Koripallo.com

Tapiolan Honka ry vs KTP keskiviikkona 9.4. klo 18.30 Tapiolan urheiluhallilla

Viestejä
1 607
Kun kunnianhimoinen päätös Tapiolan rakentamisesta 1950 luvun alussa aikanaan tehtiin Asuntosäätiön Heikki von Hertzenin hienon vision ansiosta, Suomi oli sodan kärsittyään Euroopan köyhimpiä valtioita.

Rakennettiin hyvää ympäristöä pääkaupunkiseudun kasvun vauhdittajaksi, ihmisten parhaaksi. Lapsia oli tuon ajan Tapiolassa suhteessa erittäin paljon. Moninaisia liikunnan tarpeita varten perustettiin vuona 1957 yleisseurana Tapion Honka ry. Sen lajikokoonpanoon rantautui Munkkiniemen tuliaiaisina myös koripallo. Edustusjoukkueen merkitys oivalletttiin jo hyvin varhaisina vuosina. Ennen pitkään tuli Tapiolan kohdalle myös menestystä.

Noista ajoista on kehitys kehittynyt melko pitkälle. Mukava nähdä että tämän päivän Tapiolan Honka kunnioittaa menneitten aikojen avainpelaajia.

Ensimmäisenä esittelyuorossa on keskiviikon pelin väliajalla vuoden 1979 Hongan miesten Suomen mestarit. Tuo joukkuehan esiintyi viimeksi yhdesä parketilla 2000-luvun alussa ystävyysottelussa, kun mestaruus palasi takaisin Tapiolaan ja kaiken kaikkiaan viiden (5) Suomen mestaruuden dynastia alkoi. 8]

Hongan kotisivujen otteluennakko. 8]

http://www.tapiolanhonka.fi/fi/joukkueet/miehet_edustus/uutiset/?a=show&id=3554
 
Viestejä
1 542
Vs: Tapiolan Honka ry vs KTP keskiviikkona 9.4. klo 18.30 Tapiolan urheiluhallilla

Munkkiniemen pojat ottivat tänään niskalenkin välierävastustajastaan Tampereella. Hienoa, jos saadaan taas korisliigan painopistettä kammettua etelään päin!

Kauhajokea ei Honka enää omin avuin kiinni saa, mutta jos pystytään varmistamaan kuudes sija, niin hyvä sekin. Mieluummin Kataja kuin Bisons tai Pyrintö, vaikka paha on Katajakin - varsinkin kotonaan.
 
Viestejä
1 041
Vs: Tapiolan Honka ry vs KTP keskiviikkona 9.4. klo 18.30 Tapiolan urheiluhallil

Oho!

Tämähän on pienimuotoinen yllätys. Luulin että Honka antaisi kunnon turpasaunan Kotkalle.
 
Viestejä
1 354
Vs: Tapiolan Honka ry vs KTP keskiviikkona 9.4. klo 18.30 Tapiolan urheiluhallilla

En tiiä, Hongalla ei ole oikein koko kaudella ollut jakoa kooteepeelle.
 
Viestejä
1 542
Vs: Tapiolan Honka ry vs KTP keskiviikkona 9.4. klo 18.30 Tapiolan urheiluhallilla

Lahti-Honka peliin jäi panosta, kun molemmille käkättimeen tänään. Hongalta lepsu loppu, liekö Kauhajoen tulostiedot vaikuttaneet motivaatioon.

Jostain syystä vastustajien kaukoheitot tuntuvat uppoavan Tapiolassa. Tänään Matinen rokotti entisessä kotihallissa kaaren takaa aivan liian usein. Curry taas pisti parikin kertaa melkein puolesta kentästä pallon sukkaan. No, onhan hän sen verran pitkä kaveri, että vaikea sitä on heittoa poiskaan ottaa ;).
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös