Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Ok, selvä meininki. Mutta moisesta puheenollen, niin joko Viron pojjaat meni maate? Vai virta loppui? No jopas jotakin. Paljonkos siellä muuten on lämpöä tähän kellon lyömään? Siis ulkona.
 
Viestejä
19 541
Vs: JOEN SUU

Sori. Hermot meni. Parintuhannen merkin viestin pistin tulemaan, muuta välille jäi.

Elän kanssanne niin myötä, kuin vastamäessäkin....
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Sano wimi terveisiä ja olkoon voima kanssasi Joe. Muista, että aurinko nousee joka päivä. Ja sen laskettua löytyy siis kiiltomatoja. Ja fire fly:tä myös, onko ne tulikärpäsiä finskiksi? Moisen hanuri hohkasi pitkälle hiljattain mökillä, ellei sitten ollut tuo mato. Oli mainostauko menossa tai puoliaika pelissä, eikä joutanut tutkimaan tarkemmin. Heinikossa lymyili.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Jaa, 28 astetta jo mittarissa ja käyrä nousussa. Mikäs tässä röhkiessä, ei voi valitella. Ennätykset tältä kesältä taitaa taas päivittyä.

Mistäs sitä aloittelisi puuhailut?
 
Viestejä
1 595
Vs: JOEN SUU

Kyllä oli hikinen ilta raveissa. Olutpaikkakin oli niin kuuma, että olut lämpeni hetkessä. Ei meikäläinen ole helleihmisiä. Saisivat loppua. Yöllä kyllä nukuin hyvin. Liekö juomilla osuutta. Torikippistä pitäisi lähteä katsomaan. Ihmettelen miten myyjät jaksavat olla siellä. No onneksi on olutbaari torilla. Vai ottaisiko jäätelön.

Meren äärellä olisi varmaan viilempää. Eikös siellä tuule aina.
 
Viestejä
19 541
Vs: JOEN SUU

Joo. saisi hiukka helpottaa jo. Tuskaista on elämä, kun ei voi oluttakaan ottaa nesteutykseen. Huomenna kuitenkin työpäivä ja minähän en ota silloin.

Viikko vielä ja sitten taas lomille.

Eilen illalla sattui kyllä kaikenlaista. Nimittäin takapihan terassilla huomattiin, että helevetinmoinen trafiikki oli ampiaisilla räystäänaluslaudoituksien väliin ja takaisin.

Nuorin poika sitten otti yhden laudan pois ja sieltähän löytyi lentopallon kokoinen pesä. Poika teki sitten sellaisen kepin, jossa oli rautakoukku päässä ja vähän väliä teki nopeita iskuja pesään. Kyllä kävi kuhina.

Minäkin sitten kävin välillä niitä härnäämässä ja sitten yksi vartijasotilas iski minun ohimoon. No sokeripalaa vaan siihen ja ei tuo kovin pahalta tuntunut. Mutta kun hölömö ei kerrasta usko, niin meninpä vielä uudestaan kepin kanssa kopeloimaan ja nopea isku tuli poskeen. Rillitkin putos päästä keppi jäi, kun piti karkuun sännätä.

Taas eukko hakemaan sokeripalaa ja sillä painamaan iskukohtaa. Punoittihan se hiukka ja oli muutenkin turvoksissa. Kuoringallakin kävin sen jälkeen oluella, kun nuoriso kävi uimassa. Eipä nuo mitään sanoneet parista ampiaseniskusta. En kyllä minäkään paljastanut tyhmyyttäni.

Nyt taas välillä kylmään suihkuun. Niin mitä se Haades on mukamas puuhaillut?
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Eipä tässä kummempaa, parilla Makitalla leikittelin, sunnuntaioperaatio done. On muuten 70-luvulla tehty pikkuisen kovaa betonia tuoreempiin tekeleisiin verrattuna.
 
Viestejä
19 541
Vs: JOEN SUU

Loma alako taas, kaks viikkoo. Virroon mennaan heti alkuviikosta. Sinne Tarttooseen.

Just rillasin ja syötiin. Mittään en oo ottanu. Paitsi olutta.

Kohta alkaa kisat. Kolmiottelu meinaan. Tikka, Molokky ja Betankki.

Pysykää kanavalla. Minä en.
 
Viestejä
5 339
Vs: JOEN SUU

Jaa viroon luulin virroille . Lähden tästä Turkuun katsomaan vanhoja
purjelaivoja .
Ja iltapäivällä amerikkalaista jalkapalloo. En ole ikinä ollu
enkä päljon tiedä pelin ideasta . Mutta ehkä opin .
 
Viestejä
19 541
Vs: JOEN SUU

Just tultiin mustikasta Heinävedeltä. 18 päkki Sandelsii riitti melkein koko päiväksi. Yhdeksältä aamulla lähdettiin. Muutama tölkki piti kyllä ostaa Heinäveden kylältä poistultaessa, että kotiin jaksoi.

Muuten en oo mittään ottanu.....

Pysykää pystyssä ja tietenkin kanavalla. Minä en.

Sorotnoo!

Mustikka-JOE
 
Viestejä
5 339
Vs: JOEN SUU

Vieläkö Joe jaksaa olla virossa ? Mitä siellä on ukkomiehel olla .

Viellä kolme viikko alkaa loma .

Tynnyrisauna on on kunnossa . Tervasin vaikka eukko kielsi .

Mut joskun kannattaa lukee purkin kyljestä .
Laitoin tervat tottakai reipaal kädel .

Sit aamulla luin purkin kyljestä että pitää laittaa pihkatärpätti ja pellaöljyy samaan suhteen .

;DEdistää kuivumista .

Näillä mennään en valita .
 
Viestejä
1 595
Vs: JOEN SUU

Meikäläinen ei todellakaaan ole mikään saunaexpertti, kun kesämökkikin meni myyntiin sen takia, että itikoita oli paljon rannalla ja saunassa oli niin kuuma. Sanoisin kuitenkin,että nyt on niin kuuma , että kaikki kuivaa. Saunajuttuun liittyen. Ennemmin tai myöhemmin.

Meinasin joutua maalaustalkoisiin, mutta kuuma pelasti. Ei kerkiä kutsujan mukaan ulkoseinää maalata , kun jo kerkiää kuivahtaa heti. Itse tietysti maalarinpoikana olisin tiennyt miten toimia, mutta kun ei ne tarjoilut olisi kuitenkaan vastanneet tuota hien määrää en kertonut. Ei ollut sukulainen. Eikä se ohje 30 vuotta sitten saatujen ohjeiden mukaan ehkä olisi toiminut.
 
Viestejä
5 339
Vs: JOEN SUU

veikko1 sanoi:
Meikäläinen ei todellakaaan ole mikään saunaexpertti, kun kesämökkikin meni myyntiin sen takia, että itikoita oli paljon rannalla ja saunassa oli niin kuuma. Sanoisin kuitenkin,että nyt on niin kuuma , että kaikki kuivaa. Saunajuttuun liittyen. Ennemmin tai myöhemmin.

Meinasin joutua maalaustalkoisiin, mutta kuuma pelasti. Ei kerkiä kutsujan mukaan ulkoseinää maalata , kun jo kerkiää kuivahtaa heti. Itse tietysti maalarinpoikana olisin tiennyt miten toimia, mutta kun ei ne tarjoilut olisi kuitenkaan vastanneet tuota hien määrää en kertonut. Ei



ollut sukulainen. Eikä se ohje 30 vuotta sitten saatujen ohjeiden mukaan ehkä olisi toiminut.


Kyllä me lämpöö kestetään .Koitapa maalata -30 pakkasessa .
Ja pakkanen jatkuu loppuu villasukat . ?
 
Viestejä
1 595
Vs: JOEN SUU

Mitenkähän ne Siperiassa maalaa taloja, kun taitaa olla aina pakkasta. Tai Etelä-PohjoisMantereella. Suomessahan kannattais maalata valkealla pohja ja sitten sinisellä päälle. Aina olisi isänmaalliset värit, kun pintaa hiuikan raappaisi. Maalarin poikana totean kuitenkin, että älkää ottako tästä ohjeesta vaarin. Ei hyvä seuraa.
 
Viestejä
5 339
Vs: JOEN SUU

Oli miten oli menen saunaan . Tervattuun
ja punaviinii . Kossu on pahaa .
Jos venäläinen vodka mastuis pahalta . Miksi sitä kaikki ostaa .
 
Viestejä
19 541
Vs: JOEN SUU

Minä palasin Virosta ja Tartosta. Tai Tartuksihan ne siellä sitä nimittävät.

Jokos wimpula on palannut saunasta. Ei vain jäänyt takapuoli kiinni tervaan?

Joo. Lämmintä oli siellä ulkomaillakin, mutta onneksi olut kylmää. Paikkoja ja nähtävyyksiä kierreltiin kolme päivää katselemassa ja kuvia napsittiin. Muutamaan kuvaan jopa suostuivat ottamaan minutkin mukaan....

Sattuipa hassu tappauskin siellä Dorpat-hotellin aulassa, kun tapasin systerin tytön Nean. Oli pelaamassa naisten alle 19-vuotiaitten maajoukkueessa siellä. Tai eihän ne siellä aulassa sentään pelanneet, vaan asuivat samassa hotelissa, kuin mekin.

Nyt vähän leppäillään ja palautetaan maksa ja munuaiset " normaalille " tasolle.

Kesälomalainen-JOE
 
Viestejä
5 339
Vs: JOEN SUU

Et vvoil oi mennä nukkumaan . Pienii ahvenii tulis oikeel voil
kääritty turun sanomiin .
 
Viestejä
19 541
Vs: JOEN SUU

Eihän tässä nukkumaan vielä. Yhtä pelii seurailin äsken ja jatkan vielä. Et arvaa, että mitä.....

Vai että affenii. Ja pieniä vielä. No jos ilmatteeks saa, niin otan minäkin.

Mutta missä on Haades? Ei näkyny Heinolan mökin pihassakaan, kun tänään siitä ohi ajelin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös