Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Fani Tammelasta

Vs: Eteläinen II-divari

PuB-JKS 84-66! Käyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
 

00400

Vs: Eteläinen II-divari

KaHella oli äskettäin nk. double-header-viikonloppu. (Vilpittömät pahoittelut rapsojen viivästymisestä, mutta ekan pelin pöytäkirja taisi jäädä illallisen jälkeen siihen Ugarin pöydälle, ja alkuperäisversio saatiin skannattua vasta maanantai-iltana.)


KaHe-PuB 107-67 (49-43)


Lähtöaskeleet: KaHen sarjapaikan säilyminen oli teoriassakin (vihdoin) varmistunut viime keskiviikkona, joten jäljellä olevissa otteluissa pelataan enää lähinnä ylpeydestä ja kerskailuoikeuksista. Ihan kivasti oli pelaajia saapunut lauantai-iltana MYK:lle, katsomosta puuttui sen sijaan muutama vakiokasvo, koska Liiga-ToPo väänsi samaan aikaan Kisiksessä.

PuB tarvitsisi kipeästi ainakin yhden voiton, jotta joukkue välttäisi April Madness –tapahtuman, joka taitaa olla hämeenlinnalaisille turhankin tuttu viime keväältä.


Matsi: KaHella oli mukana likimain täysi rosteri, mutta vierasjoukkueelta puuttui vahvuudesta pelintekijä Savino, joka toi ainakin Hämeenlinnassa joukkueen otteisiin järkevyyttä.

PuB aloitti semi-pirteästi, mutta noin viiden minuutin kohdalla isännät alkoivat repiä eroa, kun joukkueen vaihtopenkki toi mukavasti uutta virtaa kehiin. Poikkeuksellisesti vaihtopenkiltä aloittanut Airas upotti heti ensimmäiselle jaksolle kahdeksan pistettä, kun isännät kiskaisivat ensimmäisen neljännen päätteeksi tilanteeksi 29-15.

Toisella jaksolla KaHe menetti hallinnan pelistä, kun Utrio alkoi yhtäkkiä säkittämään kaukoheittoja ja kääntöhypäreitä kovalla prosentilla. Utrio väänsi toiseen ruutuun leppoisat 14 pistettä, ja vierasjoukkue nousi parhaimmillaan kolmen pisteen päähän. Muutaman kyseenalaisen vihellyksen jälkeen Poropudas ehti ottaa yhden tekunkin. Airaksen lay-up summerin soidessa vei kuitenkin ensimmäisen puoliajan päätteeksi kotijoukkueen 49-43-johtoon.

Tauon jälkeen kävi ilmi, että kyseessä on harvinainen "heiluripeli”, koska nyt oli puolestaan KaHen vuoro nykäistä omalla runillaan. Ero kävi jo yli 20 pisteessä, kun Airaksen ja Hämäläisen veljesten toimesta kotijoukkue pääsi juoksemaan helppoja nopeita. Jakson päätteeksi PuB hengitti vielä hitusen niskaan, kun Viertolan kolmosella ero kaventui 14 pisteeseen.

Viimeinen neljännes olikin sitten leppoisaa pelailua, kun PuB:n selkäranka katkesi yllättävän nopeasti. PuB sai päätösneljänneksellä kasaan vain 7 pistettä, ja ne kaikki syntyivät Kopon ratkaisuista.

KaHe osoitti tasaisella esityksellä taas, miksi joukkue on pärjännyt tällä kaudella odotuksiin nähden yllättävän hyvin: useimmiten materiaali on laajempi kuin vastustajalla, kaikki tietävät roolinsa, eikä onnistuminen ole välttämättä ainoastaan muutaman avainpelaajan varassa.



KaHe: Hämäläinen H 26, Airas 17, Anhava 14, Olli 12, Hämäläinen L 10, Heikkilä 10, Venhola 7, Poropudas 5, Humphreys 4, Hirvonsalo 2, Laiho 0.

PuB: Utrio 20, Turunen 12, Lehtola 11, Koppo 10, Viertola 9, Koivuniemi 3, Kaivonen 2, Kilpinen 0, Suonpää 0.

Bench Scoring: KaHe 43 (MVP), PuB 12.



Entä sitten: Vaikka pelataankin kunniasta, KaHen pitäisi yrittää löytää enemmän peli-iloa, ja kiukutella vähemmän omille pelaajille ja tuomareille.

PuB saattaa edelleen välttää karsinnat, mutta paljon riippuu myös Teekkarien otteista. Joukkue ei ole oikeasti niin huono kuin lopputulos kertoo, vaan esimerkiksi valmentajan/peluuttajan läsnäolo voisi tuoda toimintaan hieman pelikuria. Joukkue pelaa ajoittain mainiosti, mutta paletti ei tunnu mitenkään pysyvän kasassa koko 40 minuuttia.


Game Notes:

- Voittomarginaali oli KaHelle kauden suurin, mutta PuB on ottanut pataan vielä rumemmin numeroin kahteenkin otteeseen (vs. Kelo, @KaU)... Häkellyttävää.
- Vierasjoukkueella oli MYK:ssä paikalla enemmän kannattajia, mutta suurin osa heistä poistui jo kesken kolmannen neljänneksen. Klassinen NBA-pelin parkkipaikkaefekti.
- Tekniset virheet menivät lopulta 1-1, koska vierailijoille annettiin myös yksi penkkiteku. Jos sama tahti jatkuu, KaHen ensi kauden saunailtoihin bissekoppien optimaalinen lukumäärä tulisi aina varmistaa monitavoitteisella optimoinnilla, koska on selvää, että osallistujien sekä janon määrä vaihtelee.
- Kotijoukkueen paitasponsori saattaa jossain vaiheessa tulevaisuudessa myös vaihtua, mutta kahvipöytäkeskustelujen perusteella Finnair ei ole se todennäköisin vaihtoehto. Omenahotelli voisi olla.








Kerava-KaHe 98-74 (48-27)


Lähtöaskeleet: KaHe pelasi sunnuntainakin vain ylpeydestä ja pelaamisen ilosta, kun taas Kerava puolestaan odottelee ja valmistautuu tuleviin nousukarsintoihin. Pieni pelko takaraivossa oli siitä, että kotijoukkueen muistissa olisi se, että KaHe oli MYK:ssä syyskaudella aiheuttanut Keravalle koko kauden suurimman tappion.



Matsi: Alkuminuuteista lähtien vaikutti olevan selvää, ettei KaHella ole tällä kertaa oikein mahdollisuuksia. Kerava rynni levypalloihin voimalla ja raivolla sekä puolusti myös varsin aggressiivisesti. Vierailijat eivät missään vaiheessa saanut kunnollista otetta puolustuksessa, eikä sitä kautta puolinopeista hyökkäyksistä helppoja ratkaisuja.

Keravan johto ensimmäisen jakson päätteeksi oli 22-11. KaHe sai hyökkäyksessä rakennettua kelvollisia heittopaikkoja, kun kotijoukkueen pelaajat hyppivät jatkuvasti heittoharhautuksiin. Valitettavasti vain heitot menivät järjestäen ohi, kun edeltävän päivän peli tuntui painavan suurimmalla osalla jaloissa.

Toisella neljänneksellä KaHe piristyi hetkellisesti, kun ”Heikkilä” Heikkilä nakutteli kahdeksan pistettä putkeen. Valitettavasti vain heti perään puolustuksessa koitti musta hetki, kun omituisesta tyylistä huolimatta heittäjäksi tiedetty Kohtala naulasi kolme kolmosta putkeen. Puoliajalla eroa oli jo musertavat yli 20 pistettä.

KaHe yritti vielä kolmannella neljänneksellä vimmatusti, mutta ei päässyt 13 pistettä lähemmäksi. Viimeinen jakso oli sitten leppoisaa pelailua, jossa hieman erikoista oli, että Kerava vielä peluutti aloitusviisikkoaan ja myös prässäsi (!) viimeisillä minuutilla.

KaHe olisi kaivannut vaihtopenkillä valmentajavelho Laihoa, koska peluuttajan ja valmentajan vaikutus on arvioitu vähintään 10-15 pisteen arvoiseksi. (Eli takkiin olisi varmaan tullut siltikin.)

Vierailijoilta Haki Hämäläinen päästettiin höntsäilyvaiheessa lämpimäksi, ja senhän tietää, miten siinä käy. Haki pommitti toiselle puoliajalle 29 pistettä, mutta valitettavasti moista pisteryöppyä olisi kaivattu enemmän siinä vaiheessa, kun voitosta vielä pelattiin. Komeaa suorittamista toki.

Kerava oli sunnuntaina aivan omassa kastissaan, eikä selittelylle jää mitään sijaa. Levypallot menivät isännille varmaan jotain 50-30, ja tällä kertaa ihan aidosti, eikä siis kirjanpidosta johtuen.

Alkukauden ykkösdivaria Porvoon Tarmossa pelannut LaTrice Little on Keravalle selkeä vahvistus. Katukorismaisista otteista huolimatta Little laittoi kaukaa heitot säkkiin, kun tilaa annettiin, ja piti mallikkaasti tempoa yllä.

Mainittakoon vielä, että Rudolf Mua laittoi ottelussa kolme suhteellisen röyhkeää donkkia, joista kaksi näyttävintä nähtiin toisella puoliajalla. Ensimmäinen näistä oli ilmava alley-oop Littlen syötöstä väkijoukon yli, ja jälkimmäinen oli riiston jälkeinen 2-0-nopea, jossa Towa heitti pallon täysillä levyyn ja sitten Mua iski sen voimalla koriin.

Vaihtopenkillä istuneilla KaHen toimihenkilöillä varmaankin vilahti mielessä yksi 90-luvun klassikkoraina. Niin, se, jossa pelataan rahasta ja jossa träshiä puhuvat taukoamatta Woody Harrelson ja Wesley Snipes. "GIVE HIM THE CHUMP!"




Kerava: Towa 24, Little 16, Kohtala 14, Mua 12, Kazembe 11, Railotie 7, Pähn 4, Pitkänen 4, Akpomuje 3, Rönnholm 2, Takala 1, Jumppanen 0.

KaHe: Hämäläinen H 33, Heikkilä 18, Airas 8, Venhola 8, Olli 3, Poropudas 2, Kohila 2, Anhava 0, Harjula 0, Humphreys 0.



Entä sitten: Keravalle vain onnea matkaan nousukarsintoihin. Toivottavasti KaHe saa viimeiseen kahteen matsiin riittävästi pelaajia paikalle. Positiivinen voittosuhde on vielä mahdollinen.


Game Notes:


- Ennen peliä Coach Iverson tuli utelemaan kahelaisilta, treenavatko nämä kesäkaudella pelkästään kuntoa, kun ovat kauden aikana niinkin erinomaisessa kunnossa. ”Mitä h*l-v*ttiä?!!”, tuntuivat kahelaiset ajattelevan. Iversonille sitten joku vastasikin, että: ”Aina keväällä pidämme kokonaan taukoa liikunnasta sellaiset kolme kuukautta, jotta paikat kestävät vielä seuraavallakin kaudella.”
- Käsiohjelmassa Arsene Towan kasvattajaseura ihmetytti ja vaikutti keksityltä.
- Vierasjoukkueen pelaajat eivät olleet tottuneet siihen, että toimitsijapöydän yläpuolella olevalta tulostaululta näkyivät myös pelaajien henkilökohtaiset virheet.
- Pelin jälkeen ihmetytti kaksi asiaa: se, että naisten pukuhuoneessa on pisoaari, sekä se, ettei suihkusta tullut taaskaan lainkaan lämmintä vettä.




(EDIT: Saakohan TKK:n opiskelijakortilla alennusta April Madnessiin??)
 

p0q

Vs: Eteläinen II-divari

PuB-JKS 84-66 (42-31)

PuB
Utrio 29, Turunen 20, Kilpinen 9, Lehtola 9, Koppo 7, Kaivonen 5, Hamari 4, Viertola 2, Suonpää 0, Koivuniemi 0

JKS
Jallow 22, Juvonen 10, Järvinen 10, Nieminen 9, Mäntylä 8, Drockila 4, Alatalo 3, Alatyppö 0,
 

Jouni!

Vs: Eteläinen II-divari

Mitä karsintapeikko ulik sanoi, kun kevät tuli? Grr, minä lähden pus-basketia kiusaamaan. Räyh röyh brrrrrr. Sporalla espooseen. -J!-
 

Jukka

Vs: Eteläinen II-divari

Pari kommenttia Kerava-ottelun jälkipohdinnoista:

00400 sanoi:
Entä sitten: Keravalle vain onnea matkaan nousukarsintoihin. Toivottavasti KaHe saa viimeiseen kahteen matsiin riittävästi pelaajia paikalle. Positiivinen voittosuhde on vielä mahdollinen.
Vielä jopa 12:lla M2D-joukkueella on mahdollisuus positiiviseen voittosuhteeseen!

00400 sanoi:
- Pelin jälkeen ihmetytti kaksi asiaa: se, että naisten pukuhuoneessa on pisoaari, sekä se, ettei suihkusta tullut taaskaan lainkaan lämmintä vettä.
Pisuaari naisten pukuhuoneessa liittynee itäsaksalaiseen perinteeseen, mutta kylmä vesi Killan koululla on jo juniorivuosilta tuttu "vierasjoukkueen pukukoppiin saa lämmintä vettä kääntämällä suihkuhuoneen vierestä lämminvesiputken auki" -jäynä(http://www.jayna.fi)
 
Viestejä
240
Vs: Eteläinen II-divari

Mikäs on muuten tilanne tuolla karsintaviivan (M2D-sellaisen) tuntumassa? Onko niin, että PUS Basketin pitää voittaa loput ottelunsa välttääkseen April Madnessin? Tasapisteissä olivat muistaakseni PuHu:n ja PuB:in takana.

Edit: Ja yläpuolella PuHu ja PuB eivät saisi voittaa enää yhtään ottelua.
 

Jouni!

Vs: Eteläinen II-divari

en malta odottaa hämppyliinuksen power rankingia :) vielä joitakin minuutteja... -J!-
 
Viestejä
7 416
Vs: Eteläinen II-divari

Sorsa sanoi:
Mikäs on muuten tilanne tuolla karsintaviivan (M2D-sellaisen) tuntumassa? Onko niin, että PUS Basketin pitää voittaa loput ottelunsa välttääkseen April Madnessin? Tasapisteissä olivat muistaakseni PuHu:n ja PuB:in takana.

Edit: Ja yläpuolella PuHu ja PuB eivät saisi voittaa enää yhtään ottelua.
Jep, näin ainakin me olemme ranking-raadin kanssa laskeskelleet.

Jouni! sanoi:
en malta odottaa hämppyliinuksen power rankingia :) vielä joitakin minuutteja... -J!-
Ähäkutti. Mulla on viikon 23 Power Ranking jo tuossa valmiiksi näpytettynä, mutta en laittanutkaan sitä vielä tulemaan.
 
Viestejä
7 416
Vs: Eteläinen II-divari

Eteläisen kakkosdivarin "Power Ranking" (vko 23)

1.
kori80.jpg
Keravan Energia Team
(+12.52)
(17-3)WWWWW WWLLW LWWWW WWWWW
Paha sanoa, onko Kollien kehityksen taustalla LaTrice Littlen lisäys vai coach Iversonin lennokas valmennus, mutta joka tapauksessa Keravan joukkue on mennyt selkeästi eteenpäin sitten edellisen KaHe-kohtaamisen. Tietenkin joukkueen puolustus oli ajoittain aivan täyttä sekoilua (vrt. Heikkilä koko ajan yksin korin alla tai Hämäläinen täysin vapaana kaarella), mutta sekoilustaan huolimatta myös joukkueen vahvistuksetkin intoutuivat hetkittäin puolustamaan. Tuloksena muutamia melko rumia blokkeja, donkkileikittelyä nopeissa hyökkäyksissä ja ennen kaikkea "jotain kakskyt"-voitto Herroista.
[quote author="hamahakkimies"]
Killan koulun katsomossa oli myös melko rumia ja isopäisiä katsojia, jotka näyttivät erehdyttävästi joukkueen pelaajilta. Tämä, jos mikä, on todellista keravalaista koripallokulttuuria.
[/quote]
[quote author="Ranking-Raija"]
Osaako joku sanoa, mistä sellaisia... romanttisia... naamareita mahdollisesti voisi tilata?
[/quote]
2.
honka.jpeg
Kelohonka
(+6.59)
(10-9)LWLWL LLWLL WWWWW LWLW
Sulonen teki ainakin 19 pistettä, kun Kelohonka teki irtioton ottelun viimeisellä jaksolla ja voitti Karkkilan Kelohonkahallissa. (Ottelun pistemiehet löytyvät täältä.)
[quote author="Sarjataulukon jumala Tabulus"]
Valitettavasti tämäkään voitto ei enää auta Kelohonkaa joukkueen nousuhaaveissa, sillä nousukarsintoihin pääseminen edellyttäisi EBT:n häviäimistä PuBille, Mutsille JA Wartille.
[/quote]
[quote author="Coach Syrjänen"]
GRRGRRHHRRHHRRHHH!!!! GRHHGRRRRRAAAHHH!!! GRRHH!!!
[/quote]
3.
kau.png
KaU
(+6.28)
(15-5)WWWWW LWWWL WWWWL WWWLL
[td]
KaU Koris signasi Forssasta Christian Thompsonin varmistellakseen asemiaan M1DB-karsintoihin, mutta pelaajasiirron tuottamat tulokset ovat olleet pienoinen pettymys: viime viikolla "jotain kolkyt" tappio Neljännespanttereille ja nyt tappio Kelohongalle. (Karkkilalaisrapsaa pitäisi vissiin löytyä täältä.)
[quote author="Erotuomari 1"]
Kaupunkilaisserkku ol kuulemma käynä Munkkiniemessä vislaamassa.
[/quote]
[quote author="Erotuomari 2"]
Ei silläkkään vissiin kovin vahvasti ollunna männä.
[/quote]
[/td]


[tr][td]4.[/td][td]
EBT.jpg
[/td][td]
EBT
(+6.04)
[/td][td](12-7)[/td][td]LWWLW LWWWW WWLLW WLLW[/td][td]
EBT-debyytissään Justice Graham tehtaili melkein tripla-tuplan ja johti joukkueensa upeaan voittoon Teekkareista, jotka tosin olivat jo valmiiksi seitsemän ottelun luisussa.
[quote author="Coach Huff"]
I told you that we wouldn't lose to those students of technology -- not even if we signed Justice Graham.
[/quote]
[quote author="Tri Kalman"]Grahamin "melkein tripla-tupla" jäi "melkein tripla-tuplaksi", koska joukkuetovereilla eivät olleet "silmät auki tai valmiustaso parempi".[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]Voin vannoa, että Graham itsekin on tuota mieltä. Ellei sitten laskenut kaikkia passejaan assisteiksi ja todennut, että "Tulihan se tripla-tupla sieltä, kun vähän potkii."[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]5.[/td][td]
jks.jpg
[/td][td]
JKS
(+4.82)
[/td][td](15-6)[/td][td]WLWWW WWWWW WLWWW LLWLW L[/td][td]
Nousukarsintoihin valmistautuva PJKS otti sitten maanantaina turpaan PuBilta, mikä saattoi olla jollekulle pienoinen yllätys.
[quote author="Tri Kalman"]
Nolosta tappiosta ei löydy mainintaa seuran sivuilta, mikä ei yllätä ketään.
[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]
Kerava-tappio saatiin vielä sälytettyä tuomareiden piikkiin, mutta näin kiusallinen uutinen on parasta vain vaieta unohduksiin.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]6.[/td][td]
topo.jpeg
[/td][td]
KaHe
(+4.32)
[/td][td](10-10)[/td][td]LWLWL WLLWW LWWLW WLLWL[/td][td]
Kahdesta ottelusta huolimatta Herroilla oli suhteellisen leppoisa viikonloppu: lauantain matsissa PuBista oli vastusta korkeintaan 20 minuuttia ja Keravalle olisi pitänyt ottaa joku ihan toinen joukkue mukaan, jos olisi oikeasti halunnut vääntää voitosta.
[quote author="hamahakkimies"]Epätasaisesta ottelusta huolimatta coach Iverson on ilmeisesti tuhannen innoissaan rekrytoimassa Lammas-Venholaa ensi kaudeksi Keravalle divariin. Uumoillun värväyksen taustalla piilee ikävien yhteensattumien ja väärinkäsitysten summa. Iverson kuulemma kyseli Herroilta "Tuomaksen" taustoista ja meriiteistä ennen peliä. Epähuomiossa KaHen jätkät sitten hehkuttivat kaverin kolmos-touchia, pitkiä käsiä ja monipuolista poustirepertuaaria. Vasta myöhemmin kävi ilmi, että kyse ei ollutkaan Kohilasta. Toisaalta Jykke itsekin osallistui kusetukseen laittamalla matsissa ensimmäistä kertaa elämässään sellaisen korilleajon, joka oli 50%-50% -sekoitus Dr. J:tä ja Clyde Drexleriä.[/quote]
[quote author="Heikkilä Heikkilä"]
Koska Pressa ei ollut paikalla, iskin varapressan roolissa heti kiinni erinomaiseen tilaisuuteen ja istuin melkein pyytämättä neuvottelupöytään. Kauppasummaksi tingattiin koppa lähi-Alepan halvinta olutta. Iverson lähti aluksi vääntämään kahdesta eight packistä, mutta opetin kaverille, että koppa tulee halvemmaksi ja "kakskyt neljä kaljaa on parempi kuin kuusitoista". That's what I call a win-win situation.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]7.[/td][td]
wb.jpg
[/td][td]
WB/Pantterit
(+3.40)
[/td][td](8-12)[/td][td]LLLLL LWLWW LLLLL WWWWW[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin.
[quote author="Tri Kalman"]
Jos pelejä olisi ollut, Hassinen olisi todennäköisesti muussannut taululle sellaiset "jotain kolkyt" henk.koht. pistettä.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]8.[/td][td]
fcpasse.jpeg
[/td][td]
FC Passe
(-3.75)
[/td][td](10-10)[/td][td]WWLLL LWWWL WLWLW LLLWW[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin, mutta Munkan jääspeedway-radan huoltomies tiesi kertoa, että FC Passe on turvautunut jonkinlaisiin oikeustoimiin Keravaa vastaan voittaakseen M35-mestaruuden.
[quote author="Sarjaohjelman jumala Scedulus"]
Varmin tapa voittaa, on järjestää ottelut silloin, kun vastustajan piinkova 37-vuotias point guard on estynyt saapumasta paikalle.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]9.[/td][td]
puhu.jpeg
[/td][td]
PuHu
(-5.80)
[/td][td](7-13)[/td][td]WLWWL LLLLL LLLWL WWWLL[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin, mutta "hissi" oli kuulemma käynyt Mika Häkkisen aukiolla huutelemassa ja uhoamassa ja poistunut paikalta lehmänläjiä raivokkaasti potkiskellen.
[quote author="hissi"]
GRRGRRHHRRHHRRHHH!!!! GRHHGRRRRRAAAHHH!!! GRRHH!!!
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]10.[/td][td]
pub.jpg
[/td][td]
Punaportin Blues
(-9.60)
[/td][td](7-14)[/td][td]LLLLW WWLLL LLLWL LWWLL W[/td][td]
PuBilla on vivahteikas ja vaiherikas viikonvaihde. Ensin joukkue otti isosti kuokkaan Munkkiniemen Herroilta ja sitten joukkue hemmotteli kotiyleisöään järkkäämällä järvenpääläisjunnuille "jotain kakskyt"-tyylisen p*ppusaunan.
[quote author="manninen"]
Oli siellä se Pieru Jallukin.
[/quote]
[quote author="Heikkilä Heikkilä"]
PuBi luovutti sen verta helposti lauantaina, että laskettiin matsin jälkeen Ukossa, että ovat varmasti pelanneet Jallown kanssa sopua sarjapaikasta.[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]11.[/td][td]
pus.jpg
[/td][td]
PUS-Basket
(-12.00)
[/td][td](6-14)[/td][td]WLWLW LLWLW LWLLL LLLLL[/td][td]
Kahdeksan ottelun tappioputkessa liukuville Teekkareille on kuulemma muodostunut perinteeksi sellainen "huono alku, hyvä kolmas erä ja lopulta pieni tappio"-skenaario.
[quote author="hamahakkimies"]
Tällä kertaa EBT:tä vastaan myös se hyvä kolmas erä taisi jäädä puuttumaan.
[/quote]
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]
PuBin yllätysvoiton myötä se taisi olla sitten siinä. En millään usko, että Teekkarit hoitavat molemmat jäljellä olevat ottelunsa.
[/quote]
[quote author="Tri Kalman"]
Itse arvioisin Teekkareiden suoran säilymisen todennäköisyyttä seuraavasti:

P("PUS>PAS") * P("PUS>JKS") * ( P("PUB<EBT") + P("PUH<KAH") * P("PUH<KAU") )= 0.40140 * 0.20419 * ( 0.91093 + 0.69309 * 0.83593 ) ≈ 12,21%[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]12.[/td][td]
hnmky.jpeg
[/td][td]
UJ Äiti
(-12.82)
[/td][td](3-17)[/td][td]LLLLL WLLLL LWLLL LLLWL[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin ja karsintapeikko Ulikkin on jo kerennyt karjua äänensä käheäksi.
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]
Mur. Mur.

Mur.
[/quote]
[/td][/tr]


Nousussa: Kerava, PuB

Laskussa: JKS

powerranking23.png

kalmanrating23.png
 

Jouni!

Vs: Eteläinen II-divari

... ja henkilö, joka muuta väittää, ei ymmärrä kyllä
koripallosta yhtään mitään.

-J!-
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

hamahakkimies sanoi:
Eteläisen kakkosdivarin "Power Ranking" (vko 23)

3.
kau.png
KaU
(+6.28)
(15-5)WWWWW LWWWL WWWWL WWWLL
[td]
KaU Koris signasi Forssasta Christian Thompsonin varmistellakseen asemiaan M1DB-karsintoihin, mutta pelaajasiirron tuottamat tulokset ovat olleet pienoinen pettymys: viime viikolla "jotain kolkyt" tappio Neljännespanttereille ja nyt tappio Kelohongalle. (Karkkilalaisrapsaa pitäisi vissiin löytyä täältä.)[/td]




Juu raportti löytyy juurikin sieltä. ;)
 
Viestejä
7 416
Vs: Eteläinen II-divari

Koukou sanoi:
Karkkila ei voita enään peliäkään tänä keväänä.

Kalman-suodin on tästä hieman eri mieltä:

Ennustetut piste-erot ja kotivoittojen todennäköisyydet:
Koodi:
Kelohonka  WB          7.68586  0.69433
EBT        PuB         20.1431  0.91093
PUS-Basket FC Passe   -3.75702   0.4014
KaHe       Kelohonka   2.23293  0.55911
KaU        Kerava     -1.74161  0.45369
EBT        UJ Äiti       23.37  0.93823
UJ Äiti    FC Passe   -4.57886  0.38072
Kerava     Kelohonka   10.4329  0.75559
PUS-Basket JKS        -12.3223  0.20419
PuHu       KaU        -7.57646  0.30691
KaHe       PuHu        14.6181  0.83593
WB         EBT         1.85783  0.54883
(Vähiin käyvät matsit ennen kuin kokonaan loppuvat.)

"Ennakkosuosikki voittaa aina":
Koodi:
Kerava      19- 3 wwwww wwllw lwwww wwwww WW
KaU         16- 6 wwwww lwwwl wwwwl wwwll LW
JKS         16- 6 wlwww wwwww wlwww llwlw lW
EBT         14- 8 lwwlw lwwww wwllw wllwW WL
--------------------------------------------
KaHe        12-10 lwlwl wllww lwwlw wllwl WW
FC Passe    12-10 wwlll lwwwl wlwlw lllww WW
Kelohonka   11-11 lwlwl llwll wwwww lwlwW LL
WB           9-13 lllll lwlww lllll wwwww LW
PuHu         7-15 wlwwl lllll lllwl wwwll LL
PuB          7-15 llllw wwlll lllwl lwwll wL
--------------------------------------------
PUS-Basket   6-16 wlwlw llwlw lwlll lllll LL
UJ Äiti      3-19 lllll wllll lwlll lllwl LL

Voittojen odotusarvon estimaatit:
Koodi:
Kerava      18.3019 +-   1.289
KaU         16.1468 +-  1.3302
JKS         15.7958 +- 0.79009
EBT         14.3003 +-  1.2188
------------------------------
KaHe         11.395 +-   1.214
Kelohonka   11.3796 +-  1.5722
FC Passe    11.2179 +-  1.3523
WB           8.8545 +-  1.3291
PuHu        7.47099 +-  1.1593
PuB         7.08907 +- 0.55829
------------------------------
PUS-Basket  6.60559 +-  1.2439
UJ Äiti     3.44249 +-  1.0623
(Estimaattorin asymptoottiseen jakaumaan perustuvat luottamusvälit ovat tässä vaiheessa kautta aivan naurettavia, eikä niihin tule kiinnittää mitään huomiota.)

ennuste_14032012.png


TL;DR: Tri Kalman näyttäisi veikkaavan, että KaU ottaa turpiin Keravalta (Karkkilassa!), mutta voittaa M2D-runkkiksen viimeisessä pelissään PuHun vieraissa.

Mutta mistä noista nyt ikinä tietää...
 

Jouni!

Vs: Eteläinen II-divari

Jaahas, jaahas... Siellä olisi tänä iltana pari matsia...
Olisikohan tuosta pupista yllättämään ebti?
Kelohonka nyt ainakin ottaa omansa pois.

-J!-
 

Dimka

Vs: Eteläinen II-divari

Itä-Helsingin ylpeys vei Hongan reservejä jotain viis. Parasta pelissä ehdottomasti dumarit!
 
Viestejä
342
Vs: Eteläinen II-divari

Fefe sanoi:
Ebt-Pub 106-72

Näin on. Hämpton City Basketballissa raportti matsista.
Kausi on Hämeenlinnassa päättynyt, mutta jännitettävää
jäi vielä hetkiseksi - että mitä siellä Ulikin kidan liepeillä
oikeastaan vielä tapahtuukaan!

M
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös