Koripallo.com

KP.com mock draft peli

Viestejä
1 729
Vs: KP.com mock draft peli

On totta, että olet forumin Heat-asiantuntija. Yhdyn siihen. Se ei silti oikeuta sinua viemään "Jukan lapiota" suoraan kädestä. Se ei olisi oikeudenmukaista.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.com mock draft peli

Ihmisasiantuntijana tiedän jukan olevan tolkun mies. Bobby Brownista en sen sijaan tiedä, mutta osoittaisi valtavaa luonteen heikkoutta ahnehtia itselleen kolme varausvuoroa.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Mokeski sanoi:
Ehdotan tälläistä: Bobby Brown ojentaa Atlantan Jukalle ja Jukka Miamin King Jamesille. Näin päästään tilanteeseen, jossa Jukka varaa kahdesti, King James kerran ja Bobby Brown kahdesti.

Sopii minulle. Ja minulle riittää kyllä ihan hyvin se yksi jo tekemäni picki - jos Bobby haluaa pitää Atlantan tai joku uusi haluaa peliin mukaan. Pääasia että varaaja on selvillä hyvissä ajoin.
 
Viestejä
3 106
Vs: KP.com mock draft peli

"With the twelth pick of the 2012 NBA Draft, the Milwaukee Bucks select Jared Sullinger from Ohio State University"

Siitäs saitte. Bustia ei Milwaukeessa pelätä.

Pitkään olen miehen uraa seurann...paskat. Pelkkiin scouting reportteihin tämä varaus perustuu, kuten myös siihen, että Bucks kaipaa isoa miestä. Sentteriä ei ollut oikein enää saatavilla, koska edelliset varaajat nappasivat tuumakiimoissaan viimeiset potentiaaliset. Noh, Bogutin korvaajaa Zelleristä tai Leonardista ei olisi saanut steroideillakaan. Fab Meloon tai kumppaneihin en myöskään halunnut lähteä kurkottelemaan.

Sullinger on taitava koripalloilija, paskat siitä, että muutama tuuma puuttuu niin pituudesta kuin myös vertikaalista. Atleettisuuttakaan ei ole kammottavasti, mutta kädet ovat pitkät ja blokkeja tuli tilastoihin. Sen lisäksi miehen yks vastaan yks -puolustusta korin alla on kehuttu. Jotain Millsap-Boozer-tyyppistä Sullingerista voisi odottaa tulevan. Tällaisen heebon pitäisi sopia yhteen mustan aukon, nimeltään Jennings-Ellis, kanssa. Kaverilla on ikääkin vain parikymmentä vuotta. Mielestäni Bucksia parhaiten vahvistava varaus tässä tilanteessa.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Tuo saattoi olla erinomainen picki Milwaukeelta. Olen nähnyt paljon Sullingerin pelejä, ja kuten monella muulla, minulla hieman heikkeni usko kaveriin kun takoi niin monesti päätä seinään korin alla jo NCAA-tasolla. Mutta Sullingerilla oli vastassa jatkuvasti tuplauksia ja triplauksia, ja oli aivan selvää että Ohio State halusi häneltä paljon ratkaisuja. Mies teki parhaansa, ja kun oli ehkä koko yliopistokoriksen merkatuin mies, välillä vastustaja voitti väännön. Suurimman osan kaudesta, ja urastaan, Sullinger oli kuitenkin pysäyttämätön, ja a-luokan korinaluspelaaja. Hyvät kädet, pelisilmää ja taistelutahtoa yllin kyllin. Kokoa aivan tarpeeksi. Sullingerin viime kausi olisi myös saattanut olla vieläkin parempi jos hän ei olisi (varmasti NBA:ta silmällä pitäen) koittanut muuttaa peliään "NBA-power forwardmaisemmaksi". 2011-12 Sullinger oli laihempi ja urheilullisemman näköinen kuin 2010-11 versio, mutta henkisessä ja fyysisessä transformaatiossa katosi samalla jotain. Tullakseen NBA supertähdeksi Sullingerin tulisi kehittää peliään, mutta hyväksi NBA-pelaajaksi ihan se aito perus-Sullinger voi riittää
 
Viestejä
1 729
Vs: KP.com mock draft peli

Sullingeria ei varmasti tulla triplaamaan NBA:ssa, mutta onko NBA-pelaajien atleettisuus liikaa hänelle? Itse uskon, ettei Sullinger koskan nouse tähdeksi, mutta tulee olemaan solidi avarin mies vuosikausia Luis Scola -tyyliin.



Phoenix Sunsin joukkueen uudelleenrakentamiseen pureudutaan tarkemmin kauden päätyttyä, mutta nyt käydään nopeasti läpi joukkueen puutteita pelipaikoittain.

Nash on johtanut Sunsi pointin paikalta vuosikausia, mutta tänä kesänä liitto katkennee. Viime kauden kakkostakuri Sebastian Telfair paransi peliään koko kauden, mutta ei yksinkertaisesti ole aloitustason PG tässä liigassa. Pätevä back-up kumminkin. Kakkospaikalle Sunsilla ei ollut tällä kaudella 40-v. Michael Reddiä lukuunottamatta heittää ketään todellista SG:tä. Jared Dudley on kova tsemppari, mutta ei omaa kykyä luodaa omaa heittoaan, kuten nykypäivän shooting guardeilta vaaditaan.

Kolmospaikan vanha ja uskollinen Grant Hill saa toivottavasti jatkaa uraansa vihreämmillä niityillä ensi kaudella. Dudley siirtynee SF-paikan herraksi. Nelospaikka on riittävässä kuosissa - viime draftin 13. varaus Markieff Morris, ja puolustajana ja levypalloilijana kehittynyt Channing Frye ovat NBA-tason pelaajia.

2000-luvun puolivälissä Suns jahtasi sentteriä muuten valmiiseen joukkueeseensa. Nyt Sunsilla on Marcin Gortat, muttei minkäänlaista joukkuetta. Ironista, eikö? Sentterinpaikka on kunnossa, eikä jäljellä edes olisi ollut enää ketään miellyttäviä sentterioptioita.

Eli takakentälle haetaan vahvistusta. Pointeista Damian Lillard olisi ollut se kaveri, mutta meni jo. Paras jäljellä oleva vaihtoehto Kendall Marshall ei itseäni oikeen vakuuta. Kaikki Nash-vertaukset hänen osaltaan voidaan heittää mäkeen, sillä hyppyheitto ei todellakaan ole samalla tasolla. Näytti hyvältä tällä kaudella sen takia, että UNC:n joukkue oli ajoittain ylivoimainen.

Kakkospaikan vaihtoehdoista Austin Rivers on paperilla juuri sitä mitä Suns tarvitsee: loistava 1v1 pelaaja, hyvä heittäjä ja omaa erinomaisen työmoraalin. Raamit (6-4), atleettisuus ja puolustus eivät kuitenkaan kestä vertailua toiseen jäljellä olevaan kandidaattiin.

"With the 13th pick in the 2012 NBA draft, the Phoenix Suns select Jeremy Lamb from the University of Connecticut

UCONNin mestaruusjuoksua tuli fiilisteltyä toissa kaudella, ja Lamb oli Shabazz Napierin ohella suosikkini silloinkin. Tämä kausihan UCONNilta meni sitten ihan metsään lähes jokaisella osa-alueella. Arvostan itse isoja ja atleettisia takamiehiä, sillä se antaa mahdollisuuden takakentän kumppanille olla pienempi ja vähemmän fyysisempi.

Lamb on kohtuullisen pitkä (6-5), mutta siisteintä hänessä on uskomaton 7 jalan ja 1 tuuman wingspan. Jeremy osaa myös käyttää pitkiä hanskojaan hyödyksi. Suurimmat erot Riversiin verrattuna ovat, että Austin on parempi isolation-pelaaja, mutta Lamb on eri planeetalta puolustajana ja urheilijana. Lambin suurin kehityskohde on massan lisääminen, mutta esim. Kevin Durant on todistanut, että hentoisempikin kaveri pärjää Isossa Liigassa. Ilmeisesti varsin hiljainen ja vetäytyvä persoona, mutta Sunsissa on aina yksi liigan parhaista joukkuehengistä, joten Jeremy otettaisiin varmasti "porukkaan mukaan".

[11.11.11] Jeremy Lamb - 30 Points Vs Columbia (Complete Highlights)
1:20 :eek:

Suosikkilistani meni muuten näin:
1. Lamb
2. Lillard
3. Ross
4. Rivers
5. Jones III



[list type=decimal]
[*]New Orleans (Lepedi) - Anthony Davis
[*]Charlotte (Analyytikko The Game) - Andre Drummond
[*]Washington (Tipper) - Michael Kidd-Gilchrist
[*]Cleveland (Hack 'a' Shaq) - Bradley Beal
[*]Sacramento (Grammar) - Terence Ross
[*]Portland (Asiakeskustelija) - Damian Lillard
[*]Golden State (Bobby Brown) - Thomas Robinson
[*]Toronto (NCAA-Jukkka) - Harrison Barnes
[*]Detroit (Blomberg) - John Henson
[*]New Orleans (Lepedi) - Meyers Leonard
[*]Portland (Asiakeskustelija) - Tyler Zeller
[*]Milwaukee (Gheorghe) - Jared Sullinger
[*]Phoenix (Mokeski) - Jeremy Lamb
[*]Houston (GreenLight)
[*]Philadelphia (The Game)
[*]Houston (GreenLight)
[*]Dallas (JoKaFan)
[*]Minnesota (KoriJari)
[*]Orlando (insur)
[*]Denver (WoB)
[*]Boston (spud)
[*]Boston (spud)
[*]Atlanta (Bobby Brown)
[*]Cleveland (Hack 'a' Shaq)
[*]Memphis (Seisova paikka)
[*]Indiana (Hillomunkki)
[*]Miami (NCAA-Jukkka)
[*]Oklahoma City (Karismaattinen Donner)
[*]Chicago (Dreier)
[*]Golden State (Bobby Brown)
[/list]
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Mokeski sanoi:
Sullingeria ei varmasti tulla triplaamaan NBA:ssa, mutta onko NBA-pelaajien atleettisuus liikaa hänelle? Itse uskon, ettei Sullinger koskan nouse tähdeksi, mutta tulee olemaan solidi avarin mies vuosikausia Luis Scola -tyyliin.

Samaa mieltä. Solid avarin mies on näillä numeroilla jo hyvä.

Mokeski sanoi:
"With the 13th pick in the 2012 NBA draft, the Phoenix Suns select Jeremy Lamb from the University of Connecticut

Loistavaa! Erinomainen picki - ei vaan Phoenixiin vaan mihin tahansa. Lamb on näyttänyt NBA-pelaajalta freshman-kaudestaan lähtien. Tietysti ailahtelevaiset otteet ja kyvyttömyys ottaa joukkuettaan harteilleen suvereenina johtajana laskee hieman stockia, mutta UConn oli melkoisessa sekasotkussa viime kauden, ei vähiten Kemba Walkerin poissaolon vuoksi. Ja kuten monen muun osalla, täytyy muistaa että jätkä oli viime kaudella 19-vuotias. Lambilla on potentiaalia vaikka mihin, harvoja tämän draftin supertähtiainesta omaavia.
 
Viestejä
234
Vs: KP.com mock draft peli

Houston Rocketsin rosterista löytyy joka pelipaikalla pelaaja tai useampi, joiden taso vaihtelee välillä ''keskiverto NBA-peluri'' ja ''melkein All-Star''. Sen mukainen oli sijoituskin kaudella, kun joukkue jäi niukasti rannalle pleijareista. Houstonin GM Daryl Morey on jo pitkään kasannut joukkueeseen hyvää talenttia paketoidakseen ne todelliseen tähteen, mutta useista yrityksistä huolimatta vielä ei ole napannut. Olisko tänä kesänä vihdoin aika kypsä?

Tästä oletuksesta lähdetään liikkeelle, joten Raketit draftaavat ''paras pelaaja jäljellä'' -mentaliteetillä kaverin, joka voitaisiin sisällyttää mukaan isompaan kauppaan. Jos sopivaa treidiä ei kuitenkaan tänäkään kesänä synny, niin rookien pitäisi istua McHalen palettiin. Joten...

"With the 14th pick in the 2012 NBA draft, the Houston Rockets select Austin Rivers from Duke University.''

Rivers omaa huikean hyökkäysarsenaalin, joka on täysin NBA-valmis. Heittovoimaa löytyy kaaren takaa, mid-range game on hallussa, ensimmäinen askel on maailman parhaimpia ja viimeistely onnistuu korin läheisyydessä (pelaajatrafiikissa tosin välillä hankalampaa - isompi kenttä ja puolustuspään 3 sekunnin sääntö auttanevat asiaan). Riversillä ei pitäisi tulla mitään ongelmia hyökkäyspäässä ammattilaisurallaan, varsinkin tämän pick'n'roll pelaamisen hieman kehittyessä.

Isoimmat kysymykset ovat puolustuspäässä ja otteiden ailahtelevaisuudessa. Jos Docin poika pääsee voittavaan joukkueeseen ja hyvään valmennukseen, hänestä varmasti kehittyy keskiverto pakittaja eikä ole rasite joukkueelleen puolustuspäässä. Jos taas Riversin valitsee Washington tai Sacramento... Noh, toivotaan ettei näin pääse käymään.

Ailahtelevaisuuden laitan taas yliopistopallon ja hieman Coach K:n piikkiin. Rivers on parhaimmillaan päästessä 1-vs-1 tilanteissa haastamaan oman miehensä (mielellään ilman pallonskriiniä) ja näitä tilanteita tuli pelistä riippuen vaihteleva määrä Duken hyökkäyksissä. Tästä johtuen Austinilla itsekin tuntui olevan välillä vaikeaa päättää, milloin hyökätä ja milloin antaa ekstra passi vapaalle joukkuetoverille.

Joka tapauksessa odotan Riversistä All-Star tason peluria. Tällaista hyökkäyspään talenttia ei vaan yksinkertaisesti nähdä kovinkaan usein noin nuorella pelaajalla.
 
Viestejä
1 404
Vs: KP.com mock draft peli

"With the 15th pick in the 2012 NBA draft, the Philadelphia 76ers select Terrence Jones from the University of Kentucky.''


Perry Jones oli vielä saatavilla tässä vaiheessa ( :eek:) mutta päädyin kuitenkin kaimaan. Terrence on Perryä valmiimpi pelaaja ja tuo heti lisäarvoa Sixersille SF/PF paikoille. Voisi olettaa joko Iggyn tai Brandin lähtevän joten siitäkin syystä Terrence Jonesin kaltainen kahden pelipaikan hybridi on osuva valinta.

Kyseessä on erittäin monipuolinen pelaaja jonka pelistä ei suuria heikkouksia löydy. Pystyi Kentuckyssa parhaillaan dominoimaan pelejä, mutta toisaalta välillä katosi liikaa kuvasta. Jones ei ollut lahjakkaan joukkueen hyökkäyksen ykkösnimi, mutta 12.7ppg 7.2rpg ovat oikein mukavat tilastot tuossa seurassa ja NCAA lopputurnaus meni mieheltä nappiin. Pidän tätä kyllä melkoisena ryöstönä näinkin myöhäisellä vuorolla, mutta nähtäväksi jää miten Terrencen eväät riittävät isojen poikien pelissä. Näkemäni ja lukemani perusteella en kuitenkaan epäile hetkeäkään etteikö Jonesista kehittyisi hyödyllistä pelaajaa seuraavalle tasolle.

Vahvuudet: Pystyy haastamaan puolustajian niin naama kuin selkä korille päin. Urheilullisuus. Levypallot. Juoksee hyvin kenttää.

Heikkoudet: Ajoittainen epätasaisuus. Hidas hyppyheitto, joka tosin näytti uusimmassa pre draft workoutissa jo hieman paremmalta. Tweener vai mismatch?

NBA vertaus: Lamar Odom
 
Viestejä
234
Vs: KP.com mock draft peli

Houston jatkaa samalla linjalla.

"With the 16th pick in the 2012 NBA draft, the Houston Rockets select Perry Jones from Baylor University.''


Jones on melkoinen projekti ja tämän draft-kurssi on heilahdellut sen mukaisesti top3:sta ensimmäisen kierroksen keskivaiheille asti. Tällä vuorolla melkoisen low risk, high reward -valinta. Potentiaalia on vaikka millä mitalla fyysisten ominaisuuksien ollessa huippuluokkaa (pituus, ulottuvuus, atleeettisuus...), mutta hyökkäyspään taidot ovat viel hyvin hiomattomat. Asiantuntijat odottivat Jonesilta enemmän kehitystä tämän kahden Baylor-vuotensa aikana. Taitojen lisäksi hänen motivaatiotasoansa on useasti kyseenalaistettu (kuten usein isoilla miehillä) Jonesin vaikuttaessa kentällä välillä poissaolevalta ja haluttomalta. Mutta kuten sanottu, potentiaalia All-Stariksi asti ja tällä vuorolla melkoisen riskitön varaus.
 
Viestejä
16 284
Vs: KP.com mock draft peli

Mavericksillä on mielenkiintoinen kesä edessä. Joukkuetta tullaan uudistamaan rajusti. Cuban & co. ei ole tunnettu erinomaisesti Draft-valinnoistaan, mutta mielestäni tällä kertaa päteviä, "NBA ready"-pelaajia on 17th pickilläkin jäljellä ihan kivasti.

Valintaa tehdessä tuli mieleen kolme pelipaikkaa: PG, SG ja C. Dirk vie isoimmat minuutit 4-paikalla ja en millään usko, että Marionia amnestoidaan. Monipuolinen pelaaja ja etenkin monipuolinen puolustaja edelleen.

Uskon kuitenkin, että kesällä free agencyn kautta täytetään nuo vapaat avauksen pelipaikat. Näin ollen draftistä haetaan impact-pelaajaan tulemaan penkiltä parketille tehoilemaan ja sellaista, joka lähitulevaisuudessa ottaa paikan avauksessa vanhempien veteraanien tilalla. Pahoin uskon ja pelkään, että yksi suosikeistani, Jason Terry, ei enää Mavs-paitaa pue päälleen. Näin ollen Dallas hakee penkiltä tulevaan 6th man of the yeariä. Ja Draftistä löytyy yksi lupaava kaveri, joka on jo tottunut tähän rooliin...

"With the 17th pick in the 2012 NBA draft, the Dallas Mavericks select Dion Waiters from Syracuse University.''


Monet scoutit uskovat miehen pystyvään pelaamaan SG:n lisäksi myös PG:tä tulevaisuudessa. Skorata mies jo osaa. Nähtäväksi jää, miten mies osaa todella puolustaa 1 vs. 1, koska Cuse pääasiallisesti Coach Boeheim tuttua 2-3-paikkaa...

(EDIT: Muut vaihtoehtoni JÄLJELLÄ OLEVISTA olivat PG:t Kendall Marshall & Marquis Teague ja SG Tony Wroten. Ykkösvaihtoehtoni oli Terrance Ross.)
 
Viestejä
16 284
Vs: KP.com mock draft peli

Edelliseen vielä... Jos Mavs pystyy hankkimaan D-Willin, niin turhaa on hankkia Draftistä pointtia (Kidd jatkaisi ja toimisi back-upina). Toisaalta, jos D-Will menee ohi suun ja Nash mahdollisesti palaisi Dallasiin, niin Teague tai Marshall voisi olla hyvä veto, kun olisi erinomainen mentori, joka ei kuitenkaan pelaa liigaa kuin about 3 kautta.
 
Viestejä
1 729
Vs: KP.com mock draft peli

JoKaFan sanoi:
Edelliseen vielä... Jos Mavs pystyy hankkimaan D-Willin, niin turhaa on hankkia Draftistä pointtia (Kidd jatkaisi ja toimisi back-upina). Toisaalta, jos D-Will menee ohi suun ja Nash mahdollisesti palaisi Dallasiin, niin Teague tai Marshall voisi olla hyvä veto, kun olisi erinomainen mentori, joka ei kuitenkaan pelaa liigaa kuin about 3 kautta.

Draftihan on ennen free-agent -toimintaa, ja etukäteen tuskin voidaan olla varmoja tuleeko Williams vaiko ei, eikä siten voida varata Deronin päätöksen mukaan. Nopealla Dallasin rosterin läpivalaisulla jahtaisin itsekin tästä draftista nimenomaan Waitersia, Rossia ja myös Riversiä.

GreenLight sanoi:
"With the 14th pick in the 2012 NBA draft, the Houston Rockets select Austin Rivers from Duke University.''
GreenLight sanoi:
"With the 16th pick in the 2012 NBA draft, the Houston Rockets select Perry Jones from Baylor University.''

Miettikää nyt tätä rosteria ja sen järjetöntä syvyyttä:
PG: Lowry, Dragic
SG: Martin, Rivers, Lee
SF: Parsons, Budinger, Terrence Williams, Jones
PF: Scola, Patterson
C: Dalembert, Camby

13 pelaajaa, kaikki eivät mahtuisi edes pelaavaan kokoonpanoon! Nyt on ainakin muhkea kasa treidichippejä Rocketsilla.

[list type=decimal]
[*]New Orleans (Lepedi) - Anthony Davis
[*]Charlotte (Analyytikko The Game) - Andre Drummond
[*]Washington (Tipper) - Michael Kidd-Gilchrist
[*]Cleveland (Hack 'a' Shaq) - Bradley Beal
[*]Sacramento (Grammar) - Terence Ross
[*]Portland (Asiakeskustelija) - Damian Lillard
[*]Golden State (Bobby Brown) - Thomas Robinson
[*]Toronto (NCAA-Jukkka) - Harrison Barnes
[*]Detroit (Blomberg) - John Henson
[*]New Orleans (Lepedi) - Meyers Leonard
[*]Portland (Asiakeskustelija) - Tyler Zeller
[*]Milwaukee (Gheorghe) - Jared Sullinger
[*]Phoenix (Mokeski) - Jeremy Lamb
[*]Houston (GreenLight) - Austin Rivers
[*]Philadelphia (The Game) - Terrence Jones
[*]Houston (GreenLight) - Perry Jones III
[*]Dallas (JoKaFan) - Dion Waiters
[*]Minnesota (KoriJari)
[*]Orlando (insur)
[*]Denver (WoB)
[*]Boston (spud)
[*]Boston (spud)
[*]Atlanta (Bobby Brown)
[*]Cleveland (Hack 'a' Shaq)
[*]Memphis (Seisova paikka)
[*]Indiana (Hillomunkki)
[*]Miami (NCAA-Jukkka)
[*]Oklahoma City (Karismaattinen Donner)
[*]Chicago (Dreier)
[*]Golden State (Bobby Brown)
[/list]

Marshall valuu alaspäin, ottaako Minnesota taas pointin? ;)
 
Viestejä
16 284
Vs: KP.com mock draft peli

Mokeski sanoi:
Draftihan on ennen free-agent -toimintaa, ja etukäteen tuskin voidaan olla varmoja tuleeko Williams vaiko ei, eikä siten voida varata Deronin päätöksen mukaan.

Kyllä, tämä on tiedossa. Kunhan vaan itse mietin asiaa. SG-osastolla on monta peruspätevää pelaaja draftattavana. Pointtiosastolla taas Teague on omalla tavallaan raakile NBA-pointiksi. Marshall taas erinomainen pelinrakentaja, mutta heitossa ja fysiikassa (etenkin puolustuspäässä) on toivomisen varaa.

Luotan vielä siihenkin, että West jatkaa Mavseissä, joten periaatteessa kakkospointti D-Willin tullessa Kidd ja muuten Delonte.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

hyvä picki. Waitersia viedään dallasiin joissain mockeissakin.

Hei, tuosta parin päivän takaisesta varausvuorojen vaihdoista...tehdään niin että bobby brown pitää hawksinsa ja king james hoitaa miamin. Minä tyydyn seuraamaan lopun draftin sivusta.
 
Viestejä
176
Vs: KP.com mock draft peli

Jos olisin David Kahn niin silloin pointin draftaaminen olisi ainoa vaihtoehto ja Kendall Marshall olisi valintani. Ja vaikka Minnesotalla olikin viime kaudella kolme puhdasta pointti niin silti ne loppuivat kesken, kun kaikki loukkaantuivat. Mutta onneksi en siis ole Kahn, niin voin draftata jonkun muunkin.
Minnesotalla on tällä hetkellä siis pointin paikka tukossa ja SF paikallekkin on tungosta. PF:nä on Kevin Love joten paljoakaan minuutteja ei olisi sen paikan pelaajalle tarjolla. Sentterinä Nikola Pekovic menee vielä pari kautta, mutta SG paikalle ei oikein ole ketään luotettavaa ja sopivaa pelaajaa. Wesley Johnson väläytteli potentiaaliaan vielä rookie kaudellaan, mutta oli viime kaudella jo melkoinen floppi odotuksiin nähden. Johnson ei myöskään oikein tunnu sopivan Ricky Rubion rinnalle. Mielestäni Minnesota tarvitsi kakkospaikalle hyvän kaukoheittäjän, joka pystyisi myös puolustamaankin. Atleettisuuskaan ei olisi pahitteeksi. "Pidemmittä" puheitta...

"With the 18th pick in the 2012 NBA draft, the Minnesota Timberwolves select Doron Lamb from the University of Kentucky.''

Mietin pitkään Waitersin ja Lambin välillä, että kumman ottaisin, mutta onneksi JoKaFan vei minulta valinnan vaikeuden. Myös Evan Founier oli listaltani, mutta päätin kuitenkin ottaa ehkä sen vähän varmemman valinnan. Eniten päätöksessäni painoi se, että Lamb oli yliopistossa todella kova kaaren takaa, eikä tarvitse niin paljon palloa käsiinsä ollakseen tehokas. Sopii myös mielestäni parhaiten hyvää joukkueeseen, jossa ei tarvitse tehdä liikaa(=Kentucky ja Minnesota tulee ensi kaudella olemaan ihan hyvä joukkue). Minnesotassa Rubio, Ridnour ja Barea tulevat hoitamaan pointin hommat ja pallonkäsittelyn, joten Lamb voi keskittyä vain rooliinsa heittäjänä ja vapaita heitto paikkoja tulee varmasti, kun vastustaja tuplaa Lovea. Pystyy toki myös ratkaisuihin pallon kanssa sekä hyökkäämään korille, joka on iso plussa.
Puolustuksessa voi jäädä välillä vähän pieneksi ja heikoksi isompien kakkospaikan pelaajien kanssa, mutta korvaa näitä heikkouksiaan käsien pituudellaan, hyvällä jalkatyöllä ja kovalla yrittämisellä. Ja uskon, että Rubion ollessa kentällä voi Lamb puolustaa pointteja ja Rubio voi ainakin koonsa puolesta puolustaa 2-paikkaa.
Loppujen lopuksi siis Lamb kaikkein sopivin pelaaja Minnesotalle jäljellä olevista pelaajista. Ei ehkä paras, mutta ainakin omasta mielestäni kaikkein sopivin.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

DraftExpressillä on taidettu käydä urkkimassa tätä meidän peliä - niin paljon on niiden uusin mocki meidän pelin kaltainen. Esim. Lepedin napattua Leonard 10:llä, mies ponkaisi yhdeksän sijaa viikossa draftexpressissä. Kokonaisuudessaan 18 ekan pelaajan joukossa on meillä ja draftexpressissä täsmälleen saman jannut paitsi että meillä Marshall varaamatta ja Doron Lamb (minusta oikein hyvä picki - ja vielä parempi perustelu) mennyt.

http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2012/
 
Viestejä
1 729
Vs: KP.com mock draft peli

Saattahan se olla, että Bobby käy aina katselemassa foorumeita kirjautumattomana. Annetaan olla varauksen hänellä vaan, mutta jos ei ilmaannu pickiään aikataulussa tekemään Jukka saa varata Atlantan puolesta.

[list type=decimal]
[*]New Orleans (Lepedi) - Anthony Davis
[*]Charlotte (Analyytikko The Game) - Andre Drummond
[*]Washington (Tipper) - Michael Kidd-Gilchrist
[*]Cleveland (Hack 'a' Shaq) - Bradley Beal
[*]Sacramento (Grammar) - Terence Ross
[*]Portland (Asiakeskustelija) - Damian Lillard
[*]Golden State (Bobby Brown) - Thomas Robinson
[*]Toronto (NCAA-Jukkka) - Harrison Barnes
[*]Detroit (Blomberg) - John Henson
[*]New Orleans (Lepedi) - Meyers Leonard
[*]Portland (Asiakeskustelija) - Tyler Zeller
[*]Milwaukee (Gheorghe) - Jared Sullinger
[*]Phoenix (Mokeski) - Jeremy Lamb
[*]Houston (GreenLight) - Austin Rivers
[*]Philadelphia (The Game) - Terrence Jones
[*]Houston (GreenLight) - Perry Jones III
[*]Dallas (JoKaFan) - Dion Waiters
[*]Minnesota (KoriJari) - Doron Lamb
[*]Orlando (insur)
[*]Denver (WoB)
[*]Boston (spud)
[*]Boston (spud)
[*]Atlanta (Bobby Brown)
[*]Cleveland (Hack 'a' Shaq)
[*]Memphis (Seisova paikka)
[*]Indiana (Hillomunkki)
[*]Miami (NCAA-Jukkka)
[*]Oklahoma City (Karismaattinen Donner)
[*]Chicago (Dreier)
[*]Golden State (Bobby Brown)
[/list]

Orlando kellossa.
 
Viestejä
881
Vs: KP.com mock draft peli

"With the 19th pick in the 2012 NBA draft, the Orlando Magic select Kendall Marshall from North Carolina.''

Tällä hetkellä Magicin takamiesosastolla pointin virkaa toimittavat konkarit Jameer Nelson ja Chris Duhon. Kyseisten herrojen pelintekotaidoista kuluneella kaudella edes äiti ei voisi olla ylpeä. Marshall tarjoaa kohtuullisen pelimiehen tälle paikalle lisäämään kilpailua. Marshall myös ylipäätänsä yksi parhaista jäljelläolevista pelaajista, joten tässä ei kauheasti vikaan voida mennä. Dwight Howardilta Marshall oppii luonnetta ja NBA-pelaajan tavoille, joten kypsyysongelmat ovat mennyttä. Joo.

Marshall sopii Orlandon systeemiin, koska hänen ympärillään on Dwight Howard ja iso kasa ampujia kaaren takana. Tämän takia Marshallin ei ainakaan heti alkuun tarvitse venyttää omaa korinteko-osaamistaan ja hän pystyy siten keskittymään siihen mitä osaa; pitämään pallon varmasti hallussaan ja tekemään hyviä päätöksiä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös