Koripallo.com

TuRi 2013–2014

Viestejä
264
Kuuluhan sitä vihdoin jotain uutisia, että voi avata tulevan kauden kausitopicin. Toivotaan, että pitkä hiljaisuus on tällä kertaa tyyppiä "hyvää kannattaa odottaa".

Päävalmentaja vaihtuu, mutta uusi ei tule kaukaa, sillä vastuun ottaa viime kauden apuvalmentaja Jukka Valpola. Ensimmäiset pelaajasopimukset kirjoitettu viime kauden pelaajista Ekströmin, Koskisen, Mäkelän ja Nurmen kanssa. Debyytin liigatasolla tekee viime kaudella loukkaantumisen takia sivussa ollut Camilla Grönberg. Uusista pelaajista lupaillaan tietoja vielä seuraavan kahden viikon aikana. Toivon mukaan niitä myös tulee, kausi kun alkaa Nunniksessa jo 5.10. kotipelillä Tapiolan Honkaa vastaan.

Riennon sivut Riennon naisten Korisliigajoukkue rakentuu ja Basket.fi Valpola TuRi:n päävalmentajaksi, joukkue rakentuu.
 
Viestejä
264
Vs: TuRi 2013–2014

EL2K sanoi:
Onko mitään uutisia!?

Mistäs aloitetaan?

Vahvistukset tulevat tällä kaudella molemmat jenkeistä. Danisha Corbett (179cm) ja La'Keisha Sutton (175cm). Viime kaudella joukkuessa pelasi ranskalainen vaihto-opiskelija Berthelín, tällä kaudella ainakin joulutauolle asti vaihto-opiskelijan pestiä hoitaa Arrate Agirre (174cm) Espanjasta. Kotimaisista Heini Santos tekee paluun edustusjoukkueeseen pelattuaan pari kautta II-divarissa. Ilmeisesti vielä muutamaa omaa A-junnua kaavaillaan myös naisten paitaan. Nopeasti laskettuna Riennon naisten kauden keskipituus 180,2 cm. Keskipituus olisi siis kasvanut päälle kahdella sentillä, kun viime kaudellakin Riento oli sarjan pisin joukkue 178,1 cm keskipituudella. Toki joidenkin joukkueiden kokoonpanot elivät kauden aikana, eli joku saattoi vielä kesken kauden nousta Riennon ohi pituusmitoissa.

Seuran virallinen uutinen Riennon koripallonaisten joukkue vahvistuu kahdella amerikkalaisella ja yhdellä espanjalaisella pelaajalla.
 
Viestejä
264
Vs: TuRi 2013–2014

Ensimmäiset harjoituspelit pelattu. Ensin päivällä Capitals kaatui selvin lukemin 54:91. Pitkällä erätauolla tilanne oli vielä 39:37, mutta Capitals sai siis kahdessa viimeisessä erässä tehtyä yhteensä 15 pistettä. Kovimmat tilastot Capitalsilta Suvanto 13/4, TuRilta Sutton 21/4, Corbett 13/4, Pelander 12/13.

Illalla toinen peli ToPoa vastaan päättyi emäntien 66:62 voittoon. ToPo pääsi pelaamaan tuoreilla jaloilla, kun taas turkulaisten jaloissa alkoi ratkaisuhetkillä painaa aiempi Capitals-peli. Laaksonen nakutti tuttuun tapaan 23 pistettä, TuRilta jenkkipari Corbett 17 pistettä ja Sutton 13 pistettä. Ihan lupavaa siis kauden alkua ajatellen.
 
Viestejä
928
Vs: TuRi 2013–2014

ToPon emännöimän matsin kavin katsomassa. En edes tiennyt, että turkulaisilla oli jo alla yksi matsi. Varsinkin sitä taustaa vasten Riento pelasi hyvän pelin. Erityisesti jäi mieleen pirteästi pelannut nro 5. Ilmeisesti joku nuorempi neiti, mutta liikettä riitti ja heitotkin putosivat ihan mukavasti. Laaksonen oli toki tuttuun tapaan vahva korin alla, mutta silti Riento sai painettua palloa paintiltakin sisään. Eilisen perusteella uskoisin, että Nunnavuoressa tulee paljon iloisia hetkiä tulevalla kaudella.
 

Capitals-TuRi

Vs: TuRi 2013–2014

Arrow sanoi:
Ensimmäiset harjoituspelit pelattu. Ensin päivällä Capitals kaatui selvin lukemin 54:91. Pitkällä erätauolla tilanne oli vielä 39:37, mutta Capitals sai siis kahdessa viimeisessä erässä tehtyä yhteensä 15 pistettä. Kovimmat tilastot Capitalsilta Suvanto 13/4, TuRilta Sutton 21/4, Corbett 13/4, Pelander 12/13.

TuRin Sutton on pelityttö paikallaan, toinen vahvistus ei sykähdyttänyt, hän pääsi korien teon makuun vasta kun peli oli ratkennut. TuRi pelasi alussa hyvin paikkoja pitkille pelaajilleen korin läheisyyteen, josta nostelivat pituusylivoimalla palloa koriin. Capitals pelasi ensimmäisen puoliskon hyvin pyörittäen kaikkia 12-pelaajansa 97-ikäisistä vanhoihin 92-ikäisiin. Samoin Turi pyöritti junnu osastoansa ja konkareitansa. Peli oli 2.jaksoa vauhdikasta ja hyvää korista puolin ja toisin. TuRin kiristäessä puolustustaan ja Capitalsin ikäväksi avainpelaajan loukkaantuminen toisen puoliskon alussa pudotti joukkueen pelin eri tasolle ja ehkäpä myös Capitalsilta loppui pikkuisen myös bensa kesken. Näin TuRi meni menojaan. TuRi tulee sarjassa taistelemaan tosissaan neljän parhaan joukkoon.
 
Viestejä
264
Vs: TuRi 2013–2014

[quote author=Turun Sanomat]Riento ei lähde nöyristelemään
Turun Sanomat
Anna-Maija Naakka


Sarjan nimi on uudistunut, mutta Turun Riennon edustusjoukkue lähtee uuteen kauteen tutulla kokoonpanolla. Joukkueen kymmenestä suomalaispelaajasta seitsemän edusti Rientoa myös viime kaudella silloisessa SM-sarjassa, joka on totellut kesästä asti nimeä Naisten Korisliiga.
Valmennusvastuun kantaa kuitenkin uusi mies, kun Jukka Valpola aloitti päävalmentajana elokuun puolivälissä.
– Taustaorganisaatio uudistui, ja valmentajaneuvottelut menivät myöhään. Sen vuoksi myös pelaajien rekrytointi viivästyi, Valpola kertoo joukkueen valmistautumisesta.
– Yleensä rekrytointi aloitetaan jo kaksi viikkoa edellisen kauden loppumisesta.
Valpolan mukaan koossa on nyt kuitenkin iskukykyinen joukkue, joka parhaimmillaan voi taistella jopa mitaleista. Riennon palapelin täydensivät jenkkivahvistukset, jotka saapuivat Suomeen puolitoista viikkoa sitten.
Laituri Danisha Corbett on ehtinyt jo piipahtaa Euroopassa hetken, mutta takamies La'Keisha Suttonille Suomi on ensimmäinen askel ammattilaisuuteen.
– Halusin joukkueeseen nimenomaan puolustusvoimaa, ja molemmat ovat puolustuspään spesialisteja, Valpola kertoo.
Riento pelasi viikonloppuna kaksi harjoitusottelua, 1. divisioonan voittajaa Capitalsia ja liigaseura ToPoa vastaan. Reilun voiton ja niukan tappion tuonut sunnuntai vakuutti vahvistusten osalta.
– Sutton heitti kahdessa ottelussa yhteensä 34 pistettä ja Corbett 30. Omassa rankingissani Sutton menee liigan neljän parhaan pelaajan joukkoon, Valpola kehuu.
– Uskon, että he eivät ole vielä näyttäneet edes kaikkea potentiaaliaan, kapteeni Katleena Kärkkäinen sanoo.
Jenkkikaksikon ensivaikutelma Suomesta on ollut positiivinen. He uskovat vahvuuksiensa parantavan koko joukkueen pelaamista.
– Amerikassa puolustuspeli on hyvin kurinalaista. Täytyy olla asennetta ja kovuutta. Toivon, että pystymme tartuttamaan sellaista energiaa koko joukkueeseen, Sutton kertoo.
Kolmikon täydentää espanjalainen Arrate Agirre, joka tuli Turkuun syksyksi opiskelemaan.

Peliroolit hyvin selvillä
Viime kauden liiganoviisi Riento lähtee sarjaan huomattavasti kokeneempana kuin vuosi sitten.
– Viime kauden alku oli vaikea, eivätkä peliroolit olleet ihan selvillä, Valpola kertoo.
– Nyt pelikonseptimme on huomattavasti selkeämpi ja jokainen tietää oman roolinsa, Kärkkäinen lisää.
Viikonlopun pelit osoittivat, että suunta on oikea. Hiomista tarvitaan Valpolan mukaan joukkuepelaamisessa, johon Riento ottaa vielä ennen kauden alkua tuntumaa keskiviikkona harjoituspelissä Pyrintöä vastaan.
Virallisesti Riento aloittaa liigapelit lauantaina kotona Nunnavuoressa viime kauden pronssimitalistia Tapiolan Honkaa vastaan.
– Hongan joukkue on mennyt kesän aikana täysin uusiksi, joten vielä on hankala sanoa vastustajasta mitään. Sen tiedän, että uusi päävalmentaja Kimmo Kujansivu on puolustusorientoitunut valmentaja, Valpola miettii.
– Catz ja Peli-Karhut ovat tälläkin kaudella sarjan suurimpia suosikkeja, mutta niiden takana tilanne on auki. Nöyristelemään emme ketään lähde.[/quote]
 
Viestejä
264
Vs: TuRi 2013–2014

[quote author=Turun Sanomat]Riento rynnisti voittoon sarja-avauksessa
Riento–Honka 83–70
Turun Sanomat
JUUSO HÄMÄLÄINEN

KORIPALLO
Turun Riento otti kelpo startin Naisten Korisliigassa selättämällä viime kauden SM-pronssimitalistin Hongan. Nunnavuoren palloiluhallissa oli ajoittain jopa melkoista lauantai-illan huumaa, kun katsomo innostui rummun pärinän saattelemana kannustamaan omiaan.
– Yleisö oli mahtava. Meidän pitää saada vielä lisää katsojia peleihimme, jotta täällä olisi vielä hienompi pelata, mehusteli Riennon ja ottelun ykköspeluri La'Keisha Sutton.
Hän pussitti 22 pistettä ja johti muutenkin turkulaisjoukkueen peliä, kuten takamiehen pelipaikalta tietysti pitääkin.
– Yritän pelata niin kuin joukkue haluaa minun pelaavan ja haluan auttaa joukkuetta omalla panoksellani. Pelasin hyvän pelin, mutta pystyn kyllä parempaan, Sutton summaili.
Myös Riennon valmentaja Jukka Valpola oli tyytyväinen Suttonin tehokkaaseen iltaan, mutta käskyttäjä odottaa vierastyöläisiltä Suttonilta ja Danisha Corbettilta vielä voimakkaampaa panosta. Tosin jenkkikaksikko on ollut Suomessa vasta kaksi viikkoa, joten kaikki kuviot eivät luonnollisesti ole vielä ihan selkäytimissä. Joka tapauksessa Valpola näytti pelin jälkeen helpottuneelta.
– Eka puolisko oli aika nihkeää, mutta sitten saimme puolustuspelaamisen kuntoon. Saimme Hongan isomman jenkin kiinni, eikä hän tehnyt toisella puoliajalla kuin kahdeksan pistettä, debyyttiotteluaan Riennon ruorissa ollut Valpola sanoi ja viittasi Hongan Shanel Harrisoniin, joka teki peräti 26 pistettä ja oli muutenkin vahva korinaluspeluri.
– Todella tärkeä voitto, Valpola vielä lisäsi.[/quote]

Pojot jäi kotiin
 
Viestejä
264
Vs: TuRi 2013–2014

[quote author=Turun Sanomat]Turun Riento hyytyi puoliajan jälkeen
ToPo–Riento 79–57
UT, Helsinki
MIKKO KORVENKARI

KORIPALLO
Torpan pojat oli Turun Riennolle liian kova pala purtavaksi Naisten Korisliigassa. Avauspuoliskolla turkulaiset sinnittelivät pelissä hyvin mukana, mutta puoliajanjälkeen tasoerosta ei ollut enää minkäänlaista epäselvyyttä.
ToPo johti kahden ensimmäisen jakson jälkeen neljällä pisteellä 38–34. Kun tauko oli vietetty, kentällä oli tosissaan liikkeellä enää yksi joukkue. Emäntäjoukkue meni nopeasti tavoittamattomaan johtoon ja voitti lopulta pistein 79–57.
Riennon valmentaja hämmästeli, miksi mikään ei tuntunut toisella jaksolla onnistuvan.
– Oma pelaamisemme hävisi aivan totaalisesti, ja lopetimme pelaamisen. Ennen peliä päätimme, että keskitymme kahteen asiaan: puolustukseen palaamiseen ja organisoituun hyökkäyspeliin. Nyt nämä unohtuivat meiltä täysin, valmentaja Jukka Valpola sanoi turkulaisten kauden ensimmäisen tappion jälkeen.
Jotain Riennon romahduksesta kertoo sekin, että puoliaikaan mennessä yhdeksän pistettä nakuttanut Katleena Kärkkäinen ei saanut ainuttakaan lisäpinnaa toisella jaksolla. Samoin tyrehtyivät monen muunkin pelaajan pistehanat.
– Ei me hyvin pelattu avausjaksollakaan, mutta toisella jaksolla olimme vieläkin pehmeämpiä. Hävisimme kaikki irtopallot. Vastustaja halusi voittoa selvästi paljon enemmän, Kärkkäinen sanoi.
Kari-Pekka Klingan valmentamasta helsinkiläisjoukkueesta loisti varsinkin 29 pistettä tehnyt Ashlee Roberson.
– Hän on hyvä heittäjä, urheilullinen ja pitkä pelaaja. Emme oikein löytäneet puolustajaa hänelle, myönsi Valpola.[/quote]

Kolmannen erän kirous

Huoh, tyypillistä viime kauden Rientoa. Pelataan tasan pari erää ja sitten kaikki pelaajat aloittavat totaalisen alisuorittamisen samalla hetkellä. Kahdeksan minuuttia pisteittä ja kahden viikon takaisen harjoituspelin neljän pinnan tappio muuttuu 22 pisteen tappioksi. Roberson teki yksin saman verran pisteitä, kuin Riennon kolme "kovinta", Corbett (12), Kärkkäinen (9) ja Sutton (8), yhteensä. ToPo heitti itseasiassa melko huonolla prosentilla, mutta heittomäärä oli niin valtava, ettei menoa haitannut.

Jos tuolla tappiolla saataisiin itse kukin hereille, seuraavana viikonloppuna onkin edessä tuplakierros ja sekä HoNsU että Huima ovat molemmat voitettavissa.
 
Viestejä
264
Vs: TuRi 2013–2014

[quote author=Turun Sanomat]Heikko alku herätti joukkueen kunnon taisteluun
Riento taas vahva kotiluolassaan
Riento–HoNsU 69–65
Turun Sanomat
PEKKA JÄRVIÖ

KORIPALLO
Turun Riento on aloittanut Naisten Korisliigan positiivisesti, kun sillä on kolmesta ottelusta kaksi voittoa. Kauden toinen kotiottelu toi juuri sen toisen voiton, kun jyväskyläläinen Hongikon Nuorisoseuran Urheilijat kaatui Nunnavuoren palloiluhallissa jännittävien vaiheiden jälkeen 69–65 (35–35).
Pelin alku ei tosin luvannut Riennolle hyvää, sillä ensimmäisen jakson joukkue oli suorastaan jäässä. Toisella neljänneksellä pelin luonne muuttui.
Tiivistyneen puolustuksen sekä hyökkäyspäässä onnistuneiden Sofia Pelanderin ja La'Keisha Suttonin johdolla Riento käväisi johdossakin, mutta tauolle mentiin vielä tasalukemissa
Riennon puolustuksen tiiviyttä toisella jaksolla kuvaa mainiosti se, että HoNsU sai ensimmäiset pisteensä vasta seitsemän ja puolen minuutin jälkeen.

Sutton ja Agirre ratkaisijan rooleissa
HoNsU aloitti molemmat toisen puoliajan jaksot terävästi, mutta Riento ei lannistunut. Tosin pitkään näytti, että Rientoa pitää yksin pystyssä yhdysvaltalainen Sutton.
Loppua kohti Suttoninkin otteisiin tuli ilmeisesti väsymyksen myötä selvää huolimattomuutta, mutta silloin ratkaisijan roolin otti espanjalainen Arrate Agirre.
Teknisesti taitavana pelaajana hän pystyi ohittamaan puolustajansa ja malttoi myös antaa syötöt kanssapelaajille juuri oikeaan aikaan.

Sten pysyi pihdeissä
Erittäin merkittävä tekijä voitossa oli myös valmentaja Jukka Valpolan puolustustaktiikka.
HoNsU:n 190-senttisen rientolaislähtöisen Minna Stenin kimpussa hääräsi koko ajan hyväkuntoinen pelaaja, kun hänen pitäjinään olivat varsinkin Pelander ja Elli Koskinen.
– Oli todella hyvä voitto. Alku oli kuitenkin täysi mysteeri. En tiedä, miksemme olleet heti valmiita, jutteli Valpola.
– Stenin puolustamistaktiikka oli tietoinen valinta, ja meitä helpotti, kun HoNsU:n toinen sentteri Maija Jäntti oli loukkaantuneen pois, Valpola myhäili.
Kentän paras pelaaja oli kuitenkin HoNsU:n Titta Lepistö, joka teki eleettömän varmasti 24 pistettä, mutta ei juurikaan saanut apua muilta pelaajilta.[/quote]

Riennolle tärkeä voitto HoNsUsta 69–65

Ensimmäinen erä oli paitsi Riennolta kamalaa räpellystä, myös HoNsUlla oli onnea matkassa. HoNsUn ensimmäisen erän pelitilanneheitot 10/13 = 77 %! Sinne päin heitetyt viskaisutkin pomppivat sisään. Riento ensimmäisessä erässä 6/18 = 33%. Toisessa erässä tilanne kääntyi päälaelleen, HoNsU 4/16 = 25%, Riento pisti omat heittonsa sisään hieman paremmalla 8/20 = 40% tarkkuudella. Toinen puoliaika pelattiinkin sitten tasaisemmin, mukava nähdä, että kun viime kaudella näitä tiukkoja pelejä hävitiin monta peräkkäin viimeisten parin minuutin aikana, niin nyt tasainen peli saatiin käännettyä itselle. Grönbergin läpiajot Arratten syötöistä olivat varsin palkitsevaa katsottavaa yleisöllekin, kun peliä neljännen neljänneksen lopussa ratkaistiin. Sten jäi neljään ja Speed kuuteen pisteeseen, heidän scouttaamisensa ja puolustamisensa siis onnistuivat erinomaisesti. Lepistö teki pari todella kovaa koria, mutta muilta tukea tuli sitten vähän laisesti.

Peli tarvitsee edelleen huolellisuutta ja tarkkutta, huonoihin jaksoihin ei kärkijoukkueita vastaan ole varaa ottaa, kuten viikko sitten ToPoa vastaan nähtiin. Vaikka Turkkari Suttonia kehuukin, niin hänkin sortui moneen kertaan päättömään puskemiseen yksin keskelle HoNsUlaisten sumppua. Eihän siitä muuta seuraa kuin pallonmenetys. Palloa liikkeelle ja syötöillä paikkoja auki, ei turhaa väkisin vääntämistä. Sen sijaan toinen vahvistus Corbett... Ensimmäinen peli 24min, 10/5/2s, toinen peli 23min 12/2/2r, eilen 10min 0/1. Ellei tänään ylly todella kovaan peliin, niin neidillä voi hyvin pian olla lentolippu kourassa.

Valpola vaihtoi pelaajia tiheään tahtiin, toivottavasti se tarkoittaa sitä, että tänään illalla on voimia vielä pelata hyvä peli Huimaa vastaan.
 

Kannattaja

Vs: TuRi 2013–2014

Molemmat Turin vahvistukset haparoineet, corpett kuitenkin heikko lenkki eikä sutton ainakaan vielä mikään vahvistus ole. Nyt jos koska aika vaihtaa jos mielii sijoituksista pelata.
 
Viestejä
264
Vs: TuRi 2013–2014

[quote author=Turun Sanomat]Riennolle huimaa kyytiä Äänekoskella
Huima–Riento 93–76
Turun Sanomat, Äänekoski
SAMI SALMELIN

KORIPALLO
Lauantaina taisteluvoiton HoNsU:sta ottanut Turun Riento matkasi sunnuntaina Äänekoskelle Huiman vieraaksi Naisten Korisliigaotteluun. Urheilullinen kotijoukkue ei antanut turkulaisten yllättää, vaan nappasi voiton loppulukemin 93–76 (21–13. 22–23, 25–23, 25–17).
– En tiedä vaikuttiko eilinen peli, pitkä bussimatka vai mikä, mutta ei oltu missään vaiheessa valmiita puolustamaan, Turun Riennon päävalmentaja Jukka Valpola näki ottelun ratkaisun.
Riento oli ottelussa alusta lähtien takaa-ajajan roolissa, sillä kotijoukkue karkasi jo ensimmäisellä jaksolla yli kymmenen pisteen päähän ja onnistuikin pitämään sen lähes koko ottelun. Riennon etsikkoaika osui kolmannen jakson loppuun, kun se kavensi Huiman 15 pisteen johdon vaivaiseen viiteen pisteeseen.
Päätösjaksolle tuli kuitenkin sisuuntunut kotijoukkue, joka löysi peliinsä yhden lisävaihteen ja meni kokeneen Sanna Jämsenin (19/4) johdolla lopulta helppoon voittoon.
– Koripallopeli kestää 40 minuuttia, ei auta vaikka hetki pelataan hyvin. Osalla pelaajista näkyi edellinen peli jaloissa, mutta ei sen taakse voi mennä, pitää pystyä pelaamaan kaksi peliä peräkkäin, Valpola mietiskeli.
– Mitään ei myöskään voi ottaa kotijoukkueelta pois. Monta urheilullista yleispelaajaa, jotka ovat niin kokeneita, että pystyvät ottamaan tilanteen haltuunsa, Valpola kehui kotijoukkuetta.
Turkulaisten paras oli kentän korkeimman pistesaldon koonnut Danisha Corbett (20/6). Myös Sofia Pelander (16/6) onnistui hyvin Huiman vahvojen amerikkalaisten puristuksessa.[/quote]

Huimaa kyytiä

Vaikka Valpola toteaa, ettei edellisen pelin ja pitkän matkan taakse voi mennä piiloon, on kuitenkin ihan kohtuullista huomioida että peli on yksi kauden vaikeimmista. Huimalla takana 1,5 viikon lepo, Riennolla peli alla ja toinen sarjan pisimmistä vierasmatkoista. Kuitenkin onnistuttiin roikkumaan iskuetäisyydellä neljännen erän alkuun asti, mutta Huiman kuusi perättäistä uponnutta heittoa sitten katkaisi pelin.

Jenkit tuntuvat haparoivan vuorotellen. Corbett teki kyllä eilen itselleen kovat tehot, mutta +/- sarake näyttää tylyä -24:ää. Pelander ylsi lähes samoihin tehoihin (Corbett 23, Pelander 21), mutta Pelanderin +/- sarake -2. Eli Corbettin tehoista ei kyllä joukkueelle ollut yhtään mitään hyötyä.
 
Viestejä
1 168
Vs: TuRi 2013–2014

Arrow sanoi:
Huimaa kyytiä

Vaikka Valpola toteaa, ettei edellisen pelin ja pitkän matkan taakse voi mennä piiloon, on kuitenkin ihan kohtuullista huomioida että peli on yksi kauden vaikeimmista. Huimalla takana 1,5 viikon lepo, Riennolla peli alla ja toinen sarjan pisimmistä vierasmatkoista. Kuitenkin onnistuttiin roikkumaan iskuetäisyydellä neljännen erän alkuun asti, mutta Huiman kuusi perättäistä uponnutta heittoa sitten katkaisi pelin.

Jenkit tuntuvat haparoivan vuorotellen. Corbett teki kyllä eilen itselleen kovat tehot, mutta +/- sarake näyttää tylyä -24:ää. Pelander ylsi lähes samoihin tehoihin (Corbett 23, Pelander 21), mutta Pelanderin +/- sarake -2. Eli Corbettin tehoista ei kyllä joukkueelle ollut yhtään mitään hyötyä.

Ymmärrän ajatuksen, mutta jos pelaajan heittotarkkuus on

1p - 100%
2p - 71%
3p - 60%

ja hän tekee joukkueensa korkeimman pistemäärän, niin kai hänen tehoistaan nyt jotain hyötyä on ollut? Etenkin kun menetyksiäkin oli kohtuulliset 2 reilun 28 minuutin peliajalla.

Korostan että en nähnyt peliä. Luin vain raportin ja katsoin tilastot joten oma näkökulma on vaillinainen.
 
Viestejä
264
Vs: TuRi 2013–2014

Puheenavaaja sanoi:
Ymmärrän ajatuksen, mutta jos pelaajan heittotarkkuus on

1p - 100%
2p - 71%
3p - 60%

ja hän tekee joukkueensa korkeimman pistemäärän, niin kai hänen tehoistaan nyt jotain hyötyä on ollut? Etenkin kun menetyksiäkin oli kohtuulliset 2 reilun 28 minuutin peliajalla.

Korostan että en nähnyt peliä. Luin vain raportin ja katsoin tilastot joten oma näkökulma on vaillinainen.

En nähnyt minäkään peliä, mutta eikö +/- sarakkeen ole juuri tarkoitus kuvata sitä miten joukkueella meni silloin, kun ko. pelaaja oli kentällä. Eli hain siis tuolla "ei yhtään mitään hyötyä" kommentilla ajatusta siitä, että jos Corbett teki itse pelissä 20 pistettä, mutta kun hän oli kentällä noita pisteitä nakuttamassa Huima takoi samalla omaan päähän 44 pinnaa, niin siinä ei paljon nuo 20 pinna lohduta :-\ Ero juurikin Pelanderin tilastoon on melkoinen, kun tehoiltaan vastaavan pelin pelanneilla pelaajilla toisella saldo -24, toisella -2.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös