Koripallo.com

Easter Tournament MIEHET 2014 (ehkä vähän naisetkin)

Viestejä
5 500
Jos kerran Delfinilläkin on aika oma topicinsa, niin pitäähän Easterilläkin olla.

Ketähän nimekkäitä pelaajia Lahdessa tänä vuonna nähdään? Pelataanko miesten sarjan pelit Suurhallissa vai jossain kyläkoulun jumppasalissa? Mitkä jengit vievät pokaalit? Ketkä dokaavat eniten? Kenen kanssa venäläiset tappelevat?

Miesten kilpasarjan ennakkosuosikki on ilman muuta puolustava mestari, Team Fressi. Kassi Shiwanin kasaama muukalaislegioona on paperilla taaskin todella vahva. Joukkueessa pelaa huhujen mukaan ainakin Orlando Taylor, X määrä Heiskasia, Justice "Aina leppoisa" Graham ja varmaan aika monta muuta keravalaista. Lahtelaista väriä edustavat ainakin junnujoukkue #Liikameisseli, juoppojoukkue BC Röllykät ja mystinen Namika Lahti, jonka kokoonpanosta kukaan ei tiedä mitään. Kilpasarjan ulkomaalaisjoukkueista ei ole mitään hajua, mutta yleensä ne ovat taistelleet mitaleista. Niin varmaan nytkin. Rainbow's BIG Finger on niin typeränkuuloinen joukkueen nimi, että joukkueen on pakko olla jokin liigapelaajista kasattu ylläripyllärijoukkue.

Miesten FUN-sarjassa venäläiset dominoivat varmaan mielin määrin. Ilmeisesti kilpasarjassa välierävaiheeseen hyytyminen ei enää olekaan niin kivaa. Muista FUN-sarjan joukkueista ei ole mitään käryä. Joku tietää varmasti paremmin.

Joku saisi kertoa, missä naisjoukkueissa pelaa kuumimmat mimmit, koska olen saanut joukkueen kasaan ainoastaan lupaamalla pelaajille peräkärryllisen vaimoehdokkaita. Jostain pitäisi niitäkin metsästää.
 

Wee

Vs: Easter Tournament MIEHET 2014 (ehkä vähän naisetkin)

Uskoisin, että ehkä kaikista kovimpien(paitsi takavuosien) nimimiesten suorituksessa ei turnauksessa päästä nauttimaan. Miesten ja naisten sarjoissa pelaava joukkuemäärä on kuitenkin varsin kunnioitettava ja pääsiäisenä suurhallin tuntumassa päästään nauttimaan viihdyttävästä ja ennen kaikkea perinteikkäästä koripallotapahtumasta.

Kilpasarjan ulkomaalaisjoukkueet ovat muistiini kiertäneet Suomen turnauksia(Easter&Delfin) jokusen vuoden. Totutusti BC Saint ja Vyborg ovat tiensä jatkopeleihin alkusarjasta selvittäneet. Kauden avanneessa Delfiinissä(http://www.turnauspalvelu.fi/taso/sarja.php?sarja=MF) ainakin Vyborg oli mukana selviytyen lohkostaan helpohkosti jatkoon.

Muita Delfiinissä(ainakin nimiuskollisena) pelanneita äkkiseltään juuri #Liikameisseli, joka omassa lohkossaan jäi niukasti viimeiseksi. Nuorilla jätkillä potentiaalia yllättyy, jos kuppi ei kallistu liikaa pitkän viikonlopun vietossa liikaa.

Jos huhut pitävät paikkansa ja Shiwan Kassi joukkueessaan kyseisiä pelaajia kentälle marssittaa, on siinä yksi ennakkosuosikeista. Uskoisin myös, että Lahden seniorit ovat olleet keväällä aktiivisina ja joku joukkue lilansävyistä peliä #Liikameisselin lisäksi kentällä esittää. Takavuosina ainakin lahtelaisista ex-liigapelaajista pitkälti koostunut GSC:n nippu vei monta turnausta. Ehkäpä Laineen Teemu ja kumppanit sitovatkin pelikengät jalkaansa kaikkien iloksi?

Fun-sarjan joukkueista ainakin seuraavat ovat viime vuosina jossakin komediassa osaansa esittäneet:

Agandas:eek:llut takavuosien Pääsiäisturnauksissa ihan vahvoillakin

HB: viime syksyn Delfiinissä yhdellä voitolla, Pääsiäisturnauksissa keskikastia, lahtelaista väriä

Lepuski Trail Brazzers: viime Delfiinissä kuin myös yhdellä voitolla Sekopallosta. Viime Pääsiäisenä alemmassa porukassa

BC Finish: esiintynyt aikaisempina pääsiäisinä kilpasarjassa kohtuullisesti. Viime Delfiinissä ainakin samalla nimellä varustettu nippu selvisi aina pronssiotteluun asti.

Sekopallo: Männävuosina LaKon poppoo esiintynyt turnauksissa keskikastissa, jos ei hieman alempana. Viime Delfiinissä kahdella voitolla, toinen HB:sta. Lahtelaista väriä.

Leprechauns: Viime pääsiäisenä sarjan viimeisimpiä.

IHRA: Kiertäny aktiivisesti em. turnauksia, ajoittain hyvälläkin menestyksellä. Delfiinissä 2013 kolmella voitolla neljästä parempaa keskikastia.

Tässä ainakin omaan silmääni napsahtavat ja ennestään jotenkin tutut joukkueet. Ehkäpä joku muu analysoi lisää niin saadaan pääsiäiseksi entistä herkullisemmat ja kutkuttavammat asetelmat! :D
 
Viestejä
5 500
Vs: Easter Tournament MIEHET 2014 (ehkä vähän naisetkin)

Nyt on otteluohjelmatkin julkaistu, eli heitetäänpäs veikkaukset voittajista.

Miesten kilpasarjan A-lohkon voittanee Team Fressi, kakkoseksi kirii tasaisten vääntöjen jälkeen Vyborg. B-lohkon voittajaksi on tietysti pakko veikata omaa ajokoiraa, eli BC9:ä, kakkoseksi Narvaa. Finaalista tuleekin sitten tasainen vääntö. Veikataan nyt voittajaksi Fressiä, vaikka pikkiä omilta tuleekin.

Fun-sarjan voittajaksi pitää veikata Team Assa Abloy'ta, jos ja kun saavat parhaan kokoonpanonsa jalkeille.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös