Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Viestejä
240
Vs: Eteläinen II-divari

Kelohonka-PuHu 88-55 (33-9, 23-13, 22-15, 11-18)

Kelohongan Coach Syrjänen oli käynyt tapaninpäivän myrskyn aikana shamaanisen keskustelun espoolaisen koripallodemonin Kilu U´luojn kanssa ja tuli joukkueen eteen sanoman kanssa: Kelohonka ei kevätkaudella pyri välttämään karsintoja, vaan se suorastaan tavoittelee niitä. Kinkunsulattelu höntsien ja yksien kunnon harjoitusten jälkeen Kelohongalla olikin asettaa kevätkauden avaukseen täysi 12 miehinen rosteri. Syyskauden avauksessa niukan voiton ottanut Hukkalauma puolestaan kärvisteli 7 tappion putkessa ja ei alkulämmittelyssä olleen miehistön perusteella ollut saanut sairastupaa liiemmin tyhjennettyä joulutauon aikaan.

Edellisyön junnulätkämatseista inspiroituneena Coach S peluutti Kelohonkaa viisikoissa. Aloitukseen Granlund-Granlund-Pulkkinen eli Puotila-Naapi-Tarjanne takalinjoille Hakanpää-Hovinen eli Dolenc-Nordman. PuHun vaukseeni Tuunanen-Ansas-Virtanen-Wessman-”Once I did 27 pts”. Parin sekavan päästäpäähän tilanteen jälkeen junioriviisikko latoi taululle 5-0 tilanteen. Parin minuutin jälkeen sisään kakkosketju Nikitin-Sulonen-Saarela-Zitting-Koivisto kakkosketju toi pirteää otetta kentälle ja pian oltiin tilanteessa 17-7. Seuraavan viisikkovaihdon jälkeen eroa olikin jo lähemmäs 20. Kelohongan vaihtoruletin mahdollistama intensiivinen puolustus ja Hukkien vielä jonkin verran joulupuuroinen hyökkäys takasi sen, että peli oli seitsemän minuutin kohdalla melkolailla taputeltu. Lisäksi Kelohongan heittokin putosi tänään aika nätisti. Kun kotijoukkueen peli pyöri vielä toisessakin erässä tihonovilaisella tarkkuudella, niin puoliajalle eroa ehti kertymään turvallisen tuntuiset 34 pistettä.

Toiselle puolikkaalle kotijoukkue laittoi Granlundin veljekset ja Hakanpään vilttiin ja veti loppuun kahdella ketjulla. Pussihukat nosti selvästi puolustusasennetta toiselle puolikkaalle, mutta tänään siitä ei ollut Kelohongan hyökkäyksien pysäyttäjäksi. Illan kohokohdaksi nousi tuomarien sääntöoppitunti pelaajille, valmentajille ja katsojille Hukkien Henri Vuorisen toisen henkilökohtaisen tekun jälkeen. Vuorinen itsekin oli jo keräämässä kamojaan ja lähdössä suihkun kautta kotimatkalle, kun Coach Rissaselta kävi vielä käsky takaisin kentälle. Pelaaja ei siis joudukaan kahdesta tekusta pihalle. Viimeisessä erässä kotijoukkueen intensiteetti laski, kun pelintekijänä häärinyt Visa Tarjanne ei nähnyt aiheelliseksi lainata palloa joukkuekavereille hyökkäyksessä. Viimeinen erä vieraille kuudella pinnalla, mutta lopputuloksena kuitenkin kunnon peppupamputus poliiseille lukemin 88-55.

Pisteet:
Kelohonka: Ville Puotila 5, Olli Nikitin 15, Valtter Kortelainen 8, Visa Tarjanne 11, Lauri Saarela 12, Teemu Sulonen 17, Robin Nordman 4, Daniel Dolenc 3, Antti Koivisto 7, Tapio Kasko 1, Heikki Zitting 1, Kalle Naapi 4
PuHu: Mikko Tuunanen 8, Jussi Markkanen 2, Sami Virtanen 7, Janne Ansas 8, Miika Wessman 6, Henri Vuorinen 4, Lasse Riihimäki 14, Marius Van Adnringa 6


"P*rkele Hissi. Jos en olis juonut sitä yhtä kaljaa matsin jälkeen, niin olisin ollut eka."
 

Tulos

Vs: Eteläinen II-divari

JKS - UJ Äiti 103-109 ja. 94-94 ja. 86-86 (58-56) ?

Sarja senkun tasoittuu
 

sduid

Vs: Eteläinen II-divari

Tulos sanoi:
JKS - UJ Äiti 103-109 ja. 94-94 ja. 86-86 (58-56) ?

Sarja senkun tasoittuu

Vertailukohdaksi:

Harjoitusottelu JKS A-pojat – Porvoon Tarmo (miesten I divisioona) 86–78 (36–46). Jopa kolmella vahvistuksella pelaava Tarmo joutui taipumaan JKS:n A-pojille. JKS:n juoksupeli ja aggressiivinen puolustus rupesi tuottamaan tulosta ottelun toisella puoliajalla.

Pisteet joukkueittain:

JKS: Jesse Viita 26, Akepekka Järvinen 11, Henry Alatyppö 20, Niklas Aalto 6, Anssi Nieminen 9, Peetu Drockila 14 ja Eetu Teljo 0

Tarmo: Stefan Beatovic 4, Tyrwone Still 9, Benzor Simmons 18, Teemu Hartikainen 7, Kasimir Hytönen 2, Joel Heinikoski 15, Eemil Oikari 4 ja Shawn Henderson 17



Kertoo ehkä enemmän siitä kuinka surkea Porvoo on kuin siitä kuinka kova Mutsi on.
 

Zilu's son

Vs: Eteläinen II-divari

M1D:n 23 vuotiaita pelaajia vastaan tuollainen "juoksupeli" vielä toimiikin. M2D:n 35v pelaajat saattavat joskus tietää miten tuo vauhti oikein otetaan pois. Ja juuri silloin _KS:stä tuleekin PJKS.
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

KaU Koris pyöritteli Punaportin Bluesia lukemin 106-65. Ensimmäinen erä oli tasainen, mutta sitten kotijoukkue vei. A-juniorit saivat paljon vastuuta ja tulosta syntyi: Samuli Brofeldt 14p (3p 4/6) ja Miikka Luosmaa 18/8. Ottelun paras pistemies Syrjälä 23p/6lev/4r. Tilastot ja raportti täällä. Video tulossa.
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

Ja nyt on videokin julkaistu. Eli KaU Koris - PuB -ottelun rapsa, tilastot ja video täällä.
 

Gunnar

Vs: Eteläinen II-divari

Pitikö tänään tulla jotain infoa "oikeasta" sarjajärjestelmästä nousu- ja putoamiskarsintojen osalta.
 
Viestejä
94
Vs: Eteläinen II-divari

Kyllä, mikäli Karsintapeikkoa on uskomminen:

hamahakkimies sanoi:
[quote author=Karsintapeikko Ulik]

Itselleni joulua tärkeämpi päivämäärä on 10.1., jolloin putoamiskarsintojen kuvio vihdoin selviää.
[/quote]
 

Movember

Vs: Eteläinen II-divari

Kahe vei Mutseja pari pinnaa.

Tilanne oli tasan joku 25 sekuntia ennen loppua ja Kahella pallo. Airakselta kova ajo ja Kahelle kahden pisteen johto. Äipät saivat vielä pallon tuon korin jälkeen, mutta eivät sillä mitään järkevää osanneet tehdä. Lehtereiltä ihmeteltiin, että Äipät eivät ottaneet aikalisää tuon Airaksen korin jälkeen.

Ehdottomasti kannatti ajaa Malmille tänä iltana, hyvää vääntöä.
 

45100

Vs: Eteläinen II-divari

UJ Äiti - KaHe 74 – 76 (20-24, 19-18, 13-19, 22-15)

Lähtökohdat: Mutsi oli käynyt noutamassa sarjapisteet Järvenpäässä _KS:lta ja kruisaili MPH:lle kahdeksalla miehellä yhden pelin voittoputkessa. NCAA-kokeneita pelureita ei hallilla näkynyt. Automatkalla Malmille huhu kertoi kuitenkin jonkun pelanneen Kuismaa vastaan kun Mara pussitti LePyn paidassa 90-luvun puolivälissä. Tarinaan suhtauduttiin epäillen ja paremmin tietävät pitivät tätä mahdottomana. KaHen edellinen ottelu oli vieraspeli jostain adventtiajoilta Suunnistajia vastaan. Se keikkahan ei mennyt ihan nappiin. Treeneihin oli maanantaina saatu ensimmäistä kertaa pitkään aikaan määrä pelaajia, joilla pystyttiin toteuttamaan ”me vastaan te” –pelit kymmenellä miehellä.

Main event
1.jakso – Mahdollinen ylimääräinen energia käytettiin jo alussa kun molempiin päihin tehtiin koreja joka hyökkäyksestä. KaHe lopetti pussittamisen ensin ja Mutsi eteni tapahtuman ajankohtaan nähden pirteästi pelanneen Siitosen viidellä perättäisellä pinnalla 12-6 johtoon. Vähitellen puntit tasoittuivat ja KaHen sirtyi kolmen peräkkäisen kolmosrepun myötä ensimmäiselle tauolle 20-24 johdossa

2. jakso – Kuten M2D:ssä joskus saattaa käydä, jäivät koripallon hienoudet taka-alalle ja tuomarikaksikon (Panula-Juntunen) rooli korostui tarpeettoman paljon. Kahvaus, töniminen ja muutama kontaktitilanne johtivat dialogiin ja keskustelutuokioihin, joihin osaa otti useampikin välihuutelija. Vakavilta yhteenotoilta vältyttiin. Airas, joka muisti pelata koripalloa aina kun se muilta herroilta unohtui, teki jaksolla seitsemän pistettä, Telim Mutsille kuusi. Puoliajalle tilanteessa 39-42.

3. jakso – Presidentti Laiho komensi pienen viisikon parketille vaatien nopeita tai ainakin puolinopeita hyökkäyksiä. Puolen kentän peli kun ei missään vaiheessa oikein toiminut Mutsin vaihtaessa puolustuksessa kaikki screenit. Nopeita herroilta ei juuri nähty, onnistuneita puolinopeahkoja sen sijaan kyllä ja puolustuspään onnistumisten kautta herrat nykäisivät etumatkan parissa minuutissa 12 pisteeseen. Mutsin aikalisä tuli oikeaan paikkaan eikä ero enää kasvanut, vaikka vaikeudet hyökkäyspäässä jatkuivat. Viimeiselle jaksolle tilanteessa 52-61.

4. jakso – KaHe päätti toteuttaa Lepuskista tutun neljännen jakson alun jäätymisen myös Malmilla ja Mutsi kiilasi Salmelan ja Willbergin johdolla jakson puoliväliin mennessä 66-65 johtoon. Loppua kohti mentiin tasaisissa tunnelmissa ja molemmilta nähtiin muutama kova kori. Loppuhetkillä oli jopa hieman jännää. KaHe johti kahdella, sillä oli pallo ja koko ottelun epämääräisesti toimineessa pelikellossa aikaa n. 35 sekuntia. Haki Hämäläisen ohiheiton jälkeen koko ottelun edukseen esiintynyt syntymäpäivä-Venhola rikkoi Riskaa ribarin jälkeen. Aikalisän jälkeen Riskan vaparit mukiin ja aikalisä KaHelle. Aikalisällä piirtämättä jäänyt kuvio jäi hieman epäselväksi ja hyökkäyksessä pallo Airakselle, joka hassutti Willbergiä, ajoi päälle vielä yhden kovan kupin ja KaHen johtoon. Mutsille jäi vielä 7 sekuntia aikaa tehdä kuppi, mutta aikalisä jäi käyttämättä ja viimeinen hyökkäys torsoksi.

pisteet:
UJ Äiti: Tiihonen 5, Willberg 18, Hakala 2, Siitonen 21 (MVP), Santtu Salmela 5, Telim 10, Sarkalahti 3, Riska 10
KaHe: H. Hämäläinen 7, Heikkilä 8, Anhava 9, Laiho 0, Poropudas 0, Venhola 14, Kohila 8, Airas 19 (MVP), Olli 11

entä sitten? : Mutsilla on yritystä ja pelimiehiä, joilla tulee merkintöjä voittosarakkeeseen vielä tälläkin kaudella. Rosteri on tosin kapea ja se ratkaisee näissä hommissa usein. Toivotaan ettei ensin selkänsä ja sitten nilkkansa teloneelle Telimille käynyt kovin hullusti... KaHen ei kannata paukutella henkseleitä, sillä jo lauantaina EBT tarjonnee mutusteltavaksi prässiä ja lisää screenien vaihtoja. Silti kuusi voittoa 12 pelistä onkin enemmän kuin jotkut M2D –entusiastit joskus povailivat. Sama homma joka vuosi..
 
Viestejä
7 416
Vs: Eteläinen II-divari

Kiitoksia "45100":lle rapsasta. Erityisen mielenkiintoista oli huomata, että tuolla suunnalla Anton Telih käyttää nimeä "Telim".

No, vitsit vitseinä ja Power Rankingit Power Rankingeina.



Eteläisen kakkosdivarin "Power Ranking" (vko 14)

1.
kau.png
KaU
(+11.48)
(10-2)WWWWW LWWWL WW
[td]
Kukaan ei yllättynyt, kun KaU kauhoi PuBia haitariin "jotain nelkyt". Mutta hieman yllättävää oli, ettei PuB meinannut päästä edes puolen kentän yli karkkilalaisprässin edessä.
[quote author="hamahakkimies"]Jos mulla olisi vartti aikaa, katsoisin tuon ottelun kolmannen jakson: "Uskomattomin tilanne nähdään PuB:in aikalisän jälkeen, kun joukkue heittää sisäänheitosta Hamaria päähän ja pallo sivurajasta yli."[/quote]
[quote author="Heikkilä Heikkilä"]Mulla on aika hyvä veikkaus siitä, kuka pisti Hamaria pallolla kupoliin.[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]Ei. Kyllä se sittenkin oli Antti Kaivonen.[/quote]
[/td]


[tr][td]2.[/td][td]
EBT.jpg
[/td][td]
EBT
(+10.09)
[/td][td](9-3)[/td][td]LWWLW LWWWW WW[/td][td]
EBT haki ilmeettömästi ja selkein numeroin pisteet Mäkelänrinteen uintikeskuksesta.
[quote author="hamahakkimies"]Tai näin on ainakin arvattava, sillä aiemmin niin aktiivisilla EBT:n nettisivuilla ei ole tänä vuonna ollut mitään aktiviteettia.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]3.[/td][td]
jks.jpg
[/td][td]
JKS
(+8.20)
[/td][td](10-2)[/td][td]WLWWW WWWWW WL[/td][td]
Sarjaa johtava _KS joutui taipumaan ilman Jallowia sarjataulukon viimeisenä retkottavalle Mutsille. Kotiedun turvin järvenpääläisjunnut kuitenkin pystyivät sinnittelemään pari jatkoaikaa ennen nöyrtymistään.
[quote author="hamahakkimies"]Samaisten junnujen aikaisempi voitto Porvoon Tarmosta on paperia todellisten M2D-otteluiden rinnalla ja kertoo enemmänkin porvoolaisen koripallon nykytilasta kuin _KS:n junioritoiminnasta.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]4.[/td][td]
honka.jpeg
[/td][td]
Kelohonka
(+4.85)
[/td][td](5-7)[/td][td]LWLWL LLWLL WW[/td][td]
Uusista nousuhaaveista huolimatta PuHua vastaan Kelohongan coachilla oli varaa vähän leikitellä ja peluuttaa joukkuettaan viisikoittain.
[quote author=Coach Syrjänen"]Seuraavassa matsissa PuBia vastaan laitan junnut karvaamaan vastustajan päädystä.[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]Me kokeiltiin Sami "Dancing Queen" Aittovaaran kanssa sirklauskarvausta joskus kymmenen vuotta sitten, kun olimme nostamassa KaHea M4D:stä. Se on vähän vaikeaa.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]5.[/td][td]
kori80.jpg
[/td][td]
Keravan Energia Team
(+4.70)
[/td][td](9-3)[/td][td]WWWWW WWLLW LW[/td][td]
"Oman kylän Kollit" ottivat väkinäisen voiton Neljännes-Panttereista.
[quote author="hamahakkimies"]Jotenkin hellyyttävää seurata Keravan juniorimyllyn tuottamaa tasaista laatua; tälläkin hetkellä joukkueessa pelaa ulkopuolisten vahvistusten lisäksi huomattavia minuutteja kaksi nelikymppistä keravalaisjunnua.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]6.[/td][td]
topo.jpeg
[/td][td]
KaHe
(+1.12)
[/td][td](6-6)[/td][td]LWLWL WLLWW LW[/td][td]
Barcelonassa, Mauritiuksella ja Lahdessa pornolomailleet Herrat avasivat kevätkautensa Enkeliprinssi-Airaksen viime sekunnin ajolla, joka toi Herroille kahden pisteen voiton joukkueesta, joka voitti joukkueen, joka voitti M1D:n Porvoon Tarmon.
[quote author="Tri Kalman"]Oma ennusteeni tuohon otteluun oli pisteen vierasvoitto.[/quote]
[quote author="Mano Olli"]Ihan p*ska filtteri.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]7.[/td][td]
wb.jpg
[/td][td]
WB/Pantterit
(-0.26)
[/td][td](3-9)[/td][td]LLLLL LWLWW LL[/td][td]
Hassinen takoi Killassakin taululle "jotain kakskyt", mutta Kollien toisella jaksolla rivosti heiluttelema "16-0"-runi oli liikaa siveliäämpään menoon tottuneille vieraille.
[quote author="Ranking-Raija"]Olen melko varma, että "siveliäs" ei ole oikea suomenkielinen sana.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]8.[/td][td]
pus.jpg
[/td][td]
PUS-Basket
(-1.59)
[/td][td](6-6)[/td][td]WLWLW LLWLW WL[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin, mutta Valtteri sai siltä oikealta joulupukilta TI-Nspire CX CAS:n.
[quote author="Tri Kalman"]3D-kuvaajien piirto mahdollistaa pintojen tutkimisen ja pyörittämisen. Pintojen välisten leikkausten tutkimiseen voidaan liittää animoidut parametrit lisäämään havainnollisuutta.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]9.[/td][td]
hnmky.jpeg
[/td][td]
UJ Äiti
(-4.69)
[/td][td](2-10)[/td][td]LLLLL WLLLL LW[/td][td]
UJ Äiti painiskeli ilman Raamia, Hakalaa ja M3D-Kuismaa tuplajatkoaikavoiton Järvenpäässä, mikä kuvastaa hyvin Maailman Mielenkiintoisimman Sarjan yllätyksellisyyttä.
[quote author="hamahakkimies"]Herroja vastaan puolestaan Mutsi kaatui lopussa muutamaan taktiseen virheeseen, kun joukkue jätti rikkomatta korille ajavaa Jussi Airasta seitsemän sekuntia ennen loppua (kolme joukkuevirhettä) eikä myöskään ottanut aikalisää Herrojen viimeisen korin jälkeen, vaan ajautui heittämään puolen kentän hätärikolkin Lammas-Venholan blokkiin.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]10.[/td][td]
fcpasse.jpeg
[/td][td]
FC Passe
(-8.88)
[/td][td](6-6)[/td][td]WWLLL LWWWL WL[/td][td]
FC Passen M2D-kevätkaudenavauksessa kotijoukkue oli niin vieraskorea, että laittoi EBT:lle mustikkatassuja ja sarjapisteitä kotiinvietäväksi sen kummemmitta mukinoitta.
[quote author="hamahakkimies"]Koska matsista ei mitään raporttia ole olemassa, oletan, että Parviaisen pelipaidasta tarjottu tappopalkkio on yhä ottajaa vailla.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]11.[/td][td]
puhu.jpeg
[/td][td]
PuHu
(-10.40)
[/td][td](3-9)[/td][td]WLWWL LLLLL LL[/td][td]
KasPa-lakkien taikinahaarniskat ja sikaniskat saivat vihdoin kasaan ne teininä ohimenneet seitsemän ällää, kun Kelohonka kävi pommittamassa Hämeenkylän koulua kuin Pasilan poliisitaloa ikään.
[quote author="hissi"]Katsoessa joukkueiden alkulämmittelyä ainoa kysymys oli, paljonko Hukat ottavat tällä kertaa pataan.[/quote]
[quote author="Tri Kalman"]Aika tasan tarkkaan "jotain kolkytkolme".[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]12.[/td][td]
pub.jpg
[/td][td]
Punaportin Blues
(-14.61)
[/td][td](3-7)[/td][td]LLLLW WWLLL[/td][td]
Hämeenlinnan edustusjoukkue kävi Karkkilassa vastaanottamassa sellaisen "jotain nelkyt"-tappion, mikä kuvastaa hyvin Maailman Mielenkiintoisimman Sarjan joukkueiden välisiä tasoeroja.
[quote author="pelaajavalmentaja Ari Lehtola"]Joukkuekuria tarvitaan. Meillä oli tänään yhdeksän miehen jengissä kymmenen sooloilijaa[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]Epäselväksi jäi vain, oliko tämä ylimääräinen sooloilija Helsinkiin menetetty Mika Halttunen, pistekunkku-MVP Lassi Utrio vai kenties Jukolan Eero.[/quote]
[/td][/tr]


Nousussa: UJ Äiti

Laskussa: JKS, PuB

powerranking14.png

kalmanrating14.png
 
Viestejä
7 416
Vs: Eteläinen II-divari

M2D-sarjajärjestelmään liittyen:

"Aluehallitus hyväksyy tänään uudet sarjamääräykset, minkä jälkeen ne vasta ovat virallisia/julkisia."

Lisäksi Munkan juna-asemalla joku rantojen mies arveli, että tänä vuonna ketään ei putoaisi suoraan.
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

hamahakkimies sanoi:
1.
kau.png
KaU
(+11.48)
(10-2)WWWWW LWWWL WW
[td]
Kukaan ei yllättynyt, kun KaU kauhoi PuBia haitariin "jotain nelkyt". Mutta hieman yllättävää oli, ettei PuB meinannut päästä edes puolen kentän yli karkkilalaisprässin edessä.[/td]


Lainaus käyttäjältä: Heikkilä Heikkilä

Mulla on aika hyvä veikkaus siitä, kuka pisti Hamaria pallolla kupoliin.


Lainaus käyttäjältä: hamahakkimies

Ei. Kyllä se sittenkin oli Antti Kaivonen.


Itsehän merkkasin jo pelin aikana tuon tapahtuman ajankohdan ylös. Videolta löytyy kohdassa 0:41:00 :)
http://www.kaukoris.com/main/component/joomsport/view_match/366
 

Rosvoparta

Vs: Eteläinen II-divari

[quote author=joku meili jostain päin Käpylää]
Miesten II divisioona


Miesten II divisioona pelataan kaksinkertaisena 12 joukkueen sarjana. Kaksi (2) parasta joukkuetta selviytyvät I divisioonan nousukarsintoihin. Kolmanneksi ja neljänneksi heikoimmat joukkueet (9. ja 10.) karsivat III divisioonan parhaiden kanssa sarjapaikasta. Kaksi (2) viimeistä (11. ja 12.) joukkuetta putoavat III divisioonaan. Sarjan neljä (4) parasta joukkuetta selviytyvät I divisioonan nousukarsintoihin. Kaksi (2) viimeistä joukkuetta (11. ja 12.) karsivat III divisioonasta karsintaan selvinneiden kanssa sarjapaikasta. Sarjasta ei suoraan putoa yhtään joukkuetta III divisioonaan.



Miesten III divisioona

Miesten III divisioona pelataan kahdessa lohkossa kaksinkertaisena sarjana. Lohkojen kaksi (2) parasta selviävät II divisioonan karsintoihin, joista selviää II divisioonaan vähintään kaksi (2) joukkuetta. Lohkojen kaksi (2) viimeistä joukkuetta putoavat IV divisioonaan. Lohkojen parhaat joukkueet nousevat suoraan II divisioonaan. Lohkojen toiseksi (2.) ja kolmanneksi (3.) sijoittuneet joukkueet selviävät II divisioonan nousukarsintoihin, joista selviää II divisioonaan vähintään kaksi (2) joukkuetta. Lohkojen kaksi (2) viimeistä joukkuetta putoavat IV divisioonaan. Sarjan tavoitteena on pelata jatkossa kahdessa 12 joukkueen lohkossa, joten sarjaa täydennetään tarvittaessa IV divisioonan parhaista 2. sijoittuneista joukkueista (kilpailusäännöt 21§).
[/quote]
 

Ulik

Vs: Eteläinen II-divari

Karsintapeikko Ulik ulisee tuskissaan, kun saalis tältä vuodelta näyttää jäävän laihaksi. Ehkä sieltä sentään saa vielä maukasta possua.
 
Viestejä
7 416
Vs: Eteläinen II-divari

Nyt, kun olemme saaneet virallisen vahvistuksen April Madness 2012 -tapahtuman toteutumisesta, kauden lopputilanne-ennusteisiin voidaan laittaa mukaan vaakasuoria viivoja.

Ennakkosuosikki voittaa aina:
Koodi:
JKS         19- 3 wlwww wwwww wlWWW WWLWW WW
EBT         18- 4 lwwlw lwwww wwWLW WWWWW WW
KaU         18- 4 wwwww lwwwl wwWWL WLWWW WW
Kerava      16- 6 wwwww wwllw lwWWW WLWLW LW
--------------------------------------------
Kelohonka   11-11 lwlwl llwll wwWWW LWWLL WL
KaHe        11-11 lwlwl wllww lwLWL LLWWL WW
PUS-Basket  10-12 wlwlw llwlw lwLLL WWWLL WL
FC Passe     9-13 wwlll lwwwl wlwLL LLLWW LL
UJ Äiti      7-15 lllll wllll lwlLL LWWWW LW
WB           6-16 lllll lwlww lllLW WWLLL LL
--------------------------------------------
PuB          4-18 llllw wwlll lLLWL LLLLL LL
PuHu         3-19 wlwwl lllll llLLL LLLLL LL

Odotusarvoiset voitot ja niiden luottaumusvälit:
Koodi:
KaU         17.2587 +-   2.53
JKS         16.7912 +- 2.7471
EBT          16.066 +- 2.6317
Kerava      14.9938 +- 2.5892
-----------------------------
KaHe        11.3969 +- 2.7193
Kelohonka    11.192 +- 2.8138
PUS-Basket  11.0013 +- 2.8259
FC Passe    9.63747 +- 2.3603
WB          6.82647 +- 2.7581
UJ Äiti     5.88927 +- 2.5216
-----------------------------
PuHu        5.60278 +-  2.614
PuB         5.34405 +- 2.4686

HUOM! Ennusteissa on huomioitu tämäniltainen FC Passen voitto.
 
Viestejä
200
Vs: Eteläinen II-divari

PUS-Basket - KaU 56-82 (24-24, 16-23, 12-16, 4-19)
PUS: Heiskanen J 13, Goussev 11, Heiskanen A 9, Järvinen 7, Lohman 6, Piispanen 4, Huovinen 4, Vainio 2, Laakso 0, Latvala 0
KaU: Syrjälä 18, Tolvanen 15, Heiskanen 14, Sakala 14, Nurmio 7, Kinnunen 6, Luosmaa 6, Heino 2, Ryynänen 0, Brofeldt 0
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös