Koripallo.com

C-pojat SM 2013-2014

Noudatti kaavaa

Vs: C-pojat SM 2013-2014

Viikonlopun peleissä ei yllätyksiä juuri tullut. Ennakko-odotukset täyttyivät joka ottelussa ja lopputurnauksen joukkueetkin ovat sitä myöten lopullisesti selvillä:

Ylempään jatkosarjaan seuraavilla lähtöpisteillä siis lähtevät:

Wartti 4pts
PuHu 4pts
MuKi 2pts
Honka 2pts
Korikobrat 0pts
Rekolan Urheilijat 0pts

Ja alempaan puolestaan seuraavat:

Vilpas 4pts
Pyrintö 4pts
HNMKY 2pts
Lahti 2pts
TuNMKY 0pts
KTP 0pts



Etelässä edelleen taso totutun kova, kun kuudesta ylemmän loppusarjan joukkueesta viisi tulee pääkaupunkiseudulta. Iloksi kuitenkin Lapua tuli/tulee sotkemaan hieman järjestystä. Läntiseltä alueelta ainakin itse odotin panosta kuuden sakkiin, erityisesti Pyrinnöltä, joka ei ole omalla alueellaan hävinnyt tällä kaudella vielä yhtään ottelua.
 

leipälapio2

Vs: C-pojat SM 2013-2014

Tsekataan osumat
RU-Vilpas +9 --> Oikein +21 Rekolan fysiikka oli liikaa Salolle. Kertoo myös karua kieltä etelän tasosta.

PuHu-HNMKY +13 --> Oikein +5 Tiukempi kuin ennakoin. Peli oli tiukka ihan viime sekunneille asti. Ja tuomarikin otti hieman roolia loppuratkaisuun. Kuulemma. Väsyykö PuHu, vai onko Namika parantanut tasoaan. Kun joukkueiden muita tuloksia katsoo, niin väitän että näillä kahdella matchupit vain osuvat niin hyvin kohdalleen.

MuKi-KTP +19--> Oikein +21 Mukin uudet isot pojat ovat kova vahvistus muuten jo taitavalle Mukille. Mukin paikkaprässi on kova haaste.

Honka- Lahti +42 --> Oikein +54 Honka vei Lahtea mielin määrin. Lahti ei ole huono ryhmä, Honka vaan vei Lahdelta kaiken tilan kentällä. Lahti pelasi lähes vartin ilman pisteitä! Honka osoittaa todella kovaa kevätkuntoa.

Pälkäne-Sykki -18 --> Oikein -35 Sykin liike oli liikaa Lukolle.

Vilpas-Rahola +15 --> Oikein +35 Salo karisti edellisen tappion tyylikkäästi harteiltaan. Iso voitto Raholasta väsyneillä jaloilla. Jos Vilppaan meinaa voittaa, prässin pitää toimia.

HNMKY-Pyrintö -9 --> Oikein -7 Pyrintö säilytti tasonsa, vaikka ongelmia olisi ollut jos Namika olisi tullut tuorella jalalla peliin. Veikkaan että jopa liiaksikin.

Lahti-Oulu +12--> Oikein +19 Lahti oli selvästi parempi vaikka hävisikin kaksi viimeistä erää. 7 miehen rosteri on kova vaatimus kahdelle perättäiselle pelille. Oulun pojat tsemppaavat kyllä, taitopuoli kaipaisi kovasti toistoja.

Sykki-Lapua -7 --> Oikein -17 Lapuan fysiikka oli liikaa Sykille, vaikka Sykki hienosti taistelikin. Kolmannessa erässä tuli Sykille noutaja.

Rahola-RU -27--> Oikein -22 Rahola ei enää jaksanut. Ja Rekola oli virtaa täynnä edellisen pelin menestyksestä.

KTP-Kouvot +25--> Oikein +44 Kouvojen kaataminen on KTP:lle tuttu juttu. Ja Kouvot ovat tottuneet häviämään KTP:lle.

Pyrintö-Puhu- 12 --> Oikein -11Ei vieläkään Bingoa. Puhu tuntuu päästävän muut lähelle, mutta silti vain aina hoitaa pisteet kotiin. Vai painaako kausi jaloissa...?

Lapua-Pälkäne +28--> Oikein +51 Lapua varmistaa paikan kärkikuusikossa ja virtaa riittää. Pälkäne hakee onnistumisia yksilöpuolelta.

Kouvot-Muki-34--> Oikein -58 Muki voitti pelin joka alueella. Muki tulee olemaan paha kanto kaskessa A-lohkolaisille. Varsinkin Wartille Mukin prässi saattaa olla myrkkyä.

Oulu-Honka-70--> Oikein -56 Honka vaihtaa tuorreita miehiä kehään ja Oulun pojilla alkaa ensimmäinen peli tuntua jo jaloissa.

Wartti-Turku +42 --> Oikein +39 Turusta ei sittenkään ollut eteläisten joukkueiden haastajaksi. Wartti kierrättää isoa rosteria ja ottaa helpot pisteet

Turku-Karhu +16 --> Oikein +83 No huh huh. Näissä peleissä ei ole kyllä mitään järkeä. Pari sarjasta pihalle pudonnutta etelän joukkuetta varmaan miettii syntyjä syviä lukiessaan näitä tuloksia.

Karhu-Wartti-65 --> Oikein -113 No niin. Tätä ei olisi tarvinnut tapahtua. Wartti vielä kierrätti pelaajia vahvasti tähänkin peliin.

Kaikki oikein. Voitto yksinkilpailusta.
Joku muukin voisi rohkaistua arvioimaan tulevia pelejä. Lukijoita näille teksteille kuitenkin piisaa. Kirjoittelen varmaan seuraavaksi ajatuksia tulevasta turnauksesta ja ehkä samalla jo hieman menneestä.
 

leipälapio2

Vs: C-pojat SM 2013-2014

Muutama mietelmä tulevasta lopputurnauksesta ja siihen osallistuvasta kärkikuusikosta. Kun katson nyt aiemmin kirjoittamiani veikkauksia joukkueiden voimasuhteista, huomaan että Korikobrat yllätti meikaläisen totaalisesti. Toki, omana puolustuksena voin kuitenkin sanoa arvioineeni alunperin sitä varsinaista kobraryhmää, enkä tätä Keskisuomen allstar ryhmää. Ehkä siltikin aliarvioin liikaa.

Wartti Basket, 4 pistettä. Alkukaudesta ylivoimainen suosikki, mutta ei ehkä kuitenkaan enää. Joukkue on todella iso ja siihen nähden myös taitava. Edelleen lähes ylivoimainen korin läheisyydessä, mutta siihen se ylivoima loppuu. Kausi on osoittanut että muut ovat kirineet kaulaa kiinni. Honka voitti Wartin jo aluesarjassa, puolikkaalla joukkueella. Se oli kuitenkin vain ehkä juuri se sopiva herätys Wartille loppurypistystä varten. Wartti kun lyö paikan päälle, niin ilman jäätävää heittopeliä korille on vaikea päästä. Wartin voivat kaataa sarja kaksi kovinta prässääjää, MuKi ja Honka.

Tapiolan Honka, 2 pistettä. Honka on pelannut ison osan kautta kahdella tasavahvalla ryhmällä. Se näkyi pitkään vajavaisena joukkuepelinä. Tämä on kuitenkin muuttunut. Honka on parantanut peliään kuin sika juoksua. Sen huomasivat lännen ja kaakon kakkoset, Vilpas ja Lahti. Mieleni tekisi veikata Honkaa ykköseksi, mutta Wartti on vaan niin iso. Hongalla on valtava määrä taitoa ja monipuolisuutta joukkueessa, mutta se kaikkein isoin kalusto puuttuu. Hyvänä päivänä joukkue heittää kenet vain kumoon. EYBL:in tilastoista löytyy peli missä joukkueen kolmosten prosentti on melkein 60! Vaikka joukkueessa on todella kovia levypallopelureitakin, niin siellä se ainoa heikkous on. Sarjan näyttävin joukkue.

Rekolan Urheilijat, 0 pistettä.
Vaikka joukkuen on kova, se saattoi kuitenkin eniten hyötyä lohkojaosta. Paljon taitavia yksilöita. Hieman kovaa fysiikkaakin, mutta kapeahko materiaali. Joukkue pelaa katukoristyyppistä suht vapaata hyökkäyspeliä ja hivenen pasiivista puolustusta. Agressiivinen hyökkäyspeli on myrkkyä Rekolalle. Materiaali ei kestä virheitä. Jos annat näiden kavereiden rakennella hyökkäyksensä rauhassa, olet ongelmissa ja näet näyttäviä koreja.

PussiHukat, 4 pistettä.
Kokenut joukkue joka on tottunut voittamaan. Ei syty helpoista peleistä jolloin korierot pysyvät maltillisina. Joukkueesta löytyy yksi sarjan taitavimmista yksilöistä, sekä kelpo joukko laadukkaita pelureita. Kevät on ollut tuloksellisesti vaikeampi. Muut joukkueet ovat saaneet kurottua etumatkaa ja pelit alkavat olla todella tiukkoja. Painaako väsy vai mikä tökkii. Namika kaatoi vihdoinkin Pusarit. Edellisellä melkein. Jos käyrä on tämä, PuHu jää ilman mitalleja. Korinalta löytyy heidänkin heikkoutensa. Kolkkeja, ajoja, komeita nopeita. Kaikkea löytyy paitsi kovaluinen korinaluskalusto.

MuKi, 2 pistettä.
Tavallaan musta hevonen joka voi kaataa vaikka kaikki. Joukkue on saanut vahvistuksia Karkkilasta ja Leppävaarasta juuri niille paikoille mistä heikkoudet löytyivät. Nyt on sitten joka tontille jotain. Se, että onko sitä tarpeeksi ja ehtivätkö ne oppimaan toisensa ajoisssa, nähdään Lohjalla. Mahdollisuudet kuitenkin on. Tiukka peli Pyrintöa vastaan kertoo juuri niistä vaikeuksista mistä pitäisi päästä eroon. Parhaimmillaan hienointa Drive and Kickiä sarjassa.

Lapuan Korikobrat, 0 pistettä.
Sarjan yllättäjä, mulle. Joukkue on saanut vahvistuksia muualta ja jopa EYBL kokemustakin löytyy. Ihailtavaa seurojen välistä yhteistyötä! Rymistelevä korinaluspeli ja ajoittain vahva heittopeli on paha ase. Aktiivinen paikkakin on jotain sellaista jota ei etelän pojat ole juuri kohdanneet. Ja se näkyy. Ei kuitenkaan voida puhua siitä että hieno kun saatiin Lapualta joukkue mukaan kärkikahinoihin. Onhan se kuitenkin Liigakaupunki, toisin kuin Helsinki. ;)
 
Viestejä
9
Vs: C-pojat SM 2013-2014

Kobrissahan pelaa siis 1 pelaaja Jyväskylästä, 1 Kauhajoelta ja 9 Lapualta, "Keskisuomen allstars" ;D ;D ;D voihan sitä tietysti sellaiseksikin nimittää, kovin "keskisuomalaisiksi" me täällä Lapualla emme kuitenkaan itseämme tunne. Eiköhän tällainen seurojen välinen yhteistyö ainakin etelässä ole melko yleistä.
 

Fabu-setä

Vs: C-pojat SM 2013-2014

Kyllä Lapualle voi krediitit pelillisesti antaa. Suoritukset olivat koko kauden johdonmukaisen hyviä ja paikka kärkikuusikossa on ansaittu. Veikkaan, että pohjalaiset löytyvät lopulta jopa sijalta neljä. Ensi vuonna tulee hyvä kauhajokelaisikäluokka, joten alavien maiden koripallo saa jatkuvuutta ja toivottavasti motivoi uusia pelaajia lajin pariin, huolimatta liigatason jääkeppijumpan alkamisesta Vaasassa.
 

leipälapio2

Vs: C-pojat SM 2013-2014

Kobranen sanoi:
Kobrissahan pelaa siis 1 pelaaja Jyväskylästä, 1 Kauhajoelta ja 9 Lapualta, "Keskisuomen allstars" ;D ;D ;D voihan sitä tietysti sellaiseksikin nimittää, kovin "keskisuomalaisiksi" me täällä Lapualla emme kuitenkaan itseämme tunne. Eiköhän tällainen seurojen välinen yhteistyö ainakin etelässä ole melko yleistä.

Pahoittelut että heitin alueen sen enempiä ajattelematta. Pohjanmaan poikia, se on selvä. Etelässä tätä varmaan eniten tapahtuu, kun valinnan varaa on jo samassa kaupungissa. Siihen on mielestäni tällä palstalla turha paneutua. Kirjoitahan Kobranen omat veikkaukset nyt kirjoittamisen aloitit. Lukijoita on taas parissa päivässä ollut useampi sata.
X-Square, tule tänne C:n puolelle takaisin.
 
Viestejä
318
Vs: C-pojat SM 2013-2014

leipälapio2 sanoi:
X-Square, tule tänne C:n puolelle takaisin.

Palataan vielä ennen lopputurnausta. B-poika ketju vei mennessään ratkaisuhetkien koitoksilla :)
 
Viestejä
318
Vs: C-pojat SM 2013-2014

Jokohan kohta sarjavastaavat aktivoituisivat päivittämään lopputurnauksen ottelut Baskettiin, niin pääsisi innokas penkkiurheilukansakin esittämään arvionsa??? Aika heikkoa toimintaa!
 

sam

Vs: C-pojat SM 2013-2014

wartti
honka
muki
puhu
ru
kobrat

pyrintö
hnmky
ktp
salo
turku
lahti
 

Havannoija

Vs: C-pojat SM 2013-2014

Viime viikonlopun eteläisen alueen 1.div finaaleiden perusteella tulee mielenkiintoinen vkonloppu. Periaatteessa kuka tahansa neljästä, Wartti/Honka/PuHu/Muki voi voittaa. Lapua ja RU voivat yllättää yksittäisessä ottelussa, muttei voittoon saakka koko hommassa.

Joukkue joka omaa riittävän syvyyden kolmeen tiukkaan matsiin 30-34 tuntiin on vahvoilla sijoitusotteluihin. Wartilla on kokoa mutta onko penkillä riittävästi pelaajia aloitusviisikon tukemiseen? PuHua en oo nähnyt vähään aikaan, mutta potentiaalisesti ikäluokan paras pelaaja - riittääkö hartiat kantamaan koko jengin? Hongalla riittänee syvyyttä ja pelikin oli aika näyttävää viime vkonloppuna jaetulla jengillä. Jos heitot uppoavat, varsinkin kaaren takaa niin vaikeasti voitettava. MuKi pelaa aktiivista korista ja kysymys kuuluu jaksaako pitää tempoa useita kovia matseja putkeen. Oli lähellä viedä finaalin vkonloppuna ennen kuin peli sekosi.

Yksi ennuste ilman otteluveikkauksia:

Finaali MuKi-Honka
Pronssi PuHu-Wartti
5-6 Lapua-RU

Disclaimer: PuHua ei nähty vähään aikaan ja muut ottaneet Warttia kiinni viimeisten kk aikana.
 
Viestejä
318
Vs: C-pojat SM 2013-2014

Havannoija sanoi:
Yksi ennuste ilman otteluveikkauksia:

Finaali MuKi-Honka
Pronssi PuHu-Wartti
5-6 Lapua-RU

Ylempi loppusarja:
Palataanpa lupaukseni mukaisesti ennen jännittävää viikonlopun tapahtumaa pienellä veikkauksella:
Aivan aluksi ylläoleva "havainnoijan" veikkaus finaalista vaikuttaa kohtalaisen optimistiselta ja käytännössä tarkoittaa melkeinpä sekä Hongan että MuKi:n puhdasta peliä(mahdoton yhtälö, jompikumpi päätyy maksimissaan 6p ja ainoastaan mahdollisuus keskenäiseen finaaliotteluun on WB:n tai PuHu:n töpeksintä totaalisesti) toisen lohkon vastustajia vastaan. Jos nyt aivan realistisesti asiaa lähestytään, niin Hongalla suurempi mahdollisuus jopa saavuttaa tämä, kun vastassa PuHu, Lapua ja Muki kun taas Mukin on kaadettava niin Honka kuin Warttikin.

Joten mennään omiin veikkauksiin... Päivä tai oikeastaan koko ylemmän sarjan ratkaisu kiteytyy heti avausottelussa 15.00 Honka vs. Muki. Joukkue joka on valmistautunut paremmin avaukseen ja hoitaa homman kotiin omaa mahdollisuuden jopa kirkkaimpaan. Ts. tähän peliin on lyötävä kaikki paukut turhia säästelemättä.

Wartti hoitanee omissa papereissani min. 2 ottelua(3) ja etenee finaaliin.. Vastaan joko Honka tai PuHu. PuHu hoitaa minimissään Rekolan, honka? Wartille tappio. Honka-Muki? Honka-PuHu? pisteitä kuitenkin Lapuasta.

Vaikea sanoa, mutta uskon kuitenkin Wartin olevan toinen finalisti ja toinen on joko PuHu tai Honka. PuHulla etulyönti asema.

Pronssi otteluun Muki ja ylläolevista heikompi ( oma veikkaus Honka), joten pronssit Hongan kaulaan.

Rekola ja Lapua ratkaisevat tässä tapauksessa sijoitukset, joten liputan Lapuan puolesta.

Summa summarum:
WB
PuHu
Honka
Muki
Lapua
RU

Alempi loppusarja:
Myös täällä 4.pisteen joukkueet Pyrintö ja Salo säilyttävät asemansa ja kohtaavat "pikkufinaalissa". Ainoa omasta mielestäni asetelmaa hämmentämään pystyvä joukkue on KTP.
Lyhyesti yhteenveto loppusijoituksista:
7.Pyrintö
8.Salo
9.KTP
10.HNMKY
11. Lahti
12.Turku

Pileenhän tämä menee kuitenkin, mutta onnittelut kaikille joukkueille! Ennen kaikkea toivon hienoa lopputurnausta ja yhteiseloa viikonlopun tapahtumaan!

Great job!
 

jep jep jep

Vs: C-pojat SM 2013-2014

X-Square sanoi:
Ylempi loppusarja:
Palataanpa lupaukseni mukaisesti ennen jännittävää viikonlopun tapahtumaa pienellä veikkauksella:
Aivan aluksi ylläoleva "havainnoijan" veikkaus finaalista vaikuttaa kohtalaisen optimistiselta ja käytännössä tarkoittaa melkeinpä sekä Hongan että MuKi:n puhdasta peliä(mahdoton yhtälö, jompikumpi päätyy maksimissaan 6p ja ainoastaan mahdollisuus keskenäiseen finaaliotteluun on WB:n tai PuHu:n töpeksintä totaalisesti) toisen lohkon vastustajia vastaan. Jos nyt aivan realistisesti asiaa lähestytään, niin Hongalla suurempi mahdollisuus jopa saavuttaa tämä, kun vastassa PuHu, Lapua ja Muki kun taas Mukin on kaadettava niin Honka kuin Warttikin.

Joten mennään omiin veikkauksiin... Päivä tai oikeastaan koko ylemmän sarjan ratkaisu kiteytyy heti avausottelussa 15.00 Honka vs. Muki. Joukkue joka on valmistautunut paremmin avaukseen ja hoitaa homman kotiin omaa mahdollisuuden jopa kirkkaimpaan. Ts. tähän peliin on lyötävä kaikki paukut turhia säästelemättä.

Wartti hoitanee omissa papereissani min. 2 ottelua(3) ja etenee finaaliin.. Vastaan joko Honka tai PuHu. PuHu hoitaa minimissään Rekolan, honka? Wartille tappio. Honka-Muki? Honka-PuHu? pisteitä kuitenkin Lapuasta.

Vaikea sanoa, mutta uskon kuitenkin Wartin olevan toinen finalisti ja toinen on joko PuHu tai Honka. PuHulla etulyönti asema.

Pronssi otteluun Muki ja ylläolevista heikompi ( oma veikkaus Honka), joten pronssit Hongan kaulaan.

Rekola ja Lapua ratkaisevat tässä tapauksessa sijoitukset, joten liputan Lapuan puolesta.

Summa summarum:
WB
PuHu
Honka
Muki
Lapua
RU

Alempi loppusarja:
Myös täällä 4.pisteen joukkueet Pyrintö ja Salo säilyttävät asemansa ja kohtaavat "pikkufinaalissa". Ainoa omasta mielestäni asetelmaa hämmentämään pystyvä joukkue on KTP.
Lyhyesti yhteenveto loppusijoituksista:
7.Pyrintö
8.Salo
9.KTP
10.HNMKY
11. Lahti
12.Turku

Pileenhän tämä menee kuitenkin, mutta onnittelut kaikille joukkueille! Ennen kaikkea toivon hienoa lopputurnausta ja yhteiseloa viikonlopun tapahtumaan!

Great job!
Eiköhän tuo suurin piirtein noin mene, tai ainakin veikkaus on hyvä. Lapua taitaa silti jäädä viimeiseksi ylemmässä loppusarjassa, liikaa pelejä kapealle rungolle.
 
Viestejä
110
Vs: C-pojat SM 2013-2014

Mielenkiintoista: Honka hävinnyt MuKille 20p mutta kolannut PuHun kolmella pisteellä. MuKi voittanut Wartin 10p (!) ja nämä jengit kohtaavat vähän yllättäen finaalissa. Loppu- ja pronssiotteluista tullee kaiken järjen mukaan aika tiukat..
 

panokset...

Vs: C-pojat SM 2013-2014

Muki-Wartti pelissä ei ollut Wartilla mirään panosta, joten mahdollisti pelaajien kierrätyksen.

Myöskään Honka-Puhu pelissä ei illalla enää panosta ollut kunkoska sijoitusotteluparit olivat jo selvillä Mukin "yllätettyä" Wartin.
 

Havannoija

Vs: C-pojat SM 2013-2014

Kuten jepjep totesi niin vähän sarjajärjestelmän vastaisesti ennustelin sijoitusottelupareja. Ehkä kuitenkin MuKin vahvuus oli oikein ennustettu ja täytyy sanoa että MuKi on viimeisten kahden viikon aikana ollut selkeästi kovin C-poika joukkue. Hongalla ei heitto tippunut MuKia vastaan, joten esitys ei nyt riittänyt finaaliin saakka. Wartti on pelannut ilmeisen peruspeliä ja PuHu on ehkä ollut pienoinen yllätys esityksiltään - lähinnä odotukset ovat olleet kovempia.

Veikataan nyt sitten näin:

Finaali Wartti-MuKi: MuKi vie tiukan taiston. Wartin vahvuus on koko, heikkous ehkäpä kapeus pelinjohdossa. MuKin vahvuus on fyysisyys ja aktiivisuus niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessä sekä hyvät takamiehet, heikkous ehkäpä fokuksen ajoittainen katoaminen joka johtaa epäonnistumisten syiden etsimiseen jostain muualta kuin omasta pelistä..

Pronssi Honka - PuHu: Pikkasen vihreätä tunnustavana on ennustettava Hongan voittoa tiukassa ottelussa. Eilisessä pelissä molemmilta puuttui pelaajia, valmentajat lepputtivat, mutta Honka kuitenkin vei peliä. Edelleen on todettava että PuHun voitto vaatii huippupelin heidän leaderiltään kun taas Hongalla nopeat hyökkäykset ja heitot on upottava.

5-6 sija RU-Lapua: Lapua oli kyllä hätää kärsimässä eilen RUta vastaan ja jotenkin tuntuu ettei Lapua ole Wartti ottelua lukuunottamatta vielä pelannut omalla tasollaan turnauksessa. RU on hienon kauden pelannut ja vaikea vastustaja pasiivisen miespuolustuksen/ajoittaisen paikankin johdosta. Lapua tekee matsista tällä kertaa tasaisen, mutta RU päättää hienon kautensa viidenteen sijaan.

Ja vielä kommentti Susi Training centeristä - hieno on!
 

Susi areena

Vs: C-pojat SM 2013-2014

Kyllä wartti voiton vie mukista tai pitäisikö sanoa lepystä kun mukin avainpelaajat siirtyneet sieltä. Wartin pelaajat kuitenkin hitsaantuneet paremmin joukkueeksi
 

Havannoija

Vs: C-pojat SM 2013-2014

Havannoija sanoi:
Kuten jepjep totesi niin vähän sarjajärjestelmän vastaisesti ennustelin sijoitusottelupareja. Ehkä kuitenkin MuKin vahvuus oli oikein ennustettu ja täytyy sanoa että MuKi on viimeisten kahden viikon aikana ollut selkeästi kovin C-poika joukkue. Hongalla ei heitto tippunut MuKia vastaan, joten esitys ei nyt riittänyt finaaliin saakka. Wartti on pelannut ilmeisen peruspeliä ja PuHu on ehkä ollut pienoinen yllätys esityksiltään - lähinnä odotukset ovat olleet kovempia.

Veikataan nyt sitten näin:

Finaali Wartti-MuKi: MuKi vie tiukan taiston. Wartin vahvuus on koko, heikkous ehkäpä kapeus pelinjohdossa. MuKin vahvuus on fyysisyys ja aktiivisuus niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessä sekä hyvät takamiehet, heikkous ehkäpä fokuksen ajoittainen katoaminen joka johtaa epäonnistumisten syiden etsimiseen jostain muualta kuin omasta pelistä..

Pronssi Honka - PuHu: Pikkasen vihreätä tunnustavana on ennustettava Hongan voittoa tiukassa ottelussa. Eilisessä pelissä molemmilta puuttui pelaajia, valmentajat lepputtivat, mutta Honka kuitenkin vei peliä. Edelleen on todettava että PuHun voitto vaatii huippupelin heidän leaderiltään kun taas Hongalla nopeat hyökkäykset ja heitot on upottava.

5-6 sija RU-Lapua: Lapua oli kyllä hätää kärsimässä eilen RUta vastaan ja jotenkin tuntuu ettei Lapua ole Wartti ottelua lukuunottamatta vielä pelannut omalla tasollaan turnauksessa. RU on hienon kauden pelannut ja vaikea vastustaja pasiivisen miespuolustuksen/ajoittaisen paikankin johdosta. Lapua tekee matsista tällä kertaa tasaisen, mutta RU päättää hienon kautensa viidenteen sijaan.

Ja vielä kommentti Susi Training centeristä - hieno on!

Ennusteet meni kohdilleen. Onnea MuKille suomenmestaruudesta. Hongalla heitto upposi, kolmosia taisi upota toistakymmentä ja ero oli sen mukainen. Wartti on tyylikäs joukkue ja dominoinut pitkään, mutta muut ovat vaan ottaneet eroa kiinni ja fyysisen koon ero pienenee koko ajan.

MuKi oli viimeisen parin viikon/kuukauden ajan paras joukkue ikäluokassa. Hyvää kesälomaa kaikille!

Ja vielä tyylipisteet, hieno ele Hongan joukkueelta kukittaa äitinsä ennen ottelun alkua tänään. Respect.
 

Floristi

Vs: C-pojat SM 2013-2014

Nämä tyylipisteet voisi antaa Mukille, joka teki saman ruusutempun tämän vuoden lisäksi jo viime vuonna. Alkaen Toposta 2011 ovat munkkalaiset jakaneet ruusuja äitienpäivänä #KeksikääSiisJotainOmaa
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös