Koripallo.com

Lakers FAM - haters wanted!

Viestejä
941
Pelle_Miljardi sanoi:
En ymmärrä, mitä toi B.Scott oikeen touhuu. Ensin älynväläys pistää R.Price ja E.Davis viisikkoon, minkä olis jotenkin ymmärtänyt vaikeuksissa olleen Boozerin tapauksessa, mutta Pricen pistäminen alotukseen takamiehen paikalle Linin tilalle on anteeksiantamatonta. Pricen lahjat ei riitä pelin pyörittämiseen koko pelin pituudelta, mihin taas Lin pystyy vaivattomasti ja kun Boozerilla on vihdoin alkanut kulkemaan, niin lisäminuutteja ei vaan irtoa. Miks D'Antonio potkittiin pois? Antaaka mulle vastauksia.

MUOKKAUS: No, Tarik Black sai ansaitut lisäminuuttinsa ja W. Ellingtonin nosto alotusviisikkoon oli hyvä veto, mutta muuten äijä tuntuu olevan suht tuuliajolla.

Davis on aikalailla Boozerin tasoinen kaveri, on hyökkäyslevyissä ehkä vähän innokkaampi. Pricen net-rating taas on selkeähkösti vähemmän huono kuin Linillä (-2.6 vs -8.1) ja tarjoaa kenties hieman pallovarmemman takamiehen (ast/TO 3.26 vs. 1.98). Tässä ehkä paistaa hieman se, että en pidä Liniä aloitusviisikon tasoisena/arvoisena takamiehenä. Kun kummankaan tulevaisuudelle ei missään nimessä kannata rakentaa eikä kumpikaan näistä tule olemaan joukkueessa kun Lakers joskus myöhäistulevaisuudessa tulee olemaan playoff-tasoinen porukka niin minun silmiin tuolla kumpi on aloituksessa ei ole mitään merkitystä.

Ja haluaako Lakers oikeasti menestyä? Ihan niinkuin tuolla joukolla saisikin mitään, yhtään mitään, aikaan...


Scott väitetysti tuumailee jo hiljaa ääneen että saattaa penkittää Koben tähdistö-vklopun jälkeen loppukaudeksi. Kenties Byronilla jäi takaraivoon elämään tämä ajatus Grantlandin Andrew Sharpin tekstistä:

http://grantland.com/the-triangle/nba-talking-points-the-blazers-wake-up-call-the-cavs-are-fine-the-cavs-are-not-fine/ sanoi:
Just enjoy this for as long as we can. Brandon Jennings has turned into Tony Parker. Greg Monroe had 27 and 18 the other night, and Andre Drummond looks like Andre Drummond again. Jodie Meeks and D.J. Augustin are terrorizing people. Stan Van Gundy is building a fucking wall, and the Pistons are making the playoffs.

The only lesson here is for the rest of us. When things look hopeless, it’s time to take a look around. Who’s jacking up 25-footers at will? Who’s eating away at your salary cap and draining your sanity? What’s weighing you down? What’s holding you back? Problems are inevitable in this world, but suffering is optional. Stan Van Gundy is living proof. There are solutions out there.

Find the Josh Smith in your life, and waive the Josh Smith in your life.

Ehkä BS siis löysi Kobesta oman elämänsä Josh Smithin.

Tiedä sitten onko tuollainen Koben penkitys oikeasti edes Scottin valittavissa, vai onko Lakersin oikea Puppet-master kuitenkin Musta Mamba ihan itee.
 
Viestejä
254
Martti Mielikäinen sanoi:
Ja haluaako Lakers oikeasti menestyä? Ihan niinkuin tuolla joukolla saisikin mitään, yhtään mitään, aikaan...

Tiedä sitten onko tuollainen Koben penkitys oikeasti edes Scottin valittavissa, vai onko Lakersin oikea Puppet-master kuitenkin Musta Mamba ihan itee.

Nämä kaksi lausetta ovat harvinaisen totta.

Vaikka Davis onkin hyvä ja innokas nuori pelaaja, en pysty kuitenkaan vertaaman häntä Boozeriin. Boozer lähti ylimielisellä asenteella kauteen, mutta on nyt omaksunut roolinsa. Tässä asemassa hän voisi olla erittäin arvokas pelaaja joukkueelle ja tärkeä tuki Kobelle, joka saisi vähän löysättyä hyökkäyspäässä. Äskeisen Indiana pelin hän jopa ratkaisi ottamalla yhteen Hibbertin kanssa kun ketään muu ei uskaltanut ottaa avaimia käteensä.

Scottin vaikutusvalta tässä joukkueessa on todennäköisesti niin kuin sanoit, erittäin pieni, ja hän yrittää vielä pyristellä tekemällä näitä, ainakin fanin näkökulmasta, tyhmiä ratkaisuja. Koko hommaa on tuskallista kattoa.
 
Viestejä
254
En ymmärrä tätä Lakersin touhua, enkä varsinkaan B. Scottin sähläämistä vaihtopenkin edessä, vaikka joukkuekaan ei nyt ole ehkä konferenssifinaalin ainesta. Voisi sitä silti yrittää pelata edes hyvää koripalloa.

Millä näytöillä Price pelaa vielä alotuksessa? Ei millään, kun taas Lin esittää entistä sähäkämpiä otteita pelistä peliin, eikä siltikään saa lisäminuutteja. Koben peluutus taas on ihan syvältä: pelaa ensin kauheet minuutit ekassa erässä, sitten istuu penkillä kunnes jalat ovat aivan varmasti jumissa, vain tehdäkseen paluun viimesellä 5 minuutilla, jossa kaikki odottavat hänen ratkasevan pelin. Mitäs teet? Wesley Johnsonin pelaaminen on myös tällä hetkellä täysin olematonta. Siirtopaperit menemään vaan.

Ainoa valopilkku Tarik Black taisi myös loukkaantua, joten aika synkältä näyttää tällä hetkellä.
 
Viestejä
1 006
Ja lisäksi Kobelta on kiertäjäkalvosin revennyt ilmeisesti osittain. Eli mahdollisesti tämä kausi oli tässä.

Mitä Byron Scottiin tulee, niin miehen parhaat edesottamukset lienevät Swaggy-P-imitoinnit. Onhan tuo toki aivan karsea rosterikin, joten ei kukaan sillä mitään ihmeitä tekisikään. Mutta onpa tällä kaudella ollut useampi matsi voitettavissa, joissa ratkaisuna on ollut perinteinen pallo Kobelle, 1 vs. 1 ja saatanan vaikea heitto puolesta kentästä puolustajan käsi naamassa. Onko tuo niin usein nähty kuvio sitten edes valmentajan päätettävissä, sitä sopii miettiä.

Ensi kesänä uutta pakettia kasaan ja sillä seuraavaan kauteen. Draftista joku nuori lupaus ja pari hyvää peluria vapailta markkinoilta, Randle terveenä takaisin kentille. Kobe voi palata vielä viimeisen kerran ja tehdä joko "Josh Smithit" joukkueelle tai sitten vetää facilitator-moden päälle.
 
Viestejä
941
Olisi kyllä harmittava tapa lopettaa ura, mutta toisaalta mies on juuri kuntouttanut itsensä useammasta isommasta vaivasta. Riittääkö motivaatiota palata jälleen uuden kerran joukkueeseen, joka ei suoraan sanottuna varmasti taistele ensi kaudellakaan kummoisista sormuksista? Tuota sopparia tuskin kovin moni muu kova joukkue haluaa kun mies on kaukana piikkivuosistaan.

Retire already.
 
Viestejä
2 415
Martti Mielikäinen sanoi:
Tuota sopparia tuskin kovin moni muu kova joukkue haluaa kun mies on kaukana piikkivuosistaan.

Koben sopimus on voimassa enää ensi kauden (25 miljoonaa). Jos Kobe välttämättä haluaa muualle pelaamaan, niin uskoisin että Lakers on valmis buyouttiin vaikka täydestä summasta hyväntahdon eleenä. Kobe on tehnyt Lakersille niin paljon rahaa viimeisen 20 vuoden aikana, niin muutama miljoona sinne tänne on ihan sama.

Mutta oma veikkaukseni on kyllä myös ennemmin retirement, kuin pelaaminen muualla.
 
Viestejä
254
Onko Koben vammasta uutta tietoa? Ainakin pystyi pelaamaan pelin loppuun ja pomputtikin pari kertaa oikealla, johon vamma oli tullut. En vielä löisi koko kautta lukkoon, Mamba on parantunut pahemmistakin iskuista.

Vaikkei Kobe enää ole 25, niin on hän silti vielä top 10 pelaajia koko liigassa mielestäni. Pelinäkemys, työmoraali ja henkinen kantti ovat tasolla, johon ketään muu ei pysty sanomaan mitään. Tällä kaudella pelannut hetkittäin oivallista koripalloa, vaikka B. Scott on tehnyt voitavansa sen romuttaakseen. No, ei kyllä loppurosterikaan ole tukea suonut. Tulis se Tarik Black takasin niin saatas vähän ryhtiä takas ainakin puolustuspäähän.
 
Viestejä
254
No sano nyt jotain, muuten toi sun uho jää vähän tyhjäks.

NBA.comissa oli otsikko, että Koben kausi on ohi. Ei ole vielä lopullista tietoa, tulee maanantaina. Itse odotan siihen saakka. Vähän kyllä kourasi sydämen pohjasta ku näin ton.
 
Viestejä
423
Pelle_Miljardi sanoi:
No sano nyt jotain, muuten toi sun uho jää vähän tyhjäks.

Nähtyjen esitysten, tilastojen ja joukkueen menestyksen perusteella voin väittää, että liigasta löytyy nykyisellään vähintään 10 parempaa (ja hyödyllisempää?) pelaajaa. Kobea vastaan ei ole mitään, mutta kympin joukkoon on kyllä suht kova tunku. Valitettavasti ikä ja muut otsikossa ja äskeisessä tekstissäsi olevat asiat painavat sen verran.

Millä keinoin se paremmuus ja tuo top 10 ranking sitten määritellään? Tästä tilastoniilot varmasti osaavat kertoa paremmin. Pisteet per peli Kobe on kymmenes. Millä muilla keinoin Kobe saadaan top kymppiin?
 
Viestejä
1 006
En tiedä, mikä ihmeen fiksaatio Byron Scottilla on Ronnie Priceen. Pelkästään miehen pitäminen aloituksessa on ollut hyvin hämärää. Ymmärrän kyllä, että Jordan Clarksonille annetaan peliaikaa ja, okei, ehkä jopa mahdollisuus aloitukseenkin. Mutta että Byron päättää olla peluuttamatta Liniä ja pitää Pricea vaihtomiehenä. Ei ummarra.

Täytyy toivoa, että Lin ja Hill kaupataan muualle, missä heitä arvostetaan ja missä heidän edesottamuksistaan on hyötyä.
 
Viestejä
9 123
KELCLARK.0.jpg
 
Viestejä
254
Tipper sanoi:
En tiedä, mikä ihmeen fiksaatio Byron Scottilla on Ronnie Priceen. Pelkästään miehen pitäminen aloituksessa on ollut hyvin hämärää.

Tämä juuri. En löydä asialle mitään selitystä.

Hollywoodissa näyttää asiat menevän muutenkin jonnekkin aivan muualle kuin pitäisi - Jeremy Lin avautuu penkkikomennostaan perjantain pelissä.

Tappioputki taas jatkuu kahdeksan ottelun pituisena Houstonia vastaan sunnuntaina Byron Scottin ollessa vielä arjessa kiinni.

- Coach Byron Scott showed up late for his team’s game thinking it was a regular start time and not the hour early start for a Sunday game.

(Sekou Smith, NBA.com)
 
Viestejä
126
Kyllä tämä siltä rupeaa näyttämään pahasti että Kobe ei tule juhlimaan NBA:n mestaruutta, ei ainakaan Lakersin riveissä. Jengi on niin pahasti risana, hajalla ja homma ei vaan pelitä. Kobella ehtii loppumaan pelivuodet kesken sillä Kobe tuskin lähtee vaihtamaan jengiä mestaruuden perässä ja kallis sopimus viimeistään pitää treidihaluiset jengit kaukana Mambasta.

Kolmatta kautta putkeen kasassa semmonen jengi joka pienestä potentiaalista huolimatta ei vaan toimi, kaikki tämähän tuntui alkaneen käytännössä siitä kun Dwight Howard ja Steve Nash hommattiin pohjustamaan Koben ehtookausien mestaruusjahtia mutta toisin kävi, Howard kävi piipahtamassa kauden verran ja Nash ei vaan ole pysynyt yhtenä palasena riittävän pitkään että olisi voinut olla avuksi.

Loppujengissä on ollut paljon vaihtuvuutta, 2010-mestarijengistä on jäljellä vain ja ainoastaan Kobe Bryant, neljä kautta ja vaihtuvuus ollut tätä, tässä alkaa tulemaankin jo jokin järki sekä logiikka siihen että jengi ei vaan pärjää. Päävalmentajia on tullut ja mennyt kovalla tahdilla, Zenmasterin jälkeen Lakersia on koutsannut kolme eri pääkoutsia: Mike Brown, Mike Di Antoni ja nykyinen Byron Scott. Välissä on ollut pari interim coachia lisäksi. Brown epäonnistui täysin ja Di Antonilla ei homma tuntunut missään kohtaa niinsanotusti "klikkaavan". Byron Scottille tuntuu tulevan ensimmäisiksi meriiteiksi Jordan Hillin ja Jeremy Linin savustaminen pihalle.

Tällekaudelle menetettiin Pau Gasol, maisemavaihdos tuntuu tehneen Gasolille terää, Gasol pääsi All-Star matsiin pitkästä aikaa.


Tää kausi on taidettu nähdä jo, ei muuta kuin toivomaan hyviä draftivalintoja kesän draftista ja toivotaan että Julius Randlesta kehittyy terveenä pelaajana se seuraava "The Guy" viimeistään
 
Viestejä
941
Rodzilla sanoi:
... ja Nash ei vaan ole pysynyt yhtenä palasena riittävän pitkään että olisi voinut olla avuksi.

Tämä kyllä minuakin harmittaa. Upea ura loppui kuin seinään, vailla ansaittua mestaruutta. Nyt ei ole oikeastaan muuta mitä odottaa kuin se kun paita nostetaan Phoenixissa kattoon ja kun mies saa HOF-kunnianosoituksensa.
 
Viestejä
254
Kyllä, Chicagosta haettiin hieno voitto Paun tullessa piipahtamaan kylässä.

Seuraavaksi Mekkaan, missä voittoputken pituudeksi merkitään numero kaksi.

462498112_10.jpg
 
Viestejä
254
En jaksa enää valittaa tästä Lakersin joukkueesta, joten yritän löytää jotain positiivista jopa kasasta paskaa.

Robert Sacren viimesen 5 pelin keskiarvoja: 8,0 pts ja 4,8 rbp 24 pelatussa minuutissa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös