Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2013 - 2014: True Grit

Totta kai Boozerin "trade value" on ihan toista luokkaa kun sopimuksen päättyminen lähestyy. Lähinnä kyse on tosiaan vaan siitä, tulisiko paluupostissa oikeasti mitään sellaista, mikä auttaisi Bullsin eteenpäin. Sitäpaitsi suurin riski näissä treidihaaveissa on nähdäkseni se, että Chicago päätyy roikottamaan Boozeria kauppatavarana ensi kauden treididedikseen asti, jolloin nyt kesällä jouduttaisiin passaamaan sekä Melon että Miroticin kohdalla.

Jos vaihtoehtoina on a) amnestoidaan Boozer, saadaan jotain hyödyllistä (Melo/Mirotic) tai b) treidataan Boozer ja saadaan "ehkä jotain" mutta samalla Melo menee ohi ja Miroticin odotusaika jatkuu vuodella, niin valitsen kyllä edellisen. Vaikka olenkin varma että Reinsdorf tykkäisi enemmän jälkimmäisestä.

Täytyy vaan toivoa että Chicagolla on joku ässä hihassa kun menivät kirjaamaan noita trade chippejä runkosarjan lopulla.
 
Viestejä
941
Chicago Bulls 2014-15

Kun tätä Bucks-Bulls -peliä katsoo niin ei näytä edes kovin huonolta Chicago. Leveä, laaja materiaali, useampi pelaaja joka pystyy ratkaisemaan hyökkäyspäässä (ja näitä on myös penkillä!), Butler taas hieman kehittyneempi ja rohkeampi, Pau istuu varsinkin Rosen ja Joakimin kanssa hyvin kentälle. Nyt jos vain Thibs uskaltaisi antaa tähän malliin roolia myös kauden aikana niin Bulls voi olla aika kova pala suurimmalle osalle joukkueista. Ja ei tuo Miroticin poekakaan ihan susipaska ole. Innolla odottaen Cavs-Bulls -matseja.
 
Viestejä
407
Vs: Chicago Bulls 2013 - 2014: True Grit

Kolmosvitjassa vielä Snell ja A. Brooks. Snell kuitenkin pelasi kesäliigamatsit ihan hyvin, joten hyvä korvaaja loukkaantumisiin.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2013 - 2014: True Grit

Kolmen pelin perusteella voinee sanoa jo muutamia huomioita uusista kasvoista.

Pau Gasol: Gasol tuli avauksen PF:ksi Boozerin paikalle (alle puoleen hintaan), joten verrataanpa häneen. Yhdistäviä tekijöitä näille herroille on kehno pick'n'roll- ja apupuolustus ja toisaalta melko hyvä midrange-heittokäsi. Gasol on kuitenkin 1vs1-puolustajana aivan eri luokkaa, ja ainakin preseason-höntsissä on pitänyt paikkansa low postissa erinomaisesti. Kolmessa matsissa Gasolille on kertynyt 8 blokkia, mikä on aika suuri ero Boozerin viime kauden 0,3 blokkiin per peli. Hyökkäyspäässä taas Gasol on erinomainen syöttäjä ja toisin kuin Boozer, pystyy pelaamaan selkä korille päin mikä pakottaa vastustajan tuplauksiin. Jos Boozer oli musta aukko, Gasol tuo ihan eri tavalla tilaa hyökkäykseen. Iso parannus.

Doug McDermott: Rookie on aloittanut kohtalaisen hyvin. Heitto lähtee nopeasti ja tarkasti. Bulls on pelannut Dougille paljon samoja skriinijuoksusettejä kuin aikoinaan Korverille, melko vaihtelevin tuloksin. Tässä tosin pitää huomioida että Korver on tässä liigan parhaimpia. Erona Korveriin McDermott pystyy kuitenkin pistämään palloa lattiaan, ajamaan korille ja syöttämään sieltä ulos. On ollut ilo nähdä miten vastustajien puolustus joutuu reagoimaan Dougin liikkeeseen ja miten paljon tämä voi luoda tilaa muille. Myös puolustuspäässä efortti on ollut kovaa eikä jälki ole ollut ollenkaan niin huonoa kuin draftin alla peloteltiin. Nyt on tietty aivan liian aikaista sanoa, mutta itse en pitäisi mitenkään mahdottomana että Doug syrjäyttäisi Dunleavyn avauksessa jossain vaiheessa kautta. Thibs lienee kuitenkin eri mieltä.

Nikola Mirotic: Teki Washingtonia vastaan 17 pinnaa todella kovilla yksilösuorituksilla, mutta tämän jälkeen on näyttänyt ihan eri mieheltä ja on pelannut vikat kaksi peliä vailla itseluottamuksen häivää. Mies on jättänyt lukemattomia vapaita heittoja ottamatta, ja näitä on aina seurannut yksi pomppu ja pallo käteen ja mitäs sitten tehdään -tilanne. Positiivisena voidaan kuitenkin pitää hyvää liikkumista ja kovaa yritystä puolustuspäässä, mikä toi Bucksia vastaan 3 blokkia ja 2 riistoa 16 minuutissa. Tältä osin Mirotic näyttäisi sopivan Bullsin muottiin todella hyvin. Potentiaalia ja taitoa on, joten mielenkiinnolla odotetaan.

Aaron Brooks: Kevytversio Nate Robinsonista. Räjähtävä, todella nopea, taitava pallonkäsittelijä, ajautuu ahtaisiin paikkoihin ja ottaa hirveällä itseluottamuksella vaikeita heittoja jotka saattavat kuitenkin mennä silloin tällöin sisään. Ei tämän miehen varaan voi oikein laskea mitään, mutta näin muutaman pelin jälkeen voin jo jotenkin ymmärtää, miten Brooks mätti viisi vuotta sitten Houstonissa isommassa roolissa melkein 20 pinnaa per peli (keskinkertaisilla prosenteilla toki). Bulls-foorumeilla jo todettiinkin että ehkä oli ihan hyvä ettei DJ Augustiniin tuhlattu rahaa, kun tämän tason kakkos/kolmospointteja on liiga pullollaan. Brooks maksoi kolmanneksen siitä mitä Augustin maksaa nyt Detroitille...

Solomon Jones: Preseason-rotaation 12. mies on näyttänyt siltä, että on ihan väärässä liigassa. Tuskin tullaan paljoa näkemään.

Tony Snellistä todettakoon vielä, että jos Brooks ja McDermott pelaavat edes välttävästi, Snell ei liene vakiorotaatiossa mukana (koska Hinrich on kakkos- ja McDermott kolmospaikalla). Kesäliigassa näytti toki hyvältä ja potentiaalia luulisi olevan, mutta Tony kaipaisi lisää atleettisuutta ja parempaa heittokättä. Snell väläytteli hetkittäin viime kaudella ja jossain vaiheessa jo toivoin että hänestä voisi tulla seuraava Jimmy Butler, mutta luulenpa että Snell todennäköisemmin treidataan pois ennemmin tai myöhemmin.

Täällä joku kesällä nillitti että Bullsin etukenttä on jotenkin liian täynnä, mutta minusta tämä on näyttänyt melko kivalta. Gibson ja Gasol voivat molemmat pelata sekä nelos- että vitospaikoilla, minkä ansiosta etukentän nelikkoa voi peluuttaa aika kivasti ristiin. Tässä on nyt todellakin mahdollisuus siihen että Noah (ja sen puoleen Gasol) pelaisivat vain vähän yli tai alle 30 minsaa per peli, mistä Gibsonille jäisi jotain 25 ja Miroticille 10-15. Ehkä tällä kuormituksella miehet olisivat pleijareissa jopa ehjänä.

Edit: Ai niin, siellä pelaa myös joku Derrick Rose. Täytyy sanoa että oli Chicagon onni, että Rose pääsi ottamaan tatsia MM-kisoihin. Nyt heitto uppoaa jo kohtalaisesti, räjähtävyys on tallella ja Bucksia vastaan näytti siltä että Rose pääsi vapariviivalle oikeastaan aina kun huvitti. Askel kerrallaan mennään.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2014 - 2015

Ensi yönä mennään! Kaudenavajaisanalyysit on hoidettu mainiosti esim. täällä joten en mene syvällisyyksiin. Muutama pointti kuitenkin.

Palikat:
PG: Rose, Hinrich, Brooks
SG: Butler, (Hinrich), Snell
SF: Dunleavy, McDermott
PF: Gasol, Gibson, Mirotic
C: Noah, (Gibson)
Kannustamassa: Mohammed, Bairstow, Moore

Keskeisiä kysymyksiä:

1. Kestävätkö pelaajat? Aloitusviisikosta Rose, Gasol ja Noah ovat kaikki olleet enemmän tai vähemmän klesana viime vuosina. Noah toipuu sitäpaitsi edelleen kesän polvileikkauksesta ja Rose on näin fanin näkökulmasta kävelevä aikapommi. Huhujen mukaan Noah ja Rose tulevat vetelemään ainakin alkukaudesta max 32 minuuttia per peli, mikä toivottavasti auttaa ehjänä pysymisessä.
Bullsille jotenkin kuvaavaa on, että joukkueen preseasonin paras pelaaja Jimmy Butler loukkasi peukalonsa katkaistessaan syöttöä 10 päivää sitten ja on edelleen toistaiseksi sivussa (oikeasti: onko kukaan teistä joskus saanut pallon sormille niin kovaa että toipumiseen menee viikkoja?). Realistina pidän oikeastaan ihan todennäköisenä, että tästä kaudesta tulee taas parin viime vuoden kaltainen selviytymistaistelu.

2. Peluutus? Jos jannut pysyvätkin kasassa, on hyvin kiinnostavaa seurata miten Thibs tulee tätä porukkaa peluuttamaan. Takakentän osalta homma on sinänsä selvä: avausviisikosta ekana vaihtoon tulee Rose ja tilalle pointiksi tulee Hinrich. Jossain vaiheessa Brooks ottaa Butlerin vaihtoon ja Hinrich siirtyy SG:ksi. McDermott lepuuttaa Dunleavya ja Snell nähdään kentällä vain jos joku edellämainituista loukkaantuu tai on virhevaikeuksissa. Snell pelasi preseasonilla kammottavan huonosti joten ehkä hyvä näin.
Isompi kysymys on sitten etukenttä. Preseasonilla Gasol puolusti yleensä vastustajan sentteriä, jolloin Noah joutui säntäilemään ympäri kenttää näiden nykyajan stretch-nelosten perässä. Minusta tämä on suoraan sanoen Noahin väärinkäyttöä. Kakkosvitjassa sitten Mirotic on alimittainen nelonen ja Gibson alimittainen vitonen. Gibson pärjää puolustuspäässä isompiakin vastaan, mutta preseasonilla oli välillä karmeaa katsoa hänen hakkaavan hyökkäyksessä päätään milloin kenenkin isomman ja painavamman sentterin rintaan.
Hirveän helppo vastaus tähän olisi se, että pantaisiin Gibson aloittamaan nelospaikalla (kuten jo ennen Boozerin lähtöä oli sovittukin), mutta minkäs teet kun suuri stara länsirannikolta on tullut kehiin ja aloitusviisikon paikka on hänelle avokätisesti luvattu. Yhtä kaikki: vaikka aloitusviisikko olisikin kiveen hakattu, ristiinpeluutusta tullaan silti varmasti näkemään ja etukentän monipuolisuus voi olla yksi joukkueen suurista vahvuuksista.

3. Rookiet? Thibodeaun Bullseissa ei ole ollut tapana, että yksikään tulokas olisi ns. vakirotaatiossa mukana. Nyt niitä on kaksi. Sanomattakin on selvää, että kauden menestykseen tulee olennaisesti vaikuttamaan se, miten McDermott ja Mirotic pelaavat. Potentiaalia on molemmissa, mutta preseasonin perusteella kummankaan kohdalla on turha odottaa mitään pikavoittoja. Jäämme seuraamaan kehitystä.

Ennustus: tähän asti näkemäni perusteella en suoraan sanoen pysty odottamaan tältä poppoolta vielä suuria ihmeitä. Mikäli miehet ovat terveinä, realistinen katto kulkee nähdäkseni ECF:ssä. Kaikki siitä eteenpäin olisi jo todellista ylisuorittamista. Mikäli isoja loukkaantumisia tulee, varsinkin Rose/Noah/Butler-osastolle, on 1st round exit jälleen ihan todennäköinen skenaario.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2014 - 2015

No niin. Ei voi ehkä sanoa tosipelien alkaneen vieläkään, mutta ihan kelpo kauden avaus. Knicks oli aivan järkyttävän huono joukkue ja ihmettelen suuresti, jos tuolla porukalla ja puolustuksella mennään lähellekään pleijareita tällä kaudella. Carmelo puolestaan näytti ihan konkreettisesti sen, miksi minä en ollut alun perinkään kovin innoissani hänen kirjaamisestaan niillä summilla, mitä Bullsin olisi pitänyt pistää likoon. Perseilyä ja uinumista puolustuksessa, vaikeita ratkaisuja hyökkäyspäässä, lopputuloksena heitot 5/13 ja 14 pinnaa + 3 menetystä MIKE DUNLEAVYA vastaan.

Cavs perjantaina.
 

L.S

Viestejä
826
Vs: Chicago Bulls 2014 - 2015

Dreier sanoi:
(oikeasti: onko kukaan teistä joskus saanut pallon sormille niin kovaa että toipumiseen menee viikkoja?)

Saattaa olla, että oli retorinen kysymys, mutta pakko vastata silti. Itelläni lähti tossa jokunen vuosi sitte pala irti nivelestä suunnilleen tollasessa tilanteessa ja kyllähän siinä meni useempi kuukauskin.
 
Viestejä
407
Vs: Chicago Bulls 2014 - 2015

Knicks pelissä alku oli tahmeaa, mutta sitten lähti koneet käyntiin. Erinomaista syöttelyä ja Gibsonilta ja Gasolilta aika miehekästä jynssäämistä korinalta.

Rose otti vielä iisisti, ainakin pakissa. Larkin pari kertaa livahti ohi, kun ei ollut hereillä. Ihan sama!

Snell ei ole saanut kesäliiga itseluottamusta siirrettyä harkkapeleihin ja tosipeleihin. Gibsonkin pelasi mielestäni vähän vaikeat harkkapelit, mutta olihan se vanha osaaminen tallessa.

McBuckets pelasi yllättävänkin hyvällä luottamuksella. Thibs jaksoi rääkyä 30 pinnan erollakin.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2014 - 2015

Olipas kirvelevä tappio Clevelandia vastaan. Sinänsä tästä ei viisastuttu yhtään: jos kolmesta tärkeimmästä pelaajasta puuttuu kaksi, lopputuloksena on "good job, good effort" ja tappio vaikka jäljellä olevat pelaisivatkin kykyjensä äärirajoilla.

Erityisen positiivista tässä oli kuitenkin a) Kirk Hinrichin sankariteot 4. neljänneksellä ja etenkin b) Tony Snell. Kun James oli vienyt Dunleavya ja Irving Brooksia mennen tullen koko illan, Snell sai edes jonkinlaista otetta molempiin. James näytti neljännellä jaksolla jopa väsyneeltä Snellin otteessa. Ei Snell nyt mikään Butler ole, mutta ehkä hänelle voi sittenkin olla käyttöä tällä kaudella.

Butlerista puheen ollen, Jimmy torjui eilen Bullsin viimeisen tarjouksen jatkosopparista. Huhujen mukaan Bulls tarjosi "multi-year" diiliä suunnilleen 11 miltsiä per vuosi. Toisen huhun mukaan Butlerin leiri olisi hakenut jotain 4v/48M tason sopimusta. Mikäli tämä pitää paikkansa, Bullsin olisi ilman muuta pitänyt maksaa. Butler on liigan parhaimpia perimeter puolustajia ja hän voi tulevaisuudessa hyvinkin latoa 15+ pinnaa per peli. Jos kolmoset alkavat vielä pudota, Jimmy on all-star-tason pelaaja. Nyt Bulls on oikeastaan tilanteessa, jossa se ei voi mitenkään voittaa: jos Butler pelaa hyvän kauden, tai ylipäätään paremman kuin viime vuonna, ei ole mitenkään vaikea kuvitella etteikö joku liigan 29 muusta joukkueesta heittäisi pöytään 15+ miltsiä vuodessa, varsinkin jos uuden TV-diilin ansiosta palkkakatto nousee parillakymmenellä miljoonalla kaudeen 2016-17 mennessä. Siinähän sitten nähdään, millä innolla Reinsdorf lähtee matchaamaan.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2014 - 2015

No niin. Rose ulkona, Gasol ulkona, Hinrich ulkona, ja viime yönä Gibson liittyi jonon jatkeeksi. Portlandia vastaan Bulls pyöritti kentällä sellaistakin viisikkoa kuin Moore-Snell-McDermott-Mirotic-Mohammed. Siinä on kolme miestä, joita ei pitänyt pahemmin näkyä kentällä tällä kaudella.

No, tähän on totuttu. Ainakin Mirotic ja McDermott saavat nyt vastuuta ja voivat keräillä itseluottamusta tulevaa varten.
 
Viestejä
407
Vs: Chicago Bulls 2014 - 2015

Muutenhan pelit ovat olleet ihan ok paitsi puolustus vuotaa lähes jatkuvasti. Vastakohtana taas top-10 offense PPG.
Ihan kiva nyt, että rookiet saa peliaikaa, joista varsinkin McBuckets aloittanut kovin vaisusti.

Pelit Kingsiä ja Portlandia ovat olleet aikamoista tervanjuontia.

Onneksi kausi on vasta alussa. Ilmeisesti Bulls hommaa Will Bynumin tai Mike James maanantainan pelin jälkeen, kun Rose ei pelaa.
 
Viestejä
941
Vs: Chicago Bulls 2014 - 2015

http://www.businessinsider.com/jimmy-butler-went-all-summer-without-cable-and-internet-to-train-more-2014-11

The Chicago Bulls are a solid 9-5 this season, despite Derrick Rose once again missing games with injuries.

Fourth-year wing Jimmy Butler has emerged as the Bulls' best player. Butler is posting career-highs of 20.8 points on 49.7% shooting with 5.8 rebounds and 3.3 assists per game. He's also playing an absurd 39 minutes per game.

Butler was ready for a breakout season this year. In a profile on Butler from Sports Illustrated's Ben Golliver, Butler said he went the entire summer without cable and Internet so he would be forced to work out more:

Butler and his friends rented a house for the summer so that they could spend time together, but he says he purposefully chose not to furnish it.

“I wanted to be so good at the game that we didn’t have cable, we didn’t have the Internet,” he recalled. “Whenever we got bored, all we would do is go to the gym. We’d eat, sleep and go to the gym. We’d go three times a day because we didn’t have anything else to do. We were sitting on the couch, looking at each other, saying, ‘What the hell are we going to do all day?’”

Butler struggled last season, shooting just 39% from the field, 28% from three-point range, and posting a 13.5 PER, which is below the league-average 15. Butler also played extended minutes last season — 38 per game — but says he wasn't physically right: “I was hurt, I was moving sluggishly, I was heavier.”

This season, Butler says he's down 12 pounds from last year after he had previously tried to bulk up to guard bigger players. His offseason regimen included 7 a.m.-to 8-p.m. days, lifting, running on the track, doing individual skills work, yoga, Pilates, and breaks for meals and a nap.

Butler will be a restricted free agent this summer after turning down a four-year, $40-million extension from the Bulls. At the rate he's going, he may very well trump that offer, thus dignifying a strict offseason

Ei varmasti ensimmäinen eikä viimeinen joka puhuu moisia, mutta on tässä kaverissa jotain todella omalaatuista. Toivottavasti pysyy chicagossa, sopii thibsin pelityyliin (terveenä) oikein hyvin.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2014 - 2015

Jep. Butler on ollut loukkaantumisten varjostaman alkukauden ehdoton valopilkku. On todella vaikea sanoa, kuinka korkealla tämän 25-vuotiaan katto on. Viime kaudella Jimmy oli lähinnä kova puolustaja joka teki hustlauskoreilla ja heikoilla prosenteilla 13 pinnaa per peli. Yhden ilmeisen työteliään kesän aikana arsenaaliin on tullut mm:

-post-muuvit, mukaanlukien satunnainen MJ-kääntöhypäri
-terävät haastot ja korilleajot (liigan neljänneksi paras 8,8 FTA, joista 83% sisään)
-käsittämättömän hyvä viimeistely korin alta ja parantunut hypäri, joiden ansiosta prosentit nousseet (40 -> 50% fg), vaikkei kolmoset uppoa vieläkään

Ne muutamat kerrat tällä kaudella, kun on saanut nähdä vajaakuntoisen Rosen ja Butlerin pelaavan yhdessä, ovat olleet hienoa katseltavaa. Väitän että terveenä pelatessaan Bullsin avausviisikko on hyökkäyspotentiaaliltaan hyvin lähellä Cavsin vastaavaa. Valitettavasti Bullsin pelien seuraaminen on edelleenkin jatkuvaa trilleriä, kun jokaisen lattialle kaatuneen pelaajan kohdalla pitää pelätä, nouseeko se sieltä enää.

Vielä enemmän valitettavasti Butler pelaa hyvin todennäköisesti viimeistä kauttaan Bullsissa, koska yksi liigan parhaiten tuottavista joukkueista ei tykkää maksaa hyville pelaajille palkkaa.
 
Viestejä
7 416
Vs: Chicago Bulls 2014 - 2015

Eilisen ottelun uusintaa katsoessa täytyy nostaa hattua Chicagon kotiselostajille. Kavereilla on poikkeuksellisen neutraali ja rakentava lähestymistapa pelaajien suorituksiin ja tuomareiden vihellyksiin.
 
Viestejä
941
Vs: Chicago Bulls 2014 - 2015

Statline of the night -ketjussa oli juttua Asikista ja siitä miten asik-gaten aikaan Chicagolla oli turhan paljon potentiaalisia ison minuutin korinaluspelaajia. Nyt kun Gibson on ollut sivussa niin lo and behold, Nikola Mirotic on ottanut vakuuttavasti Tajin paikan rotaatiossa. Viimeiset 6 peliä 10,8pts/8lev/1,7blk 26,1 minuutissa (harva keltanokka on saanut tuollaisia minuutteja Thibsin joukkueessa edes toisen pelaajan loukkaantumisen takia!). Hieman tulee Toni Kukoc mieleen vaikka tykkääkin olla lähempänä koria. Mukavan monipuolinen ja crafty pelaaja.

Viime yönä jälleen tyylikäs 11pts/12lev 28 minuutissa.

Chicagolla tuntuu olevan nyt aika hyvin assetteja joista rakentaa vaikka minkälaista joukkuetta.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2014 - 2015

Ailahtelevan alun jälkeen Mirotic on tosiaan ollut iloinen yllätys. Gasolin, Noahin ja Gibsonin viedessä isot minuutit Miroticille ei herunut aluksi minuutteja juuri lainkaan, mutta olihan se tiedossa että noin loukkaantumisherkkä etukenttä toisi myös Miroticille vastuuta. Tässä on toki auttanut se, että seuraavat isot penkkijampat Bairstow ja Mohammed ovat jo sitten sillä tasolla, että Thibs pistää mieluummin vaikka Hinrichin sentteriksi.

Pahoin silti pelkään, että Gibsonin palatessa Miroticin minuutit putoavat taas. Varsinkin siksi, että puolustuksessa mies on heikko lenkki, jota nopeammat, atleettisemmat PF:t käyttävät säälimättä hyväkseen, ja tästä Thibs ei tunnetusti tykkää. Mirotic kuitenkin tsemppaa hyvin ja kerää fysiikkaansa nähden hämmästyttävän määrän levypalloja ja blokkeja. Ärsyttävänä piirteenä Mirotic ottaa hirveästi tyhmiä pikkukontaktivirheitä varsinkin heittotilanteissa, mutta mies selvästi vasta totuttelee NBA:n tuomarilinjaan ja sen hyväksikäyttäjiin. Tämä korjaantunee vielä.

Hyökkäyksessä tehot ovat olleet hyvät ja heittotaitoa löytyy, mutta vieläkin Mirotic tuntuu välillä arastelevan liikaa. Foorumeilla Mirotic on saanut lempinimen "Pump fake prince of Montenegro", koska se heittoharhautus tulee sieltä aina miehen saadessa pallon, vaikka tilaa olisi niin paljon että pallon voisi pistää samantien ilmaankin. Ilmeisesti kovan treenin ansiosta nämä heittoharhautukset ovat kuitenkin niin uskottavia että puolustaja nousee myös hyvin usein ilmaan. Jos Mirotic vielä opettelisi tämän epämiehekkään NBA-manööverin, jossa hyökkääjä hyppää ilmassa olevaa puolustajaa päin ja leviää kontaktin osuessa teatraalisesti pitkin lattiaa, olisi Nikola jatkuvasti vapariviivalla. Kausi on vielä nuori ja Mirotic on sopeutunut menoon jo nyt yllättävän hyvin (paljon, paljon paremmin kuin rookiekaveri McDermott), joten olen kyllä optimistinen. Paljon riippuu kyllä peliminuuteista.
 
Viestejä
407
Vs: Chicago Bulls 2014 - 2015

Vintage Chicago Bulls on takas!
Jo kohtuullista puolustamista ja DRose hyökkäämässä pelottomasti.
Ai ai, että nautin kun tämä Mirotic oppii kokoajan paremmin NBA tavoille.

McBucketin polvi tähystetään tänään ja poissa x-määrän aikaa.
 
Viestejä
941
Vs: Chicago Bulls 2014 - 2015

http://basketball.realgm.com/wiretap/236400/Paxson-Refutes-Van-Gundys-Comments-On-Bulls-Leaking-Stories-To-Undermine-Thibodeau sanoi:
Paxson Refutes Van Gundy's Comments On Bulls Leaking Stories To Undermine Thibodeau

During Friday's Chicago Bulls-Dallas Mavericks telecast, Jeff Van Gundy accused Bulls management of trying to undermine Tom Thibodeau by leaking disparaging stories, saying the practice dates to Phil Jackson's tenure as well as Scott Skiles' and Vinny Del Negro's.

"Tom Thibodeau isn't being undermined at all," John Paxson said. "What's being undermined is the entire Bulls organization by Van Gundy, who has an agenda against our organization for whatever reason and has for years. I guess he thinks he's trying to protect his friend, but he's doing just the opposite. It's pretty pathetic when you think about it, and truth be told he owes Jerry Reinsdorf an apology for his disparaging remarks."

Van Gundy declined to address Paxson's remarks and said he stood behind his Friday comments.

Thibodeau said he was aware of Van Gundy's comments but had not heard them.

Shots fired.

Kun ei täältä pain maailmaa jaksa kovin tehokkaasti seurata tämän luokan uutisointia, niin tietääkö joku mistä JVG puhuu ja onko tuossa jotain perää? Boldie tykkää sanoa vähän kaikenlaista mutta joskus on ollut ihan oikeassakin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös