Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Kottii sanoi:
Ensi yön preview:
Kottii 840 -> 786
Sampsu 710 -> 760
Portlandin kaverit pettivät aivan totaallisesti, toki myös Durant ja Millsap alle oman tasonsa. Sampsulla Hibbert (129 faboa), Harris (148 faboa) ja Green (119 faboa) tykittivät reippaasti yli odotusten. Tilanne tällä hetkellä 1515 - 1494 ja Sampsulla loppuviikkoon 3 peliä enemmän + mahdolliset waiver-kikkailut. Omilta jätkiltä vaaditaan siis loppuviikkoon samanlaista venymistä kun viime viikolla.
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Kirottua! Gay pilasi LaBambasin historiallisen yön jäämällä ainoana pelaajana alle sadan pisteen. Tulilla olleet pelaajat ja pisteet:

Wall 112
Monta 124
Gayward 115
Harden 119
Deng 136
Gay 98
James 146
Peko 122
Gasol 104

Kokonaispisteet yöltä mahtipontiset 1075 pistettä! :eek:

Ensimmäisen ja toisen päivän Sepa hävisi noin 40 pisteellä per päivä. Viime yön täydestä kierroksesta huolimatta Sepa jäi 768 pisteeseen. Lawson pelasi puolikuntoisena tehtaillen vaatimattomat 39 pistettä ja missannee ainakin seuraavan pelin. Duncan jatkoi jättikauttaan 131 pisteellä, JR. Smithin kirjatessa vastaavat tehot. Muut enemmän tai vähemmän tasojensa mukaisesti.

Bambasin pelaajat outplayasivat Sepan vastaavat siis keskimäärin 34 pisteellä ja kokonaisero nyt turvallisen tuntuinen ~400 pistettä allekirjoittaneen hyväksi. Pelit kaiketi tasan loppuviikosta.
 
Viestejä
1 404
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Ei näillä jämäsijapeleillä nyt mitään merkitystä ole, mutta lämmittäähän nää pelaajien hyvät otteet. Viime yöltä 824.5 vaikka Aminu floppasi kentällä ja Anderson pelasi yli tasonsa penkillä.

Kemba 159.5
Hendo 121.5
Evans 134

tumblr_lt4djiyO7k1qbymhco1_r4_250.gif
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Oho! Sampsu cruisaa helppoon voittoon, kunhan käyttää jäljellä olevat waivernostonsa ja tiputtaa Bijombon sekä vaikkapa DeAndre Jordanin pois kokoonpanosta. Ennakkosuosikki Kotti on sillä lyöty.

Sanomattakin selvää, että oma joukkueeni johtaisi näitä molempia sankareita vastaan, vaikka on tämänkin viikon ollut puolirampa.

Keeperit Ilyasova ja Rubio 130+ ja 128+ pojoa :YLÖS:
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Aika helpostihan se välierävoitto Sepasta irtosi ja näin ollen idän mestaruus. 40 pelillä tuli tehtailtua pyöreästi 4000 pistettä. Lännessä Sam's Hoop otti waiverkikkailunsa ansiosta voiton Kottista ja jatkaa ehkä hieman yllättäen finaaliin allekirjoittanutta vastaan. Lännessä pisteet jäivät noin 3400 ja pelejä Sam's Hoopilla 43. Joukkueen viimein kuntoon saanut Kik Jams tehtaili 3600 pistettä 45 pelillä ja olisi edennyt finaaliin ilman ensimmäisen kierroksen loukkaantumissumaa. Toisaalta myös Kotti koki ikävän menetyksen Horfordin loukkaannuttua ja menetti näin parisataa pistettä.

Ensi viikkoon erittäin luottavaisena, vaikka James, Harden ja Peko ovatkin day-to-day. Waiveriltä tuli nostettua vielä joku Kyrie Irving (kuka lie?), jonka ensiesiintyminen Bambasin riveissä sujui ihan mallikkaasti. Vielä kun Bealkin teki paluun kentille, niin nippu näyttää finaalissa tältä:

Wall
Irving
Monta
Harden
Deng
Gay
James
Peko
Nowitzki
– – –
Beal
Hayward
Ariza
Gasol
Drummond

Ensi viikolla vaatimattomat 51 peliä ilman waiverkikkailua ja kaikkien pysyessä kunnossa.

8]
 
Viestejä
715
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Täytyy olla hyvin tyytyväinen omaan kauteen. 13. varausvuoro ja finaalissa ollaan! Sinne tiensä raivasi myös ei niin yllättäen Lebron ja ykköspickin omistanut La Bamba's Cupcake.

Viime viikko meni hieman tiukaksi, koska koin ikävän menetyksen Waden ja Aldridgen missatessa kaksi peliä kumpainenkin. Onneksi vuoden paras waivernosto(?) Tobias Harris jatkoi jytkyilyään ja poormansin kanssa tehdyssä treidissä(Green, Hibbert, Carter <-> Dunleavy, Marion) tullut Jeff Green käytti hyväkseen lisääntynyttä vastuutaan. Viimeisen päivän waivernostot Brian Roberts ja Luke Walton hoitivat hommansa kunnialla. DeAndre Jordania ja JJ Redickiä ei tule ikävä viimeisellä viikolla.

Finaaliin lähdetään 'happy to be here'-asenteella. Kuten jo mainitsin, voiton puolella ollaan jo pelkästään tänne asti pääsemisestä.

Btw milloin keeperit pitää olla valittu?
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Wituiksi menneiden pudotuspelien vastapainoksi keeperien osalta valoa tunnelissa. Terskan kasuaali 137 fapo ja edellisistä 9 pelistä 8 +100 peliä. Ricky Rubio hassuttelikin sitten 157 pojoa, 8 stiiliä ja 5 kolmosta. Orastavaa dominointia havaittavissa.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

strategi30304HL_ul.jpg


Kik Jams suunnittelee ensi kauden NBA Fantasyn sääntöuudistuksia. #Neuvosto taustalla tärkeän näköisenä myötäilemässä Suuren Johtajan mielipiteitä.
 
Viestejä
407
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Poormans piesty jo kolme kertaa putkeen!
Monenneksi rookie GM sijoittuu?
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Onnittelut La Bambasille a.k.a Keyser Sözelle mestaruudesta! Runkosarja ja ensimmäinen playoffs-kierros oli ykkösenä varanneelta Bambasilta vähän nihkeää menoa, mutta peakki oli asetettu oikeaan saumaan ja välierästä lähtien homma oli silkkaa Bambasin ylivoimaa. Edes LeBronin loukkaantuminen tällä viikolla ei estänyt Cupcakeseja murskaamasta Sam's Hoopsia. Ja onhan se mukawa, kun keeperistä luovuttamani James Harden on olennaisena osana ratkaisemassa mestaruutta Bambasille.

Tervehdin Bambasin mestaruutta ilolla myös siksi, että kysehän on äärimmäisen hienosta miehestä ja laskelmoivasta mestarimanagerista. Oodi juonittelulle. 8]

Itse olen erittäin tyytyväinen 7. sijoitukseeni ja fantasyurani ensimmäiseen pudotuspelipaikkaan. Kausi ei lähtenyt parhaimmalla mahdollisella tavalla liikkeelle kolmos- ja vitosvarausteni ollessa lasaretissa yli puolet runkosarjassa, mutta liittoutumalla oikeiden ihmisten kanssa onnistuen keplottelemaan itseni playoffseihin ja siinä samalla hankkimaan fantasyliigan top3-keeperkaksikon itselleni. Sensaatiomainen välieräpaikkakin oli vain muutaman hassun pinnan päässä, että sikäli kausi oli menestys.

Rehellisen ja asiantuntevamman fantasy puolesta,

Achilles
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Nyt kun muodollisuudet on saatu pois alta on aika keskittyä tulevan kauden kuvioihin. Räätälöin tulevan parin viikon aikana pohjat muutosehdotuksille, jotka käyn #Neuvoston kanssa läpi ja viilailemme siihen muotoon, jonka voi esittää kaikille osallistujille makustelua varten. Muutos- ja parannusehdotusten jälkeen sitten viilailut lopulliseen muotoon. Mitään äänestyksiä ei tulla järjestämään kuin enintään keeper-asiasta, joka on kuohuttanut kansaa pitkin kautta.

Ensi kauden osallistujakatras on myös avoin. Kaikki mahdollisuudet 12-14 joukkueen liigasta aina divarilaajennukseen ovat vielä auki, mutta nämä saadaan lukkoon vasta syksymmällä, kun tiedetään ketkä jatkavat ja ketkä ovat kiinnostuneita hyppäämään mukaan katraaseen. Nykyisistä managereista kaikilla on paikka ensi kaudeksi, lukuunottamatta .C.:tä, jonka tilannetta arvioidaan pitkin koko kevättä ja kesää, kenties jopa syksyyn saakka. Myös Seisovalta Paikalta toivotaan jonkinlaista selontekoa tulevan kauden aktiivisuuden osalta. Paikka on joka tapauksessa, mutta kenties yhteisymmärrykseen päästään siitä onko järkeä osallistua nykyisellä aktiivisuudella.

Keepervalinnoista ei tarvitse huolehtia tässä vaiheessa. Viikko ennen draftia täytyy tietää ketkä aikoo pitää. Sen mitä managerit voisivat tehdä, on ilmoittaa tähän topiciin alustava kaavailunsa keepereistään, jotta voin tehdä laskelmia näiden pelaajien osalta viilatessani pisteytystä paremmaksi.
 
Viestejä
16
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Onnittelut Bambasille mestaruudesta ja tervetuloa aatelisten joukkoon :) Vaikka arpaonni Bambaa suosikin ja hänen tarjouksia usein mollataankin, on mestaruus osoitus periksiantamattomuudesta ja jatkuvasta aktiivisuudesta. Hatun noston arvoinen suoritus.

Omalta osaltani olen tyytyväinen, että henkisesti erittäin raskas kausi on ohi. Karmaisevan alun jälkeen kausi on ollut yhtä pyristelyä, mutta onneksi tulevaisuuden näkymät ovat valoisammat. Keepereiksi valitsen alustavaksi yllättäen Lillardin ja Georgen.
 
Viestejä
66
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Vilpittömät onnittelut LaBambasille loistavasta kaudesta ja ansaitusta mestaruudesta. Vieläkin kismittää, että voitto Bambasista oli täysin otettavissa 1.kierroksella, joskin se olisi ollut vääryyttä.

Omat keeperini todnäk Vaskets&Varejao. Evans&Läri bubbling under.
 
Viestejä
112
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Vilpittömät onnittelut La Bambasille!

Mestaruuden valloittamisessa juonenkäänteitä ei puuttunut, mutta loppu tulema oli aika selvää kauraa.
Kenties ensi kaudella aka Kauhajoen Kuninkaan astuessa itseoikeutetusti liigaan, tullaan näkemään riittävä vastus Bamban viekkaudelle.
Jos ei taidolla niin sitten rahalla!

8]
 

.C.

Viestejä
324
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Onnittelut Bambasille!
Itse olen näin ensimmäiseksi kaudeksi kokonaisuuteen tyytyväinen. Mukaan mahtui nerokkaita vaihtoja, mutta myös ilmaisia lahjoja kilpakumppaneille. Kaikenlaista draamaa päästiin nauttimaan, milloin syystä, milloin syyttä. Kauden loppuun kiristettiin vielä voitto Insurista, jonka kanssa samoissa recordeissa pyörittiin koko kausi, joten siihenkin on syytä olla tyytyväinen.

Kiitos kaikille kaudesta. Monet auttoivat ja opastivat manageroinnin saloihin. Kiitokset neuvostolle liigan hallinnoimisesta ja oikeudenmukaisuuden ylläpidosta. KJ:lle vielä erikoiskiitos, sillä mielipiteeni herrasta on muuttunut melkoisesti liigan aikana. Mies ei olekkaan pelkkää provoilua, vaan kyllä sieltä löytyy auttavainen ja järkevä puolikin(kunhan puheenaihe ei liiku Lebron Jamesin ympärillä ^^).

('Tough Love')Achillesillekkin vielä kiitos hyvästä kaudesta ja laadun tarkkailusta.
images

Kuvassa lyömme achillesin kanssa kauden lopuksi kättä päälle ja sovimme erimielisyytemme(ainakin toistaiseksi).

Itse suuntaan väsyneen katseeni nyt kohti Louisvillen finaalia ja jään odottelemaan KJ:n ja kumppaneiden päätöstä kohdaltani ensikauden osalta.
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Onnea Bamballe mestaruudesta. Luovutan täten kruununi teille.

thumbnail
 
Viestejä
881
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Onpas Kottii komeana! Ja onnea voittajalle, tarjoan victorykaljat heti kun vaan otat yhteyttä... :hymiö:.

Onneksi Kottii on minulle velkaa Jallun koska Luke Ridnour ei ollut ihan niin paska kuin odotettiin vaan postasi kauden päätteeksi 70.1 points averagen..

Keeperit ovat Noah ja DLee, mikäli jompikumpi ei kesän aikana kuole.
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

insur sanoi:
Onneksi Kottii on minulle velkaa Jallun koska Luke Ridnour ei ollut ihan niin paska kuin odotettiin vaan postasi kauden päätteeksi 70.1 points averagen..
Hetkonen, STOP tykkänään. Meidän veto oli siitä lopettaako Luke kautensa last30 yli vai alle 70 faboa. Varmaan ainakin Mokeski voi vahvistaa tämän. Tällä hetkellä siis Lukella last30 huimat 59,4.

1258119813548693_jallupullo_by_janepane.png
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Mestaruushan sieltä sitten tuli. Spudi tuotti suuria vaikeuksia ensimmäisellä kierroksella, ja pelit meinasi loppua ennen kuin ehti alkaakaan, mutta loppu sujui enemmän tai vähemmän leikitellen. Tasaista suorittamista läpi rintaman ilman ihmeempiä jytkyjä.

Mestaruutta lähdetään puolustamaan keepperkaksikolla, jonka toisena tukipilarina seisoo 118 fpts keskiarvolla kautensa päättänyt John Wall, huojuvamman pilarin mennessä todennäköisesti Drummondille tai Bealille. Deng, Dirk, Peko ja Gayward myös jossain määrin mahdollisia, mutta näistä etenkin kaksi ensimmäistä vaikuttavat jokseenkin tylsiltä valinnoilta.

Bamba kiittää ja kumartaa.


Ainii, odottelen Insur vielä hetken. Terassikalja maistuu paremmalta! 8]
 
Viestejä
73
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Bamballe myöhäiset onnittelut ja kaikille iso kiitos kaudesta! Ehkä ensi kausi on sitten meikäläisten...
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös