Koripallo.com

Loimaan katukoristurnaus 7.6.2014

Viestejä
2
Loimaan katukoristurnaus järjestetään nyt kolmatta kertaa. Turnauspäivä on lauantai 7.6.2014, ja pelit alkavat noin klo 11.00. Kokoa oma joukkue ja tule vaikuttamaan kasvavaan tapahtumaan.
Pelipaikkana toimii tuttuun tapaan Loimaan Seurahuoneen parkkialue.

Sarjat:
Miehet:
-harraste (ei lisenssipelaajia)
-kilpa (avoin kaikille)

Naiset:
-harraste (ei lisenssipelaajia)
-kilpa (avoin kaikille)

Osallistumismaksu harrastesarjaan on 25€/joukkue ja kilpasarjaan 50€/joukkue. Turnaukseen mahtuu ensimmäiset 24 joukkuetta, 6 joukkuetta/sarja, joten toimi nopeasti! Ilmoittautumiset ja osallistumismaksut tulee olla hoidettu 1.6.2013 mennessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Turnauksen järjestäjillä on oikeus sekoittaa sarjoja tarvittaessa.

Palkinnot:
Kilpasarjojen voittajat saavat ikuistaa nimensä turnauksen kiertopalkintoon. Lisäksi Loimaan Seurahuone palkitsee sekä miesten että naisten kilpasarjan voittajatiimit 150€ lahjakortilla. Myös harrastesarjaa muistetaan pienemmillä pokaaleilla ja mitaleilla.

DJ Professori luontevalla sekä ammattitaitoisella, mutta rennolla tyylillään tulee jakamaan ihmisille hyvää oloa tapahtumaan, niin musiikillaan kuin juonnollaan. Näe ja koe!!

Yleisökilpailussa voittajille palkinnoksi laadukkaita ja hienoja Bisons-tuotteita.

Tämän hetken kiinnityksiä: Loimaan Seurahuone, DJ Professori, Nilan Bisons, LoKoKo, Loimaan kaupunki, Loimaan SaraSport Oy, Kelloliike Iisakki Ky...

Turnauksessa noudatetaan katukoriksen virallisia sääntöjä. Pelit pelataan 3 vs. 3 ja 15 pisteeseen tai 15 minuuttia, kumpi sitten täyttyykin.

Sivua päivitetään tapahtuman edetessä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
teuvokauppi@hotmail.com

https://www.facebook.com/events/1402738133331807/
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös