Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Kotkajengi – Kaspalakit 73-97 (37-47)

Lähtöaskeleet: Kaspalakkien viime viikon ylitarjonta pelaajista ja osittain sen mukainen sohlaus Keravaa vastaan oli pois pyyhitty, kun Nimenhuudossa oli nimiä passelit 9 kappaletta. Lauantain aikana kostea ja kolea sää verotti kuitenkin muutaman veteraanin ja Kaspalakit veteli layuppia lopulta kuuden miehen voimin. Ja kyseessä sentään ns. neljän pinnan ottelu. Ei näin.

Kotkajengillä oli nuorehkoja ja Virtaa lukuun ottamatta alimitttaisia joka paikan pelaajia 9 kappaletta, joten periaatteessa homma oli taputeltu kotijoukkueelle. Yleisö oli saatu karkotettua erinomaisesti, sillä jossain vaiheessa niitä oli kaksi.

Matsi: Perinteiseen tapaan Kaspalakit olivat alussa helisemässä, mutta tänään coach Virtanen joutui ottamaan aikalisän vasta viiden minuutin kohdalla tilanteessa 17-12. Samalla Kaspalakit saivat vahvistukseksi Riihimäen, joka vielä varttia aiemmin oli vain tulossa kannustamaan joukkuetta, mutta saikin pikakomennuksen pukea pelikamat päälle. Tästä alkoikin Kaspalakkien kiri (vaikkei Riihimäkeä toki kentälle päästetty) ja pikkutauolle mentiin melko koririkkaasti lukemissa 24-26. Merkillepantavaa oli Kaspalakkien jo tässä vaiheessa 3 onnistunutta isoa, jota ei ole tällä kaudella saavutettu missään ottelussa koko 40-minuuttisen aikana.

Toisella kympillä Kaspalakeista onnistuivat kaikki Jukka Ahoa ja Riihimäkeä lukuun ottamatta ja ero kasvoi kymmeneen. Kotkajengiltä hyvin aloittanut Lindqvist osui kahdesti kaaren takaa, mutta muuten joukkueen otteet olivat melkoista kuraa ja kolmosheittojen oksentelua. 13-21.
Ison tauon jälkeen takamiespari Vuorinen-Laatikainen piti Kaspalakkien heittoprosentit kiitettävällä tasolla, kun taas Kotkajengillä ajatus oli lähinnä oman pistesaaliin korottamisessa, vaikka sitten nopealla kolmosella tai päättömällä ajolla Surovin syliin. 14-23.

Viimeisellä jaksolla vierasjoukkue ei hermoillut, vaan piti rytmin itselleen sopivana. Pallo liikkui kiitettävästi ja useamman syötön jälkeen pallo löysi itsensä sukasta. Masulaiset yrittivät jotain run&gun –tyyppistä loppukiriä, joka ilmeni lähinnä huilaamisena puolustuspäässä. 18-27.

Kotkajengi oli tänään joukkueena kehno. Lindqvistin ja Holmbergin komeat yksilösuoritukset pitivät joukkuetta pinnalla aika pitkään, mutta joukkuepeli oli sitä ehtaa freelance scheissea, jossa heitto lähti väärään aikaan ja miehet olivat väärään aikaan väärässä paikassa. Pelin edetessä myös joukkueen puolustus oli kohtuullisen tuuliajolla ja Surov pääsi väsyneenäkin poimimaan helposti levypalloja.

Kaspalakit pommittivat tänään kokonaista 11 onnistunutta isoa, eli melko pöljä heittopäivä edesauttoi kovasti pisteiden hakemisessa. Mainittakoon vielä erityisesti Jarkko Ahon viisi onnistunutta isoa. Surovia läpsittiin yhtenään käsille, mutta hyökkäyslevypallojen myötä tuloksena oli kauden piste-ennätys. Vuorinen ajoi ja heitti mainiosti, plussana vielä muutama namipassi. Jukka Aholla oli synkeä heittopäivä, mutta syöttöjä (ei siis koriinjohtavia) nähtiin ainakin 5 kappaletta –kauden ennätys sekin muuten.

Kotkajengi: Rinta-Filppula -, Holmberg 16, Lindqvist 24 (MVP), Oljemark 7, Halmetoja 6, Virta -, Vuoristo 7, Varjonen 13, Virtanen –
Kaspalakit: Nanski 15, Vuorinen (MVP) 16, Jarkko Aho 25, Jukka Aho 5, Surov 21, Laatikainen 15, Riihimäki -.

Entä sitten? Synkeää on Kotkajengin taivallus tällä hetkellä. Tolkuton kolmosten roiskiminen syö paitsi tehoja, myös joukkuehenkeä, mistä osoituksena hulppea määrä koreja omaan päähän.
Kaspalakeille näyttää sopivan pienemmällä rosterilla pelaaminen, etenkin kun mukana olivat ne parempikuntoiset pelaajat (no Surov on muuten vaan aikas hyvä välillä). Joukkue on hoitanut todella hyvällä prosentilla ne matsit, jotka sen pitääkin voittaa, jotta sarjapaikka saadaan varmistettua hyvissä ajoin.
 
Viestejä
329
Vs: Eteläinen II-divari

hissi sanoi:
Raportti, joka puki upeasti sanoiksi Kotkajengin tämän kauden "pelaamisen" (koheltamisen/urpoilun).

200.gif

orson_wells_Slow-Clap.gif

200x200px-ZC-48cb9642_the_rock_clap_clap_gif.gif

tumblr_mdgt8vAqfb1qcap32.gif

giphy.gif


Eikait tässä auta muu kuin:
Timo Jutila menee eteenpäin!

-Ka-Kaak! -Ka-Kaak! -Ka-Kaak!
 
Viestejä
67
Vs: Eteläinen II-divari

Itsenäisyyspäivän juhlaottelu Keravalla Kollit vs Räppä 92-54

Kilta Gardenissa oli markkinameininkiä ilmassa ja esiotteluna pelattu Kori-80 legendat vs Keravan Kisaveikot legendat päättyi 48-47!

M2DIV vääntö alkoi Idolstähti Nomi Enckelin Maamme laululla ja katsomossa juhlapäivää kunnioitti 150 henkeä!!!

Itse ottelu alkoi tasaisesti ja vauhdikkaasti molemmissa päissä. Eka kymppi 28-17 ja sitten alkoi rakoa tulla. Kollit juoksi ja heitti tarkasti, ja isot pojat nosteli kovia koreja alta. Tauolle lähdettiin 48-28 lukemissa ja Kollien pukukoppipalaverissa alkoi illan juhlat jo siintämään mielessä. Runsaslukuinen yleisö innosti varsinkin Kollien nuoriso-osastoa ja toinen puoliaika mentiin sitten päättömästi päästä päähän. Räpän koutsi Holmeella oli kiire elokuviin ja Kolleilla baariin koristietovisaan joten pelailu päättyi 92-54 lukemiin!!! Hieno korispäivä Keravalla ja iltajuhlat jatkuivat myöhään, ja nyt on hiljaisempaa Keravan kaduilla!

Kollit: Haanpää 22/11,Kilpeläinen 21/7,Aalto 16/13,Westerholm 16/8,Late Alatyppö 7/1,Köde Korhonen 4/14,Lemmetyinen 4/3,Nikander 2/1,Jumppanen 0/3 mutta pilkkuun asti Robbarissa,Erikson 0/1,mutta selvisi lakkiaisista.

Räppä: Erikson 20/7,Hytönen 15/10,Jalonen 10/4,Suomela 5/6, Kovcs 2/4,Lindo 2/1,Hälillä 0/2

Kolleille siis 62 levypalloa!!! Koris on nastaa!! Sillai kai!!
 
Viestejä
5 781
Vs: Eteläinen II-divari

Säkittäjä sanoi:
Itsenäisyyspäivän juhlaottelu Keravalla Kollit vs Räppä 92-54

Kolleille siis 62 levypalloa!!! Koris on nastaa!! Sillai kai!!
Kolleilla 62 ribaa Räpän 54 pistettä vastaan? Melkoista :)!
 
Viestejä
7 416
Vs: Eteläinen II-divari

Tänään Twitterissä Tri Kalman heitti ilmoille kauden ensimmäisen ennusteensa.

2014-12-09%2000-09-08_Heikki%20Herkamaa%20on%20Twitter.png


[quote author="Tri Kalman"]No, ainakin meni merkki oikein.[/quote]
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

PuB- Kaspalakit 75-68 (36-39)

Kaspalakkien kannalta Lähtöaskeleet eivät olleet parhaat mahdolliset, kun voittoisan Masu-pelin tehomiehet Nanski, Laatikainen ja Jarkko Aho olivat estyneitä (edellisessä ottelussa yhteensä yli 50 pinnan saalis). Lisäksi aiemmin syksyllä Pubia vastaan loistopelin pelannut Ansas (17 pinnaa) jäi kotiin tekemään hauiskääntösarjaa loppuun. Merkattuina miehinä olivat tuttuun tapaan Utrio ja Nurmio, joiden tiedettiin pitävän palloa ja ottavan 80 % joukkueen heitoista. kukahan niitä nyt puolustaisi…? Vieraiden penkin päässä coach Kola-Kalle Rissanen osoitti sitoutumistaan joukkueeseen ja sekoitti heti pakkaa laittamalla Surovin vaihtopenkille aloituksen sijaan.

Matsi:
Kotijoukkueen heikohkosta tasosta (tai Jarkko Ahon poissaolosta) johtuen Rissanen ei ollut pakotettu jo tavaramerkiksi muodostuneeseen nopeaan aikalisään 3 minuutin kohdalla. Ensimmäinen jakso taputeltiin sopivan tasaisesti Nurmion paukuttaessa 9 pinnaa. 20-14.

Toisella kympillä Riihimäki pelasi taitojensa ylärajoilla tehden jakson alkuun 8 pistettä. Tämän jälkeen Kirjavainen heilutteli tahtipuikkoa koreillaan ja namipasseillaan. Toisessa päässä Utrio pussitti Jukka Ahon kelvollisesta puolustuksesta huolimatta 8 pinnaa. 36-39.

Kolmannella jaksolla MVP Nurmio jatkoi vikkeliä ajojaan ja tarkkoja kaukoheittojaan, tuloksena 11 pinnaa ja tuskin yhtään ohiheittoa. Toisessa päässä Kaspalakit rähmi kerta toisensa jälkeen palloa seinille tai ajoi korille lihamuuriin. Ainoastaan horroksesta herännyt Surov piti Kaspalakkien pään vielä pinnalla.

Viimeinen jakso mentiin kotijoukkueen noin 5 pinnan johdossa loppuun asti, eikä mitään huipputrilleriä saatu aikaiseksi.
Etukäteen merkatut Nurmio ja Utrio tekivät sitten lopulta yhteensä 57 pistettä. Etenkin Nurmio oli jäätävän tarkka, eikä hidastempoinen ottelu väsyttänyt kaksikkoa oikeastaan yhtään. Kilpinen väläytteli muutaman kerran, mutta hyökkäyksessä muut olivat statistin roolissa. Puolustus maistui sentään kaikille ja siinäpä se voiton avain olikin.

Kaspalakit pelasivat ajoittain fiksusti palloa korin alle, josta syntyi yleensä aika kivoja asioita, kuten koreja. Turhan usein hyökkäys päättyi kuitenkin lihamuurin keskelle ajoon tai pakotettuun kaukoheittoon, jota muut pelaajat katselivat kaukaa korista vailla minkäänlaista toivoa levypallosta. Surov oli täysin kohmeessa 25 minuuttia, mutta piristyi loppua kohti. Wessman tsemppasi kummassakin päässä kiitettävästi, mutta heitot eivät tänään oikein osuneet. Niinpä MVP-pysti menee Kirjavaiselle, joka heitti tarkasti, mutta turhan harvoin ja hoiti pointin roolinsa huolellisesti.

PuB: Katsokaa Pubin raportista

Kaspalakit: Kerminen -, Vuorinen 7, Kirjavainen 12, Lindström -, Jukka Aho 10, Surov 15, Wessman 10, Riihimäki 12.

Entä sitten? Jos nyt kevättä spekuloidaan, niin mites se menee tasapisteissä, kun keskinäiset ottelut meni korieron suhteen joukkueilla tasan?
Illan otteilla Hämptonille ei kyllä kauhean montaa voittoa ole luvassa, joten spekulointi voi olla turhaa.

Kaspalakeille voitto olisi ollut todella tärkeä suoran sarjapaikan suhteen, mutta tällä miehistöllä ei vaan tänään pystynyt. Juna kulkee edelleen aikataulussa ja luotto Teekkareiden kevätlamaan on vankkumaton (tammikuussa kaksi keskinäistä ottelua). Tämä on hieno peli, myös maanantai-iltana Hämeenlinnassa.
 
Viestejä
67
Vs: Eteläinen II-divari

Topola vs Kollit 80-47

Topola:Kemmo 10,Saarinen 9,Paanajärvi 6,Rosenlund 3,Kaunisvaara 4,Tynkkynen 7,Kajander 19,Pakkanen 8,Hytönen 14

Kollit:Kilpeläinen 4, Teljo 4,Jumppanen 1,Eriksson 5,Late Alatyppö 2,Westerholm 4,Lemmetyinen 13,Aalto 12,Haapasalo 2,Keskinen Kessu 2 levaria

Kollit kävi luokkaretkellä Lauttasaaressa ja syksyn 36 pinnan voitto Kervossa vaihtui 33 pinnan tappioksi. Selitystä osittain voi hakea poissaoloista ja Kolleilta uupui Haanpää,Korhonen ja Alatyppö syksyn koitokseen verrattuna. Mutta lyhyesti pelistä voi sanoa,että Topola pelasi hyvin ja fiksua korista ja junnupitoinen Kollit sähläsi palloa ohi korin joka paikasta ja puolustus vuosi kerta toisensa jälkeen. Topola pelasi kovaa sääntöjen rajamailla,ja muutama kollijuniori tuskaantui ja menetti pelihuumorinsa. Onnittelut Topolalle ja Kollien junnupitoinen kokoonpano sai hyvää oppia tuleviin koitoksiin. M2DIV on kova sarja(ainakin välillä) ja hereille pitää olla,jotta voittoja tulee. Kollit nuolee haavoja ja parsii joukkueen kasaan syyskauden viimeiseen koitokseen Kiltaan lauantaiksi 20.12 klo 15.30 Warttia vastaan. Koris on silti ihan nastaa vaikka palloa ei saatukaan koriin ja työnteko jatkuu Keravalla!! :eek:
 

Possu

Vs: Eteläinen II-divari

Aamupostin raportti sunnuntai-illan ottelusta PUS Basket - HyPo:

2hp7lz7.png
 
Viestejä
329
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Kaspalakit-Räppä 103-91 (54-50)

Lähtöaskeleet: Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Räpän veteraaniosasto oli Holmeen johdolla liekissä ja joukkue hoiti pisteet kotiin 14 pinnan erolla. Kauden edetessä Räpälle on alkanut tulla rökäletappioita huolestuttavaa tahtia, viimeksi Kotkajengille.
Kaspalakeilla oli rosterissa 11 pelaajaa, mikä oli varma merkki siitä, että joukkue sählää ja sekoilee koko 40-minuuttisen.

Matsi: Kaspalakkien rakkikoirapuolustus, levypalloihin meno ja osumatarkkuus oli kohdillaan alusta lähtien. Räpän pelaajat näyttivät jäävän täysin jalkoihin ja pian taululla oli lukemat 18-5. Jes, helppo rökälevoitto! Pian Kaspalakit aloittivat pelaajaruletin ja ottivat päälle lukuisia typeriä virheitä, joista Räppä pääsi vapariviivalle ja vetämään samalla happea. Jakson edetessä ikiräppä Wikholm teki korin alta ja viivalta 8 pinnaa!! 28-26.

Toisella kympillä Ansas osui kahdesti kaaren takaa ja muutenkin hyökkäys sujui duurissa. Toisessa päässä Wikholm punnersi edelleen tehokkaasti 7 pinnan tehoilla. 26-24.

Ison tauon jälkeen Kaspalakit jatkoivat kehnoa puolustamistaan ja Räppä pääsi juoksemaan useammankin nopean korin. Räppä johtoon ja ilmeet Hukkaleirissä olivat varsin synkeät. 23-27.

Viimeinen jakso mentiin tasatahtia, kun Uronen pussitti muutaman kovan kolmosen ja toisessa päässä Surov kuittasi korin alta. Ratkaisu nähtiin tänään kaaren takaa, kun Jarkko Aho osui minuutin aikana kahdesti keksintöön. Kun vielä Uronen otti päälle tekun ja muutoinkin veteraaneilla alkoi olla bensa lopussa, oli kotivoitto sinetöity. Panosta kuitenkin riitti loppuun saakka, kun Kaspalakit haki vimmatusti 15 pinnan voittoa, joka takaisi edun tasapisteisiin päädyttäessä.

Räppä oli lähes täysin veteraanikolmikon Holme-Uronen-Wikholmin varassa. Etenkin Wikholm löi koko salin ällikältä pelaamalla isot minuutit hyvällä hapella lähes virheettömällä heittopelillä. Yhteispeli Urosen kanssa toimi loistavasti. Nuorisokaartista Hytönen väläytteli ja puolusti mainiosti Surovia ja Wessmania.

Kaspalakit pelasivat hyvin ensimmäiset ja viimeiset 5 minuuttia. Räppä oli numeroa pienempi, mutta silti korin alle pelaaminen tuotti jatkuvasti vaikeuksia ja oli ajoittain kovin pakotettua. Ansas möyrysi mainiosti ja Surov teki ajoittain kovia koreja, mutta juoksukuntoa ei riittänyt tänään edes Wikholmin vertaa. Jarkko Aho osui lopussa kahdesti kaaren takaa (kaikkiaan 5 isoa) ja pokkasi syyskauden viimeisen MVP-pystin.

Kaspalakit: Kerminen -, Sell 3, Ansas 12, Lindström -, Ju Aho 15, Ja Aho (MVP) 22, Wessman 7, Riihimäki 9, Surov 16, Laatikainen 11, Kirjavainen 6.

Räppä: Jalonen 2, Hälikkö 3, Eriksson 4, Holme 14, Hilden 6, Hytönen 10, Uronen 22, Oikari -, Suomela 11, Wikholm (MVP) 19.

Entä sitten: Räppä tarvitsee voittaakseen pöljän heittopäivän, mutta potentiaalisia ”pöljiä” joukkueessa piisaa ihan mukavasti. Jos vain mukaan saadaan Nissinen ja Sonkajärvi, tulee voittoja varmasti sarjapaikan varmistamiseksi.

Kaspalakeille ei vaan oikein iso rotaatio sovi, mutta pitkässä juoksussa mieluummin näin, kuin kuudella ukolla. 50%:n voittosuhteella joukkue lähtee tyytyväisenä joulutauolle.
 
Viestejä
67
Vs: Eteläinen II-divari

Kollit vs Warttibasket 103-49

Kollit: Haanpää 26/5,Aalto 23/11,Korhonen 17/9,Eriksson 10/7,Teljo 9/6,Kilpeläinen 6/14,Lemmetyinen 5/2,Late Alatyppö 5/1,Haapasalo 2/2,Jumppanen 0/4.

Wartti: Adaba 15/4,Lylynen 13/2,Finell 9/5,Tudorov 7/9,Teileri 5/3,Metsi 0

Ei jäänyt paljon lapsille kerrottavaa lauantai-illan väännöstä Keravalla. Koutsi Grahamin joukot sentään yrittivät tällä kertaa,mutta on Itä-Helsingin ylpeys aikamoisen alas vajonnut. Kuulemma kevääksi tulossa lisää pelaajia,mutta paljon pitää tapahtua,jotta edes yksi voitto keväällä napsahtaa.

Kollit vetäytyy hyvillä mielin tauolla, ja aika paljon on loukkaantumisia ollut loppuvuodesta. Laaja materiaali on silti yksi joukkueen kulmakivistä ja kevääksi on odotettavissa hyvähenkistä kilpailua peliajasta Keravan ylpeydessä! Nyt lepoa,kinkkua ja Porin Karhua! M2 DIVARIN joukkueille Kollit toivottaa hyvää joulua ja koririkasta Uutta Vuotta 2015!! Ensi vuonna jatketaan!!
 

Martin halli

Vs: Eteläinen II-divari

HyPo - Warttti 117 - 68

HyPo vei Warttia mennen tullen lisäten etumatkaansa pikku hiljaa. Timo Turunen oli tänään pitelemätön ollen joukkueensa pistehai, Mikko Rajamäki paukutti muutaman hienon kolmosen ja Keenen Coleman vikkelä tuttuun tapaansa upottaen samallla yleisön iloksi muutaman makean donkin.

Hypon roosteri em. lisäksi Adrian Reyes, Otso Vedenpää, Niko Luukkola, Jozef Valek sekä Pekka Puustinen. Wartti oli matkassa seitsemällä pelaajalla.
 
Viestejä
67
Vs: Eteläinen II-divari

Keravan Kollit vs Masu 84-73(48-38)

Kollit:Kilpeläinen 14/10,Teljo 14/4,Korhonen 14/2,Haanpää 13/4,Aalto 12/14,Westerholm 10/10,Haapasalo 5/2,Eriksson 2/2,Jumppanen -/3,Rönnholm -/2

Masu: Lindqvist 18,Oljemark 16,Varjonen 10,Halmetoja 7,Holmberg 7,Waxlax 6,Halmetoja jr/sr 5,Foli 2,Rinta-Filppula 2

Joulutauon jälkeisessä juoksukilpailussa Kollit hieman edellä. Molemmissa joukkueista näki että kepua ja kinkkua on vedetty kaksin käsin, ja suurta urheilujuhlaa ei päässyt syntymään. Masun pelurit olivat rentoina kolmosen heitoissa ja upottivat hyvällä sihdillä koko pelin. Leiri Koposen luona Moskovassa teki siis hyvää. Kolleista Haanpää kävi toisen Haanpään luona Ruotsissa hakemassa mehevän paskataudin,mutta muut Kollit säästyivät tältä tyhjennykseltä.

Kevät polkaistu siis käyntiin ja Kollit kohtaa seuraavaksi ensimmäistä kertaa tällä kaudella Pubin lauantaina 17.1 klo 15.30 Kilta Gardenissa. Tervetuloa ja vapaa pääsy sekä puffetti ja vieläpä rokkikin soi taustalla!

Kollit onnittelee junioriKolleja C-poikien SM-sarjan avausvoitosta, jossa Puhu kaatui tyylikkäästi,ja Kilta Gardenissa oli hieno meininki!!
 
Viestejä
342
Vs: Eteläinen II-divari

Hyvää alkanutta vuotta kaikille korisjarnoille!
Hämeenlinnalaisen Punaportin Bluesin raportit
löydät täältä:

http://koripallo.blogit.hameensanomat.fi/

Nyt siellä on jo kaksi juttua tästä tuplaviikonlopusta,
jonka kestäessä PuB kohtasi ensin PUS-Basketin ja
sitten jo heti Kohta Keravan Kori 80:n.

Yours truly

Moenninen
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös