Koripallo.com

Joensuun Kataja 2014-15

Viestejä
3 094
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

ai niin ja se ben aird on kans tyrkyllä... viel samalta agentilta ku se teidän edellinen..
 
Viestejä
16 284
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

MOBvilko sanoi:
ai niin ja se ben aird on kans tyrkyllä... viel samalta agentilta ku se teidän edellinen..

Näin minäkin tämä päättelin, kun sai juuri potkut Hollannista.

Melkoista sontaa ja katsojien aliarvioimista, jos tämä tulee. Alelaarin ö-mapista ostettua! Pari hyvää matsia isoja yliopistoja vastaan, mutta muuten menoa yhdessä huonoimmista konferensseistä. Hidas, mutta kankea. Ei sovellu ollenkaan Katajan konseptiin. Surullista, jos muuten niin mielenkiintoinen paketti saisi tällaisen viimeisen palasen. Not worth it.

Toivottavasti olen väärässä enkä Sherlokki. :p


EDIT: Mieluummin Tomppa Knight, jos tosiaan haluaa pois Enklannista...
 
Viestejä
16 284
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

http://www.und.com/sports/m-baskbl/mtt/tom_knight_505149.html

https://twitter.com/knighttime25/with_replies

http://statsheet.com/mcb/players/player/notre-dame/thomas-knight


Tom Knight - NCAA Highlights


Tom Knight embarking on final season at Notre Dame


Tom Knight Senior Video - 2014 Evening with Notre Dame Basketball


Notre Dame Defeats USF 73-65 Highlights - Notre Dame Men's Basketball

Tuttu pelaaja yhdestä suosikkiyliopistostani. Toki roolipelaaja. Nämä ND:n irkkupojat ovat kovia taistelemaan, vaikkei aina taitoa niinkään ole: Cooley, Sherman, vanhin Zeller, Knight,...jne.

Katsellaan rauhassa. Aika sähäkkä kokoisekseen ja fiksu pelaaja. Katsellaan 2-3 peliä ja katsotaan sitten.


Tämä ei poista sitä tosiasiaa, että alelaaristahan tämä haettiin. Käytännössä nyt pitäisi olla meillä jo 1-2 viikkoa hyvä sisäpelaaja ja nyt etsittäisiin sitten sitä EC-jenkkiä. En vieläkään ymmärrä Hollomanin hankintaa ekaksi. Arnoldin ja Hortonin jälkeen kaikki paukut ja vähän päällekin olisi pitäny pistää ison, suht kokeneen ison jenkin valintaan. Vielä ei voi sanoa, että Knight olisi se lopullinen sentteri. Ja pelkäänpä, ettei olekaan. Mutta katsellaan.
 
Viestejä
1 734
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Ilmeisesti koripallikomin asiantuntijat vielä tutkiskelevat uuden jenkin kykyjä, koska enempää tuomioita ei ole tullut. Tuossa highlight koosteessa onkin pistemäärien perusteella Ritarin kaikki yliopistouran korit. Ritari olisi kyllä ollut sopiva joukkueen neljänneksi jenkiksi tuomaan lihaa korin alle europeleihin. Kiss, kiss ja ilmasilta vielä kerran auki.
 
Viestejä
783
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Ihan mukavasti tuo rullailee korille, eli sopinee Rannikon pariksi. Heittouhkaakin näytti olevan. Vaikuttaa aika hyvältä valinnalta mun silmään.
 
Viestejä
16 284
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Miulla riittää Knightissa se, että pystyy puolustamaan väkevästi ja tekemään tehot 12 p/ 9 lp/ 1 blk. Viime kausien mestarijoukkueissa sentterit (Nikkilä, McDade) ovat olleet lähinnä raskaantyönraatajia. Jos Knight pystyy esittämään samoja otteita kuin nämä, niin ei pitäisi sentterin enää vaihtua. Fiksuna pelaaja en usko esim. askelten olevan ongelma. Yliopistopeleistä nouseva fyysisyyden taso on mielestäni suurin kysymysmerkki. Kovuutta löytyy, mutta löytyykö tarpeeksi? Pelaajatyyppinä hyvä taistelija Huolilan kanssa.
 
Viestejä
2 688
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Pätkien perusteella jalat liikkuu siihen malliin, että voisi sopia ihan hyvin korisliigaan. Valkoiseks mieheks hopsit on kunnossa, mutta toisaalta näillä highlight pätkillä saa kenestä tahansa tehtyä kovan pelaajan oloisen. Semmosesta yliopistosta, että koriksen perusasiat ja joukkueen eteen pelaaminen on varmasti hallussa.

Eurochallengen kannalta ei ehkä se optimaalisin vahvistus (rookie)
 
Viestejä
559
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Ainahan joskus tällainen hyvän yliopiston backupsentteri voi osoittautua löydöksi. Joitakin vuosia sitten Korihait hankki sellaisen, en nyt muista nimeä, mutta pelaaja taisi tehdä helpot 20 /10 tilastot Suomessa ja matka jatkui maailmalle hyvänä pelaajana.
Kun katselee tämän Joensuun uuden sentterin liikkumista, niin jonkinlainen toivonpilkahdus käy silmissä että tässä voisi olla jotain samaa - hyvin liikkuu 3D ja oikeastaan Taikurin joukkue on ainoa Suomessa johon tällainen pelaaja kannattaa ottaa - oma kyky luoda hyökäyspäässä voi olla vielä aika rajoittunut. Englanissa kuitenkin toivoa antavat tilastot muutamassa pelissä.
Varmasti halpa pelaaja, koska oli jo signannut Englantiin.
Kaikista comin runkosarjaveikkauksista huolimatta minä uskon Katajan olevan helposti neljän parhaan joukossa. Pelkästään siksi että taustaorganisaatio on siihen tottunut ja varmasti on valmis tekemään muutoksia jos muutoksia tarvitaan. Tausta ei vaan suostu pelaamaan sijoista 6-8 niin kuin monet täällä ennustaa.

Nyt jälkikäteen täytyy kyllä sanoa että Jukka Toijala on aina valmentaessaan onnistunut vakuuttamaan seurajohdon siitä että jenkkirintamalla kannattaa maksaa hieman enemmän. Sekä Kouvolassa että Joensuussa jäi sellainen vaikutelma, että jenkit olisivat olleet selvästi kalliimpia kuin edeltävien tai seuraavien valmentajien hankinnat. Tai sitten vaan Toikka osasi tinkiä neuvottelutilanteessa. Kaikissa Toikan hankinnoissa oli kyllä sellainen prestige-leima verrattuna Salmisen tai Lehtosen hankintoihin.

Mielenkiintoista nähdä mihin Toijala (ja Tuovi) seuraavaksi ryhtyvät. Molemmat sen verran osaavia valmentajia että käyttöä luulisi olevan. Onhan se nyt hassu tilanne jos maajoukkueen neljästä lajivalmentajasta kolme ei varsinaisesti valmentaisi lainkaan varsinaisella kilpailukaudella.
 
Viestejä
16 284
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Hyvää syntymäpäivää, Pekka & Marcel!
 
Viestejä
549
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Ilmeisesti Katajalla on rahat täysin loppu kun tämän tason "vahvistuksia" tänne tuodaan. Mielummin tietysti pysytään budjetissa kuin otetaan hulluja riskejä, Katajan rosterilla ei mestaruutta ole tulossa vaikka kovempaan sentteriin olisi varaa.

Edelleen ongelmana ettei Katajalla ole minkäänlaista post-uhkaa. Knight näyttää taidoiltaan todella vajavaiselta eikä tule monessa pelissä yli 10p tekemään. Varmasti kova taistelija joka istuu pitkät pätkät penkillä virhetilin täyttymisen vuoksi. Ei todellakaan mikään puolustuksen lukko jota KatajaFan kaipaili, tämä video kertoo riittävästi miehen 1 vs 1 puolustuksesta (ja hyökkäyksestä): Dominic Romeo vs. Notre Dame center Tom Knight, Basketball Highlights

Veikkaukseni: Joulutauolla Törmälä & co kaivavat jostain lisää euroja kovempaan kaveriin jolla mennään välieriin.
 
Viestejä
2 089
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Kataja voisi noutaa sen Nikkilän kuleksimasta ympäri Tamperetta jouten päiten. Mestaruusrekordit puhuu puolestaan, täyttäisi korinalustan ja tekisi ne muutamat korit per ottelu.

On sitä paitsi huippukunnossa kun treenasi maajoukkueen mukana havuille asti.
 
Viestejä
16 284
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

En tiedä, kannattaako tuota niin tosissaan ottaa. Höntsää. Ei ole mikään pre-draft workout. Lisäksi tää Romeo on hiukan alle kaksimetrinen jenkkifutispelaaja samasta yliopistosta. Vähän kuin laittaisi Nikkilän pelaamaan 1 vs. 1 Matti Nuutisen/Santtu Haanpään kanssa.


Mutta toki voi vaihtua jouluun mennessä, ehkä jo 10 päivän tryoutin jälkeen. Meikäläinen on odottanut aivan toisista sfääreistä tulevaa kaveria kuin Wallace, Henriquez ja Knight. Annetaan Tompalle kuitenkin mahdollisuus, se 10 päivää.

Fakta on se, että jos tämäkään ei "klikkaa", niin seuraavan on onnistuttava (eli ei voida ottaa enää "toivotaan toivotaan"-ukkoa vaan kova tekijömies). Muuten tästä tulee, toki ei ihan samassa mittakaavassa, sellainen vitsi kuin syksystä -09 jenkkien (tässä tapauksessa jenkin) osalta.
 
Viestejä
16 284
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Tuossa ihan hauska vertailu kolmen tänään alkavan kauden Korisliiga-joukkueen jenkkisentterin parhaimman yliopistokauden (huom. NCAA1, Nelson pelannut alasarjojakin) statseista. Kaikki siis pitkälti roolipelaajia omissa yliopistoissaan.

http://statsheet.com/mcb/players/compare?add=travis-nelson&i=1&p1=thomas-knight&p2=ryan-wright&thomas-knight=2012-2013


Jos tuohon sokeasti luottaisi, niin esim. Knight olisi kolmikon heikoin skoraaja ja Nelson heikoin levyissä. Katsellaan...


En huomannutkaan aiemmin, että Knight pelasi avauksen sentterinä Notre Damessa kaudella 12/13 viimeisen 16 matsia (Cooley loukkaantuneena?) ja saldona seuraavat

Minuutit: 25,3
Pisteet: 8,1
Levyt: 4,9 (, joista puolustusribarit 3,1)
Blokit: 1,3
Vaparit: 78,6 % (22/28)
Kakkoset: 47,3 % (54/114)

Ja menetyksiä taisi olla about 1 kpl/peli.

Ja saldo noista matseista 10 voittoa ja 6 tappiota...

Kyllä kait sieltä sellaista ryanmcdademäista 11 p/ 8 lp/ 1 blk-menoa voi odottaa eikä välttämättä olisi se best case scenariokaan. Parempaan uskoisin pystyvän kuin Jeremy Price... Siihen ei toki hirveästi tarvita.
 
Viestejä
16 284
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Katajasta lähteneillä pelaajilla ei oikein avauskierroksella kulje... ::)
 
Viestejä
16 284
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

ammon sanoi:
Paitsi Nenosella

No joo... Silloin, kun kirjoitin niin heitot 3/10, nyt 5/12...
 
Viestejä
563
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

No - pari peliä ehdin kaverilta täällä Briteissä katsomaan/kuvaamaan.
Täällä kun ei oikeastaan pre-season pelejä ole ollenkaan, niin vaikea sanoa miten pelaaja joukkueeseen oli sopeutunut.
Parit donkit esitti korin alta näkemissäni peleissä - mutta varoituksena että muutamat Brittien liigassa top5 tason Jenkit eivät ole Suomessa saaneet try-out jakson jälkeen sopimuksia (viimeisin oli Malik Cooke joka oli try-outilla Pyrinnössä ja kuitenkin oli täällä melkein MVP viime kaudella).
Toisaalta Knight ei ehtinyt paljoa tällä kaudella pelailla täällä - joten katsellaan miten Katajaan sopeutuu ja parin viikm kuluttuahan sitten tapaan kaverin tuolla EuroChallenge turneella (jos joukkueeseen sopparin saa).
 
Viestejä
16 284
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös