Koripallo.com

HoNsU 2012 - 13

Viestejä
1
Kokenut Brandi Davis HoNsUn kokoonpanoon

Naisten SM-sarjan kolmella voitolla ja kolmella tappiolla aloittanut HoNsU on tehnyt loppukautta koskevan pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen, WNBA:ssakin pelanneen Brandi Davisin kanssa. Davis täyttää HoNsU:n toisen amerikkalaisvahvistuksen paikan, kun loukkaantuneena ollut Chanel Chisholm palasi kotiin New Yorkiin.

180-senttinen ja 29-vuotias Davis on pelannut samassa Oregonin yliopistossa kuin HoNsU:n pelinrakentaja Nia Jackson. Davis on kuitenkin pelannut yliopistosta valmistumisensa jälkeen Euroopan koripallokentillä useamman kauden, muun muassa Espanjassa, Israelissa, Luxemburgissa ja Ruotsissa. Hän on myös pelannut USA:ssa naisten ammattilaisliigan WNBA:n Los Angeles Sparksin joukkueessa 14 ottelua kaudella 2005-2006 3,0 pisteen keskiarvolla.

Valmentaja Tuomas Oja odottaa uudelta pelaajalta vahvaa panosta. ”Brandi on monipuolinen ja hyväliikkeinen pelaaja, joka kokemuksellaan ja rutiinillaan tuo tärkeän panoksen nuoreen joukkueeseemme. Lisäksi hänen heittovoimansa antaa meille paljon uusia mahdollisuuksia hyökkäyspäässä. Lauantain peli sarjan kärkipään Honkaa vastaan on erittäin hyvä tasonmittari niin Brandille kuin koko joukkueelle.”

HoNsU kohtaa Jyväskylän Monitoimitalolla lauantaina 3.11 klo 18.30 Tapiolan Hongan, joka on aloittanut kauden loistavasti. Ainoan tappionsa espoolaiset ovat kokeneet sarjan suursuosikki Catzia vastaan jatkoajalla.
 

Katsomosta

Vs: HoNsU 2012 - 13

Olipa näyttävä esitys Brandiltä. 14 minuutissa 13 pistettä, 4 syöttöä ja 5 virhettä ja +/- tilastossa +25.
 
Viestejä
1 547
Vs: HoNsU 2012 - 13

Catzin ylivoimaisuutta lukuun ottamatta
naiset taitavat tehdä SM-sarjasta todella kiinnostavan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös