Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
5 339
Vs: JOEN SUU

Perhana mitä höpisette . MUTTA mihin mun vietit katoo .

Aamupäivällä sama juttu . Ja taas . Katsoin että tuli sinne .

MUTTa joku perkele poistaa niitä sieltä . Mutta kuka ??? ??

Ei voi olla koneessa tai käyttäjässä vikaa . Viitti kaikki tuplana kirjoittaa.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Täällä comissa on jotain häikkää, äsken ei tuntunut viesti lähtevän liikkeelle kirveelläkään toisessa osiossa. Malttia vaan, ei me tätä kuntoon saada, Ylläpidon juttuja.
 
Viestejä
5 339
Vs: JOEN SUU

Kirvees tuli mieleen . Äsken tein pilkeitä vasuri kun ole pidän oikeella puuta . Klapin teen 6-8 osaan . Ikinä ei ole osunu sormeen
Nyt osuin . Piti laittaa jeesusteippii.
 
Viestejä
2 532
Vs: JOEN SUU

Nythän se selvisi, miksi viestit häviävät ja on muitakin ongelmia.
Ei ole kovin monimutkaista yhdistää asioita. Uutisissa kerrottin äsken, että Pohjois-Korean hakkeriarmeija tekee täsmähyökkäyksiä. Ja mikä olisikaan otollisempi kohde, kuin provosoiva "Vapaa keskustelu".
Tähän lopuksi laitankin nöyrän vetoomuksen Pohjois-Korean loistavalle ja kansaa rakastavalle johtajalle Kim Jong-unille, että Hän antaisi meidän käydä vaatimatonta ja Pohjois-Koreaa loukkaamatonta keskusteluamme.


Kiittäen Armollisuudestanne: nöyrä-jiiri
 

Kim

Vs: JOEN SUU

JOENSUU-topicin seuraaminen on ollut Minulle hyvää viihdettä. Jatkakaa samaan malliin

-KIM
 
Viestejä
1 596
Vs: JOEN SUU

Normiviikonloppu raveissa. Voitto 5 e kustannukset hieman suuremmat Nuo yöttömän yön ravit on todellakin Sodankylässä. Eipä varmaan muualla maailmassa näitä harrasteta.

Meilläkin grillattii n tosin vain racletten avulla . Älyttömän mukavaa touhua.
 
Viestejä
1 596
Vs: JOEN SUU

Kun nyt Suomessa kaikki haukkuvat Turkua varsinkin Arkkihiipan ja TPS:n takia täytyy tunnustaa, että minä tykkään siitä kaupungista. Asuin siellä 6 vuotta ja on kyllä toinen kotikaupunki. Varsinkin kun Matista ja Teposta tykkään. Ja murteesta. Ja mukavia tyttöjä oli myös.
 
Viestejä
5 339
Vs: JOEN SUU

Kim sanoi:
JOENSUU-topicin seuraaminen on ollut Minulle hyvää viihdettä. Jatkakaa samaan malliin

-KIM

Rohkeesti vaan . Tulin kirstasta . Ei jaksa :Dhävisin bilispelin .

Luolaan tulin murjottamaan .
 
Viestejä
19 541
Vs: JOEN SUU

Elän vielä minäkin. Just sain häädettyä viimeisetkin yövieraat pois. Aamupalat tein ja kaffeet ja kaikki. Illalla laulettiin karaokkeetakkii.

Kohta taas lumitöihin. Taas on tullut noin viis senttii. Onneksi on pakkaslunta. On kevyempää. Jaksaa tämmöinen raihnainenkin ukonköriläs kolata.

Eilen hieman otettiin. Zerroo.....ja kateltiin vanhoilta videoilta Zorroo.....
 
Viestejä
2 532
Vs: JOEN SUU

Taas on tökkinyt pahasti silmiin eli korviin urheilutoimittajien muotiin tullut sanonta, jossa urheilija on loukkaantunut, esim; Katkaisi jalkansa tai mursi ranteensa. Ihmetyttää urheilijoiden kipukynnys, kun joku pystyy katkaisemaan oman jalkansa.
Ei minulla muuta.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Hyvä pointti jiiri. Eikös nuo monet urheilutoimittajat ole pitkälti vähän niitä ylijäämiä, left overeita? Ei riitä skillsit toimittajiksi ja ulkonäkö kauneuskisoihin? Tällä ulkonäöllä meinaan tuota juontajien pääsyvaatimusta: missikisat ja sitten ollaan pätevöidytty jopa omiin ohjelmiin. Ja jos taas on miespuolisesta kyse, niin Suomessa on jo Mikko Leppilampi ja Heikki Paasonen (plus Janne Kataja, sic), ei ole töitä. Vaihtoehtona jää siis jäljelle tuo urheilutoimittaja.

Ja koska kuulin muutaman herneen plopsahtaneen muutamaan sieraimeen, niin on niitä hyviäkin urheilutoimittajia hyvällä ammattitaidolla useitakin, joten kaivakaahan ne vihreät pallerot takaisin, hengittäminen helpottuu.
 
Viestejä
19 541
Vs: JOEN SUU

Vaan on se Kunnaksen kaitsu hyvä siihen hommaan. Selostajallahan pitää tietääkseni olla myös hyvä " sudenkuulo " ja eikö juuri Kunnaksen korvat sovellu siihen hyvin.....

Joo. On se kovaa hommaa katkaista jalkansa tai kätensä. Rälläkällä tietenkin käy helpommin kuin jollain kirveellä tai miekalla. Mutta jos meinaa katkaista kätensä, niin pikkuinen yhdenkädenrälläkkä on sopivin.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Eikös joku hyvä lihakirves toimi? Ja joku laadukas samuraimiekka, niillähän saa paperinenäliinankin halkaistua ilmassa? Olisivat ehkä rälläkkää nopeampia, tai sitten eivät. Nyt on kyllä aihe suhteellisen kaukana tietämyksestä.

Noista korvista tuli mieleen vastaavatkin kaltaisensa ja takaa päin tuleva yllättävä ja voimakas tuulenpuuska. Tussahtaakohan siinä helposti nenilleen? Lentäminen olisi kyllä helpompaa, mutta siihen tarvittaneen jo ns. Dumbo-varustelu.
 
Viestejä
2 532
Vs: JOEN SUU

Missä suunnassa halkaisu oikeasti tapahtuu. Mitä eroa on halkaisulla ja katkaisulla. Hiustenhalkominen käsittääkseni tapahtuu pituussuuntaisesti, joten halkaistaanko nenäliinakin ohuinta sivua pitkin. Saa olla tarkka samurai, joka moiseen urotekoon pystyy.
Joe vanhana polttopuiden tekijänä tietää, että halkominen tapahtuu nimenomaan pitkittäin. Ei pätkittäin, kuten katkaisu.
Korviin en ota kantaa, enkä samalla kommentoi Kunnasta, koska Kunnaksen runous on mielestäni luokkaa;alakoulun kolmas.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Hiusten halkomista tosiaankin. Mutta sitäkin tarvitaan. Ja kirjoitetaanko tämän kommentin kaksi ensimmäistä sanaa yhteen vai annetaanko olla näin erikseen, antaa asialle tai asioille eri merkityksiä. Kaikesta saa pohdittavaa aikaiseksi, ellei ole vihannes.

Vihanneksesta sitten tarinaa vasta piisaisikin, mutta jääköön tuonnemmaksi, viikko lähestyy loppuaan.
 
Viestejä
5 781
Vs: JOEN SUU

Uutisissa tiedettiin kertoa, että Suomessa on ollut paljon perään ajoja. Ymmärrän. Vuoden pimeimpänä päivänä on etsitty lisää iloa elämään. Hyvä.

Haen kuusen sisään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös