Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Keravalaisittain

Vs: Eteläinen II-divari

Keravan Energia Teamin miehet ottivat hieman yllättäen hienon voiton sarjan kärkikahinoihin ennakoidusta Pussihukista kotiavauksessaan. Ottelu sisälsi dramatiikkaa, verta ja hikeä. Kyyneleitä eivät raavaat M2D-pelurit sentään tunnetusti vuodata, vaikka muuten tunnetta pelissä riitti yllin kyllin.

Ottelun alku mentiin tasatahtiin ja ensimmäinen kymmenminuuttinen pättyi isännille 19-18 kohokohtanaan Reimo Pähnin and1-kolmonen. Toisessa erässä Keravan Energia Team yritti irtiottoa ja onnistukin siinä saaden tulostaululle ottelun puolivälissä tilanteeksi 43-33 pääarkkitehteina Karri Kohtala kolmosillaan ja Arsene Towa lähempää koria. Pussihukkia piti pelissä mukana todella hanakasti ja tarkasti ratkaisuja ottanut Marius Van Andringa saldonaan kolme kolkkia ja kakkonen päälle pelkästään toisessa erässä.

Van Adringa saatiin kiinni kolmannessa erässä, mutta tällöin vieraista nousivat esiin Tomi Aarnio ja kaikille keravalaisen koripalloilun ystäville tuttu Mikko Tuunanen. Aarnio vetäisi jaksolla kaksi kolmosta ja Tuunanen kolmannen onnistuneen bonusheittonsa ottelun siinä vaiheessa. PuHu tuli rinnalle ja ohi, mutta viimeiselle jaksolle päästiin tasatilanteessa 59-59 Toni Railotien vapareilla. Kolmas erä vieraille 16-26.

Ratkaisevan kvartaalin alussa peli näytti menevän vastustamattomasti PuHu-komennossa, mutta ero ei kuitenkaan venähtänyt liian suureksi. Viitisen minuuttia ennen loppua Jarkko Rönnholm taituroi isännät tasatilanteeseen 75-75 ja ottelui alkoi kuin alkoikin kallistumaan keravalaisille.

Reimo Pähnin vietyä Keravan Energia Teamin vapareillaan kahden pisteen johtoon, loppui vantaalaisvierailta ratkaisijat ja turhautuminen näkyi virhesaldon nopeassa kasvamisessa, joten kotijoukkue pääsi yrittämään ratkaisua useaan kertaan vapariviivalta. Joukkuevirhevaparit kimpoilivat yllättäen lähes järjestään rautoihin, mutta ottelun viimeiset kaksi minuuttia pelattiin pitkälti PuHu-päädyssä, koska isännät repivät ohiheitoistaan levypallot ja kuluttivat ajan pois kellosta. Ossi Korhonen otti jopa omasta vaparistaan hyökkäysriban. Karri Kohtala sen sijaan ei vapariviivalla erehtynyt ja järvenpääläisvahvistuksen vaparit iskivät viimeiset naulat PuHu-arkkuun.

Lopputulos 86-82 ja näin WB-vierasvoitto sai Keravan Energia Teamin osalta jatkoa arvokkaalla kotivoitolla. Seuraava M2D-koitos miesten joukkueen osalta käydään Hämeenlinnassa paikallista Punaportin Blues -joukkuetta vastaan sunnuntaina 09.10.2011.

Tilastot: Keravan Energia Team - Pussihukat 86-82 (43-33)

Kerava: Towa 24/11, Korhonen 20/2, Pähn 18/3, Kohtala 11/3, Railotie 8/2, Akpomuje 3/2, Rönnholm 2/2, Salminen 0/1

PuHu: Tuunanen 13, Virtanen 12, Aarnio 12, Van Andringa 11, Kirjavainen 9, Sell 9, Surov 8, Riihimäki 4, Ansas 2, Aho 2


Hissi kertonee lisää
 

kaksi kautta

Vs: Eteläinen II-divari

hissi sanoi:
Entä sitten? Vuosi I-divarissa (tai penkin päässä kohkannut Iverson?) on tuonut Kollilaumaan kovuutta ja yritystä. Mikäli pelit sujuvat ja I-dirre alkaa välkkyä silmissä, on Killasta todella vaikea viedä pisteitä ainakaan junnupitoisella taitojoukkueella.

Nyt on Hissin tilastot poskellaan. Kerava veti I-divarissa kaksi kautta, ei vain yhtä. Kyseessä ei ole mikään "hissi"-joukkue.
Raportti joka tapauksessa jälleen erinomainen.
 
Viestejä
283
Vs: Eteläinen II-divari

kaksi kautta sanoi:
Nyt on Hissin tilastot poskellaan. Kerava veti I-divarissa kaksi kautta, ei vain yhtä. Kyseessä ei ole mikään "hissi"-joukkue.
Raportti joka tapauksessa jälleen erinomainen.

Ehkä toinen dirrekausi oli liikaa :p
 

vamos

Vs: Eteläinen II-divari

Kelohonka – PuB 95–60 (37–34)

Kelohonka lämmitteli eilen A-poikien viikonloppuisia karsintoja varten. Syrjälän käskytyksessä koko A-poikein joukkue oli saatu mukaan. Varsinaiset kelohomppelit oli jätetty kotisohville.

Ensimmäinen puolikas oli pelkkää yksilövääntämistä molemmilta joukkueilta. Kummankaan heittopeli ei löytänyt raiteilleen. Ensimmäinen jakso meni noin 5 pinnalla Hongalle ja toinen parilla pisteellä vieraile.

Toisen jakson alkuun Honka sai heti muutamia onnistuneita kolmosia lähinnä Naapin onnistuessa ja samalla hämeenlinnaliaset alkuivat missata myös läheltä koria. Vieraiden pelistä loppui liike ja yrittäminen Hongan 10p irtioton jälkeen. Viimeiset 14-15min lähinnä kulutettin aikaa kellosta pois ja siinä samalla Honka juoksi nopeilla ja parantuneella heittopelillä lopullisen eron taululle. Hongalta parhaiten esillä Naapi ja Dolenc. Vieraista Turunen ja Teivaanmäki.
 

hämeenlinnasta

Vs: Eteläinen II-divari


onko kerava nousijaehdokas?

Ei keravan voitto ollut niiden hyvyyttä vaan puhun huonoutta!!!
 
Viestejä
342
menovinkki pyhäksi

hämeenlinnasta sanoi:
Ei keravan voitto ollut niiden hyvyyttä vaan puhun huonoutta!!!

Sunnuntaina 9.10. klo 18.30 Hämeenkaaressa jännäri Punaportin Blues - Keravan Energia Team.
 

Pallukka

Vs: Eteläinen II-divari

Onkos kukaan väliraportointikykyinen MPH:lla kattomassa Mutsit-Karkkila peliä juurikin nyt?
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

UJ Äiti - KaU Koris 83-89 (22-17, 18-27, 22-25, 21-20)
 
Viestejä
7 415
Vs: Eteläinen II-divari

Eteläisen kakkosdivarin "Power Ranking" (vko 2)

1.
fcpasse.jpeg
FC Passe
(+9.05)
(2-0)WW
Pikkulehtimiehet lauloivat, että Jore Erkinheimoa hävetti Passen kauden avannut EBT-voitto, joka tuli vissiin hieman ansaitsematta. Passen "jotain kakskyt" voitossa WB/Panttereita vastaan ei sen sijaan ole mitään hävettävää. Varsinkaan, kun nuo voittolukemat heilauttivat jalkapallistit kirkkaaseen ranking-kärkeen.
2.
honka.jpeg
Kelohonka
(+7.06)
(1-1)LW
Keskenään kisailevat ja yökylässä kujeilevat Hongan A-junnut valmistautuivat SM-karsintoihinsa ottamalla PuBin mukaan junaan ja harjaamalla hämeenlinnalaisia "jotain kolkyt". Meno oli jopa niin kovaa, ettei vanhempia honkalaisia edes kelpuutettu mukaan kimppaan.
3.
kau.png
KaU
(+6.66)
(3-0)WWW
[td]
Viime viikolla ounasteltu "kaikissa matseissa yli 90"-putki meni poikki ensimmäisessä koitoksessa, kun Namupojat kyläilivät MPH:lla.
[quote author="Hra Kalman"]Vierasvoitosta huolimatta joukkueen rankingista on päästeltävä vähän ylimääräisiä ilmoja, koska Mutsi-ottelun piste-ero ei ollut lähelläkään odotettua.
[/quote]
[/td]


[tr][td]4.[/td][td]
EBT.jpg
[/td][td]
EBT
(+3.93)
[/td][td](1-1)[/td][td]LW[/td][td]
Joonas Suotamo johti joukkueensa voittoon J KS:ää vastaan ja spankkäsi kuusi blokkia ennen suihkukomennustaan. Tilastollisesti kaveri on siis kuin Lammas-Venhola, lukuunottamatta noita kuutta blokkia.
[quote author="hamahakkimies"]
Vuosien kaunailun jälkeen on pakko myöntää, että EBT:ssä on jotain hyvääkin: uusi vanhempien tyttö- ja poikajunioreiden kehitysryhmän päävalmentaja Pekka Salminen diggaa todistettavasti Ramonesia.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]5.[/td][td]
puhu.jpeg
[/td][td]
PuHu
(+3.01)
[/td][td](1-1)[/td][td]WL[/td][td]
Kaspa-lakit heiluttivat pamppua oikein kunnolla käydessään Keravalla. Erityisesti sikaniskat keskittyivät Keravan ulkomaalaistaustaisiin pelaajiin ja tarjoilivat sekä Towalle että Pähnille "mojovat tällit päähän". Päähänlyöntikilpailu meni vissiin Puhulle lukemin 2-1, koripallokilpailu Kolleille 86-82.
[quote author="Hra Kalman"]Neljän pisteen vierastappio on minun suotimeni silmissä "tasapeli", sillä mallissa on käytössä 4.5 pisteen suuruinen kotietu. Näin ollen Hukkapussien rating ei juurikaan värähtänyt Keravan hukkareissusta.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]6.[/td][td]
kori80.jpg
[/td][td]
Keravan Energia Team
(+2.01)
[/td][td](2-0)[/td][td]WW[/td][td]
Päähänsä kohdistuneista hyökkäyksistä huolimatta Reimo "M*therf*cking" Pähn tiputtelee and-one-kolkkeja ja viimeistelee otteluita viivalta. Lisäksi kaverin kanssa on helppo keskustella.
[quote author="Hra Kalman"]Tiesittekö, että Kalman suodin on viroksi "Kalman kurn" tai "Kalman filter"?[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]7.[/td][td]
jks.jpg
[/td][td]
JKS
(+1.39)
[/td][td](1-1)[/td][td]WL[/td][td]
Jallow teki 27, mutta J KS hävisi EBT:lle, koska YO-kirjoitukset ovat sotkeneet joukkueen harjoittelun.
[quote author="Ranking-Raija"]Pierrellä on pitkä ranska ja lyhyt matikka. Muuta lyhyttä miehessä ei olekaan.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]8.[/td][td]
topo.jpeg
[/td][td]
KaHe
(-0.17)
[/td][td](1-1)[/td][td]LW[/td][td]
Kartanon Herrat on "jotain kolkyt" kovempi kuin M2D-joukkueet, jotka pelaavat 85 prosenttisen vajaalla kokoonpanolla ja viimeistelevät ottelun kolmimiehisellä viisikolla.
[quote author="Ranking-Raija"]
Herroilla oli kuulemma rattoisa saunailta, jossa palkittiin myös "KaHen Tietoviisas 2011". Onnea ja Fernettiä voittajalle!
[/quote]
(Tuon visailun kysymykset ja oikeat vastaukset löytyvät täältä.
[/td][/tr]

[tr][td]9.[/td][td]
pus.jpg
[/td][td]
PUS-Basket
(-2.23)
[/td][td](1-1)[/td][td]WL[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin.
[/td][/tr]

[tr][td]10.[/td][td]
wb.jpg
[/td][td]
WB/Pantterit
(-8.77)
[/td][td](0-2)[/td][td]LL[/td][td]
Myyttinen villikarjun ja pantterin risteytys "WB/Pantterit" ei vielä oikein löytänyt ekologista lokeroaan ja joukkue onkin toistaiseksi vaikuttanut hieman elinkelvottomalta. Tästä esimerkkinä M2D-sekasikiö sai toisessa ottelussaan FC Passelta samanaikaisesti sekä kärsälleen että hännälleen.
[/td][/tr]

[tr][td]11.[/td][td]
pub.jpg
[/td][td]
Punaportin Blues
(-10.46)
[/td][td](0-2)[/td][td]LL[/td][td]
Hämeenlinnan edustusjoukkue kävi kääntymässä Tapiolassa ja turpiin tuli "jotain kolkyt".
[quote author="http://hamptoncitybasketball.blogspot.com/2011/09/pub-tormasi-kelohonkaan.html"]
Koripallo-ottelun voittaa se joukkue, joka on halukkaampi tekemään työtä, uurastamaan kummassakin kenttäpäädyssä.
[/quote]
Pistelistauksen perusteella Rudolf Muaa ei vissiin enää napannut lähteä tekemään työtä ja uurastamaan kummassakin kenttäpäädyssä.
[/td][/tr]

[tr][td]12.[/td][td]
hnmky.jpeg
[/td][td]
UJ Äiti
(-11.48)
[/td][td](0-3)[/td][td]LLL[/td][td]
Lauantaina Mutsilla oli mukanaan seitsemän pelimiestä (mm. ei Raamia, Willbergiä, Siitosta, Langia), jotka vajaasta kokoonpanostaan huolimatta kerkesivät napsimaan viisi tekua (nuorempi Salmela kaksi, vanhempi Salmela, Telih, Tiihonen) ja viimeistelivät matsin kolmen miehen paikkapuolustuksella.
[quote author="Ranking-Raija"]
Siinä valuivat Martti Kuisman 17 ensimmäisen puoliajan pistettä hukkaan, kun nuoremmat kaverit vähän hölmöilivät.
[/quote]
[/td][/tr]



Nousussa: FC Passe, EBT

Laskussa: WB/Pantterit, UJ Äiti

powerranking02.png

kalmanrating02.png
 

Z niin kuin Zorro

Vs: Eteläinen II-divari


Hämikselle tiedoksi: Zilu bongattiin viime sunnuntaina Leppävaaran liikuntahallilla :)
 

Kamaki

Vs: Eteläinen II-divari

Z niin kuin Zorro sanoi:
Hämikselle tiedoksi: Zilu bongattiin viime sunnuntaina Leppävaaran liikuntahallilla :)

Kyllä näin todistettavasti oli. Se joka väitti että "Kamaki" olisi jo kuollut käsite on totaalisesti väärässä. Kreikan talousvaikeudet ovat ajaneet ainakin yhden Suomeen ;) keskustelu.suomi24.fi/node/8370528
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

UJ Äiti vs KaU Koris -matsin otteluraportti meillä tuolla interwebissä.
 

Havupuuu

Vs: Eteläinen II-divari

Onko kellään tarkempaa tietoa Kahe - Mutsi pelistä? Kyseisessä ottelussa kuulemma naputeltiin tekuja oikein urakalle mutsille?? :eek:
 

besame mucho

Vs: Eteläinen II-divari

aamuposti.fi/artikkeli/74034-positiivista-aggressiivisuutta-kehiin

täs hyvinkään uutinen
 

Yökyöpeli

Vs: Eteläinen II-divari

hamahakkimies sanoi:
Ihan kiva uutinen, mutta sopiiko kysyä, mitä tekemistä tällä on "Royale with M2D":n kanssa?
Eipä tuossa uutisessa taida kyllä tosiaankaan olla muuta sarjojen sarjaan viittaavaa, kun coach Maxhunin hempeämpi puoli. Miehet temmeltävät 3-divarissa pelaajavalmentajin. Besame Mucho on on ajatellut pistää linkkinsä kuitenkin sarjojen sarjaan. Suotakoon se hänelle anteeksi.
Martin Teurashallissa tapahtuu toivottavasti jo ensi kaudella myös miehisin voimin. Siihen asti Jallow-team on lähin sarjojen sarjalainen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös