Koripallo.com

Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

Viestejä
941
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

Toissapäivänä väsäsin Evan Turner -seurannan jossa löysin Turnerilta muutamia positiivisia ja paljon negatiivisia asioita. Mitä Lakersia vastaan näkyi:
  • Screenien puolustaminen: Indy tykkää juosta skreenissä pallollisen perään ja viedä tilan pois pickin jälkeiseltä kolmoselta. Tavoitteena on pakottaa hyökkääjä joko sentterin haastamaan yritykseen korin alla tai tilastollisesti huonoihin välimatkan heittoihin.
  • Flegmaattisuus: Evan tuntui olevan melkoisen hitailla jaloilla liikenteessä. Lähes joka ikinen kerta oman miehen haastaessa Turnerin reagointi ei joko tapahtunut ollenkaan tai se tuli niin pahasti myöhässä että hölkäten päästiin ohi. Tämä voidaan mahdollisesti laittaa kuitenkin erityisesti uuden kotiyleisön tuoman jännityksen piikkiin. Hienosti indianapoliksen fanit ottivat miehen kuitenkin Evanin ilolla vastaan!
  • Pallon käsittely ja pelin rakentaminen erityisesti kakkosvitjassa: tällä hetkellä Pacersin rotaatio kulkee niin, että Turner ja Stephenson vaihtavat käytännössä keskenään vaihdosta sisään. Lakersia vastaan näkyikin muutama ihan kelvollinen haasto josta Evan hyvin yritti hakea kavereitaan ollen silti kykenevä viemään haasto loppuun.

Noh. Viime yönä oli mahdollisuus näyttää oltiinko videota tutkittu, onko valmennus kyennyt hiomaan lapsukset pois ja onko miehellä asennetta Pacersin ah niin työntäytteiseen puolustuspäähän. Nyt se nähdään:

Mayo FG Miss
Pallottomasta skreenistä taistellaan ohi, otetaan Mayo tiukkaan vartioon ja pallollinen skreeni pelataan oikein. Sitten tulee haasto jossa pysytään ihan okei mukana ja lopuksi pakotetaan ohiheittoon. Hyvin lähtee liikkeelle!

Scola FG Made
Tässä ei nyt sinänsä mitään ihmeellistä ole; Scola antaa skreenin jonka jälkeen ihan hyvin Turner löytää poppaavan argentiinalaisen mutta 5 minuuttia kentällä ja nyt jo 3 syöttöä. On siis onnistunut löytämään kaverinsa, tätä tarvitaan.

Turner Shooting foul
Mitä jäbä duunaa..? Iholle mennään kyllä mutta miten voi noin vähän kiinnostaa oman miehen haasto? Valssaa siinä vieressä ja suorastaan pyytää hakemaan virheen pois. Ja justiin kun luulin että nyt asenne on löytynyt. Ei vielä lynkata, mutta..

Turner FG Made (And 1)
Leipäliike, leipäliike. Edeltävässa hyökkäyksessä möhlittiin pallo vastustajalle mutta nyt. Hauska nähdä miten vaikkapa "small ball"-Miamia vastaan aiotaan hyödyntää kokoa, tässä hyvin tunnistettiin Mayon koon luoma missmatch ja leipäliikkeellä® laitettiin maksamaan.

Turner vs. Mayo Jumpball
No nyt! Ihan selvästi Majo meni sanomaan jotain Turnerille tai ehkä Evan vaan ei tykkää miehen naamasta mutta kolmannen jakson lopulla Mayo sai päällystakin päällensä. Haasto ei ollut vauhdikkain mahdollinen mutta ensimmäistä kertaa Pacers-paidassa Turner yritti jaloillaan tehdä puolustuspäässä oikeasti jotakin. Alkaahan se asenne tarttumaan muista! Yleisö kiittää..

Mayo FG Made
Kato kato kato. Edelleen tekee työtä. Kori toki tulee mutta se ei ollut puolustuksen huonoutta (no ehkä lähestymisen olisi voinut hoitaa paremminkin).

Mayo FG Miss
:-\ Pää tekis, mutta jalat ei tottele. Nyt on jo tullut selväksi että mikään vikkelin pelaaja Turner ei ole, tässä näkee että kovasti haluaisi näyttää uusille tiimikavereilleen että on kykenevä tekemään töitä mutta kun ei vaan koivista lähde. Ehkä vähän kompastui Scolan jalkoihinkin.. No se asenne edelleen on nousemaan päin!

Loppupeli vietettiinkin sitten ihan viime minuuttia lukuunottamatta penkillä. Tässä pelissä oli paljon hyvää ja tuo parjaamani asenne oli hyvin pitkälti paikallaan. Varmaankin Vogel on käskenyt Evanin Mayon takiksi ja hyvin mies sen toteutti. Hyökkäyspäässä pallot eivät menneet niin hyvin säkkiin mutta taas oli muutama oikein pirteä pallonhallinta, jos vain pystyisi edes jotenkin nakkelemaan kolmosia. Tällä kaudella per peli niitä on lennellyt 2,4 mutta näissä kahdessa vain 1/peli ja nekin olleet melkein pakon sanelemia. Hyvä tästä tulee.

Turner 8pts/6reb/3ast, 20% FG, 4/5 FT, +/- 0.

Odotin tästä katselukokemuksena saman tason "via dolorosaa" kuin Lakers-pelistä. Onneksi ei ollut. Milwaukee on kenties hävinnyt liigassa eniten mutta näiden kahden pelin perusteella Milwaukee on Lakersia parempi joukkue (92,3pts/peli [+/- 9,5] ennen All-star taukoa ja 104,0 jälkeen[+/- 0,4]). Antetokuonmpo (en luntannut) oli varsinkin erittäin mukava mies seurata, näen paljon Nicolas Batumia niin ruumiinrakenteen kuin yleisen pelitavan puolesta. Tilastot eivät kerro miehestä kaikkea.. Toinen ihan kiva Bucks-pelaaja oli Khris Middleton (22pts, 3/4 3PT, 60% FG), Bucksissa tarjolla D-Liigan pelaajalle paljon peliaikaa ja tässä pelissä mies loisti hienosti.
 
Viestejä
941
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

http://www.nba.com/pacers/news/andrew-bynum-update-140507

Nonni. Bynumin polvet ei virallisen tiedotteen mukaan tuleet sellaiseen kuntoon että pudotuspeleissä miestä nähtäisiin. Vaikka tässä alkaakin pohtimaan oliko tämä ihan vain keino saada Miamilta pois mahdollisuus napata iso pelaaja korin alle niin se miten Hibbert tällä hetkellä suorittaa olisi kyllä antanut Bynumille aikan hyvän mahdollisuuden. Soppari loppuu tähän kauteen joten Indianassa ei miestä enää nähdä.

Toivotaan että Roystä löydettäisiin jotakin hyödyllistä, muuten on kovin kallis pelaaja penkillä. Eniveis, tänään pakkovoitto.
 
Viestejä
941
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

hamahakkimies sanoi:

Kyllähän tuollaista käytöstä on näkynyt läpi kauden. Mutta samalla Lance on ollut myös hyvin tärkeä energiatason kohottaja ja hyvä pallollinen pelaaja. Alkukaudella miehen otteet olivat kiistatta All-Star -tasoa. En kyllä ihmettele miehen habitusta läpi kauden seuranneena jos muut jengin jäsenet alkavat jo kyllästymään miehen temppuihin. Manchild, ei sille mitään voi.

Palikat, joita en missään nimessä liikuttaisi?

George on ihan selkeästi tulevaisuus ja pelaaja jonka ympärille homma on rakennettava. Hieno puoli miehessä on se, että kaveri osaa kaiken joten kykenee ehdottomasti pelaamaan minkälaisessa joukkueessa tahansa. Ainoa pelaaja koko liigassa, joka pystyy puolustuspäässä hidastamaan LeBronia ilman cross-matchia. Hieman enemmän voimaa, hieman enemmän johtajuutta. Hyvää tulee.

West on henkinen johtaja. Tuo kentälle tappajamentaliteettia, ehdottomasti rahansa arvoinen pelaaja. Hyvä puolustaja, erittäin hyvä hyökkääjä, tiputtaa heittoja kauempaakin, pystyy painimaan ketä tahansa vastaan. What's not to like?

Mahinmi on liigan paras back-up sentteri. Hyökkäyksessä aika hukassa, mutta puolustuksessa ehdotonta eliittiä. Pelasti paskan penkin toilailut kauden aikana enemmän kuin muutaman kerran. Voisi ääritilanteessa olla jopa aloituksen mies, toki penkki olisi helpompi koota kun ei tarvitsisi pelätä korinalustan vuotavan kuin seula. Kun osaavista isoista tuntuu olevan yhä suurempi pula niin Mahinmin $4M soppari on suorastaan ryöstö.

Ketä en mielellään päästäisi pois?

Scola on sitten toinen penkki-iso, joka omaa hieman samanlaisen pelityylin kuin West mutta ei tapaa möyriä korin alla samalla tapaa. Ehdottoman hyvä pelisilmä, en luovuta helpolla pois. Taso laski kauden aikana, mutta niin se laski koko joukkueella. Lupa odottaa parempaa kautta.

Hibbertin otteet ailahtelevat aivan liikaa, toki mies samalla on yhtä kuin joukkueen puolustusvoittoinen identiteetti. Jos Roystä luovutaan niin koko pakka menee totaalisesti uusiksi. Tuskin lähtee mihinkään mutta jos lähtee niin tilalle olisi ihan kiva saada samanlaista korinalus preesensiä omaava kaveri, ehkä tuuman verran liikkuvammalla kropalla. Suurempi toive olisi se, että mies pääsisi eroon tuosta ailahtelusta ja löytäisi jälleen sen upean puolustusmeiningin jota esitti alkukauden. Hyökkäyksessä iso kömpelö mies korin alla joka ei kovin suurta haastouhkaa omaa on kyllä haitta.
Puolustuspään etu > hyökkäyspään haitta?

Ketkä heittäisin menemään?

Hill ei ole tasoltaan liigan top4-joukkueen aloittava pointti, mutta tienaa rahaa niinkuin olisi. $8M/Y seuraavan kolmen vuoden ajalta estää aika tehokkaasti kaikenlaiset tradet, ellei sitten kiedota johonkin toiseen pelaajaan ja/tai kaupata jollekin täysin idiootille. Ei osaa heittää, ei osaa rakentaa peliä, puolustuksessa välttävä. Ainoa syy tuolle hintalapulle on, että Indianapolis rakastaa oman kylän poikia. Toiveena olisi, että miehestä päästäisiin kuitenkin eroon ja että tilalle revittäisiin jostain se oikea peliä rakentava ja heiton omaava pointti. Ei tarvitse olla mikään sateentekijä, mutta heitto+pelin rakennuskykyä. (Isaiah Thomas *kuolaa* :p)

Lance on aika kaksipiippuinen tapaus. Yhtä aikaa mies tuhoaa joukkueen moraalia, mutta samalla pelaa kyllä lujempaa kuin moni. Voitti erityisesti alkukauden aikana monet pelit ja taisteli erittäin kunnioittavasti. Ehkä se All-Star -fiasko oli sitten Lanssille liikaa ja pään sisällä se apina alkoi hakata lautasiaan hieman liian rajusti yhteen. Tämän kauden joukkue erityisesti Hillin takia vaati Lancen hyökkäysosaamista ja kykyä löytää pelaajat.

Loppu penkki onkin sitten ihan täysin pelkkää kauppatavaraa. CJ Watsonin kaudesta kyllä pidin, mutta pudotuspelit olivat aikamoista paskaa. Jäätyi selvästi, toki tehnyt sitä koko uransa. Voi minun puolesta jatkaakin, tiputti ihan hyvin kaarelta palloa sisään eikä ainakaan pahasti heikentänyt penkin jo valmiiksi aneemista suorittamista.

Viime kauden suuret toiveet x-tekijästä liigaa dominoivaksi voimaksi eivät toteutuneet vaikka alku toisin näyttikin. Jospa tämä kompastuminen olisi vain osa luonnollista kehitystietä kohti tähtiä. Tilanne on joukkueen osalta kutkuttava. Larri Lintu! Aika tehdä taikojasi!

Meedio-Sal, kerro meille mitä näet?
 
Viestejä
1 228
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

Missä mennään, Indiana Pacers?

Rakennuspalikat

Dr. Hibbert, David West, George Hill, Paul George, Luis Scola, Ian Mahinmi, Chris Copeland, ja C.J. Watson sekä mahdollisesti Lance Stephenson.

Puutteet

Joukkuekemia. Täysipäinen kakkospaikan pelaaja. Hibbertin pelitaidot. Sekä ykkös- että kakkosviisikko kaipaa korintekovoimaa. Ykköspaikkaa olisi hyvä vahvistaa.

Varsin paljon puutteitaa joukkueelle, joka oli kahden voiton päässä finaalipaikasta - idässä toki, mutta kuitenkin.

Ullakkotilanne

Ennen tulokkaiden kirjaamista noin $2M yli palkkakaton. (arvio $63,2M)

Varaukset

Käytössä oma kakkoskierroksen varaus (57.). Oma ykköskierroksen varaus menossa Phoenixille Scola-ryöstöstä.

Oikotie onneen

Hyvin vaikea nähdä Indianan olevan ensi kaudella ainakaan merkittävästi parempi, ellei sitten Paul George ja Roy Hibbert ota valtavaa harppausta terassikaudella. Pelimerkkejä joukkueen vahvistamiseen ei ole juurikaan käytettävissä ja Lance Stephensonin sopimus on katkolla.

Isoin kysymys on, mitä tehdään Lancen kanssa - mutta kävi miten kävi, rekososasto ei tule nukkumaan öitään rauhassa. Kaiken Lance-teatterin takaa paljastuu se tosiasia, että Lance pelasi koko kauden todella isossa pallollisessa roolissa ja hoiti vielä leiviskänsä kohtuullisen hyvin. Tätä roolia ei George Hill pysty täyttämään, eikä myöskään Paul George - ainakaan vielä. Mikäli Lancelle osoitetaan ovea, on korvaaja löydettävä keskitason poikkeuksella, eikä sillä saa kuin köyhän miehen version Tanssittajasta (Rodney Stuckey? Xavier Henry tai Nick Young? P.J. Tucker? Evan Turner?!?). Pelillisesti ainoa oikea ratkaisu on siis purra luotia, tarjota Lancelle jatkosopimusta ja toivoa, ettei kukaan (Lakers!) lähde huutokauppaan.

Ykköspaikan vahvistaminen on hankalampi homma, mutta ei aivan mahdoton. Isolla riskillä ja vastuuttomalla rahankäytöllä (Indiana tiettävästi välttelee ylellisyysveroa kuin ruttoa) voitaisiin yrittää naarata avokätisesti palkattuja nimimiehiä (George Hill, Luis Scola ja Chris Copeland Deron Williamsista? Hill Jeremy Linistä? Rondoon ja Lawsoniin tuskin on varaa). Paras vaihtoehto olisi kuitenkin yrittää suostutella Toronto kirjakauppaamaan Kyle Lowry Indianapolikseen. Olisiko Hill, päättyvä sopimus ja pari tulevaisuuden varausta riittävän houkutteleva paketti, jos Lowry tekee selväksi ettei ole jatkamassa "North of the Wall"?

Näiden liikkeiden jälkeen olisi Indianalla vielä käytössä keskitason poikkeus, jolla lisätä tulivoimaa kakkosviisikkoon. Vince Carter olisi hyvä lisä, mutta Inhimillistä Kohokohtapätkää saadaan tuskin houkuteltua Dallasista. Jo mainittu Stuckey (ei riittävästi heittouhkaa) olisi ihan kelvollinen vaihtoehto, kuten myös Lakersin heittoautomaatit (ei lisää reikäpäitä joukkueeseen), Trevor Ariza (ei pysty luomaan paikkoja) tai Mo Williams (ehkäpä paras valinta, vaikkei koko riitäkään kakkospaikalle).

Kuntokäyrän suunta

Kuka tietää?

Kuten Pacers alkukaudesta osoitti, pystyy se kaiken loksahtaessa kohdilleen pelaamaan dominoivaa koripalloa. Ja kuten Pacers loppukaudesta osoitti, pystyy se kaiken mennessä mönkään pelaamaan lähes liigan huonointa koripalloa.
 
Viestejä
402
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

https://twitter.com/Chris_Broussard/status/484296380413116416

Sources: L Stephenson & Pacers at impasse. Indy offers 5 yrs/$44 mill. Lance wants more, will talk to others. Chi, LAL, Hornets interested.

Jos tämä on totta, niin taitaa olla Bye bye, Lance. Vaikea uskoa, että Indiana tuosta nostaisi tarpeeksi, ellei sitten Scolan lisäksi myös George Hillistä päästä eroon.
 
Viestejä
941
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

Saint sanoi:
https://twitter.com/Chris_Broussard/status/484296380413116416

Jos tämä on totta, niin taitaa olla Bye bye, Lance. Vaikea uskoa, että Indiana tuosta nostaisi tarpeeksi, ellei sitten Scolan lisäksi myös George Hillistä päästä eroon.

Hill on ikävä kyllä oman kylän poikia ja sillä statuksella jonkin tason suosiossa, tuollapäin kun tuollainen painaa hieman enemmän. Mukava olisi kuitenkin päästä miehestä eroon ja joku edes auttavasti syöttelykykyinen pointti tilalle.

E: Cavsin Milesista Evan Turnerin korvaajaksi. Hyvä hankinta. Osaa heittää ja mikäli Lance palaa (kop kop) aivan loistava penkiltä tuleva potentiaalisesti yli 10 pisteen mies. Voi toki olla myös Lancen korvaaja ja aloituksessa, se ei kyllä kuulostakaan sitten enää niin hienolta. Odotellaan josko Legenda pyöräyttäisi tämän Lance-solmun auki.
 
Viestejä
2 435
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

En kyllä ehkä itsekään maksaisi Lancelle ainakaan 10 milj. enempää. Hän on käytännössä kuitenkin vasta Indianan neljänneksi tärkein pelaaja Georgen, Hibbertin ja Westin jälkeen.. Lisäksi jos Lancen vaihtaisi puhtaaseen heittäjään (Ariza?), niin Indianan hyökkäyspeli voisi olla paljon tasapainoisempaa ja parempaa. Lance kuitenkin pitää palloa vähän liikaa ja sählää omiaan.
 
Viestejä
1 228
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

Martti Mielikäinen sanoi:
Cavsin Milesista Evan Turnerin korvaajaksi. Hyvä hankinta. Osaa heittää ja mikäli Lance palaa (kop kop) aivan loistava penkiltä tuleva potentiaalisesti yli 10 pisteen mies. Voi toki olla myös Lancen korvaaja ja aloituksessa, se ei kyllä kuulostakaan sitten enää niin hienolta. Odotellaan josko Legenda pyöräyttäisi tämän Lance-solmun auki.

Ellei suunnitelmissa ole Hibbertin tai Hillin dumppaus, tietää tämä Lancen menoa. Idän kärki kapenee siis edelleen.

shaqtin a fool sanoi:
En kyllä ehkä itsekään maksaisi Lancelle ainakaan 10 milj. enempää. Hän on käytännössä kuitenkin vasta Indianan neljänneksi tärkein pelaaja Georgen, Hibbertin ja Westin jälkeen.. Lisäksi jos Lancen vaihtaisi puhtaaseen heittäjään (Ariza?), niin Indianan hyökkäyspeli voisi olla paljon tasapainoisempaa ja parempaa. Lance kuitenkin pitää palloa vähän liikaa ja sählää omiaan.

Lance oli ainoa pelaaja Indianan kokoonpanossa, joka pystyi säännöllisesti luomaan heittopaikkoja omasta kuljetuksesta. Ellei Paul George ota pallollisena isoa harppausta eteenpäin, Lancen korvaaminen hyppyheittäjällä tekisi Indianan hyökkäyksestä vieläkin seisovampaa.



Niin, ja mitä sitten Lancelle seuraavaksi? Chicagosta on huhuttu kohteena jo pitkään ja Lance olisi luonteva lohdutuspalkinto Melon kirjautuessa muualle. Heivaamalla Boozerin ja dumppaamalla Dunleavyn, pystyisi Chicago tarjoamaan sopimuksen, joka alkaa 10+ miljoonasta. Charlottella on sekä ullakkotilaa että tarvetta takapelaajalle, joka pystyy luomaan oman heittonsa. Atlantan aikomuksista taas ei taida kukaan ottaa selvää, mutta Hawks olisi Lancen kanssa todella mielenkiintoinen joukkue.

Lännessä Dallas, Houston ja Phoenix olisivat mahdollisia kohteita, mutta kukaan niistä on tuskin innostunut maksamaan itseään kipeäksi Lancen palveluksista.
 
Viestejä
941
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

Sal-serkku sanoi:
Ellei suunnitelmissa ole Hibbertin tai Hillin dumppaus, tietää tämä Lancen menoa. Idän kärki kapenee siis edelleen.

Hilliä Bird onkin yrittänyt kovasti upkreidata, kokeillut nyt ilmeisesti jo jäätä Phoenixinkin alta Dragicin muodossa. Tuskin onnistunee ilman kolmatta jengiä.

Boston taitaa olla kiinnostunut pääsemään eroon Rondosta, Hill+Lance(+pick) Rondoon? Boston voisi liu'uttaa Smartin pointiksi, Lancen villiksi sankariksi siihen viereen ja Hill backup pointiksi Smartin taakse. Lisäksi pääsisivät vihdoin eroon Rondon loppuvasta sopparista. ::)

*Ainge sokaistuu ihan kokonaan kun Larryn nimi alkaa välkkymään puhelimen ruudulla, ja on valmis antamaan vaimonsakin Legendalle*
 
Viestejä
941
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

Lanssi korvattiin sitten Stuckeyllä. Tollosta toiseen. No, ihan hyvä hankinta kuitenkin, pelkäsin jotain paljon pahempaa.
 
Viestejä
534
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

ep4oVlh.png


Pacersin kausi onkin sitten taputeltu.
 
Viestejä
941
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

HERRANJUMALA!

giphy.gif


Siinä meni aivan uskomattoman lupaava ura.

JA EI VITTU SAATANA KUN ODOTIN ETTÄ PÄÄSEE NÄKYMÄÄN MIEHEN OTTEITA ESPANJASSA. FOOOOOI FITUNFITUNFITTU.
 
Viestejä
131
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

Järkyttävä kuva.

Mutta kuvasta katsoen taittokohta on polven alapuolella. Eli jos vaan meni luut poikki ne saadaan kyllä kohdille ja luutumaan ajan kanssa. Tietysti nilkassa ja polvessakin voi olla lisädamagea kun kerta vauhdilla tullaan.
 
Viestejä
941
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator to EIVVVVVTTTT!

Dynamo sanoi:
Järkyttävä kuva.

Mutta kuvasta katsoen taittokohta on polven alapuolella. Eli jos vaan meni luut poikki ne saadaan kyllä kohdille ja luutumaan ajan kanssa. Tietysti nilkassa ja polvessakin voi olla lisädamagea kun kerta vauhdilla tullaan.

Ilmeisesti mitään hurjempaa ei mennyt rikki vaan luita ainoastaan katkesi.

Candace Buckner ‏@CandaceDBuckner 5h
Paul George suffered a compound fracture of the tibia and fibula. Will be in surgery for two hours, to get a pin placed in his leg.

Brian Windhorst ‏@WindhorstESPN 3h
Pacers got some good news: surgery on Paul George's leg revealed no ancillary damage and that will greatly help recovery, source said

Että ehkäpä tästä selvitään yhdellä huilikaudella. Harmin paikka! :(
 
Viestejä
9 123
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

Eiköhän Paul George ole tulevaisuudessa pelkkä 3 and D pelaaja. Toki voi kehittyä liigan kovimmaksi puolustuspelaajaksi ja eliittitason kolmosjanariksi, mutta rikkaan miehen Thabo Sefolosha tjsp. lienee katto.

Alempana K18 materiaalia liikkuvana VAROITUS!








.






tumblr_n9nsrcslW11s2lf81o1_r1_400.gif












.
 
Viestejä
941
Vs: Indiana 13-14 - From x-factor to league-dominator

King James sanoi:
Eiköhän Paul George ole tulevaisuudessa pelkkä 3 and D pelaaja. Toki voi kehittyä liigan kovimmaksi puolustuspelaajaksi ja eliittitason kolmosjanariksi, mutta rikkaan miehen Thabo Sefolosha tjsp. lienee katto.

Älä manaa. Mies tekee comebackin vielä! Vuoden päästä takaisin.

Onhan tämä nyt jonkin sortin painajainen...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös