Koripallo.com

Vs: Inside the paint - Hakeem meets Amar'e part 2

Viestejä
2 214
Tässä ketjussa keskustellaan ja uutisoidaan NBA:n sisäpelaajista, "post up" -pelistä ja muista isojen miesten asioista.

Aloitetaan uutisella, jollaisia on saatu lukea taas pitkin kesää:

Howard aikoo harjoitella Kareemin kanssa!

http://www.cbssports.com/nba/blog/eye-on-basketball/20035263/dwight-howard-tweets-that-he-plans-to-work-out-with-kareem-abdul-jabbar

Jos näin tapahtuu, niin he tekevät sen itse! Kareemin ja Howardin yhteisharjoitukset tulevat olemaan kuin Hollywood-elokuvasta, jossa kaksi erilaisen luonteen omaavaa henkilöä laitetaan väkisin yhteen (vanha veteraani ja rookie cop) ja siitä seuraa joukko väistämättömiä yhteentörmäyksiä, kun henkilöiden tavat ja luonteet ovat niin erilaiset.


Kareem on hapan, äkkipikainen oman tiensä kulkija, kun taas Howard on hymyilevä ja leikittelevä koomikko. Kareem haistatteli koko uransa lehdistölle, Howard puolestaan rakastaa leikitellä median kanssa. Kareemin peli perustui tekniikkaan, kun taas Howardin urheilullisuuteen. Näissä kahdessa sankarissa ei ole mitään muuta yhteistä kuin pelipaikka.

Jokainen tietää, että oikeasti heidän yhteiselonsa ei tule päättymään kuten elokuvissa, omien puutteiden tunnustamiseen ja ymmärryksen kasvuun, vaan se tulee päättymään:

1. Howardin kiinnostuksen lopahtamiseen
2. Kareemin huutoon ja ovien paiskontaan
3. Jatko-osaan, jossa on yksi tai kaksi uutta pääosan esittäjää.

Nyt vain jännitetään, jatkuuko "Howard meets Kareem" ensi-iltaviikkoa pidemmälle.
 
Viestejä
1 404
Vs: Inside the paint - Coming to theater near you: Howard meets Kareem

386122_10151136098438788_1240411953_n.jpg
 
Viestejä
2 214
Vs: Inside the paint - Rakkautta ensisilmäyksellä

HOWARD MEETS KAREEM

I näytös, kohtaus 1.

Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Howardin unelma totetui. Ylistystä jumalalle.

@DwightHoward

Just set down with @kaj33. Man God is so good. Was in tears. What a blessing. This is like a dream come true. Go Lakers.
4 sep 12


Loistava alku suurelle tragedialle! Shakespearekin olisi kateellinen.
 
Viestejä
7 416
Vs: Inside the paint - Rakkautta ensisilmäyksellä

Kumpi on kovempi, Bynum vai Hibbert?

Indianan fanien mielestä vastaus on luonnollisesti Hibbert. (Itsekin tykkään Hibbertistä tyyppinä 100 prosenttiyksikköä enemmän.)

http://www.eightpointsnineseconds.com/2012/09/roy-hibberts-new-competition/

Jännä nähdä, miten nuoret seven footerit ("Onko tälle jotain järkevää käännöstä?") tömistelevät Itäisen konferenssin parhaan sentterin tittelistä. Toivottavasti Bynumin siirtyminen Itään oli pitkän ja tasaväkisen rivalryn ("Tälle tarvittaisiin käännös ja.") alku!
 
Viestejä
2 214
Vs: Inside the paint - Rakkautta ensisilmäyksellä

Hibbert voittaa ihmistyyppinä Bynumin 100-0, mutta ainakin toistaiseksi vaikuttaisi siltä, että Bynumilla katto olisi korkeammalla. Bynumilla on pelilliset edellytykset jopa aivan huipulle, mutta pää ei vaan riitä.

Andrea Bargnanihan on muuten eräs idän Top 10 -isoista miehistä, ja hän saisi aivan erilailla arvostusta, jos pelaasi muualla kuin Raptorsissa.

Tässä pätkä, eurooppalaisesta isojen miesten pelityylistä NBA:ssa.

Andrea Bargnani @ Phoenix Suns / Jan. 24th, 2012
 
Viestejä
2 214
Vs: Inside the paint - Rakkautta ensisilmäyksellä

hamahakkimies sanoi:
Jazzin turkkilaisjunnu Enes Kanter treenaa pari viikkoa Kiki Vandeweghen kanssa.

http://www.sltrib.com/sltrib/blogsjazznotes/54849989-62/vandeweghe-kanter-jazz-season.html.csp

Vandeweghe on SF, mutta uutinen kuuluu silti tähän topikkiin, koska miehen nimi on "Kiki". Lisäksi kaveri on kuulemma hienosäätänyt aikoinaan Nowitzkin pelityyliä.

Kanter on 20 vuotta ja teki viime kaudella noin 13 minuutissa 4,6 pistettä ja 4,2 levypalloa. Se ei ole huonosti. Eväitä on tupla tupla mieheksi. Ja ei kannata huomauttaa mistään roskaminuuteista, kaveri on vielä taidoiltaan raakile mutta omaa vahvan fysiikan ja pelaa suoraviivaisesti. Potentiaalia siis on.
 
Viestejä
2 214
Viestejä
2 214
Vs: Inside the paint - Montenegron Mailman

Montenegron Mailman alkaa muistuttaa yhä enemmän esikuvaansa. 90-luvullahan vastustajat selittivät lehdistölle ja tuomareille jo ennen peliä, että jos Karl Malonen annetaan pelata omaa "likaista" peliään, he eivät voi voittaa. Eivätkä he voittaneetkaan.

Who becomes the focus on offense for the Wolves? It has to be bruising big man Pekovic, who has become a bit of a Chuck Norris-type cult figure in the online basketball community.

Pekovic is regarded by many players, coaches and fans as the strongest man in the NBA, and he'll need to be even better than he was in his breakout season last year to make up for the loss of Love.

Last season, Pekovic threw opposing big men around like rag dolls -- 10.8 of his 13.9 points per game came in the paint, and he led the league in offensive rebounding rate with 15.8 percent. He was so tough on opposing big men that after a Lakers win over the Wolves, Andrew Bynum told a reporter, “Thank god they took Pekovic out of the game.”

Pek reported to training camp about eight pounds lighter than last year and with the look of a man far more sculpted than we saw the previous season. He's much more agile and running a lot easier in the preseason so far.
 
Viestejä
2 214
Vs: Inside the paint - Montenegron Mailman

Ei voi olla pitämättä.

enes-kanter-cheerleaders.jpg
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös