Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Humppaa

Vs: Eteläinen II-divari

hamahakkimies sanoi:
PuB - FC Passe 0.288879 0.5078

Jaahas, sen verran selvä peli tulossa tänään, että jaksaako sitä edes katsomaan mennä.
 
Viestejä
7 403
Vs: Eteläinen II-divari

Humppaa sanoi:
Jaahas, sen verran selvä peli tulossa tänään, että jaksaako sitä edes katsomaan mennä.

Valitettavasti WBP:n yllättävä murskavoitto Karkkilasta heilautti (estimaattien korrelaatioiden kautta) joukkueiden voima-arvioita siten, että päivitetty ennuste illan otteluun on:
Koodi:
PuB        FC Passe    0.929713  0.52494
Eli kotijoukkue on tätä nykyä melkein kokonaisen pisteen ennakkosuosikki eikä tuollainen selkäsauna voi kiinnostaa edes paatuneimpia M2D-entusiasteja.

(Oikeasti tilanne on hyvin mielenkiintoinen, sillä PUB:lla on karsintapeikon hammas kurkulla ja Passea tuskin nappaa ihan kauheasti maanantai-illan ottelu Hämeenlinnassa. Toisaalta joukkueiden välinen taitoero on jotain aivan järkyttävää.)

Herbert sanoi:
Siis oliko sitä motivaatiota vai ei?

Passella näytti olevan kiinnostusta ainakin KasPa-lakkien pamputtamiseen; Herroista on paha sanoa, vaikka joukkuetta melko läheltä seurailenkin. Jos jotain pitäisi veikata, veikkaisin, että "ei". Tämä veikkaus ei kuitenkaan perustu kauden lopun häämöttämiseen tai sarjanpaikan melkein(?) varmaan varmistumiseen, vaan pikemminkin joukkueen pelaajien yleiseen vellipyllyyteen.
 

Jouni!

Vs: Eteläinen II-divari

Tässä on mun tuore estimaatti illan PuB-Passe-jännäriin,
jonka pupi kyllä hoitaa kotiluolassa ihan jepa. 82-74. Word.

-J!-
 

hissi24

Vs: Eteläinen II-divari

PuHu-PJKS 65-74 (31-33)

Lähtöaskeleet: PJKS on pelannut viimeiset ottelut teinimäisen ailahtelevasti. Hännisen hankinnalla tavoitellaan ilmeisesti hieman seesteisyyttä ja harkintaa. PJ oli paikalla.
Hukilla on ollut viime otteluissa hyvä pössis ja suora sarjapaikka on käytännössä varmistettu. Yleisöä oli lehtereillä varsin runsain mitoin.

Matsi: Se nyt ei ollut yllätys, että PJKS pelasi kummassakin päässä varsin organisoidusti, tavoitteena väsyttää Tuunanen ja hakea paljon riistoja. Hyökkäyspäässä kuvioiden nimet vaihtuivat, mutta aina niillä haettiin heittoa kaaren takaa. Pallo lensikin alusta asti mukavista paikoista, mutta ei osunut mukiin erityisen tarkasti. Koko ottelussa vieraat onnistuivat kaaren takaa kolmesti.

Hukat olivat umpisurkean alkulämmittelyn seurauksena kohmeessa koko ensimmäisen jakson ja ero kasvoikin nopeasti 10 pisteeseen. Ensimmäisen tauon jälkeen Hukat onnistuivat hyvistä paikoista heitetyissä kolmosissa ja Pistooli Virtanen ampui lähempää 6 pistettä. Kun samaan aikaan PJ saatiin koko jakson ajaksi kuriin oli peli tauolla vähämaalinen ja tasan.

Tauon jälkeen PJKS:n peli oli melkoista kuraa, mutta onneksi joukkueessa oli PJ. Huolimatta kelvollisesta puolustuksesta PJ nakutti kovalla prosentilla jopa vaparinsa sisään tehden joukkueen 18 pisteestä 11. Hukat roikkui mukana peräti seitsemän miehen onnistuessa korinteossa.
Neljännellä kympillä Hukat sössi muutaman hyökkäyksen, joista PJKS kuittasi nopeita koreja. Ero oli 15 pistettä ja matsi taputeltu. PJ:n mentyä 37 minuutin kohdalla vaihtoon Hukat kirivät eron vielä viiteen tai kuuteen pisteeseen, mutta siihen se lopulta sitten jäi.
PJKS oli tänään täysin PJ:n varassa. Mr. M2D-MVP oli vaihdossa kaikkiaan noin 8 minuuttia ja tuon ajan JKS hävisi noin 20 pistettä. Sattumaa varmaan joo.

Hukat olivat tänään ihan jees. Tsemppistä löytyi kiitettävästi, mutta kun Aholla ei ollut tänään on-päivä, ei heittäjiä meinannut taaskaan oikein löytyä. Joukkue kuitenkin vei levypallot selkeästi, joilla kompensoitiin tutuksi tullutta runsasta menetysten määrää.
Hukilta onnistui tänään hyökkäyspäässä Virtanen ja Tuunanen, joka mukavan pistepotin lisäksi piti jälleen hyvää huolta pallosta. Puolustuksessa Ansas uurasti jälleen joka paikassa.

Hukat: Tuunanen (MVP) 10, Virtanen 16, Sell 4, Ansas 4, Aho 11, Wessman 9, Vuorinen -, Riihimäki 6, Lahtinen 5.
PJKS: Viita -, Harjula 4, Myyryläinen 7, Järvinen 7, Juvonen 3, Hänninen 9, Alatyppö 5, Aalto -, Mäntylä 8, PJ 30, Drockila 1.

Entä sitten? PJKS on sarjan kurinalaisimmin pelaava joukkue, jolta löytyy nippu hyviä heittäjiä. Valitettavasti pelaajien itseluottamus katoaa saman tien PJ:n mennessä vaihtoon. Karsinnoissa tämä voi koitua joukkueen Akilleen kantapääksi.
Hukkien peli-ilme oli sellainen, että Herrat saavat pelata kotipelinsä hyvin, jos aikovat pisteet harjata. Sen verran kiva peli tämä on, että jälleen täytyy todeta sarjassa olevan liian vähän matseja. Sellaiset Korisliigamaiset 44 olisi ihan kiva ja siihen sitten SM35-sarjan palauttavat pelit päälle olisi just passeli, kun ei sarjassa tarvitse bussissa istua eikä treeneissä itseään liikaa väsyttää.
 
Viestejä
7 403
Vs: Eteläinen II-divari

Eteläisen kakkosdivarin "Power Ranking" (vko 22)

1.
kori80.jpg
Keravan Energia Team
(+10.47)
(16-3)WWWWW WWLLW LWWWW WWWW
Kollit iskivät hampaansa tiukasti kiinni M2D-runkosarjan voittoon lyömällä Pierre Jallown kahdella pisteellä Jallow'npäässä.
[quote author="Ranking-Raija"]
En ole mikään matemaatikko, mutta voisin väittää, että Keravan käyrä on ollut nousujohteinen La Trice Littlen signaamisesta lähtien. Maailmanluokan pelimies, pakko sanoa.
[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]
Otteluraportin perusteella JKS-pelin loppuhetket ovat olleet todellista maailmanluokan sekoilua.
[/quote]
2.
jks.jpg
JKS
(+10.37)
(15-5)WLWWW WWWWW WLWWW LLWLW
Jallow kärsi kitkerän tappion Järvenpäässä eikä eilinen erikoisvoitto Hämeenkylän koululla paljoa lämmittänyt, sillä kuluneen viikon saldona PJKS menetti sekä kiinnityksensä runkosarjan voittoon että rankingin piikkipaikan.
[quote author="hamahakkimies"]
Otteluraportin perusteella Kerava-pelin loppuhetket ovat olleet todellista maailmanluokan sekoilua. Mutta eri tavalla kuin tuossa Keravan rapsassa.
[/quote]
[quote author="Tri Kalman"]Erikoisvoiton määritelmä: toinen joukkue johtaa ottelua alusta loppuun, joukkue pääsee aina(?) kymmenen pisteen karkumatkalle, mutta vastustaja sinnittelee aina(?) takaisin peliin mukaan. Erikoisvoiton teoreettinen kesto: äärettömän monta erää ja äärettömän pitkä aika.[/quote]
3.
kau.png
KaU
(+7.18)
(15-4)WWWWW LWWWL WWWWL WWWL
[td]
Viime viikolla Karkkilassa soitettiin fanfaareja ja juhlittiin Christopher Thompson liittymistä Punapaitojen riveihin. Sitten joukkue suoritti paraatimarssin Vuosaareen, jossa Hassinen ravisteli, retuutteli ja muuten vaan runttasi p@$kat pellolle KaU:n sisäpelaajista. Tuloksena mahdollisesti kauden yllättävin "jotain 30"-tyyppinen voitto ja pienimuotoinen synninpäästö Hassisen aiemmissa otteluissa runnomille puolustuksille.
[quote author="Erotuomari 1"]
Mie en ollunna Vuosaaressa viheltämässä. Ainakkaan tietääkseni.
[/quote]
[quote author="Erotuomari 2"]
En kyllä ollu määkään. Ossaakko muuten sanoa, kuka oli kipannu meitin pellolle aivan mahoottoman p@$kalastin?
[/quote]
[/td]


[tr][td]4.[/td][td]
honka.jpeg
[/td][td]
Kelohonka
(+6.09)
[/td][td](9-9)[/td][td]LWLWL LLWLL WWWWW LWL[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin.
[quote author="Coach Syrjänen"]
GRRGRRHHRRHHRRHHH!!!! GRHHGRRRRRAAAHHH!!! GRRHH!!!
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]5.[/td][td]
EBT.jpg
[/td][td]
EBT
(+4.97)
[/td][td](11-7)[/td][td]LWWLW LWWWW WWLLW WLL[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin.
[quote author="Coach Huff"]
I told you that we wouldn't lose -- not even if we signed Justice Graham.
[/quote]
[quote author="Tri Kalman"]
Hassinen olisi silti saattanut olla hieman sopivampi vahvistus karsintoja ajatellen, koska siellä pelejä oikeasti pelataan.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]6.[/td][td]
wb.jpg
[/td][td]
WB/Pantterit
(+3.46)
[/td][td](8-12)[/td][td]LLLLL LWLWW LLLLL WWWWW[/td][td]
Neljännespantterit ottivat yllättävän (vai yllättävän selkeän?) voiton Karkkilaa vastaan ja jatkoivat reippaita otteitaan voittamalla Mutsin tiistaina MPH:lla. Näiden kahden voiton myötä vuosaarelaisilla on viiden vinstin vitja kasassa.
[quote author="Ranking-Raija"]
Hassinen muussasi Karkkilaa vastaan 35 pistettä, mutta "jotain kolkyt" voitto ei olisi ollut mitenkään mahdollinen ilman Tasku-Fabio Forsströmin 18 pisteen panosta.
[/quote]
[quote author="Tri Kalman"]
Itse asiassa teoriassa Hassisen 35 täppää olisivat voineet riittää "jotain kolkyt" voittoon.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]7.[/td][td]
topo.jpeg
[/td][td]
KaHe
(+2.34)
[/td][td](9-9)[/td][td]LWLWL WLLWW LWWLW WLL[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin.
[quote author="hamahakkimies"]
Eikä ole muuten ollut kunnon treenejäkään. Kovasti on vissiin selkäflunssaa ja motivaatiorappeumaa liikkeellä.
[/quote]
[quote author="Presidentti Laiho"]
Kevyt neljä-neljä kävely valmistaa kivasti tuplaviikonloppuun ja Keravan reissuun.
[/quote]
[quote author="80% Herojen ringistä"]
On muuten selkäflunssaa ja junnujen pikkujoulujen suunnittelukokous taas sunnuntaina.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]8.[/td][td]
fcpasse.jpeg
[/td][td]
FC Passe
(-3.98)
[/td][td](10-10)[/td][td]WWLLL LWWWL WLWLW LLLWW[/td][td]
FC Passe otti kaksi voittoa männä viikolla. Ensin Märskyssä Passe katsoi vierestä, kun KasPa-lakit ampuivat itseään jalkaan, ja sitten maanantaina Kusikaaressa "anonyymi #23" muussasi korin alta neljä ratkaisukuppia.
[quote author="Ranking-Raija"]
Kuvan perusteella ottelun ratkaissut #23 on kaksi nuorta Tommi Lyytistä.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]9.[/td][td]
puhu.jpeg
[/td][td]
PuHu
(-5.22)
[/td][td](7-13)[/td][td]WLWWL LLLLL LLLWL WWWLL[/td][td]
Aiempien viikkojen länkytysten perusteella kolmen ottelun voittoputki oli vissiin noussut KasPa-lakeilla hieman koppalakkiin. Tällä ranking-viikolla PuHu otti ensin uskottamattoman surkealla heittopelillä selälleen Passelta torstaina ja antautui JKS:lle tiistaina kotonaan.
[quote author="hamahakkimies"]
Ei kyllä siellä vaan oli taas jotain uhoamista viimeisimmänkin tappiorapsan lopussa?[/quote]
[quote author="Sarjataulukon jumala Tabulus"]
Päästäkseen Herrojen ohi edes teoriassa Nimekkäiden P@$kalakkien pitää voittaa ensin Herrat vähintään 82-60 -lukemia vastaavalla korisuhteella ("H!ton koriSUHDE.") ja sitten KaU. Luonnollisesti Herrojen on myös hävittävä kolme muutakin otteluaan.
[/quote]
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]
PuHu on käytännössä kuivilla, sillä joukkueella on tasapisteissä etu Teekkareihin, PuBiin ja "Teekkareihin + PuBiin". Näin ollen kummankin näistä joukkueista pitäisi voittaa useampia otteluita päästäkseen PuHun ohi. Lisäksi PuHun pitäisi hävitä loput pelinsä (KaHe vieraissa, KaU Koris).
[/quote]
[quote author="Tri Kalman"]
Tässä esitettyihin karsintaspekulaatioihin tulee suhtautua varauksella, sillä karsintapeikko Ulik ei ole matemaattisen ajattelunsa puolesta mikään unkarilaissyntyinen matemaatikko. Ulikilla on tapana skipata kaikki vähänkään epätodennäköisemmät skenaariot. Lisäksi yksinkertaisimmissakin laskutoimituksissa saattaa syntyä mittavia virheitä.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]10.[/td][td]
pus.jpg
[/td][td]
PUS-Basket
(-11.21)
[/td][td](6-13)[/td][td]WLWLW LLWLW LWLLL LLLL[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin, mutta edellisviikon tappiorapsa löytyy täältä.
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]
Tasapisteissä Teekkarit ovat PuBin alapuolella, joten joukkue tarvitsee lopuista peleistään yhden voiton hämeenlinnalaisia enemmän. Listalla: EBT, FCP ja JKS (kaikki kotona).

Grrr.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]11.[/td][td]
pub.jpg
[/td][td]
Punaportin Blues
(-11.62)
[/td][td](6-13)[/td][td]LLLLW WWLLL LLLWL LWWL[/td][td]
Vaikka PuB voittikin FC Passea vastaan nimeltä mainitut pistemiehet 7-0 ja nimeltä mainitut nollakerholaisetkin menivät kotijoukkueelle 1-0, koripisteissä tuli tosin turpiin "jotain kolmetoista", mikä oli hyvä, jotta alemman karsintarajan tuntumassa säilyi edes jonkinlainen epävarmuuselementti.
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]
PuBilla on vielä edessään seuraavat ottelut: KAH (vieraissa), JKS ja EBT (vieraissa). Voitto Herroista nostaisi Teekkareiden voittovaatimuksen kahteen voittoon!
[/quote]
[quote author="Heikkilä Heikkilä"]
Herroilla on siis loistava sauma kusta Teekkareiden muroihin foldaamalla PuHulle ja PuBille.
[/quote]

[/td][/tr]
[tr][td]12.[/td][td]
hnmky.jpeg
[/td][td]
UJ Äiti
(-12.85)
[/td][td](3-17)[/td][td]LLLLL WLLLL LWLLL LLLWL[/td][td]
Mutsin voittoputki katkesi yhteen otteluun, kun joukkue hävisi eilen Wartille 70-81.
[quote author="hamahakkimies"]Paha näistä on sen enempää kommentoida. Viimeisin kuulemani tiedonanto kertoi, että Mutsin kaudenpäätössaunailtaan oli tiedossa seitsemäntoista (17) koppaa kaljaa. Tästäkin tiedonmurusta on jo pari viikkoa aikaa, joten koppaviisari on sittemmin saattanut nousta vielä tuostakin lukemasta.[/quote]
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]GRRGRRHHRRHHRRHHH!!!! GRHHGRRRRRAAAHHH!!! GRRHH!!!
[/quote]
[/td][/tr]


Nousussa: Kerava, Wartti/Pantterit

Laskussa: KaU, PuHu

powerranking22.png

kalmanrating22.png
 

Jouni!

Vs: Eteläinen II-divari

Tänään Kelohonka - KAU Koris.
Meitsille oikeastaan aika sama,
kumpi voittaa.

April Madness on nyt päällimmäisenä mielessä.

-J!-
 
Viestejä
240
Vs: Eteläinen II-divari

Puoliaika Kelohonka-KaU 45-42, pistemiehiä Kelo: SalonenSulonen 19, Zitting 9; KaU Thompson 9, Tolvanen 7
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

Kelohonka - KaU Koris 79-70. Ollaan siis tappioputkessa. Raporttia tulossa valmennuksen kynästä, koska toimitus ei otteluun ehtinyt.
 
Viestejä
94
Vs: Eteläinen II-divari

Dimka sanoi:
Miten dumarit?

Kovaa sai pelata tai siltä se ainakin vaikutti katsomosta katsottuna. Muutamaa epäselvää tilannetta lukuunottamatta oli tuomarityöskentely mielestäni tasapuolista. Tosin mainittakoon se, että pelaajien mielestä näitä epäkohtia oli hieman enemmän, tekut menivätkin tasan yks yks. Katsomosta löytyi niin radanvarsipitäjän kuin tehdaspaikkakunnankin koripallo-organisaatioiden edustajia, vakikasvoista puuttuivat rantaespoolaiset koripallotähdet.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös