Koripallo.com

Kobe vs. Lebron vs. Durant

Kumpi parempi?

  • LeBron Raymone James

    Ääniä: 53 50,5%
  • Kobe Bean Bryant

    Ääniä: 52 49,5%

  • Äänestäjiä
    105
Viestejä
9 123
Vs: Kobe vs. Lebron vs. Durant

Kotkan poika ilman siipii sanoi:
Jos nyt rehellisesti puhutaan, niin alltime listassa ei LeBronia voi laittaa Kobea ylemmäs. Kobella on ollut mahtava ura, mutta LeBronilla on osa vielä edessä. Kobe on legenda, LeBron vasta tähti.

Kobe is DONE. LeBron G.O.A.T.

yLTPH.jpg
 
Viestejä
22
Vs: Kobe vs. Lebron vs. Durant

Lebron game winners in playoffs 7/16

Kobe 7/28

--> Kobe clutch
 
Viestejä
9 123
Vs: Kobe vs. Lebron vs. Durant

Palataan yksilö > joukkue teemaan Jordan/Kobe/LeBron trion kautta. Tässä on kolme parasta esimerkkiä käydä läpi teesiä, koska he ovat kiistatta ne kolme dominoivinta ei-sentteriä liigassa viimeisen +20 vuoden ajalta.

En ole missään vaiheessa sanonut, että Kobella ei olisi taitopalettia olla yksi maailman kautta aikojen parhaista pelaajista. Mielestäni nimenomaan Kobe on se pelaaja, jota voi verrata Jordaniin. Hän on ainoa pelaaja, jota voi pelillisesti verrata Jordaniin. Mielestäni on epäreilua verrata Jordania ja LeBronia muuta kuin saavutustensa osalta, koska LeBron on Jordaniin ja Kobeen verrattuna evoluution seuraava askel. Hän on pelillisesti edellä Jordania, kuten Jordan oli edellä muita pelaajia aikanaan. Pelillisesti väittelyä näiden kahden pelaajan osalta ei voi edes käydä. LeBron on kokonaisuutena parempi. Toki Jordanin mentaalipuoli on oma lukunsa, ja suurin syy sille miksi hän on tällä hetkellä kaikkien aikojen paras pelaaja.

Koben osalta haluan painottaa hänellä olleen kaikki työkalut olla yksi dominoivimmista yksilö > joukkue -teesiä toteuttavista pelaajista. Mutta Kobe pudotti pallon, ja mahdollisuuden haastaa Jordan, koska hän ei tajunnut asiaa vasta kuin liian myöhään. Shaqin lähdettyä Kobe olisi voinut pelata koripalloa oikealla tavalla, taidot hänellä oli siihen. Mutta Kobe ei pystynyt siihen. Hän oli itsekäs, ja pelasi väärällä tavalla yksilöpalloa. Jordan osasi luottaa Phil Jacksoniin ja Jacksonin kolmiohyökkäykseen. Hän antoi sille tilaa, ja teki muista pelaajista parempia ympärillään pelaamalla systeemin mukana. Jordanilla oli täysin omaa luokkaansa oleva kyky omalla pelaamisellaan nostaa joukkueensa tasoa sekä pelastaa joukkuetoverinsa näiden pelatessa heikosti. Jordanilla oli täysin omaa luokkaansa oleva kyky haistaa milloin laittaa päälle se dominoiva yksilövaihe, ja ottaa pelit haltuun.

Kobe ei pystynyt kehittämään tätä. Hänen Lakersinsa pommasi rumalla tavalla, eikä hän saanut LeBronin Cavaliersiin verrattavalla materiaalilla mitään aikaan. Game lost jo siinä. Shaq voitti Kobelle parit mestaruudet, ja Kobe onnistui murskaavalla pelaajamateriaalilla luovimaan tiensä kahteen mestaruuteen, vaikka hän pelasi yksilö > joukkue peliä osittain ja ajoittain väärällä tavalla. Täysin itsekkäästi.

Viime kaudella Kobe yritti itsepäisesti vanhalla tyylillä Howardin ja Nashin kanssa. Lakers epäonnistui rumalla tavalla. Kobe, huolestuneena perinnöstään ja varmana pitämästään tsäänssistä kuudenteen mestaruuteen, oli pakotettu muuttamaan pelityyliään. Lakers pelasi jotain .700 palloa loppukauden Koben vaihdettua pelityylinsä TOTAALISESTI toisenlaiseksi. Hän alkoi pelaamaan kuten hänen kykynsä vanhana ja viisaampana miehenä parhaiten palvelivat joukkueen etua. Edelleen johtajana, edelleen dominoivana yksilönä, mutta muiden vahvuudet huomioiden. Kobe oppi, mutta hän oppi liian myöhään. Vanha keho ei kestänyt nuoren miehen taakkaa, ja Koben kroppa petti hänet. Kobe, jonka me tunnemme, ei ole enää olemassa.

Jos Kobe olisi pelannut kuten hänen kykynsä olisivat koko ajan antaneet mahdollisuuden, uskoen ja luottaen Phil Jacksoniin kuten Michael Jordan oli uskonut, hän olisi voinut olla jopa parempi kuin Jordan. Nyt hän on vain kohtalaisen hyvä kopio.
 
Viestejä
1 404
Vs: Kobe vs. Lebron vs. Durant

King James sanoi:
Kobe onnistui murskaavalla pelaajamateriaalilla luovimaan tiensä kahteen mestaruuteen

Itse en näe Gasol, Bynum, Odom, Artest, Fisher, Brown, Farmar tukijoukkoa mitenkään ylivoimaisena. Varsinkin Bynum oli todella heikossa hapessa molemmissa 2009 ja 2010 finaalisarjoissa. Täysin samaa tasoa vaikkapa Kendrick Perkinsin kanssa.

Charles Barkley Praises Kobe Bryant & talks about his Greatness!

Koben stätsit muuten tässä sarjassa 33.7/7.2/8.3 52% heitolla. You can't stop greatness. Taisivat sittenkin olla yksilö > joukkue mestaruuksia nämä Lakersin kaksi edellistä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös