Koripallo.com

Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

Viestejä
5 495
I dig!

Indiana Pacers on kaikessa hiljaisuudessa kasannut joukkueen, joka pystyy voittamaan minkä tahansa NBA-joukkueen. Pacers muistuttaa hieman Portlandia, sillä joukkueessa on kaikille pelaajille selkeät roolit ja joukkueen selkeä go to -pelaaja (Granger, vrt. Roy) tekee pyyteetöntä työtä joukkueensa eteen, eikä keskity pönkittämään omaa egoaan.

Taisin viisi(?) vuotta sitten mainostaa Josh McRobertsia sanoin "tulee muuttamaan tavan, jolla isot miehet pelaajat". Myötähäpeää monta vuotta tunteneena on ollut mahtavaa seurata, kuinka McRoberts on vihdoin ja viimein saanut mahdollisuuden näyttää osaamistaan. Hän lukee peliä isoksi mieheksi huikealla tavalla. Puolustajana hän on erinomainen. Suosittelen juutuubista katsomaan, kuinka McRob tylytti Lebronia aiemmin tällä kaudella.

Indianan pelejä seuratessa olen huomannut myös joukkueen leveyden. Pacersilla on penkillä hyvä kakkosmies kaikille pelipaikoille. Kuinka monesta muusta joukkueesta voi sanoa samaa?

Vastustajien kannalta on erittäin ikävää, että Indianalla on kaksi hyvää pointtia (Collison ja Ford). Kun heitä vieläpä peluutetaan melko tasaisesti, niin pelinjohto toimii aina täydet 48 minuuttia. Katsokaapa huviksenne, mitä esimerkiksi Celticsin pelille käy kun Rondo otetaan penkille huilimaan.

Ilman loukkaantumisia Pacers kruisaillee pleijareihin, jossa joukkueella on kaikki mahdollisuudet yllättää ensimmäisellä kierroksella. Pacers pelaa fiksua joukkuekorista ja puolustaa antaumuksella. Miten heistä ei voisi olla tykkäämättä?
 
Viestejä
762
Vs: Indiana Pacers 10-11

Pacers on kaikesta hyvästä huolimatta tasapaksu, sekä haavoittuvainen ryhmä, vaikka kuinka kehuit että löytyy hyvä kakkosmies joka pelipaikalle. Granger loukkantuneena -------> avaukseen Dahntay "FUCKIN!" Jones. Kuka tälläisessä tilanteessa on se hyökkäyspään ase? Muutama kelvollinen scooraja löytyy (Hibbert, Collison, Rush), mutta Grangerin puuttuminen tarkottaisi myös sitä, että vastustajan ei tarvitsisi kiinnittää erikoishuomiota yhteen pelaajan ja näin muiden pelaajien korintekotilanteet vähenisivät. Tietynlainen kovuuden puute vaivaa myös joukkuetta, kun hyvät joukkueet alkavat pelaamaan veren maku suussa, niin aika nopeasti Indianan yllätysvoittojenkin määrä alkaa laskemaan.
 
Viestejä
9 123
Vs: Indiana Pacers 10-11

Collison kostautumassa bustiksi.

Tyyppiesimerkki pelaajasta, joka sopii vain oman pelipaikkansa varaan rakennettuun systeemiin. Tuurasi Paulia pg-vetoisessa Hornetsissa, mutta Pacersin tyylillä on pashaa. Toki nuori pelaaja vielä, joten toivoa on kehittymisestä. Mutta selvästi yksi kauden ylihypetetyimmistä kavereista.

Mike Dunleavyn paluuta pelikuntoiseksi on ollut ilo seurata, vaikka eihän mies enää samanlainen monipuolisuusihme ole kuin pari vuotta sitten ennen loukkaantumistaan.
 
Viestejä
561
Vs: Indiana Pacers 10-11

No niin, lopultakin JOB saa kenkää. Tätä on kyllä jo odotettu viime kaudesta saakka. Niin on persiilleen mennyt viime aikoina pelit hyvän alkukauden jälkeen. Kovin on Larry ollut ymmärtäväinen ja luottavainen JOB'n kanssa. Saas nähdä kuka jatkaa päävalmentajana toistaiseksi ; Birdie itse, apukoutsi Frank Vogel tai joku muu.

Lehdistötilaisuus asian tiimoilta vajaan tunnin päästä.

http://www.nba.com/2011/news/01/30/pacers-fire-obrien.ap/index.html
 
Viestejä
234
Vs: Indiana Pacers 10-11

Ainakin tuon jonku tekstin mukaan, mikä pyörii ESPN:n alalaidassa, Vogel ottaa homman hoitaakseen loppukaudeksi. Oli kieltämättä jo aika valmentajavaihdokseen Indianassa, sen verran keskinkertaista ollut pelaaminen jo useamman vuoden ajan.
 
Viestejä
561
Vs: Indiana Pacers 10-11

GreenLight sanoi:
Ainakin tuon jonku tekstin mukaan, mikä pyörii ESPN:n alalaidassa, Vogel ottaa homman hoitaakseen loppukaudeksi. Oli kieltämättä jo aika valmentajavaihdokseen Indianassa, sen verran keskinkertaista ollut pelaaminen jo useamman vuoden ajan.

Jep, Vogelhan se. Saas nähdä onnistuuko muuttamaan kurssin, ja johdattamaan joukkueen pudotuspeleihin. Nythän on menossa viimeinen vuosi kolmivuotisesta rebuild jaksosta, missä tämän viimeisen vuoden ehdoton tavoite on pudotuspelit !
 
Viestejä
561
Vs: Indiana Pacers 10-11

Tämähän alkaa taas näyttämään hyvältä Pacersin osalta. Vogelin pääkoutsiaikana kahdeksasta pelistä 7 voittoa ja vain yksi 5 pisteen tappio Heatille. Viimeisin voitto viime yönä Milwaukeesta vieraissa, missä Pacers on viimeisen kerran voittanut huhtikuussa 2009. Nyt saalistettu voitto oli myös ensimmäinen koskaan Bradley Centerissä. Vierastappioita Buckseja vastaan olikin ennen viime yötä ehtinyt kertyä 6 peräkkäistä !
Joukkue on taas pudotuspeliviivan yläpuolella, ja toivottavasti siellä myös pysyy.
 
Viestejä
561
Vs: Indiana Pacers 10-11

http://ca.sports.yahoo.com/nba/blog/ball_dont_lie/post/Tyler-Hansbrough-Jim-O-8217-Brien-8216-didn-?urn=nba-wp306&active_dimension=carousel_ept_sports_nba_experts&ysp_frm_woah=1

Psycho-T: 5 viimeistä : 37,4 MPG, 23,6 PPG, 8,2 RPG.

Ei paha, ja taistelu jatkuu !
 
Viestejä
9 123
Vs: Indiana Pacers 10-11

Let's nussitaan.

Pacers ON kauden 2012-2013 toinen kriisijoukkue LA Lakersin jälkeen. Tosin toisin kuin Lakersilla, Pacersin ongelmat eivät välttämättä parane valmentajaa vaihtamalla. Tällä hetkellä katsottuna joukkueessa tehdyt siirrot viime kauteen nähtynä eivät ole onnistuneet. Joukkueen saldo on 3-6 (en tarkistanut) ja peliesitykset heikentyneet peli peliltä.

Pointtiosastolla George Hillistä tehtiin ensimmäistä kertaa urallaan NBA-joukkueen ykköspointti. Hänen kakkoseksiin hankittiin Charlottesta DJ Augustin. Hill on tilastollisesti vakuuttanut alkukaudesta, mutta kysymyksessä ei ole kovinkaan hyvä pelintekijä, vaan ennemminkin scooraava combo guard. DJ Augustin on lyhyt, huono puolustaja ja hyökkäystaidoiltaan Hillin kaltainen pelaaja. Nämä pelaajat eivät siis täydennä toisiaan kovin hyvin. Samaan aikaan heitä on kai myös aika huono peluuttaa puolustusmatchupien ja samankaltaisuudenkin takia. Darren Collison ei välttämättä ollut tälle joukkueelle se paras match, mutta parempi kaksikkoCollison-Hill oli kuin Hill-Augustin.

Heikosta pelintekemisestä kärsii mielestäni eniten David West, joka oli aikanaan Chris Paulin kanssa pysäyttämätön kaksikko pick'n'roll meiningeissä. Näiltä takakentän STIFFEILTä ei kuitenkaan Westille pahemmin apuja tule, joten hän puksuttaa eteenpäin keskinkertaisilla tehoillaan. Ei sillä, tuskin juuri kukaan pointti Westistä samanlaista pelimiestä tekisi kuin ehjä polvi ja CP3 kombinaatio.

SG/SF-osastolta joukkue kaipaa scoorausta. Grangerin lähdettyä lasaretin puolelle +3 kk, on tämä puoli joukkueella pahasti hakusessa. Paul George on potentiaalinen jannu, mutta ei hänestä varmastikaan vielä tässä vaiheessa uraa ole kantamaan joukkuetta tällä osastolla. Jonkin verran mies on saanut kritiikkiä myös faneilta intohimostaan peliä kohtaan. Syvät rivit epäilet Georgen jo saavuttaneen huippunsa. Itse en tähän usko. Grangerin jättämää aukkoa on yritetty paikkailla vuoroin Gerald Greenillä, Sam Youngilla kuin Lance Stephensonillakin. Näistä Green on oppikirjaesimerkki vaihtopenkiltä energiaa tuovasta pelaajasta. Sam Youngin paras avu taas on se, ettei hän näytä päivääkään 50-vuotiasta vanhemmalta. Lance Stephensonia on hyökkäysosaamisensa puolesta hehkutettu, mutta otteet avauksessa ovat antaneet ymmärtää tämän hypen olleen ennenaikaista. Vastausta ongelmaan ei näillä näkymin joukkueen sisältä luultavimmin löydy.

Joukkueen suurin pettymys on ollut varsin hävettävillä keskiarvoilla kautensa aloittanut Roy Hibbert, joka sai sattumalta juuri tänä kesänä maksimisopparin nenänsä eteen allekirjoitettavaksi. Oliko yrittäminen Hibbertin osalta sitten siinä tyyliin Eddy Curry, vai onko kysymys paineista, joita mies ei pysty ison sopimuksen saamisen myötä kantamaan? Vai pelkkä alkukauden kuoppa, johon hän muun joukkueen mukana on langennut? Kannattajien syvät rivit ovat panneet merkille Roy Hibbertin luuserimaisen ruumiinkielen, joka kertoisi pään keston ongelmista + huhut joukkueen sisältä kertovat, että Roy Hibbert on arvostusasteikolla 0-100 joukkueen virallinen paskainen lattiarätti.

Miten ongelma sitten ratkaistaan? En tiedä.

Calderonin Jose on kuitenkin tarjolla, ja olisi varmaankin pelaaja, joka voisi saada enemmän irti joukkueen kiistatta kovatasoisesta (ainakin paperilla) isosta kalustosta. Ja Mulkku-Vogelille potkut.
 

L.S

Viestejä
814
Vs: Indiana Pacers 10-11

itsehän erehdyin sijottamaan indianan kohtuullisen korkealle kavereiden kesken järjestetyssä nba-veikkauksessa ja olenkin tätä silmälläpitäen seurannut huolestuneena heikkoja otteita. pahinta tällä hetkellä on se, ettei ne otteet tosta varmaankaan ihan kauheasti tule kohenemaan, ainakaan ennenku granger on taas pelikunnossa. ja jos kolme kuukautta on tällästä kyntämistä ni alkaa jo playoffpaikkakin olla aika tiukilla, vaikka loppukausi hyvin meniskin.

tosin on todettava kuitenkin, että haluaisin ainoastaan rahat pois kavereilta, itse pacersia kohtaan en kovinkaan kummosta sympatiaa tunne. hajuton ja mauton joukkue.
 
Viestejä
1 228
Vs: Indiana Pacers 10-11

SAL-SERKUN ASKELMERKIT MESTARUUSTAISTELUUN: INDIANA PACERS

Mitä on:

Paul George, Roy Hibbert. Potentiaalisia supertähtiä, joiden paras koripallo on vielä edessä. Hibbertin jatkosopimusta on vielä 3 vuotta jäljellä ja George vetää vielä ensi vuoden tulokassopimuksella.

George Hill, Lance Stephenson ja Danny Granger. Erittäin hyviä roolipelaajia (mikäli Granger on tervehdyttyään lähellä entistä tasoaan), joista Stephensonin ja Grangerin sopimukset päättyy ensi kesänä.

Ian Mahinmi ja Miles Plumlee. Käyttökelpoista tykinruokaa pitkään päähän.

Frank Vogel. Osoittanut olevansa voittava valmentaja liigassa.

Mitä puuttuu:

David West. Vapaaherra täyttää elokuussa 33 vuotta, mutta pelityylin pitäisi kestää hyvin ikääntymistä. 3 vuotta ja 30-35 miljoonaa voisi olla molemmin puolin hyväksyttävissä oleva sopimus.

Penkki. Granger voi ankkuroida tulevalla kaudella penkkiviisikon, jossa viitospaikalla rymistelee kaksipäinen hirviö Mahinmi-Plumlee. Haussa on luotettava pointti, kakkos-kolmospaikalle 3D-pelaaja sekä nelospaikalle mies, joka pystyy pelaamaan molempiin suuntiin.

Taloudellinen tilanne:

Hyvä. Avainmiehistä vain David Westin sopimus päättyy tähän kauteen ja ullakolla on ennen jatkokirjausta tilaa noin kymmenen miljoonaa. Jos Danny Grangerin 14 miljoonan sopimuksesta vielä hankkiuduttaisiin eroon, olisi Indiana vapaaherramarkkinoillakin todellinen pelaaja. Tämä on kuitenkin epätodennäköistä siitäkin syystä, että Grangerin sopimus päättyy ensi kesänä, jolloin Georgen ja Stephensonin jatkosopimukset ovat ajankohtaisia. Käytössä on joka tapauksessa keskitason poikkeuksen verran rahaa.

Päättyvät sopimukset: David West, Psycho-T, D.J. Augustin

Mitä tehdä:

David Westille 3-vuotinen jatkosopimus ja neuvottelut käyntiin Georgen sekä Stephensonin agenttien kanssa, niin ensi kesänä ei tarvitse turhaan jännittää. Hansbrough’lle voidaan myös tarjota jatkoa, jos ei vaadi kuuta taivaalta. 2 vuotta ja 6 miljoonaa, joista toinen vuosi optio?

Varaustilaisuuden 23. varauksella on tuskin saatavilla kovin hyviä vaihtoehtoja isoon päähän, joten tähtäin siirtyy takakentälle. Pointteja pitäisi noilla paikoin olla tarjolla esimerkiksi Miamin Shane Larkin, Saksan Dennis Schroeder, Baylorin Pierre Jackson ja Murray Staten Isaiah Canaan. 3D-miehistä puolestaan San Diego Staten Jamaal Franklin, North Texasin Tony Mitchell, NBDL:n Glen Rice Jr., Californian Allen Crabbe, North Carolinan Reggie Bullock ja Michiganin Tim Hardaway Jr.. Näistä erityisesti kiinnostaisi Crabbe tai Bullock, koska Indiana kaipaa kipeästi lisää kaukoheittouhkaa.

Vapaaherramarkkinoilta haetaan sitten varmaotteista pointtia ja urheilullista nelospaikan pelaajaa Westin ja Psycho-T:n taakse. Pointeista mielenkiintoisia nimiä olisi Devin Harris, C.J. Watson, Darren Collison, Jarrett Jack, Jerryd Bayless, Mario Chalmers, Beno Udrih, Eric Maynor ja Mo Williams. Nelospaikalle löytyisi parilla miljoonalla esimerkiksi Ivan Johnson, Josh McBob, Brandan Wright, Earl Clark, Austin Daye, Dante Cunningham, James Johnson tai DeJuan Blair.

Ensi kauden Pacers voisi näyttää vaikkapa tältä:

George Hill, Devin Harris, Lance Stephenson, Allen Crabbe, Orlando Johnson, Paul George, Danny Granger, Gerald Green, David West, Psycho-T, Dante Cunningham, Roy Hibbert, Ian Mahinmi, Miles Plumlee.

Palkkasumman pitäisi tällä porukalla pysyä niukasti ylellisyysverorajan alapuolella, mitä Indiana tuskin olisi valmis ylittämään. Vuoden kuluttua tuo lisää liikkumatilaa Grangerin 14 miljoonan sopimuksen päättyminen.

Arvio:

Indianalla oli tällä kaudella yksi parhaista aloitusviisikoista, mutta penkki oli todella paha kipukohta. Georgen, Hibbertin ja Stephensonin kehityksen myötä pitäisi viisikon olla ensi kaudella entistäkin kovempi ja jo pelkästään Grangerin paluu tuo penkille lisää tulivoimaa. Siihen kun lisätään vielä muutama onnistunut hankinta, on finaalipaikka ihan realistisesti haarukassa.



Kannattaa muuten tarkastaa nuo yltä löytyvät profeetalliset analyysit viime syksyltä!
 
Viestejä
941
Vs: Indiana Pacers 10-11

Minun on henkilökohtaisesti yllättänyt Indyn uskomaton aliarvostus asiantuntijoiden toimesta. Hillbillyt melkein voittivat viime kaudella Miamin konferenssifinaaleissa ja tämä ilman minkään tason penkkiä. Tälle kaudelle penkille on istahtaneet Scola, Watson ja Copeland. Siis yksi sarjan parhaimmista off-the-bench isoista, tasaisen varma perus takamies ja Threes-and-D -mies. Miten tämä jengi voikaan saada näin vähän rakkautta?

Indyn ainoa ongelma on kehno aloittava pointti. Eikä Hill sinänsä huono ole, mutta tämä aloitusviisikko tarvitsisi jonkun joka osaisi tarjoilla palloa paremmin. George tulee olemaan tällä kaudella MVP-keskusteluissa, Grangerin tarvitsee olla edes 75% oma vanha itsensä ja tuoda 15pts/5reb/3asst 3-paikalta, West pystyy painimaan molemmissa päissä vielä erittäin hyvin ja on joukkueensa tavoin aliarvostettu ja hyvin tasainen pelaaja. Viime kaudella George kutsui itseään x-factoriksi, tällä kaudella sen on mennyt sanomaan Hibbert. Ja oikeassahan hän on. Parhaimmillaan sarjan paras iso (kyllä, sanoin sen), täyttää jo ihan koollaan korinalustan hyvin mutta tasaisuus suorituksista puuttuu. Nyt jos/kun se tasaisuus löytyisi ja kauden tilastot kiikkuisivat vähintään tasolla 15pts/9reb/2,5blk niin Indy tulee haastamaan viime kautta kovemmin Miamin. Runkosarjassa Pacers tulee olemaan kova, mutta minun silmiin tämä porukka on sitäkin parempi playoff-joukkue ja ennustan että idän finaaleissa Indiana voittaa Miamin.
 
Viestejä
941
Vs: Indiana Pacers 10-11

Sal-serkku sanoi:
SAL-SERKUN ASKELMERKIT MESTARUUSTAISTELUUN: INDIANA PACERS

Mitä puuttuu:
Penkki. Granger voi ankkuroida tulevalla kaudella penkkiviisikon, jossa viitospaikalla rymistelee kaksipäinen hirviö Mahinmi-Plumlee. Haussa on luotettava pointti, kakkos-kolmospaikalle 3D-pelaaja sekä nelospaikalle mies, joka pystyy pelaamaan molempiin suuntiin.

Aikalailla täydellisesti funtsittu homma.
 
Viestejä
7 403
Vs: Indiana Pacers 10-11

Martti Mielikäinen sanoi:
Minun on henkilökohtaisesti yllättänyt Indyn uskomaton aliarvostus asiantuntijoiden toimesta. Hillbillyt melkein voittivat viime kaudella Miamin konferenssifinaaleissa ja tämä ilman minkään tason penkkiä. Tälle kaudelle penkille on istahtaneet Scola, Watson ja Copeland. Siis yksi sarjan parhaimmista off-the-bench isoista, tasaisen varma perus takamies ja Threes-and-D -mies. Miten tämä jengi voikaan saada näin vähän rakkautta?
Chris Copelandin kutsuminen 3D-mieheksi on kyllä aikamoinen venytys. Tai no, kyllähän kaveri kolkkeja kiskoo, mutta puolustuspäässä kaveri on pii-iitkä miinus.
 
Viestejä
941
Vs: Indiana Pacers 10-11

hamahakkimies sanoi:
Chris Copelandin kutsuminen 3D-mieheksi on kyllä aikamoinen venytys. Tai no, kyllähän kaveri kolkkeja kiskoo, mutta puolustuspäässä kaveri on pii-iitkä miinus.

Okei, ehkä hieman venyttelin käsitettä, mutta ollaan me kuitenkin hieman eri miestä seurattu, koska ei "musti" nyt niin umpipaska puolustaja ole. Kyllä hän siellä hommansa hoitaa eikä nyt ainakaan miinuksena voida pitää. Katotaan vaikka... :p
 
Viestejä
7 403
Vs: Indiana Pacers 10-11

Martti Mielikäinen sanoi:
Okei, ehkä hieman venyttelin käsitettä, mutta ollaan me kuitenkin hieman eri miestä seurattu, koska ei "musti" nyt niin umpipaska puolustaja ole. Kyllä hän siellä hommansa hoitaa eikä nyt ainakaan miinuksena voida pitää. Katotaan vaikka... :p
MySynergySportsin mukaan Chris Copelandin puolustama mies päätti hyökkäyksen viime kaudella 251 kertaa. Näistä ratkaisuista spot up -heittoja oli 31,1% (keskimäärin 1,35 PPP eli pistettä per pallonhallinta). Tämä PPP-lukema oli NBA:n 397. paras. Toisin sanoen Copeland jättää oman miehensä pahemmin vapaaksi kuin 396 NBA-pelaajaa.

Yli päätään PPP-mielessä Copeland on NBA:n 366. paras puolustaja. Jos nuo 365 pelaajaa jakaisi tasan kaikkien 30 NBA-joukkueen kesken, jokaiselle joukkueelle riittäisi kaksitoista Copelandia parempaa puolustajaa. NBA-joukkueiden pelaavassa kokoonpanossa on kaksitoista pelaajaa ja näin ollen (tällä tilastolla mitattuna) Copeland ei mahtuisi puolustuspään suorituksillaan lainkaan pelaavaan kokoonpanoon NBA:ssa.

Väittäisinkin, että Chris Copeland on juurikin "umpip@$ka puolustaja".

(Tietenkin olisi aina olemassa mahdollisuus, että Copelandin p@$kat puolustustilastot ovat seurausta siitä, että kaveri asetetaan aina pahimman vastustajan päällystakiksi. Kaikki Knicksin pelejä seuranneet voivat varmaan vahvistaa, että näin ei tosiaankaan viime kaudella ollut.)

AI1PJYs.gif
 
Viestejä
941
Vs: Indiana Pacers 10-11

Ensi yönä vastaan tuleekin mielenkiintoinen porukka, kun Z-Bo ja Junnu-Gasol saapuvat Indianan vieraaksi. Mielenkiintoisen tästä kohtaamisesta tekee se, että isojen miesten kohdalla match-up on melkoisen tasainen. Indiana tarvitsee Paul Georgelta kyllä nyt hyvin pirteää suoritusta jotta voitto tulisi, koska vaikka Memphis on alkukauden pelannut huonosti he tosiaan mätsäävät mielestäni Indyn isoja miehiä vastaan hyvin ja se on ollut lopulta Pacersin suurin syömähammas molemmissa päissä.
 
Viestejä
941
Tehdäänpä viimeinkin tälle jengille sen ansaitsema 13-14-kauden topiikki. Ja aloitetaan eilisen Clipsu-pelin mietteillä:

PG24 oli odotetusti kyllä uskomattoman kovassa iskussa. Eikä syyttä, sillä kaverihan on enkelikaupungista kotoisin ja koko familia oli katselemassa pojan otteita. Osasi ihailtavan hyvin ottaa sen mitä tarjotaan eikä lähtenyt hakemaan mitään ylimääräistä. Georgen laituri-aisapari Stephenson oli tänään myös mies paikallaan. Uskomaton moottori mutta sitä kautta välistä on alkukaudella hakenut kuuta taivaalta ja menetellyt palloja. Nyt sitä ei näkynyt vaan Lance suoritti kirurgisella tasolla. Jos heitto ei kulje niin mies alkaa jakamaan palloa, erityisesti Hibbertille, ja kun näin käy Stephenson on kenties jopa vaarallisempi. Todisteena miehen taistelutahdosta 10 levypalloa. Losangelaanit ottivat kyllä hyvin miehen "yhdenmiehennopeat" pois, muuten pointseja olisi tullut 10 lisää. Tänään 7.

Kuten ounastelinkin, West oli Griffinille liian kova luu. Varsinkin keskimatkalta Taavetti nakkeli kyllä jä-hä-äätävällä tarkkuudella. Tämä kaksinkamppailu oli kuitenkin pelin suurimpia viihdearvoja ja Griffin kyllä laittoi hyvin kampoihin. Ikävä kyllä kun idän oma "länsi" saa killer-mentaliteetin päälle alkaa voima jylläämään ja tulos on nähty. Komea peli Westiltä! Hibbert pelasi myös järkevän pelin estäen vähintään kolme "älläri-tilannetta". Hyökkäyksessä mies oli jopa toivottua hurjemmassa menossa ja hieman uhkarohkeilta vaikuttavat 3sek. rajalta huitaistut hookitkin menivät tänään ihan hyvin sisään. Jos Roylle kävisi joku opettamassa edes hieman post-moovseja jälki olisi paljon rajumpaa. Tänään tilastoihin ei jäänyt kuin yksi blokki mutta häirittyjä heittoja oli kyllä varmasti paljon. Suurin lommo kaverin kilpeen tulikin sitten pelin jälkeen, jolloin twitterissä jo aiemmin myötähäpeää osakseen saanut Roy päätti voihkia ESPN:n otsikkovalinnasta pelikoosteessa. Come on son, keskitypä seuraavaan peliin..

Clippersien hyväksi ja huonoksi detaaliksi on muodostunut se, että Chris Paul = Clippersien hyökkäys. Näyttää tuntevan jokaisen kentällä olevan pelaajan ja kahden ekan rivin katsojien sijainnit omassa ahterissaan ja löytää varsinkin koriraudan läheltä miehensä. Toki ei haittaa yhtään, että kohteina on kaksi pomppukeppiä mutta tällä kaudella heidän välinen kommunikaatio on ollut kyllä ihan uudella tasolla. Sitten kun mies on vaihdossa kentällä ei tapahtu tasan mitään eikä Crawfordia lukuunottamatta kukaan osaa rakentaa mitään, ei sitten yhtään mitään. Puolustus on hiukkasen parempaa, ja kun joukkue tajuaa pitää vauhtia kentällä ja hakeutua nopeisiin tulee pointsejakin taululle. Tämä oli vasta toinen kerta, kun Pacers päästää 100pts ja siitä suuri kiitos kuuluu CP:lle. Tänään varsinkaan kaukoheitot uupuivat täysin (joista suurin osa olisi varmasti tullut Redickitä) joka pakotti Clippersit korin lähelle jossa taasen Indiana on liigan kärkijoukkue. Hyvä taistelu laittaa peli tiukaksi loppuminuuteilla mutta Indiana oli läpi pelin paljon uskottavampi porukka.

Erityishuomio ajassa 1:07. Mister maximum confidence! Jordan-esque!
Paul George Leads Pacers Past Clippers

Laitetaanpa vielä David Westin heittokartta. Midrange oli tänään hallussa ja mikä komeinta joka puolelta kenttää.
Shotchart_1385985279513-1.png


Seuraava peli jo heti maanantai-iltana Portlandia vastaan. Avain-taistelupareina Aldridge-West ja George-Batum. Tämä peli saattaa olla Pacerseille tähän mennessä haastavin, koska Blazers tykittää monen pelaajan toimesta kolmosia hurjalla tarkkuudella ja voi heittää random-runeja yllättävillä hetkillä. Jos pakka pysyy kasassa, kolmosheittäjät saadaan pakotettua ottamaan midrangeratkaisuja, George jatkaa MVP-tasollaan ja Hibbert+West-duo dominoi korinalustan tämä on voitettavissa. Jännää, niin jännää.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös