Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Viestejä
54
Vs: Eteläinen II-divari

herttaässä sanoi:
TomPo-KasPa 76-62

Munkassa käytiin mun muistin mukaan mahdollisesti joukkueiden ensimmäinen keskinäinen kamppailu ikinä. Kauhutarinoita Kaspalakkien hauiksista kuulleena en osannut oikein odottaa mitä tuleman pitää! Tarinat piti ainakin paikkaansa... :D
Tompon peli sujui pääosin ihan normaaliin tapaan eli nopeilla hyökkäyksillä ja hieman ylempää puolustaen yritettiin väsyttää vastustajaa, mutta tällä kertaa viimeistely ontui eikä joukkue saanut oikein eroa kunnolla aikaan. Kaspalakit pysyivät hyvin rinnalla/kannoilla ja ensimmäinen erä päättyi 14-14. Toinen erä meni sitten ainakin tuloksellisesti selvemmin Tompolle vaikkakin kentällä peli oli varsin samankaltaista. 2. erä 23-16.

Kolmannessa erässä Kaspalakit ryhdistäytyi ja murjoi vastustamattomasti korinalta koreja laajalla rintamalla eikä Janne Ansas joutunut pitämään yksin vierasjoukkuetta pystyssä. Erä Kaspalle luvuin 17-24. Viimeiseen erään lähdettiin siis tasalukemissa, mutta ilmeisesti vierailta loppui Mondeosta diiseli sillä TomPo kiskaisi about 20-0 runin heti erän alusta. Ottelu oli sillä taputeltu, mutta lukuunottamatta tätä viimeistä erää oli ottelu varsin tiukkaa vääntöä ja Tompon tornit (tosin pisin niistä puuttui) joutuivat oikein toden teolla töihin.

Kaspalakkeja piti pystyssä lähes koko ottelun Janne Ansas joka tosin ainakin ottelusta jääneellä vaikutelmalla on tainnut niin tehdä aiemminkin... Mutta silti mielestäni aika varteenotettava nippu vahvoja pelureita ketä tahansa vastaan m2d:ssä tällä kaudella!

Tompolla ei liiemmin kuten yleensäkään ketään noussut juurikaan muiden yläpuolelle, vaikkakin tietyt pelaajat ehkä nostavat joukkueen tasoa yhdellä pykälällä, vaan pisteitä tehtiin taas suht tasatahtiin hyvässä yhteisymmärryksessä. Ehkä se onkin ainakin tähän asti ollut Tompon kauden kovin valttikortti. Ensi viikolla Räppä. Mielenkiinnolla odotetaan millainen sakki siellä nykyään on koossa!

TomPo: Jesse Suhonen 4, Jomi Suhonen 15, Kyllönen 11, Lehtinen 2, Chepurnoy 12, Järvi 11, Tasmuth 8, Rainamaa 11

Kaspa: Vuorela 2, Riihimäki 4, Savolainen 2, Virtanen 8, Sell 2, Ansas 28, Wessman 13, Michelsen 3
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Asialliseen rapsaan hieman kertausta ja korjaus: Wessmanille merkitty kolmonen arvottu Michelinsessenille:

Ottelun alusta asti oli nähtävissä, että pisteet kiinnostivat molempia joukkueita. Tompo tarjosi M2D-tasolle harvinaista ylipuolustusta ja jotain prässintapaista. Kaspalakeille tulikin muutama harha, jotka paikattiin kuitenkin hyvällä puolustuksella. Tuomarit eivät junnujen sinkoiluista ja törmäilyistä viheltäneet Kaspalakeille virheitä, mikä olikin aivan oikea linjaus, olihan kyseessä aikuisten peli. Ainoa joka tuomareille nillitti jatkuvasti, oli Tompon koutsi, kuka lie wannabe Tomi Kaminen (pöytäkirjassa ei mainintaa)? Herra sai pöllöillä kommenteillaan jopa Kola-Kallen näyttämään charmantilta herrasmieskoutsilta. Se on paljon se.

Tompo oli täynnä perusasiat hyvin osaavia pelaajia, joista etenkin Rainamaa ja Kyllönen erottuivat muiden yläpuolelle. Joulutauolla kun pojat jättävät salaatit vähemmälle ja nostavat painonsa yli 70:een, alkaa tulosta syntyä vaikka Korisliigassa.

Pitkät tötteröt olivat kelvollisia ja heillä onkin luvassa lukuisia hyviä vuosia M2D:ssä. Tosin lontoota tavailleen Chepurnoin(?) kannattaa opetella joku toinenkin liike ja varautua siihen, että jossain vaiheessa joku saattaa hermostua aiheettomiin repimisiin ja kyynärpään heilutteluihin.

Itse peli oli ratketa jo isolla tauolla, kun Kaspa alkoi väsähtää, eikä järkeviä heittopaikkoja ehditty kunnolla luomaan 24 sekunnissa. Kolmannella jaksolla veteraanit tekivät jakson kaikki pisteet ja puolustuskin toimi mallikkaasti. Jakso selkeästi Kaspalakeille ja tilanne 54-54.

Viimeisen kympin alkuun juostu 20-0 jakso taittoi kuitenkin vahvemmankin kamelin selän ja Tompolle ansaitusti sarjapisteet.

Kaspasta ehdoton MVP oli Jansas, joka pelasi kauden parhaimman pelin. Wessman pyörähteli korin alla tehokkaasti, mutta kaukoheitot (siis yli metrin etäisyydeltä) menivät kaikki ohi. Pahiten vastustajan hyvä puolustus sekoitti tällä kertaa junnut, joiden kokonaissaldo oli 8 pistettä. Näistä 5 pinnaa viimeisellä minuutilla. Menetyksiä ja harhoja tuli sentään tasaisesti koko 40 minuutin ajan.

Kaspa: Vuorela 2, Riihimäki 4, Savolainen 2, Virtanen 8, Sell 2, Jansas 28 (MVP), Wessman 10, Akpaso -, Michelsen 6.
Tompo: Suhonen Jesse 4, Suhonen 15, Kyllönen 13, Lehtinen 2, Chepurnoy 7, Järvi 11, Tasmuth 8, Rainamaa 11.

Tompo on halutessaan kova myös divarikarsinnoissa. Kaspalakkien peli näytti 30 minuuttia siltä, että seuraavat ottelut hoidetaan jos asenne pysyy samana.
 

Räpsä

Vs: Eteläinen II-divari

lionsuh sanoi:
Ensi viikolla Räppä. Mielenkiinnolla odotetaan millainen sakki siellä nykyään on koossa!

Ketä Räpässä? Viime rapsassa mainittu Dolenc, ketä muita? Saako tarkempaa ottelurapsaa pelistä?
 
Viestejä
5 781
Vs: Eteläinen II-divari

Räpsä sanoi:
Ketä Räpässä? Viime rapsassa mainittu Dolenc, ketä muita? Saako tarkempaa ottelurapsaa pelistä?
Ottelurapsa on jo edellisellä sivulla, jos et huomannut (Sorsa kirjoitti). Ja eiköhän siellä Venäläinen, Eklund ja Stenhäll ainakin Dolencin lisäksi ole? Tämä nyt on hieman hakuammuntaa, mutta joku lähempänä oleva päivittäköön.
 

tsajajaja

Vs: Eteläinen II-divari

UJ äiti - Hypo 71-90 äidit kaatuivat heittoprosenttiinsa hypon pussittaessa kaikki sisään (mm. Valekin 3 metriä kolmosen takaa kesken erän hutaisu.) Pistäkää pelaajien pisteet, kun tiedossa.
 

puskelo

Vs: Eteläinen II-divari

Ilmeisesti PUS-Basket nappasi sunnuntain "aamupelissä" täpärääkin täpärämmän yhden pisteen voiton Kelosta.

Jonkinnäköstä rapsaa luettavissa joukkueen blogista osoitteessa: pusbasket. blogspot. com
 

hissi24

Vs: Eteläinen II-divari

Kaspalakit-Herrat 73-94 (43-43)
Tällä viikolla oli Herrojen vuoro käydä opettamassa, että koripallo on älypeli. Ja että voiton vie yleensä joukkue, jonka pelaajat tietävät edes suurin piirtein, missä pitää seisoskella, kun vastustajalla on pallo.

Herrojen pelaajista Olli ja Airas jaksavat pinnistää Cooperin testissä 2300 metriä. Habituksesta päätellen muut ottavat mieluummin taksin. Näin ollen onkin perin merkillistä, että Herrojen jaksojen pistemäärät kasvoivat loppua kohti. Kaspalakit taas hiipui 25 pisteestä viimeisen neljänneksen 14 pisteeseen.
Kaspan puolustuksen heikkoudesta kertoo paljon 94 pistettä omiin. Kun vielä Hämäläinen ja Kohila sutivat kuulaa ilmaan melko heikolla prosentilla, voi vain ihmetellä, että kuka niitä pisteitä teki?

Tasaisesta joukkueesta erottui Airas ja Laihonsalo, joka heitti sisään kovalla prosentilla. Poropudasta rikottiin usein dramaattisen näköisesti, mistä tuomarit palkitsivat vapareilla. Kovalla vapariprosentilla 10 pistettä.

Tuomaripari Koivula-Saarijärvi) oli varsin aktiivinen. Joukkuevirheet kolmannen jakson jälkeen Kaspalle 18-8. Puolueellisia he eivät olleet, Herrat vain osasivat rikkoa niin, että paljon jäi viheltämättä. Voisipa sanoa, että se oli sellaista ”kokeneen joukkueen puolustusta”.

Kaspasta Wessman loisti alussa tehden korin aina, kun pallo hänelle toimitettiin. Sitten Herrat alkoi tuplaamaan ja sitten ei enää edes toimitettu. Juuri tässä vaiheessa olisi nuorisokaartin hyvällä heittokädellä ollut käyttöä. Muutaman kerran pallo toki löysi naruihin, mutta turhan usein sitä tyydyttiin siirtelemään seuraavalle. Nuori Akpaiso osoitti jälleen olevansa eri etevä hyökkäyspäässä. Valitettavasti puolustuksessa tulee vielä nukahduksia turhan paljon.

Kaspa: Vuorela 2, Riihimäki 9, Savolainen 11, Sell 2, Michelsen 8, Ansas 9, Wessman 12 (MVP), Kokkola 5, Akpaiso 15.
Herrat: Hämäläinen 17, Heikkilä 9, Anhava 5, Laiho 0, Poropudas 10, Hirvonsalo 12, Kohila 9, Airas 18 (MVP), Olli 13.

Kaspa kyntää nyt M2D-historiansa aallonpohjassa, joten päänupin ja sarjataulukon vuoksi matsi Räppää vastaan tulee makoisaan aikaan. Herrat taasen pelaavat kohtuullista Up Yours-peliä läpi kauden ja poimivat helpot pisteet kun niitä tarjotaan. Keväällä Herrat jälleen ihmettelevät taksilla saunailtaan ajaessaan, että taas tuli sarjapaikka säilytettyä, vaikka vastustajilla pelaajat vain nuortuvat ja juoksevat Cooperissakin ”jotain 3000”.
 
Viestejä
54
Vs: Eteläinen II-divari

TomPo - Räppä 104-59 (24-9,27-17,21-13,32-20)

Kuulemani mukaan ottelu oli niin turha että sen olisi voinut jättää pelaamattakin. Räppä saapui paikalle 7 kaverilla ja ilmeisesti ilman Dolencia. Heti alussa TomPo repäisi ison johdon jonka jälkeen ottelu oli taas enemmän tai vähemmän pelailua. Toisen erän alussa Räppä yritti hieman terästäytyä, mutta tällä kertaa rahkeet/motivus ei riittänyt pidemmälle.

Ensi viikonloppuna Tompolla tuplakierros PUS-Basket ja Petäjä. Katellaan jospa vaikka niistä otteluista löytyy enemmänkin kerrottavaa.

Pisteet:

TomPo: Lewenstam 12, Suhonen Jesse 19, Lagus 0, Humphreys 2, Kyllönen 9, Niemistö 8, Sandberg 21, Chepurnoy 15, Järvi 9, Rainamaa 8

Räppä: Owuso 13, Eriksson Emil 3, Hartikainen 0, Venäläinen 15, Eriksson Joel 6, Stenhall 19, Latvala 3
 
Viestejä
7 403
Vs: Eteläinen II-divari

Kuten jossain vaiheessa taisin mainita, viikoittainen Power Ranking oli tauolla muutaman viikon muiden kiireiden johdosta. Neljässä viikossa kerkeää tapahtua kaikenlaista, eikä neljän viikon ottelutapahtumien ja voimasuhteiden muutosten linjaaminen ole aivan suoraviivaista ja vaivatonta.

Tästä syystä otimme Ranking-Raijan kanssa omavaltaisesti oikeuden pyöräyttää kasaan ns. Kalman-suotimeen perustuvan pienimuotoisen joukkueiden voimavertailutyökalun, jonka tarkoituksena on siis automatisoidusti antaa arvioita joukkueiden välisistä voimasuhteista. Joukkueiden nimien perässä listatut numeroarvot ovat joukkueiden ns. Kalman-ratingeja, jotka kuvaavat joukkueiden suhdetta sarjan keskimääräiseen joukkueeseen (mittayksikkönä piste). Ts. joukkue, jonka Kalman-rating on +10, on noin kymmenen pistettä keskimääräistä joukkuetta parempi. (Kyseessä on allekirjoittaneen kehittämä joukkueiden voimasuhteiden mittaamiseen tarkoitettu menetelmä, joka tullaan raportoimaan myös virallisena opinnäytetyönä Helsingin yliopistolle. Lisää aiheesta joskus loppuvuodesta 2010.)

Neljän viikon breikin jälkeinen mahtijärjestys on nyt siis generoitu automatisoidusti pelattujen otteluiden tuloksista, eikä inhimillisellä silmäpelillä kuten aiemmat rankingit. Vannoutuneimmat M2D-entusiastit huomaavat listauksessa varmasti jotain huomautettavaa, mutta itse suhtaudun tämänkertaiseen joukkueiden järjestykseen eräänlaisena nollauksena, jonka avulla allekirjoittanut palaa takaisin ruotuun ja jota voidaan taas ensi viikolla tarpeen vaatiessa täsmentää. Jos joku skeptikko suhtautuu tähän järjestykseen jotenkin erityisen negatiivisesti, haluaisin kuitenkin vielä täsmentää, että ko. malli on ennustanut kuluvalla kaudella oikein 67.5% otteluiden lopputuloksista.



Eteläisen kakkosdivarin "Power Ranking" (vko 7)

1.
tkk.gif
PUS-Basket (+16.44)(6-1)WWLWWWWHieman yllättäen Hra Kalman arvostaa Polyteekkarit sarjan kovimmaksi joukkueeksi (ennen TomPoa), mikä on seurausta siitä, että joukkue on hävinnyt vain yhden ottelun ja ottanut lukuisia rökälevoittoja kovistakin joukkueista. Huomattavaa on myös pisteen voitto oikeasti kovasta Kelohongasta.
2.
topo.jpeg
TomPo (+15.60)(7-0)WWWWWWWPuhtaalla pelillä yhä jatkava TomPo on ehkä hieman rauhoittanut alkukauden murhaavia otteitaan. Siis virallisissa sarjapeleissä. Eilisissä Herrojen ja Mikkien yhteisissä treeneissä meno oli kuin moukarihäkissä ja TomPo tulee lauantaina haastamaan Teekkarit sarjan ehdottomassa kärkikamppailussa.
3.
topo.jpeg
KaHe (+9.62)(4-2)LWLWWWAllekirjoittaneen poissaollessa Herrat rämpivät ensin todella pahasti (surkea arkitappio, Hyvinkäällä), mutta ovat sittemmin kunnostautuneet kolmen ottelun voittoputkella ja makoisilla voitoilla Petäjästä ja KasPasta. Lisäksi tämän palstan katkeroituneilta itkijöiltä saatiin loistava ohjelmaidea Herrojen saunailtaan: "Paljonko sinä vedät taksi-Cooperissa? Meneekö 10 km rikki?"
4.
honka.jpeg
Kelohonka (+4.19)(4-3)LWWWLWLKelohonka on Hongan junnuineen ollut pelottavan kova, mutta joutui tästä huolimatta taipumaan sekä TomPon että PUS-Basketin edessä. Siinä välissä tullut parin kymmenen pinnan voitto Räpästä ei juurikaan lämmitä.
5.
honka.jpeg
Petäjä (+1.61)(3-3)WLWLWLPetäjä on vuorotellut voitoilla ja tappioilla. Viimeisimmässä ottelussa Herrat kaatoivat liki unelmapelillä Petäjän, joka pelasi kuitenkin ilman uusimpia hankintojaan, joihin kuuluvat mm. Ere Mero, Riku Piipari (ex-KaHe muutaman vuoden takaa!), Ville Hailikari ja Tuomas "Tupla" Hautamäki (lisää sykinvihreää seniorsväriä M2D:hen!).
6.
pantterit.jpeg
Pantterit (+0.87)(4-2)LWWLWWHra Kalmanin mielestä Pantterit ovat toistaiseksi olleet "M2D:n keskinkertaisin joukkue". Oletettavasti alkukaudesta 25% edelliskautta läskimmäksi scoutattu Petolauma alkaa vähitellen päästä pelikuntoon kauden edetessä ja ottaa homman entistä totisemmin. Ainakin Make The Pääperto bongattiin sunnuntaina Martsarin hallin lehtereiltä Herroja vakoilemasta. (Kostoksi Herrat eivät sitten pelanneet yhtään kuviota. Tai ainakaan ns. oikein.)
7.
hypo.jpeg
HyPo (-1.98)(3-4)LWLWLLWPossujen kauden etenemisestä on vaikea sanoa mitään ilman joukkueen sivuilta löytyneitä ihastuttavan paikallisvärillisiä otteluraportteja. Perinteisesti kotonaan vahvana pidetty joukkue hävisi Martin Teurashallissa Passen ilotulitukselle, mutta toisaalta heti tämän jälkeen Possut mursivat vierastappiotaikansa UJ Äidin sylissä.
8.
hnmky.jpeg
Härät (-4.10)(1-6)LLLWLLLTässä vaiheessa listausta allekirjoittanut riiteli erittäin pitkään Hra Kalmanin kanssa, sillä Härät eivät ole voittaneet kuin yhden ottelun kuluvalla kaudella. Hra Kalman piti kuitenkin pintansa ja väkisti Härät tälle sijalle. Joukkueen on kuitenkin syytä hakata Mutsi todella pahasti tulevana viikonloppuna, jos aikoo nykyisen sijansa säilyttää!
9.
puhu.jpeg
KasPa (-4.69)(2-5)WLWLLLLKaspa kyntää nyt M2D-historiansa aallonpohjassa. Joukkueen piinkovasta juoksukunnosta huolimatta joukkue hävisi Herroille jouksukilpailussa, jossa Toimari Kohila polki dieselillään kolme (3!) kertaa yksinläpiajoon ja Haki Hämäläinen voitti pitkän juoksupallon KasPan nuorta ja verevää backup-sentteriä vastaan (joku Riihimäki tai jotain). Valitettavasti KasPa-lakkien pelistä puuttuu aiempien vuosien ryske ja ryminä. Joukkueen selkärankana pidetty MVP-Jansaskin nykyään vain nillittää tuomareille vastustajan kiusaamisesta ja keskittyy keskittelemään kolmosia.
10.
fcpasse.jpeg
FC Passe (-5.46)(3-4)LLLWLWWAlkukaudesta M2D:n suurimpana pettymyksenä pidetty Passe näyttää hieman toipuneen Möttölän neljänkymmenen pisteen uhan menetyksestä ja palanneen hetkittäin jopa voittojen tielle. Tästä huolimatta alkukauden masentavat otteet painavat vielä joukkueen joukkueen vaakakupin miltei nurin.
11.
hnmky.jpeg
UJ Äiti (-9.44)(2-5)WWLLLLLTodellisen salama alun ja rankingin piikkipaikan hetkellisen hallinnan jälkeen Mutsi on langennut viiden ottelun tappioputkeen ja emännän selästä on vuoroin nostettu pois homppeleita, pikkupoikia, räppäkäpäliä, teekkareita ja possuja. "Take that, Linda Lovelace!"
12.
tarmo.jpeg
Räppä (-22.65)(1-5)LLLWLLRäppä on tällä kaudella hävinnyt kaikki ottelunsa ja voittanut niukasti yhden koripallomatsin irvikuvan porvoolaistuomareilla, Porvoossa ja UJ Äitiä vastaan. Kuvaavaa on, että joukkueen pienin tappio on Passen tarjoilema 20 pisteen rökitys.

Nousussa: PUS-Basket

Laskussa: UJ Äiti

kalmanrating07.png

Rankingin liitteeksi allekirjoittaneella ei ole nyt tarjota kuin kuvaaja Kalman-ratingien päivittäisestä kehittymisestä kauden ensimmäisten 50 päivän aikana. Lisään tähän vielä sen perinteisemmän Power Ranking-kuvaajan jahka selviydyn epävirallisista kertausharjoituksista takaisin työhuoneen lämpöön ja pääsen käsiksi tarvittaviin kuvaajapohjiin.

powerranking07.png
 

Tiistai-ilta

Vs: Eteläinen II-divari

HyPo - Kelohonka 81 - 71 (38 - 29).

HyPo johti peliä alusta loppuun, välillä Kelohonka pääsi tuntumaan muttei riittävästi. Kotijoukkueen Honka oli tänään pitelemätön paukuttaen tauluun peräti 29 paunaa, myös joukkueen nestori Uotila on oivassa iskussa. Peli oli rikkonaista ja vapariviivalla ahkeroitiin molemmin puolin. Molemmilta tais lentää pari peluria suihkuun ja penkkien puolelle tais tulla muutama merkintä myös.

HyPo: Honka 29, Uotila 12, Valek 12, Puha 10, Järvinen JP 10, Sukanen 3, Järvinen AP 3, Hirvonen 2, Puustinen -.
Kelohonka: Zitting 18, Ropponen 15, Koivisto A 12, Koivisto L 8, Suominen 5, Kivistö 5, Sorri 4, Keskisaari 4.
 

kuntaliitos

Vs: Eteläinen II-divari

Räppä on tällä kaudella hävinnyt kaikki ottelunsa ja voittanut niukasti yhden koripallomatsin irvikuvan porvoolaistuomareilla, Porvoossa ja UJ Äitiä vastaan. Kuvaavaa on, että joukkueen pienin tappio on Passen tarjoilema 20 pisteen rökitys



On näköjään tapahtunut kuntaliitoksia ainoastaan eteläisessä MD2
 
Viestejä
7
Vs: Eteläinen II-divari

FC Passe harjas Pettäjän "jotain nelkyt". Imartelevasta lopputuloksesta huolimatta täytyy kuitenkin sanoa, että jotain on silloin hyvin v..urallaan, jos Passe on se joukkue joka juoksee mm. yhden 3 vastaan 0 nopean, helvetin monta muutakin nopeeta, katkoo syöttöjä ja muutenkin näyttää olevan huomattavasti paremmassa kondiksessa kuin vastustajansa.

Vaikea sanoa että ketä kaikkia Petskuilta puuttui, mutta oletetaan että aika moni runkopeluri loisti poissaolollaan jos toi jengi on kuitenkin voittanut ja hävinnyt pelejä 50/50 suhteessa ennen tätä päivää. Takatuuppari Mantereen loukkaantuminen ottelun alussa ei kyllä parantanut Petäjän zargoja, mutta tuskin kuitenkaan selittää lopputulosta. Matsi oli taputeltu jo ekan erän jälkeen ja lopun aikaa naureskeltiin, tuskailtiin ja milloin mitäkin. Lepsua ruikulipeliä kuvannee parhaiten and one-tyyliset korit joita tuli yhteensä varmaan kymmenkunta. Matsista tuli lähinnä mieleen, että kannattaisiko lopettaa vielä kun on huipulla (M2D baby) ja siirtyä pelaamaan oikeeta ikämiessarjaa tai flipperiä.

Passen vinkkelistä positiivisinta lienee suurinumeroinen voitto, sikäli kun olen ymmärtänyt kalman ra(u)nkkauksen (ent. power ranking) määritystavan. Jos on neljästä edellisestä pelistä voittanut kolme (ja nyt viidestä neljä) niin luulisi sillon kangen näyttävän ylöspäin eikä niin kuin vanhalla miehellä. Ilmeisesti vanha kunnon ra(u)nkkaus otetaan kuitenkin ensi viikosta taas käyttöön niin voinemme taas nukkua yömme rauhassa ilman kaiken maailman laskukaavojen kummittelua, kaikista meistä ei vaan ole insinööreiksi.

Pelaajakohtaisten pisteiden ilmoittaminen tästä pelistä olisi hyvän palstatilan hukkaamista jopa interwebin lähes rajattomassa ympäristössä.
 

hissi24

Vs: Eteläinen II-divari

Räppä-Kaspalakit 57-91 (34-52)
Ns. neljän pinnan ja hengennostatusottelussa ei ollut epäselvää, kummalla joukkueella on parempi materiaali. Mielenkiinto kohdistuikin siihen, saako Räppä heittohurmoksen päälle ja onko Kaspa oppinut edes puolustamisen alkeita. Ei saanut ja oli.

Kaspa oli hyllyttänyt tilapäisesti Coach Kola-Callen ja penkin päässä istui toipilas Kirjavainen. Tosin vain väliaikaisesti, sillä Pantterit taistoon mies uhkaili laittavansa tossut jalkaan. Tulevissa otteluissa penkin päässä istuu joku seuraavista vaihtoehdoista: Kola-Kalle, Titi-nalle tai Pinokkio.

Itse ottelu ei suurta draamaa tarjonnut. Kaspa laittoi palloa pussiin kovalla prosentilla korin alta ja vapariviivalta. Tuomari Eloa on usein arvosteltu, eikä häntä tälläkään kertaa voi jättää huomiotta. Vihellykset olivat niin jäätäviä, että ensimmäistä kertaa MVP-palkinto annetaan tuomarille, joka edesauttoi vihellyksillään Räppää noin 20 pisteen verran. Näin ollen Räpän pelaajat tekivät omin ansioin yhteensä 37 pistettä. Pelipaidan omaavista erottuivat edukseen vanha herra Venäläinen ja Stenhäll, joka oli kerrassaan monipuolinen.

Kaspa pelasi ensimmäistä kertaa sovittuja kuvioita, mitä tosin helpotti varsin heikko vastustaja. Kuviot pelattiin jopa niin hyvin, että nuori ja verevä backup-sentteri Riihimäki intoutui tekemään M2D-piste-ennätyksensä. Sell oli pitkästä aikaa rakkikoira-asenteella puolustuksessa ja teki useita riistoja. Huomionarvoinen oli myös Vuorelan sisään mennyt kaukoheitto. Junioreista onnistui parhaiten molemmissa päissä Kokkola.

Räppä: Elo (MVP), Eriksson 4, Hartikainen -, Venäläinen 13, J. Eriksson 11, Stenhäll 15, Eklund 4, Latvala 5, Aaltovirta 2
Kaspa: Riihimäki 25 (MVP), Virtanen 14, Sell 12, Ansas 10, Wessman 7, Vuorela 6, Vainio 2, Kokkola 10, Akpaiso 5

Porvoo menee kauden päätteeksi kolmoseen, että heilahtaa. Eikä harmita yhtään, koska Mäkki menee kiinni jo klo 22. Toivottavasti Karkkilassa saa ensi kaudella sapuskaa pelin jälkeen. Kaspan ranking tuskin tällä voitolla mihinkään nousee, mutta kaivattua itseluottamusta Porvoosta sentään saatiin. Vähän on sellainen kutina munaskuissa, että Pantterit saa ensi viikolla ihan hyvän vastuksen. Koris on taas ihan kiva peli.
 

Henkka4v

Vs: Eteläinen II-divari



Porvoo menee kauden päätteeksi kolmoseen, että heilahtaa. Eikä harmita yhtään, koska Mäkki menee kiinni jo klo 22. Toivottavasti Karkkilassa saa ensi kaudella sapuskaa pelin jälkeen. Kaspan ranking tuskin tällä voitolla mihinkään nousee, mutta kaivattua itseluottamusta Porvoosta sentään saatiin. Vähän on sellainen kutina munaskuissa, että Pantterit saa ensi viikolla ihan hyvän vastuksen. Koris on taas ihan kiva peli.

[/quote]

Karkkilasta nyt ei saa sapuskaa edes päiväsaikaan. Karkkila ja Hämeenlinna sieltä on kuitenkin vahvimmin tyrkyllä, lepyyn ei usko kukaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös