Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

No hieman olis matkaa Töölönlahteen täältä Heinolasta, ei viitti mennä sinne räpiköimään. Ja vastahan mä sinne saunaan menin, mikäs kiirus teillä kahdella on?
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Tiskit hoidettu ja imuroitu. Kirjastoonkin kävin palauttamassa kirjoja.

Eukko lähti......Venäjälle.

Muuten täydellinen keli. Mitä nyt ei aurinko paista, aamulla oli pakkasta ja räntääkin sateli äsken. Mutta muuten oiva ilma. Olla sisällä.
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Ei ennää, ei ennää.

Wimpulalla hä(ik)kää konehuoneessa ja yrittää kääntää auton moottoriksi tuon hän......

Vaan voipihan tuo pönttö jumittaa itse kenelläkin aina välillä. Siis häkäpönttö.

Ajoikohan muuten " Häkä-Häkkinen " aina täyttä häkää autollaan? Entä Häkkisen Mika? Vai antoiko ainoastaan hanaa. Hanojakin on monenlaisia. On vesihanaa, oluthanaa ja niin edelleen. Mitähän hanaa Häkkinen käytti? Olisiko ollut kaasuhana.....

Keksittiinköhän hanat aikoinaan Vietnamin Hanoissa?

Käyn nukkumaan ja mietiskelen. Unessa sitten sen ratkaisun yleensä näen. Alitajunnassa.

Miksiköhän sellaista unenomaista tajuntaa sanotaan alitajunnaksi? Miksei piilotajunnaksi tai vaikka tietoisuuden ulkopuoliseksi tajunnaksi. Tai miksi yleensäkään tajunnaksi, kun eihän sitä silloin olla oikein tajuissaan, vaan jossain horroksessa.

No nämä on taas näitä. Mitähän nekin on? Ne näät.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Sä olet Joe pohtinut syvällisiä. Melkein alkaa aprikoinnit näyttää liiankin tutuilta, tosin noista saa huomattavasti helpommin juonesta kiinni kun meikäläisen ajoittaisista kummeksumisista.

Mutta kerropa sitten, mitä se unessa mietiskely tupsauttaa ilmoille ja maailma on jälleen hienompi paikka. Toki kannattaa varoa tajuttomuuden eri versioita, voi jäädä sutimaan paikalleen. Esim. piilotajuttomuus on oma juttunsa ja alitajuttomuus se vasta onkin tajutonta.
 
Viestejä
5 329
Vs: JOEN SUU

Maadoton ihminen on aika orpo . Kätevänä kaikki korjasin
kun en likaa pelkää .

Sain ystävän plussan mukaan . Taas hyrrää


"ei oksalle kivuta ennen kuin elämä on opettanu nöyryyttä ".

Kaksi sentii oli tullu lampeen jäätä .
Tynnyris olin saunas ja kävin uimas .
Ja katon paavopesusientä .
 
Viestejä
5 329
Vs: JOEN SUU

Mitä Joe ja Haades . Tuletteko mukaan ?

Minä hommaan kaverin xl Busterin . Ja biltemasta naruu

Ja Ankelolta ison magneetin

Ja mennään kakemaan se rautaesine Ruotist .

Kai löytäjä saa pitää .
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Joo, lähetään puusterilla hakemaan kaikki omat ja vierat esineet ja rilavitsat/hilavinkeet.

Mut vielä en kerkee. Just meen nyyttejä rillaamaan rillimokkiin. On Karelia/Hirvinekkejakin. Nimittäin eukko tulee yhdeksän jälkeen töistä ja saan sen taas kerran iloiselle mielelle, kun olen nauttinut.... elämästä ( naapurinkin kanssa hiukka otettiin ), mutta hyvää rilliruokaakin olen tehnyt viimeisillä voimillani.

Eikös sitä sotilasvalassakin kaksi sormea pystyssä vannottu, että niin kauan kuin minussa suinkin voimia riittää, niin lupaan pitää huolta isänmaasta ja kodista sekä eukosta.....Uskontoon sentään en sortunut. Minä olin jo silloin ateisti.

Mitään unia en Haadeksen kiusaksi nähnyt viime yönä. Paitsi, että näin olevani jossain ruumiillisessa työssä..... Sellainenhan ei kunnan töissä olevalle ja pikku pomolle sovi. Se on suorastaan painajaisunta se.....
 
Viestejä
5 329
Vs: JOEN SUU

Hitto heitän saunalahden mokkulan kohta siihen periskooppii.

Kolme viestii lähetin tänne . Mikään ei tullu perille . .

En tieny et naamaton pornukunku osaa uira . Meres .

Etkö pelkää et törmään miinaan . :D :D
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Joo, ei Kunkun periskooppiin magneetti kiinnity. Jämptisti aina tanassa, kuten tähystysvehkeillä pitääkin. Joe on myös aalloilla, kun rouvalle nakkia tarjoaa tämän kotiintullessa.

Love is in the air, tralalaa :).
 
Viestejä
5 329
Vs: JOEN SUU

Ai mää luulin jos välil sammakko

Köytetään kiinni.

Tänään ei Kirsta ilta . Jukka poika olis akussa .

Ei tänään ollaan Joen seurassa ;D
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Jep.jep. Eli entisen opiskelukaverin Harlikkafirma.....

Juu. Eukko tuli töistä ja just oltiin naapurin kanssa rillimökissä rillaamassa...juopottel....eikun rillaamassa. Yllätti, mutta leppyi, kun kerroin, miten pehmeät ja kypsät oli nyytit....

Rakkaani jopa liritti puristelemalla olemattomasta viinilaatikosta mulle viimeiset pisarat punkkuu.

Sellaisia vaimoja on harvassa....
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

"Rakkaani jopa liritti puristelemalla olemattomasta viinilaatikosta mulle viimeiset pisarat punkkuu." Jotta tuommoista, tuon voi käsittää myös metaforana, jos olisi omituinen mielenlaatu. Mutta mä olen taruolento, joten pois se minusta.

Olé kuitenkin, punainen viitta heilumaan ja sapelilla sohimaan.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

No worries. Laitoin Novelle Mango Guavan pakkaseen kylmenemään ja unohdin sinne. Ei ollut jäätynyt. Huojentuneena tästä avaan Zeron, skål!
 
Viestejä
19 536
Vs: JOEN SUU

Syöty ja juotu. On.

Vatserin sinistä suklataa otin juuri muutaman palan.

Mullahan on vain pari niitä nautintoaineita, joista ei voi tinkiä. Eli suklaalehtikeksit ja sininen..... Siinä alkaa melkein punkkukin ja Malibu jäädä toiseksi.... Ja Sandelssikin.

Kohta alan taas lukemaan, kun kerran ei kukaan muukaan täällä vaivaudu tyhmiä kommenttejaan esittämään.... No eipä sen puoleen, niin aika olematon on meikäläisenkin sanoma. Ei lie vaikutusta juurikaan muille kuin no-pässi-luukille.....Hän kun näköjään on rakastunut minuun jotenkin. Ihme kyllä, nimittäin olemme molemmat miehiä.....( ps. Älkää vain lainatko ettei se kpcomin syöpä näe..... )

Jokavanistakin sitten pääsemme lopultakin eroon. Lienee hieman alta viisikymmentä viestiä hänellä enää jäljellä. Eli siis noin tunti.....

No eipähän kenellekään tule ikävä. Ei mullekaan, kun kerran näen kuitenkin hänet joka matsissa, joiden nimiä ei saa täällä mainita.....

Niin tuota. Lähteehän Haadesikin wimin ja minun kanssa niitä vetenalaisia etsimään sinne tukholmannin edustalle? Meillä olisi siinä kova kolmikko. Wimpula halitsisi puusterin eli veneet, Haadesi navikoinnin ja minä selitykset....vanhalla oppikoulun ruottilla.....

Nyt lukemaan. Palaan, jos vai voin, kuten lausussakin sanotaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös