Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Kuinka paljon rillataan?

  • LeBron James on MVP

    Ääniä: 1 4,5%
  • Kesällä...laitetaan Tapolaa menemään

    Ääniä: 7 31,8%
  • Miami Heat voittaa mestaruuden

    Ääniä: 5 22,7%
  • Kobe is done

    Ääniä: 9 40,9%

  • Äänestäjiä
    22
Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Kolme pelipäivää vikaa runkkarikiekkaa jäljellä. Katsotaanpa miten käy:

WAW > Mailman -> 11-2 ja 9-4

Achilles < Darkos -> 2-11 ja 5-8

Adonal > Taatila -> 8-5 ja 2-11

(Taatila ei taida saada viimeisen päivän pelejä, mutta siitä huolimatta tullee menemään todella tiukalle. Erittäin marginaalinen etu Adonalille, joka tällä hetkellä 40 pisteen takaa-ajoasemalla.)

spud > Alabama -> 5-8 ja 7-6

(Jack on loukkaantuneena, mutta Alabama ei silti saa loppuviikon aikana maksimissaan kuin 3-4 peliä enemmän plakkariin. Kun eroa on nyt 130 pistettä, niin maksimaalista onnistumista vaatisi Seisovan Paikan miehiltä. Toki Kevin Love voi tehdä sen vaikka yksin...)

Lajy > Mokeski -> 10-3 ja 5-8

(RIP Mokeski, liikaa loukkaantumisia viimeiselle viikolle. Huono tuuri.)

Sam Hoops < La Bambas -> 6-7 ja 8-5

(Ei riittänyt Samin vääntö)

Hustlas < Heldman -> 7-6 ja 6-7

(Hustlas kaatuu Gasolin ja Delfinon poissaoloihin)

1. WAW
2. Lajy
3. Mailman
4.-5. La Bambas/Adonal
6. - 7. Hustlas/Alabama
8. Sam Hoops (Heldman ulos samalla rekordilla)

Toki, jos Adonal sittenkin häviää Taatilalle, menevät sijat 5-7 ehkä uudestaan jakoon. En jaksa tarkistaa kesinäisiä. Tällä kaaviolla WAW kohtaisi välierässä joko Adonalin tai Bambasin (herkullinen paikka pojille "tupla tai kuitti" jallupullovetoon?), Hustlas etenisi välieriin Mailmanin kustannuksella ja LaJy vs. Alabamasta en osaisikaan sanoa mitään. Kuitenkin Hustlas vs. Alabama/LaJy.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

On kyllä tiukkoja ottelupareja, ei näistä uskalla vielä mennä sanomaan monestakaan. Mokeski is back in business 8]
 
Viestejä
1 729
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

6 pojon johto, ja kaverilla yksi peli enemmän jäljellä. Varsin kelpo suoritus ottaen huomioon, että kaksikko Stuckey-Ariza saa tällä viikolla kasaan yhteensä 21,5 pojoa +200 pisteen odotusarvoon nähden. Tästä tulee nyt sitten kolmas peräkkäinen viikko joka minun "olisi pitänyt voittaa..." Huonoa tuuria.

Ja kuten asiantuntijapiireissä tiedettiin, Big Al Jefferson mummonsa kuoleman jälkeen pisteitä 36 per peli.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Nyt näyttää aika varmalta lopputulokset (joku v oi toki tarkistaa):

Eli näin päättynee:

1. WAW
2. LaJy
3. Mailmans
4. L Hustlas (2-0 keskinäiset la bambas, adonal)
5. La Bambas (1-1)
6. Adonal (0-2)
7. Alabama
8. Sam Hoops

Eli voitan mestaruuden toisen kerran peräkkäin runkosarjan parhaalla rekordilla. Otetaan nämä säälipleijarit vielä päälle.

Pleijereissä siis:

WAW vs. Hoops

vs.

Hustlas vs. La Bambas

ja

LaJy vs. Alabama

vs.

Mailman vs. Adonal

Eli aktiiviset jatkossa miinus Sam Hoops, joka meni kauden läpi ilman treidiä ja tiputti Mokeskin jatkosta Mokeskin huonon tuurin ansiosta viimeisen kierroksen loukkaantumisten takia.

Ylempi kaavion osa selvästi se kovempi. 8] Saan vastaani välierissä joko hillittömässä 8 ottelun voittoputkessa olevan Hustlasin, tai "arkkivihollisen" La Bambasin.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Menipäs tiukaksi muutamin paikoin tämä viikko :D

La Bambas pelastui Tiny Nate Robinsonin viime hetken pistespurtin ansiosta nöyryytykseltä Sam Hoopsia vastaan ja seiskaseediltä.

spud hävisi viikkokisan viime sekunneilla King Jamesille. Your best just wasn't good enough against the king. 8]
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Kuntohuippu kohdillaan..

Ulkona: Gallo, Varejao

Day to day: Nene, Chandler, Jenkins

Slumpissa: Lebron, Wall, Monroe, Gee

--> noutajaa odotellaan ellei ihmeitä tapahdu!
 
Viestejä
16
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Synkältä näyttää myös täällä, mutta otetaan silti mallia MVP D.Rosesta ja mennään loppuun asti positiivisella mielellä.

"I think so," Rose responded to questions of whether or not he will return during the regular season.

Pekonkin poissaolon myötä joudun asettamaan playoffeihin rosterin, johon kuuluu ;D Derozan, Brandon Bass ja Randy Foye. Tuuria siis tarvitaan enemmän kuin koskaan. Viime hetken löydöltä JJ Hicksonilta vaaditaan huippusuorituksia ja Monta Ellisin pitäisi pystyä tykittämään neljä hyvää peliä putkeen ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

Vastaan asettuu Alabama, joka lähtee kierrokselle ehdottomana ennakkosuosikkina. Tarkemmin voisin match uppia ja muiden taisteluita katseskella huomenna.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Joo se näköjään heitti lohkovoittajat siideille 1 ja 2, joka on kyllä ihan jees vaikka en siihen etukäteen ollut varautunut.

Hustlas, La Bambas ja Adonal meni niin kuin pitikin, joten muuten ei huomautettavaa järjestyksessä. Myöhemmin pienet analyysit kaikista ottelupareista.
 
Viestejä
881
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

King James sanoi:
Joo se näköjään heitti lohkovoittajat siideille 1 ja 2, joka on kyllä ihan jees vaikka en siihen etukäteen ollut varautunut.

Hustlas, La Bambas ja Adonal meni niin kuin pitikin, joten muuten ei huomautettavaa järjestyksessä. Myöhemmin pienet analyysit kaikista ottelupareista.

Not cool, olin jo varautunut Mailmanin päihitykseen. Sen sijaan ensi viikolla onkin tiedossa Chris Paul Jared Dudley-Bowl Kottiia vastaan. Let's have a biased look-see:

CP3 DTD (4) vs. Isaiah Thomas (5)

CP3:lla joku pikkuvamma, mutta se ei tarkoittane yhtään mitään. Thomas hieman nostellut tasoaan viime aikoina tasaiseen 25+, joten pistetään tämä matchup äärimmäisen optimistisesti TASAN.

Ginobili (4) vs. Jordan Crawford (4)

San Antonen aikataulussa tällä viikolla mm. Cleveland, New Orleans ja Utah. Jossakin näissä matseissa Ginobili huilaa, koska Popo. Tästä syystä pistetään tämä matchup myös TASAN.

Iguodala (4) vs. Ilyasova (4)

Molemmilla pelaajilla kevyt slumputus meneillään viimeaikaisen loukkaantumisen ansiosta, mutta uskon Ilyasovan nousuun tässä kategoriassa. Toki Iggyltä voi tulla ihan mitä tahansa.. ADONAL +5

Duncan (4) vs. Frye (4)

Ainoastaan Popovich voi ratkaista minulle tämän matchupin. LaJy +15

Pau Gasol (4) vs. Andrew Bynum DTD (4)

Bynumilla nilkka tohjona, skipannee ainakin yhden pelin tulevalla viikolla. Otan silti hänen kanssaan riskin tässä tilanteessa. Pau ei osoita alkukauden nihkeilyn ja vehkeilyn merkkejä, vaan on takuuvarma 32+ suorittaja. LaJy +20

Jared Dudley (4) vs. Nic Batum (4)

Fantasykull*matchup #1. Kumpikin pelaajista osaa olla illasta toiseen joko täysin kujalla tai 35p. suorittaja. Dudley saa pientä benefittiä Grant Hillin loukkaantumisen johdosta, ja Batum ottaa hittiä arvostelutaulukossa, koska on ranskalainen. TASAN

Nowitzki (4) vs. Dwight Howard DTD (3) / Random Scrub (4)

Tässä tuleekin sitten tukkaan ihan kunnolla. Saksalainen vie matchupin riippumatta laitanko kehiin Gary Forbesin vai Brandan Wrightin. LaJy +35

Brandon Knight (4) vs. Mario Chalmers (4)

Jostain syystä mulle on joutunut kauden tärkeimpään matchuppiin rosteriin top 5 fantasy-inhokeistani kolme (Batum, Chalmers, Teague[bench]). Luotan kuitenkin South Beachin Super Marioon sen verran, että nykäisee tämän matchupin edes tasan. Stuckeyn vahvaa comebackia odotellessa. TASAN

Pikaisen laskutoimituksen jälkeen totesin, että fantasykausi taisi olla tässä. Jos Nate Robinson olisi lopettanut spedeilyn neljännellä neljänneksellä eilisessä Lakers-matsissa, pelaisin nyt alimiehitettyä Bambaasia vastaan ja olisi jopa mahdollisuus voittoon. Nyt Linsanityn mentyä alas vaikuttaisi vahvasti siltä että lähden HIFK:n seuraksi kesälomalle ensi viikolla. Kiitti kaudesta!

Jos nyt kuitenkin...

DirkFishing1.jpg
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Joo, ei tuosta missään mitään mainintaa ollut puoleen tai toiseen, mutta softa arpoi tuon lohkovoittohässäkän näköjään defaultina noin. Ei kai siinä, sinänsä ihan järkevää kun ne lohkot kerta oli. Ei tullut itellä mieleen sen jälkeen, kun playoffiennusteet näyttivät ettei lohkojaolla olisi merkitystä kokonaistilanteen kannalta. Asiasta ei kuitenkaan mitään varsinaista päätöstä oltu tehty puoleen tai toiseen, oli vain oletus oletusseedien pohjalta, joten eipä tuota nyt vaihtamaan lähdetä? Ihan järkeenkäypäähän tuo on, että lohkovoitosta palkitaan kärkiseedillä. Eihän tuosta toisesta kierroksestakaan satavarmuutta ole onko 1/8 vs 4/5 ja 2/7 vs 3/6 vai paras seed vs heikoin seed ja 2. paras vs. 2. heikoin. Sillä mennään mitä kone arpoo.

Jos vähän katsaistaisi ekan pleijeriviikon voimasuhteita:

insur tuossa kävi läpi Adonal vs. LaJya. Adonalillahan oli parhaat viikot 9-11 välillä, mutta muuten Kotti on ollut keskinäisessä vertailussa niskan päällä. insurilla kävi huono tuuri tuon CP3 - Howard vaihdon kanssa Howardin vammapelotteen takia, tosin muutenkin treidasi yhden pelin itselleen vähemmäksi. Bynum pelaa 100% varmasti, joten sieltä ei ongelmaa synny.

Kyllähän nuo vertailut väkisinkin kallistavat vaa'an LaJyn puolelle. Batum vs. Dudleyssa voi insur tehdä eroa, mutta muuten tuntuu olevan vahvasti LaJylle kallellaan matchupit.

Ennustus: Kottin LaJy jatkoon.

Mailmans vs. Alabama

No nyt on tasaista. Nyt on tasaista kyllä. Alabamalla pelin etu ja huippuvireinen Kevin Love. Toisaalta mies on ottamassa riskin nilkkansa teloneen Ryan Andersonin kanssa. Olisiko McGee sittenkin parempi valinta? PoorMans on loukkaantumisten takia joutunut kaivamaan syvältä vaihtopenkiltä ratkaisijoita, ja veikkaankin Hicksonin, Foyen ja DeRozanin suoritusten ratkaisevan paljon. Paljon on silti jossiteltavaa. Jos Love vetää 50 pojoa per peli, jos Ryan Anderson sitä ja jos Hickson tätä. Täysin kaikkien merkkien peli, mutta pitkälliset analyysini antavat jo aiemmin povaamani yllätysshokkivoiton Alabamalle.

Ennustus: Alabama jatkoon.


La Bambas vs. Hustlas

La Bambas on köysissä. Valinta viimeisen pelaajan osalta kävi Jenkinsin ja Byombon välillä, joten ei mikään rapia paikka. Lisäksi Nene on täysi kysymysmerkki pelikuntonsa osalta. Wall ja James slumpissa. Vastassa huikeassa voittoputkessa matkaava Hustlas, jonka joukkue suorittaa täysillä sylintereillä. Olen hieman yllättynyt, jos Hayward ei mahdu 4 pelillä kokoonpanoon. Tällä settingillä 2 peliä vähemmän kuin Bamballa. Bamba tarvitsee Wade-James-muut jytkypotentiaalin omaavat kumppanit osastolta totaalisen onnistumisen haastaakseen Hustlasin ja kompensoidakseen joukkueensa poissaolot. Todennäköisempi vaihtoehto on Hustlasin jyrääminen voittoon.

Ennustus: Hustlas jatkoon.

WAW vs. Sam's Hoops

Revanssimatsi alkukaudelta, jolloin Hoops aiheutti King Jamesille toisen kauden kahdesta tappiosta. Conley ja Irving DTD, joten tiukka paikka valintojen osalta.

PG: Ramon Sessions vs. Deron Williams

+60 Sam's Hoops

SG: James Harden vs. Brandon Rush

+40 WAW

SF: Kevin Durant vs. James Johnson

+90 WAW

PF: Drew Gooden vs. Elton Brand

+10 WAW

C: David Lee vs. LaMarcus Aldridge

+20 Sam Hoops

G: Klay Thompson vs. Lou Williams

TASAN

F/C: Andrea Bargnani vs. Gerald Wallace

Wallace ollut jytkypäällä, Bargs pelannut 30 tasolla. Annetaan +20 SAM HOOPS.

UTIL: Melo Anthony vs. Scola

Molemmilla 3 matsia. +20 WAW

-> 60 pojoa WAW:lle. Jätän penkille Kemban lisäksi molemmat DTD avauksen miehet, koska en halua ottaa mitään riskejä loukkaantumisten takia ja joukkue on rakennettu "Insurance Policy" periaatteella, eli ei 1-8 vaan 1-11 deepiksi. Näillä mennään ja katsotaan mihin se riittää!
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Kertoimet:

We Already Won 1.80
LaJy 3.00
Mailmans 8.00
Alabama 10.00
Adonal 20.00
Bambas 50.00
Hustlas 50.00
Sam Hoops 100.000
 
Viestejä
1 729
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Noilla kertoimilla Hustlas kiinni. Olenhan treidannut sinne puolet kaverin joukkueesta!
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Otan yhdellä jallupullolla itteni kiinni.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Keyser Söze sanoi:
Otan yhdellä jallupullolla itteni kiinni.

Ok veto kiinni. Jos WAW voittaa mestaruuden La Bambas maksaa King Jamesille jallupullon. Jos Söze voittaa jne. King James maksaa Sötselle jallupullon.
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

King James sanoi:
Ok veto kiinni. Jos WAW voittaa mestaruuden La Bambas maksaa King Jamesille jallupullon. Jos Söze voittaa jne. King James maksaa Sötselle jallupullon.
Eihän se näin mene! Kertoimen mukaan saan 50 jallupulloa..
 
Viestejä
563
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Alabaman Miehet saavat siis vastaansa yllättäen PoorMans Mailmanin. Alabamalle voitokkaassa runkosarjamatsissa kuten nytkin vastustaja kärsii loukkaantumisista ja pelialivoimasta, mutta tiukkaa on.

PG: Jrue Holiday (4) vs Randy Foye (4)
Holidayn koko kauden odottamaani tasoa ei vaan ole näkynyt. Foye on vireessä.
+5 Alabamalle

SG: Marcus Thornton (5) vs Monta Ellis (4)
Thornton on tasainen, mutta Ellisiltä voi odottaa mitä vain. Montan onnistuminen ratkaisee aika paljon koko ottelun kannalta.
+20 Alabamalle

SF: Rudy Gay (5) vs Paul Pierce (4)
Pierce on joukkueensa tavoin kovassa kunnossa.
+10 Alabamalle

PF: Kevin Love (3) vs Joakim Noah (3)
Lovella kevyt ohjelma ja kevyet vastustajat - tykitystä luvassa.
+60 Alabamalle

C: Spencer Hawes (4) vs Marcin Gortat (4)
Kuinka huono treidi oli Gortat-Hawes? Aika montakymmentä pistettä huono.
+50 Mailmanille

G: Jason Terry (4) vs DeMar DeRozan (4)
Terry vetää koko kauden jatkuneita 20+:n pelejä, DeRozanilla vähän parempaan potentiaalia.
+5 Mailmanille

F/C: Evan Turner (4) vs J.J. Hickson (4)
Turnerin pitäisi saada huonoimmassakin tapauksessa >60 pistettä, joten Anderson saa jäädä penkille parantelemaan nilkkaa. Toki nyt on kolme Phillyn jätkää kokoonpanossa, mikä ei tietysti ole erityisen hyvä juttu. Paljon riippuu Hicksonista, palaako tasolleen vai jytkyileekö lisää?
+30 Mailmanille

UTIL: Shannon Brown (4) vs Brandon Bass (4)
Viimeisimmän noston Brownin pitäisi olla suht turvallinen suorittaja ens viikolle. Tässä parissa voi tulla isojakin eroja.
+10 Alabamalle

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alabaman Miehet (33) vs PoorMans Mailman (31)
+20 Alabamalle
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Liian äkkiä tulee pleijarit omalle tiimille. Katsaus...

Wall vs. Felton

-Yhtä paljon pelejä. Felton vireessä, Wall ei. Wall kuitenkin lähtökohtaisesti Feltonia parempi.

Tasan

Wade vs. Lawson

-Pelin etu Wadella. Miamilla muistaakseni muutenkin kaikki pelit kotona, mikä todella hyvä juttu, koska vieraissa takkuaa. Molemmat tällä hetkellä hyvässä vireessä.

Bambas +30

James vs. Johnson

-Pelin etu Jamesilla. Pakko luottaa että kuningas palaa 40 pisteen kantaan. Lasketaan Johnsonille 30 pisteellä.

Bambas +70

Monroe vs. Millsap

-Molemmat ailahtelee hitosti ja saman verran pelejä.

Hustlas +10

Nene vs. Gasol

-Nenen loukkaantumisen ei pitäis olla kovin vakava, mutta uskon että huilaa yhden, kahden tai ehkä jopa useammankin pelin tällä viikolla. Parketilla ollessaan tehnyt Washingotnissa vakuuttavaa 30 jälkeä. Gasolilla viisi ottelua ja hyvässä +30 vireessä. Marcin jalat ei tunnetusti kestä kovia otteluohjelmia ja muutenkin pieni loukkaantuminen takana, joten pakko luottaa ainakin yhteen alle kympin peliin.

Hustlas +50

Robinson/Jenkins/Gee vs. Affalo/Matthews/Ibaka

Näyttääpä pahalta!:D Laitan todennäköisesti molemmat golden staten pelaajat kentälle, vaikka toistensa minuuteilla pelaavatkin. Millon pelaa Nate, millon Jenkins.. Minuutteja saadessaan molemmat takovat 30 pisteen tietämille, toisen jäädessä tällöin yleensä kymmeneen. Luotetaan siis yhteensä 40 pisteeseen per ilta. Geen heittoprosentti jossain alle 30 tietämissä viimeisiltä viikoilta. Josko sellaiseen 20 pisteeseen per ilta pääsisi kuitenkin. Sekä Affalo että Matthews ovat nauttineet loukkaantumisten ja rosterin tyhjennysten aikaansaamasta vastuun lisääntymisestä. Pelottavassa kunnossa ja pisteitäkin tulee sellainen 25-30 per ilta. Ibaka samassa kunnossa.

Hustlas +60

--> Hustlas jatkoon 20 pisteen turvin. Eli persästä lähdetään, mutta täysin kuollutta ei missään nimessä vedä. Paljon on loukkaantumisten ja Wall-Wade-James-Monroe-Nene viisikon varassa, se on sanomattakin selvää!
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Sam Hoops aloittaa tietenkin Scolan 50 pisteen jytkyllä heti kärkeen. 8]

Vaikea viikko taitaa olla tulossa, Durant jäi heti kärkeen alle 30 fantasypojon.
 
Viestejä
563
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Ensimmäisenä yönä Mailman pelasi omien laskelmieni mukaan tasollaan, mutta Alabama alakanttiin. Jos paperilla eroa oli meikäläiselle 20 pinnaa, niin yön +40-tuloksen ansiosta Mailmanilla on nyt laskennallisesti 20 pinnan etu. Jos Thornton pystyy pelaamaan täysipainoisesti loppuviikon, ei älytöntä hätää kuitenkaan vielä ole.

Muissa pareissa Hustlasin, Adonalin ja Sam Hoopsin pelaajat aloittivat vahvasti.
 
Viestejä
16
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Pakko olla tyytyväinen jo siihen, ettei kierrosta hävitty ensimmäisenä yönä. Love ei jytkyttänyt, Gay pelasi heikosti ja Thornton joutui jättämään pelin kesken jonkun loukkaantumisen takia. Itselläni taas Foye pelasi unelma pelin 38,5 fp (tosin 8 kolkilla tuo on aika heikko suoritus, kun pelkistä kolkeista kerääntyy 36fp), Noah pelasi vahvasti ja Ellis ei ollut paska. Hickson sen sijaan petti pahasti.

Arvotaan nyt viikon oletettu tulos:

Foye (4) vs. Holiday (4)
- Foye on hyvässä vedossa ja aloittikin vahvasti, tosin voi jäädä alle kymppiin koska vaan. Toivotaan että Paulin lievä loukkaantuminen tuo apuja. Holiday taas pelaa aikamoista vuoristorataa.

Hyvän alun turvin kotiinpäin +10p

Ellis(4) vs. Thornton(5)
- Molemmat olivat jo kerran tulessa, molemmat ovat äärimmäisen ailahtelevia. Ellis ollut lähes täyttä kuraa treidin jälkeen, kun taas Thornton otti osumaa viime pelissä. Markuksen viikon pelattujen pelien määrä näyttelee varmasti suurta osaa lopputuloksessa, mutta arvioidaan tulos niin, että loput pelit pelataan.
Alabama +10

Pierce(4) vs. Gay(5)
- Pierce on ollut kovassa vedossa, mutta viikon vastukset ovat hankalia (SA, Chi, Ind, Phi). Gayn paras vire on hieman laantunut Randolphin paluun myötä, mutta tehoja on silti syntynyt. Vaikka Gayn eka peli meni heikosti niin yhden pelin turvin..
Alabama +15

Noah(3) vs. Love(3)
- Loven vire on ollut toisesta maailmasta, joten pienikin torjunta voitto oli plussaa. Onneksi miehellä on viikolle vain kolme peliä, kuin on myös ikävä kyllä Noahilla. Ensimmäinen yö meni Noahille 0,8 fp, mutta Love saattaa räjähtää koska vain.
Alabama +40

Gortat(4) vs. Hawes(4)
-Vihdoinkin paikka iskeä. Hammerin harteilla on suuret odotukset, eikä alle 120fp:n alle ole varaa jäädä. Hawesille arvotaan pahan ohjelman takia ainoastaan 80fp.
Mail +40

Derozan(4) vs. Terry(4)
- Derozan. Huonosti menee jos miehelle joutuu jakamaan vastuuta, eikä tämä ole edes käänteispsykologiaa. Tavoitteena torjuntavoitto.
Alabama +20

Hickson(4) vs. Turner(4)
- Tästä parista tarvittaisiin voitto, mutta Hickson epäonnistui ensimmäisenä yönä. Ei auta kuin toivoa Turnerille huonoa menestystä. Hickson on pelannut niin vähän, että paria on vaikea arvioida.
Mail +15

Bass(4) vs. Brown(4)
- Bass toivottavasti tiputtaa tasaisesti 80 pisteen maastoon, Brown on taas minulle täysin arvoitus. Numeroita tuijottamalla..
Mail +15

Ekasta yön taistelusta huolimatta arviot ynnäilemällä Alabamalle +5. Jännitetään ja toivotaan.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös