Koripallo.com

Lakers FAM - haters wanted!

Viestejä
126
Atlanta Hawks 109 - LA Lakers 114 eli kauden toinen voitto!!

Bryant pommitti 10/18 koria joista 3/7 kolmosia saaden 28 pistettä.

Boozer ja Hill nappasivat tupla-tuplat levypallojen ja pisteiden avulla Jeremy Linin ottaessa vastaavan syötöissä ja pisteissä.

Kappas vaan kun jengi voittaa sillon kun muutkin kun Kobe on tehokkaita, GREAT sanoisi Aurinkokuningas-Tami
 
Viestejä
1 177
Rodzilla sanoi:
Kappas vaan kun jengi voittaa sillon kun muutkin kun Kobe on tehokkaita, GREAT sanoisi Aurinkokuningas-Tami

Kappas vaan kun jengi voittaa silloin kun Kobe on tehokas. Inhimilliset 18 heittoa joista hyvällä prosentilla 10 sisään->idän pudotuspelijoukkue kaatuu.
 
Viestejä
1 041
Lakersin seuraavat 10 peliä:

vs Denver Nuggets
vs Memphis Grizzlies
vs Minnesota Timberwolves
vs Toronto Raptors

@ Detroit
@ Washington
@ Boston

vs New Orleans Pelicans
vs Sacramento Kings

@ San Antonio

Melko kovia pelejä edessä. Neljän pelin kotiputkesta pitäisi hakea vähintään 2 voittoa, Minnesotasta ja Denveristä. Memphis ja Toronto ovat huippuvireessä, voitto olisi ihme.
Sitten ollaan tien päällä idässä, joista voitot Detroitista ja ehkä Bostonista ovat mahdollisia. Washington on kova pala.
Kotona vastassa pelikaanit ja kuninkaat, mielellään edes yksi voitto näistä. Sen jälkeen turpasauna San Antoniolta.

Elikkäs realistisena tavoitteena 4-5 voittoa seuraavasta 10:sta. 7 optimistena veikkauksena.
 
Viestejä
2 213
Kobe tekee, mitä pitääkin. Black Mamba näyttää keskisormea koko maailmalle. Hän haluaa osoittaa olevansa edelleen sarjan kovin pelaaja. Kaikkien aikojen paras. Don't fuck with Kobe!!

HYVÄ KOBE!!!
 
Viestejä
126
Joulukuun ainoiden Lakers-juttujen joukossa lienee se tieto että Kobe Bryant on kolmenkymmenen pisteen päässä erään Michael Jordanin pistesaldosta. 30 to tie, 31 to make his own...

Onhan to Bryantin pistetuotto ollut jäätävää ja jospa tuon 31 pisteen jälkeen Bryanttikin alkaisi vähentämään heittojensa määriä??
 
Viestejä
2 415
Rodzilla sanoi:
Onhan to Bryantin pistetuotto ollut jäätävää ja jospa tuon 31 pisteen jälkeen Bryanttikin alkaisi vähentämään heittojensa määriä??

Höpö höpö.. Kobe mihinkään kolmossijaan tyydy. Malonen ja Jabbarin ohi vielä.

Nowitzki tekee myös kovaa nousua listalla.. Nyt jo yhdeksäs (27180) ja ei mene kuin muutama viikko, niin nousee Elvin Hayesin ja Moses Malonen ohi seitsemänneksi. Ja Shaquilleenkin on enää 1400 pistettä (6.).

http://espn.go.com/nba/history/leaders
 
Viestejä
2 213
Kobe on todellinen alfauros. Vuosi vuodelta pidän hänestä enemmän.
 
Viestejä
1 041
Voitto San Antoniosta tuli aivan puskista. Hieno peli Youngilta, ja Kobe enää 8 pisteen päässä Jordanista. MVP! MVP! MVP!
 
Viestejä
70
Aika "mielenkiintoinen" näyttäisi Lakersin kaudesta olevan tulossa. Vaikka vasta reilu neljännes kaudesta pelattu, näyttäisi siltä, että

- Lakers on kuitenkin niin hyvä, että ihan pohjasijoitusta ei ole tulossa --> ensi kesän draftista ei odotuksia. Lännessäkin jo pari joukkuetta takana, idässä peräti 6 joukkuetta joilla huonompi rekordi
- Playoff paikka tuntuu kuitenkin sekin aika epärealistiselta. Phoenix on sijalla 8, rekordi 12-13 (vs lakers 8-16), eli ei ole kuin 3.5 pelin päässä. Mutta sieltä on Oklahoma tulossa ilmeisen kovaa, ja Playoff- paikkaan vaadittaneen lännessä taas reilusti yli .500 rekordi. Ei mahdotonta, mutta hyvin epätodennäköistä.
- tämä kausi siis pelaillaan alta pois. Kobella ei liene enää tavoitteita nousta scoring-listalla ylöspäin, kärkisijat ovat aika kaukana
- ensi kaudelle kun ei draftin kautta tulla vahvistumaan olisi tehtävä muutama taikurimainen treidi ja sen lisäksi pari nappiosumaa kesän free agenteista, jotta jengi olisi oikeasti iskukykyinen
 
Viestejä
254
En ymmärrä, mitä toi B.Scott oikeen touhuu. Ensin älynväläys pistää R.Price ja E.Davis viisikkoon, minkä olis jotenkin ymmärtänyt vaikeuksissa olleen Boozerin tapauksessa, mutta Pricen pistäminen alotukseen takamiehen paikalle Linin tilalle on anteeksiantamatonta. Pricen lahjat ei riitä pelin pyörittämiseen koko pelin pituudelta, mihin taas Lin pystyy vaivattomasti ja kun Boozerilla on vihdoin alkanut kulkemaan, niin lisäminuutteja ei vaan irtoa. Miks D'Antonio potkittiin pois? Antaaka mulle vastauksia.

MUOKKAUS: No, Tarik Black sai ansaitut lisäminuuttinsa ja W. Ellingtonin nosto alotusviisikkoon oli hyvä veto, mutta muuten äijä tuntuu olevan suht tuuliajolla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös