Koripallo.com

NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Idän/Lännen Finalistit?


  • Äänestäjiä
    58
  • Poll closed .
Viestejä
1 729
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Seuraavat ottelut saattavat ratkaista kaikki jäljellä olevat playofsarjat.

Spurs - Clippers 2-0

Tämä sarja on paketointia vaille valmis. 3-0 tilanteesta ei nouse edes Chris Paul. San Antonion 16 ottelun voittoputki ja 27-2 rekordi on jotain huikeaa, ja silti Spurs lentää täysin kaiken mediahuomion yläpuolella. Omissa papereissani selvä mestarisuosikki.

Thunder - Lakers 2-1

Lakers on jo kirjoitettu ulos tästä sarjasta kaikkialla. Kuitenkin, jos Lakers hoitaa maitohapot jaloistaan ja yllättää Thunderin huomenna toistamiseen, 2-2 tilanteessa kaikki on taas auki. Jos siihen tilanteeseen mennään, uskoisin, että OKC ei kotonaan häviä, kuten ei Lakerskään kuudetta kotonaan. Game 7 baby! Jos Oklahoma voittaa huomenna, on peli käytännössä ohi.

Heat - Pacers 1-2

Juuri nyt en haluaisi tehdä mitään muuta niin paljoa, kuin kirjoittaa: "Miami on lyöty", mutta en vielä uskalla. Jos Indiana voittaa huomenna illalla, saatan uskaltaa tuon typottaa. JOS Wade ei ole loukkaantunut, on oletettavaa, että seuraavassa pelissä nähdään jotain Vintage D-Whistle kamaa. Heatin voittokaan ei varsinaisesti retkauta vaakaa Floridaan, sillä Pacers on todistanut pystyvänsä voittamaan South Beachillä. Indianan joukkuehyökkäys on parantunut peli peliltä, ja uskon ja toivon Coach Bagelin saavan joukkueensa pelaamaan vielä paremmalla liikkeellä seuraavassa ottelussa.Myös Danny Granger on parantanut henkilökohtaista peliään kuin sika juoksuaan. Näemmekö seuraavassa ottelussa Grangerin hurmioillan?

Celtics - 76ers 2-2

Varmasti ihan kivaa hard fought korista siellä, mutta itse en ole kyennyt katsomaan yhtään ottelua kokonaan. Katselin kuitenkin tämän yön pelistä ensimmäset ja viimeiset viisi minuuttia. Voin sanoa, että Philly vaikutti hieman eri joukkueelta lopussa kuin alussa, ja piti kautensa elossa. Silti en mitenkään pysty analysoimaan Sixersiä tästä jatkoon, varsinkaan kun Bostonilla on kotietu.
 
Viestejä
2 214
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Kobe lähettää viestin koko maailmalle:

"In your face LBJ!"


Bryant made 18 free throws without a miss, scored 14 of his 36 points in the fourth quarter and the Lakers rallied late for a 99-96 victory... Bryant's effort at the line set a franchise playoff record, and the Lakers needed every free throw.
 
Viestejä
759
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

LAkers for the champion!!!!!!!!!!!!! Sori kun tulen vähän myöhässä hypettään ,mutta oi jessus kun tuntuu kotoisalta kun LA taas voittaa ja Kobe pelaa omalla tasollaan! Huikea MVP tämä Kobe, tru MVP!!
 
Viestejä
435
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Kevin Durant on henkisesti aivan huikea pelaaja. Lakers jäihin tylyllä kolkilla, jonka kaikki pystyivät arvaamaan, mutta jolle ei voinut kukaan mitään. Heiton jälkeen aikalisälle ilman turhaa riehumista ja rellestämistä.
 
Viestejä
759
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Tänä yönä se sitten ratkeaa Miami Heathin kohtalo!
Onnistuuko LeBron James vieläkään saamaan sormusta vaikka pelaa jo toista vuotta huikeassa joukkueessa.
 
Viestejä
98
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Ei mulla muuta, mutta Thunderin ja Spursin välinen NBA:n läntisen konferenssin finaalisarja saattaa olla melko HUIKEAA ja silmiä hiveltävää katsottavaa!
 
Viestejä
454
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Voin kyllä väittää, että terveestä Heatistä on kyllä vastusta San Antoniolle tai Oklahomalle, jos Heat nyt pääsee vielä finaaliin ja Bosh saadaan takaisin. Vaikeata tulee varmasti olemaan kenellä tahansa Idän joukkueella pysäyttää San Antoniota tai Oklahomaa finaalissa, mutta kyllä Heatillä on siihen mahdollisuutensa. Lännen finaalijoukkue kyllä mielestäni lähtee silti ennakkosuosikkina siihen sarjaan.
 
Viestejä
1 006
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Odotetusti OKC viimeisteli sarjan kotonaan ja eteni Lännen finaaleihin. Mitä tuosta sarjasta jäi mieleen, oli ainakin se, että OKC oli koko ajan askeleen tai pari edellä. Nuorena ja räjähtävänä joukkueena Lakersin jalka ei yksinkertaisest riittänyt. Etenkin Bynum, joka tuskin koskaan pystyy juoksemaan nopeasti polvitukiensa takia, oli täysin ulkona Thunderin nopeissa. Tempo oli ihan liian kova nyky-Lakersille. Ensi vuonna uudella valmentajalla (?) pienin "roster shake-upein".
 
Viestejä
1 729
Temp

Stephensonin ajojahti jatkuu! Pittmanilta v!tun ällöttävä kyynärpää kurkkuun Andrew Bynum -tyyliin. Ilmeisesti 40 pojon johto ei riittänyt, vaan tälläisä temppujakin pitää tehdä. Oksennurefleksin meikäläisellä aiheutti viimeistään vinkkaus Juwan Howardille.

pittman_medium.gif

->
pittwink.gif


Bynum sai kaiketi viisi peliä jäähyä, ja MWP 7. Vaadin vähintään kolmea Dexterille.

Jos Pittman olisi ollut Hansbrough ja Stephenson James, niin väittäisin että tuomarit olisivat antaneet tuosta enemmän, kuin jonkun säälittävän ykkösflagrantin minkä Pittman sai.
 
Viestejä
1 870
Vs: Temp

Mokeski sanoi:
Stephensonin ajojahti jatkuu! Pittmanilta v!tun ällöttävä kyynärpää kurkkuun Andrew Bynum -tyyliin. Ilmeisesti 40 pojon johto ei riittänyt, vaan tälläisä temppujakin pitää tehdä. Oksennurefleksin meikäläisellä aiheutti viimeistään vinkkaus Juwan Howardille.

Eri. LeBronille ei vittuilla ilman jälkiseuraamusta. Erinomaista pelisilmää Dexter Pittmanilta, joka on Heatissa yhtä turha kuin kasa höyryävää paskaa. Antakaa vaikka loppukausi pelikieltoa.

Toki tämä oli varmaan Pittmanin oppi-isän, Juwan Howard aivoriihen tulosta, joten sinne asianmukaiset kiitokset.
ylos.gif
 
Viestejä
2 459
Vs: Temp

Läskit ihmissyövät on parhaita, eiku mitä.

Pittmanin lyönti > Maailman rauhan lyönti

Ole hyvä ja älä pelaa enää ikinä.
 
Viestejä
1 870
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Whatever he's trying, it is not working. I guess he's doing it for his own psyche. It's stupid.

James kuittasi tyylikkäästi idootti-Grangerin psyykkauksen. Eilen Grangerilla 10/1/1 ja 32 pinnan tappio - psyykkaa vähe lisää mjötööh?!?! :D :D :D
 
Viestejä
9 123
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Indiana Pacers :D

Sattuneesta syystä tulee nyt öitä valvottua, joten pinnistetään pikainen comebackkirjoitus forkalle, vaikka muuten aika ei vielä riitäkään täyspainoiseen spämmäämiseen.

Kirjoitin jo ennen sarjan alkua siitä, miten Pacersin tarkoitus tälle sarjalle on hankkia organisaatiolleen uskottavuutta. Ja sitä olisi tullut ihan pelillisten esitysten valossa, mutta koko homma kaatui lopulta joukkueen liikaan leijumiseen ja "punk tactics" lähestymistapaan, jolla suorastaan halveksittavalla tavalla käytiin LeBronin kimppuun henkilökohtaisella tasolla. Pelleistä pahimpana Danny Granger, jonka LeBron on puolustanut käytännössä täysin ulos sarjasta, kirsikkana kakun päälle brucebowenmaisella tavalla lasinilkan eliminoiminen ulos peleistä todennäköisesti loppukauden ajaksi.

Danny Granger injures ankle. Did LeBron James undercut him?
Danny Granger fouls Lebron James and gets hurt Heat vs Pacers Game 5

Grangerin lausunnoista aikaisemmin kävi ilmi mistä hänen ja Pacersin itkupotkuraivarit johtuivat. Pacers on kokenut, ettei ole saanut tästä kaudesta ansaitsemaansa arvostusta, jonka lisäksi joukkueen mahdollisuuksia Heatia vastaan on "aliarvioitu". Itse olisin antanut Pacersille tunnustusta, mutta heidän harrastamansa lähestymistavan takia toivotankin koko takahikiän junttijoukkueen perseeseen. Classless act. Heat antoikin vitospelin aikana Pacersille sen omaa lääkettä Haslemin ja Pittmanin toimesta. 8]

Huvittavinta on se, että Pacersilla olisi voinut jopa olla mahkut tässä sarjassa, jos eivät olisi herättäneet nukkuvaa karhupariskuntaa. James hassutellut kaksi viimeisintä peliä 35 pisteen, 15 levarin ja 9 syötön keskiarvoilla, suorastaan koulukiusaten Indianan ulos pelikentältä. Wade on antanut vihdoin sitä taustatukea, jota häneltä on odotettu ja Heat pelaa mestaruuskaliiberin koripalloa.

Lännen sarjoista ei ole paljoa sanomista. Clippersien voitto Grizzliesistä oli koripallon tappio. Memphis olisi ollut rakennettu Spursin kaatamiseen, mutta nyt Spurs sai helposti ennakoitavissa olevan vapaapassin Lännen finaaleihin, jossa se tulee häviämään Oklahomalle, joka on juuri tällä hetkellä liigan paras koripallojoukkue.

Lakersin kausi kaatui siihen mitä olen koko kauden saarnannut, Koben itsekkyyteen. Musta Mamba sai sen mitä ansaitsi itsekeskeisillä peliotteillaan, menettäen samalla koko joukkueen luottamuksen ja kunnioituksen itseeän kohtaan. Mielenkiintoista nähdä miten joukkuetta lähdetään seuraavaksi rakentamaan. Jos Sessions jatkaa joukkueessa, mitä epäilen suuresti, niin joukkue pitää rakentaa hänen pelityylinsä ympärille -> Bynum ja/tai Gasol ulostettava ja pelattava liikkuvampaa korista. Mokeskin heittämä Dragic sign and trade voisi olla kiinnostava liikku. Houston voisi olla hyvinkin valmis liikuttelemaan Martin-Scola-Dragic kolmikkoa, siinä olisi Lakersille paikka kolmen joukkueen treidille.
 
Viestejä
168
Vs: Temp

Otteluhan oli täynnä sikaa. Kyynerpäiden heilahdusten lisäksi Lebukka meni törkeästi Grangerin alle tämän heiton jälkeen seurauksena Dannyn nilkan vääntyminen. Eipä tuo sarjaa ratkaissut, mutta selkeä ja tahallinen virhe.
 
Viestejä
889
Vs: Temp

hangtime.blogs.nba.com/2012/05/23/haslem-pittman-out-for-game-6/

No niin, Haslem on sivussa yhden ja Pittman kolme matsia. Jos nyt ottaa mittapuuksi vaikkapa MWP:n sekoilut, niin aika vähällä Pittman pääsi. Varsinkin kun ottaa huomioon, että a) voimakas kyynärpääisku kurkkuun voi olla todella vaarallinen - tässä oli selkeä yritys pistää mies sairaalaan, ja b) on kiistämättömästi selvää, että kyseessä oli kosto. Meininki on siis vähän niinkuin jääkiekossa. Olen todella yllättynyt siitä, että kovista rangaistuksista tunnettu Stern jätti tämän tähän.

Toivotaan, että tämä liigan piittaamattomuus ei nyt johda siihen, että game 6:ssa esimerkiksi viimeisellä jaksolla epätoivoisessa tilanteessa olevat Pacersin pelaajat alkaisivat kostaa takaisin, tyyliin Odomin ja Bynumin viimekeväiset ääliömäisyydet Dallasia vastaan.
 
Viestejä
8
Vs: Temp

Dreier sanoi:
No niin, Haslem on sivussa yhden ja Pittman kolme matsia. Jos nyt ottaa mittapuuksi vaikkapa MWP:n sekoilut, niin aika vähällä Pittman pääsi. Varsinkin kun ottaa huomioon, että a) voimakas kyynärpääisku kurkkuun voi olla todella vaarallinen - tässä oli selkeä yritys pistää mies sairaalaan, ja b) on kiistämättömästi selvää, että kyseessä oli kosto. Meininki on siis vähän niinkuin jääkiekossa. Olen todella yllättynyt siitä, että kovista rangaistuksista tunnettu Stern jätti tämän tähän.

Andrew Bynum sai viime keväänä viiden ottelun pelikiellon käytännössä vastaavasta tempusta kuin Pittman kolme ottelua, joten voidaan hyvällä omatunnolla sanoa että Dexter pääsi aika vähällä. Pakostakin tulee mieleen, että jos kyynärpääiskun kohteena olisi ollut joku muu kuin Stephenson, niin pelikielto olisi vähintään tuplat.

Toki Miamille ihan yhdentekevää saako Pittman kolme peliä vai kymmenen peliä bannia. Haslemin poissaolo taas satuttaa sitäkin enemmän joukkueen muutenkin repaleista etukenttää.
 
Viestejä
7 416
Vs: Temp

Jos olisin kerennyt aiheesta tänne jotain spekuloimaan, olisin nyt sormi pystyssä viisastelemassa: "Arvasin, ettei Sternillä ole m**aa iskeä Miamin vähäisille sisäpelaajille kunnon rangaistuksia."

Ehkä hauskimmassa aiheeseen liittyvässä spekulaatiossa "asiantuntijat" odottivat Pittmanille jopa 15 ottelun mittaista pelikieltoa.

Niin varmaan.
 
Viestejä
301
Vs: Temp

Tohtori Sykerö sanoi:
Otteluhan oli täynnä sikaa. Kyynerpäiden heilahdusten lisäksi Lebukka meni törkeästi Grangerin alle tämän heiton jälkeen seurauksena Dannyn nilkan vääntyminen. Eipä tuo sarjaa ratkaissut, mutta selkeä ja tahallinen virhe.

2012/5/23【Playoff】Danny Granger Injury vs Heat

Väitätkö tätä selkeäksi ja tahalliseksi virheeksi ;D ;D ;D
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös