Koripallo.com

Divisioona 1A - finaalit: Seagulls - BC Nokia

Viestejä
290
Vs: Divisioona 1A - finaalit: Seagulls - BC Nokia

Onnittelut Nokialle joka taisteli loppuun asti Affenan lennettyä pihalle ja näin ansaitsi voiton. Gulls sortui taktiseen virheeseen unohtamalla täysin apupuolustuksen korin alla sekä 1.30 jäljellä vaihtamalla hyvän runin päätteeksin Kyllösen ulos ja Järvisen sisään sähläämän.
Tiukat pelit varmaan jatkuvat ja sarja voi mennä kummalle tahansa.
Saapa nähdä komennetaanko Capers kentälle seuraavaan peliin ja Baker huilaamaan?
 
Viestejä
6 444
Vs: Divisioona 1A - finaalit: Seagulls - BC Nokia

Herkku sanoi:
Dodiin! Kotipeli lisää tuli, nokialaisyleisö ja eritoten joukkue ansaitsee sen. Olin jo hieman varautunut viettämään rauhallista perheiltaa Pekko ja massahurmaaja-elokuvan parissa, mutta nyt tuli sunnuntaille parempaa tekemistä.
Oli nerokas taktinen veto laittaa isot kinkut kentällä ja Jones vaihtoon. Missähän Harjulan Joni oli?
Peukku vielä urheiluruudun jutulle pelistä.

Ei se Pekko-ellukaan hassumpi vaihtoehto ole :)

Totta puhuen. Odotin kyllä jotain 10-15 pisteen tappiota, mutta oli mukava olla väärässä. Kotivoitto sunnuntaina ja tiistaina Kisahallissa Seagulls-valkkujen pikkutakkien kireissä selkämyksissä näkyykin jo tummat hikivanat.

EDIT: Oho. Olipa hyvä juttu Urheiluruudussa.
 
Viestejä
290
Vs: Divisioona 1A - finaalit: Seagulls - BC Nokia

BC Nokia on tehnyt suurimman osan pisteistään korin alta kaikissa sarjan otteluissa, joten kannattaisikohan Larkaksen keskittyä tilkitsemään korinalus?
 
Viestejä
407
Vs: Divisioona 1A - finaalit: Seagulls - BC Nokia

Nyt on aika tunnustaa olleensa väärässä. Olin totaalisen väärärssä uskoessani Nokian voittavan materaali eronsa ansiosta ja julistin siitä täälläkin. Toisin kävi. Tunnustan myös toisin kuin Valavuori hävinneeni hiukan rahaakin tähän kohteeseen.
Mainitsin myös aikaisemmin, että taktinen osaaminen on Helsinkiläisten puolella, ja niin kyllä olikin. Vidin ei pärjännyt tässä kisassa. Ihmeen vähän herra sai ryhmästään irti. Vaikutti kuin yhteistyö ja ymmärrys pelaajien ja valmentajan kanssa ei olisi mutkatonta ja avointa. En tiedä, mutta siltä se vaikutti. Nyt sitten nähdään täällä pääkaupunki seudulla korkeimman tason pelejä. Ihan kiva!
 
Viestejä
1 434
Vs: Divisioona 1A - finaalit: Seagulls - BC Nokia

Satunnaisia Nokian pelejä tällä kaudella nähneenä on sanottava, että on täytynyt olla äärimmäisen turhauttavaa seurata tuollaisen joukkueen esityksiä viikosta toiseen. Divarin tasoon suhteutettuna järjetön kokoelma taitoa, joka kuitenkin pelaa ilman MINKÄÄNLAISTA kemiaa ja näkemystä. Kukaan ei puhu kentällä, pallottomat pelaajat toljottavat suorilla jaloilla seisten, valmentaja keskittyy kiehumaan sivurajalla käsiään levitellen.

Oli Seagullsista mitä mieltä tahansa, esimerkiksi eilen se pelasi Nokiaan verrattuna hienoa korista. Pallo löysi nopeasti vapaat miehet ja kaikki liikkuivat kovaa oikeisiin suuntiin. Jokainen jaksoi myös puolustaa ja mennä levypalloihin, kun taas Nokialla tuollainen likainen työ näyttää olevan ulkoistettu muutamalle kaverille.

On jotenkin tragikoomista, että "muovijoukkueeksi" haukuttu Seagulls pelasi eilen kuin tukena olisivat olleet sadan vuoden perinteet, ja Nokia näytti kokoelmalta satunnaisia seikkailijoita, jotka eivät vieläkään ole ihan varmoja, missä seurassa ovat.
 
Viestejä
6 444
Vs: Divisioona 1A - finaalit: Seagulls - BC Nokia

Pyynikin Toivoton sanoi:
Divarin tasoon suhteutettuna järjetön kokoelma taitoa, joka kuitenkin pelaa ilman MINKÄÄNLAISTA kemiaa ja näkemystä. Kukaan ei puhu kentällä, pallottomat pelaajat toljottavat suorilla jaloilla seisten, valmentaja keskittyy kiehumaan sivurajalla käsiään levitellen.

Amen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös