American SG Hunter Gibson (193-G-91, college: S.Illinois) (9,8 ppg - 2,4 rpg) had left Tarmo (Porvoo) and signed with UU-Korihait (Uusikaupunki), Gibson was replaced in Porvoo by American swingman Josh Nofflet (194-G/F-88, college: Lee). Nofflet is playing his fourth season in Finland. He arrived to Oulu for the season 2011-12, then re-signed with YMCA Oulu 2012-13 and after a short stint in Germany ProB joined FoKoPo (Forssa) roster last season. This 2014-15 season Nofflet has played only five games on YMCA Oulu roster averaging 19,8 ppg - 7,2 rpg.   

Sivuja: [1] 2 3 ... 124