Koripallo.com

Phoenix Suns 12-13

Viestejä
23
Noniin, kausi alkaa lähesty ja tuo Phoenixin 05/06 kauden topic alkaa olla aika nähtyy, niin aattelin että on aika pistää uusi pystyy. Sunseilla on edessä melko mielenkiintoinen kausi, Shaq vaihdettiin käytännössä pelkkään rahaan koska Pavlovicinkaan jatkosta ei kai ole varmaa tietoa(?) ja uusia pelaajia on tullut vain Channing Frye ja rokkiet Clark ja Griffin. Valmentajana joukkueessa jatkaa edellisen kauden lopun valmentanut Alvin Gentry, joka on luvannutjoukkueen palaavan takaisin vahaan "run n' gun" tyliin. Vanhaan tyyliin palaaminen takaa ainakin viihdyttävää hyökkäyspeliä, mutta lupauksista puolustuspelin paranemisesta huolimatta tulee pulustuspään hoitaminen olemaan jälleen joukkueen akilleen kantapää.

Puolustuksen toimimisen lisäksi aivain asemassa joukkueen menestykseen tulee olemaan erityisesti Stoudemiren terveenä pysyminen. STAT:n sopimus loppuu tähän kauteen ja mies haluaisi pysyä tulevinakin kausina Phoenixin paidassa, mutta joukkue eikuitenkaan aio kirjoittaa jatkosopimusta ennen kuin miehen terveydentilasta on saatu. Tästä johtuen Amaren motivaatiossa ei ainakaan pitäisi olla ongelmaa kauden alkaessa. Pelaajista Amaren lisäksi Nashin ja Hillin on pysyttävä omalla tasollaa ja Richardsonin sekä Barbosan on jopa hiukan nostettava tasoaan. Barbosan kohdalla asian ei luulisi olevan suuri ongelma miehen vaikean edelliskauden jälkeen, jota värittivät mm. läheisen äidin kuolema. Uusista jätkistä Fryen on huhuttu olevan loistava fit joukkueesen ja miehen heittokykyä on kehuttu joukkueen johdon taholta. Mieheltä kuitenkin odottetaan myös levypallo voimaa molemmissa päissä Sunsin suht pienen etukentän takia.

Ennen kauden alkua ilmassa leijuu suuria kysymysmerkkejä, mutta monet ekspertit ovat kuitenkin povanneet Sunsin nousevan takaisin playoffeihin vaikka mestaruudesta tuskin on turha unelmoida.

Sunsin rotaatio kauden alussa tulee näyttämään tältä:

Nash / Barbosa / Dragic
Richardson / Barbosa / Dudley
Hill / Clark / Tucker / Griffin
Stoudemire / Frye / Amundson
Lopez / Soudemire / Frye

Itse uskon joukkueen nostavan tasoaan viimekaudesta ja oleven runkosarjan päättyessä sijoilla 7-8. Haastatteluiden persuteella joukueessa vallitsee viimevuoteen verraatuna paljon parempi ilmapiiri ja tekemisen meininki.
 
Viestejä
965
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Fakiiri sanoi:
Sunseilla on edessä melko mielenkiintoinen kausi, Shaq vaihdettiin käytännössä pelkkään rahaan koska Pavlovicinkaan jatkosta ei kai ole varmaa tietoa(?)

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=4482427

Eli Minnesota solmi Pavlovicin kanssa sopimuksen tuossa syyskuun puolivälissä, vain muutama päivä sen jälkeen kun hän oli sopinut buyoutista Aurinkojen kanssa.
 
Viestejä
3 106
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Robin Lopezin jalka sanoi poks. Frye saa heti huimasti peliaikaa tai Stoudemire siirtyy sentteriksi, jos Amundsenia ei vötjäytetä tekemään likaduuneja vitospaikalle ja Frye'ta penkille. Enpäs muuten tiennytkään, että Frye listataan nykyään sentteriksi strategisin mitoin 6-11/245. Mies on ollut aika tehokkaasti piilossa Portlandin penkillä pari vuotta.

Sunsin leirille ei ole tietenkään edes kutsuttu yhtään isoa miestä. Ei sillä, että pelityyli varsinaisesti hitaita senttereitä kaipaisi, mutta ei kolmella isolla kauteen ole oikein mukava lähteä.

Ei toivoisi Nashin SSOL-poppoon viimeiselle rynnistykselle ainakaan loukkaantumissumaa.
 
Viestejä
23
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Lopezin loukkaantuminen on kyllä aika paha isku joukkueen alkukaudelle. Kun Lopez sitten palaa loukkaantumisen jälkeen, olisi kaverilla aika unelma paikka iskeä itsensä läpi varmaksi starteriksi kun joukkueen toisena sentterinä on oikeastaan pelkkä Frye joka viihtyy enemmän viskelemässä kolmosia.
 
Viestejä
232
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Fakiiri sanoi:
Frye joka viihtyy enemmän viskelemässä kolmosia.
Äläs nyt. Kyllähän Frye heittää kakkosiakin - joko jalat viivalla tai kulmista.

Asiaan!: Frye on kärsinyt jatkuvista loukkaantumisista koko uransa, mutta minuuteilla ja terveydellä Frye voi ehkä (parhaimmassa tapauksessa) flirttailla potentiaalinsa kanssa. Nash ja SSOL (Seven Seconds Or Less) tuovat paljon vapaita hypäreitä takamiehen ajoista ja pick-and-popeista. Ei ole varmaan kaukaa haettu oletus, että Fryella ainakin yritettäisiin opettaa, miten noustaan postista vapariviivalle oikea-aikaisesti nakuttamaan kakkosia (ala Boris Diaw).

Pointtina siis on, että Fryella tuntuu olevan erinomaiset asetelmat läpimurtokauteen.

Edit: Haha, tuli tsekkailtua vielä tarkemmin Sunsien joukkuetta. Huomasin kummallisen faktan, että Grant Hill pelasi ensimmäisen kerran urallaan 82 matsia viime kaudella.
 
Viestejä
486
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Katselinpa viime yönä ensimmäistä kertaa tällä kaudella Phoenixin pelin ja tuntuu, että Sunsien peli alkaa olla taas sitä kunnon run and gunia. Joukkueen sentteri heittää eniten kolmosia, tehdynkin korin jälkeen lähdetään nopeisiin ja ennen kaikkea, Nashin peli kukoistaa jälleen kun kaveri saa pitää palloa ja luoda paikkoja, eikä tarvitse lykätä palloa postiin Shaqille. Okei, kausi on vasta alussa, mutta 7-1 aloitus on yllättänyt varmasti monet, varsinkin kun kausi alkoi vieraskiertueella. Jos joukkue vain mitenkään pystyy pysymään terveenä, niin uskaltaa kyllä luvata aurinkoisempaa tulevaisuutta Phoenixille.
 
Viestejä
1 722
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Itse lyttäsin Sunsien mahdollisuudet täysin ennen kautta, vaikkakin jätin option Amaren huikean kauden varalle. 8 peliä pelattu, Amare ollut jokaisessa huono tilastollisesti ja Phoenix voittaa jälleen. Pelkän Boston-voiton nähneenä en analysoi sen enempää, mutta vaikuttaisi siltä että Nashin johdolla Suns vaikuttaa melko leveällä rintamalla. Vieraskiertue tai ei, mutta Suns on vieraillut pisteautomaateilla. Saas nähdä mikä on seuraavan viiden ottelun saldo.
 
Viestejä
1 233
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Leprechaun sanoi:
Vieraskiertue tai ei, mutta Suns on vieraillut pisteautomaateilla. Saas nähdä mikä on seuraavan viiden ottelun saldo.

Miami, Orlando, Boston, Washington ja Philadelphia = pisteautomaatit? Clipperisäkin on nyt vaikea tohon kastiin lukea. Kotona on kyllä vieraillut pari lännen pisteautomaattia. Toi on kova kauden aloitus, kattoo sitä miten päin vaan.
 
Viestejä
5 495
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Tuo Frye on kyllä aivan järkyttävän huono. Suns tarvitsee sentteriksi jonkun, joka oikeasti pelaa korin alla. Penkiltä Frye toki olisi hyvä lisä.
 

Koripalloanalyytikko #1

Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Mukana bandwagonissa. Go Suns! Steve Nash for MVP, Channing Frye for MIP!
 
Viestejä
486
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

jaakko1 sanoi:
Tuo Frye on kyllä aivan järkyttävän huono. Suns tarvitsee sentteriksi jonkun, joka oikeasti pelaa korin alla. Penkiltä Frye toki olisi hyvä lisä.

No Lopez on loukkaantuneiden listalla, joten siinä olisi vähän perinteisempi sentteri. En itse osaa kyllä sanoa, millä tasolla kaveri tällä hetkellä on, mutta ainakin veljellään tuntuu pyyhkivän hyvin. Enkä näkisi hirveän suurena ongelmana sitä, että Phoenixin pelityylissä sentteri ei olisikaan korin alla, toki hyvä on olla toinenkin vaihtoehto. Mutta jos mietitään aikaa jolloin Sunsit olivat parhaimmillaan, ei siellä silloinkaan muuta korinaluspelaajaa ollut kuin Amare.
 
Viestejä
260
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Well well well.. Eipä ookkaan sarja ihan vielä taputeltu! Seuraavaksi Losiin, mistä voitto ja Phoenixissä taputellaan tää sarja pakettiin. BOOM! Kobe ja kumppanit parantelemaan niveliään kalojen narraus retkelle Nova Scotiaan ja Phoenix vihdoin finaaleihin!

Muutama päivä takaperin ajatus tuntui täysin absurdilta. Tällä hetkellä, ei lainkaan! Ainaisena Steve-O fanina ja vielä pidempiaikaisena Laker-haterinä tämä scenario kutkuttaa vatsanpohjassa aivan uskomattoman paljon! Jännitystä lisää myös se, että pelien lataaminen netistä Indonesiassa kestää keskimäärin noin 36h, minkä ajan uutispimennossa eläminen tuntuu välillä yllättävänkin hankalalta.

Ensimmäisessä kahdessa pelissä Phoenixin ongelmana ei tuntunut olevan niinkään korien tekeminen, vaan yltiöpaska puolustus!! Lakersin käsittämättömät 252 pistettä kahdessa pelissä, kakkoset 60% ja kolmoset 50% luokkaa. Positiivista tässä on kai se että tollanen joulu, ainakaan viivan takaa, tuskin montaa peliä jatkuu vaikka huonosti puolustaisikin.. Tosin suuri osa pisteistä tuli Laakereiden kävellessä Phoenixin korin alle, mistä Lakers nosteli palloa korirenkaan yläpuolelle niin kauan kunnes pallo tuli sukasta ulos. Ekoissa peleissä Nashin ja Amaren pic ´n roll ei tuntunut myöskään juurikaan toimivan, eikä Amare päässyt "rollaamaan" korille, vaan tyytyi ennemminkin kaukohypäreihin tai pallosta poisluopumiseen. Tähän lisäksi NBA playoffien yksi pahimmista shooting slumpeista Channing Fryella ja pientä jäätyilyä Phoenixin muiltakin vaihtopelaajilta, plus onnistumiset koko Lakersin rosterin osalta. Tämä lienikin jo jotain ennen kuulumatonta ja tuskin koko sarjaa jatkuisi millään, niin kuin jo seuraavissa peleissä huomattiinkin..

Seuraavat kaksi peliä mentiinkin sitten ihan toisella käsikirjoituksella. Phoenix pelasi upeaa, viihdyttävää, karvoja nostattavaa playoff-koripalloa ja lakers jahtasi. That´s how i like it! Amare hyökkäsi korille kuin vanhoina (loukkaantumisia edeltävinä) hyvinä aikoina aiheuttaen jatkuvasti virhevaikeuksia Lakersin isoille, pic n´roll rullasi mahtavasti, Goran Dragic on seuraava Steve Nash, Lakers ei tahtonut löytää keinoja phoenixin jäätävän paikkapuolustuksen rikkomiseen, Robin Lopez on pelannut vakuuttavaa palloa loukkaantumisen jälkeen, Lakers ottanut kolmisenkymmentä kolmosyritystä molemmissa hävityissä peleissään, Frye upotti vihdoin kolmoset 4-8 ja muukin penkki heräsi vihdoin henkiin (lue: voitti pelin Phoenixille ja paskansi Koben ja Lakersin muutaman muun avausviisikon pelaajan naamalle viimeisellä neljänneksellä).

Ja vaikka Steve "Iron Man" Nash jaksaa ihmetyttää vieläkin aivan älyttömällä pelinlukutaidollaan ja mahdottomilta tuntuvilla syötöillään, ei häneltä ole vielä nähty yhtäkään uskomattoman hyvää peliä (vertaa Bryant, joka on paukuttanut taululle ekassa neljässä pelissä tilastot: 34/7/10). Olemme nähneet tähän mennessä vain perus Steve-O:ta, hieman tavallista huonommilla heittoprosentilla ja vähemmillä heitoilla. Ja ei, tuo ei ole perus Kobe Bryantia! Tähän kun lisää vielä sen faktan, ettei Amarellakaan ole kuin yksi todella hyvä peli, Richardsonilla vasta yksi yli 20 pisteen peli ja penkki pelannut hyvin vasta yhdessä pelissä, voidaan sanoa että Phoenixillä ei pitäisi olla vielä hätäpäivää.

Muita huomionarvoisia asioita tästä sarjasta. Pelaako tässä sarjassa vastakkain liigan paras PG ja liigan paras PF? Tai ainakin pelinlukutaidoiltaan älykkäimmät. Jos jaksaa Nash ihmetyttää, niin samaa voi sanoa Gasolista. Hyökkäyspäässä tuntuu tekevän korin aina kun saa pallon, uskomaton hyökkäyslevareissa, ainainen blokkiuhka, järjettömän hyvä syöttämään ja aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Hyökkäyslevareita ja ilmaisia lay uppeja edesauttaa toki Phoenixin kohtalaisen huono puolustus, mutta silti. Myös oppikirjamaiset post movet herättää kateutta allekirjoittaneessa. Toisessa päässä Amare on tosin vienyt Gasolia kahdessa viimeisessä pelissä kuin litran mittaa.

Dragic taas on johtanut Phoenixin kakkosnyrkkiä ihailtavalla itseluottamuksella. Peliäly tuntuu kaverilla olevan kohdallaan, samoin heittotaito. Lähde riistämään Goranilta ja päädyt highlight reeliin, etkä todellakaan minään muuna kuin Slovenialaisen pujottelukeppinä. Dragic sahaa kenttää ympäri yrittäen löytää avointa heitto/syöttöpaikkaa muutenkin todella Nashmaisesti, eikä voi kai muuta kuin olettaa Steve-O:n ottaneen tulevan manttelinperijänsä siipiensä alle koulutettavaksi. Eikä olisi kauden alkaessa uskonut, että Alvin Gentryllä olisi pelin loppuhetkillä varaa lepuuttaa Nashiä näinkin merkittäviä minuutteja, kun nyt on ollut mahdollista. Muutenkin propsit Gentrylle suuresta luotosta penkkiä kohtaan. Miksei tosin luottaisi, jos penkki pystyy takomaan taululle 54 pistettä joukkueen 115 pisteestä ja käytännössä voittamaan pelin vastustajan avauksen pelaajia vastaan.

Seuraavissa peleissä mielenkiinnon kohteena tulee olemaan, eikö Phil todellakaan pysty löytämään keinoja Phoenixin paikkapuolustuksen rikkomiseen (sehän on kuitenkin vain paikka), heittääkö Lakers kaukaa vai korin alta, pystytäänkö onnistumisiin vielä koko rosteririntamalla vai onko Koben jo aika lopettaa pelaaminen liian huonojen joukkuetovereidensa takia, minkälainen blow out on luvassa, mikäli Phoenixiltä onnistuu sekä avausviisikko että penkki, jatkaako Amare korille hyökkäämistä ja milloin Nashin ranne syttyy tuleen.

Jotenkin kuitenkin tuntuu, että josko tämä olisi vihdoin se vuosi.. Kaatuihan voittamaton San Antoniokin 4-0 otteluvoitoin. Voiko Phoenixin junaa pysäyttää enää siis mikään!

Gorania parhaimmillaan
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WBC1m25z2oU[/youtube]

Kiinnittäkääpä muuten huomiota seuraavissa peleissä Shannon Brownin ihailtavan hellävaraiseen avokämmenmoukariin jolla hän yrittää blokata (tai tappaa) vastustajia, ja välillä omia..
 

.C.

Viestejä
324
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Hienoa että KPssä on muitankin Suns faneja... Nythän Nashin minuuttien vähentyessä on kaikki mahdollisuudet tehdä Sunseista hyvin puollustava joukkue. Dragic joka tulee varmaankin nashin paikkaamaan tulevaisuudessa, on vain niin kova. Fyysiikka on todella kova eurooppalaiseksi ja heitto on NBA:ssa ollessaan alkanut upota. Goranista saa varmasti pienellä panostuksella todella kovan puollustajan, samalla kun Nash voi parannella Dragicin pelisilmää yms. missä nyt pystyy auttamaan. Lopez on taasen myöskin todella nopea yms. koikoisekseen ja ainakin itselle tuli 20pts Laakereita vastaan aika yllätyksenä. Kaikenkaikkiaan näyttää että Sunseilla ei oikeastaan ykkös miehiä ole. Se starter viisikko on vain eri tyylinen... Eiköhän suns tuon tuosta hoida jos ei muulla niin sillä että Laakerit häviävät penkki vs penkki 100-0. Itse odottaisin mielelläni jos jossain pelissä aloitus olisikin Nash-Dragic-Richardson-Amare-Frye esim bostonia vastaan jos tuosta nyt jatketaan niin voisi toimiakkin, kun Dragic pystyisi puollustamaan Allenia ilman ongelmia. Koben kanssa fyysisyys ja koko ovat esteitä.
 
Viestejä
486
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Kieltämättä on ollut ilahduttavaa seurata Phoenixin menoa tämän vuoden pleijareissa. San Antonion voittoon uskoin täysin, mutta tässä sarjassa joukkue on pikkaisen päässyt jo yllättämään. Varsinkin Phoenixin penkki on ollut loistava. Pieni pelko oli perseessä esim. viime matsissa, jossa Gentry pisti rohkeasti neljännen neljänneksen alkuun penkin kokonaisuudessaan kentälle ja Jackson puolestaan lähetti Koben, joka oli ollut hirveissä liekeissä siihen asti. Ainut asia mikä mietityttää on se, että pystyykö penkki kokonaisuudessaan pääsemään tällaiseen lentoon vieraskentällä, jossa ei ole kotiyleisön tukea? Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Kobea ei Phoenix pysty pysäyttämään tässä sarjassa, se on käynyt selväksi. Ja vaikka Lakers on pystynyt mielestäni paikkaa murtamaan aika hyvin, niin se on vienyt Gasolin täysin pois pelistä ja pakottanut Lakersit kiskomaan kolmosia. Aika loistava veto kyllä Gentryltä.
 
Viestejä
7 403
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

.C. sanoi:
Hienoa että KPssä on muitankin Suns faneja...

Olen melko varma, että Suns-faneja on tällä hetkellä paljon enemmän kuin kaksi matsia sitten.

Itse onneksi ostin reissusta Nashin pelipaidan jo "Suns-Spurs 4-0"-ottelusarjan aikana.

(Mutta lähinnä kuitenkin vain kaverin Dallas-taustan takia. Ja siksi, ettei Nowitzkin pelipaidasta löytynyt vauvakokoja...)
 

.C.

Viestejä
324
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Nyt on suns pahassa asemassa, mutta pelistä hyviä puolia kyllä riittää. Nash näytti viimeinkin heränneen ja tiukka oli tappio... Nyt sitten nokka seuraavaa peliä ja pakkovoittoa kohti.
 
Viestejä
1 728
Vs: Phoenix Suns 11-12: Nash's last dance?

Phoenix ei ehkä ole tämän kauden kuumin joukkue, joten uutta otsikkoa ei varmaan tarvitse avata...

Phoenix Suns 2011-2012

Lähtökohdat:

Phoenix pilasi viime kautensa, ja lähitulevaisuutensa, toissa kesänä kieltäytymällä maksamasta Stoudemirelle, mutta käyttämällä saman summan Channing Fryehin, Josh Childressiin ja Hakim Warrickiin. Suns heivasi myös Barbosan ja hankki tilalle Hedo Turkoglun. Pientä toivoa saatiin luotua, kun Turkoglu ja J-Rich kaupattiin Vince Carteriin ja Mickael Pietrukseen ja ennen kaikkea Marcin Gortatiin, joka on liigan top-7 sentteri. Kausi kokonaisuudessa oli tuskaa, ja Suns seurasi playoffejakin kotisohvalta.

Tänä kesänä toiminta on ollut järjestelmällisempää, kun pitkiä sopimuksia on jätetty tekemättä ja Vincestä päästiin eroon. Tärkeimmät signaukset Grant Hill (1yr/6,5M), Shannon Brown ja Sebastian Telfair olivat kaikki perusteltuja, sillä capissa saatiin pidettyä tilaa ensi kesää varten, ja tälle kaudelle saatiin loppujen lopuksi kasaan ihan kilpailukykyinen joukkue. Ikävästi Aaron Brooks lukitsi itsensä Kiinann pariksi kuukaudeksi.

Joukkue:

PG Steve Nash (37v, 6-3)
images

Joukkueen sielu ja NBA:n fiksuin pelaaja. Erinomainen pallonkäsittelijä, syöttäjä ja heittäjä. Yrittää puolustuksessa, mutta ei pärjää jalkatyössä nopeampia takamiehiä vastaan. Taas vuoden vanhempi, ja nyt sopimuksensa viimeisellä kaudella. Nashtyn kunnossa pysyminen on ensiarvoisen tärkeää joukkueen pärjäämisen kannalta tällä kaudella.

SG/SF Grant Hill (39v, 6-8)
grant-hill-nba2.jpg

Vanha herrasmiespelaaja, joka pelasi uransa terveimmän kauden lähes nelikymppisenä. Kokemusta on ns. ihan vitusti, ja Grant onkin Sunsin toiseksi tärkein pelaaja tällä kaudella, koska on yllätten liigan parhaita takamiesten puolustajia. NBA:n toiseksi vanhin pelaaja.

SF Jared Dudley (26v, 6-7)
i

Nousi viimekaudella varmaksi aloituksen pelaajaksi, joka puolustaa kovaa ja heittää kaaren takaa tarkasti. Kuulemma laittanut itsensä kuntoon ja monipuolistanut hyökkäyspään peliään kesän aikana. Tekee lopullisen läpimurtonsa.

PF/C Channing Frye (28v, 6-11)
channing-frye-smile.jpg

Sentteri, jonka heittorange ulottuu kepeästi bonuskaaren taakse. Huono puolustaja, mutta sehän ei ikinä ketään Phoenixissa ole liikuttanut. Kuitenkin ihan säällinen etukentän pelaaja, varsinkin kun kaverina on...

C Marcin "The Polish Hammer" Gortat (27v, 6-11)
b5c360327186f863bfd606d22f7384c4.jpg

Taitava korinaluspelaaja, joka myös liikkuu ja puolustaa hyvin. Steve Nashin Pick 'n Roll kaveri, joka ei koskaan ole heikko paikka. Joukkueen tärkein pelaaja tulevaisuudessa, jonka ympärille rakentaa.

SG Shannon Brown (26v, 6-4)
447584.jpg

Multiurheilija, joka ottanee Leandro Barbosan roolin penkiltä tulevana hyökkäyspään optiona. Ei niin hyvä pallonkäsittelijä kuin Barbosa, mutta urheillulisempi ja hyvänä päivänä parempi heittäjä.

SF Josh Childress (28v, 6-8)

Hyvä puolustaja, joka ei hyökkäyspäässä yksinläpidonkkia lukuunottamatta omaa mikäänlaisia koripallotaitoja. Korvaa taitovajeensa energialla ja urheilullisuudella.

PF Hakim Warrick (29v, 6-9)


Urheilullinen iso, joka omaa hyökkäyksessä samat taidot Chillyn kanssa, mutta on puolustuksessa paska.

C Robin Lopez (23v, 7-0)

Energinen iso jantteri, jonka viime kausi meni reisille loukkaantumisten johdosta, ja nyt onkin mahdollisuus todistaa kuuluvansa joukkueeseen myös tulevaisuudessa.

PF Markieff Morris (22v, 6-10)

Phoenixin ensimmäisen kierroksen varaus, jolta en yliopistossa nähnyt yhtään peliä, mutta kuulemma omaa heittouhan kaaren takaa ja on ihan urheilullinen kaveri. Omaa potentiaalin tulla Rasheed Wallacen tyyppiseksi pelaajaksi, ilman niitä mieli-ongelmia.

PG Sebastian Telfair (26v, 6-0)
Pätevähkö back-up pointti.

Depth Chart näyttäisi tältä:

Nash / Telfair / Ronnie Price
Hill / Brown / Childress
Dudley / Childress
Frye/ Morris / Warrick
Gortat / Lopez

Hill, Dudley, Brown ja Childress jakavat laiturinspottien paikat, ja ovat kaikki ihan päteviä vaihtoehtoja oikeassa roolissa. Morrisille pitäisi antaa rohkeasti minuutteja, vaikka ei vielä ole mitään NBA:ssa todistanut kuten Warrick. Warrick on ikävä kyllä todistanut vain olevansa ihan perseestä.

Pointin paikalla Telfairin tai Pricen pitää pystyä hoitamaan ruutunsa, sillä Back-to-Back-to-Back särähtänee Steve Nashin korvissa ja selässä. Jos tai kun Telfair tai Price eivät siihen kykene, niin miten olisi Baron Davis? Steve Nash Baron Davis Step Brothers Spoof for ibeatyou

Tavoitteet tälle kaudelle
Lännessä on tällä hetkellä 6 joukkuetta, Thunder, Mavs, Clippers, Grizzlies, Spurs ja Lakers, jotka ovat käytännössä varmoja postseason jengejä. Phoenix taistelee kahdesta viimeisestä spotista Denverin, Houstonin, Hornetsin ja Portlandin kanssa. Unelma 7. seedistä ja Dallasista ensimmäisellä kierroksella elää!

Tavoitteet tulevaisuuteen
Suns on NBA:n urheilullisesti heikoimmassa tilanteessa, kun ei olla hyviä, mutta ei ihan täys paskojakaan joten draftivarauksetkaan eivät ihan kärjestä tule, onneksi phoenixilla on paljon tilaa capin alla ensi kesänä, jolloin mm. Dwight Howard, Russell Westbrook, Kevin Love ja Deron Williams ovat vapaita. Paljon riippuu siitä, mitä Nashille tehdään, tai oikeastaan mitä Nash itse tahtoo tehdä. Jos Nash lopettaa tai vaihtaa muualle, Free Agencysta esim. Westbrook ja Love olisivat kivoja palasia...
 
Viestejä
1 404
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Baron Davis haluaa pelata Lakersissa (kuka ei haluaisi? ???) eikä soittaa toista viulua Steve Nashille.
 
Viestejä
1 728
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Joo, se oli tiedossa. Mennee Lakersiin, Knicksiin tai Heatiin. Pitipähän tuo video nyt vaan saada mukaan. :D
 
Viestejä
9 123
Vs: Phoenix Suns 09-10: Back to the roots

Steve Nashin viimeinen kausi Phoenixissa. Vihdoin ja viimein, ensi kaudella mies pääseekin sitten tavoittelemaan mestaruutta Miami Heatin riveissä.
thumbs_up.gif
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös