Koripallo.com

Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

Viestejä
1 228
SAL-SERKUN ASKELMERKIT MENESTYKSEEN, OSA 7: CLEVELAND CAVALIERS

Keskustelu Cleveland Cavaliersista näyttää katkenneen kuin seinään The Decisionin myötä, joten eiköhän ole jo korkea aika puhaltaa siihen uutta henkeä!

Omistaja Dan Gilbert lupasi kesällä 2010 julkisesti Cavsin voittavan mestaruuden ennen Miamia. No, niin ei sitten käynyt, joten se jääköön historiaan. Kaikessa hiljaisuudessa on Cavsin nuorennusleikkaus edennyt siihen tilanteeseen, että tulevaisuus näyttää jälleen kerran valoisalta: plakkarissa on nuori tähtipelaaja ja valtaisasti rahaa käytettävissä.

Rakennuspalikat:
  • Kyrie Irving. NBA:n kirkkaimpia nuoria tähtiä. Huikean tulokaskauden pelannut isokokoinen pointti, jolla ei ole juurikaan heikkouksia pelaamisessaan.
  • Dion Waiters. Yllätti prospektorit hinaamalla itsensä neljänneksi varaukseksi. Härkämäinen takamies, jonka ominta osaamista on korille ajot ja vapariviivalle hankkiutuminen.
  • Tristan Thompson. Väliinputoaja vai monipuolinen laituri? Urheilullinen ja hyvä leypallopelaaja, mutta heikko viimeistelijä.
  • Jon Leuer. Ei varsinaisesti kuulu taidoiltaan tähän porukkaan, mutta on nuori ja halpa kaarinelonen, joka on osoittanut pystyvänsä pelaamaan NBA-tasolla. Sopii hyvin voittavankin joukkueen penkille.
  • Tyler Zeller. Tämän kesän toinen ykköskierroksen varaus. Puhdas sentteri, joka juoksee hyvin kenttää, mutta NBA-tasolle sopeutuminen vielä pieni kysymysmerkki.
Irving on niin varma tähtipelaaja, kuin 20-vuotias vain voi olla. Muuten rakennuspalikkaosasto herättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Irvingiä lukuun ottamatta ollaan kaikista valmiita luopumaan sopivaan hintaan.

Täkyt:
  • Anderson Varejao. Sideshow-Bob on liigan aktiivisimpia isoja miehiä ja joukkueelleen numeroitaan arvokkaampi. Tähän kun vielä lisätään kohtuuhintainen sopimus ja 29 vuotta ikää, niin houkutteleva paketti on tarjolla mestaruutta tavoitteleville joukkueille. Clevelandilla on varmasti halua pitää Varejao joukkueessaan, mutta alkaa olla jo uran ehtoopuolella siinä vaiheessa kun nuorukaiset alkavat puhjeta kukkaansa.
  • Boobie Gibson, Kelenna Azubuike, C.J. Miles, Omri Casspi. Käyttökelpoisia veteraaneja päättyvillä sopimuksilla.
  • Luke Harangody, Luke Walton, Jeremy Pargo, Samardo Samuels, Donald Sloan, Michael Eric. Päättyviä sopimuksia kauppoihin heitettäväksi.
  • Omat varaukset 2013 ja eteenpäin, Miamin ykköskierroksen varaus 2013 (joka oikeus vaihtaa Lakersin varaukseen) ja 2015, Sacramenton top 13 suojattu ykköskierroksen varaus, Orlandon kakkoskierroksen varaukset 2013 ja 2014, Memphisin kakkoskierroksen varaus 2014.

Tarpeet:
  • Riippuu pitkälti nuorten pelaajien kehityksestä. Jos Waiters, Thompson ja Zeller kehittyvät toiveiden mukaan, tarvitaan aloittava nelospaikan pelaaja, joka kykenee korintekoon selkä korille päin. Jos taas eivät kehity, tarvitaan aloittavat kakkos-, kolmos-, nelos- ja vitospaikan pelaajat ja ollaan takaisin lähtöruudussa.
  • Takamiespaikoille tarvitaan joka tapauksessa kakkospointti Irvingin ja heittäjä Waitersin taakse.
  • Tristan Thompsonin osaaminen voisi sopia paremmin kakkosviisikkoon, jolloin avausviisikkoon etsittäisiin heitto- ja puolustustaitoista kolmospaikan pelaajaa, joka voisi olla niin sanottua nelosoptiotasoa. Casspi saattaa olla vastaus, ainakin lyhyellä tähtäimellä, jos vain jatkosta sovitaan kohtuulliseen hintaan.
  • Isojen miesten paikoille kaivataan lisää kokoa, heitontorjuntoja ja korintekotaitoa.

Ullakkotila nyt: Maksimissaan käytössä 13,75 miljoonaa, jos sanoudutaan irti poikkeuksista ja pelaajaoikeuksista. Tarjolla vain ei ole ketään sellaista, johon rahat kannattaisi käyttää.

Ullakkotila tulevaisuudessa: Terassikaudella 2013 on ullakkotilaa käytössä vajaa 30 miljoonaa, mikäli Casspi, Leuer, Irving ja Thompson päätetään pitää. Tilaa saadaan vielä 9 miljoonaa lisää, jos Varejao kaupataan päättyviä sopimuksia vastaan. Kaudelle 2014-2015 ei ole vielä toistaiseksi yhtään dollaria taattuna.

Mitä sitten?: Ensimmäiseksi pelataan tuleva kausi siten, että annetaan nuorille pelaajille mahdollisuus näyttää taitonsa ja lisäksi napataan yksi kärkivaraus lisää. Joukkueen rakentamiseen näen kaksi vaihtoehtoista tietä:

Vaihtoehto A:
Jatketaan pelimerkkien keräämistä ja pidetään tähtäin tarpeeksi kaukana. Riskinä on tietysti se, että Irving kyllästyy taaperrukseen ja tekee lebronit.

Ensimmäinen askel on, että nykyisen joukkueen kaikki täkyt pyritään vaihtamaan nuoriin pelaajiin ja/tai varauksiin. Mahdollisia kauppoja olisi esimerkiksi Varejao Houstoniin ja vaihdossa takaisin Jeremy Lamb, Chandler Parsons, Royce White sekä ykköskierroksen varaus (Houston on käytännössä pakotettu tekemään kauppa, jossa vaihdetaan useampi halpa pelaaja yhteen kalliimpaan. Lisäksi Varejao olisi hyvälaatuinen täky myöhempiä kauppoja varten). Irtoaisiko joltain loukkaantumisista kärsivältä ja pudotuspeleihin tähtäävältä joukkueelta ykköskierroksen varaus tai pari jostain kombinaatiosta nelikosta Gibson-Azubuike-Casspi-Miles?

Parhaassa tapauksessa lähdettäisiin ensi kesään tilanteessa, jossa joukkueessa on Irving, Waiters, Thompson, Leuer, Zeller, Lamb, Parsons, White, 5 ykköskierroksen varausta (oma, Miamin, Houstonin, Sacramenton ja edellisessä kappaleessa mainitusta kaupasta), 2 kakkoskierroksen varausta sekä reilut 30 miljoonaa ullakkotilaa.

Vapaaherramarkkinoilta kaapataan Andrew Bynum (aina saa unelmoida) sekä pari nuorempaa ja halvempaa veteraania, joilla on vielä kehityspotentiaalia, kuten Corey Brewer, Chase Budinger, J.J. Redick, Jerryd Bayless, Eric Maynor, Taj Gibson, Brandan Wright, J.J. Hickson tai Tiago Splitter.

Ykköskierroksen varaukset sijoittuisivat yksi kärkipäähän (oma), kaksi keskivaiheille (Houston ja Sacramento) sekä kaksi loppupäähän (Miami ja pudotuspelijoukkue x). Ensimmäisellä varauksella yritetään saada tähtipelaaja ja lopuilla haetaan kovaa potentiaalia omaavia pelaajia, jotka voidaan vaikkapa jättää Eurooppaan kasvamaan korkoa. Miltä kuulostaisi vaikkapa tällainen saalis: Shabazz Muhammed (UCLA, Chad Ford top 100/3.), Dario Saric (Kroatia, CF/19.), C.J. Leslie (NC State, CF/21.), Alex Abrines (Espanja, CF/27.) ja Sergey Karasev (Venäjä, CF/48.).

Joukkueen koostumus olisi sitten vaikkapa tällainen:
PG: Kyrie Irving, Eric Maynor
SG: Dion Waiters, Jeremy Lamb, Alex Abrines, Sergey Karasev
SF: Tristan Thompson, Chandler Parsons, Shabazz Muhammed
PF: Royce White, Jon Leuer, Brandan Wright, Dario Saric, C.J. Leslie
C: Andrew Bynum, Tyler Zeller

Tämän jälkeen voidaan joko mennä näillä ja valita parhaat päältä tai paketoida lupauksia yhteen ja yrittää saada kaupassa valmiita tähtiä (Kevin Love, Chris Bosh, Carmelo Anthony, Al Horford, LaMarcus Aldridge…). Oltaisiin siis samassa vähän samassa tilanteessa kuin Houston nyt, mutta pelaajat ovat parempia.

Vaihtoehto B:
Yritetään kääntää kelkka pikaisesti ja tähdätään menestykseen jo parin vuoden sisällä. Ongelmaksi voi muodostua, että ei saada kasaan riittävän hyviä pelaajia, jolloin kohtalona on pudotuspelien kakkoskierroksen kirous.

Tässä vaihtoehdossa olisi Varejao ihan kannattavaa pitää mukana, mutta toisaalta hänet kauppaamalla saataisiin täytettyä kokoonpanon aukkoja paremmin muuhun joukkueeseen sopivilla pelaajilla. Muutama mahdollinen kauppa: Varejao ja Boobie Gibson Chicagoon, Luol Deng ja ykköskierroksen varaus Clevelandiin (Chicago säästää rahaa ja saa erinomaisen lepuuttajan/aisaparin Noahille sekä heittovoimaa takakentälle); Varejao ja Luke Waltonin päättyävä sopimus Oaklandiin, David Lee ja Klay Thompson Clevelandiin (Golden State säästää rahaa, saa vahvan puolustuksen takalinjan Bogut-Varejao) ; Varejao Minnesotaan, Derrick Williams, Luke Ridnour ja Chase Budinger Clevelandiin (Minnesota saa sopivan etukentän pelaajan Loven ja Pekovicin rinnalle) tai Varejao ja Gibson Portlandiin, vaihdossa Nicolas Batum ja Nolan Smith (voidaan tehdä vasta 15. Tammikuuta jälkeen. Batum oli Portlandin tilanteeseen vähän turhan arvokas ja Varejao täyttää sentterin paikan Aldridgen rinnalla).

Vapaaherramarkkinoilla ei tuhlata pelkästään tuhlaamisen ilosta - varsinkaan kun Cleveland ei ole varsinaisesti mikään huippukysytty vapaaherrakohde - vaan tehdään ennemmin muutamia täsmähankintoja: korintekotaitoinen nelospaikan pelaaja (Paul Millsap tai Nikola Pekovic), heittotaitoinen kakkospointti, jolla on kokoa pelata kakkosenakin (Mo Williams tai Jarrett Jack) sekä kokoa ja torjuntauhkaa korin alle (Timofey Mozgov tai Samuel Dalembert).

Varaustilaisuudessa olisi todennäköisesti käytössä 2 ykköskierroksen varausta (oma ja aikaisempi Miami/Lakers, Sacramenton varaus on todennäköisesti top 13 ja siirtyy siten seuraavalle vuodelle) sekä 2 kakkoskierroksen varausta. Ensimmäisellä varauksella olisi tavoitteena paras saatavissa oleva iso mies ja toisella vahvistusta takakentälle. Toisella kierroksella otettaisiin sitten vaikka raaka sentterilupaus ja Eurooppaan jätettävä peluri. Haaviin jäisi esimerkiksi James Michael McAdoo (UNC, CF/4.) tai Isaiah Austin (Baylor, CF/6.), Wayne Blackshear (Louisville, CF/25.) tai Kentavious Caldwell-Pope (Georgia, CF/30.), Alex Len (Maryland, CF/33.) tai Kaleb Tarczewski (Arizona, CF/42.) ja Sergey Karasev (Venäjä, CF/48.) tai Dmitry Kulagin (Venäjä, CF/58.).

Kauteen 2013-2014 lähdettäisiin siten seuraavalla kokoonpanolla:

Aloitus: Kyrie Irving, Dion Waiters, Nicolas Batum, Paul Millsap, Tyler Zeller
Penkki: Nolan Smith, Mo Williams, Kentavious Caldwell-Pope, C.J. Miles, Tristan Thompson, Omri Casspi, James Michael McAdoo, Jon Leuer, Timofey Mozgov, Alex Len ja lisäksi Sergey Karasev Venäjällä.

Arvio: Clevelandin tulevaisuus näyttää valoisalta ja ennen kaikkea, sillä on valtavasti erilaisia vaihtoehtoja käsissään. Tie menestykseen on kuitenkin vielä useamman askeleen takana ja kysymys onkin siitä, kuinka nopeasti Gilbert haluaa realisoida joukkueen potentiaalin. Vaihtoehto A sisältää huomattavasti enemmän kysymysmerkkejä, mutta johtaa mahdollisesti jopa mestaruudesta pelaavaan joukkueeseen. Vaihtoehto B:llä päästäisiin ehkä jo parin vuoden sisällä pelaamaan finaalipaikasta, mutta valitettavasti vain jäätäisiin todennäköisesti Miamin jalkoihin.

Ensi kausi tulee kertomaan paljon siitä, onko Cavsin nuori runko sitä tasoa, että sen ympärille voi rakentaa voittavan joukkueen.



Muutama sananen SAL-SERKUN ASKELMERKIT MENESTYKSEENtm sarjasta:

Minulle, kuten varmasti useimmille muillekin NBA-entusiasteille, ovat mestaruudesta pelaavat joukkueet käyneet kaikista tutuimmiksi. Loput liigasta on enemmän tai vähemmän harmaata massaa. Tämän kirjoitussarjan tarkoituksena on ollut paitsi herättää keskustelua vähemmän huomiota saaneista joukkueista, myös tutustuttaa itse kirjoittaja kyseisten joukkueiden nykytilaan.

Pääosa mahdollisista virheistä johtuukin juuri siitä, että en ole millään tapaa näiden joukkueiden asiantuntija. Olen yrittänyt tarkastella pelaajia ja joukkueita niin objektiivisesti kuin mahdollista, joten mielipiteeni eroavat varmasti fanien näkemyksistä. Olkaa hyvät ja oikaiskaa virheitä ja olkaa eri mieltä kanssani, mutta henkilökohtaisuuksiin meneminen on turhaa.

Ja vielä ehdotetuista kaupoista. Kaikki kaupat ovat minun itseni keksimiä ja toimivat CBA:n näkökulmasta. Vaikka kaupoissa onkin pyritty jonkintasoiseen realismiin, ei se kuitenkaan tarkoita, että molemmat osapuolet hyväksyisivät ne, ainakaan suoralta käsin. Tämä johtuu siitä, että pääosa kaupoista hyödyttää kohteena olevaa joukkuetta enemmän - niitähän tässä on tarkoituskin parantaa! Joka tapauksessa menestyvän joukkueen rakentaminen vaatii onnea: joko onnistuneiden varausten, vapaaherrakirjausten tai yksipuolisten kauppojen muodossa.

Keskustelu alkakoon!
 
Viestejä
9 123
Vs: Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

Cleveland Cavaliers. Hmph. Vuosia tuli tätä organisaatiota seurattua läheltä, ja enpä kyllä mitenkään erityisen vakuuttunut ole Gilbertin pystyvän toistamaan "Oklahoman Ihmettä". Päällimmäisin mielikuva seuraorganisaatiosta on totaalinen kyvyttömyys saada hankittua LeBronille todellista apua joukkueeseen. Isoimmiksi muuveiksi kostautuivat sormushuoraavan Shaqin hankinta vapailta markkinoilta sekä täysin hyödyttömän Antawn Jamisonin treidaaminen sisään. Paljon oli porua isoista nimistä, mutta niin vain jäi liipasin vetämättä joka kerta.

Nyt tietenkin aivan erilainen lähestymistapa joukkueen kokoamisessa. Nähtäväksi jää mihin asti rahkeet riittävät Irvigin ympärille rakennetulta joukkueelta. Jonkin sortin lottovoittoa tämä ryhmä vielä Draftin Lotterysta kaipaisi epäilen ma...
 
Viestejä
7 416
Vs: Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

Dion Waiters oli vähän paksussa kunnossa kesäliigassa, mutta homma on hänen mielestään ihan ok:
[quote author="http://probasketballtalk.nbcsports.com/2012/08/28/waiters-says-it-was-no-big-deal-he-was-out-of-shape-at-summer-league/"]It’s different for the NBA Draft, when you don’t have to do nothing. It was a couple weeks between the draft and summer league. I still wasn’t (in game shape). But now, you see me, there’s a big difference.[/quote]
Lupaa hyvää Clevelandin jälleenrakennusurakalle, jos joukkueen tuore kärkivaraus kokee asialliseksi plösähtää heti draftin jälkeen, jo ennen ensimmäistäkään kesäliigapeliä!

"Whoop-de-damn-do", sanoisi toinen Syracuse alumnus Derrick Coleman.
 
Viestejä
1 228
Vs: Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

hamahakkimies sanoi:
Lupaa hyvää Clevelandin jälleenrakennusurakalle, jos joukkueen tuore kärkivaraus kokee asialliseksi plösähtää heti draftin jälkeen, jo ennen ensimmäistäkään kesäliigapeliä!

Ja vielä parempaa kun kyse on alimittaisesta takamiehestä, jonka peli perustuu teräviin korilleajoihin.

Miten olisi, Raymond Felton ilman kaukoheittouhkaa ja syöttötaitoa?
 

L.S

Viestejä
826
Vs: Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

Sal-serkku sanoi:
Miten olisi, Raymond Felton ilman kaukoheittouhkaa ja syöttötaitoa?

kuulostaa ihan viimekauden feltonista portlandissa.
 
Viestejä
1 228
Vs: Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

hamahakkimies sanoi:
Pitäisikö Cavaliersin harkita Anderson Varejaon kauppaamista?
Pitäisi.

Pitäisikö Cavaliersin kaupata Anderson Varejao?

Todennäköisesti ei.

hamahakkimies sanoi:
http://www.cavstheblog.com/?p=14046

Tämän kirjoittajan ("Tom Pestak"?) mielipiteen mukaan ei pitäisi ja minun mielipiteeni mukaan hän perustelee kantansa oikein ansioituneesti.
Hyvin perusteltu kirjoitus, mutta kysymyshän ei ole tosiaankaan ihan noin mustavalkoinen. Paljon on kiinni siitä, mitä saataisiin vastineeksi ja kuinka aikaisin odotetaan Clevelandilla olevan kasassa vakavasti otettava Voittajajoukkue.

Jos tavoitteet on 1-2 vuoden päässä, ei Varejaota kannattaisi vaihtaa kuin puhtaasti All Star -tason jamppaan, jollaista todennäköisesti ei ole tarjolla. Jos taas nähdään Irvingin, Waitersin, Thompsonin, Zellerin ja kumppaneiden olevan parhaimmillaan vasta 4-5 vuoden kuluttua, voisi Varejaon kauppaamisessa olla järkeä, jos vastineeksi saadaan esimerkiksi tulokassopimuksella oleva aloitusviisikon pelaaja sekä aikainen varaus.
 
Viestejä
1 870
Vs: Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

Hekotuttaa Cavsin tilanne. Saivat tulevan kesän varaustilaisuuteen ykköspickin ja völjyssä on muutenkin all-stars-pelaaja Kyrie Irving, Varejaon loukkaantumisen aikana potentiaalinsa näyttänyt Tristan Thompson sekä Dion Waiters ja tämän lisäksi vielä loukkaantumisherkkä, mutta viime talvena tasonsa vastaansanomattomalla tavalla näyttänyt Andy Varejao...

...ja valmentajana Mike Brown.
 
Viestejä
9 123
Vs: Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

JOS Cavaliersin kokoonpano olisi ensi kaudella täydessä tikissä, niin tässähän olisi jopa mielenkiintoa.

Irving-Waiters-Gee-Thompson-Bynum

Jack-CJ Miles (?)-E.Clark-Bennett-Varejao

Zeller jää vielä yli. Sanomattakin selvää, että Bynum-Varejao kaksikon ollessa terve, on tällä joukkueella potentiaalia jo ensi kaudella aiheuttaa ties minkälaista hulinaa vastustajien riveissä. Mutta kun eivät ole. Cavsin forumilla olivat kovin tyytyväisiä Bynumin signeeramiseen, ja onhan tuo Cavaliersin kannalta ihan hyvä riski. 6 miljoonaa sinne tai tänne.

Jotain SF:ää sinne kai vielä haetaan, mutta ei ensi kesän palkkatilan kustannuksella. Silloin tarkoitus on signeerata All-Stars laituri mukaan völjyyn.
 
Viestejä
254
Vs: Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

Jos tosiaan Bynum olisi terve niin näillähän olis mahdollista järkyttää koko itäistä konferenssia. Mutku mutku...

Viime kaudellakin jo viihdyttävä joukkue, Irving energiapaukku, josta huokuu todellista pelaamisen iloa.

+ Pelle_M. antaa viime kauden myöhästyneen renessanssipalkinnon C.J. Milesille, dammit, mikä kausi, äijähän oli hyökkäyksellinen harppuuna, uuh. Palkinnon antaa entinen renessanssipalkinnon voittaja, Grant Hill. Onnittelut!
 
Viestejä
341
Vs: Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

Andy on ollut pre-seasonilla kovassa tikissä ja etenkin yhteispeli Thompsonin kanssa on ollut ajoittain huikeaa. Tästä syystä jopa vähän pelottaa Bynumin paluu. Toivottavasti ei ainakaan tule puolikuntoisena kokeilemaan, tai Cavsien nuori joukkue on aika helposti sekaisin. Toivotaan, että Andy motivoi Bynuminkin uudelle tasolle.

Thompson taisi saada motivaatioruiskeen, kun draftattiin kilpaileva (alimittainen) PF. Syöttää, heittää ja ajaa paremmin (/fiksummin), kuin viime vuonna. Yllättävän hyvin saatu heitto oikeallakin kädellä toimimaan, ei juurikaan enää kaadu.

Mielenkiintoinen kausi tulossa kaikin puolin.
 
Viestejä
34
Vs: Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

Lätkässä ja futiksessa puhutaan usein siitä kuuluisasta apinasta selässä, jos pelaaja ei onnistu tekemään maalia pitkään aikaan.

Koripallossa tällaista tilannetta harvoin pääsee syntymään ottelussa syntyvien lukuisien "maalien" takia. Tähän peilaten Anthony Bennettin neljä ottelua ilman pelitilannekoria on jo hatunnoston arvoinen suoritus. 0-15 heitot. Ja kun vielä muistetaan hänen olleen kesän ykkösvaraus niin voidaan jo alkaa pientä koriapinaa hänen selkään luomaan.

Clevelandissa varmaan jo vähän jännitetään vaikka kausi ja ura on vasta nuori, hyvin nuori.
 
Viestejä
402
Vs: Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

Kausi on vielä nuori mutta Clevelandissa jo hieman kuohuu. Ensin pidettiin kriisikokousta:

http://espn.go.com/nba/story/_/id/9986199/cleveland-cavaliers-held-confrontational-players-only-meeting

Ja nyt selviää, että Dion Waiters on ehkä päättänyt pitää vähän rokulia:

http://hangtime.blogs.nba.com/2013/11/17/its-getting-late-early-in-cleveland/

Itse ajattelin että Sideshow Bob ja Bynum missaavat todennäköisesti taas lähes koko kauden ja voittoja tulee sen takia ehkä odotettua vähemmän. Nyt kaikki ovat kuitenkin olleet suhteellisen terveitä. Ehkä se Mike Brown on vaan niin paska ???
 
Viestejä
7 416
Vs: Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

Martti Mielikäinen sanoi:
Tämä. Yliarvostettu enkä tykkää äijän naamastakaan ollenkaan.
Ainoa oikea valmentajien arvosteluperuste on tosiaan ulkonäkö: "Popovichin valmennustyyli on jotenkin tosi rokonarpinen ja Carlisle vetää hassusti kuin sairas Jim Carrey. All-Time -suosikkini on Pat Riley, jonka sliipattu look oli 80-luvun parasta Showtimea. Coach Kidd on aivan pelaaja Kiddin näköinen. Jenkkifutiksesta en tykkää, koska ne valmentajat ovat kaikki sellaisia läskejä."
 
Viestejä
941
Vs: Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

hamahakkimies sanoi:
Ainoa oikea valmentajien arvosteluperuste on tosiaan ulkonäkö: "Popovichin valmennustyyli on jotenkin tosi rokonarpinen ja Carlisle vetää hassusti kuin sairas Jim Carrey. All-Time -suosikkini on Pat Riley, jonka sliipattu look oli 80-luvun parasta Showtimea. Coach Kidd on aivan pelaaja Kiddin näköinen. Jenkkifutiksesta en tykkää, koska ne valmentajat ovat kaikki sellaisia läskejä."

:D näinpä. Ehkä en ihan kuitenkaan tarkoittanut tätä vaan että kaverin intuitiiviset reaktiot, ilmeet ja yleinen kehon kieli ei saa minun ajatuksissani liikkeelle mielikuvaa taitavasta valmentajasta. Popovich on tarkka, määrätietoinen ja pelaajat tietää tasan mitä Pop haluaa. Mitään näistä en löydä Brownista.
 
Viestejä
1 228
Vs: Cleveland Cavaliers - Dan Gilbert ja Comic Sans

Missä mennään, Cleveland Cavaliers?

Rakennuspalikat

Kyrie Irving, Dion Waiters, Anthony Bennett, Tristan Thompson, Tyler Zeller ja Anderson Varejao sekä mahdollisesti Luol Deng ja Spencer Hawes.

Puutteet

Kakkos- ja kolmospaikat huutavat lisävahvistuksia – varsinkin jos Deng vaihtaa maisemaa.

Ullakkotilanne

Ullakkotilaa ennen tulokkaiden kirjaamista noin $16,5M. (arvio $63,2M)

Varaukset

Ykköskierroksella oma varaus (vähintään 12.) ja kakkoskierroksella Orlandon varaus (33.).

Chicagolla oikeus vaihtaa ykköskierroksen varauksia 2015, jos Clevelandin selviytyy pudotuspeleihin. Memphisistä tulossa top 5 ja 15-30 –suojattu ykköskierroksen varaus 2015 sekä Miamin top 10 –suojattu ykköskierroksen varaus 2015.

Oikotie onneen

Cleveland on viime vuosina tullut tunnetuksi epäonnistuneista varauksistaan, mutta josko nyt onni kääntyisi? Kolmospaikan tarjonta on tänä vuonna kovin ohutta, ja siksi arvontaonni ja Wigginsin tai Parkerin varaus maistuisi enemmän kuin hyvältä. Kymmenennen varauksen tienoilla on parempi tilanne kakkospaikan (Gary Harris ja Nick Stauskas) kuin kolmospaikan (Dylan McDermott tai ehkä Dario Saric) suhteen.

Dengin ja Hawesin jälleenkirjaus haukkaisi käytännössä koko ullakkotilan, mutta toisaalta, löytyisikö sille parempaakaan käyttöä? Pienempipalkkaisista takakentän veteraaneista Kirk Hinrich tai Devin Harris sopisi Clevelandiin kuin nenä naamaan.

Kuntokäyrän suunta

Kaiken järjen mukaan ylöspäin, mutta kuka Clevelandista tietää?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös