Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Paras keeper?


  • Äänestäjiä
    27
Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
9 123
8]

http://games.espn.go.com/fba/leagueoffice?leagueId=11383

Aika lailla 2 kuukautta on aikaa NBA-kauden alkuun, joten on aika kaivaa naftaliinista myös Kp.comin Johtava Fantasykorisliiga. Paljon kysymyksiä ratkottavana ennen kauden alkua, joten on hyvä lähteä liikkeelle ajoissa.

Jaottelen asiat kahteen kategoriaan ja niiden alaosiin. 1) Osallistujat (Jatkajat, Lopettajat, Uudet Ehdokkaat, Divari, GM-osasto) 2) Liigan Asetukset (Pisteet, Waiverit, Treidit, Keeperit, Drafti, Pudotuspelit)

Lähdetään liikkeelle kuitenkin GM:n mentaalimuistiinpanoista viime kauden osalta. Olen aistivinani seuraavia asioita:

- Pisteytys oli aika ok, porukat olivat huolissaan mahdollisista muutoksista omiin keepereihin.
- Treidit aika ok, oltiin hieman kismiintyneitä treidien hyväksymisestä tai hyväksymättä jättämisestä
- Waiverit oli ok
- Pelimääristä tuli puhetta, kenties limittiä kehiin ettei mene homma pelimäärillä huoraamiseksi
- Keeperistä oli monenlaista mielipidettä, asia joka syytä ratkaista nyt
- Osaa osallistujista oltiin ulostamassa kompetenssin tai aktiivisuuden puutteen takia, uusia halukkaitakin saattaa olla tulossa mukaan, spekuloitiin Divarin mahdollisuudella
- Pudotuspelit tuntuvat jakavan mielipiteitä. Varsinkin se, että monen kausi päättyy ennen aikojaan ja loppukausi menee läpsytellessä
- GM-kaartin valta ja sen käyttö

1) Osallistujat

1.1. Vanhojen kisaajien ilmoittautuminen mukaan

Haluan edellisen kauden osallistujilta sitovan ilmoituksen halukkuudestaan osallistua tulevan kauden fantasyyn viimeistään 15.9. mennessä. Toivon teidän ilmoittavan ALUSTAVASTI kaksi (2) pelaajaa edellisen kauden rostereistanne, jotka haluatte pitää ensi kaudella (3. kierroksella tai myöhemmin draftattuja). Kun ilmoittaudutte tähän, niin laitan sähköpostilla inviten liigaan, jonka jälkeen pääsette vielä tutkimaan tarkemmin keepervaihtoehtojanne, jos ette niitä muuten muista. Laitan yhden (1) muistutusviestin privalla ja sähköpostiinne 8.9., jos ette ole siihen mennessä ilmoittaneet itsestänne mitään. Jos ette ilmoita 15.9. mennessä halukkuudestanne jatkaa liigassa -> tiputte uusien halukkaiden osallistujien taakse jonolistalla.

Ketään viime kauden osallistujaa ei tässä vaiheessa olla potkimassa ulos, mutta osalta saatan olla kiinnostunut kysymään lisätietoa tulevan kauden aktiivisuuteen liittyen. Jos ette ole jatkamassa, niin ilmoittakaa siitä myöskin.

1.2. GM-osasto

Jatkaako Mokeski GM-hommissa? Jatkaako PoorMansMailman GM-hommissa? Jos jompi kumpi tai molemmat ovat jäämässä pois, niin tarvitsemme muista osallistujista 1-2 GM:ää valvomaan sarjan päivittäisiä toimintoja. Lähestyn tällaisessa tilanteessa yksityisesti potentiaalisia ehdokkaita.

1.3. Uudet osallistujat

Jos sinua kiinnostaa osallistuminen KP.com NBA Fantasyyn, niin kirjoita lyhytmuotoinen ja avoin hakemus tähän topiciin, niin katsomme josko sinusta olisi osallistujaksi sarjaan tai mahdollisesti perustettavaan Divariin.

2) Liigan Asetukset

2.1. Pisteet

Lähdin osallistujilta tulleen vastarinnan myötä kehittämään pistesysteemiä kohti entistä viihteellisempää muotoa, joka ei rankaise nykyisiä keepereitä millään tavalla. Tarkoitus oli nostaa entisestään 100 pisteen ylittäjien määrää sekä korostaa hieman isojen pelaajien arvoa, koska heidän merkityksensä normalisoituu jossain määrin viime kauteen nähtynä rosterikoon pienentyessä.

Tässä alustava pisteytyssysteemi, kommentointi on suotavaa ja näitä voidaan vielä rukata, jos sellaista mielipidettä ilmenee. Nostettu tuplatuplien ja triplatuplien arvoa 2.5 per suorite, nostettu levareiden arvoa hieman, erityisesti off.reb. Nostettu 3 pisteen suoritteen arvoa yhdellä pisteellä. Jätetty pois kokonaan teennäiset vähentämiset turnovereista ja virheistä, koska niillä ei -0.5 arvoisina ole merkitystä ja nostaminen -2 tasolle voisi vaikuttaa keepereiden arvoon liikaa.

Tekemäni analyysin mukaan isojen arvo nousi hieman, samoin palloa paljon käsittelevät hyötyvät jonkin verran menetysten poistumisen takia (max 1,5 pistettä). Ei erityistä vaikutusta kokonaisuutena, mutta 100 pisteen janttereiden määrä kasvoi.

Points (PTS) 1
Blocks (BLK) 5
Steals (STL) 5
Assists (AST) 2.5
Rebounds (REB) 2
Field Goals Made (FGM) 1
Free Throws Made (FTM) 1
Three Pointers Made (3PM) 5
Double Doubles (DD) 6
Triple Doubles (TD) 15
Minutes (MIN) 1

2.2. Rosterit

Viime kaudella oli harmitusta siitä, että waiverit olivat täysin paljaat. Tälle kaudelle lähdetään hakemaan waiver-operointiin muutenkin uutta maustetta, ja yksi muutos tätä koskien on rosterkoon pienentäminen. Tässä sapluuna:

PG
PG
SG
SF
SG/SF
PF
C
PF/C
5x Bench
1 IR

2.3. Pelimäärät

8 pelaajan pelaavalla rosterilla lähdemme liikkeelle 40 pelin viikkorajoituksesta. Katsomme kauden aikana onko se juuri sopivin vai rukkaammeko jo kauden aikana lukua johonkin suuntaan. Tavoite on se, että pudotuspeleissä ainakin luku on sellainen, ettei sen saavuttamiseen tarvitse huorata otteluohjelmia.

!HUOM! ESPN:n softa mahdollistaa sunnuntaina game limitin rajojen ylityksen, kuten toissa kaudelta muistamme. Tässä liigassa kuitenkin peliraja on ehdoton ja sen valvominen on kunkin managerin omalla vastuulla. Jos pelimäärä sunnuntaina ylittyy, niin joukkueen pisteistä vähennetään ylimenevät pelit jälkikäteen. Ja tietenkin niin, että eniten pisteitä ansainnut otetaan pois yhtälöstä ensimmäisenä jne.

2.4. Keeperit

Tälle kaudelle 2, joista alustava ilmoittaminen 15.9. mennessä ja lopullinen ilmoittaminen muutama päivä/viikko ennen draftia.

Toinen kysymys on sitten se, montako keeperiä tulee kaudelle 2014-2015 vai tuleeko yhtään? Ja miltä kierroksilta nämä saa napata. Oma ehdotukseni: 1 keeper, jonka saa varata toiselta kierrokselta alkaen. Tämä antaisi etua huonomman arpaonnen saaneiden managereiden valinnoille, koska he pääsevät valitsemaan ensimmäiseksi toisella kierroksella.

Joten ilmoittakaa mielipiteenne keepereistä, joko: A) 2 B) 1 C) Ei yhtään.

2.5. Drafti

Same old shit, tuskin tarvetta muuttaa? Snake Draftilla mennään, sopiva päivä sovitaan myöhemmin ja teen jonkinlaisen arvontaspektaakkelin noin 1-2 viikkoa ennen draftia.

2.6. Treidit

Treidimäärä, joko 20 tai 15. Nyt 15, koska viime kaudella 20 riitti todella helposti kaikkiin operointeihin. Ehkä syytä pikkuisen kiristää, jotta treidejä mietittäisiin vielä vähän tarkemmin? Kertokaa mielipiteenne.

Toinen muutos treidihin olisi se, että jatkossa treidin vetoaminen tapahtuu managereiden toimesta. Eli kun treidi on osapuolten osalta hyväksytty, niin kaikilla managereilla on 2 päivää aikaa kertoa mielipiteensä softan sivuilla äänestämällä vetoa, jos siltä tuntuu. Yli puolen managereista tulee äänestää veton puolesta, jotta veto menee läpi. Jätämme tähän vielä takaportiksi sellaisen, että jos kaikki 3 GM:ää ovat yksimielisesti veton kannalla, niin heillä on mahdollisuus vetota treidi äänestystuloksesta riippumatta. GM:illä ei kuitenkaan ole oikeutta pitää treidiä voimassa, jos 8 manageria äänestää veton puolesta. Tällainen tilanne voi tulla eteen vaikkapa jos osa managereista on epäaktiivisia tuon 2 päivän tarkasteluajan keston, jolloin koko liigan kanta ei tule selväksi tiukassa tilanteessa.

Käytännössä viime kauteen muutos on enintään se, että vetoja tulee enemmän, koska eipä tainnut yksikään treidi mennä vetoon viimeksi?

2.7. Waiverit

Tähän oltaisiin tekemässä muutoksia, joten mielipiteitä kiitos. Waivernostojen määrä tällä hetkellä se sama max. 45. Mutta uutuutena otamme mukaan waiverbudjetit, jotka softa mahdollistaa. Eli tästä lähin pelaajasta tulee bidata salaisesti x summa ja jos esität korkeimman bidin -> pelaaja on sinun. Waiver bidit pitää laittaa sisään kahdesti viikosta, toisen päivän ollessa sunnuntai ja toisen torstai, molempina päivinä curfew on klo 20. Eli nostoja voi tehdä vain kahdesti viikossa, max. 3 per viikko (kenties 4).

Budjetti on 1000 yksikköä ja minimibidi on 10 yksikköä eli 1% siirtokassasta.

Mielestäni tämä toisi uutta suolaa pelaamiseen, ja uutta kiinnostavaa mietittävää strategisesti.

2.8. Konferenssit ja Pudotuspelit

Yksi liiga kaikille. 12 joukkuetta, otteluohjelma 11 kierrosta kaikki vs kaikki, ylempi ja alempi loppusarja, "losers choice week" ja "winners choice week".

Jos jotain unohtui niin muistuttakaa. Lisäilen ja muokkailen tätä avausviestiä, kun saadaan valmista aikaiseksi.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

- ei muutoksia viikkokohtaisiin pelimääriin, viime kauden systeemi toimi hyvin; halukkaat voivat waiver-huorata runkosarjassa ja halukkaat huorata pelejä pudotuspeleihin
- King James voisi copypasteta viime kaudella käytetyn pisteytyksen tuon uuden rinnalle, jotta tietää verrata muutoksia
- rostereiden pienentäminen hyvä
- 15 treidiä hyvä määrä
- waiver-uudistus hyvä
- sarjasysteemin uudistus hyvä
- keeperit kokonaan pois

Yhteistyöterveisin ja reilun sekä asiantuntevamman Kaikkien Aikojen Ekspertiisiliigan puolesta,

Achilles
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Muutokset:

Def. reb. 1,75 -> 2
Off. reb. 2,0 -> 2,25
3Pt Made 4 -> 5


TO -0,5 -> 0
Foul -0,5 -> 0
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Mukana aina ja ikuisesti, fantasy-leikit on vaan niin siistejä.

Bamban keepperit mitä todennäköisimmin Wall + Hayward. Drummond ja Beal mahdollisia Haywardin korvaajia.

Uusi pisteytys vaikuttaa ihan hyvältä, samoin rosterikoon pienentäminen. Pelipaikatkin näyttäisi olevan nyt ihan mukavassa tasapainossa.

Viikkokohtaisiin pelimääriin rajoitukset, laatu ennen määrää.

Kaksi keepperiä myös kaudelle 2014-2015. Ensimmäisen kauden sekoilusta selvitty, seuraava mennee paremmin. Keepperit pakottavat pitkäjänteiseen ajattelutapaan. Ensimmäisen kierroksen pelaajat suojattuja, muut vapaata riistaa.

15 treidiä riittää.

Waiverbudjetti vaikuttaa mielenkiintoiselta lisältä, samaten nostojen rajoittaminen tiettyihin päiviin per viikko. Tasaa puntit yö-kukkujien, aamuvirkkujen ja siihen väliin puotavien osalta. Tähän astihan nopeat ovat syöneet hitaat. Nostomäärä saa olla tuo 45. Se tosin tuskin täyttyy budjetin asettamien rajoitteiden sekä "kuumien pelaajien" johdosta.

Pudotuspelikaavio kelpaa.
 
Viestejä
16
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Mukana ollaan, tarkemmat mietteet kirjoittelen paremmalla ajalla. Keeperit ilman loukkaantumisia George+Lillard.
 
Viestejä
715
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Mukana.

Uudistusideat kuulostavat aikas hyviltä.

Omista keepereistä en osaa sanoa vielä mitään.
 
Viestejä
1 404
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Mukana.

Waiver uudistus kuulostaa reilulta. Pisteytys myös ok. Keeperit todennäköisesti Anthony Davis ja Kemba Walker.
 
Viestejä
881
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Uudistukset vaikuttavat aiheellisilta joten olen mukana. Keeperit Noah & D.Lee
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Njoo. Isojen pelaajien arvo tosiaan nousee aikamoisella haipakalla näillä spekseillä, joten teen pientä viilausta vielä. Haluamme isojen arvon hieman nousevan, mutta nyt siellä on jopa 8 pisteen korotusta viime kauden arvoihin, joten pientä kikkailua pitää tehdä. Palailen raporttien kanssa asiaan.

DD pidetty ennallaan eli 5, TD muutettu 12,5 -> 15 :eek:
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Keeperini ovat todennäköisesti Vucevic ja Holiday/Favors.


Olotilakartoitus isojen miesten arvonnoususta:

fats.gif
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Katselin tässä ajankulukseni vähän millä mallilla eri jengien keeperit ovat:

Kik Jams: Ricky Rubio 90.1, OJ Mayo 92,8, Ersan Ilyasova 81.2, David West 95.3, Paul Pierce 105.5

Tilastot hieman valehtelevat, mutta ei mikään erityisen häävi tilanne. Tosin täysin ymmärrettävää, kun Kik Jams went all out treiditakarajalla tavoitellakseen menestystä viime kauden pudotuspeleissä. Rubiolla oli pitkä pätkä pelaamista todella heikolla tasolla loukkaantumisen jälkeen, joten todellinen arvo pyörinee siellä Lillard/Jennings/Wall - tason lähettyvillä eli arvo on jotain 100-110 välillä.

OJ Mayo saanee jatkaa siitä mihin Dallasissa jäi, ja on tässä vaiheessa rankattu 7. parhaaksi SG:ksi viime kaudella. Tosin pelaajilla ei tällä hetkellä ole kuin yksi pelipaikka merkattuna, tuplapelipaikkoja tippunee vielä runsaasti ennen kauden alkua. Sinänsä mielenkiintoista, että edellä olevista nimistä Bryant ja JR Smith ovat loukkaantuneina, ja heidän kauden aloitusajankohtansa on vielä epäselvä. Wade on myöskin edellä ja on kärsinyt loukkaantumisista parina viime kautena. Tämä jättääkin vain Hardenin ja Gay Thompsonin Mayon edelle, joten teoriassa Mayo voisi olla kauden alkaessa jopa Top2 SG. SF-puolelta tuplapositiota Mayoa paremmille pelaajille on tulossa luultavasti ainakin Batumille ja Iggylle. Minun listoilta löytyvä Pierce sen sijaan romahtanee komeasti alaspäin tuosta 105 pisteestä.

David West on meat and potatoes, mutta tuskin kovin mielekäs valinta keeperiksi. Ilyasovan pisteet näyttävät suht vaatimatonta 81, mutta hänkin vietti koirankopissa ison osan kaudesta. Erittäin fantasy-ystävällinen pelitapa ja mahdollinen SF/PF-tuplapositio tekevät Ilyasovasta houkuttelevan vaihtoehdon. Parhaimmillaan hän nakutteli toistakymmentä peliä lähemmäs 110 pisteen tahdissa. John Hensonin varjo on kuitenkin Ilyasovan yllä, ja minuutteja pitäisi pystyä raapimaan se 32 per peli, jotta kaveri olisi keeper-materiaalia. Hankala valinta Bucksin pelaajien välillä, Mayo vai Ilyasova?

Mokeski: Danilo Gallinari 91.3, Zach Randolph 95.0, Jeff Teague 93.6

Mokeski ei myöskään ole missään erityisen erinomaisessa asemassa keepereidensä suhteen. Gallinarilla voisi vielä jonkinlaista varaa katossa olla, mutta polvivamma tekee kaverista ikävän pidettävän. Z-Bo petraa hieman arvoaan levareiden arvon noustessa, mutta tuskin enää palaa minkäänlaiseksi voimataloksi fantasypeleissä. Teague on no-brainer valinta, parantanee varmasti tuosta viime kauden 93.6 keskiarvostaan.

spud: Greivis Vasquez 98.6, Tyreke Evans 85.5, Larry Sanders 85.1, Kawhi Leonard 82.8, Anderson Varejao 110.8

Tuskin ketään iskettiin lujempaa vastapalloon kesän siirtomarkkinoilla kuin spudia, jolla riittää paljon makusteltavaa keepereidensä osalta tulevaa kautta ajatellen. Vasquez treidattiin Sacramentoon, jossa hän saattaa joutua vahvaan time shareen Tumppi Thomasin kanssa. Evans jatkaa uraansa Pelikaaneissa, jossa häntä on huhuiltu jopa 6th man rooliin. Sanders, viime kauden yksi parhaimmista waivervärväyksistä, on varma nakki Bucksissa, mutta onko kuinka paljon yli 90 pojon mies? Aikooko Popo UNLEASH Kawhi? Ja pysyykö fantasymonster Varejao pelikunnossa ja miten Pyynumin hankinta vaikuttaa brassin arvoon?

Ei tarvitse olla mikään ennustaja tietääkseen spudin makustelun tältä osin venyvän aivan viimeisille sekunneille ennen takarajaa...

Kotti: Nicolas Batum 108.1, Mike Conley 97.6

Tämä lienee aika selvä peli, en ainakaan nähnyt muita spekulaation arvoisia pelaajia. Kotti solid.

Legy: Tony Parker 98.2, Arron Afflalo 87.0, Chris Bosh 91.5, Jameer Nelson 102.0

Legy on hieman haastavassa tilanteessa omien valintojensa kanssa. Parker lienee varma valinta noin 100 pisteen jalmarina, mutta kuka muu pääsee jengiin? Vaikka Nelson nakuttikin viime kaudella hyvät pojot, niin hän tuskin olisi kenenkään valinta keeperiksi.

Achilles: Jrue Holiday 110.7, Nikola Vucevic 94.9, Derrick Favors 69.1

Favors nostaa arvoaan suht mukavasti, mutta missä on katto? Vucevicilla myös mahkuja 100 pisteen mieheksi ja Holiday pysynee sadan paremmalla puolella, joskaan ei välttämättä ihan 110 tasolla. Achillesilla pullat mukawasti uunissa.

insur: David Lee 107.4, Joakim Noah 108.6, Chandler Parsons 96.6

Ja olisihan siellä Lopezia ja Gordoniakin, mutta eiköhän näistä ne valinnat löydy. Insur taisi jo julistaa Leen ja Noahin, mutta fiksu manageri miettisi myös SF-pelaajaa, koska SF on ensi kaudella ainoa positio, jota tarvitsee rosteriin kaksin kappalein. Ja joko vihdoin Thibödöö säästelee Noahia ja tämän tendiniittisiä runkosarjan aikana? Joka tapauksessa insurin tilanne on erittäin hyvä.

The Game: Kemba Walker 102.6, Klay Thompson 94.2, Kyle Lowry 90.6, Anthony Davis 86.1

Walker ja Davis.

Seisova Paikka: JR Smith 96.7, Tim Duncan 105.2, Thad Young 91.1

Jos SePa ei valitse Timo Tunkkasta, niin vaihtoehdot lienevät hänen omat varauksensa kierroksilta 7. ja 8. Viime kauden menestyjä ei saa tähän kauteen lentävää starttia ainakaan keepereidensä ansiosta.

La Bambas: John Wall 103.1, Gordon Hayward 79.0, Luol Deng 98.2, Bradley Beal 81.2, Andre Drummond 64.0, Dirk Nowitzki 92.1

La Bambasilla paljon valinnanvaraa Wallin kaveriksi. Wall lienee tällä kaudella 110 jantteri, mutta kuka apupelaajista on paras valinta? Deng varma valinta, Haywardilla mahdollisuus uuden roolin myötä nostaa arvoaan huomattavasti, Beal väläytteli ja Drummond olisi kiva omistaa, mutta ei liene vielä aivan valmis näihin saappaisiin.

Poormansmailman: Paul George 114.7, Damian Lillard 107.7

Mestaruus.

Sampsu: Jeff Green 71.9, Tobias Harris 65.4, Roy Hibbert 85.9, Kenneth Faried 80.2, DeMarr DeRozan 88.2

Sampsulla lienee kaikkein visaisin paikka valita keeperinsä. Faried ja Hibbert omaavat molemmat hyvää potentiaalia +90 jampoiksi. Toisaalta Green ja Harris lopettivat viime kauden todella vahvasti ja ovat tänäkin vuonna keskeisissä rooleissa joukkueissaan. DeRozaniakin on offseasonilla kehuttu, on kuulemma työstänyt kolmen pisteen heittoaan! Mitä tekee Sampsu?

Trancey: Goran Dragic 98.2, Eric Bledsoe 60.4, Brandon Jennings 105.4, Evan Turner 89.2, Jimmy Buckets 61.1

Tranceylla samalla tavalla ehkä kiinnostavimpia joukkueita keepereiden kannalta. Evan Turner organisaation inhokki, mutta toisaalta Phillyssä koko kauden pelatessaan houkutteleva fantasypelaaja taitopaletillaan. Jennings vaihtoi maisemia, vaihtoiko samalla asennettaan? Ja tuoko uusi rooli mukanaan parempaa vai huonompaa fantasytarjousta? Kumpi Sunsin jalmareista on top dog? Dragic vai Bledsoe? Vai kumoavatko toisensa? Buckets? Trancey on tiukkojen valintojen edessä.

.C./joku muu/ei kukaan: Steph Curry 125.3, Derrick Rose 0.0

MESTARUUS MESTARUUS MESTARUUS!!!!!!
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Mukana kun peräpukama.
 
Viestejä
66
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Luonnollisesti mukana o/

Top2 draftipositio maistuis, keeperit on aika heikot ja kaikenlisäksi hankalasti valittavissa/ennustettavissa. Muut saavat halutessaan kommentoida, Kik jams jo ihan hyvällä pohdiskelulla aloittikin. Läri Sänders tunnevalinta, Vaskets ja Varejao sitten varmaan seuraavina mielessä. Viime tippaan tullaan makustelemaan, se on selvä.
 
Viestejä
407
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Mukana

Keeperit: Boozer ja Jimmy Buckets.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Trancey sanoi:
Keeperit: Boozer ja Jimmy Buckets.

:D

Koko kevään panttasit Turneria (koska tilasit janarin pelipaidan) ja nyt kun Holiday lähti Töönerin tieltä hiuksista vittuun, niin kaivat keeper-Boozerin naftaliinista?!?!

Hekotuttaa.

Turner ensi kaudella kakkoskierroksen varaus. Varma tieto.
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Trancey sanoi:
Keeperit: Boozer ja Jimmy Buckets.
Veto.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2013-2014 - Suomen Johtava Fantasykorisliiga

Mukaan jo ilmoittautuneet:

- Kik Jams
- Achilles
- Keyser Söze
- Mokeski
- PoorMansMailman
- Sampsu
- The Game
- insur
- Kottii
- spud
- Trancey

11 manageria. .C., Seisova Paikka ja Legy vielä vahvistamatta. Uutena nimenä kiinnostuksensa on osoittanut Chicagon Hullu Pakki. Lisäksi viime kauden lopulla nimim. Pohatta osoitti kiinnostusta sarjaa kohtaan. Näillä näkymin divaria ei saada pystyyn, mutta ehkä uusille jannuille tai ainakin toiselle löytyy paikka uusiutumisen myötä. Nähtäväksi jää. Muistutusviestit lähtevät liikkeelle ensi maanantaina.

Todennäköinen muutos systeemiin waivereiden osalta - 2 waiverpäivän sijasta otammekin käyttöön 3 waiverpäivää. Ensimmäinen päivä voisi olla keskiviikkoilta, jonka jälkeen seuraavan kerran bidaamaan pääsisi perjantai-iltana. Sunnuntaina sitten kolmas päivä.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös