Koripallo.com

Bisons 14-15

Viestejä
507
Vs: Bisons 14-15

BlueFish sanoi:
Muut joukkueet saavat ihan vapaasti hankkia pelaajiaan pelkkien tilastojen perusteella, kun taas Greg Gibson on kasaamassa JOUKKUETTA.

Rapurapurallaa vaan Hummerin hankinnalle ja muille jauhot suuhun aktiivisella joukkuepuolustamisella. Pisteiden jakautuminen tasaisesti koko joukkueelle on pelkkää plussaa.

Lätkässä yllämainittu voi toimiakin. Hyvä peli molarilta ja pari säkä- / tahtomaalia.

Valitettavasti koriksessa jonkun on pakko tehdä ne pisteet tai muuten tulee käkättimeen. Ei tuolla vielä hirveitä skoraajia Loimaalla näy.
 
Viestejä
130
Vs: Bisons 14-15

Ei hätää jos tuleva sentteri osaisi heittää vaparit sisään ja myös Kotti oppisi tämän jalon taidon. Pisteitä ropisisi tällöin kuin plussapisteitä konsanaan. Pitkä miinus, jos perinteinen tärinäkätisyys jatkuu Loimaan isojen miesten keskuudessa.
 

Jay

Viestejä
1 292
Vs: Bisons 14-15

VTB:tä ajatellen nämä kaksi ensimmäisät kiinnitystä ovat kyllä todellisia pettymyksiä. Kahden seuraavan on sitten todellakin oltava Zenon/Colemanin/EoruoliigaRobinsonin tasoa. Muuten tulee turpaan ja kovaa.
 
Viestejä
5 500
Vs: Bisons 14-15

Ei yhtään mitään järkeä. Tuollaisiin hullutuksiin osallistuminen vetää kyllä minkä tahansa suomalaisseuran talouden kuralle.
 
Viestejä
83
Vs: Bisons 14-15

Onhan tuo melkein mahdoton yhtälö vetää läpi. Osittaista jakautumista Bisons/Loimaa -porukkaan, joka vetää Korisligaa ja sitten Bisons/Helsinki/Venäjä -VTB-joukkueeseen vaatii.

Että peliminuutteja riittänee kaikille, riittävästi. Vielä mahtuisi lisääkin niiden jakajia mukaan. Rahoitus sitten vielä tietysti ihan oma juttunsa. Tuon paletin koossa pitämisessä on tekemistä.
 
Viestejä
16 284
Vs: Bisons 14-15

:D

This is what you wanted, ain't you proud
'Cause ev'rybody loves you now


Olisiko kannattanut valita se Eurocup eikä hamuta kuuta taivaalta.

Venäläiset ovat arvaamattomia näissä asioissa. Koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää. Ja päätökset viime hetkellä.

Eurocupin tilanne stabiili ja muutoksista infotaan ajoissa. Mutta kun piti haukata isompi pala kakkua, kun mitä jaksaa syödä.

Noh, Allu hoitaa rahat ja vielä 4-5 jenkkiä. :p
 
Viestejä
140
Vs: Bisons 14-15

Saa nähdä miten allun rahat riittää vai sanooko vain kylmänviileästi että tämä on tässä ja sonmoro!
 
Viestejä
1 734
Vs: Bisons 14-15

Kyllähän tässä vähän kävi, kuin vanhalle pojalle, joka tapaili kahta kaunista naista.

"ota minut takaisin oi EuroCup. Se oli vain pano VTP:n kanssa. Sinua minä aina rakastin."
 
Viestejä
46
Vs: Bisons 14-15

jaakko1 sanoi:
Ei yhtään mitään järkeä. Tuollaisiin hullutuksiin osallistuminen vetää kyllä minkä tahansa suomalaisseuran talouden kuralle.

VTB -vaihtoehdon piti olla taloudellisesti kevyempi vaihtoehto kuin kalliiksi tullut EuroCup. Nyt ei näytä siltä. Viidentoista "kotiottelun" järjestäminen Helsingissä vaatii talkooporukalta puoliammattilaisuutta hallien tn. vaihtuessa illasta toiseen. Yleisö tuskin jaksaa lähteä Loimaalta bussilasteittain viiteentoista otteluun Helsinkiin eteenkään jos tappioita alkaa otteluissa tippumaan. VTB -säännöt eivät taida sallia pelaamista Loimaan pienessä hallissa. Jos sallivat, sinne on vielä vaikeampi houkutella arki-iltaisin porukkaa pääkaupunkiseudulta. Pelaajia pitää haalia todella paljon, jotta kumpaakin sarjaa pystytään pelaamaan.
 
Viestejä
226
Vs: Bisons 14-15

Mulla on ehdotus:

Biisonit pelaa Korisliigassa vaan vierasottelut eli 20 kpl ja voitosta saa neljä pistettä.
 
Viestejä
559
Vs: Bisons 14-15

Tässä VTB -liigassa voi tulevalla kaudella tapahtua vaikka mitä. Jenkit ja EU pisti VTB-pankin boikottilistalle ja kyseinen pankkihan on liigan pääsponsori. Eli todella heikoilla jäillä on liigan tulevaisuus.
Ehkä Biisonit todella valitsi väärän liigan.
 

Jay

Viestejä
1 292
Vs: Bisons 14-15

Mitä tästä opimme? Älä VITTU luota venäläiseen!

Liettuan seurat kieltäytyivät pelaamasta VTB:ssä. Mikä helvetin pakko sinne sitten Bisonsien on tunkea tuohon peliperkelemäärään? Kesoa ryssille!
 
Viestejä
359
Vs: Bisons 14-15


Juuri näin! Mikä helvetin pakko sinne on mennä koska olosuhteet ovat muuttuneet aika radikaalisti.
 
Viestejä
3 094
Vs: Bisons 14-15

- Jos Korisliiga ei tähän reagoi, niin se varmasti näkyy meidän pelaamisessa Korisliigassa. Tästä on pakko avata keskustelu Korisliigan ja Koripalloliiton välillä. Koripalloliitto haluaa kansainvälisyyttä ja kansainvälisiä pelejä ja nyt sitten näemme ovatko he tukena.

- Joku voisi mennä leffaan ja tämä olisi ”Mission impossible”. Tässä vaaditaan joustavuutta joka suunnasta – niin Koripalloliitosta ja Korisliigasta kuin myös VTB-liigasta. Tämä ei ole lainkaan se formaatti mihin me lähdimme mukaan.

VTB-liiga on yksi Euroopan kovimmista sarjoista ja Bisonsin vastustajina ovat muun muassa Petteri Koposen Himki sekä kivenkova Moskovan TsSKA. Faneille sarja luokin ainutlaatuisen mahdollisuuden seurata huippukorista.

- On tietenkin hienoa, että saamme TsSKA:n kaltaisia joukkueita tänne, mutta nyt on kysymys siitä, että olemme aallonmurtajalla. Paljon puhutaan kansainvälistymisestä niin liigassa kuin maajoukkueessakin, mutta nyt nähdään halutaanko sitä, Hannulla toteaa.
 
Viestejä
221
Vs: Bisons 14-15

Nyt Loimaallakin sitten tiedetään miltä maistuu Putinin lasti.

'Jatkamme neuvotteluja korisliigan kanssa' toteamus ei ainakaan kauheasti vakuuta jo kausikortin ostaneita, jos ottelumääriä ruvetaan laskemaan. Kompensaatiota tietysti luvassa, mutta...

Kaiken muun lisäksi pitäisi vielä raahautua kylmään ja ankeaan Helsinkiin seuraamaan VTB-liigan otteluita.

Makeaa mahan täydeltä aiheuttikin oksennusrefleksin.

• • • • •

Edit.

Humppilaan nopeasti se lentokenttä ja talkoolaiset rakentamaan uutta Biisonihallia.
 
Viestejä
7 517
Vs: Bisons 14-15

jääräpäisyys ei ole hyve. Totta kyllä, että Korisliigan pitäisi pohtia toimintamallit, mitkä mahdollistaisi paremmin kansainvälisen pelaamisen, mutta nyt vaikuttaa siltä että joustoa pitäisi tulla niin paljon ja niin nopealla aikataululla, että vaikea uskoa että tästä hyvä tulee.

Vaikuttaa Biisonien kannalta mahdottomalta tilanteelta ja toivottavasti seura ei heittäydy niin jääräpäiseksi, että puskee väkisin homman läpi silloinkin, kun tietää ettei se kannata.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös