Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
2 532
Vs: JOEN SUU

Ai, oliko Juurikki siellä päin käymässä. Outo nimi, siis ei niinkään outo eli kummallinen, vaan tuntematonta tarkoitan.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Ei se käymässä ole, ihan paikallisia.

Oudosta tuli mieleen Tohtori Outo. Kuuluiko jiirin lukemistoon lapsena / teininä? Nyt en muista mikä sen sarjiksen nimi oli, mutta siinä seikkaili eri hahmoja omissa osioissaan. Rautanyrkki (vai oliko se Teräsnyrkki) kuului myös kalustoon ja muitakin. Ettei ollut Kung Fu? Jopas pätkii taas maanantaina ???.
 
Viestejä
2 532
Vs: JOEN SUU

Ihan outo tohtori. Ei ollut jiirin lapsuudessa vielä sarjakuvia keksittykään. Päreitten valossa yritettiin suttuiselta ipadilta tirkistellä yksittäisiä kuvia. Ankaraa oli lapsuus silloin. Yritin isältäni mankua satelliittitelevisiota, mutta tyly vastaus oli, että se keksitään vasta vuosikymmenien kuluttua.

Aika levotonta kirjoitusta tuntuu tulevan, mutta laitettakoon se 600 km:n ajomatkan piikkiin. Yritän ryhdistäytyä.
 
Viestejä
19 541
Vs: JOEN SUU

Jaa. Jos on katkokirjoitusta, niin kohta on varmaan katkokävelyäkin....

Kallista on tämä joulunaika. Rahhaa mennee tuhottomasti joka asiaan eikä vähiten ruokaan. No kävin minä äsken sittarista ostamassa ruuan lisäksi hiukan tummaa Jouluoluttakin.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Joe yrittää hip hop hop riimittelyä, "Kuiski nkku (Ankku?): Onko jou unissa?" Jou, hip hop rap.

Jep, Kung Fu lehti oli Semicin kustanne (piti tarkistaa, ettei Joe romaha) ja ilmestyi 1975 alkaen. Mä en juonut silloin vielä Zeroa, mutta jiiri ja Joe siis kävivät jo kulmilla pubissa.

Oliko pubit silloin auki edes 24:00? Alkoissa taisi olla tiskit ja niistä palveltiin, jos palveltiin ja semmoista jännää. Meillä oli silloin Saabi 96:ia muutamia, niitä kajakkeja. Vaikkei tämäkään saa wimiä tänne tänään?
 
Viestejä
252
Vs: JOEN SUU

Tais mennä kiinni aattona kuudelta ja aueta Tapanina?
Vaikka itse paikalla silloin olin, niin en mene kyllä varmaksi vannomaan. ;D
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Mä meinasin J&J lähinnä normiperjantaita ja -lauantaita. Toi aattona kiinni aikaisin ja auki (ehkä) Tapanina oli valloillaan kasarin loppupuolellakin. Pääsiäisenäkin kaikki oli kiinni ja mitä noita muita nyt oli?

Mutta silloin liikuttiin joka puolella ja paljon. Ei someteltu, eikä Joen palstasta nähty vielä edes unta. Okei, Joella saattoi jo tuolloin olla joku pitkän tähtäimen suunnitelma, kunhan joku keksii PC:n ja siitä tulee jokapaikan työkalu ja jollakin toisella syntyy visio Koripallo.comista.

Mutta Joella oli pläni, eikö vain?
 
Viestejä
19 541
Vs: JOEN SUU

Joo. Kyllähän niitä suunnitelmia oli silloin seitkytluvun alussa. Papiksi.

Siis lähinnä mutsin suunnitelmahan minun varalleni se oli..... Vaikka olisihan sitä voinut leipäpappinakin olla. Mullahan on aina ollut hyvät puhelahjat, joten varmasti saarnatkin olisivat onnistuneet hyvin.

Mutta sitten jälleen toisiin aatoksiin.

Luinpa tuosta netistä taas kerran iltasanomien sivuja. On ne vaan kovia valehtelemaan ne toimittajat ja muut siellä.

Kirjoittivat ja kuviakin oli mukamas vuoden kuumimmista bikinivartaloista. Heh, heh. Mistä helkkarista ne tietää, mikä lämpötila niiden kuvien akkojen vartalon pinnalla tai edes sisälläkään on. Ei herranen aika sentään! Eihän ne vaan ole käyneet mittarin kanssa suolesta mittaamassa.....?

Kinkku tuli muuten äsken kotiinkuljetettuna ja tietenkin paistettuna. Pari siivuu maistelin. Kyllähän tuota syöpi paremman puutteessa. Parempi puolisko onkin Venäjällä soppailemassa. Bensaa.

Minä olen taas ahkeroinut koko aamun. Kuudelta ylös ja aamupalan jälkeen lumitöihin, sitten kävelylenkille. Sieltä tultua tein kasviskeiton höystettyna muutamalla nakilla ja siinä odotellessa vielä imuroinkin. Kaiken kukkuraksi tyhjensin tiskikoneen ja täytin. En tietenkään täyttänyt uudestaan niillä puhtailla astioilla, vaan likaisilla. Koneenkin pistin pyörimään. Siis käyntiin näin suomeksi sanottuna. Vaikka pyöriihän siellä sisällä koneen käynnissä ollessa pari roottoria.

Ehdinpä vielä syömäänkin.

Tänään tulee taas vitoselta Columpo. Eilenkin katsoin. Ei siinä sarjat enää paremmiksi voi tulla. Nämä nykyajan hömppäsarjat on ihan sieltä, mistä sitä kuumettakin voi mitata.....

Huomenna hautausmaalle. Kynttilöitä viemään edesmenneiden muistoksi tai jotain sellaista.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Sun viestiäsi on vaikea ruveta viilailemaan kautta vinoviiva viisastelemaan, hyvin on karikot täytetty. Hitsin hitsi. Mutta kunhan löydän suurennuslasin, uuden pilkun ja teroitan viilan, niin uusi tarkistelu olkoon kenties edessä.

Vai että papiksi? Mä halusin poliisiksi, mutta oli näkökyky aavistuksen liian huono sen ajan vaatimusten mukaan. Nythän ne on vissiin muuttuneet, mutta mitäpä siitä sen enempiä murehtimaan.

Uutiset ja vastaavat yritelmät ovat selitelleet joulun vieton alkaneen tänä vuonna tavallista aikaisemmin esim. liikenteen osalta ja kaupankäynninkin volyymien taas laskevan. No enpä moista kyllä huomannut kun Persephonen kanssa käytiin lahjat hankkimassa. Ehkä niitä olisi aikaisemminkin voinut hankkia, kuten yleensä, mutta enpähän viitsinyt. Ja toisaalta hengissä ollaan ilman vammoja, joten "so not" sano Nykänen.

Illemmalla täytyy käydä vielä hankkimassa ruoka- ja juomavarastot täyteen, kun lasten mummot tulee huomenna joulun viettohon Haades Mansioniin.
 
Viestejä
359
Vs: JOEN SUU


Vai on joe jo silpassu kinkkua naamariin.Täälä ollaa paistamisen loppupuolella.Mittari näytti äskö 65 astetta.Kohta herkutellaa!
 
Viestejä
2 532
Vs: JOEN SUU

Mistä tuo tehosteukko tiesi, että se kaveri oli murhattu. Dingdong-hälytyskellot nyt Kålumpå.
 
Viestejä
5 339
Vs: JOEN SUU

Haades sanoi:
Joe yrittää hip hop hop riimittelyä, "Kuiski nkku (Ankku?): Onko jou unissa?" Jou, hip hop rap.

Jep, Kung Fu lehti oli Semicin kustanne (piti tarkistaa, ettei Joe romaha) ja ilmestyi 1975 alkaen. Mä en juonut silloin vielä Zeroa, mutta jiiri ja Joe siis kävivät jo kulmilla pubissa.

Oliko pubit silloin auki edes 24:00? Alkoissa taisi olla tiskit ja niistä palveltiin, jos palveltiin ja semmoista jännää. Meillä oli silloin Saabi 96:ia muutamia, niitä kajakkeja. Vaikkei tämäkään saa wimiä tänne tänään?


Kyllä ensimäinen 69 Tuli vuonna 1969 urkille meni .95 oli myös farmari malli . Missä oli fakta homma .
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

95 oli melkoisen persoonallisen näköinen vehje myös, muttei mikään muotoiluhistoriaan jäävä kajakin tavoin. Eikös silläkin ollut joku kansanomainen lempinimi?
 
Viestejä
19 541
Vs: JOEN SUU

Kuule jiiri. Columpohan kertoi tehosteukolle, että tuo kaveri oli kuollut ensin sähkäriin ja sitten oli lyöty päähän jollain moukarilla. Eikös se vaikuta murhalta?

Vaan vielä niitä jaksaa katsoa, vaikka parikin kertaa on ennestään tullut katsottua. Ja dementiakin on hyvä, ettei ihan kaikkea muista.

Ei susta Haadesi olisi kunnon polliisii tullu kuitenkaan. Olet liian hyväluontoinen. Ja niin kuin minäkin papiksi aivan liian syntinen.

Ja turha niitä pilkkuja on alkaa viilaamaan. Antaa niiden olla sellaisia rosoisia vaan. Mutta pisteiden on oltava pyöreitä.

Jaa että wimi varasti kuuset ja möi kavereille kympillä. Satarosenttinen voitto. Kuulostaa ehkä hieman kaukaa haetulta, mutta haitko kuuset meidän lähikaupan pihalta? Olivat hävinneet kaikki.
 
Viestejä
2 532
Vs: JOEN SUU

Täytyy tunnustaa, etten nähnyt ohjelmaa, vaan ohimennessä kuulin vaahtosammuttimien höpisevän arvailujaan.
Muistan joskus kuulleeni apartheidin ajan Etelä-Afrikasta itsemurhasta, jossa kaveri oli puukottanut itseään parikymmentä kertaa, jonka jälkeen oli ampunut itseään haulikolla viisi kertaa. Tämän jälkeen oli valanut betonikengät jalkaansa, kiertonut itsensä piikkilankaan ja soutanut aavalle merelle, jossa oli hypännyt veteen. Joten eihän tuo sähkäri ja moukari vielä ole paljon mitään.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Tuosta tuli mieleen parin kolmen vuoden takaa, kun Maikkarin tekstitv-uutiset otsikoi: "Kuollutta miestä epäillään murhasta." Otsikon laatinutta toimittajaa lukuunottamatta kaikki muut käsittivät asian ehkä hieman eri tavalla. Ylellä se oli kuten pitääkin, mutten muista ihan tarkkaa sanamuotoa, olisiko ollut "Murhasta epäilty kuoli kolarissa."

Sen tarkempaa en erittele tapausta, surullinen juttu.

Mutta kevyempiin tositapauksiin. Erään tutun mies oli vakuutusyhtiössä töissä vahinkotarkastajana ja yksi peura- tai porokolari "tapahtui". Siinä tämä sarveikas eläin oli hypännyt konepellin päälle ja valunut kattoa pitkin tavaratelineen ja katon välistä auton taakse ja rikkonut myös auton peräpään. Uhri piti kivenkovaan kiinni kannastaan, että tämä eläin mahtui liukumaan tuosta välistä.

Korvausta ei maksettu haetun kaltaisena / kokoisena.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös