Koripallo.com

C-pojat (99) - Etelä 1.div

Viestejä
195
Vs: C-pojat (99) - Etelä 1.div

Näyttäisi välieräpelit loppuneen Tapiolassa.

Muki odotetusti loppuotteluun ja vastaan tulee selvästikkin nousukuntoinen HNMKY. Wartti kaatui uudestaan muutaman viikon sisään ja nyt suuremmalla korierolla. Muki-EBT ottelusta varmaan ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Mitenkäs paikallaolijat ? Miltä pelit näyttivät?

Onkohan mitalit jo jaettu vai pystyykö EBT tai HNMKY haastamaan vastustajansa? Pienellä ehkällä HNMKY, mutta EBT:stä en usko tähän.
 

Tapiolasta

Vs: C-pojat (99) - Etelä 1.div

Tapiolassa Muki-EBT matsissa EBT ei pystynyt haastamaan Mukia edes lopussa, vaikka Muki peluutti enemmän penkkipelaajia. Wartti-HNMKY matsista näin alkupuoliskon ja näytti siltä, että namika oli valmistautunut paremmin ja hallitsi kentällä. Tuskin Muki kaatuu, eikä EBT pysty haastamaan warttia. Eli mitalit on jaettu :)
 

3-pointer

Vs: C-pojat (99) - Etelä 1.div

Muki tosiaan ratkaisi ottelun Namikaa vastaan jo käytännössä ensimmäisellä jaksolla. Se pelasi kovaa, käytti heittopaikat loistavasti hyväkseen ja puolusti tehokkaasti. Namikasta tuli nopeasti alisuorittaja, eikä syyksi kelpaa edes Namikan loukkantumisista johtuva koko kevään jatkunut vajaamiehisyys: myös Mukilla näytti oivia pelaajia puuttuvan avauksesta ja penkiltä.

Muki on ollut tässä(kin) sarjassa omaa luokkaansa, eikä ikäluokassa haastajaa sille näy; kyseessä on kuitenkin urheilu, joten kaikki – ainakin melkein kaikki on mahdollista.

Mukin takana on ollut tänä vuonna ehkä aiempaa tasaisempaa, vaikka Warttiakin lienee loukkaantumiset vaivanneet. Onnea mitalisteille! :D
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös