Koripallo.com

eteläinen III divari

  • Viestiketjun aloittaja hugh jaskaman
  • Alkaa

Pantterit - Kerava

Vs: eteläinen III divari

En niin hyvin tunne Keravan rosteria, että tietäisin kaikki avainmiehet, mutta ilmeisesti Pantterit-pelistä puuttui ainakin Railotie. Haanpää ja Korhonen olivat molemmat mukana.

Panttereiden kanssa Kollit väänsivät tasaväkisesti myös aiemmin jo tällä kaudella, jolloin viimehetken kolmosella kotitaika kuitenkin pysyi. Perjantaina vieraissa heitto ei Kolleilla samalla tavalla tippunut, vaan kolmoset kolisivat lähinnä Laajasalon rautoihin vapaammistakin paikoista.

Tietty Pantterit myös puolustivat hyvin, mistä kertoo, että Kollit tekivät parhaimmillaan vain 12 pistettä suurinumeroisimmalla jaksollaan. Panttereilta sen sijaan Niemi upotti läheltä ja kaukaa ja muut säestivät tasaisesti. Pelissä nähtiin myös Panttereiden toimeista melkein "putback-donkki", mutta M3D:mäisesti pallo kuitenkin kolahti rautaan. Lukeutui kuitenkin pelin onnistumisiin. :D

Pisteet siitä vielä annettava Keravalle, että peliä ei missään vaiheessa luovutettu, vaan Kollit jaksoivat prässätä ylhäältä loppuun saakka ja olivat muutenkin rehtejä vastustajia totuttuun tapaansa.
 
Viestejä
109
Vs: eteläinen III divari

Kiitoksia Pantterit - Kerava:lle pienimuotoisesta rapsasta. Nyt alkaa kausi olla suurimmalta osalta paketissa, mutta kolleilla homma vielä jatkuu Porvoon karsinnoissa, tästä Kollien taipaleesta karsinnoista on tulossa vielä rapsaa allekirjoittaneen kynästä. Mukavaa kevättä ja kesää kaikille!
 
Viestejä
67
Vs: eteläinen III divari

Olin paikalla, ja Panttereilla on hyvä nippu kun kaikki kehissä. Lisäksi Eki tehnyt hyvää duunia valmennuksessa! Kollit vajaana ja poissa koski,railotie,rönnholm ja pitkänen ja äijät yritetään parsia karsintoihin kasaan ja voitto olisi ollut kiven alla vaikka kaikki olisivat olleet paikalla. Kollien lievä alamäki alkoi kun Ky korille hävittiin pinnalla kun forssalainen ammattikoutsi paskansi housuun vikalla sekunnilla. Kotikarsinnnat meni ohi ja strippareita ei tarvi tilata, eikä martti saarista rokkaamaan. Harmi sillä tupa olisi saatu täyteen kylähulluja!

Kollit lähtee altavastaajana karsimaan, mutta yllätysvalmiina ja ainakin jälkipeleissä Kollit on aina ollut Suomen kärkeä!

Liiton systeemi hieman ketuttaa eli Ky kori ei halua missään nimessä järjestää turnausta, mutta lohkokakkonen kollit ei saa kotiturnausta, vaan toinen turnee menee Porvoon lisäksi Hämeenlinnaan! Tiedoksi Pubille!

Koitetaan Porvooseen saada hörhöjä paljon katsomoon ja nasta turnee ja kauden lopetus! Kiitos vastustajille kaudesta ja ensi vuonna Kollien raportteja olisi tarkoitus lukea legendaarisesta M2 dirrestä! Matka on pitkä mutta hyvinkin mahdollinen...
 

jeppis3434

Vs: eteläinen III divari

Säkittäjä sanoi:
Liiton systeemi hieman ketuttaa eli Ky kori ei halua missään nimessä järjestää turnausta, mutta lohkokakkonen kollit ei saa kotiturnausta, vaan toinen turnee menee Porvoon lisäksi Hämeenlinnaan! Tiedoksi Pubille!

Ihan fiksu järjestelyhän tuo tuntuu olevan. Sen sijaan hölmöä on että kaikki pelit ovat samana päivänä?

Haluaako PuB järjestää karsinnat?
 

Pääväijy

Vs: eteläinen III divari

jeppis3434 sanoi:
Ihan fiksu järjestelyhän tuo tuntuu olevan. Sen sijaan hölmöä on että kaikki pelit ovat samana päivänä?

Haluaako PuB järjestää karsinnat?
Varmasti haluaa Pubi järkkää karsinnat. Pelkona on, jotta Hämeenlinnan ylpeys vie karsinnat Forssaan ja Feeniksiin!
 
Viestejä
109
Vs: eteläinen III divari

April Madness Porvoossa

Koripallojumalat eivät tunne nyt armoa Kollien suuntaan ja nyt saadaan Keravalla kokea perhosvaikutuksen karuin puoli... 6.3. klo 21.30 kaikki näytti vielä hyvältä peli KY-koria vastaan oli tasainen ja tiukkaa vääntöä puolin ja toisin, oli isoja suunnitelmia kotikarsintojen grilleistä, yleisömeristä, cheerleadereistä, Maamme-lauluista ja ennen kaikkea 26.4. hullutteluiden jälkeisestä kauden päätössaunaillasta upeissa puitteissa...mutta sitten yksi totaalinen aivopieru vihellys 3 sek ennen pelin loppua puolesta kentästä sumentaa tämän kaiken: Kollit häviää ottelun Ky-koria vastaa pisteellä (mikäli tämä olisi voitettu, olisi karsinnat ollut kotona vaikka oltaisiinkin kakattu housuun niin moving uppia kuin panttereitakin vastaan). Nyt eilisen suru-uutisen myötä myös koko kauden kohokohta, jota on suunniteltu jo syyskuusta asti: 26.4. saunailtakin valuu hiekkaan, sillä Porvoosta tuli eilen tieto, että April Madness pelataan Porvoossa 27.4. SUNNUNTAINA ja Kollien ensimmäinen peli klo 10.00, että sillälailla... :'( ... Kuten jo otteluraportissa aiemmin todettiin, Ky-kori ottelun olisi voinut hoitaa jo paljon aiemmin ihan omalla pelaamisella, mutta silti jotain on kyllä vielä jäänyt tuosta hampaankoloon ja kyllä harmitus on tällä hetkellä suunnaton.

Ei muuta kuin kaikille onnea huhtikuun hullutteluihin ja ensi vuodella palloillaan sitten jossakin eteläisen alueen sarjassa.
 

qua

Vs: eteläinen III divari

Lauantai Hämeenlinna
10:30 Pub - KY-Kori
13:30 KY-Kori - ToPoLa
16:30 ToPoLa - PuB

Sunnuntai Porvoo
10:00 Räppä - Kakkoskori
13:00 Kakkoskori - Passe
16:00 Passe - Räppä
 

apm

Vs: eteläinen III divari

Löytyiskö tänään Hämenlinnasta tai huomenna Porvosta jonlinlaista live seurantaa matseihin? Täällä tai Twitterissä? Moenninen?
 
Viestejä
109
Vs: eteläinen III divari

Räppä vs Kakkoskori

+6 räpälle... Räpällä todella kova alku ja toisessa erässä jo +13 eroa, mutta kolmannen erän vahvalla pelillä vieraat nousivat jo johtoon, mutta lopun helpot ohi heitot alta ja epävarmuus vapariviivalta käänsivät pelin kuitenkin kotijoukkueelle.
 
Viestejä
109
Vs: eteläinen III divari

Kakkoskori vs FcPasse 90-77

Kollit aloitti peli hieman painavalla jalalla ja Passe juoksi tuoreilla jaloilla kuuden pinnan johtoon. Heittojyvän löydyttyä kollilauma kiri eron kiinni ja siirtyi kuskin paikalle, josta se ei enää luopunut. Pääarkkitehtinä irtiotossa toimi "fear the beard" keskinen, joka jakeli maagisia passeja ja upotti tikarikolmosen tehokkaan viitiminuuttisessaan. Viimeisessä erässä kollit repi jo 17 pisteen eron mutta Ketomaa yritti vielä ottaa joukkueensa reppuselkään kolmella perättäisellä kolmosellaan, mutta 10 pistettä lähemmäksi Passe ei enää päässyt.

13 pisteen voitolla Kollit varmistivat paikkansa M2D:n auringossa! Passen pojat puolestaan vaikuttivat olevan sen verran loppu että joutunee vielä jatkamaan kauttaan myös KY-koria vastaan ja toivoa useamman kuin neljän joukkueen nousua M2D:hen.
 

Gds

Vs: eteläinen III divari

Tappiolla Passe kolmoseen, reilummalla voitolla säilyy kakkosessa.

Rahola nousi ykköseen, joten kolmoset ei säälipaikoista kisaile.
 

JOO3

Vs: eteläinen III divari

Karsinnoista kulunut reilu viikko eikä kummastakaan lohkosta ole oikein kunnon mehusteluja saata ilmoille.
Missä esimerkiksi kakkoskorin raportit turnauksesta?
 
Viestejä
67
Vs: eteläinen III divari

Rock! Raportteja ei varmaan ole ilmaantunut, sillä takki on ainakin Keravan Kolleilla aika tyhjä. Nyt keskitytään juhlimiseen ja lauantaina 7.6 on juhlat ison maailmaan tyyliin.

Kakkoskorin tavoite oli nousu 2 divariin ja se toteutui. Joukkueessa oli paljon Keravan omia kasvatteja ja Porvoon turnaukseen saatiin ensimmäisen kerran koko kautena parsittua kaikki pelurit paikalle. Tosin heittokone nro 4 eli Piipponen seurasi pelejä sormi paketissa melkein koko kauden. Kakkoskori pelasi karsinnoissa hyvää korista ja varsinkin kokenut osasto Railotie,Korhonen,Rönnholm,Haanpää,Haapasalo ja Koski taisteli isot minuutit molemmissa peleissä. Tukea tuli juniori Sarenilta ja Kessu Keskinen pelasi miehekkäästi Passea vastaan.

Ensi kaudella on tarkoitus jatkaa 2 divaria samalla rungolla,mutta nuorentaa joukkuetta myös omilla seuran kasvateille, ja tällä kertaa Keravalle voi jopa olla tunkua sarjojen sarjaan! Eteläinen 2 divari on ensi kaudella astetta mielenkiintoisempi kun maalaisjoukkueet Kerava ja Pubi palaavat kehiin. Uskoisin myös että Passe nähdään 2 divarissa, sillä joitain luopumisia on varmasti tulossa A/B- divarissa.

Kakkoskori kiittää vastustajia ja huikeita fanejaan hienosta kaudesta!!
 

Kolmosta

Vs: eteläinen III divari

Veikkauksia, mikä on 3-div viiden kärki kaudella 2014-2015?
 
Viestejä
423
Vs: eteläinen III divari

3-div sanoi:
Vuoden 2014-2015 lohkojako näyttää mielenkiintoiselta!

Kovaa vääntöä luvassa nousupaikoista ensi vuonna!

Veikkauksia kärkiporukoista:

Lohko A: FC PASSE, Ravens, KY-kori, Pantterit
Lohko B: HNMKY Yökoripallo, JaKaRi, Seniors, MuKi II, Wolves

Ei siis missään järjestyksessä... Miltä näyttää, olenko väärässä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös