Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Viestejä
67
Vs: Eteläinen II-divari

Kelohonka vs Kollit 96-68( 47-42)

Kollit: Haanpää 22,Aalto 13,Korhonen 10,Westerholm 9,Eriksson 6,Kilpeläinen 5,Haapasalo 2,Rönnholm 1,muut levareita ja tsemiä


Kelohonka: Gummerus 17,Wuorenjuuri 17,Kortelainen 14,Herrala 14,Kulha 13,Sirola 9,Vanjoki 6,Mikkonen 5,Svärd 2

Kollit johti ekan kympin jälkeen 22-29. Tauolla peli lähes tasan mutta kolmannella jaksolla repesi ja Kelohonka pelasi puoliajan jälkeen näyttävää korista jossa kova puolustus ja huikea heittopeli pääosissa. Kollit taisteli hyvin 25 minuuttia mutta sitten pasmat sekosi ja korinteko oli vaikeaa. Kolleilta sivussa junio-osastolta Alatyppö ja Teljo, mutta vaikeaa olisi ollut heilläkin Kelohongan puolustusta vastaan ja Kelohongalta puuttui Blomsteri. Tällä kokoonpanolla en jaksa uskoa että Kelohonka juurikaan häviää pelejä tällä kaudella ja toivottavasti nousevat Divariin ja Espoon junnut saavat kovia pelejä tulevaisuudessa. Yleisöä oli mukavasti ja Herralan jäätävä donkkiyritys villitsi kansaa( tosin ei mennyt sisään...) Kollit koittaa parsia konkareita kasaan ja ensi lauantaina jatketaan Killassa 15.30 Pus-Basketia vastaan! Vapaa pääsy ja rokki soi!!
 
Viestejä
329
Vs: Eteläinen II-divari

Sukeltaminen jatkuu Kotkajengin liideltyä -26pinnaa Kelohongalle.

Ottelun ajan kotonaan päiväunilla olleen Coach Laurilan kommentit herättyään tiivistää Johtokunnan mietteet: "No ku nyt tässä päikkäreiltä herättyä tota eroo kattelee ni, en mäkää kyllä olis pystyny pas**sta taikomaan kultaa?!"

Rangaistukseksi surkeasta alkukaudesta Johtokunta on määrännyt kaikki pelaajansa katsomaan Vino-showta viisi jaksoa putkeen ja miettimään haluaako harrastaa suunnistusta vai voittavaa koripalloa.

Toimituksen poikien ollessa lakossa vastalauseena surkealle alkukaudelle, on hyvin todennäköistä että pelaajista(!?!?) koostuva työryhmä julkaisee ensi viikolla alkukaudesta kertovan pahoittelukirjeen faneille.

-Ka-Kaak! -Ka-Kaak! -Ka-Kaak!
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Kaspalakit – Kartanon Herrat 94-87 (44-33)

Lähtöaskeleet: Keskikastin tärkeässä ottelussa Herrat oli ehdoton ennakkosuosikki, sillä Hukille joukkue ei ole hävinnyt muutamaan vuoteen, tosin matsit ovat olleet aina tasaisia. Hukkien rosteri kaventui alkulämmittelyssä kahdeksaan, kun Wessman donkkaili pohkeensa rikki. Herroilla oli täysi rosteri.

Matsi: Kotijoukkueen Jarkko Ahon alku ei mennyt ihan putkeen. Kolme syöttöä suoraan vastustajalle, joista Herrat rankaisi aina koreilla. Noin minuutin jälkeen tilanteessa 0-6 Hukat oli pakotettu aikalisään. Aikalisän jälkeen Aho sai vihdoin onnistumisen antaessaan päätyrajasyötön omalle pelaajalle. Hukkien kooma kuitenkin jatkui ja Ahon veljespari suti vielä muutaman heiton rautoihin. Kuparisen rikkoi lopulta Vuorinen heittämällä yksipisteisen sisään ja tilanteeksi 1-10. Tämän jälkeen oli Herrojen vuoro jäätyä. Seuraavat 6 minuuttia meni Hukille lukemin 21-3 ja jakso kokonaisuudessaan 22-13.

Toinen kymppi mentiin tasatahtiin. Laatikainen ajoi ja heitti tarkasti. Muutoin kummallakin joukkueella onnistumisia tuli laajalla rintamalla. 22-20.

Ison tauon jälkeen Nietosvaara haki hyökkäyslevareita ja nosteli tukun pisteitä, kun vielä Heikkiläkin sai puolimatkan jumpperinsa toistuvasti sisään, hurjasteli Herrat jaksolle 27 pinnaa. Hukkien Laatikainen oli edelleen pitelemätön ja lisäksi pallo alkoi löytää korin alle Suroville, joka näteillä liikkeillään teki jaksolla 8 pinnaa. 23-27.

Viimeisellä jaksolla Herrat pelasi palloa Toiviaiselle, joka veivasi viimeisellä jaksolla 12 pinnaa. Herrat kävi jo pinnan johdossa, mutta Laatikaisen riisto ja nopea kori käänsivät taas edun Hukille. Lopulta Laatikaisen and one-ajo katkaisi Herrojen selkärangan.

Herroista erottui selkeästi kolme pelaajaa. Nietosvaara ajoi röyhkeästi ja haki tukun hyökkäyslevareita. Heikkilä pelasi tuttuun tapaan isot minuutit ja heitti tarkasti. Toiviainen heräsi viimeisellä jaksolla ja nosti Herrat taistelemaan voitosta.

Hukilta Laatikainen pelasi M2D-uransa parhaan pelin. Loistavaa pallonkäsittelyä, nopeita ajoja ja tarkkoja kaukoheittoja. Kun vielä Herrojen Airas jäi kahteen (!) pisteeseen, oli MVP-pystin jako harvinaisen helppoa. Surovia ruokittiin turhan vähän korin alla, tuloksena silti komea pistepotti. Vuorinen ajeli liukkaasti korille ja teki kuin huomaamatta 14 pinnaa.

Hukat: Kervinen 2, Vuorinen 14, Ansas -, Jukka Aho 18, Riihimäki 6, Laatikainen 29 (MVP), Surov 20, Jarkko Aho 3

Herrat: Hämäläinen 6, Heikkilä 20, Metsälä 2, Laiho -, Poropudas -, Kohila 7, Nietosvaara (MVP) 20, Toiviainen 16, Yli-Piipari 3, Laine 3, Ketola 6.

Entä sitten? Herrojen vanhempi kaarti on edelleen hyvässä iskussa ja joukkue pelaa kiitettävän organisoitua peliä, jossa ei turhia kikkailla. Toimii ja joukkue hätyyttelee taas keväällä neljättä sijaa yhdessä Keravan kanssa.

Hukkien peli ei kaunista ollut ja kuvioiden ainoa hyöty on lähinnä kohkaamisen hienoinen vähentyminen. Tänään Laatikaisen ja Surovin hyvä peli pelasti, mutta jatkossa täytyisi järkeäkin ottaa mukaan parketille. Muutoin kuokkaan tulla keneltä vaan (paitsi Wartilta). Illan voitolla joukkue porskuttaa kuitenkin tukevasti keskikastissa.
 
Viestejä
67
Vs: Eteläinen II-divari

Kervosta päivää!! Kiitos Hissille rapsasta ja PusBasketille hienoista Excel systeemeistä! Hattua täytyy nostaa PusBasketin toiminnasta eli videointi joka pelissä on hurjan hienoa ja Keravalla se vaati rahaa ja lahjomista, jotta joku juniori teki sen divarivuosina. No onneksi nyt ollaan sarjojen sarjassa ja julkisuutta tulee täältä!!

Kollit vs PusBasket oli tiukkaa vääntöä ja PusBasketille tiedoksi että Kollit oli myös jättänyt pitkästä päästä sohvalle Haapasalon,Teljon ja Alatypön huoltajaksi ja valmennuksesta komennuksen kentällä sai Railotie, ja sieltä se ottelun ratkaisija tuli eli Railotien 11/5 tehot käänsivät pelin Kolleille ja näköjään puolen vuoden pelitauko sopii konkarisenttereille!! Ottelun muut statsit löytyy siis edeltä insinöörien toimesta,kiitos!!

Kollit siirtyy glögitauolle ja seuraavan kerran veivataan Puhun vieraana sunnuntaina 23.11. Runsaan kotiyleisön edessä Kollit esiintyy Keravan Kori-80 pikkujouluissa lauantaina 6.12 Porvoota vastaan ja silloin Maamme-laulun tulee esittämään ihan oikea laulaja,huikeeta!!!!!

Olenko oikeassa että Pubi veti NBA tyylisen jakson eli kolme peliä neljässä päivässä? Aikamoista toimintaa kropalle ja bensaa kului mikäli oikein katsoin eli ke Topola vieraissa,pe Hypo kotona ja la Kahe vieraissa....hattua Hämeenlinnaan!!!
 
Viestejä
240
Vs: Eteläinen II-divari

Säkittäjä sanoi:
...Keravalla se vaati rahaa ja lahjomista, jotta joku juniori teki sen divarivuosina. No onneksi nyt ollaan sarjojen sarjassa ja julkisuutta tulee täältä!!

Rahankyllästämät kermap€*$€ keravalaisjuniorit on tänä päivänä helppo ohittaa teknologialla esim. näin

Olloclip-Quick-Flip-Case-Mounted-On-Tripod-With-Video-Light.png
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Honka-PuHu2 90-64 (54-34)

Lähtöaskeleet: Honka on hoidellut alkukauden komealla 8-0 rivillä ja tänään riveissä oli liigajoukkueesta mm. Herrala ja Wuorenjuuri. Hukillakin oli hulppea 11 miehen rosteri, mutta silti tuntui jo lämmittelyssä siltä, että nyt on vähän epäreilut jaot. Hukilta kauden debyytin teki Nanski, joka viime kaudella väänsi polvensä ilkeästi juuri Summa-hallissa Honkaa vastaan ja oli siis tähän päivään asti out-boxissa.

Matsi: Coach Virtanen oli merkannut ottelun alkuun Wuorenjuuren ja Kulhan erityisesti silmällä pidettäväksi (niin kuin ne muut ei skorata osaisi). Tuloksena oli em. herroilta heti alkuun 8 pinnaa ja Hukkien aikalisä, koska niin kuuluu tässä tilanteessa tehdä. Mitään ihmelääkkeitä Virtanen ei keksinyt, joten ensimmäinen jakso jäätävästi 25-10 ja matsi oli taputeltu.

Toisella kympillä Surov heräsi ja teki muutaman kupin korin alta. Nanskin liukkaat ajot olivat myrkkyä aggressiivisesti puolustaneelle Hongalle ja Nanski pääsikin tiuhaan vapariviivalle. Myös Laatikainen pääsi ajamaan mainiosti ohi puolustajistaan. Toisessa päässä Honka höykytti läheltä ja kaukaa heittämällä mm. kaaren takaa puoliaikaan mennessä 8 isoa.

Ison tauon jälkeen peli jatkui kovana ja virheitä vihellettiin tiuhaan. Vaikka ero kasvoi edelleen, ei Hukkia yrityksen puutteesta voi moittia. Viimeisen jakson Hukat jopa voittivat pisteellä.

Hongan joukkueesta Puhussakin tryoutilla käynyt Kulha oli eleettömän tarkka ja tehokas. Wuorenjuuri on oppinut heittämään ja pallokin pysyi hyvin käsissä. Herrala pääsi jatkuvasti puolustajastaan ohi, mutta oudot kikat ja syötöt olisi kannattanut päättää koriin eikä syöttöön, josta yleensä seurasi puolimatkan jumpperi vaihtelevalla menestyksellä. Isot pojat Sirola ja Kortteinen olivat kelvollisia, sanoisin että korin alla peli päättyi suurin piirtein tasan.

Hukat sutivat tänään toistakymmentä helppoa ajoa ohi. Kolmosia ei paljoa ilmaan saatu ja niistäkin ainoastaan yksi meni sisään viimeisen jakson roskaminuuteilla. Nanski toi palloa ja ajoi mallikkaasti, mutta pelitilannekori jäi odottamaan ensi viikonloppua. Laatikainen oli niin ikään mainio ajoineen, tänään ei vain heitoille tilaa löytynyt. Ansaksen asenteelle pitää nostaa hattua – illan peli oli Ansaksen ominaisuuksille passeli voimankäyttöharjoitus, jonka tuloksena syntyi mukavasti riistoja, levareita ja pisteitä.

Honka: Vanjoki 5, Sirola 10, Kulha (MVP) 15, Kortteinen 5, Herrala 12, Blomster 8, Wuorenjuuri 15, Svärd 4, Saarela 3, Koivisto 1
Hukat: Kerminen 5, Vuorinen -, Ansas (MVP) 10, Aho Jukka 2, Kirjavainen 1, Lindström -, Sell 6, Nanski 6, Surov 12, Riihimäki 11, Laatikainen 13.

Entä sitten? Honka ei kuulu tähän sarjaan. Piste. Hatunnosto vanhoille M2D-ruunille (mm. Svärd, Saarela, Koivisto), jotka jaksavat painaa talenttiryhmässä vähäisellä vastuulla, kun muissa joukkueissa olisi tarjolla ajoittain jopa MVP-pystejä sekä muhkeita minuutteja vastuun kera.
Illan ottelu ei Hukkien gameplania kauden osalta muuttanut eikä yöunia vienyt. Seuraavaksi vastaan tulee Kerava, joka voitti kauden alla pelatun harkkamatsin muutamalla pisteellä. Ensi sunnuntaina Hukilla on kuitenkin takamiehiä, joten ainakin Vuoksenmaa suosittelisi ykköstä hyvillä kertoimilla. Tää on hieno (ja vähän nuorempien) peli.
 

sännöt sallivat

Vs: Eteläinen II-divari

Hienoa, että Honka antaa liiga-pelaajilleen lisäminuutteja M2D:ssä - rinnakkaislisenssillä omaan seuraan voin näinkin tehdä.
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Kaspalakit – Kollit 76-100 (40-51)

Lähtöaskeleet: Kollit ovat aloittaneet kautensa uusiutuneella joukkueellaan mainiosti ja taistelevat Possujen kanssa sarjan pronssisijasta. Joukkueenjohto heilutteli jo puoli ennen ottelun alkua pelaajalistaa, jossa oli yliviivattuna 7 pelaajaa. Jalkeilla kuitenkin 9 ukkoa ja Alatyppö taisi olla aikuisten oikeasti ainoa sellainen nimi, joka oikeasti valmentajalleen päänsärkyä aiheutti.

Kaspalakeilla oli historiansa ensimmäistä kertaa ylitarjontaa pelaajista, kun Nimenhuudon In-boxiin oli merkkauttanut itsensä peräti 13 pelaajaa. Lyhin tikku osui yllättäen junnu Kerviselle M2D-hengessä. Katsojia oli mukavat 36.

Matsi: Kaspalakeilla on ollut tapana koomata parempia joukkueita vastaan alkuminuutit (viimeksi Honkaa vastaan aikalisä otettiin 0-8-tilanteessa). Tänään ehdittiin Haanpään kolmoseen kera jo lukemiin 0-11, ennen kuin aikalisä otettiin. Aikalisän jälkeen mentiin edelleen Kollien komennuksessa, kun Korhonen heitti erehtymättömästi vaparin kulmalta jumppereitaan ja Haanpää kolmosiaan. Kaspalakeista ainoastaan Wessman oli hereillä ja punnersi muutaman korin. 17-33.

Toisella jaksolla oli Erikssonin vuoro pitää Hukkapuolustusta pilkkanaan. Ajoja, kolmosia ja namipasseja – ero venähti jo yli 20 pinnaan. Hukkien siirryttyä paikkapuolustukseen peli tasoittui huomattavasti ja ero kutistui 10 pinnaan. Ehkä tästä sittenkin saadaan vielä peli aikaiseksi.

Ison tauon jälkeen Kaspalakit jatkoi kiriään. Kollit tekivät edelleen tasaisesti koreja, mutta etenkin Vuorinen kuittasi välittömästi toisessa päässä tehden jaksolla 8 pinnaa. Ero kutistui jo kuuteen pinnaan.

Ratkaisu nähtiin viimeisellä jaksolla, kun peliä oli pelattu muutama minuutti. Eriksson ja Haanpää vetivät kolmessa peräkkäisessä hyökkäyksessä ison pohjaan ja ero venähti yli kymmeneen. Tästä lamaantuneena Hukat hätiköi kuulaa ilmaan toisessa päässä heti kun kori oli näkyvissä – tuloksena jakso vieraille 12-30.

Kollit oli tänään jokaisella osa-alueella parempi. Haanpäätä puolustettiin kelvollisesti, mutta niin vain pallo meni keksintöön vaikeistakin paikoista. Eriksson ajoi ja heitti kaukaa todella tarkasti. Isot pojat Aalto ja Westerholm rouhivat hyvin levypalloja ja nostivat kovia tahtokoreja yli 30 pisteen edestä. Korhosella oli uransa tarkin päivä Martinlaaksossa (harmi että oli tänään Kollipaidassa, eikä seniorihukkapaidassa).

Kaspalakkien kokeneelle rosterille 12 miehen kokoonpano ei oikein sovi. Pahiten tämä näkyi sekavana puolustuspelaamisena ja hävittyinä levypalloina. Ainoastaan Vuorinen ja Wessman olivat tänään hyviä. Tosin hekin hiipuivat / unohtuivat penkille loppua kohti.

Poimintoja heittokartasta: Kaspalakit raapivat yhteensä vaatimattomat 22 levypalloa, joista 10 hyökkäyspäässä. Surov ja Wessman hakivat yhteensä 7 hyökkäyslevaria, toisessa päässä vaatimattomat 4 (!) koppia.

Kakkoset joukkueella 18/38, Kolmoset 9/24. Ahon veljekset ampuivat kolmosia ilmaan hulppeat 16 kpl, joista 5 meni sisään. Kakkosissa tarkkuus oli veljeksillä 3/9. Aiemmissa tilastoiduissa otteluissa Kaspalakit ovat heittäneet lähes 60 2 pinnan heittoa.

Kaspalakit: Vuorinen 11/2 (MVP), Sell -/-, Ansas 2/3, Lindström -, Nanski 6/2, Jukka Aho 20/1, Jarkko Aho 9/2, Wessman 8/4, Riihimäki 0/2, Surov 12/6/3t, Laatikainen 6/2, Kirjavainen -/-

Kollit: Korhonen 14, Jumppanen 4, Haanpää 22, Eriksson 20 (MVP), Westerholm 16, Lemmetyinen -, Aalto 17, Haapasalo –, Lauri Alatyppö 2

Entä sitten? Kollien kotimaistuttua joukkueessa on todellista tekemisen meininkiä. Joukkueessa jokaiselle pelipaikalle löytyy kilpailukykyinen kalusto, joten mitään notkahdusta ei ole jatkossakaan odotettavissa. Joukkueella on potentiaalia jopa Namikan ja Hongankin kaatoon.

Kaspalakkien tapa tahkota pelejä alle kymmenen miehen rosterilla näkyi tänään selvästi. Alkushokin jälkeen peli näytti kuitenkin ajoittain oikein mallikkaalta. Kausi on pitkä ja tänään kävi näin. Ensi lauantaina suunnan olisi syytä kääntyä, kun vastassa on kotisalissaan Kotkajengi, joka on jostain syystä ollut perin hankala vastus aiempina kausina.
 
Viestejä
67
Vs: Eteläinen II-divari

Kiitos Hissille raportista!! Lisätään vielä Kollien levypallot ja pisteet tarkistuslaskennan jälkeen..
Eriksson 23,Haanpää 22/2,Aalto 19/8,Westerholm 16/8,Korhonen 12/8,Jumppanen 4/1,Haapasalo 2/3 ja pari blokkia ja Alatyppö Late Junior 2

Kolleilta vahva esitys ja koko joukkue esiintyi taistellen ja hyvin keskittyneenä! Loukkaantuneita pelureita uupui,mutta kasassa oli silti hyvä nippu ja pelaajat antoivat kaikkensa.Valmennusta lämmitti voiton lisäksi joukkueen monipuolisuus hyökkäyspäässä eli palloa laitettiin pussiin viivan takaa,nopeilla hyökkäyksillä ja korin alta voimalla!! Junioriosastolta kauden parastaan esitti akseli Eriksson ja Aalto sekä lopussa M2DIV depyyttinsä tehnyt Late Alatyppö eli historian kolmas Alatyppö Keravan Edustuksessa!! Lisäksi joukkueen kippari Haapasalo painoi Surovin ahtaalle korin alle!! Kiitos Puhulle hyvähenkisestä väännöstä ja tervetuloa kaikki M2DIV fanit sankoin joukoin Kiltaan Kollien pikkujoulupeliin lauantaina 6.12 klo 15.30 Räppää vastaan ja ohjelmassa myös:

La 6.12 Klo 13.30 Kilta Garden näytösottelu Kori 80 Legendat vs Keravan Kisaveikot Legendat. Joukkueissa Keravalaisia kovia pelimiehiä 1980/1990/2000 luvuilta!!

Klo 15.30 Maamme laulu Idols tähti Nomi Enckell(Kori-80 kasvatti) ja perään M2DIV Kori-80 vs Räppä ja näihin peleihin vapaa pääsy ja jouluinen puffetti palvelee!!

Iltakemut klo 18.00 Pub Robins ja liput ovelta 10 euroa. Ohjelmassa railakas illanvietto ja Bändi paikalla,koris tietovisa ja miesstripparit eli M2DIV veteraanit Railotie+Korhonen viihdyttää junioreiden äitejä, sekä Jarkkola+Nessi lausuu Junnu Vainion Kotkalaisrunoja!! Illan tuotto Kori-80 juniorityöhön!!
 
Viestejä
67
Vs: Eteläinen II-divari



Viime sunnuntai-iltana nähtiin parasta keravalaista mieskoripalloilua vuosikausiin, kun Kori-80:nen takeltelu vieraskentillä päättyi näytöstyyliin. Kotijoukkue PuHu2 kaatui Martinlaakson II-divarikohtaamisessa koripistein 76-100 (40-51).

Keravan Kori-80 palasi kahden viikon ottelutauolta harventuneella miehistöllä. Edellisestä vierasvoitosta oli ehtinyt kulua jo melkein kaksi kuukautta ja päävalmentaja Jussi Reimakoskelle sekä pelaajavalmentaja Ossi Korhoselle aiheutti melkoista lisäpäänsärkyä loukkaantuneiden ja sairastuneiden pelureiden loputtoman tuntuinen lista: Piipponen, Koski, Kilpeläinen, Teljo, Rönnholm, Railotie, Nikander, Henry Alatyppö..... Viime hetkillä rosteriin nostettiin A-poikien joukkueesta Lauri Alatyppö paikkamaan isoveljensä pitkittynyttä poissaoloa.

Keravalaismiehistöstä puuttui siis pelaajia enemmän kuin mitä Wartti Basketilla on koko pelaajalistassaan. Mutta niillä mentiin, jotka kynnelle kykenivät - ja sitten kun mentiin niin mentiinkin kunnolla. Ottelu käynnistyi keravalaisten täydellisellä dominoinnilla.Vierasjoukkueella onnistui kaikki ja kotijoukkueella ei mikään. PuHun ensimmäinen aikalisäsummeri törähti kolmen minuutin pelin jälkeen tilanteessa 0-11. Toisella kymmenminuuttisella kotijoukkue pääsi jo paremmin mukaan vääntöön, mutta keravalaiset pysyttelivät isoon taukoon asti koko ajan noin kymmenen pisteen johdossa.

Kolmannella neljänneksellä Puhu2 liimautui kunnioitettavalla periksiantamattomuudellaan jo miltei iholle ja pääsikin jakson päätteeksi vaarallisen tuntuisesti kuuden pisteen päähän. Hukkien etsikkoaika tyssäsi kuitenkin nopeasti heti viimeisen kymmenminuuttisen alkajaisiksi. Ottelu päättyi kuten alkoi - Keravan Kori-80:nen räiskyvään dominointiin. Vierasjoukkueella onnistui taas lähes kaikki. Kaukoheitot löysivät kerta toisensa jälkeen maaliin, syötöt suuntautuivat poikkeuksetta kuin noiduttuna korin alla vapaana olleen keravalaispelurin hyppysiin, levypallot liimautuivat kolli-näppeihin, heitontorjunnat iskeytyivät Hukka-naamariin jne.

Kaksi minuuttia ennen päätössummeria Ossi Korhonen otti puolitarkoituksellisen virheen pysäyttääkseen pelikellon ja samalla mahdollistaen pelaajavaihdon. Korhonen teki tilaa itseään 23 vuotta nuoremmalla Lauri Alatypölle. Ikään kuin kruununa loistavalle keravalaisesitykselle nuorempi Alatyppö laittoi homman pakettiin nostamalla ensimmäiset edaripisteensä miehekkäällä lay-upilla hölmistyneiden PuHu-konkareiden hämmästellessä vierestä. Päätössummerin soidessa keravalaisella mieskoripalloilulla oli todellakin syytä aitoon riemuun, josta muutamien edeltäneiden kausien aikana ei hirveämmin ole päästykään nauttimaan.

PuHu2 vs Kori-80 (17-33) (23-18) (24-19) (12-30)

Pisteet ja levypallot Kori-80: Eriksson 23/-, Haanpää 22/2, Aalto 19/8, Westerholm 16/8, Korhonen 12/8, Jumppanen 4/1, Haapasalo 2/3, L. Alatyppö 2/-, Lemmetyinen -/-.

Pisteet ja levypallot PuHu2: Jukka Aho 20/1, Surov 12/6, Vuorinen 11/2, Jarkko Aho 9/2, Wessman 8/4, Laatikainen 6/2, Nanayaw Addae 6/2, Ansas 2/3, Kirjavainen 2/-, Riihimäki -/2, Sell -/-.

Keravalaisvalmennuksen kommentit: Hieno peli. Harmi, että ei tullut videolle. Alusta asti oli kova tekemisen meininki. Puolustettiin hyvin ja hyökättiin monipuolisesti. Tällaiset esitykset antavat todellakin voimaa ja virtaa ihan arjenkin haasteisiin. Teki sydämelle hyvää olla mukana tässä ottelussa. Kaikki onnistuivat hienosti ja ketään en ala sen kummemmin erikseen kehumaan, mutta säväyttävää oli nähdä Mikael Aallon donkki, Ronny Erikssonin huikea kokonaisesitys ja sokerina pohjalla Lauri Alatypön viime hetken maali. Pallo längistä ja heittämällä puolustajan ohi -puhalteli päävalmentaja Jussi Reimakoski jopa hieman epäuskoisena pelitapahtumien kulkua.

Miesten edustusjoukkueen seuraava esiintyminen on samalla kaikille seuralaisille suunnattu juhlaottelu. Keravan Kori-80 ry:n yhdistetyn pikkujoulu- ja itsenäisyyspäivätapahtuman pääottelussa Killan halliin saapuu vieraaksi Räppä Porvoosta. Ottelu käynnistyy Suomen tasavallan 97-vuotispäivänä, lauantaina 6.12.2014, klo 15.30.


Ennen juhlaottelun ylösheittoa Idols-tähti Nomi Enckell laulaa Maamme Laulun. Kyseisenä päivänä Killan hallissa voi viettää enemmänkin aikaa, sillä markkinameininki käynnistyy jo aamupäivällä klo 13.00 ja ennen varsinaista juhlapeliä pelataan mielenkiintoinen näytösottelu Kori-80 Legendat vs Keravan Kisaveikot Legendat !!!


TERVETULOA - VAPAA PÄÄSY - BUFFET PALVELEE - JA PALJON MUUTA !!!
 
Viestejä
7 403
Vs: Eteläinen II-divari

hamahakkimies sanoi:
Ensin MPH:n nimi vaihdettiin Helsingin Nuorten Miesten Kristillisen Yhdistyksen Malmin toimintakeskukseksi. Sitten aloitettiin alakerrassa bänditoiminta. Ja nyt jotkut räphopparit ovat käyneet sotkemassa vielä salin seinätkin!

mph.jpg


(Vasemmalta oikealle: Henrik Dettman, Shawn Huff, Petteri Koponen, Tuukka Kotti, Martti Kuisma, Pere Klinga, Gerald Lee Jr., Hanno Möttölä, Joel Heinikoski ja Teemu Rannikko.)
Börgö sanoi:
Näyttävyyden lisäksi Koff I -mainosplagaatti oli varmaan myös hiiren verran edullisempi verrattuna nykyiseen:

"MALMIN Palloiluhallin seinämaalauksen kokonaisbudjetti oli 26 000 euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö on suurin rahoittaja, mutta kustannuksia kantoi myös joukko yksityishenkilöitä."-Kauppalehti 1.8.2013
MPH:n remontti ja 26000€:n seinämaalaus ajoitettiin just oikein.

2014-11-29%2017-42-50_Henkil%C3%B6n%20evevayr%20ottama%20kuva.png



tahtootahtoo sanoi:
Koska julkaistaan hämiksen pikkujoulupowerranking?
Katsotaan, josko saisin joululahjat kerrankin hankittua ajoissa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös