Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Viestejä
240
Vs: Eteläinen II-divari

Kelohonka-WB 72-77 (16-24, 14-22, 18-17, 24-14)

Alkuasetelma ottelussa näytti liiankin hyvältä kotijoukkueen kannalta. Kymmenisen minuuttia ennen ottelun alkua vierasjoukkueen päässä on yksinäinen Rautiainen heittelemässä siinä missä kotijoukkueen junioripitoinen kymmenen miehen rosteri lämmitteli jo hyvissä ajoin puoli tuntia ennen ottelua. Forsströmin auto pakattuna neljällä matkustajalla löysi lopulta paikalle sopivasti ja niinpä kuusimiehisen Wartin rosteri, mukaanlukien forumilla hehkuteltu Hassinenkin, oli lopulta kasassa ennen aloitusvihellystä.

Vähämiehinen Wartti aloitti ottelun pelaten pakkipäässä ( yllätys, yllätys) paikkaa. Aivan ottelun alussa Teemu "Salonen" Sulonen hyödynsi paikkapuolustuksen suomat heittomahdollisuudet ja säkitti nopeasa tahdissa kahdeksan pistettä. Wartti ei tullut rosterin vajavuudesta huolimatta höntsäämään. Kokenut ja hyväkuntoinen (?) viisikko (erityisesti Rautiainen ja Fritze) kusetti Kelojunnuja vasemmalta ja oikealta, takaovista ja etuovista, ja nosteli helppoja kuppeja ajoista ja korin alta. Hassinen hassutti puolestaan Zittingiä korin alla. Alun hyvän kolmosputken jälkeen, ja ehkä siitä johtuen, Kelohongan hyökkäys muuttui pallon syöttelyksi kaarella. Pallon toimittaminen paikan väliin ja taakse unohtui ja kaarella jauhetut syötöt päätyivät usein warttilaisten käsiin ja nopean hyökkäyksen kautta omaan koriin.

Tätä samaa juonta mentiin oikeastaan ensimmäisen erän puolesta välistä kolmannen erän puoleen väliin asti. Kolmannessa erässä vierasjoukkueen johto lähenteli parhaimmillaan 30 pistettä. Kotijoukkueen usko pelin kääntymiseen ei kuitenkaan horjunut. Koko pelin ajan painotettu aktiivinen miespuolustus, joka toki tuotti myös useita helppoja takaovikuppeja vierasjoukkueelle, alkoi lopulta näkymään kolmannessa erässä Wartin heikompana osumatarkkuutena hyökkäyksessä. Kolmannen erän lopulla kotijoukkue kiri parin minuutin jaksossa lähes 30 pisteen takamatkasta vielä mahdolliseen 15 pisteen tappioasemaan neljännen erän alkuun. Neljännessä erässä sitten jännättiin riittääkö aika ottelun voittamiseen. Wartin johtoasema suli vääjämättä ottelun loppua kohden siten, että ottelun kahden viimeisen minuttin alkaessa eroa oli enää neljä pistettä. Rautiaisen takaovikupin jälkeen Teemu Sulonen kuittasi toisessa päässä andone layupilla eroa kolme pistettä. Fritzen pujottelukorin jälkeen Saarela upotti kolmosen, eroa kaksi pistettä. Päätyrajan jälkeisestä syötöstä Fritze juoksi helposti läpi kentän ja nosti vierasjoukkueen taas neljän pisteen johtoon. Saarelan vaparien jälkeen ero kolme pistettä. Wartin hyökkäyksen jälkeen pallo vielä kerran Kelohongalle ja Saarela yrittää kolmosella tasoittaa ottelun, ohi. Lopulta Wartti saa pallon. Fritzeä rikotaan vielä loppusummerin soidessa ja hän kuittaa lopullisen eron viiteen. (huom. tämä on loppuminuuttien tulkinta pöytäkirjan ja oman hataran muistin pohjalta, ei välttämättä kuvasta tapahtumia täysin todenmukaisesti)

Pisteet:

Kelohonka: Leo Tarjanne 4, Oscar Andersen 5, Heikki Zitting 3, Miikka Mikkonen 6, Valtter Kortelainen 6, Lauri Saarela 14, Tuomas Ebeling 6, Teemu Sulonen 20 (emvuipii), Henri Ventoniemi 0, Eemeli Karell 8

Wartti Basket: Fritze 20(emvuipii), Forsström K. 10, Hassinen 18, Rousku 7, Forsström J. 0, Rautiainen 21

Wartin asennetta on pakko kehua. Moni joukkue lähtisi pelaamaan aika eri meiningeillä jos rosterissa on kuusi miestä ja ainoastaan yksi sisäpelaaja. Emvuipiiksi olisi voinut valita kumman tahansa Rautiaisen tai Fritzen, mutta Fritzen panos loppuminuuteilla ratkaisi tällä kertaa. Pelin virhejakauma heijastelee varmaankin jonkin verran joukkueiden puolustusmuotoja ja pelaajamääriä, mutta silti kotijoukkueen 26 virhettä vierasjoukkueen 13 vastaan tuntuu aika kovalta lukemalta. Voiko sitten sanoa pelin ratkennen tuomareihin...edeltävän lauseen analyysin jälkeen tuntuu tyhmältä sanoa ei. Joka tapauksessa Kelohongan olisi pitänyt pystyä eliminoimaan paremmin Wartin liukkaat laiturit siinä vaiheessa kun oma hyökkäys oli tukossa. Tällöin takamatka ei olisi muodostunut liian suureksi.

Joka tapauksessa kautta on vielä jäljellä kaksi ottelua ja näissä on vielä panoksena kauden saattaminen kunnialla päätökseen, siitä huolimatta, että kilpailukykyisen rosterin jalkeille saaminen voi olla melkoisen hankalaa johtuen seurasiirron takarajasta, APSM-otteluista ja Keloveteraanien keväkiireistä.
 
Viestejä
2 913
Vs: Eteläinen II-divari

Sorsa sanoi:
Wartin asennetta on pakko kehua.

Taitaa M2D:n vuoden turnaround joukkue löytyä pääkaupunkin itäreunalta. Alkukaudessa power rankingin hännillä, keskivaiheillakin vielä tappioputki tiukkoja matseja ja karsintapeikko selkään, mutta silti kauden loppuun 6-1 tai 7-0 run ja sijoitus turvallisesti sarjan keskikastiin.
 

45100

Vs: Eteläinen II-divari

KaHe-Kelohonka 75-68 (13-19, 21-9, 12-15, 29-25)

Taustaa: Pyhän Patrikin päivän alkuiltaa saattoi Helsingissä viettää Kisahallin B-puolella, jonka lukittujen ovien takana KaHe toimi isäntänä varamiehiselle Kelohongalle. Espoolaiset olivat nuijineet KaHen pimeänä arki-iltana Mankkaalla marraskuussa ottelussa, jossa oli paljon kiukkua ja latausta, pari tekuakin. Tuolloin voitokkaasta Kelohonka-joukkueesta oli Helsingissä mukana vain kolme jannua. Coach Syrjästäkään ei näkynyt, mutta eipä ottelussa enää ollut sen suurempaa panostakaan. KaHen takamiehille oli myönnetty viikonloppu vapaata ja Haki Hämäläinen istui vaihtopenkillä kasuaaleissa vapaa-ajan vaatteissa eli valmentajana.

Tapahtumien kulku: Ottelu alkoi verkkaisesti. Kelo juoksi pelejään kaaren takana yrittäen välillä feedata Zetaa ja Kaskoa korin alla. KaHe yritti juosta pelejään ja muutamia puolinopeita. Tässä onnistumisesta Kelolle ensimmäisellä jaksolla neljä onnistunutta kolmosta ja ansaittu johto. Toisella jaksolla KaHe tajusi, että Airaksen ja Hämäläisen ollessa muualla kannattaa palloa pelata Heikkilä Heikkilälle, joka ainoana Herrana pystyi haastamaan puolustajansa minä-vastaan-sinä -tilanteissa. Toisella jaksolla Heikkilälle 8 täppää. Toisessa päässä Kelo ei saanut enää vapaita kolmospussukoita ja hyytyi jaksolla 9 pisteeseen, joista Zittingin sarakkeeseen merkittiin 6. Puoliajalle mentäessä ottelussa oli hurjasteltu 62 pistettä.

KaHen kuuden pisteen puoliaikajohto suli ison tauon jälkeen kun Kelo tuli vähitellen rinnalle ja ohikin. Nikitinin vaparin jälkeen tilanne taisi olla 36-37. Kelon hyökkäyksissä ei nähty vieläkään leikkauksia korille ja harvoista ajoistakin vastasi Nikitin. Jakson loppu kuitenkin KaHelle, joka repäisi viimeisen jakson alkupuolella eron n. 10 pisteeseen ja ottelu alkoi olla jokseenkin ratkennut. Kelo pysytteli kuitenkin melkein mukana Andersenin koreilla, sälli liipaisi viimeisellä jaksolla kolme isoa mukiin. Kisiksen A-puolen kautta otteluun asti vaivautunutta yhdeksää katsojaa piinattiin kuitenkin vielä viidellä aikalisällä viimeisen kolmen minuutin aikana. Aikalisillä taktisesti valveutuneet valmentajat näkivät tarpeelliseksi piirtää useampiakin "pelataan pallo kentälle"- ja "rikotaan heti" -kuvioita. Kuutta pistettä lähemmäs Kelo ei kuitenkaan tainnut päästä, vaikka lopussa KaHelta nähtiin Kelon prässin myötä muutamakin karmaiseva menetys. Hyvässä hengessä alusta loppuun saakka suoritettu urheilutapahtuma ei loppunut hetkeäkään liian aikaisin.

Pisteet:
KaHe:Vilke 0, Harjula 4, Heikkilä 18 (MVP), Laiho 3, Poropudas 4, Venhola 7, Hirvonsalo 6, Kohila 9, Humphreys 8, Olli 16, Lagus 0
Kelohonka: Nikitin 14 (MVP), Kasko 3, Zitting 11, Mikkonen 10, Kortelainen 4, Saarela 8, Andersen 15, Karell 3


Mitä tämän jälkeen? KaHen kopissa fokus oli jo ensi lauantain saunaillassa ja siihen liittyvissä järjestelyissä (voidaanko tekukoppa vaatia toimittamaan siiderin muodossa?). Jos KaHe niistää lauantaina PuHun, lopettaa se kolmannen peräkkäisen kauden voittorekordilla. Kelohongan toiminta on täyttänyt toivottavasti sille tällä kaudella asetetut tavoitteet ja palvellut kehittyvien pelaajien kasvu-uralla. M2D:ssa pelaamalla voi oppia paljon paitsi koripallosta, myös elämästä yleensä.

Game Notes: Kelohonka pelasi vihreissä peliasuissa St. Patrick's dayn hengessä . . . Myös Poroputaan kylpypyyhkeen väri oli valittu päivän teeman mukaisesti . . . Heittokellon puuttuminen pidensi hyökkäyksiä . . . KaHen kotikiertue jatkaa matkaa Mäkelänrinteeseen, jossa ei myöskään liene toimivaa 24 sekunnin laitetta . . . Kelo päättää kautensa Killan koululla ensi lauantaina
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

KaU - Keravan Energia Team -otteluun on Puustellin toimesta ilmainen sisäänpääsy eli tervetuloa katsomaan. Matsihan alkaa kello 15.00 Karkkilan Liikuntahallilla.
 
Viestejä
200
Vs: Eteläinen II-divari

PUS - Passe 88-91 (41-34)
PUS: Piispanen 17, Heiskanen A 17, Heiskanen J 17, Lohman 12, Päivärinta 11, Goussev 6, Järvinen 5, Marjanen 2, Seppälä 1, Huovinen 0
Passe: Ketomaa 23, Parviainen 22, Lyytinen 11, Haliseva 11, Olki 10, Hiltunen 7, Erkinheimo 4, Pulkkinen 3

Raportti blogissa.
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

KaU Koris - Keravan Energia Team lähes täyden katsomon edessä 79-91 (24-17, 20-27, 20-23, 15-24). Käytännössä puolet ottelusta meni KaU:n johdossa, kolmas erä oli todella tasainen ja viimeisen vei Kerava puhtaalla puolustuspelillä ottaen koko erässä vain 2 virhettä.

Tilastot julkaistu ja raporttia tulossa.
 

Kankea mutta hidas

Vs: Eteläinen II-divari

KaU Koris sanoi:
Käytännössä puolet ottelusta meni KaU:n johdossa, kolmas erä oli todella tasainen ja viimeisen vei Kerava puhtaalla puolustuspelillä ottaen koko erässä vain 2 virhettä.

Onko Hämis buukannut itselleen sunnuntai-iltaan liikaa aerobic-zumba-stretsinkitunteja kun ei kuulu kommenttia, vaikka haiskahtaa vahvasti, että kp.comissa mahdollisesti ihan jopa saatetaan oikein kuittailla tuomaroin tasosta taas.
KaU Koris kuvaa keskimäärin kolmella sanalla kahta ekaa erää, viidella sanalla kolmatta erää ja kiittelee peräti yhdellätoista sanalla vastustajan puhdasta viimeisen erän puolustustyöskentelyä.
Onkohan tuo valtava nöyryys ja mielen lujuus tappionkin hetkellä kuitenkaan nyt ihan aitoa.
 
Viestejä
56
Vs: Eteläinen II-divari

Antaa toisen nauttia sunnuntai-illasta ja juhlia kp.comin ulkopuolella (onneksi olkoon!). EBT - UJ Äiti pelin rapsa löytyy täältä kärkipelin jälkilöylyjä odotellessa.
 

J Dickinson

Vs: Eteläinen II-divari

Kerava yllättäen vetänyt taas pienellä rotaatiolla.

Saa nähdä kuinka konkarit jaksavat karsinnoissa samoilla minuuteille. Voisin myös laittaa roponi kiinni siihen suuren mahdollisuuteen, että nämä penkkikundit eivät kyllä seuraavaa kautta jaksa katsella samaa menoa. Käy jopa hieman sääliksi jannuja, mutta jokainen tavallaan...
 
Viestejä
7 403
Vs: Eteläinen II-divari

Kankea mutta hidas sanoi:
Onko Hämis buukannut itselleen sunnuntai-iltaan liikaa aerobic-zumba-stretsinkitunteja kun ei kuulu kommenttia, vaikka haiskahtaa vahvasti, että kp.comissa mahdollisesti ihan jopa saatetaan oikein kuittailla tuomaroin tasosta taas.
Ihmepillitystä; vissiinkin Leppävaaran suunnalta?

Tuohon karkkilalaisrapsaan mahdollisesti piilotettu tuomareihin kohdistuva kritiikki on varmastikin ansaittua. Sitä paitsi tuollainen pieni, lukijan silmässä piilevä vihjaus on kuitenkin aivan eri asia kuin muutaman tunnin nyhjääminen jonkinlaisen itkuvideon editoinnin kanssa. (Varsinkin, kun tuossa nyyhkytysvideossa kyseessä oli niinkin naurettava aihe kuin "Aikuisten miesten Eteläisen alueen kolmosdivaridivisioona".

Tuota karkkilalaisrapsaa tulkitessa on kuitenkin tärkeintä muistaa, että tuomareihin kohdistuvat kotiinvetosyytökset, lahjusepäilyt ja kaikenlainen muu naputus ovat oleellinen osa sitä totaalista koripallokokemusta, joka tunnetaan nimellä "M2D".

Marsupilami sanoi:
Antaa toisen nauttia sunnuntai-illasta ja juhlia kp.comin ulkopuolella (onneksi olkoon!). EBT - UJ Äiti pelin rapsa löytyy täältä kärkipelin jälkilöylyjä odotellessa.
Kiitoksia sekä rapsasta että onnitteluista. Molemmat tulivat tarpeeseen.

JackFlanagan sanoi:
Hämis lukee Laitisen raporttia
Kuka h!##o nyt lukisi Laitisen raporttia, kun se on joka tapauksessa maanantaina officella odottamassa? (Pitää vain löytää jostain Laitisen raportin viimeistellyt mummeli, josta ei ole kuin kuulohavainto.)
 
Viestejä
294
Vs: Eteläinen II-divari

Oli pakko nukkua yön yli ennen raportin väsäämistä...

KaU Koris - Keravan Energia Team -ottelun raportti ja tilastot täällä.
 
Viestejä
283
Vs: Eteläinen II-divari

KaU Koris sanoi:
Oli pakko nukkua yön yli ennen raportin väsäämistä...

KaU Koris - Keravan Energia Team -ottelun raportti ja tilastot täällä.

Sääli, että tästä kärkikamppailusta ei ole videotallennatta KaU:n sivuilla. Ehkä on tyydytty pelkkiin valokuviin sen takia, että näin kukaan ei pysty katsomaan miten ne oikeasti päivän komeimmat blokit tapahtuivat isäntien hyökkäyspäässä Rudolf Muan tylyttäessä ensin Thompsonia kolmosviivan takana ja kohta tarjoillessa sitä samaa Tolvaselle korin alla. Eikä niistä vihelletty edes virheitä. Mutta miksi täysin puhtaista torjunnoista pitäisikään?

Kerrankin kun tuomarit eivät olleet oman kylän, omiaan avittavia, kavereita niin raportti keskittyy pitkälti tuomareiden arvosteluun. Tuomareissa ei ollut mitään vikaa.

Sen sijaan Ykkösdivariakin tällä kaudella koittanut Thompson oli kuin pikkupoika isompiensa keskellä. Ja tulos sen mukainen. Miten tommosia kannattaa Suomeen roudata?
 

Matti?

Vs: Eteläinen II-divari

Nessi sanoi:
Sääli, että tästä kärkikamppailusta ei ole videotallennatta KaU:n sivuilla. Ehkä on tyydytty pelkkiin valokuviin sen takia, että näin kukaan ei pysty katsomaan miten ne oikeasti päivän komeimmat blokit tapahtuivat isäntien hyökkäyspäässä Rudolf Muan tylyttäessä ensin Thompsonia kolmosviivan takana ja kohta tarjoillessa sitä samaa Tolvaselle korin alla. Eikä niistä vihelletty edes virheitä. Mutta miksi täysin puhtaista torjunnoista pitäisikään?

Puhtaita blokkeja ja oikein ilmavia sellaisia! Toivottavasti videota on sivuille tulossa?

Nessi sanoi:
Kerrankin kun tuomarit eivät olleet oman kylän, omiaan avittavia, kavereita niin raportti keskittyy pitkälti tuomareiden arvosteluun. Tuomareissa ei ollut mitään vikaa.
Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee, että tuomarit olivat samaa porukkaa, jotka koko alkukauden ovat Karkkilassa viheltäneet. Sen sijaan kotipaikkana kaikilla näillä Karkkilassa M2D:tä viheltävillä tuomareilla on Hyvinkää-Järvenpää-Kerava-Mäntsälä -akseli. Kuutamollahan ne taas olivat kuin lumiukot (kuten koko kauden), onneksi ei mennyt tappeluksi sentään.

Normaalisti pk-seuru - maaseutu -asetelma luo omat asenteensa vierasjoukkueelle tuomarointia kohtaan, mutta pääsääntöisesti viheltäminen on ollut tasaisen paskaa ja hävinnyt joukkue on yleensä tuomareita kritisoinut enemmän. Näin myös eilen. En tosin usko, että Mua-Towa -kaksikkokaan on tyytyväinen ottelun oikeudenjakajiin? Ainakin asiaa riitti joka tilanteesta.

Nessi sanoi:
Sen sijaan Ykkösdivariakin tällä kaudella koittanut Thompson oli kuin pikkupoika isompiensa keskellä. Ja tulos sen mukainen. Miten tommosia kannattaa Suomeen roudata?

Tuntuu ymmärtävän pelistä enemmän kuin keravalaiset kollegansa, mutta kunto ja urheilullisuus on ehkä samaa luokkaa kuin Mualla joskus kuusikymppisenä?
 

2 div karsinnat

Vs: Eteläinen II-divari

Millon 2 divisioona karsinnat on, ketä siellä pelaa ja kuka ne järjestää?

En löydä.
 

Jotain arvailua

Vs: Eteläinen II-divari

Alustavien huhujen mukaan ainakin yhdet ylöspäin karsinnat 3 divarista olisi Hyvinkäällä. Mikäli nyt karsintapaikan saavuttivat/saavuttavat ?
Vierailijoita tulee kiinnostamaan eniten ketä vislailee. Oman kylän pojjaat vaiko miehet lähialueelta. Toinen tekijä lienee ketä HyPo rosterista
saadaan kehiin.
 
Viestejä
7 403
Vs: Eteläinen II-divari

Eteläisen kakkosdivarin "Power Ranking" (vko 24)

1.
kori80.jpg
Keravan Energia Team
(+14.23)
(18-3)WWWWW WWLLW LWWWW WWWWWW
Kollit varmistivat historiallisen M2D-mestaruutensa pieksemällä Karkkilan, Karkkilassa.
[quote author="hamahakkimies"]
Se, että ratkaisupelissä Kolleista vain seitsemän kävi kentällä (ja K. Kohtala pelasi vain neljä minuuttia), on linjassa ainakin joidenkin alkukauden pelien kanssa. Mielenkiintoista nähdä, miten Keravan melko fyysiset vahvistukset jaksavat painaa karsintaturnauksessa, jossa pelejä saattaa olla useita päivässä.
[/quote]
[quote author="Tri Kalman"]
En usko, että Kolleja väsytti aivan hirveästi, kun harjasivat Namupoikia 18-5 vikalla viisiminuuttisella.
[/quote]
2.
EBT.jpg
EBT
(+10.88)
(14-7)LWWLW LWWWW WWLLW WLLWW W
Shithole on kyllä kylmä paikka vieraille: ensin PuB sai siellä "jotain kolkyt" päin näköä ja sitten EBT paukutti länsi-espoolaiseen tyyliin Mutsia turpiin "jotain nelkyt".
[quote author="Tri Kalman"]EBT:llä on Shitholessa 9-2 -rekordi ja plakkarissa tältä kaudelta kotivoittoja mm. 38 (KAH), 28 (PUH), 23 (PUS), 34 (PUB) ja 44 (UJÄ) pisteellä.[/quote]
[quote author="Ranking-Raija"]Toistaiseksi Justice Grahamin 2-0 -rekordi on aika paljon parempi kuin Karkkilan Christian Thompsonin 0-3.[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]EBT:n kaksi viimeistä vastustajaa ovat olleet todella heikkoja eikä näiden kahden ottelun perusteella kannata hirveästi vedellä johtopäätöksiä M1DB-karsintojen voimasuhteista.[/quote]
3.
wb.jpg
WB/Pantterit
(+4.667)
(9-12)LLLLL LWLWW LLLLL WWWWW W
Wartti otti kuudennen perättäisen päänahan pelishortsiensa vyölle -- niukin numeroin tosin ja jo pienemmälle vaihteelle löysänneestä Kelohongasta.
[quote author="Tri Kalman"]
Wartin ratingin nousukiito alkaa mennä jo mauttomaksi. Neljännespanttereilla saumat nousta vieläkin ylemmäs ranking-jonossa, sillä joukkue kohtaa kauden viimeisessä ottelussa EBT:n kotonaan ja kyseessä on Kalman rankingin kannalta ns. "neljän pisteen peli". Ts. sanoen toisen joukkueen ratingin nousu on suoraan toiselta joukkueelta pois ja kuudenkin ranking-pointsin kiinnikurominen on ihan mahdollista!

Huomatkaa myös, kuinka Kalman-rankingissa joukkueiden paremmuusjärjestyksen selvittämisessä ei tarvita mitään keinotekoisia keskinäisten otteluiden korisuhteita tai muita monimutkaisia laskukaavoja (kuten perinteisessä sarjataulukossa), vaan joukkueiden keskinäinen voimasuhde nähdään suoraan vertailemalla ensin joukkueiden rankingien kokonaisosia ja sitten desimaaliosia tarpeen mukaan.
[/quote]
[quote author="Ranking-Raija"]
Wartti voittaa Herrat selvästi heti kolmannen desimaalin vertailussa.
[/quote]
4.
topo.jpeg
KaHe
(+4.665)
(11-10)LWLWL WLLWW LWWLW WLLWL W
Pyhän Patrikin päivän kunniaksi Herrat pääsivät pelaamaan hieman hintsunnettua Homppeleiden rosteria vastaan. Toisaalta KaHellakin oli tiettyjä puutteita kokoonpanossaan, kun Rautapressa oli päättänyt varmistaa kauden ensimmäisen starttinsa passittamalla Airaksen ja Anhavan jonnekin gulagille ja osoittamalla Harri Hämäläisen leiviskäksi Pressan valmennuspallin lämmittämisen. Ja niinhän siinä siinä kävi, ettei noille vellihuosuille ollut edes tarvetta Herrojen ottaessa helpon voiton pois kuljeksimasta.
[quote author="Heikkilä Heikkilä"]
PuHu saa kyllä pelata todella hyvin, jos meinaa Herroilta nipistää yhdenkään sarjapisteen kauden viimeisessä ottelussa.
[/quote]
[quote author="Sarjataulukon jumala Tabulus"]
Ja Herrojen ohittamiseen sarjataulukossa vaadittaisiin todellista jumalallista väliintuloa.
[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]
Saunailtaan määrättyjä tekukoppien sisältöä ei todellakaan muuteta tässä vaiheessa kautta yksipuolisella päätöksellä. Jos korien sisältöön liittyykin yhtäkkiä vapausasteita, Herrat voivat olla varmoja, että allekirjoittanut tuo saunailtaan kopan ykköstä ja jo pitkälle korkatun sikspäkin. (Vilkeellä on muuten syksyltä neljänneskoppa rästissä, koska ko. Herran saunalle tuoma 18-pack ei todellakaan ollut "koppa".)
[/quote]
5.
jks.jpg
JKS
(+4.59)
(15-6)WLWWW WWWWW WLWWW LLWLW L
Ei pelejä sitten viime rankingin, mutta PJKS:n sivuille on vihdoin saatu rapsaa Hämeenlinnassa kärsitystä todella nolosta rökäletappiosta.
[quote author="Tappiorapsa"]
Miesten II divisioona Pub – JKS 84-66 (42-31). JKS:n agressiivinen puolustus ja Henry Alatypön hyvät otteet ei riittänyt, kun Pierre Jallown virhetili täyttyi ennen aikaisesti. JKS on jo varmistanut itsellensä karsintapaikan miesten I divisioonaan.

JKS: Roope Myyryläinen 9, Akepekka Järvinen 4, Henry Alatyppö 18, Niko Niemelä 2, Jesse Mäntylä 7, Pierre Jallow 14, Peetu Drockila 3 ja Jani Hänninen 9
[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]Yllättäen koko raportissa ei mainita sanallakaan Utrion 30 pistettä.[/quote]
6.
kau.png
KaU
(+4.57)
(15-6)WWWWW LWWWL WWWWL WWWLL L
[td]
Karkkilan viimehetken rosterinsäädöt ovat osumassa omaan nilkkaan ja nousuhaaveita elättelevän joukkueen 12-sylinterinen joukkue yskii pahimmassa mahdollisessa vaiheessa kautta. Keravaa vastaan kärsityssä tappiossa ainoastaan Tolvanen onnistui hyökkäyspäässä ja omat koirat (lue: "paikallistuomarit") purivat.
[quote author="hamahakkimies"]
Vahvistus Thompsonin vahvistus-status on vähintään kyseenalainen, kun huomioidaan KaU Koriksen rekordi vahvistuksella (0-3) ja ilman (15-3).[/quote]
[quote author="Tri Kalman"]
Kalman-rankingissa joukkueiden väliset erot ovat niin pieniä, että vaatimaton kolmen ottelun tappioputki ja mahdollisesti epäonnistunut jenkkihankinta syöksee joukkueen nopeasti kärkisijoilta kuutoseksi.
[/quote]
[quote author="Coach Liesmala"]
GRRGRRHHRRHHRRHHH!!!! GRHHGRRRRRAAAHHH!!! GRRHH!!!
[/quote]
[/td]


[tr][td]7.[/td][td]
honka.jpeg
[/td][td]
Kelohonka
(+3.98)
[/td][td](10-11)[/td][td]LWLWL LLWLL WWWWW LWLWLL[/td][td]
Kelohonka jäi ulos nousukamppailuista syksyn p*ppulointien seurauksena ja nyt loppukeväästä joukkue on heittänyt pyyhkeen jo täysin kehään. Wartti-pelissä olivat mukana vielä taitavammista junnuista olivat mukana vielä Sulonen ja Tarjanne, mutta silti Saarelan missattu kolmonen lähetti sarjapisteet Vuosaareen. Herroja vastaan coach Sorri(!) kävelytti kahdeksanpäisen keräilyporukan, jossa muutamaa vanhempaa naamaa (Nikitin, Zitting, Saarela) tuki nippu hieman... tuota... raakileita junnuja, joiden pitäisi oppia tsemppaamaan paremmin, jotta heistä joskus tulisi kelvollisia "tsempparityyppejä". Tuloksena selkeä tappio, vaikka Herrat tarjosivatkin Homppeleille lukemattomia kavennusmahdollisuuksia vikalla minuutilla.
[quote author="hamahakkimies"]
Takinkääntäjä-Zitting oli oma tsempparityyppinen itsensä itkemällä liian kovista kontakteista vastustajalle(!) ja muistuttelemalla "älkää oikeasti viitsikö, kaverit, ei tällä matsilla ole mitään väliä." (Seuraavassa tilanteessa "kaveri" runttaa jotain Herraa täysillä selkään.)
[/quote]
[quote author="Lauri Saarela"]
Ei toi tappio ole niin paha; yhdessä Andersenin kanssa me tehtiin 23 pistettä.
[/quote]
[quote author="Coach Syrjänen"]
GRRGRRHHRRHHRRHHH!!!! GRHHGRRRRRAAAHHH!!! GRRHH!!!
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]8.[/td][td]
fcpasse.jpeg
[/td][td]
FC Passe
(-2.37)
[/td][td](12-10)[/td][td]WWLLL LWWWL WLWLW LLLWW WW[/td][td]
Lauantaisella Passen ja PUS-Basketin kohtaamisella ei ollut mitään merkitystä vierasjoukkueelle. Tästä huolimatta Ketomaa katsoi parhaaksi lähettää Teekkarit karsimaan upottamalla kolmosen naruihin Teekkari-puolustuksen hölmöiltyä.
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]
Oikein.
[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]
FC Passen kausi päättyi eilen juhlalliseen vääntöön sukulaisjoukkue UJ Äitiä vastaan. Lopputuloksena merkityksetön 82-100.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]9.[/td][td]
puhu.jpeg
[/td][td]
PuHu
(-5.58)
[/td][td](7-13)[/td][td]WLWWL LLLLL LLLWL WWWLL[/td][td]
Ei pelejä sitten viime rankingin, mutta "hissi" soitteli tulevat divarijengit läpi uhotakseen joukkueensa kovasta nousukunnosta.
[quote author="hissi"]
PuHu on yksi ainoista M2D-joukkueista, joilla olisi rahkeita myös M1DB:hen.
[/quote]
[quote author="Sarjataulukon jumala Tabulus"]
PuHulla on seitsemän voittoa tämän kauden M2D:ssä.
[/quote]
[quote author="Sarjaohjelman jumala Scedulus"]
PuHulla on vielä kaksi matsia tämän kauden M2D:ssä.
[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]
Kahdella lisävoitolla M1DB-prospekti PuHulla olisi saumat M2D:n sarjataulukon kahdeksannelle sijalle.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]10.[/td][td]
pub.jpg
[/td][td]
Punaportin Blues
(-10.95)
[/td][td](7-15)[/td][td]LLLLW WWLLL LLLWL LWWLL WL[/td][td]
Vaikka sarjataulukossa Punaportin Bluesin menestys ei ole ollut kummoista, joukkue lopetti kautensa M2D-joukkueista ensimmäisenä ja mikäs sitä lopetellessa, kun sarjapaikka on saletissa.
[quote author="manninen"]
Vaikka EBT:ltä tulikin tauluun todella pahasti, nyt on möygevä meininki eikä matseista jaksa liikoja rapsutella.
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]11.[/td][td]
pus.jpg
[/td][td]
PUS-Basket
(-11.39)
[/td][td](6-15)[/td][td]WLWLW LLWLW LWLLL LLLLL L[/td][td]
Ennen FC Passe -matsia Teekkareilla olisi ollut vielä terävällä kurssinmuutoksella mahdollisuus välttyä karsinnoilta. Joukkue sinnittelikin Passen matkassa aivan viime hyökkäyksille, mutta sitten Jokke jäätyi ja Passen Sami lähetti Teekkarit karsimaan.
[quote author="Tri Kalman"]
Arvioni mukaan Teekkarit suunnistavat putoamiskarsintoihin kymmenen ottelun tappioputkessa 77.7% todennäköisyydellä.
[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]
Tuollaista tappioputkessa olemisen kulttuuria voi olla vaikeata muuttaa edes karsintojen M2D-prospekti -tasoisia vastustajia vastaan.
[/quote]
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]
GRRRAHHAHHHAHHAHAHAA!!!
[/quote]
[/td][/tr]

[tr][td]12.[/td][td]
hnmky.jpeg
[/td][td]
UJ Äiti
(-17.29)
[/td][td](3-19)[/td][td]LLLLL WLLLL LWLLL LLLWL LL[/td][td]
EBT:tä vastaan Mutsi sai jalkeille vain viisimiehisen viisikon, joka kävi pitämässä huolen siitä, ettei joukkuetta suljeta luovutuksen takia sarjasta. Eilen FC Passea vastaan pelanneesta kokoonpanosta ei ole tätä kirjoitettaessa tarkempaa tietoa, mutta joka tapauksessa tuloksena oli tappio -- viimeiseksi niitiksi synkälle runkosarjalle.
[quote author="hamahakkimies"]
Karsinnoissa olisi kuitenkin varmaan hyvä, jos joukkueen kokoonpanoon mahtuisi myös ns. kuudes mies. Ellei Mutsi ole sitten heittänyt soppakauhaa nurkkaan ja luopunut M2D-haaveista kaudelle 2012-13.
[/quote]
[/td][/tr]


Nousussa: EBT

Laskussa: KaU Koris, Kelohonka, UJ Äiti

powerranking24.png

kalmanrating24.png



Infoa nousukarsinnoista: Karsintojen lohkojako ja karkea aikataulu löytyy täältä.

[quote author="Tyyliin kaikki Eteläisen alueen M2D-entusiastit"]Millä perusteella karsintaturnausten järjestäjät on valittu/sovittu?[/quote]



Niksi-hamis: M2D-uutisia löytyy nykyään myös Twitteristä hashtagillä #M2D. Ranking-raati suosittelee tämän hashtagin käyttöä myös #AprilMadness -tapahtuman live-raportoinnissa.
 

sulka

Vs: Eteläinen II-divari

WB/Pantterit noussee Power-rankingissa, kun EBT varmistaa tappiolla paikkansa neljän joukkueen karsintalohkossa. (Voitolla EBT voi päätyä divisioonansa kolmanneksi usealla Karkkilan ja Järvenpään otteluiden tulosyhdistelmällä, ja tästä seuraisi paikka viiden joukkueen lohkossa.)

Neljän joukkueen lohkoon on erityisen hyvä mennä, jos siellä on pisteautomaatti, vaikkapa nykykuntoinen erityisvahvistettu Karkkila.
Tällöin sen lohkon kolme muuta joukkuetta pelaavat ensi vuonna hyvin todennäköisesti sarjaporrasta ylempänä, jos ne ymmärtävät nyt pelata ristiin (viimeisessä keskinäisessä ottelussaan).
 
Viestejä
7 403
Vs: Eteläinen II-divari

Onko jollakulla tarkempaa tietoa siitä, miten tuo M1DB:n karsintaturnaus käytännössä järjestetään? "Jarkkola"? "Nessi"? "KaU Koris"? "Marsupilami"?



edit. Jo löytyi: http://www.basket.fi/@Bin/4147482/Miesten+ja+naisten+karsinnat+I+divisioonaan+2011-2012_p%C3%A4ivitetty_28.11.2011.pdf

Karsinnat pelataan turnausmuotoisena kahdessa lohkossa, joissa kummassakin on enintään viisi (5) joukkuetta.

Kilpailun järjestäjä arpoo karsintaan osallistuvat joukkueet lohkoihin. Arvontaa varten muodostetaan sarjasijoitusten mukaiset arvontaryhmät hajonnan varmistamiseksi. Karsintojen järjestäjät arvotaan II divisioonien lohkovoittajista. Karsinnassa käytetään yhteistaloutta (kts. myös kohta 9.1.).

Molempien lohkojen kaksi parasta joukkuetta sekä lohkossaan kolmanneksi sijoittuneista parempi (määräytyy Kilpailusääntöjen § 21 Sijoittuminen sarjassa –kohdan mukaan) nousee miesten Divari B:hen. Muut karsintoihin osallistuneet joukkueet pelaavat kaudella 2012-2013 alueellisissa II-divisioonissa
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös