Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
881
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Killes sai itselleen keeperin, kun Pavel Millsapovic poistui Lob Cityn riveistä toveri Loromovin kanssa. Tilalle saatiin alkukauden ironisesti kinkkua sulatellut Salmons ja loukkaantumiskierteessä olevan Anthony Davisin wingman (I know, I'm killing it) Ryan Anderson vaimoineen. Mielestäni positioiden ja Tyreken ansiosta voitin kaupan.

La Bamban kanssa suunniteltiin torstaina 27.12. paitaswappia Helsingissä iltapäivällä, onko pääkaupunkiseudulla muita liigan edustajia halukkaina oluelle illalla? Laittakee kpcom YV minulle niin vastaan massajakeluna.

Woja woja!
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Jaahas. Kirjoitetaanpa tämä katsaus pois alta ennen kuin tuo joululahjaksi saamani teollisuuskonjakki nousee liikaa päähän.

Eli edellisellä viikolla tuli varsin odotettu tappio liigaa johtavalle ja useita oksettavia lopsided-tradeja läpisaaneelle Kottiille. 3-5 rekordilla operoidaan tällä hetkellä, mutta olen aika toiveikas että saldo on ensi maanantaina 4-5; sen verran paljon minulla on enemmän pelejä tällä viikolla kuin King Jamesilta ja viikko on käynnistynyt muutenkin mukavasti.

Tuli tehtyä joulupäivän NBA:n superkattauksen kunniaksi myös muutama trade siirtomarkkinoilla:

Anderson, Salmons – Millsap, Odom

Olen ihan tyytyväinen tradeen, vaikka tällä hetkellä pisteiden valossa häviänkin aika pystyyn. Andersonin minuutit ovat laskeneet koko ajan ja nyt myös Eric Gordonin paluu New Orleansiin on syömässä miehen vastuuta. Millsap on ollut myös Utahissa hieman laskemaan päin, mutta tarkoituksena oli saada vapautettua etukentästä (Anderson, Ibaka, Garnett, Bargnani) yksi pelaaja muille maille Millsapin tuplaposition avulla. Salmons ja Odom ovat lopulta kosmetiikka – Salmons on ihan hyödyllinen pelaaja omistaa joukkueessa ja Odom taas lähtee välittömästi kuin mahdollista waiverille.

Nelson, Garnett, Splitter – Lopez, Crawford, Novak

Kutsuin alun perin Legyn kp.comin yksityisviestillä hieromaan tradea Andersonista, mutta koska sillä aikaa insur oli ehtinyt pull the trigger toisen ehdotuksen tiimoilta, niin haettiin vähän toisenlaista lähtökohtaa. Lyhyesti, olen erittäin tyytyväinen tähän tradeen. Lopezilla potentiaalia olla 90 tasoinen janari ja Crawford on jytkynnyt viimeiset pelit +100 tasolla. Splitter ja Novak tuotiin tradeen tuomaan Legylle kompensaatiota pisteissä. Steve Novak on ihan hauska pelaaja ja kolkkivoimansa sekä positioidensa vuoksi mukava omistaa.


Ihanan tuntuset depth chart;

PG: Dragic, Miller, Hinrich
SG: Harden, Crawford, Hinrich
SF: World Peace, Millsap, Kidd-Gilchrist, Novak, Granger*
PF: Millsap, Ibaka, Ayon, Novak, Odom, Bargnani*
C: Lopez, Ibaka, Bargnani*


Rehellisen ja asiantuntevamman fantasy puolesta,

Achilles
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Mack kostautui potentiaaliseksi jannuksi. :eek:

RAKKAUDEN RITARIKUNTA vaikuttaisi hiljalleen olevan aika lailla kasassa joulunajan operointien myötä. Laitoin merkille Tranceyn joukkueen puutteet sentteriosastolla ja pointtien osalta Killesin kännitreidin jälkeen, ja käytännössä operoin tämä huomio takaraivossani siirtomarkkinoilla. Yritin toki skannata muitakin treidejä, mutta esim. La Bambas ei taaskaan nähnyt läheskään samalla tavalla tarjoamaani basea, joten mikään siirtoneuvottelu ei päässyt alkua pidemmälle.

Ulos lähtivät Deron Williams, OJ Mayo, Roy Hibbert ja Marcin Gortat, joista Mayo oli kenties hieman ylisuorittanut ja muut pelaajat taas alisuorittaneet kauden alun. Sisään tulivat näillä siirroilla Pekovic, Rubio, Griffen ja Hill, joista Pekovic ja Rubio täyttivät mielestäni Tranceyn tarpeet, eli A) johtava PG (+keepervalue) sekä B) ykkössentteri (Jason Maxiell ja Kosta Koufos pitivät pystyssä linnaketta). Olin asettanut vakaaksi tavoitteekseni korjata Evan Turnerin takaisin kotiin, mutta kauheasta vänkäämisestä huolimatta se ei onnistunut. Tyydyin siis West, Iggy kaksikkoon, joiden tasoa ei tarvitse samalla tavalla spekuloida kuin Mayon, Hibbertin tai Gortatin.

Jengiin jäivät siis Hill, Griffen, Iggy ja West, solidjannuja. Kukaan ei ole mikään jytky, mutta kaikki nakuttavat 85-100 väliä. Mielenkiintoinen taktiikka on tämä O-statuksen äijien treidaaminen, jolla sain upgreidattua Gortatin Pekoviciin (Turkoglu, "varma 75", Rip Hamiltonilla Chalmers lisukkeiksi). Tokihan jannut voivat olla käyttökelpoisia janareita rostereissa, mutta myyntivaiheessa vain waiverilta nostettuja pelaajia, joten tulevan arvon perään ei tarvitse katsella.

Depth Chart:

PG: George Hill, Brandon Knight, Jeff Teague, Mario Chalmers

- Hill johtaa solidia PG-osastoa, joka ei loista, mutta ei pitäisi pahemmin pettääkään.

SG: Paul George / Andre Iguodala, George Hill, Brandon Knight, Trevor Ariza

- Liigan solidein SG-osasto?

SF: Rudy Gay, Andre Iguodala, Trevor Ariza, Ersan Ilyasova / Paul George

- Erittäin SOLID.

PF: Kevin Love, Blake Griffin, David West, Andre Drummond / Nene, Ersan Ilyasova

- Andre Drummond 2 100 pisteen peliä 3 viime matsiin. Kun tämä mies päästetään irti lopullisesti, on kyseessä liigan paras PF-osasto. Kunhan Love vaan aloittaa tasaisen suorittamisen.

C: Nene, Emeka Okafor / Kevin Love, Andre Drummond

- Emeka on mielenkiintoinen nimi, jonka otin talliin kasvamaan korkoa, jos vaan otteet pysyvät tasaisena. Nene on Washingtonin hyökkäyksen sielu, ja varma +75 loppukauden. Iso osasto on erittäin SOLID.

RITARIKUNTA pyhittää loppuvuoden ja alkuvuoden treidiskannailulta, mutta laitetaan nyt kuitenkin trade block alle. Näistä kavereista voi tarjota diilejä, ja näitä kavereita ehkä tullaan vielä tarjoamaan. Muiden osalta vain diilejä, joissa King James voittaa. Niin monta muita managereita auttavaa tradea on kauden mittaan tullut tehtyä, että hiljalleen pitää hyväntekeväisyys lopettaa.

Trade Block: Andre Iguodala, Emeka Okafor, Mario Chalmers, Nene
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Projected Koripallo.com NBA Fantasy 12-13 Playoff Matchups
Below are the projected playoff matchups as of the last completed week. Playoff matchups will be editable once the regular season ends.

Tämmöinen tieto löytyi softasta, joten jos kaikki menee kuten suunniteltua niin pudotuspelityyli on oikean NBA:n mukainen Konferenssien sisäinen ja finaali Konferenssien välillä.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Jaahas. Tuli taas vähän operoitua trademarkkinoilla. Pitkään jatkunut pyrkimykseni ulostaa jompikumpi loukkaantuneista pelaajistani, Danny Granger tai Andrea Bargnani, eskaloitui viimeinkin kun sain vihdoin treidattua Grangerin muualle. Keskustelut Kottiin kanssa Grangerista olivat jo viikkoja tulilla ja koska kukaan muu liigan pelaajista ei missään vaiheessa esittänyt varteenotettavia ehdotuksia, niin päätin vaihtaa Dannyn liigakärjelle, joka vahvistaa jälleen omaa joukkuettaan keväällä häämöttäviä pudotuspelejä varten.

Millsap, Granger <-> Wallace, Kidd

Grangerin lisäksi kyseisessä tradessa nappeina olivat siis Millsap minun puoleltani ja vastaavasti Kottiilta Wallace ja Kidd. Millsap jytkyili joulukuun alussa muutaman pelin putkeen Favorsin ollessa sairastuvalla, mutta välittömästi Favorsin paluun jälkeen tehot sekä minuutit laskivat ja Millsap onkin pelannut viimeiset kahdeksan peliä 70 fantasypisteen keskiarvolla. Wallacen vastaava lukema on 88 fantasypistettä, joten on mielestäni perusteltua väittää että Wallace > Millsap. En tietenkään väitä että ero olisi tulevaisuudessa noin suuri, mutta omissa papereissani Wallace voittaa Millsapin sen 4-6 pistettä.

Toisena pelaajana vastapalloon tuli Knicksin takakentän omistava Jason Kidd. Feltonin loukkaannuttua Kidd tykittää 100% varmasti seuraavan kuukauden vähintään 85 fp:n tasolla ja senkin jälkeen varmaan jossain 75-80 pisteen paikkeilla. Grangerin arvon olen laskenut olevan, kunhan hän vaan joskus helmikuussa palaa, jossain 85 pisteen paikkeilla, mutta tästä ei ole minkäänlaista varmuutta, kuten esim. Dirkin takkuilu polvivamman jälkeen osoittaa. Granger voi ihan hyvin olla 90, 75 tai out for season. Onneksi Kottii saa jännittää sitä loppukauden ajan.

Ihanan tuntuset depth chart;

PG: Dragic, Kidd, Hinrich, Miller, Billups*
SG: Harden, Crawford, Kidd, Hinrich, Billups*
SF: World Peace, Wallace, Kidd-Gilchrist, Anderson
PF: Ibaka, Wallace, Ayon, Bargnani*
C: Lopez, Ibaka, Bargnani*

12 treidiä käytetty ja oikein mukavalta näyttää tällä hetkellä. Nyt ei juurikaan ole tarvetta minkäänlaisille toimenpiteille siirtomarkkinoilla, mutta kunhan Billups tammikuussa, niin takapelaajan vaihtaminen etukentän pelaajaan saattaisi kiinnostaa.

Rehellisen ja asiantuntevamman fantasy puolesta,

Achilles
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Mielenkiintoista nähdä onko insur valmis pudottamaan 1-2 semiwaiveräijäänsä taistellakseen viikkovoitosta Mokeskia vastaan. McGee ja Harrison Barnes tulilinjalla. Ero 140 täppää ja Mokeskilla tällä hetkellä 7-4 edge sunnuntain peleissä. :eek:
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

PG: Dragic, Kidd, Hinrich, Miller, Billups

-Aika solid PG-osasto, ei häikäise muttei myöskään petä. Dragic yli 90- ja Kidd ainakin seuraavat viikot yli 85-janari. Hinrichin tuplapositio hyödyllinen ja Miller hassuttelee muuten vaan läskin näkösenä. Billupsilla potentiaalia olla +70 kaveri jos vaan saa olla terveenä.

SG: Harden, Crawford, Kidd, Hinrich, Billups

-Solid. Harden TOP5 fantasypelaaja ja Crawford +90, kun Shelvin Mack kostautui bustiksi.

SF: World Peace, Wallace, Kidd-Gilchrist, Anderson

-Solid. Kaksi yli 85 janaria + hyvä upsidejätkä MKG. Andersonista ei ole mihinkään, mutta annetaan loikoilla siellä jos vaikka tulevaisuudessa innostuisi.

PF: Wallace, Ibaka, Seraphin, Bargnani

-Solid. Wallace tuli jo mainittua, mutta Ibaka secondary positiollaan ja Bargs täydentävät kivasti, kunhan vaan tervehtyy. Seraphin solid +60 tuplapositio.

C: Lopez, Ibaka, Seraphin, Bargnani

-Lopez on aloittanut himojytkyt Avery "VITUN" Johnsonin potkujen jälkeen. Varma +90 tulevaisuudessa. Muutenkin aika solid osasto tältäkin osin.
 
Viestejä
1 404
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

PG: Paul, Conley, Mo Williams*

PG osastolle tarvitaan vahvistusta. Paul ja Conley tekijämiehiä 106 & 92, mutta tällä miehityksellä pelejä valuu daily leaguessa hukkaan.

SG: Afflalo, Waiters, Brown, Mo Williams*
Solidilta näyttää. Shannon Brown on Phoenixin avauksessa pelannut edelliset 30 päivää 80fapo keskiarvolla. Waiters ollut paluunsa jälkeen hienoinen pettymys, mutta jytkytti kertaalleen viime viikolla. Afflalon edelliset 30 90fapo keskiarvolla.

SF: Afflalo, Wright, Green, Marvin Williams
Dorell Wright oli J-Richin poissaollessa huikeassa vireessä, mutta nyt taso löytynee jostain 65-70. Wright ihan mukava kuitenkin pitää rosterissa odotellen J-Richin seuraavaa loukkaantumista. Jeff Green on osoittautumassa oivaksi waiver nostoksi, sillä mies saa paljon peliminuutteja ja on syvällä Bostonin pelissä.

PF: Davis, Vucevic, Thompson, Morris, Green
Davis on palannut ja dominoi kentällä. Vucevic on todella isossa roolissa Orlandossa Big Babyn loukkaannuttua ja Tristan Thompson on uskomattomassa vireessä Andy Varejaon ollessa sivussa.

C: Vucevic, Davis, Thompson, Pachulia
Nostin Pachulian koska Atlanta pelaa tänään ja huomenna. Zazan arvo ei ole kovin korkealla jos Josh Smith palaa jo tänään kokoonpanoon ja jatko kätyreissä onkin katkolla keskiviikkona.

Näillä eväillä Insurin Lob Cityn kaatoon. Pelit näyttäisivät menevän melko tasan joten paras mies voittakoon.

Kaikille mukavan Fantasy seikkailun puolesta,

The Game
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Kokeillaas uutta featurea, Day-To-Day Seuranta jostain kiinnostavasta matchupista. Tällä viikolla valokeilaan pääsevät forumlegenda Achilles sekä rookiemanageri .C., jonka välitöntä erottamista kompetenssin puutteen takia Achilles on vaatinut painokkaasti pitkin kautta.

Etukäteen tiedettiin, että Achillesilta puuttuu IR-listalla olevat Andy Bargnanny sekä Chauncey Billups. .C.:llä loukkaantuneina ovat Derrick Rose, Gary Neal ja Glen Davis, joten selkeä etu Achillesille.

Pelimäärät menevät nopeasti laskettuna 44-37 Achillesille, jos .C. vaan muistaa asettaa kokoonpanonsa joka päivälle. Eli selkeä etu Achillesille.

Achillesilla siis pakkovoitto, tai voidaan sanoa hänen joutuvan elämään ikuisessa häpeässä ja ehkä jopa eroamaan liigasta. Tätä matchupia hän ei voi hävitä, kyse on miehisestä kunniasta.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Unohdit vahingossa kertoa, että minulta puuttuu myös DTD-statuksella olevat Gerald Wallace, Jordan Crawford, Michael Kidd-Gilchrist ja Kirk Hinrich.

Loukkaantumistilanne yhteensä 6-4 Achillekselle, joten ilmiselvästä pakkovoitosta on kyse...
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Achilles ihanan tuntuiset vs. .C. Almost Champions - Day To Day Katsaus Maanantai:

Ennakkoasetelmat: Pelit 7-3 Achillekselle, pisteet n. 600-200, 400 pisteen ero.

Miten kävi:

Achilleksen pelikirja suli käsiin heti, muutama poissaolo riitti kaatamaan kelekan kyljelleen heti ensimmäisenä päivänä. Achilles sai kuitenkin Hardenilta, Dragicilta ja Ibakalta tasonsa mukaiset suoritukset + Brook Lopezin heikohkon suorituksen, yhteensä vaisut 355 pistettä. Heikohko aloitus Killesiltä, ULOS ULOS ULOS!

Almost Champions tuli karsinasta ulos rytinällä, waiverilta hankittu neronleimaus Delfino paukutti 116 pojoa ja Ray Allen ylitti tasonsa 90 pojolla. Sefoloshan peruspeli sinetöi hienot 274 pistettä 3 pelaajalla. Upea suoritus .C.:ltä, NERO NERO NERO!

Tiistaina pelit Achillekselle 5-4, ja muutenkin selvästi parempi kokoonpan tulilla. Odotettu ero Achilleksen hyväksi 150 pistettä.
 
Viestejä
1 404
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Nikola Vucevicin 20/29 jytkyily osui sopivaan saumaan tuoden 164p. Arron "Afflalo > Iggy" Afflalolta solid 120p rillailu, Mike "95" Conley ja Marcus Morris säestivät hyvin 95p ja 75p. Zaza Paskuulia ja Shannon Brown olivat ensimmäisen päivän pettymykset, mutta hyvä alku kuitenkin viikolle ja 511-189 johto.

BEAT LOB CITY!
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Loukkaantumiset ovat vaivanneet toden teolla Bambasin miehistöä vaikka historian saatossa loukkaantumisalttiit pelaajat (Varejao, Noah, Wallace) olenkin saanut liikutettua muille managereille. Toki Wall oli jo varaustilaisuudessa loukkaantunut ja täten tietoinen "riski", mutta poissaolo on silti venynyt alkuperäisestä kuukaudesta reiluun kahteen. Näillä näkymin Wall onneksi palaa tammikuun aikana pelikentille – vammoilta läskien suojassa oleva teräsmies-Felton kun loukkaantui sopivasti 4-6 viikoksi. Holiday, Gasol ja Favors ovat onneksi toipuneet loukkaantumisista, samoin Smith. Myös alkukaudesta loukkaantunut ja Killesin toimesta waiverille tiputettu Henderson näyttää toipuneen hyvin. Toinen waivernosto Avery Bradleykin pelaa ilmeisesti jo keskiviikkona. Näin ollen olisikin erittäin toivottava, että loukkaantumiset olisivat taaksejäänyttä historiaa ja loppukausi operoitaisiin suht terveellä miehistöllä.

Kausitavoitteeksi on asetettu idän kakkosseed, mistä sitten operoimaan kohti gloooryä.

Depthchart:

PG: Holiday, Bledsoe, Wall (o), Felton (o) / Shved, Bradley

- Erittäin solid kunhan pelaajat palaavat sairastuvalta. Velttoni on jatkuvasti tradeblockissa, mutta suurta tarvetta alennusmyyntiin ei ole, joten istunee Bambasin penkillä allstar breikin tietämiin. Holiday edelleen yksi pelin parhaista keeppereistä 108 fpts keskiarvolla ja 22 vuoden iällä. Bledsoen hommasin puhtaasti siltä varalta, että mies treidattaisiin ulos LobCitystä, vaikken siihen juuri uskokaan.

SG: Thompson, Beal, Henderson, Shved, Bradley (o)

- Thompson vetää tasaista joukkoa, joista jokainen erittäin käyttökelpoinen pelaaja. Thompsonin taso on asettunut vihdoin 90 fpts paremmalle puolelle, Henderson takaisin aloitukseen päästyään 85 fpts keskiarvolla, Bealkin jatkanut mukavasti 75 fpts keskiarvolla. Shevdin last 30 sen sijaan vakuuttava 80 fpts ja vastuu kasvaa jatkuvasti. Uusi positiokin ehkä kohta jo taskussa. Bradley on melko mielenkiintoinen pelaaja. Bostonissa hänestä odotetaan tämän kauden pelastajaa ja Rivers on lupaillut myös avauksen paikkaa, Terryn ja Leen tulevan sisään yhdessä second unitissa. Bradley pelaa varmasti myös pointtina osan Rondon minuuteista. Tehot 15 pts, 3 reb, 3 ast, 1.5 stl, 0.5 blk ja kolkki ei pitäisi olla mikään mahdottomuus tältä puolustusexpertiltä, joka omaa erinomaisen pelikemian Rondon kanssa. Tämä toki samalla myös aikalailla yläkatto, ja edellä mainittujen tehojen puolittuminenkaan ei täysin yllättäisi.

SF: James / Smith, Thompson, Henderson

- Lebronin last 30 on kesy 137 fpts, ei lisättävää.

PF/C: Smith, Gasol, Cousins, Favors, Davis / James

- Myös isojen miesten osasto erittäin solid. Smith teki viime yönä vaatimattomat 94 fpts 23 minuuttiin blowout tappiossa Houstonia vastaaan. Last 30 on 106 fpts pienestä loukkaantumisesta ja minuuttien rajoituksesta huolimatta. Gasol palannut pienen huilin jälkeen lähelle 100 pisteen rajapyykkiä kolmen pisteen heittojen kanssa. Cousins etsii edelleen itseään ja huilannut pelin sieltä täältä. Kahden viimeisen pelin 110 fpts kielii kuitenkin siitä, ettei taitotaso ole hävinnyt mihinkään ailahtelusta huolimatta. Vielä kun päähän saisi järkeä ja motivaation kohdalleen. Favors on tappamassa Millsapin fantasyarvon kokonaan ja viimeisessä pelissä Millsappia ei näkynyt kentällä lainkaan viimeisessä erässä, mikä sai herran toki raivon partaalle. Davis ihan kelpo 70 fpts jantteri, joka saanee jatkossakin minuutteja nyt kun Torontossa on vihdoin löydetty resepti voittamiseen (Bargsia ei enää kentälle mistään hinnasta).

Kokonaisuudessaan tiimi jälleen erittäin hyvässä tasapainossa. Löytyy varmoja suorittajia ja paljon myös upsidea omaavia nuoria.

Seuraavien herrojen jatko uhattuna Bambasin rosterissa: Felton, Bradley, Beal, Henderson, Gasol, Davis. Tarkoituksena olisi liikuttaa kaksi pelaajaa yhteen tai kolme kahteen, joten mikäli joku kaipaa syvyyttä rosteriinsa niin nyt tarjolla edullisia paketteja.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

The Game sanoi:
Arron "Afflalo > Iggy" Afflalolta solid 120p rillailu

lbj-approves-that-flop.jpg
 
Viestejä
1 404
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

More-good-news-on-the-Andrew-Bynum-front-everybody.-AP.jpg


Nyt on hyvää Andrew Bynumia myynnissä sopivaan kilohintaan. Varsinkin jo todella lähellä playoffseja olevien tai IR paikkaa tyhjillään pitävien managereiden kannattaisi toimia, ettei tule sitten sitä mielipahaa playoffsien aikaan.

Tarjouksia otetaan vastaan!
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Day To Day Watchissa Achillesilla oli otteluin 5-4 etu päivän peleissä. Ihanan tuntuiset kuitenkin suorittivat pahasti alle tasonsa kautta linjan, ja ainoastaan Andre Millerin jytky piti killesin floppaajien päät pinnalla. 40 pojoa eroa killesin hyväksi ja ensimmäiseen täyteen päivään lähdetään Achillesin johtaessa 120 pistettä. Ja nämä 9 pelin päivät ovat tietenkin niitä jolloin killesin pitää jyrätä .C. maanrakoon omalla ylivertaisella miehistöllään.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Objektiivinen arvio ensi yön pisteistä Achilles vs. .C.

Dragic 85, vastassa paha Philly ja Dragicin last 15 alle 80

Hinrich 45, muutenkin klesana joten tämän enempää turha odottaa

Harden 120

Crawford 75, Wittmanin koirakoulussa, mutta parantanee viime yöstä sille omalle normaalille tasolleen

Anderson 60, ollaan anteliaita ja reiluja tämän arvion kanssa

Wallace 80, Last 15 mukaisesti ja vielä polvivamma ja kova vastus huomioimatta jättäen

Ibaka 85, Ibaka beasting and feasting oman tasonsa yläpuolella Netsin heikohkoa etukenttää vastaan

Lopez 80, Lopezilla tulee äitiä ikävä, mutta ollaan silti killesille reiluja

Seraphin 50

= 680

Austin Rivers 40 vedetään alakanttiin
Stephen Curry 130 4/5 +130 pelejä
Gee 75
Delfino 80 ollut kovassa tikissä
Sefolosha 75 last 15
Barnes 75 last 15
Kirilenko 80 vedetään alakanttiin
David Lee 105 vedetään alakanttiin
Bass 55
= 715

.C. WINS 35 POINTS!!!
 
Viestejä
1 729
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Samalla kun saamme seurata .C.:n ja Achillesin eeppistä vääntöä viikkovoitosta, on sopiva aika antaa myös pientä tunnustusta .C.:lle.

Jos aloitetaan draftista, niin voidaan heti kättelyssä todeta, että .C.:n drafti sujui oikein kelvollisesti. Ensimmäiset 10 pickiä olivat keskimäärin todella solid, helminä David Lee kolmannella kierroksella, Tyson Chandler kuudennella ja Andrei Kirilenko seitsemännellä. Kismittävästi ykköskierroksen varauksen Chris Paulin mahdollisuudet fantasyjytkyilyyn olivat pienentyneet huomattavasti aiemmilta kausilta, mutta nokkelana poikana .C. pisti Paulin kiertoon vielä arvon ollessa hyvä. Samoin Carlos Boozer oli pettymys, mutta .C. onkin jo laittanut Boozerin eteenpäin.

Treidimarkkinoilla operointi on ollut hieman kaksijakoista; allekirjoittaneen kanssa tehty Curry, Cusins - Ellis, Paul on osoittautumassa NEROKKAAKSI, ottaen huomioon kuinka paljon lokaa .C. otti niskaansa treidin teon jälkeen.

Sen sijaan Kottiin kanssa tehty kauppa on näyttää, edelleen, varsin karulta. .C. antoi pois kolme kelvollista fantasymiestä Kusinsin, Chandlerin ja Ridnourin muodossa, mutta sai takaisin oikeastaan vain Greg Monroen, jonka arvon on ollut vielä varsin jyrkässä laskusuhdanteessa viime ajat. Onneksi treidin lisukkeina saadut Matt Barnes ja Sefolosha ovat osoittautuneet ihan kelvollisiksi täytemiehiksi.

.C. kyni jopa itse managerimestari King Jamesin treidirintamalla: Big Baby Davis on selvästi parempi pelaaja fantasyssa kuin Boozer. Toki Big Baby on nyt kylmänä loukkaantumisen johdosta, mutta se on vain huonoa tuuria.

Keeperpuolella .C.:n asemat ovat mitä todennäköisimmin liigan parhaat. Taskussa on jo pelin kenties paras keeper Steph Curry ja valttikorttina IR-listalla Derrick Rosen kaltainen peto. Ja vaikka Rosesta ei vielä keeperkalua ensi kaudeksi saataisi, on kolmosoptiona kenties fantasyn paras keeper isoista miehistä, David Lee.

Yleisesti voidaan todeta, että .C.:n kausi on sujunut tähän saakka varsin mukawasti sitä yhtä treidiä lukuunottamatta, ja muut fantasyliigan osallistujat Achilles etunenässä odottelevatkin jo kauhunsekaisin tuntein millaisen joukkueen mies saakaan jalkeille ensi kauden fantasyyn. Ykköspickillä Lebron James, niin käsissä on varsin maistuva Curry, Rose, LeBron kolmikko sekä pisteiden että positioiden puolesta minkä päälle rakentaa mestaruuskaliiberin miehistöä.
 

beast

Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Laitas Kingi linkkiä tähän teidän liigaan niin pääsee ulkopuolisetkin seuraamaan tilannetta paremmin. :p
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös