Koripallo.com

B-pojat 2014-2015

!!!!!

Vs: B-pojat 2014-2015

Tämän kauden l divarin voittajasta ei liene erimielisyyksiä. HoNsu olisi SM sarjassakin TOP 5 joukkueita
 
Viestejä
195
Vs: B-pojat 2014-2015

No tulihan sieltä se viimeinenkin tulos... :D
SM:

MaSu-Wartti +18p -> +10p, oikein. Ei löytynyt sitten superkaksikolle pysäyttäjiä, mutta Wartti pani Masun koville.

HNMKY-MuKi 99-00 +21p -> +33p, oikein. Mukin pojat eivät päässeet heittorallia tekemään ja peli oli liikaa aloitusviisikon varassa. HNMKY porukka taas onnistui laajemmin. Ottelu tuli muuten netistä, propsit siitä Mukille. Nice!

KTP-MaSu -8p -> -3p, oikein. Ei päässyt Masu samanlaiseen lentoon kuin Helmessä. Ei ollut kaukanakaan, että kotijoukkue olisi poistunut salista voittajana.

Ura-Pyrintö +21p -> +36p, oikein. "Uran paikka pysäytti Pyrinnön". Kyllähän niitä heittoja 3 sekunnin alueelta tuli. Kuinkakohan paljon enemmän Ura olisi voittanut, jos ne olisivat menneet sisään paremmalla prosentilla?

Wartti-Honka +3p -> -21p, väärin. Tämä ottelupari oli vaikea arvattavaksi, mutta en odottanut eroa näin suureksi. Tämä tulos varmaan laittaa joidenkin kp.com:in kirjoittajien suita suppuun Hongan joukkueen tasosta? Merkit olivat ilmassa - vaikka en uskonut niihin vielä - ja kun Wartin ykköspelaaja saatiin kuriin, niin tässä tulos.

FoKopo-MuKi -40p -> 35p, oikein. Tämäkin näkyi netistä ja vaikka kuva vähän takelteli, niin kyllähän siitä näkyi se fakta, että Mukilla pallo liikkui sujuvasti ja vauhdikkaasti. Fokopolla taas tuli kiire ratkaisujen kanssa. Fokopo jaksoi hyvin vähän yli kaksi erää ja sitten tuli noutaja.

VK1:

Vilpas-KoNMKY +25p -> +4p, oikein. Kokkolan pojat osoittivat pohjalaista peräänantamattomuutta ja pitivät Vilpasta tiukilla. Vilpas varmaan luuli puoliajalla, että tämä peli oli taputeltu. Kokkolan kiriltä loppui vain aika.

TuNMKY-KoNMKY +30p -> + 9p, oikein. Meinasi tämä tänne jäädä kirjaamatta. Olen samaa mieltä MC:n kanssa. Erinomaisia tuloksia Kokkolalle, kun ottaa huomioon vastustajat.

PuHu-KTP2 +30p -> +34p, oikein. Puhulla oli peli-ilo ylimmillään ja puolivälissä peli oli taputeltu.

HNMKY2-Korikobrat +25p -> -9, väärin. Hmmmm... ??? Mitäköhän Lapualaisille syötettiiin puoliajalla? HNMKY2:n moottori sammahti ja Pohjalainen peräänantamattomuus nousi esiin. Aika mielenkiintoinen V+ sarake kummallakin joukkueella.

Sykki-Vilpas +4p -> +16p, oikein. Ei löytynyt Sykin sentterille pysäyttäjää. Yllättävän suuri ero. Jäikö Vilppaalle liian hyvä olo edellisen päivän ottelusta?

HoNsU-Pyrintö II +50p -> +29 p, oikein.No ei nyt sentään 50 pistettä, mutta Honsu teki pelin selväksi alkuminuuteista lähtien.

Korjattu tulos: 10/12 -> Peruskauraa joka tapauksessa. Muutama ehkä yllättäväkin tulos käänsi tämän näin.

Laitetaanpas samalla seuraavan viikon yksi veikkaus.

Muki-HNMKY +21p. Antaisikohan "isoveli" tuta, miten vauhtia oikeasti pidetään ottelussa? Olisikohan tämänkin ottelu netissä? Innolla sitä odottaen.
 

Leipälapio2

Vs: B-pojat 2014-2015

Kootut selitykset

B-pojat SM-sarja


MaSu Basket-Wartti Basket + 18 p. -> +10 Oikein. Tasainen kamppailu jossa tähdet olivat tähtiä. Wartin laadukkaat 00-pojat tukevat hienosti sarjan yhden laadukkaimman takamiehen rinnalla. Masu tuntuu olevan joukkue joka pelaa "aina" tiukkoja pelejä. Viime kaudella joukkue voitti nippanappa pelinsä ja saman tien koko divarin. Tällä kaudella tuntuu sama jatkuvan.

Helsingin NMKY-MuKi 99-00 +21 p. -> +33p. Oikein. Muki taisteli 15 minuuttia ja sitten alkoi eroa syntyä. Namikan puolustus on pakottanut pikkuMukin ajoihin ja vaikeisiin ratkaisuihin kun tilaa ei ollut. Pakko kuitenkin antaa propsit Mukin piskuiselle takamiehelle joka tuntuu olevan paha pideltävä kaikille. Nytkin Namikan takamies osasto ollut selkeissä virheongelmissa. Lienee saman herran aiheuttamaa ongelmat.

KTP-MaSu Basket-6 p. -> -3 p. Oikein. Masu luuli pelin olevan ohi jo puoliajalla. Kotkan kotiyleisö kuitenkin piiskasi kotijoukkueen uuteen lentoon. Kotkan sentteri tuntuu olevan todella kova tällä kaudella. Kotka oli murskaavan hyvä levypalloissa, mutta Masu heitti pelitilanneheittonsa niin laadukkaasti, että levyreitä ei juuri haettavaksi ollut. Kolmosten prosentti oli todella mallikelpoinen. Jälleen tiukka voitto Masulle.

Ura Basket-Pyrintö+16 p. -> +36 p. Oikein. Arvelinkin että Uralla olisi tässä parissa täsmäaseet voittoon. Tätä en kyllä odottanut. Kirjoitin kauden alussa Pyrinnön päässeen alkukaudesta "liian" helpolla ja päässeen sitä kautta suht vahvaan arvostukseen arvon kolleegoiden papereissä. Nyt arveluilleni alkaa näkymään perusteita. Ura taas, vastaavasti on yllättänyt monet. Tilastollisesti Ura on vienyt tätä peliä joka saralla ja heidän 66 levypalloa on melkoinen luku. Ennakoin Uran sentterin takovan tässä pelissä ennätyksiä. Ei sentään ennätyksiä, mutta kovat luvut silti.

Wartti Basket-Tapiolan Honka White-4p. ->-21 p. Oikein. Honka sai ketsupin auki ja uskalsi voittaa Wartin. Wartin tähti joutui Hongan tähden pihteihin ja muu joukkue tuki laajalla rintamalla. Ottelua on varmasti kestänyt pitkään. Nimittäin ottelussa heitetyt noin 80 vaparia ei ihan hetkessä heitetä. Honka taitaa olla top 5 joukkueita.

FoKoPo-MuKi - 26 p. -> - 35 p. Oikein. Pallo liikkuu ja tempo on kova. Penkiltä tulee jatkuvasti kuumana olevia kavereita eikä taso heitä yhtään. 7 pelaajaa Mukilla pelasi yli 20 minuuttia! Peli on periaatteessa ratkennut jo ensimmäisessa erässä. Toinen erä tasan ja coach K kuumana kopissa. Uusi ryhdistäytyminen ja Forssa ei enää rimpuillut.
Mukin taso on kyllä murhaava.

1. divisioona.


Salon Vilpas-Kokkolan NMKY +24 p. -> + 4 p. Oikein. Kokkolalta hieno nousu lopussa. Vai tuliko Salolle hyvänolon tunne liian aikaisin?

Turun NMKY-Kokkolan NMKY + 37 p.-> + 9 p. Oikein. Kokkola näytti selvästi ettei tällä palstalla todellakaan tiedetä heidän pelillisistä kyvyistään. Tai ainakaan minä en. Pahoittelut siitä.

PuHu-KTP2 + 29 p. -> +34 p. Oikein. Edes joku divari veikkaus osuu lähelle. Puhun tiukka puolustus piti pikkuKotkien kakkosprosentit merkkittävästi vastustajaa heikompana. Muuten peli oli tilastollisesti yllättävänkin tasainen lopputulokseen verraten.

Helsingin NMKY 2-Lapuan Korikobrat +22 p. -9 p. Väärin. Lapuan minuutit näyttää lähes siltä, että joukkue on pelannut neljällä ja silti voittanut vahvalla toisella puolikkaalla. Kahden pienen joukkueen taistossa Kobrien atleettinen laituri on tehnyt mitä haluaa ja jyrännyt massiiviset tilastot. Vaparien määrästä voi päätellä että virheitä on kalastettu vahvasti mutta tilastohenkilöllä ei näppäin toiminut.

Sykki-Salon Vilpas +7 p. -> +16 p. Oikein. Sykillä on sarjan paras sentteri ja se näkyy.

HoNsU-Pyrintö II + 53 p. -> +29 p. Oikein. Honsu ratkaisi pelin jo ensimmäisellä puolikkaalla ja alkoi pelailemaan. Honsulta puuttui myös yksi syömähammas.

Yhtä vaille kaikki, mutta aikamoisia heittoja korieroissa. Varsinkin Kokkolan peleissä :-\
 
Viestejä
1 335
Vs: B-pojat 2014-2015

Leipälapio2 sanoi:
Helsingin NMKY 2-Lapuan Korikobrat +22 p. -9 p. Vaparien määrästä voi päätellä että virheitä on kalastettu vahvasti mutta tilastohenkilöllä ei näppäin toiminut.
Sama näppäin on ollut rikki jokaisessa Namika 2:n matsissa... Tilastoja kakkosen matsissa taitaa pitää ykkösjengin pojat ja heille ei ole näemmä kerrottu että myös se pitää tilastoida keihin virheet kohdistuu.
 

mikämättää

Vs: B-pojat 2014-2015

Toistaiseksi nostaisin Hongan syksyn onnistujaksi ja Wartin puolestaan pahaksi epäonnistujaksi.

Jos miettii esimerkiksi parin vuoden takaiseen C-poikien SM-sarjaan, niin Wartti oli neljäs ja Honka vasta seitsemästoista! Joten liikaa ei kannata C-ikäisten tuloksia peilata tulevaisuutta varten...
 
Viestejä
110
Vs: B-pojat 2014-2015

mikämättää sanoi:
Toistaiseksi nostaisin Hongan syksyn onnistujaksi ja Wartin puolestaan pahaksi epäonnistujaksi.

Jos miettii esimerkiksi parin vuoden takaiseen C-poikien SM-sarjaan, niin Wartti oli neljäs ja Honka vasta seitsemästoista! Joten liikaa ei kannata C-ikäisten tuloksia peilata tulevaisuutta varten...
C-junnuajoista on pelaajapuolella Honka vahvistunut ja Wartti heikentynyt. Eli ei niitä kauden 12-13 tuloksia kannata tosiaan liikaa tuijotella.

Honka pelasi eilisessä ottelussa huomattavasti Warttia kovempaa ja voitti järjestäen 1 vs 1-tilanteet kummassakin päässä. Oikeutettu lopputulos.

edit: tarkennus
 
Viestejä
339
Vs: B-pojat 2014-2015

Ja näin pelattiin...

SM-sarja:
MaSu-Wartti +17p-->10p Oikein, Wartti ei saanut MaSun tehokolmikkoa aisoihin hyvistä yrityksistä huolimatta. Vaikka vain 15 minuuttia mentiin tasatahtiin, ei ero kasvanut kovin suureksi. Molemmille täysi urakka lauantai-iltaan.
HNMKY-MuKi 99-00 +13p-->33p Oikein, Namika alkaa päästä suorituksissaan kauden alussa odotetulle tasolle. MuKin ratkaisijat olivat vähissä ja ennen puoliaikaa Kristika näytti monipuolisemmalla materiaalillaan perävalot munkkalaisille. Kohtuullisen hyvät heittoprosentit Namikalle ja liimanäpit levareissa.
KTP-MaSu -14p-->-3p Oikein, Olisiko MaSulla painanut lauantain peli jaloissa kun eroa ei syntynyt enempää. Joka tapauksessa kyseessä on ollut "isojen poikien" kaksintaistelu, jossa vieraat olivat tehokkaampia (FG huikea 33/64). Melkein olin oikeassa vapareiden ratkaisevuudesta, mutta en arvannut kotijoukkueen olevan se heittäjä. Tilaston mukaan viimeisellä minuutilla on tehty peräti 14 pistettä?!
Ura-Pyrintö +23p-->+36p Oikein, Uran materiaalin paremmuus näkyy tuloksessa ja paikan pelaaminen on pakottanut Pyrinnön heittelemään paljon kaaren takaa. Huonolla menestyksellä. Ja Ura on ollut ylivertainen levypalloissa. Tulos odotetun suuntainen.
Wartti-Honka -2p-->21p Oikein, Wartin jaloissa näyttää painaneen viikonlopun tuplakierros, ainakin heittotehot ovat olleet täysin kateissa (FG 17/66). Toisen puoliajan ensimmäiset 1,5 minuuttia katkaisivat Wartin selkärangan ja Hongan kohentunut joukkuepeli toi ansaitun voiton. Hongan kausi on ollut nousujohteinen, mutta on ennen aikaista povata sille FF-paikkaa. Aika näyttää...?!
FoKopo-MuKi -51p-->-35p Oikein, Tuloksesta ei enempää, mutta suuri kiitos kuuluu Mukin organisaatiolle. B-poikakoris on astunut uudelle tasolle Mukin livevideoinnin ansiosta. Vaikka Muki antaa vastustajien valmentajille hienon mahdollisuuden perehtyä joukkueen sujuvaan hyökkäyspeliin, puolustupelin kovuus (ja merkitys) jää vielä videokoosteissa näkemättä. Silti niiden katsominen on viihdyttävää ja nautinnollista. Ja hyvinhän se Forssakin pelasi, mutta paremmalleen ei mahda mitään...!

I divisioona:
Vilpas-KoNMKY +15p-->+4p Oikein, Ujous karisi Kokkolan pojilta ja isännille meinasi käydä ikävästi, kun pääsi unohtumaan, että loppuun asti pitää pelata. Rutiini voitto Vilppaalle ja paikka sarjan TOP-4 alkaa varmistua.
TuNMKY-KoNMKY +37p-->+9p Oikein, Ottelun voittajasta ei tainnut olla epäselvyyttä 3.peliminuutin jälkeen. Turku pääsi peluuttamaan rosteria laajasti, kun taas Kokkola on ollut kaikessa vain avausviisikon varassa. Kaksi tappiota Lounais-Suomen kierrokselta ei varmaan ollut tavoitteena, mutta pää pystyssä on joukkue saanut kotiin palata, sillä tappiot TOP-4-joukkueille eivät olleet murskaavia.
PuHu-KTP2 +38p-->34p Oikein, PuHu on hallinnut maalialueen varmoilla otteillaan ja vieraita paremmalla prosentilla. Levypalloista sen sijaan on taisteltu tasaisesti. Odotettu tulos.
HNMKY2-Korikobrat +19p-->-9p Väärin, Kristika2:n ruuti kastui ottelun puolivälissä ja Kobrat aloitti huikean takaa-ajon. Kobrien pukukopissa on ainakin juotu oikeanlaista ”käärmekeittoa”, kun ottelun suunta muuttui ja viimeisellä jaksolla ohjat siirtyivät vieraiden käsiin. Arvokas voitto Kobrille!
Sykki-Vilpas +3p-->+16p Oikein, Kotijoukkue näytti vieraille perävalot jo toisen erän alussa, kun heitto osui hyvällä prosentilla. Sykin sentteri on ollut jälleen ottelun hahmo, jota vieraat eivät ole onnistuneet pysäyttämään. Yllättävän suuri ero syntyi kahden kärkipään joukkueen välille. Painoiko Vilpasta vielä lauantain kotimatsi?
HoNsU-Pyrintö II +60p-->-29p Oikein, Vaikka ottelu on taputeltu jo avauserässä, ei HoNsU sittenkään kyykyttänyt Pyrintöä. Isäntien koutsi on antanut kokemattomille peliaikaa ja pelaajat ovat kiittäneet heittämällä ahkerasti ja kohtalaisilla tehoilla. Pyrinnöllä on pallo poltellut käsissä ja heitto on ollut kateissa. Tampereella harjoitellaan jatkossakin kovuutta, mitä joukkueelta nyt puuttui.

Tulos 11/12 lienee paras tähän mennessä, kuitenkin suurista piste-eroista johtuen ei ilahduta. Sen sijaan Kobrien vierasvoitto ilahduttaa, vaikka se veikin Jackpotin roskakoriin.

SM-sarjassa alkaa näkyä jakautuminen "ylempään" ja "alempaan" kastiin, vaikka mitään ei vielä ollakaan kuulutettu kirkossa.
Divarissa näyttää kiinnitykset kevään FF-peleihin olevan jo vahvalla mallilla. Taistelu jatkuu silti kovana keskikastissa.
 

leipälapio2

Vs: B-pojat 2014-2015

Olen samaa mieltä siitä että Hongalla on kyllä todella pitkä ja kivinen tien FF-ryhmään. Wartista sanottakoon se, että vaikka joukkueesta on kaksi vahvaa 99 poistunutkin, niin 00-pojat ovat kyllä mallikkaasti täyttäneet niitä saappaita. Enkä laske Warttia näin ollen kauden putoajiin. Kärkikolmikon takana paikat ovat vielä jakamatta. Neljännestä sijasta tasapäisesti taistelee KTP, Ura, Wartti ja Honka. Ja tämäkin ryhmä voi kompastella pikkuMukin ja Forssan kanssa, kuten Hongalle nyt jo kävi. Kotkan sentteri on ollut todella kova. Samoin Uran. Wartin tähtitakamies vie kyllä porukan pitkälle, kunhan ei tarvitse peräkkäisinä päivinä pelata. Hongassa kovimmat tekijät ovat jännästi kaikki eri vuosikymmeniltä. Ja kaikki omia kasvatteja.
Tämä nelikko on itse asiassa sen verran tasokas, että Namikan on syytä olla varuillaan heidän kanssa. Taidankin veikata Uralle ja Hongalle kotivoittoja... ;)
 
Viestejä
195
Vs: B-pojat 2014-2015

Muki-HNMKY +21p -> +54p, oikein. Vetää sanattomaksi. Pelivideokin tökki (en valita, kun tämänkin verran näkyi). Olennainen kuitenkin näkyi. Muki korinteko sujui aikamoisella prosentilla.
 
Viestejä
195
Vs: B-pojat 2014-2015

SM:

Muki99-00 - KTP: -29p. KTP:llä on vaan niin paljon enemmän korintekijöitä. Sentterien välillä voisi odottaa mielenkiintoista taistelua korin alla .
Honka-Ura: -10p. Nyt voisi uskoa, että kolmosia lentelee molempiin päihin. Uran sentterillekin on Hongan vaikea löytää matchuppia.
Pyrintö-FoKopo: -15p. Kyllä taitaa käydä niin, että Pyrintö ei vieläkään pääse avaamaan pistetiliään.

VK1:

KoNMKY-Puhu: -8p. Puhun Pohjanmaan kierros alkaa. Matka saattaa vähän painaa jaloissa muutaman erän, mutta sitten peli lähtee kulkemaan.
Pyrintö2-TuNMKY: -25p. Matsilla riittää varmasti yleisöä, mutta ainakaan VK1 ottelussa ilo Mansessa ei ole ylimmmillään.
KoNMKY-HNMKY2: -9p Olisikohan edellisestä viikonlopusta opittu jotain HNMKY:n leirissä? Peli siis kestää vähintään 40 min. Ei parane höllätä kaasujalkaa puoliajalla.
Lapua-Puhu: -5p. Puhu pelaa pelin loppuun asti ja Lapualaisten kovaäänisestä kannustuksesta huolimatta pisteet viedään Vantaalle.
KTP2-Sykki: -23p. Sykillä peli kulkee ja sentteri tekee todennäköisesti yli 30p.

Tulipas arvattua vierasvoittoinen rivi.
 
Viestejä
339
Vs: B-pojat 2014-2015

Useita yllätystuloksia sisältävä Monster-veikkaus seuraavista peleistä:

SM-sarja:
Muki99-00 - KTP -17p, Kotkalaisille kolmen vieraspelin sarjan avaa vierailu Munkkiniemessä. Helppoa ei tule olemaan, vaikka pikku-MuKin kone onkin yskähdellyt viime peleissä. KTP:n korintekokalusto vaikuttaa nyt valmiimmalta ja fyysisesti vahvemmalta. Munkkalaiset koettavat heittää Kotkan kumoon.
Honka-Ura -7p, Honka laittaa kovasti hanttiin vieraille, mutta Uran korinalus on kovin miehitetty. Jos ja kun Hongan heitto kulkee, joutuu Ura muuttamaan puolustusmuotoa. Mutta kyllä Ura myös pystyy heittämään ja tiukan taiston jälkeen pisteet Kaarinaan.
Pyrintö – FoKopo +5p, Pyrintö panostaa tähän kotimatsiin kovasti ja yllätyspisteet jäävät Tampereelle. Peli pysyy tasaisena loppuun asti, mutta koko viikon Tampereella harjoiteltu paikanmurto onnistuu tärkeillä hetkillä.
MuKi - Wartti +49p, Wartin itsetunto on maissa viime viikonlopun tappioista ja Munkan sali on paha paikka tiistai-iltana. Kunnon peliä ei oikein synny, kun MuKi valmistautuu ensi viikonlopun kv-turnaukseen. Jälki on rumaa, sillä kaikki pelaajat haluavat osoittaa valmiutensa valmentajalle.

I divisioona:
KoNMKY - Puhu +3p, Niukka voitto kotijoukkueelle, jonka etelän kierros viime viikonloppuna on antanut pontta viikon treeneihin. Nyt kotikentällä peli kulkee, mutta PuHun loppukiri on yllättää isännät.
Pyrintö2 - TuNMKY -34p, Ykkösjoukkueen hurmio ei tartu divarijoukkueeseen, vaan peli on ohi jo avauserässä. Turkulaiset kaunistelevat numeroita tasaisesti ja laajalla rosterilla pelaten. Taidon voitto tahdosta.
KoNMKY - HNMKY2 +11p, Kokkolalle viikonlopun toinen kotivoitto ajomatkalla jäykistyneestä Namika2:sta. Virhevaikeudet ajavat helsinkiläiset ahdinkoon jo aikaisessa vaiheessa, eikä materiaali riitä korvaamaan suihkuun passitettuja pelaajia. Kokkolan ykköstykki taas liekeissä.
Korikobrat - Puhu +9p, Kotijoukkue ottaa ohjat käsiinsä jo alussa. Vaikka ottelu pysyy tasaisena kotikatsomon kannustaessa hurjasti, ei ero pääse kasvamaan kovin suureksi. PuHulla ankea viikonloppu, kun joukkue ei pääse omalle tasolleen vieraskentillä.
KTP2 - Sykki -55p, Kentän hahmosta ei ole epäilystä kun Sykki pyyhkäisee KakkosKotkalla Karhuvuoren salin lattian. Äänekäs katsomokin hiljenee kun vierailla on laittaa monta ratkaisijaa kehiin ja piste-ennätyksiä tehtaillaan urakalla.

Tsemppiä MaSulle ja Namikalle Latviaan (vaikka ekat matsit menivätkin metsään...)!
 

leipälapio2

Vs: B-pojat 2014-2015

Ja tästä rivi sisään.

SM-sarja:
Muki99-00 - KTP -22 p. Kotkalta löytyy hyvä puolustaja MuKin sähikäiselle ja korinalla ylivoima on todella merkittävä. Tässä on itse asiassa ainekset Kotkan suurimpaan voittoon. Mennään kuitenkin maltillisemmalla veikkauksella.
Honka-Ura +8 p. Karsintakohtaamisesta on melko vähän tihkunut tietoa, mutta mikäli Googlen välimuistiin jääneeseen tietoon on uskomista niin Hongan kultaranne upotti Uran parilla viime hetken kolmosella. Honka voitti Uran vieraissa, uskon että se onnistuu myös kotona. Uran sentteri varmasti dominoi maalattua aluetta, mutta tämä peli ratkaistaan ison kaaren takaa.
Pyrintö – FoKoPo -11p. Molempien vahvuudet ovat takapelaajissa ja sillä osastolla Forssa on vahvempi. Ja vaikka Forssan paikkaa vastaan kuinka treenataan, kaukaa pitäisi silti osua. Sillä osastolla isännillä on vielä harjoitukset kesken.
MuKi - Wartti +38p, Mukilla on erikoismiehet Wartin tähden pitelemiseen. Sillä osastolla ei kuitenkaan tässä pelissä onnistuta niin hyvin menneinä vuosina, mutta muilla alueilla Mukilla on valtava ylivoima. Laajalla peluutuksella reilu voitto isännille.
I divisioona:
KoNMKY - Puhu +5p. Kokkola pelaa hyvällä itsetunnolla ja yllättää Vantaan pojat.
Pyrintö2 - TuNMKY -19p, Tasainen peluutus pitää numerot maltillisina.
KoNMKY - HNMKY2 +1p, Kokkola osoitti hyvää kestävyyttä jo viime viikonloppuna. Uskotaan siihen nytkin ja veikataan kierroksen tiukinta voittoa Kokkolaan.
Korikobrat - Puhu -9p, Pusarit osoittavat kovaa kuntoa ja kaatavat Kobrat. Kobran tähti pelasi huikean edellisen pelin, mutta nyt on Joulu ohi ja peli on tuskaisempi.
KTP2 - Sykki -42 p. Vieraat prässäävät ja tekevät kaikkensa murskavoiton eteen. Peluutus voisi Sykillä olla tasaisempaa näissä helpoissa peleissä. Vinkki valmentajalle ;)
 

Kentärreunalta

Vs: B-pojat 2014-2015

SM
Muki99-00-Ktp, -18. Koko ja taito.
Honka-Ura, +7. Monipuolisuus ja joukkuepelaaminen.
Pyrintö-Fokopo, -11. Joukkuefysiikka.
Muki-Wartti, +24. Kokeiluja ja säästelyjä.

Idiv
Kokkola-Puhu, -5. Into.
Pyrintö2-Turku, -25. Ykköset vs. kakkkoset.
Kokkola-Hnmky2, +13. Tiukka matsi, lopussa kiitos seisoo.
Kobrat-Puuh, -7. Tasaisuus ja nopeus.
Ktp2-Sykki, -18. Fysiikka vs. sen puute.
 
Viestejä
195
Vs: B-pojat 2014-2015

Muki99-00 - KTP: -29p ->-27p, oikein. Läheltä piti oikea koriero. KTP on pikkuhiljaa kasvattanut piste-eroa pelin aikana. Tutut kaverit pisteissä, levareissa ja syötöissä. Kummassakin joukkueessa.


Honka-Ura: -10p -> +14p, väärin. Täytyypi alkaa seurata tarkemmin Hongan otteita. Uralla ei uponnut heitot ja yllättäen levaritkin menivät Hongalle.


Pyrintö-FoKopo: -15p -> +6, väärin. Ykköstykeistä Pyrinnön kaveri veti pidemmän korren. Taisi siitä kotiyleisöstä olla sittenkin apua? Onnittelu Pyrinnölle pistetilin avaamisesta.

VK1:

KoNMKY-Puhu: -8p -> -21p, oikein. Ei ollut pitkä matka poikien jaloissa painanut ja jo 1. erän jälkeen jalka rupesi toimimaan.

Pyrintö2-TuNMKY: -25p -> -15p, oikein. Yllättävän hyvin Pyrintö jaksoi mukana. Vasta viimeisessä erässä menetysten myötä Pyrintö jäi jälkeen.


KoNMKY-HNMKY2: -9p -> -6p, oikein. Alku ei mennyt namikalla järin hyvin. Sitten kaverit muistivat , että pelissähän on vielä 3. erää jäljellä.

Lapua-Puhu: -5p -> -3p, oikein. Tiukaksi meni. Viimeisten 3 minuutin aikana nitroja lienee tarvittu enemmän kuin laki salli?

KTP2-Sykki: -23p -> -41p, oikein. Sykillä peli kulki odotettua enemmänkin ja sentteri teki sen yli 30p.

6/8 oikein. SM sarjassa mielenkiintoisia tapahtumassa ja keskikasti erittäin tasainen. VK1:ssä alkavat suosikit näkymään.

Laitetaanpa tuo Muki-Wartti arvauskin: +40p. Saa nähdä riittääkö tämäkään. Mukille kotikentällä tuntuu kaikki onnistuvan.
 

leipälapio2

Vs: B-pojat 2014-2015

Välitilinpäätöksen aika.

SM-sarja:
Muki99-00 - KTP -22 p.Oikein. -17 p. Tämä ottelu on ollut tilastollisesti erittäin tasainen. Ennakoin Mukin kaatuvat levypalloihin, mutta toisin kävi. Peli näköjään ratkaistiin puhtaasti heittoprosenttien erolla. Muut luvut menevät hämmästyttävän tasan. Kotkan sentteri kuitenkin kirjasi jälleen näyttävät luvut.
Honka-Ura +8 p.Oikein. +14 p. Ennakoin tämän pelin olevan tiukka, mutta Honka näköjään tyrmäsi Uran jo heti pelin toisessa erässä jatkaen samaan tahtiin vielä puoliajan jälkeenkin. Oletin että Ura dominoisi korin alla, mutta heittomäärät etenkin pelin alkupuolella osoittavat Uran sentterin olleen täysin pimennossa. Eron ollessa yli 30 takki aukesi ja Ura pääsi kaunistelemaan lukuja.
Pyrintö – FoKoPo -11p. Väärin. +6 p. Ennakoin että Forssan takamiehet veisivät tämän pelin nimiinsä mutta toisin kävi. Oikeastaan veikkasin kaikki muutkin asiat pieleen. Pyrintö heitti paremmin kaukaa, hallitsi korin alustaa ja osoitti ansaitsevan paikkansa tässä sarjassa. Pyrinnön tähdet ottivat tässä pelissä niskalenkin Forssan vastaavista. Virhevaikeudet osoittavat sen.

I divisioona:
KoNMKY - Puhu +5p. Väärin. -21 p. Jälleen pieleen. Pusarit ovat saaneet pelin kulkemaan ja nuorella tähdellä onnistuu kaikki. Näyttävä voitto vieraissa.
Pyrintö2 - TuNMKY -19p,Oikein. -15 p. Tasainen peluutus piti numerot maltillisina.
KoNMKY - HNMKY2 +1p, Väärin. -6 p. Namika ratkaisi pelin laadukkaammaalla heittopelillä. Kokkolalla melkoinen määrä kolmosyrityksiä.
Korikobrat - Puhu -9p, Oikein. -3p. Pusarit osoittivat kovaa kuntoa ja kaatavat Kobrat. Kobran tähti pelasi huikean edellisen pelin, mutta nyt on Joulu ohi ja peli on tuskaisempi. 00-pojat takoivat tässä pelissä komeimmat tilastot. Puhu hilaa itsensä vielä neljän joukkoon.
KTP2 - Sykki -42 p. Oikein. -41 p. Tämä veikkaus ei juuri paremmin olisi voinut osua. Sykin valmentajakin varmasti luki tämän veikkauksen ja pisti pojat prässäämään ja vaihtoi tasaisesti. Tuloksena massiiviset 42 menetystä Kotkalle.

Tuloksena kohtuullisia osumia mutta myös karkeita harhoja. Tällä hetkellä silmiin pistää mestikassa Hongan kehitys, edelleen ja divarissa PuHun nousu. Molemmilla hyvät mahdollisuudet kaataa yläpuolellaan oleva joukkue ja nousta neljän joukkoon. Tätä paikan vaihdosta ratkotaan molemmissa sarjoissa samana päivänä. Kotka tulee otteluun periaatteessa hieman haastavassa tilanteessa. Heillä on nimittäin massiiviset neljä pelaajaa maajoukkueen leirillä, Hongalla kaksi. Saa nähdä miten pojat palautuvat leiristä.
 

Kentärreunalta

Vs: B-pojat 2014-2015

SM
Muki99-00-Ktp, -18 --> -22. Oikein, näyttäisi siltä että meriselityskin osui kohdilleen.
Honka-Ura, +7 --> +14. Oikein, Uralla on lopulta kohtuullisen vähän syömähampaita, Honka näyttää osuvan monen pelaajan rintamalla.
Pyrintö-Fokopo, -11 --> +6. Väärin, Pyrintö on piristynyt ja vahvistaa paikkaansa kauden keskikastissa. Hyvä voitto.
Muki-Wartti, +24. TULOSSA Kokeiluja ja säästelyjä.

Idiv
Kokkola-Puhu, -5 --> -21. Oikein, Vantaalaisille oikea sarja. Kokkolan pitää petrata!
Pyrintö2-Turku, -25 --> -15. Oikein, joskin sen verran pienellä marginaalilla, että peliaikaa on taidettu jakaa tasaisesti.
Kokkola-Hnmky2, +13 --> -6. Väärin, Kokkola, herätys!!!
Kobrat-Puuh, -7 --> -3. Oikein, yllättävän tiukka, hyvää vääntöä kärmeenpoikasilta. Seuraavaan peliin lisää höökiä.
Ktp2-Sykki, -18 --> -41. Sykin peli kulkee ja itseluottamuksen puute ei ole koskaan ollut sykkiläisten sairaus.

Pari peliä väärin tähän mennessä. Suurin yllätys on Kokkola, jonka kuvittelin voittavan hesaalaiset virkaveljensä.
 
Viestejä
195
Vs: B-pojat 2014-2015

Muki-Wartti: +40p -> +64p, oikein. Muki sai aikaan tällaisen tuloksen vaikka välillä mentiinkin puolivauhdilla. 10 pelaajan rosterista tällä kertaa penkki teki aloitusviisikkoa enemmän pisteitä. Että näin tällä kertaa.
 

leipälapio2

Vs: B-pojat 2014-2015

Muki-Wartti: +38p -> +64p, oikein. Tästä nyt ei jäänyt paljoa sanottavaa. Kiitokset MuKille ottelun "televisioinnista".
 
Viestejä
195
Vs: B-pojat 2014-2015

Missäs kaikki arvailijat ovat ???

Nyt meni vähän viime tinkaan minullakin ja kommentitkin/arvauksetkin ovat sitä luokkaa...Onneksi ei ole montaa ottelua arvattavana.

SM:
HNMKY1-Pyrintö1 +17p. Namikan esitys Mukia ei ollut järin vakuuttava, mutta olikos niin, että Namikaa ei ole voitettu muutamaan vuoteen B SM sarjatasolla MPH:lla. Uskotaan siihen nytkin.

Wartti-KTP +4p. Edellinen matsi Karhuvuoressa meni KTP:lle ja Wartilta puuttui ykköspelaaja. Laitetaanpa tällä kertaa tällainen tulos.

VK1:
HNMKY2-Pyrintö2 +15p, kotikenttä, koritekokyky, etc. Siinä Namikan voitonavaimet. Pyrinnöllä aina vaikeata MPH:lla.

TuNMKY-Vilpas +2p. Kummaltakin on avainpelaajat WCAS:n joukkueessa EYBL:ssä viikonloppuna. Mietittiinköhän tätä sarjapelien Baskethotelliin syöttämisen aikaan? Tässä voi käydä miten tahansa.

KTP2-Korikobrat -16p. Lapuan pojat tulevat rikuneeraamaan Mansesteriin ja antavat oikein olan takaa.
 
Viestejä
195
Vs: B-pojat 2014-2015

SM:
HNMKY1-Pyrintö1 +17p -> +20p, oikein. Pyrintö kyllä näittäisi pyristellään koko ajan kintereillä. Mitäköhän lopputulos olisi ollut, jos Pyrinnönö 33 vaparia olisi heitetty paremmalla prosentilla?

Wartti-KTP +4p -> +23p, oikein. Jaahas, jaahas. Näinkö paljon ykköspelaajan tuleminen vaikutti? KTP:lläkään ei näyttänyt olevan kaikkia matkassa. Onko Kotkaan saapunut flunssa-aalto?

VK1:
HNMKY2-Pyrintö2 +15p -> +14p, oikein. HNMKY2 on pitänyt eron sopivan suurena, että Pyrintö2 ei ole pyristelyistä huolimatta päässyt lopussa iskuetäisyydelle. Näyttäisi yksi namika poika saaneen triplatuplan. Onneksi olkoon.

TuNMKY-Vilpas +2p -> -3p, väärin. Tietysti tämä peli kääntyi näin. Tiukkaa on ollut ja aivan viimeisellä minuutilla Vilpas on pelannut hyökkäyspäässä asenteella ja paremmalla heittoprosentilla.

KTP2-Korikobrat -16p -> -9p, oikein. KTP2 on hyvin haastanut Korikobrat. Mitäköhän lopputulos olisi ollut, jos 3. erä - tai oikeastaan koko matsin osalta - olisi mennyt korinteon osalta paremmin?

Itse itseäni vastaan kamppailleen... ;D 4/5 oikein. Kummasti tuo Wartin voitto KTP:sta tasoitti SM sarjan keskikastia. Vilppaan voitto taas VK1:n kärkeä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös