Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Viestejä
7 418
Vs: Eteläinen II-divari

zilu sanoi:
Tämä ei suoranaisesti liity Power Rankingiin, mutta eikö olekin niin, että tuossa Pirjon Krouvin purkamista käsittelevässä uutisessa ilmaisu "kaurismäkeläiseksi luonnehdittu lähipubi" on selkeä kiertoilmaisu "ihan v**un ankealle"?

Sanatarkka käännös taitaa kuitenkin kuulua "ihan v**tun ankea, mutta sieltä saa kaljaa ja porukka tykkää".

Marsupilami sanoi:
Kiitos taas Power Rankingista! Datailutoiveisiin pyritään vastaamaan seuraavaan EBT:n peliin mennessä, täytyy hieman rapsutella kupolia ja tuumia toteutusta.

Jeppis, mukava huomata, että porukka oikeasti seuraa myös Power Rankingin supersuosittua "datailutoiveet"-osiota; kummankin datailutoiveissa esiintyneen joukkueen edustajat ottivat allekirjoittaneeseen yhteyttä miltei välittömästi. (Ensimmäinen ilmoitti, ettei aio sittenkään ryhtyä mihinkään oikeudellisiin toimenpiteisiin, ja toinen kysyi vinkkiä C3-matikan toiseen välikokeeseen.)



Tänään on sitten luvassa mielenkiintoisia hetkiä, kun Herrat matkaavat Tapiolan halliin katsomaan, minkälaista kyytiä siellä olisi tarjolla.

Lisämausteen otteluun tuo kovamaineinen valmentaja Syrjänen, joka joskus visiteerasi myös Herrojen kävelytreeneissä. Hän nimittäin näyttää lokitietojen perusteella väärinkäyttäneen KaHen Nimenhuuto.com-sivun tunnuksiaan ja scoutanneen Herrojen illan rosterin. Onneksi tuolta sivulta löytyvä osallistujalistaus ei ole lähelläkään ajantasaa ja Herroilla on ainakin yksi iso yllätyskortti vielä pelaamatta!!!
 
Viestejä
122
Vs: Eteläinen II-divari

hamahakkimies sanoi:
Onneksi tuolta sivulta löytyvä osallistujalistaus ei ole lähelläkään ajantasaa ja Herroilla on ainakin yksi iso yllätyskortti vielä pelaamatta!!!

... Mitvit? Kuka on raahannut mut "OUT"-sarakkeelle?
 

LIVESTREAM

Vs: Eteläinen II-divari

Pienen viiveen jälkeen nyt tuo KET vs JKS peli on katsottavissa alla olevasta osoitteesta.

http ://livestre.am/18e3A


ps: yritämme saada vähän paranneltua tuota kuvan laatua ensikerralla.
 
Viestejä
240
Vs: Eteläinen II-divari

Kelohonka - KaHe 82-72

Kelohonka: Ville Puotila 10, Olli Nikitin 4, Valtter Kortelainen 2, Visa Tarjanne 23, Lauri Saarela 6, Teemu Sulonen 11, Robin Nordman 0, Daniel Dolenc 20, Antti Koivisto 0, Jukka Ohtonen 6

KaHe: Harri Hämäläinen 14, Mikko Vilke 0, Mikko Heikkilä 7, Mane Anhava 6, Jirka Poropudas 6, Tuomas Venhola 5, Thomas Humphreys 6, Jussi Airas 13, Mikko Olli 15

Loppuu akku läppäristä ei pysty kirjoittamaan enempää...
 

00400

Vs: Eteläinen II-divari

Kelohonka-KaHe 82-72 (46-33)


Lähtöaskeleet: KaHe oli ottanut siipeensä viikonloppuna virkamiestyyliin pelanneelta Karkkilalta, kun taas Kelo oli kolmen ottelun tappioputkessa ja sarjataulukossa rekordilla 2-5 kunnolla pohjamudissa.

Hyisessä Tapiolan Urheiluhallissa alkulämmittelyä juoksi nippu ilmavan oloisia junioreita, jotka iskivät palloa alaspäin oikealta ja vasemmalta. Vastustajien kokeneemman kaartin täydensi takavuosien liigajyrä Nikitin, joka oli viime kaudella MYK:ssä ollut poikkeuksellisen hyvä. KaHe oli puolestaan jälleen matkassa ilman normaalisti peluutuksesta vastaavaa Laihoa, mutta Coach Vilke hoiti asian.

Matsi: KaHe aloitti hyökkäyspäässä yllättävän pirteästi, kun heti ensimmäisessä hyökkäyksessä ”Heikkilä” Heikkilä nykäisi leipäheittonsa pussiin. Valitettavasti toisessa päässä Daniel Dolenc järjesti alkuminuuteilla pahinta pyöritystä sitten lukion vanhojen tanssien, kun hän pyöritti Lammas-Venholaa kuin pässiä narussa tekemällä isäntien ensimmäisestä 12 pisteestä kymmenen.

Sittemmin Jykke ryhdistäytyi ja pelasi loppupelin molemmissa päissä aktiivisesti: pelin jälkeen autossa tilannettiin verrattiin siihen, että futiksessa veskari päästäisi maalin ensimmäisellä minuutilla kamalan syöttöhassin jälkeen, ja sen jälkeen pitäisi nollan esittämällä tukun upeita torjuntoja.

Tai oikeastaan 2-0 ja kolme minuuttia: sen verran pahalta koulutus vaihtopenkille näytti.

Ensimmäiselle tauolle mentiin hieman yllättäen rinta rinnan 18-16, kun Humphreys upotti peliajan jo päätyttyä pari vaparia säkkiin.

Läpi ensimmäisen puoliajan vierailijat pyrkivät haastamaan puolustajia 1-1-tilanteissa, kun kotijoukkueen vaihtopenkillä Coach Syrjänen huusi kaikki KaHen mahdolliset kuviot ulkomuistista (ja oli käynyt scouttaamassa etukäteen, keitä tulee kokoonpanoon). Ja yllättävän hyvin haastot ja puolinopeat toimivat ottaen huomioon, että toinen nippu on keski-ikäistyvä ja toinen pumppu täynnä eri ikäluokkien maajoukkuepelaajia.

Muutaman typerän heitonvalinnan jälkeen Kelo nykäisi reilun minuutin jakson 7-0 ja KaHe joutui ottamaan aikalisän. Tokalla kympillä kovaksi heittäjäksi tiedetty Visa Tarjanne pääsi esittelemään heittotaitoaan – yllättävän vapaasti ja 13 pisteen edestä.

Toisella jaksolla molemmat vaihtopenkit mussuttivat tuomariparille Juntunen-Helenius tasaisesti, mikä kostautui vierasjoukkueelle myöhemmin, kun missatun lay-upin ja ajon päätteeksi Anhava huudahti Heleniukselle teknisen virheen arvoisesti. Heti perään peluuttamisesta ja taktiikasta vastannut Vilke otti penkkitekun. Vaikka isännät kivittivät seuranneita vapareita, vierasjoukkueen peli meni melko lailla sekaisin.

Heti perään Sulonen naulasi kolmosen, ja kotijoukkue karkasi 40-28-johtoon. Kelo pääsi puoliajalle turvallisen tuntuisessa johdossa, eikä KaHe suostunut sekoilun jälkeen 15 minuuttia lyhyempään puoliaikaan. Keskiviikkoiltana.

No, kolmannella jaksolla KaHe tiivisti puolustustaan, ja Mano Ollin kovien yksilösuoritusten siivittämänä joukkue kutisti eroa. Jakson päätteeksi Haki Hämäläinen naulasi pari suhteellisen hankala step-back-feidaria, ja Kelon kaula kutistui yhdeksään pisteeseen.

Viimeisellä neljänneksellä ero kävi seitsemässä pisteessä, mutta typerien heitonvalintojen ja Tarjanteen kolmosen jälkeen peli alkoi näyttää menetetyltä: 74-60. Lopussa KaHelle tuli liian kiire ja heitot kolisivat rautoihin, mutta päätösneljänneksellä oma osuutensa oli Kelon erinomaisen aktiivisella puolustuksella.

Tuomaripari Juntunen-Helenius sai ehkä ensimmäisellä puoliajalla osakseen kohtuuttoman paljon kuraa, mutta hankalaksi pelaajien tilanteen teki se, että toiselle pystyi rennosti juttelemaan (Juntunen) ja pommitti teknisillä huutelun hillitsemiseksi (Helenius).

Tuomarilinjan mukaan pitää pelata, ei siinä mitään, mutta jopa arki-illan mittelöksi sallittiin paljon kontaktia. Molemmissa päissä.

Ja kaikille tuomareille, jotka sattuisivat rapsan lukemaan: salliva linja kasvattaa loukkaantumis- ja tappeluriskiä M2D:ssä.

Tehtäköön myös selväksi, että Kelo pelasi alusta loppuun järjestelmällisemmin, oli parempi joukkue ja ansaitsi voittonsa.



Kelohonka: Ville Puotila 10, Olli Nikitin 4, Valtter Kortelainen 2, Visa Tarjanne 23 (MVP), Lauri Saarela 6, Teemu Sulonen 11, Robin Nordman 0, Daniel Dolenc 20, Antti Koivisto 0, Jukka Ohtonen 6

KaHe: Harri Hämäläinen 14, Mikko Vilke 0, Mikko Heikkilä 7, Mane Anhava 6, Jirka Poropudas 6, Tuomas Venhola 5, Thomas Humphreys 6, Jussi Airas 13, Mikko Olli 15 (MVP)


(Kopion noi pisteet muuten suoraan Sorsalta. Suuret kiitokset, säästyi Excel-säätöä ainakin 10 minuuttia.)


Entä sitten: Huolestuttavin asia KaHen pelissä ei ollut tekniset virheet ja mussuttaminen, sillä peli ajoittain varsinkin puolustamisen ja puolinopeiden osalta ihan kelvolliselta. Sen sijaan keskinäisen kyräilyn sijaan kurssi pitäisi nyt kääntää kokonaan ja yrittää löytää jonkinnäköistä positiivista energiaa. Kuten Hissi sanoisi, koris on kiva peli.

Taitoerosta ei ollut keskiviikkona epäselvyyttä, Kelo on täynnä pirun taitavia ja lupaavia junnuja, jotka taitojensa puolesta pärjäävät M2D:ssä ilman ongelmia. Onkin merkillistä, että joukkueen rekordi on niinkin heikko.

Todennäköisesti suhteellisen tiukka vääntö KaHea vastaan johtui siitä, että espoolaisjunnut ovat statukseensa nähden yllättävän pehmeitä tai sitten heitä ei vain kiinnostanut pelata täysillä. Todennäköisesti molempia.
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

Karkkilalaisetkin saivat vihdoin ottelurapsansa nettiin: http://www.kaukoris.com/.

Pahoittelut, että kesti. Koitetaan tsempata jatkossa.
 

Koskis

Vs: Eteläinen II-divari

00400 sanoi:
Kelohonka-KaHe 82-72 (46-33)

Tuomaripari Juntunen-Helenius sai ehkä ensimmäisellä puoliajalla osakseen kohtuuttoman paljon kuraa, mutta hankalaksi pelaajien tilanteen teki se, että toiselle pystyi rennosti juttelemaan (Juntunen) ja pommitti teknisillä huutelun hillitsemiseksi (Helenius).

Jirka Poropudas 6

Ko. ottelun nähneenä hieman lattean ottelun tähtihetket jäivät ylläoleviin poikkeuksellisiin huomioihin: Tuomari ei ollutkaan Front senior vaan Helenius mahtavine Movember-viiksineen. Ilmankos ääntä ei katsomoon asti kuulunut. Niin sitä ihminen erehtyy. ;D

Koska Poropudas on tehnyt 6 pistettä 100% heittopelillä? Koska on tehnyt 6 pistettä, tai koska on edes viimeksi yrittänyt heittoa ??? ? Kanveesissakin kävi vain muutaman kerran vaikka keskiarvo taitaa olla lähempänä 10/peli joista ehkä n. 30% onnistuneita =hyökkääjän virheen kalastuksia? Tästä ei taida löytyä tarkempia tilastoja?
 

Movember

Vs: Eteläinen II-divari

Koskis sanoi:
Tuomari ei ollutkaan Front senior vaan Helenius mahtavine Movember-viiksineen. Ilmankos ääntä ei katsomoon asti kuulunut. Niin sitä ihminen erehtyy. ;D

Mua käy kateeksi Helenius, sillä käy nimittäin tänään flaksi.
http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2011/11/1443070/osallistu-hyvantekevaisyyteen---harrasta-seksia-viiksekkaan-miehen-kanssa

Vaikka itsekin istuskelin lähes courtsidessä niin eihän niitä perusteluita vihellyksille kuullut millään. Huuliltakaan ei pystynyt lukemaan, kun pensselit peitti nekin.

Sen verran täytyy vielä sanoa, että Syrjäseltä oli helvetin hyvät neuvot junnuille siinä vaiheessa kun Venhola oli möyrynnyt muutamassa hyökkäyksessä levypallot ja nostellut niistä muutamat pisteet. "Ei jumalauta jätkät, kyllä te näitte kuinka helvetin hyvä toi Venhola on heittämään vapareita! Lyökää siltä kädet poikki, jos se tulee maalatulle alueelle!"
 

Timantit hioutuu..

Vs: Eteläinen II-divari

Leppävaarassa Suunnistajat juoksi Mutseilta jalat alta odotetunlaisesti. Äiti pysyi 8 minuuttia suunnistajien perässä omalla peruspelillään, sitten I. Heiskasen 'bout 10 pinnan putki kasvatti eron 10:een josta se jatkoi tasaisesti kasvuaan teekkareiden riistoilla, tsempillä ja juoksulla. Myös kolmoset tippuivat kotisalissa mallikkaasti, insinöörit kertovat varmasti matsista enemmän omassa rapsassaan.

Mainitsemisen arvoista on varmasti aiemminkin palstalla loistanut Timantti-Panula, joka pelin ratkettua jakoi kolma koria olutta Äidin saunailtaan. 1. Langille, kun tämä vei pallon väärälle tuomarille puoleen kenttään, ajanpeluusta? (kysymys esitettiin, koska ajanpeluusta tulisi kai ensin varoittaa, mutta vastausta ei yllättäen saatu). Toinen tuli Jeskaselle, joka omaan hyökkäykseen lähtiessään kysyi toistamiseen Timantti-Panulalta: "Eiks toi vitsi ollu 3 sekunttia?" ja kolmas heti perään Salmelalle (valmentaja), joka nousi penkiltä ja kysyi: "Mistä äskönen teku tuli?" Koko penkki kuuli Jeskasen sanoneen vitsi, mutta Timantti-Panula väitti tämän kiroilleen. Ehkä kyse onkin omien skoraus mahdollisuuksien parantamisessa koppien madaltaessa nuorten miesten estoja.
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

KaU voitti Wartin 77-75. Statsit, raportti ja video julkaistu. Täydet statsit sivun alalaidassa.
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

PuHu-Passe: 2 ja. 92-97 (36-27, 74-74, 86-86, Per-kele)

Lähtöaskeleet: Puhun vakiorosterista olivat poissa kaksi parasta pistemiestä (Virtanen ja Wessman) sekä muutama satunnainen kävijä. Junnujen lisäksi rosteriin oli nostettu SM35-joukkueesta ikivihreä Dufva. Hukilla on alla tappioita niin kotona kuin vieraissakin jo melko pitkä suora.
Tuttuun tapaan kauden vaihtelevasti aloittanut Passe on Hukille kuin Jokerit HIFK:lle. Tuttuja pelaajia, joita vastaan pelataan kauden mittaan 5 kertaa (treenipeli, M2D, SM35). Pelaajia Passella oli paikalla täysi kymmenikkö.

Matsi: Hukat aloittivat poikkeuksellisesti järkevästi hyökäten ja antaumuksella puolustaen. Passe tyytyi roiskimaan kaukaa jääden ekalla kympillä 9 pisteeseen. Hukista ilahdutti junnu Ilvesniemi, joka perusvarman pelinjohtamisen lisäksi teki 5 pinnaa.

Toisella jaksolla puolustettiin molemmissa päissä varsin tunnollisesti ja tuomareiden linja alkoi sallia varsin kovan linjan. Tästä hyötyi koko loppuottelun ajan Passe, jonka kokeneet konkaripelaajat haistoivat linjan paremmin ja läiskivätkin ihan huolella Hukkia käsille. Mitään sikamaisuuksia ei kuitenkaan nähty. Ottelun erikoisuutena nähtiin usean pelaajan flow-hetket, aloittajana Sell, joka naulasi toisen kympin alkuun 7 pinnaa. Heti perään yllätti nuori Joel Lahtinen 7 pinnallaan. Kaksikko teki jaksolla Hukkien 15:sta pisteestä 14.

Ison tauon jälkeen alkoi sitten Ahon putki; heti jakson alkuun 10 pistettä todella jäätävillä ratkaisuilla. Passe jatkoi iloista heittopeliään siinä kuitenkaan onnistumatta. Jakson ainoa onnistuja olikin Haliseva, joka noukki levareita ja nosteli pallot pussukkaan. Viimeiselle kympille lähdettiin siis Hukkien johtaessa 62-48. Laajemmalla rosterilla onnistunut Hukkalauma oli selkeästi paremmassa hapessa ja matsin piti olla siinä.

Viimeisen kympin Passehurmion aloitti Parviainen; 10 pinnaa parissa minuutissa. Kun kaukoheitot menivät vaikka levyn kautta sisään (eikä läheltä onnistunut oikein kukaan), alkoi sumea kolmosralli. Passe viskoi kolmosia viimeisellä jaksolla yhteensä 7 kappaletta (5 eri pelaajaa), joista muutama lähti tooodella kaukaa. Hukat sen sijaan sekoilivat hyökkäyksessä ja oli itse asiassa onni, että se selvisi edes jatkoajalle.

Jatkoajan olisi kunnon puolesta pitänyt olla Hukkien heiniä. Lyytinen oli niin loppu ja hiestä märkä, että erotuomari oli pakotettu määräämään moppipojan juoksemaan Lyytisen perässä, jotta muut pelaajat eivät liukastuisi ”etanaan”. Jatkoika oli jo hoitumassa Passelle, kun Surov väläytti viime sekunneilla puolietäisyydeltä Hukat tasoihin.

Toisen jatkoajan sinetöi Hukkien hölmöjen ja hätäisten heittoyritysten jälkeen Ketomaa. Tämän jälkeen Hukat oli pakotettu rikkomaan ja oletusten mukaisesti Passe naulasi vaparit hyvällä prosentilla sisään.

Passe oli 20 minuuttia varsin huono. Tämän jälkeen Ketomaan jäätävät kaukoheitot herättivät Parviaisen ja Hiltusen. Lyytisen muutaman kovin korin lisäksi maininnan ansaitsevat takamies Riikonen ja Halisevan poust-peli.

Hukkien MVP olisi ollut ilman muuta Aho, ellei hyvä flow olisi muuttunut loppua kohti väkinäisiksi heitoiksi ja pallonmenetyksiksi. Ilahduttavaa oli myös Lahtisen ennakkoluuloton hyökkäyspeli ja Ilvesniemen puolustus. Tasaisimmin onnistui Surov, joka nosteli lähietäisyyksiltä hyvin pisteitä eikä sortunut kovin moneen menetykseen. Ansaksen nilkka alkaa olla siinä kunnossa, että myös hyökkäyspäässä alkavat tehot löytyä.

PuHu: Tuunanen 4, Surov 20 (MVP), Sell 12, Ansas 14, Aho 19, Riihimäki 4, Ilvesniemi 8, Lahtinen 9, Dufva 2.
Passe: Riikonen 13, Urpola 2, Ketomaa (MVP) 17, Parviainen 19, Haliseva 8, Pulkkinen 3, Arosilta 3, Lyytinen 12, Hiltunen 19, Keane -.

Entä sitten? Passe on Passe ja se ottaa kauden aikana sen määrän voittoja, että säilyy sarjassa ilman hyökkäyskuvioita ja ilman prässejä.
EBT-rimanalituksen jälkeen illan tappio oli melkein voitto. Nyt oli sentään tekemisen meininkiä 30 minuuttia ja junnutkin toivat peliin lisäpotkua. Valitettavasti M1DB-haaveet voidaan nyt haudata ja keskittyä sarjapaikan säilyttämiseen. Tiistaina on edessä vieraspeli kärkijoukkue PJ:tä vastaan, joten ennakkoveikkauksissa tappioputken pitäisi jatkua.
 
Viestejä
7 418
Vs: Eteläinen II-divari

edit. Kp.comin tilttailuiden takia seuraavasta Power Rankingista puuttuu joitain linkkejä otteluraportteihin.

Linkki Zilun kuvaan löytyy tästä.



Eteläisen kakkosdivarin "Power Ranking" (vko 9)

1.
EBT.jpg
EBT
(+10.81)
(5-3)LWWLW LWW
Ei pelejä sitten viime rankingin, mutta muiden mämmiessä EBT siirtyy rankingin kärkeen.
2.
jks.jpg
JKS
(+9.42)
(8-1)WLWWW WWWW
PJ KS hallitsi kotikenttäänsä KasPa-lakkien koputellessa ovella. Henri Ylätyppö heitti vänkeät 22 pistettä ja Pierre Jallow teki itse 17.
[quote author="hissi (kirjallinen tiedonanto)"]
PJ:stä täytyy kyllä sanoa, että äijä on kyllä aikamoinen kultakimpale joukkueelle. Taidoiltaan ja fysiikaltaan PJ kuuluu aivan eri sarjoihin, silti hän pelaa nöyrästi sovittuja kuvioita ja jakaa palloa kaverille, vaikka voisi itsekin runnoa korin.
[/quote]
3.
kau.png
KaU
(+9.22)
(7-1)WWWWW LWW
[td]
Wartin kyläillessä Kimmo Tolvanen tekuili itsensä vaihtopenkille, mutta joukkueen onneksi pitkän sekoilun jälkeen Teemu Heiskasta onnisti kolmosessa ja pisteet jäivät Karkkilaan lukemin 77-75.
[quote author="Tri Kalman"]Niukasta voitosta huolimatta on muistettava, että alle 4.5 pisteen tappiot ovat Kalman-suotimen silmissä "tappioita".[/quote]
[/td]


[tr][td]4.[/td][td]
kori80.jpg
[/td][td]
Keravan Energia Team
(+4.90)
[/td][td](7-1)[/td][td]WWWWW WWL[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin.
[/td][/tr]

[tr][td]5.[/td][td]
honka.jpeg
[/td][td]
Kelohonka
(+3.99)
[/td][td](3-5)[/td][td]LWLWL LLW[/td][td]
Nuori ja lupaava Kelohonka on voittanut kaikki kotimatsinsa ja hävinnyt kaikki vieraspelinsä. Ottelu Herroja vastaan pelattiin Tapiolassa, joten voittajasta ei ollut epäselvyyttä.
[quote author="Tri Kalman"]Joskus on ollut puhetta kotiedun vaikutuksen estimoimisesta kullekin joukkueelle erikseen. Tämän kauden osalta Kelohongan koti- ja vierassuoritusten välinen ero on vaatimattomat "jotain +30.7 pistettä", mikä voitaisiin tulkita yli 15 pisteen joukkuekohtaiseksi kotieduksi![/quote]
[quote author="hamahakkimies"]Coach Syrjäsen vuosia kestänyt tuomareiden intimidointi-projekti alkaa kantaa hedelmää (enkä nyt viittaa Huiman topikissa huhuiltuun toimitsijakieltoon). Heikot tuomarit ovat helisemässä ja huutamisesta varovasti huomauttaessaan lupaavat nöyrästi pitää silmällä myös toista joukkuetta. Tästä esimerkkinä viime keskiviikon KaHe-matsissa tuomarin ja Syrjäsen välistä melko yksipuolista dialogia seuranneet Herroille erittäin kevyesti vislatut tekut, joiden avulla Syrjäsen kyykyttämä Helenius yritti raapia kasaan edes jonkinlaisia auktoriteetin rippeitä. "Ei näin."
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]6.[/td][td]
pus.jpg
[/td][td]
PUS-Basket
(-1.00)
[/td][td](4-4)[/td][td]WLWLW LLW[/td][td]
Teekkarit prässäsivät UJ Äidin nurin ja onnistuivat katkaisemaan parin ottelun tappioputkensa. Näissä teekkari-talkoissa kaikki olivat aktiivisesti mukana ja seitsemän pelaajaa teki yli kymmenen pistettä.
[quote author="Sarjataulukon jumala Tabulus"]Yksinumeroisiin pistemääriin jäivät vain Johannes Schweizer (7 pts) ja Henri Laakso (3 pts). Schweizerin osalta tämä ei ole yllättävää, sillä kaveri "palasi Saksaan jo syyskuun alussa".

edit. PUS-Basketin blogissa on korjattu kaverin lähtöajankohdaksi "joulukuun alku".[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]Pitäisikö jonkun nyt oikeasti selvittää, kuka sillä Schweizerin lisenssillä on pelannut? Ja onko sitä lisenssiä edes olemassa?

edit. Ei kai tällaista asiaa voida noin vaan kuitata muuttamalla joukkueen blogi-sivua? Mikseivät liiton työntekijät tee asialle mitään?2?[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]7.[/td][td]
topo.jpeg
[/td][td]
KaHe
(-2.60)
[/td][td](3-5)[/td][td]LWLWL WLL[/td][td]
Herrat hävisivät Kelohongalle 82-72. (Raporttia aiempana.)
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]Table 'koripallo.yabbse_settings' doesn't exist[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]8.[/td][td]
puhu.jpeg
[/td][td]
PuHu
(-4.23)
[/td][td](3-6)[/td][td]WLWWL LLLL[/td][td]
KasPa-lakit hävisivät ensin FC Passelle kotonaan (raporttia aiempana) ja sitten JKS:lle vieraissa (raporttia on jo olemassa, mutta sitä ei ole vielä pystytty postaamaan kp.comiin), mikä pitkitti joukkueen tappioputken jo viiden ottelun mittaiseksi.
[quote author="Ranking-Raija"]Jotain Lihashaarniskojen paniikista kertoo myös se, että joukkue on kaivanut M35-naftaliinista Veli-Pekka Dufvan vahvistamaan joukkueen takakenttää.[/quote]
[quote author="Tri Kalman"]Vanha luokkatoverini "Pefva" ei juurikaan vakuuta M2D-pelaajana, mutta KasPa-lakkeja saattaa lohduttaa tieto siitä, että 11 pisteen tappio Järvenpäässä itse asiassa nosti joukkueen osakkeita.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]9.[/td][td]
wb.jpg
[/td][td]
WB/Pantterit
(-4.42)
[/td][td](1-7)[/td][td]LLLLL LWL[/td][td]
Kuten valveutuneimmat M2D-entusiastit ovat jo useamman viikon ajan ounastelleet, Wartti on parantanut peliään huomattavasti viime viikkoina (avausvoitto, vain kahden pisteen tappio Karkkilassa). Valitettavasti tämä ei ole vielä juurikaan heijastunut sarjatilanteeseen.
[quote author="Sarjataulukon jumala Tabulus"]WB/Pantterit johtaa sarjaa Karkkilaa vastaan kärsityissä alle kolmen pisteen tappioissa.[/quote]
[quote author="Ranking-Raija"]Se Wartin ihastuttava Tasku-Fabio pelasi hyvin Karkkilassa. Vielä kun viitsisi vähän rapsutella tekemisistään. Edes meikälikan iloksi...[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]10.[/td][td]
fcpasse.jpeg
[/td][td]
FC Passe
(-4.84)
[/td][td](4-4)[/td][td]WWLLL LWW[/td][td]
Aiemmin kaudella Passe flengasi aika pahassa downswingissä ja jopa neljän ottelun tappioputkessa. Sittemmin luisu on taittunut kahden ottelun voittoputkeksi.
[quote author="Sarjaohjelman jumala Scedulus"]Loppusyksyn ohjelma tarjoaa Passelle saumoja jopa viiden voiton putkeen ennen joulua: PuB, PUS-Basket ja UJ Äiti (kaikki kotona).[/quote]
[quote author="Tri Kalman"]Toisaalta voitto Kelohongasta saattoi olla myös pelkkä onnenkantamoinen ja PuHun voittaminen saattoi olla suoraa seurausta KasPa-lakkien syväluisusta.[/quote]
[quote author="Heikkilä"]Siis kolme mustikkatassutorstaita? Putkeen?!?[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]11.[/td][td]
hnmky.jpeg
[/td][td]
UJ Äiti
(-10.41)
[/td][td](1-7)[/td][td]LLLLL WLL[/td][td]
Mutsi jäi pahasti Teekkareiden jalkoihin eikä pikkutekuiluista huolimatta ottelun voittajasta tainnut olla mitään epäselvyyttä.
[quote author="anonyymi äitiläinen"]Ei ollu energiaa juoksemiseen, mut mussuttamiseen sitäkin enemmän.[/quote]
[quote author="Ranking-Raija"]Timantti-Panula ja UJ Äiti, vain kolme tekua?[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]12.[/td][td]
pub.jpg
[/td][td]
Punaportin Blues
(-10.84)
[/td][td](3-5)[/td][td]LLLLW WWL[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin.
[/td][/tr]


Nousussa: PUS-Basket, WB/Pantterit

Laskussa: KaU, UJ Äiti

powerranking09.png

kalmanrating09.png
 
Viestejä
283
Vs: Eteläinen II-divari

H-miehelle taas kiitos rankingistä.

Jotenkin kuitenkin ihmetyttää, että EBT nappasi pelaamatta piikkipaikan, kun samaan aikaan JallowKS etenee voitosta voittoon :eek:

Kyseenalaistamatta matemaattisia lainalaisuuksia...
 
Viestejä
7 418
Vs: Eteläinen II-divari

Nessi sanoi:
Jotenkin kuitenkin ihmetyttää, että EBT nappasi pelaamatta piikkipaikan, kun samaan aikaan JallowKS etenee voitosta voittoon :eek:

Kyseenalaistamatta matemaattisia lainalaisuuksia...

Ei tuossa ole mistään muusta kyse kuin siitä, että ennen PJ KS - PuHu -ottelua Kalman-suodin odotti Jallown voittavan ottelun noin 21 pisteellä. Kun Jallow sitten voittikin vain 11 pisteellä, joukkueen ratingista oli napsaistava pikkuinen siivu pois.

Vastaavalla logiikalla Karkkilan viisari taipui alaspäin Wartin voittamisesta huolimatta. Malli nimittäin odotti Karkkilalta melkein 26 pisteen voittoa -- kahden pisteen trillerin sijasta.
 

Hissi24

Vs: Eteläinen II-divari

J KS-PuHu 89-78 (44-33)

J KS:n syväluotaavaa otteluraporttia hieman täydentäen (mm. vierasjoukkueen pisteet laittaen)

Lähtökohdat: PJ ja pojat lähtivät otteluun tietenkin täydellä rosterilla kertoimella 1.01. Varsin konservatiivinen lämmittelymusa soi ja pullat tekivät kauppansa.

Hukat ovat olleet syöksykierteessä, tosin Passea vastaan rimpuiltiin 48 minuuttia. Rosteri oli sama kuin sunnuntain ja-tappiossa. Penkillä mutistiinkin jo ennen alkulämmittelyä, että ”Kyllä me on jätkät hävitty tää peli, mut Raijan tähden tsempataan loppuun saakka. Sitä paitsi vantaalaiselle koripalloilijalle on aina kokemus päästä pelaamaan yleisön edessä (jotain 50 henkeä paikalla).

Matsi: Kuten JKS:n rapsassa hengästyttävän tarkasti todettiin, Hukat johtivat 0-4. Sen jälkeen JKS meni menojaan. Epäselvyyttä voitosta ei ollut koko ottelun aikana lukuun ottamatta kolmannen jakson loppua, jolloin Hukat kirivät peruspelillä hätiköimättä 9 pisteen päähän. Matsi kuitenkin lässähti heti viimeisen jakson alussa, kun PJ punnersi muutaman korin ja Alatyppö naulasi ison pussukkaan.

JKS pelasi etenkin alussa järjestään screenipelejä kaaren taakse, jolloin pelaaja pääsi aina heittämään vastapalloon kovalla prosentilla. Kukaan heittäjistä ei erityisesti jäänyt mieleen, koska heiton lähtiessä puolustajan ja heittäjän välissä oli aina PJ:n iso musta ruho. PJ innostui välillä möyrimään myös korin alla, mutta Surov laittoi PJ:lle kampoihin ensimmäiset 15 minuuttia varsin kelvollisesti. PJ:stä täytyy kyllä sanoa, että äijä on kyllä aikamoinen kultakimpale joukkueelle. Taidoiltaan ja fysiikaltaan PJ kuuluu aivan eri sarjoihin, silti hän pelaa nöyrästi sovittuja kuvioita ja jakaa palloa kaverille, vaikka voisi itsekin runnoa korin. Sitten viime kerran (olikohan se vuosi sitten?) muiden JKS-pelaajien itseluottamus on kasvanut, eivätkä pelaajat katsele tiukassa paikassa enää niin anovasti PJ:tä.

Kaiken kaikkiaan JKS:n suomalaisista on vaikeaa nostaa ketään ylitse muiden. Alatyppö näytti osuneen parhaiten kaaren takaa (JKS:n viiltävässä rapsassa on muuten kuvattu hyvin tuo jäätävä heittotyyli). Ihan hyvin ne heittää vastapalloon vapaita kolmosia joo, mutta muutoin joukkue oli varsin väritön ja mauton. Varsinkin muutaman kerran aiemmin Kaspalakit upottanut Akepekka Järvinen oli kuin varjo entisestään.

Hukista parhaiten onnistui Ansas, joka tsemppasi loppuun asti esimerkillisesti. Surov teki nättejä koreja PJ:tä vastaan, mutta miehen kärsiessä ”kroonisesta huonosta kunnosta” tehot laskivat ottelun edetessä etenkin puolustuspäässä tolkuttoman paljon. Jo kaiken muun paitsi vierasvoiton Järvenpäässä nähnyt Riihimäki teki kauden ennätyspisteensä. Hieman epäselväksi jäi, olivatko katsomosta huudetut ”Riihimäki kentälle” huudot ironiaa vai järvenpääläistä huumoria.

Junnuilla ei ollut ihan paras päivä. Ilvesniemen takamiestyöskentely ottaa aimo harppauksia eteenpäin, mutta 45 kilon elomassalla töitä on vielä edessä. Lahtinen on luonnostaan korintekijä, mutta kovien korien vastapainoksi tulee vielä hätiköityjä heittoja ja menetyksiä. Ihmettelijöille tiedoksi, että Once I did 27 van Andringaa ei ole lähetetty farmiin, vaan poika on Virtasen ja Nanskin tavoin pajalla jouluun asti.

Viikon M2D-tekona mainittakoon kioskinpitäjän vierasjoukkueen veteraaneille tarjoamat ilmaiset ja makoisat pullat ottelun jälkeen. Nam.

JKS:n pisteet löytyvät JKS:n sivuilta kattavan otteluraportin lopusta. MVP oli tietenkin PJ.

PuHu: Ilvesniemi 4, Surov 18, Sell 7, Ansas (MVP), Dufva 4, Riihimäki 13, Lahtinen 7, Aho 10.

Entä sitten? JKS ei (PJ:tä lukuun ottamatta) tähtiä vilise. Joukkue on kuitenkin mainio esimerkki siitä, kuinka hyvin harjoitteleva ja kuvionsa osaava joukkue voi pärjätä. Puolustus ei EBT:n tasolla ollut, mutta eipä siihen ollut tänään tarvettakaan.

Hukkien alkukaudella vakuuttavalta näyttänyt rosteri on kuihtunut eikä helpotusta ole ennen vuoden vaihdetta odotettavissa. Viimeiset 2 peliä kuitenkin osoittavat, että pyyhettä ei ole heitetty kehään. Seuraavaksi edessä on ns. 4 pisteen ottelun Herroja vastaan ja syksyn kruunaa taas ottelu yleisön edessä Karkkilassa, joten herkkua on luvassa jo ennen joulua.
 

Köpö

Vs: Eteläinen II-divari

hamahakkimies sanoi:
9.
wb.jpg
WB/Pantterit
(-8.71)
(1-7)LLLLL LWL
Kuten valveutuneimmat M2D-entusiastit ovat jo useamman viikon ajan ounastelleet, Wartti on parantanut peliään huomattavasti viime viikkoina (avausvoitto, vain kahden pisteen tappio Karkkilassa). Valitettavasti tämä ei ole vielä juurikaan heijastunut sarjatilanteeseen.
10.
fcpasse.jpeg
FC Passe
(-7.24)
(4-4)WWLLL LWW
Aiemmin kaudella Passe flengasi aika pahassa downswingissä ja jopa neljän ottelun tappioputkessa. Sittemmin luisu on taittunut kahden ottelun voittoputkeksi.
11.
hnmky.jpeg
UJ Äiti
(-7.75)
(1-7)LLLLL WLL
Mutsi jäi pahasti Teekkareiden jalkoihin eikä pikkutekuiluista huolimatta ottelun voittajasta tainnut olla mitään epäselvyyttä.
12.
pub.jpg
Punaportin Blues
(-10.91)
(3-5)LLLLW WWL
Ei pelejä sitten viime rankingin.

Mua kummastuttaa Wartin kalman-rating ja sijoitus. Pitäisikö 8:n olla 6?
 
Viestejä
7 418
Vs: Eteläinen II-divari

Köpö sanoi:
Mua kummastuttaa Wartin kalman-rating ja sijoitus. Pitäisikö 8:n olla 6?

Rudolf Mua kummastuttaa kyllä monia.

Hehheh.

No ei, taulukkoon kirjattu Wartin rating jäi päivittämättä edellisestä viikosta: oikea arvo on -4.42.

Oikea arvo on korjattu myös tuonne rankingiin. Kiitoksia korjauksesta!
 

r.a.ting

Vs: Eteläinen II-divari

hamahakkimies sanoi:
No ei, taulukkoon kirjattu Wartin rating jäi päivittämättä edellisestä viikosta: oikea arvo on -4.42.

Oikea arvo on korjattu myös tuonne rankingiin. Kiitoksia korjauksesta!

Onkohan Passen, Mutsin ja Pubinkin ratingit päivittämättä? Ainakin käppyröiden perusteella siltä vaikuttaisi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös