Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Viestejä
283
Vs: Eteläinen II-divari

vapaaheitto sanoi:
Järven pään Jallow voitti kuulemma KaHen 83-81 Haki Hämäläisen buzzer beaterin pyöriessä marttikuismamaisesti ulos raudoista. Olen vahvasti siinä uskossa, että herra Professori (mistä suuret onnittelut) tai joku muu ansiokas munkkalainen raportoinee lisää...

Poropudas pisti kahta kaliiberia pidemmän ja leveämmän Jallowin puolustuspäässä niin ahtaalle, että Pierre jopa tuskastui pariin otteeseen. Siis oikeesti. Toisaalta Poropudaksenkaan turpa ei pysynyt kovin hyvin kiinni tuomareiden suuntaan ja taisi vaikuttaa suuresti kohtalokkaaksi osoittautuneesen penkkitekuun... Jirkan miinussarakkeeseen joutunee laittamaan myös turhan monta turn overia.

Noin muuten peli oli jokseenkin odottamatonta katsottavaa. J KS aika ajoin teki irtiottoa, mutta yhtä usein Herrat kiri takaisin ja todella pienestä oli kiinni, ettei olisi tullut maaliin voittajana. Mielestäni erittäin mielenkiintoista M2D-katsottavaa kaiken kaikkiaan. Ehkä Järven pää ei ollut ihan parhaassa iskussa, mutta uskallan väittää, että merkittävä syys siihen oli hyvällä asenteella operoinneella vastustajalla.

Propsit kummallekin joukkueelle yhtenäisistä peliasuista!
 
Viestejä
7 404
Vs: Eteläinen II-divari

vapaaheitto sanoi:
Järven pään Jallow voitti kuulemma KaHen 83-81 Haki Hämäläisen buzzer beaterin pyöriessä marttikuismamaisesti ulos raudoista. Olen vahvasti siinä uskossa, että herra Professori (mistä suuret onnittelut) tai joku muu ansiokas munkkalainen raportoinee lisää...

Valitettavasti allekirjoittaneella ei ole tähän hätään pöytäkirjaa käsillä, joten rapsuttelun osalta ollaan J KS:n (tai Pressan?) armoilla.

http://www.jksbasket.fi/?x103997=351255

Jallowin viimeinen kääntöhypäri jurppii sen verran, ettei tässä varmaan hirveästi jaksaisi kirjoitellakaan. (Lisäksi takki on aivan tyhjä illan pystypaineista...)
 
Viestejä
7 404
Vs: Eteläinen II-divari

Keski-Uusimaassa oli kuulemma ollut oheinen juttu eilisestä JKS-KaHe -matsista (ks. liite).

Sisällöllisesti tuossa jutussa ei ole mitään lisättävää J KS:n nettisivujen raporttiin (esim. pisteitä ei tietenkään löydy vierasjoukkueelle), mutta onpahan kaksi kuvaa Mane Anhavasta.
 

Liitteet

  • JKS-KaHe-Keski-Uusimaa.pdf
    325,1 KB · kertaa luettu: 694
Viestejä
7 404
Vs: Eteläinen II-divari

Herbert sanoi:
Jos ymmärrän mallin oikein, niin se kohtelee ottelun tuloksen piste-eroa lineaarisena mittarina joukkueiden tasoerosta huomioiden tuo 4.5 pisteen kotietu.

Tämä pitää paikkansa; Kalman-suotimessa piste-ero huomioidaan juurikin lineaarisesti.

Herbert sanoi:
Kysymykseni / kritiikkini kohdistuu tähän, sillä mielestäni ottelun voittaminen "jotain nelkyt" ei tarkoita, että joukkue oli kaksi kertaa niin hyvä kuin toinen joukkue, joka voitti saman vastustajan "jotain kakskyt". Nyt kysymys siis onkin, että onko olemassa parempaa mallinnusta joukkueiden tasoerosta?

Olen testaillut Kalman-suotimen havaintoyhtälöön lukemattomia erilaisia epälineaarisia muunnoksia tuosta havaitusta piste-erosta. Esimerkiksi saturoituvaa mallia, jossa kaikki "yli jotain kakskyt"-voitot ovat samanarvoisia, sekä sigmoidi-muotoisia malleja, joissa piste-eron marginaalivaikutus pienenee asteittain.

Mikään näistä malleista ei ole toiminut konsistentisti paremmin kuin yksinkertaisin lineaarinen malli. Tietenkin joillekin aineistoille joku malli saattaa toimia loistavasti, mutta jollekin toiselle datasetille tämä sama malli voi sitten olla täysin kelvoton. Lisäksi näissä muunnoksissa menetetään yleensä alkuperäisen mallin kiva tulkinnallisuus: "joukkue X on odotusarvoisesti viisi pistettä parempi kuin joukkue Y".

Herbert sanoi:
Omassa ajatuksessani on malli, jossa piste-erot jaetaan esim. kolmeen kategoriaan:
- muutaman pisteen voitot (ero max. 5p)
- normaalit voitot (ero 6-15p)
- rökälevoitot (ero min. 16p)

Ehdottamasi luokittelu on yksi vaihtoehtoinen epälineaarinen muunnos tuolle alkuperäiselle lineaariselle mallille.

Herbert sanoi:
Vierasjoukkueen voittaessa kategoria olisi aina yhtä isompi eli 3p voitto vieraskentällä olisi normaalin voiton arvoinen jne. Joku voisi perustella tarpeen vielä neljännelle kategorialle, mutta malli lienee selvä.

Tässä mennäänkin jo sitten vaaralliselle harmaalle alueelle, jossa matemaattisen mallinnuksen mielivaltaisuus nostaa päätään. Esimerkiksi luokkarajojen asettaminen on tällaisessa luokittelussa täysin analysoijan valittavissa ja mallin tuottamat tulokset riippuvat siitä, vedetäänkö kategorioiden välinen raja kuuden vai seitsemän pisteen kohdalle. Vastaavasti vierasjoukkueen tulosten shiftaaminen "pykälän verran parempaan suuntaan" on hieman epäilyttävää, eikö samalla perusteella pitäisi alunperinkin tarkastella hypoteettisella puolueettomalla kentällä pelattavia otteluita ja sitten sakottaa kotijoukkuetta/palkita vierasjoukkuetta?

Mutta joo, joka tapauksessa mielenkiintoista mietittävää.

Tiivistelmänä pitkästä jorinasta: olen kokeillut monen sorttisia malleja ja tällä hetkellä käytössä oleva äärimmilleen yksinkertaistettu malli tuntuu toimivan parhaiten.
 
Viestejä
7 404
Vs: Eteläinen II-divari

Tri Kalmanin ennusteet M2D-sarjataulukolle kauden päättyessä:

"Ennakkosuosikki voittaa aina":
Koodi:
KaU         20- 2 wwwww WWWWW WWWWL WLWWW WW
EBT         19- 3 lwwlW WWWWW WWLWW WWWWW WW
JKS         18- 4 wlwww LWWWW WWWWW WWLWL WW
Kelohonka   14- 8 lwlwL WLWLW WWWWW LWWWL WL
PuHu        13- 9 wlwwL WLWLW LLWWW WWLWW LL
PUS-Basket  13- 9 wlwlW WWWLW LWLLW LWWWL WL
Kerava      12-10 wwwww wLLLL LWLWL WLWLW LW
KaHe        10-12 lwlwl WLLWL WLWLW LWLLL WW
FC Passe     6-16 wwlll lLLWL WLWLL LLLLW LL
UJ Äiti      4-18 lllll LWLLL LLLLL LLWLW LW
WB           2-20 llllW LLLWL LLLLL LLLLL LL
PuB          1-21 llllL LLLLL LLLLL WLLLL LL

Joukkueiden odotusarvoiset voitot kauden päättyessä (ja 95%-luottamusvälit):
Koodi:
KaU         17.7941 +- 3.1949
EBT         15.4776 +- 3.3419
JKS         15.3301 +- 3.4624
Kerava       14.047 +- 3.3776
PuHu        13.5972 +- 3.6384
Kelohonka   13.0766 +- 3.6493
PUS-Basket  12.2563 +- 3.6281
KaHe        10.6433 +- 3.6363
FC Passe    6.75949 +- 3.1422
UJ Äiti     5.27886 +- 3.2886
WB          4.07501 +- 3.1362
PuB         3.66447 +- 3.0715
 
Viestejä
2 913
Vs: Eteläinen II-divari

hamahakkimies sanoi:
Lisäksi näissä muunnoksissa menetetään yleensä alkuperäisen mallin kiva tulkinnallisuus: "joukkue X on odotusarvoisesti viisi pistettä parempi kuin joukkue Y".

Asiaa lisää pohdittuani pidän tätä perustetta itse asiassa mallin mielenkiintoisuuden kannalta erittäin keskeisenä. Muutenkin vastaus vakuutti siitä, että asian pohdintaan on uhrattu jo aikaa ja vaivaa.
 

Hämiksen ihailija

Vs: Eteläinen II-divari

Olin pienissä häissä. Inspiroiduin bestmanin puheesta, jossa lähestyttiin maailmaa halun ja kyvyn kautta. Lisäksi olen jo vuosia ollut Hämiksen hiljainen ihailija. Niinpä päätin kokeilla miltä koripallon 2-divisioona näyttää, kun joukkueet asetetaan edellä mainittuu halu-kyky-viitekehykseen.


unlediyr.jpg


Mitä arvoa tästä on? Paljonkin. Power rankingin erinomaisuus perustuu sen tilastolliseen objektiivisuuteen ja antaa siten absoluuttisen oikean kuvan maailmasta. Halu-kyky-viitekehys on (toistaiseksi) täysin subjektiivinen ja tämä luonnos perustuu mielipiteeseeni. Niinpä se on täysin kiistettävissä ja mahdollisesti synnyttää keskustelua. Viitekehystä voisi toki kehittää tilastolliseen suntaan, esim. olettamalla, että halua voisi mitat suurten tappioiden puutteella, jne.

Mistä lähti halu ryhmittää joukkuuet näin? Sarjaa pitkään seuraanneena, näkisin, että 2-div on tänä vuonna voimakkaammin polarisoitunut kuin pitkään aikaan. Toisaalta sarjassa pelaa paljon kohtuu kunnianhimoisia mutta taidottomia joukkueita. Toisaalta sarjassa on poikkeuksellisen monta joukkuetta, jotka yrittävät pärjätä vanhoin meriitein. Lisäksi on joukkeita, jotka ovat liikkuneet tässä matriisissa kyvyissä alassa, mutta halussa ylös tai päin vastoin.

Koska kunniakastahan on voittaa ottelut kyvyllä, ei halulla, on mielenkiintoista nähdä kauden lopussa mitä tulee käymään. Toisin kuin pitkään aikaan, veikkaan, että halu on tänä vuonna dominoiva akseli matriisissa ja niinpä oikealle painottuvat joukkueet tulevat sijoittumaan sarjassa kärkipäähän. Jos tätä subjektiivista spekulaatiota peilaa Power rankingin ennakoimaan sarjataulukkoon, ei tulos itseasiassa ole merkittävästi erilainen, mikä kertonee siitä, että 2-divisioonassakaan ei tsemppaamatta pärjää.
 

huhu

Vs: Eteläinen II-divari

Huhu kertoo, että PuB kävi ryöstöretkellä WB:n vieraana..?
 

jölli

Vs: Eteläinen II-divari

Epävirallinen tulos wb-pub 70-74. Wb oli saanut joukkuekuvauksen saatteleva kuta kuinkin täyden nipun. Rouskua ei näkynyt. Ekaa puolikasta dominoi hassinen joka nosteli totutusti ilmaisia kuppeja pari tusinaa. Toisella jaksolla pubin koppo piti hassisen kahdessa pisteessä. Pubilta hyökkäspään tehokkain oli utrio joka reilun parin kuukauden totaalitauon jälkeen avasi kautensa 27 pinnalla.
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Otaniemen Suunnistajat-PuHu 78-69 (34-32)

Lähtöaskeleet: Vaikka Hukkien rekordi on 4-1, ei kukaan odottanut ottelusta helppoa. Aiempina vuosina ottelut ovat päätyneet muistikuvieni mukaan pääsääntöisesti Teekkareille. Ja aina Hukkien umpisurkealla pelillä. Historiallisten faktojen lisäksi tulevaa katastrofia enteili ennätyksellinen 11 miehen rosteri, kahden pelaajan kesäajassa oleminen ja yhdet kotiin jääneet pelitossut. Selkeää M1DB-materiaalia siis…

Matsi: Teekkareiden blogissa matsin kulku on kuvailtu ytimekkäästi, joten itse ottelun kulusta ei sen enempää. Hukat olivat koko 40-minuuttisen niin kujalla, ettei kunnon pystypaineja edes kyetty järjestämään. Muutamia huomioita kuitenkin:
-Ottelussa nähtiin mm. match up Surov-Marjanen (painoero jotain 40). Pitkät pojat tekivät kaikkiaan 53 pinnaa korin alta. Ottaen huomioon taktiikan pelata palloa korin alle, se on melko vähän. Tai sitten kaukaa ei osunut kukaan eikä yhtään.
-Kolmosia lähti ilmaan tuttuun tapaan 6 sekunnin hyökkäyksen päätteeksi. 40 minuutin aikana kokonaista kaksi kappaletta osui naruihin (toinen lopussa, kun matsi oli jo ratkennut).
-Yleensä tasaisesti pisteitä tekevästä Hukista vain 3 pelaajaa teki yli 5 pinnaa.
-Hukat veivät odotetusti levypallot suvereenisti molemmissa päissä, jotka Teekkarit kuittasivat riistoilla. Molemmissa päissä.

Teekkareille on pakko nostaa koppalakkia, sillä matsin aikana Ileä (MVP) lukuun ottamatta kukaan ei erityisesti noussut ylitse muiden. Aina tuli uusia miehiä, jotka hassuttivat takaovilla tai lähietäisyyden jumppereilla Hukkien puolustusta mennen tullen. Ile piti mm. van Andringalle oppitunnin, miten monipuolisia ja tarkkakätisiä M2D-pelaajat ovat parhaimmillaan - kolmannen jakson alussa 10 pistettä läheltä ja kaukaa.

Hukista puhtaat paperit saivat ainoastaan läheltä hyvin heittänyt Surov sekä Virtanen (MVP), joka osui ainoana joukkueesta maalatun alueen ulkopuolelta.

Pisteet on Teekkareiden sivuilla, menkää sinne naureskelemaan.

Entä sitten? Teekkarit ovat liikkuva ja etenkin kotisalissaan hyvin kaukaa osuva joukkue, jolla näyttää olevan aina asenne kohdillaan. Vaikka joukkueessa ei ole yhtään oikeaa sentteriä, Joukkue tekee töitä yhteisen hyvän eteen. Freelance-scheissella ja lepsulla asenteella Leppävaarasta ei pisteitä haeta.
Hukat on parhaimmillaan, kun vastustajalla on selkeät sentterit ja takamiehet. Ei vastustajan näitä rooleja pitäisi alkaa sekoittelemaan. Täysi rosteri mahdollistaa näköjään ainoastaan suuremman menetysten määrän ja huonomman asenteen. Vaikka ollaan vielä lokakuussa, näytti siltä kuin lähes jokaisella pelaajalla olisi ollut perässään tonnin painoinen marraslana. Ensi sunnuntaina kotimolskilla väännetään Mutsia vastaan. Illan otteilla Mutsi tulee saalistamaan kauden avauspisteet, eli kyllä me on jätkät hävitty se peli, niillä on se NCAA-Kuismakin.
 

VIP-katsomosta

Vs: Eteläinen II-divari

hissi sanoi:
Otaniemen Suunnistajat-PuHu 78-69 (34-32)
Teekkareille on pakko nostaa koppalakkia, sillä matsin aikana Ileä (MVP) lukuun ottamatta kukaan ei erityisesti noussut ylitse muiden. Aina tuli uusia miehiä, jotka hassuttivat takaovilla tai lähietäisyyden jumppereilla Hukkien puolustusta mennen tullen. Ile piti mm. van Andringalle oppitunnin, miten monipuolisia ja tarkkakätisiä M2D-pelaajat ovat parhaimmillaan - kolmannen jakson alussa 10 pistettä läheltä ja kaukaa.

Hukista puhtaat paperit saivat ainoastaan läheltä hyvin heittänyt Surov sekä Virtanen (MVP), joka osui ainoana joukkueesta maalatun alueen ulkopuolelta.

Raadilla oli tästä aivan toinen näkemys: Ansas (MVP), van Andringa (tsempparipalkinto). Perusteluina MVP-palkintoon mm. lukuisat menetykset (kahden käden sormet eivät riitä niitä laskemaan), korin alta ohiheittoja, sormista kirvonneita syöttöjä (peukalot takana muuten ei syöttöä saa kiinni!) -> sitten aitoa vihaa -> silmitöntä ryntäilyä -> hullun kiilto silmissä rappaamaan vastustajaa jotta saa virheen ansaittua ja pääsee vaihtopenkille vaikka kääntämään sitä kelloa. Palkintona tällä kertaa hiustenhoitotuotteita ;D

Muuten hengettömän hukkalauman tsempparipalkintoon riitti kyky ja kantti heittää ohi aina kun kori näkyy ja vaikka ei näkyisikään. Mitäh, siis heittää ohi vaikkei siitä pisteitä tulekaan :eek: Palkintona McDonalds-lahjakortti.

Uudella ilmeellä Mutsia vastaan...
 

HML

Vs: Eteläinen II-divari

PuB - Pus-Basket 111-107
PuB: Halttunen 10, Lehtola 16, Kilpinen 17, Utrio 37, Turunen 14, Suonpää 0, Koppo 4, Koivuniemi 8, Viertola 5
Pus-Basket: Piispanen 12, Päivärinta 7, Heiskanen A 2, Heiskanen J 28, Lohman 15, Heiskanen I 23, Goussev 1, Seppänen 2, Marjanen 9, Huovinen 8



Wartti-PuB ottelun pöytäkirjan kopio jäi johonkin matkalle, joten luotetaan Wartin suuntaan, että saavat pisteet tänne raapusteltua.
 
Viestejä
7 404
Vs: Eteläinen II-divari

Eteläisen kakkosdivarin "Power Ranking" (vko 6)

1.
kau.png
KaU
(+12.07)
(6-0)WWWWW W
[td]
Namukylän ylpeys kynäsi FC Passea "jotain kolkyt" jopa ilman Tolvasta ja nappasi Power Rankingin piikkipaikan.
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]
Kotituomarit? Mitkä kotituomarit? Kahdeksan virhettä matsissa on aika paljon karkkilalaisjoukkueelle kotikentällä!
[/quote]

[/td]


[tr][td]2.[/td][td]
EBT.jpg
[/td][td]
EBT
(+9.52)
[/td][td](3-2)[/td][td]LWWLW[/td][td]
M1DB-Suotamo monsterjammaili 24 pistettä ja kymmenen levaria EBT:n voittaessa tiukan paikalliskamppailun Kelohonkaa vastaan.
[quote author="http://www.ebt.fi/joukkueet/aikuiset/miehet/ebt_1/ottelurapsat-ja-satunnaiset-enna/"]
Erotuomareina ottelussa olivat Vesa Vikman ja Oona Panula. Vikmanilta tasaisen eleetön suoritus alusta loppuun, johon olisi ehkä kaivannut hieman lisää jöötä partnerin kummallisuuksien takia. Ja varmaan arvannette, etten sitten kommentoi sen enempää ko. partnerin toimintaa.
[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]
Ihme nillitystä. Meidän peleissä Oona on ollut aina pelkkää timanttia. Toivottavasti sama pätee myös ensi lauantaihin...[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]3.[/td][td]
jks.jpg
[/td][td]
JKS
(+7.29)
[/td][td](4-1)[/td][td]WLWWW[/td][td]
Jesse Viita yllätti kaikki tekemällä 26 täppää, kun J KS pelasi "korikorista" ja Jallow otti nihkeän voiton Herroista.
[quote author="hamahakkimies"]39,5 minuuttia Jallow vaikutti aivan tavalliselta M2D-kuolevaiselta, mutta se viimeinen kääntöhypäri oli ainakin M1DB-tasoa.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]4.[/td][td]
honka.jpeg
[/td][td]
Kelohonka
(+6.74)
[/td][td](2-3)[/td][td]LWLWL[/td][td]
Anton "Adebisi" Odabasi vetelee M1D:ssä kymmentä minuuttia ja reilua seitsemää pistettä per peli. Ainakin ottelurapsan perusteella samainen kaveri vetelee myös M1D-Suotamoa sekä tipoffissa että one-on-one -tilanteissa.
[quote author="Ranking-Raija"]Sehän on tosi hyvin 16-vuotiaalta junnulta! Täytyy varmaan käydä katsastamassa, olisiko pojussa jo pikkuhiljaa miesystävä-ainesta.[/quote]
[quote author="Tri Kalman"]Tähän kannattaisi varmaan laittaa myös jotain ennakoivaa keravalaiskitinää siitä, miten rekordinsa puhtaaksi nuolleiden Kollien pitäisi olla Suklaapoikien yläpuolella.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]5.[/td][td]
puhu.jpeg
[/td][td]
PuHu
(+3.48)
[/td][td](3-2)[/td][td]WLWWL[/td][td]
PuBia vastaan freelance-scheisse vielä toimi, mutta Teekkareilta sillä tulikin sitten odotetusti turpaan sunnuntaina.
[quote author="Ranking-Raija"]Jansas on kyllä ihastuttava jytkypökäle ja minun on todella vaikea käsittää, miksi natsivalvojat ovat poistaneet Jansaksen jytkypökäleyttä ihastelevan kirjoituksen tältä palstalta.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]6.[/td][td]
kori80.jpg
[/td][td]
Keravan Energia Team
(+2.50)
[/td][td](6-0)[/td][td]WWWWW W[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin, mutta coach Iverson kävi Arcturuksessa ja näki, kuinka vaahtokarkkikomeetat pelasivat paikkaprässiä.
[quote author="Coach Iverson"]Pollux Suns voitti Arcturus Hawksin selvästi 105-82.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]7.[/td][td]
pus.jpg
[/td][td]
PUS-Basket
(+0.65)
[/td][td](3-3)[/td][td]WLWLW L[/td][td]
Sunnuntaina Teekkarit pitivät Marius "once I did 27 pts" [sic] Andringan kolmessa pisteessä ja veivät pisteet KasPa-lakeilta Ile "I did 27 pts" Heiskasen johdolla. Maanantaina Hämeenlinnan "matka-pubissa" kyyti olikin sitten viileämpää ja joukkue joutui palaamaan Ota-onnelaan tiukka jatkoaikatappio harteillaan.
[/td][/tr]

[tr][td]8.[/td][td]
topo.jpeg
[/td][td]
KaHe
(+0.39)
[/td][td](2-3)[/td][td]LWLWL[/td][td]
Herroilla riitti bensaa 38 minuutin pelaamiseen Järvenpäässä ja kotijoukkue pääsi ratkaisemaan ottelun viimeisen puolen minuutin aikana.
[quote author="Ranking-Raija"]Tästä huolimatta Herrat esittivät harvinaisen hyvää "tsemppistä" tuossa ottelussa, mikä oli allekirjoittaneelle täysin odottamaton yllätys.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]9.[/td][td]
hnmky.jpeg
[/td][td]
UJ Äiti
(-9.16)
[/td][td](0-5)[/td][td]LLLLL[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin, mutta Helsingin yöstä oli kuulemma löytynyt eräs leidi, jonka "poustissa" NCAA-Kuisma oli paininut joskus vuosituhannen taitteessa.
[/td][/tr]

[tr][td]10.[/td][td]
fcpasse.jpeg
[/td][td]
FC Passe
(-9.96)
[/td][td](2-4)[/td][td]WWLLL L[/td][td]
Passella oli kaksitoista kaveria rosterissa, mutta tästä huolimatta joukkue jäi jälkeen Namupoikien kyydistä jo toisella jaksolla. Timo-Timppa "I did 17 pts" Parviainen teki 17 pistettä.
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]Olisiko jolla kulla tarkempaa tietoa Ketomaan tilanteesta ja mahdollisesta paluusta?[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]11.[/td][td]
pub.jpg
[/td][td]
Punaportin Blues
(-10.30)
[/td][td](2-4)[/td][td]LLLLW W[/td][td]
Joukkueen viime kauden MVP teki odotetun comebackin ja neljän ottelun tappioputkessa ollut joukkue vaikuttaa uudesti syntyneeltä: Lassi "I did 27 pts" Utrio teki Warttilassa 27 pinnaa ja toi joukkueelle ensimmäisen M2D-vierasvoittonsa, maanantaina Kusikaaressa Lassi "I did 37 pts" Utrio teki 37 pistettä ja johti joukkueensa jatkoaikavoittoon.
[quote author="Tri Kalman"]
Utrion paluu siirtänee joukkuetta myös oikealle ja ylös halu-kyky-avaruudessa. (Palataan tähän viitekehykseen joskus tulevaisuudessa.)[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]12.[/td][td]
wb.jpg
[/td][td]
WB/Pantterit
(-13.23)
[/td][td](0-5)[/td][td]LLLLL[/td][td]
Wartti onnistui jotenkin häviämään PuBillekin -- jopa tylysti, ettei joukkueen pelaajista yhtään mainintaan ottelurapsassa.
[quote author="hamahakkimies"]Tuossa raportissa mainittu anonyymi "Wartin ykkössentteri" saattoi olla Hassinen. Paha sanoa, mutta joka tapauksessa Koppo suoritti "hänen pestinsä kiitettävin arvosanoin".[/quote]
[/td][/tr]


Nousussa: KaU, PuB

Laskussa: JKS, PUS-Basket

powerranking06.png

kalmanrating06.png
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös