Koripallo.com

Eteläinen II-divari

geo

Vs: Eteläinen II-divari

Ennen kuin Hämiksen tai jonkun muun aloittama loka- tai parjauskampanja käynnistyy, sanoisin tähän, että hienoa!

Tehkää omaa juttuanne, mitä se ikinä onkaan... Jos esimerkisi joku harrastaa posliinilintujen maalausta tai geokätköilyä, sekin on ihan ok.

Kuten sanottu, whatever rocks your boat!
 
Viestejä
2 913
Vs: Eteläinen II-divari

hamahakkimies sanoi:
Otin talteen mahdollista tulevaa tarvetta varten.

Lauantaina 4.2.2012 MYK?
 
Viestejä
7 416
Vs: Eteläinen II-divari

Herbert sanoi:
Lauantaina 4.2.2012 MYK?

Saattaa olla lämmittelymusaksi hieman tulenarkaa materiaalia, jos kerran kipaleen lyriikoitakaan ei saa tänne poustailla ilman, että sensuuri iskee.

Sanojen talteen kirjaamisessa oli sen verran iso urakka, että tulevan viikon Power Rankingissa käsitelläänkin sitten vain ja ainoastaan posliinilintujen maalausta ja geokätköilyä.
 

Bennys Hill

Vs: Eteläinen II-divari

Tänks for the tulos. Lauantain huumaa tarjottu munkassa ja täälä tulosta odotettu jo iltapäivästä lähtien katsellen Stocktonin parhaita ja naukkaillen kossuvichyä.
 

guugle

Vs: Eteläinen II-divari

Mielenkiintoista nähdä tänään onko Keravan johtoporras jännäkakan saattelemana nostanut toisenkin Kameronin pojan rinkiin mukaan EBT:tä vastaan. Huhuja asiasta ainakin liikkuu.
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

Tappiotili avattu. KaU hävisi kotikentällään JKS:lle kauden ennätysyleisön edessä 85-90. Raportti täällä ja video myöhemmin.

Tilastot täällä.
 
Viestejä
382
Vs: Eteläinen II-divari

Kollit kohtasi kotonaan EBT:n ja otti 7. voiton putkeen. Matsi taisi päättyä 86-72 tai ainakin lähelle...

Rudolf Mua teki come backin kollilaumaan. Lisää infoa ja rapparia tullee Kollien sivuille illan aikana...
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

PuHu-Äiti 75-84 (43-42)

Lähtöaskeleet: Äiti on rämpinyt koko alkukauden, vaikka rosteri on suurin piirtein sama kuin viime kaudella, jolloin Äiti oli kärkiporukoissa. NCAA-Kuisma ei uskaltautunut tulemaan paikalle ottamaan mittaa NCAA-Surovista.
Hukkien kausi on lähtenyt käyntiin nihkeästi ja Äidin kanssa on perinteisesti ollut tiukkaa niin vierasmolskilla kun kotikammarissakin. Yleisöä oli jälleen vantaalaisittain runsaasti, sillä istumapaikat (26) olivat täynnä.

Matsi: Ottelun alussa Puhu vei levypallot ja laittoi palloa sisään niin läheltä kuin kaukaakin. Äidin joukkueesta ainoastaan Willberg (7 pinnaa ekalla jaksolla) oli hereillä ja piti Äidin edes jollain tavalla mukana ottelussa. Hukkien vaihtoruletti pyöri ja kentälle tullessaan sekä van Andringa että Riihimäki tekivät heti yhteensä 10 pistettä. Ensimmäinen menetysten värittämä kymppi selkeästi Hukille 26-18.

Toisella kympillä Hukat jatkoi pallonmenetyksiään pyörittäen samalla laajempaa rosteriaan tasaisesti. Äidiltä esiin nousivat ensin Sarkalahti (7 pinnaa putkeen) ja heti perään Raami (8 pinnaa putkeen). Ottelun lopputulosta enteili Äidin viimeinen hyökkäys, jossa ei niin ihan kauhean nopea Salmela pompotteli pallon kaarelle ja nakkasi summerin soidessa ilman minkäänlaista häirintää kolmosen pussukkaan.

Tauon jälkeen Hukat yritti pitää edelleen vauhtia yllä, mutta lukuisat menetykset veivät hyökkäyksistä terän. Äiti sen sijaan kuittasi toisessa päässä heti jakson alussa kolmella kolmosella ja viimeiselle kympille lähdettiin Äidin kolmen pinnan johdossa.

Neljännellä jaksolla Äiti toisti saman kolmostempun ja ero pysyi reilussa viidessä pisteessä loppuun saakka.

Äiti onnistui koko ottelussa 10 kertaa kaaren takaa (6 eri pelaajaa), joista 8 puoliajan jälkeen. Hukat heittivät isoja yhteensä alle 10 kertaa, joista sisään meni kaksi heittoa.

Äidin joukkueesta parhaiten onnistui Raami, joka Hukkien onneksi sentään suti vaparit järjestään ohi.

Hukkien joukkueesta puhtaat paperit sai Kirjavainen, joka viimeisteli vähäsillä minuuteilla tehokkaasti 14 pistettä. Pitkät pojat väänsivät kelvollisesti, mutta joutuivat melkoiseen ruuhkaan korin alla, kun kaukoheittäjiä ei kerta kaikkiaan ole.

Hukat: Ilvesniemi 2, Virtanen 12, Surov 8, Sell 7, Ansas 4, Kirjavainen (MVP) 14, Wessman 10, Riihimäki 9, Vuorinen -, Once I did 27 Van Andringa 7.
Äiti: Tiihonen -, Wllberg 13, Hakala 10, Lang 15, Siitonen 7, Salmela 8, Sarkalahti 7, Raami (MVP) 16, Riska 2, Jeskanen -.

Entä sitten? Äidin rosteri on ehdotonta M2D-tasoa ja mikäli joukkueen pössis pysyy samana, voittoja tulee varmasti myös kärkipään joukkueita vastaan.
Illan kotitappio oli Hukille ensimmäinen sitten viime vuoden vaihteen. Hukilla ei ollut (tänäänkään) yhtään takamiestä, joka olisi laittanut ukot paikoilleen ja johtanut peliä. Näin pelistä tulee väkisinkin freelance-scheissea ja menetyksiä siunaantuu tuplasti vastustajaan nähden. Kun vielä kaukoheitot ovat hakusassa ja katupoika-asenne puuttuu, on oikeastaan ihme, että Hukilla on edes kolme voittoa plakkarissa. Hukkien toimistolla Jansson on kuitenkin jo soitellut liittoon, jotta nousukarsintoihin pääsisi keväällä etelän lohkosta 8 joukkuetta.
 

00400

Vs: Eteläinen II-divari

KaHe-Wartti-Basket 78-69 (30-35)

Lähtöaskeleet: KaHe oli esiintynyt pirteästi edellisessä ottelussaan Järvenpäässä, mutta WB-kotipeliä edelsi ehkä koko kauden surkein treeniviikko. Viime kaudella melkeinpä voitosta voittoon edennyt Wartti-Basket oli puolestaan yhä nollakerhossa, mutta tiedettiin kuitenkin suhteellisen kovatasoiseksi vastustajaksi.

Matsi: Alkulämmittelyssä WB-miehistössä löysää lay-upia juoksi kahdeksan jannua, joiden joukosta uupui Paltsin kesäpeleistäkin tuttu Hassinen. Ennen peliä pukukopissa kahelaiset sopivat, että Hänninen saa erityishuomiota, eli hänet pyrittäisiin pitämään kokonaan pois pallosta.

Useimmiten arki-iltojen treeneissä tarvitaan herätyksenä tai piristysruiskeena joko Kohilan tai Poroputaan aavistuksen likainen skriini, jotta KaHen takamiesosasto jaksaisi pitkien työpäivien jälkeen löytää uutta puhtia ja säntäillä aggressiivisesti pallon perässä. Wartti-pelin avausneljänneksellä minkäänlaista herätysnappulaa ei painettu, sillä koko jakso oli molemmissa päissä kaiken kaikkiaan melko vetelää toimintaa. Vierasjoukkueelta Rautiainen pääsi upottamaan alussa kaksi perättäistä kolmosta.

KaHella oli pitkään kasassa vain kahdeksan pinnaa, kunnes loppuhetkillä Late Hämäläinen ja Kohila naulasivat perättäiset kolmoset. Ekalla tauolla eroa neljä pistettä vierailijoiden eduksi: 18-14.

Toisella neljänneksellä KaHe tiivisti puolustustaan, ja pääsi puolinopeilla hyökkäyksillä kaventamaan eroa. Etenkin Heikkilä pääsi salakavalasti viimeistelemään lähietäisyydeltä useaan otteeseen.

Ottelun erikoisin episodi nähtiin tilanteessa 23-22, kun Poropudasta rikottiin pallottomana KaHen omalla kenttäpuoliskolla eli toisin sanoen puolustuspäässä, mutta hyökkäykseen lähdettäessä. Joukkuevirheet olivat täynnä ja seurasi vapaaheitot. Niitä asteli heittämään H. Hämäläinen, joka ehtikin upottaa jo ensimmäisen, ennen kuin WB:n kaverit aloittivat jumalattoman kovaäänisen protestoinnin.

Tuomarikaksikosta Hakamäki-Panula viehättävämpi puolisko huomasi, että viivalla oli tosiaan henkilö, jota ei rikottu. Hänen tulkintansa mukaan kyseessä oli huijausyritys, mistä johtuen hän vihelsi teknisen virheen Poroputaalle.

Seurasi italialaistyyppinen torikokous: käsien levittelyä ja huutelua. Tuomarit ottivat jopa oman aikalisän puidakseen tilannetta ylimääräiset pari minuuttia, mutta tuomio kaikesta huolimatta pysyi voimassa.

Tekninen virhe siis annettiin, vaikka dumarit eivät sanoneet mitään KaHen pelaajille väärästä heittäjästä.

Tuomarien ratkaisu oli kaikki seikat huomioon ottaen vähintäänkin kyseenalainen, mutta se sopi lauantai-iltaiseen M2D-peliin kuin nenä päähän. Paikalla ollutta noin 15-päistä yleisöäkin nauratti.

Ironista kyllä, Poropudas upotti vielä kalabaliikin päätteeksi molemmat vaparinsa, mutta loppujakson ajan KaHen peli oli sotkun jälkeen täysin sekaisin: puoliajalla WB:llä viiden pinnan johto 30-35.

Kolmannen neljänneksen KaHe aloitti väkevästi. Eritoten Lammas-Venholan, puolikuntoisen Humphreysin ja grammakeiju Billy Harjulan koreilla isännät karkasivat jo lähes 10 pinnan karkumatkalle.

KaHen ”runin” aikana WB otti tasapuolisuuden nimissä kaksi teknistä virhettä, joten tuomarilinja ei tuntunut ihan kaikkia miellyttävän, eikä ihme. Ottelussa oli nimittäin sallivin tuomarilinja, jota olen koskaan M2D:ssä omin silmin todistanut, mistä johtuen tunteet olivat pinnassa. Päätösneljänneksellä oli kiistapallon jälkeisessä tilanteessa hieman nujakointiakin, mutta siitäkin selvittiin lopulta helpommalla kuin normaalisti snägärijonossa.

Vikalla kympillä WB alkoi puolustaa huomattavasti aggressiivisemmin, ja KaHen pelaajistossa käynnistyi tuttu skagaaminen. Lopussa kuitenkin Haki Hämäläinen ja Billy upottivat tärkeät vaparit niin, ettei WB päässyt viimeisillä minuuteillakaan seitsemää pistettä lähemmäksi.

Pelin päätyttyä pukkarissa yksi ottelun ratkaisijoista kiteytti loistavasti voittamisen hienouden toteamalla: ”Kyllä tämä taas todistaa, että on mukavampi voittaa paskalla pelillä kuin hävitä hyvällä pelillä!”

Tuomariduo Hakamäki-Panula selviytyi tästäkin M2D-spektaakkelista riittävällä huumorilla ja se salliva linja, eli siis ettei mitään vihelletä, säilyi tasaisena alusta loppuun.



KaHe: H. Hämäläinen 11, Harjula 7, Heikkilä 17, Anhava 4, Poropudas 5, Venhola 4, Hirvonsalo 0, Kohila 6, Airas 17, L. Hämäläinen 3, Humphreys 4.

WB: Fritze 8, Hänninen 15, K. Forsström 3, J. Forsström 0, Ikonen 3, Rautiainen 13, Rousku 6, Rankinen 11, Kaartinen 10.


MVP-pysti jää tällä kertaa poikkeuksellisesti jakamatta, koska Munkkiniemessä kenenkään ei ole pakko olla ”emwiipii”.


Entä sitten:
KaHe nousi taas .500-voittoprosenttiin ja on taas jollain ihmeen kaupalla kyennyt voittamaan puolet otteluistaan. Viikon päästä MYK:ssä vastaan asettuu uusnatseja vilisevä Karkkila. Jos suurin piirtein sama tahti säilyy kevääseen saakka, karsintapeikko Ulikin ei tarvitse muuttaa Ugarin kabinettiin asustelemaan.

WB jatkaa nollakerholaisena, mutta joukkue on todellisuudessa paljon parempi kuin mitä voittosuhde kertoo.


Game Notes:

- KaHen kauden toinen tekninen virhe meni toistamiseen samalle henkilölle, joka on kaiken huipuksi (tiettävästi) jengin ainoa työtön. Pikkujoulusaunaillan järjestelytoimikunta kiittää - kantoapu on ilmaista.

- Ranking-Raijalle joku olisi voinut vinkata, että vierasjoukkueessa esiintyy ihan tv:stäkin tuttuja hahmoja. ”Nuori mies? Ja vielä telkkarissa? Hyvästi Heikkilä!”

- Panulan teknisiä virheitä pelättiin Ugarissa vielä pelin jälkeenkin niin paljon, että vain ani harva kahelainen uskaltautui juttelemaan ko. tuomarin kanssa. KaHen pelintekijöitäkin jännitti kuin lavatansseissa konsanaan.

- Rapsassa ei tarkoituksella otettu kantaa siihen, sattuiko Poroputaan vapaaheittoihin liittyvä sekaannus tahallaan vai vahingossa, mutta onko totuutta tässä tapauksessa vaikea arvata?
 
Viestejä
7 416
Vs: Eteläinen II-divari

Ihan kivaa rapsukkaa pukkaa, mutta...

00400 sanoi:
KaHe-Wartti-Basket 78-69 (30-35)

Game Notes:

- KaHen kauden toinen tekninen virhe meni toistamiseen samalle henkilölle, joka on kaiken huipuksi (tiettävästi) jengin ainoa työtön. Pikkujoulusaunaillan järjestelytoimikunta kiittää - kantoapu on ilmaista.

- Ranking-Raijalle joku olisi voinut vinkata, että vierasjoukkueessa esiintyy ihan tv:stäkin tuttuja hahmoja. ”Nuori mies? Ja vielä telkkarissa? Hyvästi Heikkilä!”

Tuomareiden vaparisekoilusta syntynyt teku oli Herrojen ja ko. Herran kolmas (3!) tällä kaudella. Lisäksi tästä tv:stä tutusta hahmosta voisi vinkata vielä hieman enemmänkin, koska ainakin ranking-raati on tästä viittauksesta täysin hämillään.
 
Viestejä
56
Vs: Eteläinen II-divari

Ja pidempihiuksinen tuomari on ollut aina täyttä timanttia KaHen peleissä? No siinähän koppia makselet; onneksi kantoavut on luvattu. Hieman otti toissa kaudella selkään, kun Dominguezin vastaavia raahasi (tai jonkun muun, vanha ei muista tarkemmin).
 
Viestejä
507
Vs: Eteläinen II-divari

vapaaheitto sanoi:
Rudolf Mua teki come backin kollilaumaan. Lisää infoa ja rapparia tullee Kollien sivuille illan aikana...

Oliko edustuskelpoinen? Eihän siitä niin kauheasti ole aikaa kun pelasi Kakkoskorin riveissä M3D:ssä.

Vai miten tuo siirtohomma menee seuran sisällä sarjatasolta toiselle? Tuolla toisessa topicissahan (Fokopon M1D) oli juttua että perättäisissä siirroissa karenssiaika on 30 päivää ja tuo jannuhan on pelannut tällä kaudella jo PuB:issakin, eikö ole?
 

cab

Viestejä
65
Vs: Eteläinen II-divari

PUS-Basket sanoi:
Puhu ja PuB -pelien videot täällä.

Mietinkin jo kuka tuo na*si tuomari on, mutta hlinnalaisten oma timo tee aahan se siellä pätee. Sääliksi käy vierasjoukkueita. Kuolevat nauruun tuon pätemisen takia.

edit. tulihan se teku sieltä ::)
 

Huhupuhe

Vs: Eteläinen II-divari

hissi sanoi:
PuHu-Äiti 75-84 (43-42)

Lähtöaskeleet: Äiti on rämpinyt koko alkukauden, vaikka rosteri on suurin piirtein sama kuin viime kaudella, jolloin Äiti oli kärkiporukoissa. NCAA-Kuisma ei uskaltautunut tulemaan paikalle ottamaan mittaa NCAA-Surovista.
Hukkien kausi on lähtenyt käyntiin nihkeästi ja Äidin kanssa on perinteisesti ollut tiukkaa niin vierasmolskilla kun kotikammarissakin. Yleisöä oli jälleen vantaalaisittain runsaasti, sillä istumapaikat (26) olivat täynnä.

Matsi: Ottelun alussa Puhu vei levypallot ja laittoi palloa sisään niin läheltä kuin kaukaakin. Äidin joukkueesta ainoastaan Willberg (7 pinnaa ekalla jaksolla) oli hereillä ja piti Äidin edes jollain tavalla mukana ottelussa. Hukkien vaihtoruletti pyöri ja kentälle tullessaan sekä van Andringa että Riihimäki tekivät heti yhteensä 10 pistettä. Ensimmäinen menetysten värittämä kymppi selkeästi Hukille 26-18.

Toisella kympillä Hukat jatkoi pallonmenetyksiään pyörittäen samalla laajempaa rosteriaan tasaisesti. Äidiltä esiin nousivat ensin Sarkalahti (7 pinnaa putkeen) ja heti perään Raami (8 pinnaa putkeen). Ottelun lopputulosta enteili Äidin viimeinen hyökkäys, jossa ei niin ihan kauhean nopea Salmela pompotteli pallon kaarelle ja nakkasi summerin soidessa ilman minkäänlaista häirintää kolmosen pussukkaan.

Tauon jälkeen Hukat yritti pitää edelleen vauhtia yllä, mutta lukuisat menetykset veivät hyökkäyksistä terän. Äiti sen sijaan kuittasi toisessa päässä heti jakson alussa kolmella kolmosella ja viimeiselle kympille lähdettiin Äidin kolmen pinnan johdossa.

Neljännellä jaksolla Äiti toisti saman kolmostempun ja ero pysyi reilussa viidessä pisteessä loppuun saakka.

Äiti onnistui koko ottelussa 10 kertaa kaaren takaa (6 eri pelaajaa), joista 8 puoliajan jälkeen. Hukat heittivät isoja yhteensä alle 10 kertaa, joista sisään meni kaksi heittoa.

Äidin joukkueesta parhaiten onnistui Raami, joka Hukkien onneksi sentään suti vaparit järjestään ohi.

Hukkien joukkueesta puhtaat paperit sai Kirjavainen, joka viimeisteli vähäsillä minuuteilla tehokkaasti 14 pistettä. Pitkät pojat väänsivät kelvollisesti, mutta joutuivat melkoiseen ruuhkaan korin alla, kun kaukoheittäjiä ei kerta kaikkiaan ole.

Hukat: Ilvesniemi 2, Virtanen 12, Surov 8, Sell 7, Ansas 4, Kirjavainen (MVP) 14, Wessman 10, Riihimäki 9, Vuorinen -, Once I did 27 Van Andringa 7.
Äiti: Tiihonen -, Wllberg 13, Hakala 10, Lang 15, Siitonen 7, Salmela 8, Sarkalahti 7, Raami (MVP) 16, Riska 2, Jeskanen -.

Entä sitten? Äidin rosteri on ehdotonta M2D-tasoa ja mikäli joukkueen pössis pysyy samana, voittoja tulee varmasti myös kärkipään joukkueita vastaan.
Illan kotitappio oli Hukille ensimmäinen sitten viime vuoden vaihteen. Hukilla ei ollut (tänäänkään) yhtään takamiestä, joka olisi laittanut ukot paikoilleen ja johtanut peliä. Näin pelistä tulee väkisinkin freelance-scheissea ja menetyksiä siunaantuu tuplasti vastustajaan nähden. Kun vielä kaukoheitot ovat hakusassa ja katupoika-asenne puuttuu, on oikeastaan ihme, että Hukilla on edes kolme voittoa plakkarissa. Hukkien toimistolla Jansson on kuitenkin jo soitellut liittoon, jotta nousukarsintoihin pääsisi keväällä etelän lohkosta 8 joukkuetta.

Huhut kertovat, että Kaspa joutuu vihdoin ja viimein kyseisen tappion myötä luopumaan "Espanjan liigassakin käytetystä pallosta"? ;D
 

rock ur balls

Vs: Eteläinen II-divari

No-pass-look sanoi:
Oliko edustuskelpoinen? Eihän siitä niin kauheasti ole aikaa kun pelasi Kakkoskorin riveissä M3D:ssä.

Vai miten tuo siirtohomma menee seuran sisällä sarjatasolta toiselle? Tuolla toisessa topicissahan (Fokopon M1D) oli juttua että perättäisissä siirroissa karenssiaika on 30 päivää ja tuo jannuhan on pelannut tällä kaudella jo PuB:issakin, eikö ole?

Pelaaja saa mennä alemmasta sarjasta pelaamaan korkeampaan sarjaan ilman karenssi aikaa M3D -> M2D, mutta tämän jälkeen pelaaja on karenssissa, jonka aikana hän ei saa pelata M2D alempaa sarjaa. Pelaaja saa kuitenkin mennä pelaamaan ylempää sarjaa, jota tässä tapauksessa on M1D.
 

fyffeli

Vs: Eteläinen II-divari

Huhupuhe sanoi:
Huhut kertovat, että Kaspa joutuu vihdoin ja viimein kyseisen tappion myötä luopumaan "Espanjan liigassakin käytetystä pallosta"? ;D


Seuraavat pallot sitten suoraan motonetistä, niin ne soveltuvat Vantaalaisten 3€ pelipallolinjaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös