Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
66
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Achilles sanoi:
Vasta 4/14 tullut viikkokatsauksia, viimeisen viikon aikana topiciin on kirjoittanut vain 6/14 managereista ja chat-aktiivisuuskin on ollut vähän niin ja näin. Nyt olisi taas hyvä aika skarpata ja noudattaa niitä liigan aktiivisuussääntöjä.

Lanseerataan samalla uusi tapahtuma vajaan kahden viikon päähän Itsenäisyyspäivän lauantaiksi. Tarkemmat speksit alla olevassa mainoksessa:

sfxbnq.jpg

Alkaa olee melkosta pakkopullaa nää aktiivisuuscheckit ja pakkotreidailut. Lauantait roikutaan muualla kuin fantasychätissä.
Jos ei kokoonpanojen virittely riitä, niin makustelijat voinee ottaa liigamanagereiden hallittavaksi.

efea0fb1aeaaaa789920a1d65af9807db6190ac33db428fe1c86c01e89fcd461.jpg

Killes läksyttämässä spudia aktiivisuudesta
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

spud sanoi:
Alkaa olee melkosta pakkopullaa nää aktiivisuuscheckit ja pakkotreidailut. Lauantait roikutaan muualla kuin fantasychätissä.
Jos ei kokoonpanojen virittely riitä, niin makustelijat voinee ottaa liigamanagereiden hallittavaksi.

Heh heh, get the fuck out then. Edelleenkään, kukaan ei ole vaatimassa päivittäistä chatissa roikkumista tai operointia siirtomarkkinoilla, mutta nämä pitäisi kompensoida sitten noilla viikkokatsauksilla ja team revieweillä. Sampsu on tästä erinomainen esimerkki - ei operoi chatissa, mutta kokoonpanot hoituu, joka viikko tulee jonkinlainen katsaus meiningistä ja pyydettäessä vielä vähän kattavampi.

Tuollaisen 3000 merkin team reviewin kirjoittamiseen menee maksimissaan sellainen tunti, joten jos sulla ei ole normaalien kokoonpanojen päivittelyjen lisäksi edes tuntia aikaa viikossa, niin ehkä ei tosiaan kannata pelata koripallo.comin fantasyliigassa.

Tuo treidauspykälä näyttää herättäneen keskustelua - kysymys ei ole pakkotreidaamisesta, vaan "yhdestä varteenotettavasta tarjouksesta kanssakilpailijalle". Jos teiltä oikeasti löytyisi pelisilmää, niin tästäkin selviäisi ilman kitinää ja nollalla treidillä, mutta kun ei vaan osaa...

insur sanoi:
Burken ja Gasolin 100+ effortit jäivät eilen laittamatta kokoonpanoon koska olin koko päivän kiinni töissä. Tällä viikolla 43 peliä. Vastineeksi tarjoan season review'n muutaman päivän sisään.

Gasolin ja Brooksin pisteet lisätty.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Love, Jennings, Beverley, Asik, Thompson - Knight, Conley, Noah, Afflalo, Ilyasova
Kumpi voitti kaikkien aikojen blockbuster-traden?
11%
Achilles (1 vote)
56%
Hoetje (5 votes)
33%
50/50* (3 votes)
You voted on Nov 21
Total Votes: 9 (One per Owner)

Kansa on puhunut, hoetje voitti traden 5-1. Käydäänpä samalla läpi paketissa liikkuneiden pelaajien kontribuutio viime päiviltä uusissa joukkueissa:

Love = kolme peliä, ka. 81 fp
Jennings = yksi peli, ka. 49 fp DTD
Asik = nolla peliä, OUT
Beverley = yksi peli, ka. 107 fp OUT extended period
Thompson = waiverilla

Knight = kaksi peliä, ka. 85.5 fp DTD
Afflalo = kaksi peliä, ka. 80 fp
Conley = kaksi peliä, ka 72.5 fp
Noah = kaksi peliä, ka. 55 fp DTD
Terskan = kaksi peliä, ka. 58 fp

Hekotuttaa.

e.

Beverley (hamstring) has no timetable for a return.

hoetjen olotilakartoitus:

enough-internet.gif
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Milwaukee-Bucks%E2%80%99-Ersan-Ilyasova-Likely-to-Return-Sunday.jpg


Voisitko Kidd ystävällisesti kertoa mikä vittu siinä on niin vaikeaa?

Terskan viimeiset kuusi peliä ka. 61 fp 19 minuutin keskiarvoilla.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

tumblr_mxkx7hXAju1qes458o1_500.gif


Killesin meltdownille :D

Nyt kun tässä on Thanksgiving Tauko, niin ajattelin sen kunniaksi pamauttaa pienen Draftianalyysin Kierroksilta 1. - 4., team-by-team sekä PPG analyysi Top20 pelaajista. Tulee eetteriin tänään tai huomenna.

Matsuppi Killestä vs näyttää tällä hetkellä hyvältä. Gay on palaamassa perjantaina ja muuten jengi on aika terve, mitä nyt waivernosto Marwin Starwin otti pientä hittiä viime yönä. Ei haittaa.Vastustaja parisataa pistettä perässä, pelit menee about tasan ja injurihuolia piisaa sillä suunnalla + joukkueen alisuoriutuminen.

5 and 0 kutsuu 8]
 
Viestejä
66
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Vahva tunne, että tällä viikolla lyödään Bambas. Mukawa omistaa Corey Brewer waivereiltä. Hieman harmittaa Mokeskin puolesta, sillä hänellehän se olisi kuulunut, ellei LM:t olisivat tonttuilleet.

Mukawa saada myös potkut kp.com fantasystä 3.wiikon voittoputken jälkeen.
 
Viestejä
1 728
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

spud sanoi:
Alkaa olee melkosta pakkopullaa nää aktiivisuuscheckit ja pakkotreidailut. Lauantait roikutaan muualla kuin fantasychätissä.

Sama. Liigamanageriosasto Achilles etunenässä voisi keskittyä pitkäaikaisten jäsenten uloshiillostamisen tai MS Paintilla photoshoppaamisen sijaan esimerkiksi siihen, että saisi toimintansa jollain lailla kasaan. Pienempien epäoikeudenmukaisuuksien ohella viikkovoittojakin on jo ratkennut ilmeisesti liian syvissä vesissä uiskentelevien liigamanagereiden väliinpitämättömyyteen tai unohteluun.

Viikottaisten joukkueanalyysien vaatiminen on mielestäni myös aika turhaa. Lukeeko kukaan toisten puolihuolimattomasti kirjoittamia oman joukkueen väkinäisiä hehkutuspostauksia muka ajatuksella? Itse en ainakaan. Sen sijaan King Jamesin (tai kenen tahansa muun) koko liigan voimasuhteita/muita trendejä käsittelevät katsaukset ovat erinomaista kamaa jokaviikkoisen "tässä luettelen joukkueeseeni kuuluvat pelaajat, käytän verbia "operoida" joka toisessa virkkeessä, viittaan ehkä pistekeskiarvoihin ja loppuun listaan depth chartin" postauksen sijaan.

Topikkia toki saa ja pitääkin täyttää erilaisella paskalla, mutta pakotettujen joukkuejorinoiden vaatiminen - varsinkaan jos mitään varsinaista sanottaavaa ei ole - on mielestäni idiotismia.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Koko liigaa koskevat katsaukset jatkossa pakollisia kaikille. Vuoroviikoin jokaisella velvollisuus tehdä tällainen sepustus. Mokeski aloittaa, minimi 5000 sanaa. Aikaa ensi keskiviikkoon saakka.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Jatkossa käytössä aktiivisuusranking. Jos täyttää kaikki aktiivisuuskriteerit saa 200 fapo seuraavan viikon scoreen.
 
Viestejä
112
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Kieltämättä nämä erilaiset ajojahdit ja pakkotreidailut alkavat olemaan aika naurettavia.
Päättävissä asemassa oleva ahdistelee tuoreita managereita hävyttömästi ja korjaa sadon lobside treidillä.
Näin esimerkkinä liigan tunnelmasta.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Jätän tästä hetkestä lähtien tehtäväni lm-neuvostossa ja jatkan liigassa tavallisena jäsenenä. Lanseeraamani toimenpiteet ja tapahtumat fantasyliigan aktiivisuuden parantamiseksi eivät selvästikään nauti täyttä luottamusta fantasyliigan yhteisössä, joten en näe että minulla on toimintaedellytyksiä liigan johtotehtävissä enää. Samalla ilmoitan, että käynnissä oleva kausi on minulle sataprosenttisen varmasti viimeinen koripallo.comin fantasyliigassa.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Ok.

Jätän myös tehtäväni LM-neuvostossa, joten jatkossa liiga pyörii minimum effortilla. Pisteitä ei lisätä unohtamisien jälkeen, treidit painetaan läpi lopsideinä regardless ja passiivisten tai kesken lopettavien managereiden tilalle ei värvätä uusia. Myös chat poistetaan käytöstä. Käynnissä oleva kausi on korpipallo.comin fantasyliigalle sataprosenttisen varmasti viimeinen.

Sitten toiseen luvatuista artikkeleista.

Top30 Fantasy Players:

30. Blake Griffin 94.1

- Todellinen pettymys, suoriutunut n. 10 pistettä alle odotetun tason. Levpallot ja stiilit suurin syy tähän, Blake tuntuu pelaavan käsijarru päällä. Kohta pitää miettiä pystyykö mies tällä kaudella enää olemaan edes 100 pisteen jannu? Todennäköisesti painaa kaasun pohjaan kevätpuolella.

29. Brandon Knight 94.5

- Alkukauden positiivisimpia yllätyksiä, Top3 Keeper tasolla. Bucksin rotaatio on muotoutumassa hiljalleen uomiinsa, mutta Knight on ollut varma juttu alusta pitäen. Taso lienee aika lähellä nykyistä, voi ehkä jokusen pisteen pudota.

28. Kevin Love 95.5

love.gif


27. Tobias Harris 95.7

Tobias on ylittänyt omat odotukseni tähän mennessä. Omissa papereissa 89 fapo, mutta kunnossa pysyessään mikään tuskin estää rikkomasta 90 fapon rajaa. Operoi laajalla skaalalla tehoja jokaisesta kategoriasta. Mukawa pelaaja omistaa. Orlandon parempi kuosi joukkueena myös hyvä asia, toivottavasti formi säilyy koko joukkueella. Top1 Keeper.

26. Gordon Hayward 96.1

Toinen Top1 Keeper Utahista on vastannut odotuksiin täydellisesti. Iso soppari ja isot otteet sen mukaan. Varaa kehittyä lienee silti vielä lisää. On ollut hieman hit or miss pelaaja, joko jytkyttänyt tai vetänyt puoliksi vihkoon. Hieman tasaisuutta -> +100 fapo pelaaja. Top1 keeper hänkin.

25. Carmelo Anthony 96.1

Red flags all over. Odotettiin 120 fapoa, mutta Knicksin peli yskähdellyt pahasti kolmiohyökkäyksen myötä. Käsitykseni mukaan pelisysteemiä hieman muokattu ja Melokin on nostanut itsensä viime aikoina yli 100 fapo pelaajaksi, mutta reilusti yli 110 fapon tehot tuntuvat pipe driimiltä. On myös erittäin injury prone tällä hetkellä. Knee, back... You name it, he got it!

24. Ty Lawson 97.9

Ty being Ty. Nostaa itsensä yli 100 fapon pelaajaksi ja loukkaantuu sitten juuri pahimpaan aikaan.

23. Kyle Lowry 97.9

Hyvinhän se on mennyt, mutta career year viime vuonna johtui contract yearista. Toronton toinen Top Dog DeRozankin on laskussa, joten tällä kaudella Toronto taitaa olla nimenomaan parempi joukkueena. Lou Williams vie tehoja penkiltä?

22. Rudy Gay 99.0

Oli vahvasti 100 fapon jamppa, mutta nyt akillesjänteen vaivat saaneet vajakoitumaan. Toivottavasti sheikkaa nuo vammat pian ohi, koska on Kingsille elintärkeä pelaaja hyökkäyspäässä.

21. Klay Thompson 99.0

Breakthrough season menossa.

20. Nik Vucevic 99.5

Top3 keeperiä pukkaa. Automaattinen tehojensa kanssa, kunhan vaan pysyy kasassa.

19. LaMarcus Aldridge 100.3

Aldridge ei ole pettänyt eikä yllättänyt positiivisesti. Perus LaMarcusta. Hyvä pelaaja, hieno pelaaja.

18. Marc Gasol 100.3

Tranceyn lempilapsi operoi, operoi, operoi. Nouseva trendi päällä. Viime kauden loukkaantumiset ja alle 90 fapo keskiarvot ovat muisto vaan. Nyt kysymys on vain siitä onko Gasol kuinka paljon päälle 100 fapo pelaaja. Katto ei vielä vastassa.

17. Dwight Howard 100.6

Dwightilla on polvensa kunnon ja kohtalaisen hyvän alkukauden sijasta muutakin ajaltetavaa. Miehen kausi voi päättyä hetkellä minä hyvänsä, koska raporttien mukaan mies hakkasi lastaan. NFL:stä olemme saaneet käsitystä siiten miten lastenhakkaajille urheilupiireissä nykyään käy.

16. Deron Williams 100.8

Nerokas keepervalinta Tranceylta. Deron on vaikuttanut terveeltä ja pelaa tällä hetkellä omalla tasollaan. Loukkaantumishuoli on tietenkin todellinen, mutta terveenä miehen produktiota ei uhkaa yhtään mikään. Varaa on jopa parantaa.

15. Paul Millsap 100.9

Millsap on pitänyt tasonsa Horfordista huolimatta. Muuttuuko tilanne Hormondin löytäessä tatsinsa vai onko Millsap for real? Torontoa vastaan Horford pelasi kauden parhaan pelinsä ja tuloksena Millsapille 70 fapo.

14. Pau Gasol 102.5

Yksi draftin stiileistä. Gasol on TIETENKIN peluutettu puhki Thibödöön systeemissä, mutta kuinka kauan miehen fysiikka kestää? Muutama peli on tainnut jo jäädä välistä.

13. Chris Bosh 103.8

Boshin operointi keeperinä ei yllättänyt ketään. Olin itse arvioinut miehen reilusti yli 100 fapon jampaksi ja rooli Miamissa on tietenkin top dog. Jos kaivaa vielä levypalloja ja/tai kolmosia jostain lisää voi nostaa itsensä yli 105 fapon pelaajaksi.

12. Kyrie Irving 103.8

Irving on pitänyt tasonsa hyvin Loven ja LeBronin puristuksessa. Pysyykö kunnossa? Pelaa liikaa minuutteja loukkaantumishistoriaansa nähden, mutta eipä taida työpaikastaan pelaavalla Blattilla muitakaan mahdollisuuksia olla.

11. Jimmy Butler 103.9

Kauden komeetta. Pelaa seuraavasta sopimuksesta ja on todellisella hard ass asenteella liikenteessä. Ihailtava pelaaja, jonka kontribuutio hyökkäyksessä kauden hienoimpia tarinoita. Miten mahdollisesti täysterveeksi pääsevä Derrick Rose...

nicolas_cage.0.gif


10. Reggie Jackson 104.6

Vaihdoin juuri jenkkiliigassa Jacksonin Brandon Jenningsiin ja en voisi olla tyytyväisempi. On varmasti tärkeä pelaaja myös Westyn ja Durantin palattua, mutta usage tippuu dramaattisesti -> fapot lähempänä 85 kuin 95.

9. Damian Lillard 106.4

Pelannut juuri tasollaan, tosin Mokeski argumentoinee miehen olevan vielä tätäkin parempi viimeaikaisen vireen ansiosta.

8. Kobe Bryant 106.6

Fantasyssa kultaa, mutta tosielämässä surullinen tapaus. Mutta mikäs siinä on rillaillessa Koben omistajana. Mitään pelkoa roolin muuttumisesta ei ole. Paikatkin tuntuu kestävän. Väkevä paluu injureista Top10 fantasypelaajaksi, pakko arvostaa.

7. John Wall 107.9

Tasollaan, kuten odotettua. Top3 PG, kuten etukäteen uumoiltiinkin. Tosin itse odotin, että pystyisi haastamaan jo CP3:n. Ei ihan.

6. DeMarcus Cousins 109.4

Top1 Keeperhän se Cousins sitten oli. Dominoi liigaa ja on alkukauden pelien jälkeen pysynyt kentällä paremmin. Viimeiset 15 118.6 fapo, joka lähempänä totuutta.

5. Chris Paul 113.0

CP3 se vaan jatkaa. Injury Pronesta ei mitään tietoa ja joukkue sen verran epätoimiva, että CP:n pitää urakoida kunnolla voittojen eteen. Se on fantasyssa voittava resepti.

4. LeBron James 119.3

5. sijalta 4. sijalle suuri loikkaus, ja LeBronhan se siellä puolustaa Top2 valintaansa draftissa. 119.3 on vielä alakanttiin LeBronin kykyihin nähden ja koska Cavsia pitää tällä kaudella kannatella johtajansa toimesta paljonkin, tullee todellinen keskiarvo asettumaan jonnekin 125 fapon toiselle puolen.

3. Stephen Curry 119.7

I've been Steph Curry with the shot...

Stephen Curry 8 3-pointers against Miami (11-25-14)

Are you fucking kidding me?!? MVP.

2. James Harden 124.9

Pakko arvostaa Hardenia uniikeista kyvyistä. Kaveri on heittänyt Kobe-huonosti tällä kaudella, mutta silti 125 fapoa per peli?! Mies pääsee viivalle ja kumuloi sieltä statseja vittuna, jonka lisäksi on erinomainen levari, syöttö, stiili, blokki ja kolsesteri janari. Fantasymanagerin unelmapelaaja.

1. Anthony Davis 128.7

Davis oli aivan tolkuttomassa tahdissa ensimmäiset pari viikkoa, mutta on nyttemmin tasaantunut muiden huippujen tasolle. Tätä häneltä odotettiin tai ehkä ei ihan näin tajuttomia lukemia, mutta 120 fapo ei olisi ollut yllätys. Dud pelitkin +90. Sick, sick, sick. Toivottavasti pysyy kunnossa.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Kik Jams ‏@KingJamesYESSS 1h1 hour ago
Etsitään aktiivisia managereita SUOMEN JOHTAVAAN NBA FANTASYYN! Yhteydenotot minuun! #NBAfi
0 replies 0 retweets 0 favorites
Reply Retweet Favorite
More
Juri Heinämäki ‏@coachjuri 55m55 minutes ago
@KingJamesYESSS meikäläinen on aika dominoiva ja aikaa löytyy
12:02 PM - 28 Nov 2014 · Details

Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

No niin. Nyt riittää pelleily. Suomen johtava fantasyliiga on rakennettu kolmen kulmakiven varaan: Pitkäjänteisyys, Asiantuntemus sekä Aktiivisuus.

Pitkäjänteisyys näkyy siinä, että kulttuuri on luotu tietyn käyttäjäjoukon ympärille ja vaihtuvuuden osalta ollaan oltu maltillisia. Pelaajille on annettu mahdollisuus ottaa paikkansa yhteisössä ja näyttää kykynsä operoida Suomen kovimmassa fantasysarjassa. Joustavuutta ja apua on tullut ylemmiltä tahoilta sekä vertaisjäseniltä, jotta uudet jäsenet pääsevät osaksi porukkaa.

Asiantuntemus on MUST. Valmis asiantuntija ei tarvitse olla, mutta kiinnostus NBA-koripalloa sekä fantasymanagerointia kohtaan täytyy löytyä. Jos et osaa hommaasi, et pärjää tässä liigassa. Managerit jotka eivät pärjää tässä liigassa eivätkä osoita kiinnostusta kehittyä paremmiksi -> GET THE FUCK OUT.

Aktiivisuus on vähintään yhtä tärkeä osa liigaa kuin muutkin osa-alueet. Manageriporras on tehnyt kausien saatossa paljon työtä omalla esimerkillään sekä kannustamalla jäseniään aktiivisuuteen. Loppuviimein pelkkä kannustuskaan ei aina riitä, vaan joskus pitää myös vaatia. Vaatimukset eivät ole olleet kohtuuttomia, tosin Achilleksen virkaintoisuus tällä kaudella on saattanut välillä lyödä yli. Mutta rapatessa roiskuu, eli emme pidä tätä huonona asiana vaan päinvastoin. Killes on tehnyt erinomaista työtä LM:nä ja olisi harmi nähdä hänen väistyvän sivuun epäaktiivisten rivimanagereiden väninän takia.

En voi korostaa kuinka tärkeää aktiivinen ja osallistuva osaanottajajoukko on NBA-fantasyn toimivuuden kannalta. Jokaisella managerilla tulisi olla perustason kiinnostus parantaa omia mahdollisuuksiaan pärjätä kilpailullisessa liigassa ja tämä tapahtuu vain olemalla aktiivisesti kiinnostunut joukkueensa hyvinvoinnista. Säännölliset raportoinnit ja osallistuminen sisällöntuotannolla liigan toimintaan luovat tärkeyden tuntua sekä kiinnostusta liigaa kohtaan. Kp.comin fantasyliigan käyntikortti on ennen kaikkea sen aktiivisuus. Tästä vaatimuksesta ei voida tinkiä.

Olenkin nyt tehnyt perusteellisen aktiivisuusanalyysin, jonka pohjalta olen jakanut osallistujat aktiivisuusrankingin mukaiseen järjestykseen. Olen arvioinut topicin sisältöjä, chataktiivisuutta sekä operointia oman joukkueen parantamiseksi. Näiden kolmen osa-alueen yhteenlaskettu maksimipistemäärä on 15. Näkisin tilanteen sellaisena, että jokaisen managerin tulisi saavuttaa vähintään 2,5 pisteen keskiarvo per kategoria, tosin menestystä voi tasapainottaa painottamalla itselleen sopivaa kategoriaa toisten kustannuksella, jos jostain syystä johonkin aktiivisuustoimintoon osallistuminen tuntuu itselleen luonnollisemmalta kuin toiseen. Täten jokaisen managerin tulisi saavuttaa vähintään 7,5 pisteen keskiarvo ja koska armeliaita ollaan, niin pyöristetään se alaspäin 7 pisteeseen.

Alla on taulukko, jonka tulokset ovat objektiivisia ja kiistattomia. Arviointijakso tämä kausi:

1. Kik & Killes 15
3. hoetje 13 & Söze 13
5. Mokeski 12
6. Kotti 9 & budha & Trancey 9
9. Sampsu 8
10. spud 5 & PoorMans 5
12. Peyton 4
13. insur 3½
14. Pohatta 3

Mielestäni tulokset ovat hyvin linjassa ennen analyysiani pohtimieni henkilökohtaisten arvioiden kanssa. Kik ja Killes omassa kastissaan, hoetje ja La Bambas ovat olleet myös hyviä operaattoreita. Mokeski saa myös puhtaat paperit, vaikka topicissa onkin aika hiljaista ollut. Kotti, budha ja Trancey ovat olleet kelvollisia managereita, Sampsu tarjoaa vuodesta toiseen sitä samaa tuttua Sampsua, joka yhdistettynä urheilulliseen menestykseen on riittävällä tasolla.

spudin arvosanaa helpottaa hieman urheilullinen menestys, mutta spud on romahtanut aikaisemmista kausista alaspäin ja viime aikojen väninä topicissa aktiivisuuden pysymisestä tasolla "Paska" ei osakkeita nosta. PoorMans lienee hieman lamaantunut huonosta alkukaudesta ja LM-tehtävienkin hoito on jäänyt kokonaan tekemättä. Vapautamme PoorMansin näistä vastuutehtävistä välittömästi. Tämän kaksikon tulee miettiä omaa aktiivisuustasoaan ja sitä miten voisivat sitä tulevan kauden aikana pykälän verran parantaa. Tällä hetkellä emme ole operoimassa heitä ulos, mutta lievää parannusta odotetaan molemmilta osallistujilta.

Peyton, insur ja Pohatta ovat olleet tällä kaudella erityisen heikkoja. Insur on pitkäaikainen liigan osallistuja, ja tavallisesti hän on pystynyt pitämään riittävää tasoa käymällä chatissa silloin tällöin hieromassa tai heittämällä topiciin jotain pientä kivaa. Nyt jo draft recap jäi tekemättä ja tilanne on suorastaan huolestuttava.

Peyton on rookiemanageri ja hänen on voinut olla hieman hankalaa sopeutua porukkaan ja sen odotuksiin näin aluksi. Haluaisin antaa rookielle mahdollisuuden näyttää kyntensä, varsinkin kun ne niukat tuotokset joita topiciin on tullut ovat olleet erittäin laadukkaita. Otan Peytonin henkilökohtaiseen ohjaukseeni, tavoitteena nostaa hänen aktiivisuutensa sinne 6-7 pisteen tasolle. Hänellä ei ole välitöntä vaaraa joutua mestatuksi.

Pohatta sen sijaan sai heikoimmat pisteet koko porukasta, on tuskaillut kokoonpanojen ja tablettinsa kanssa useampaan otteeseen kauden aikana, ei ole operoinut treidejä, ei ole tuottanut mitään topiciin (väninän lisäksi), ei ole treidannut tai yrittänyt aktiivisesti työstää treidejä, eikä ole kärkipäässä waivernostoissakaan (tosin on niitä kuitenkin jonkin verran edes tehnyt).

Tilanne on nyt se, että minulla on jonossa kaksi aktiivista ja kiinnostunutta manageria, joista toinen on legendaarinen Coach Juri (tuttu twitteristä). Koska liigan aktiivisuus on minulle prioriteetti numero 2 heti käyttäjilleen onnistuneen ja miellyttävän fantasykokemuksen jälkeen, olen päättänyt erottaa yhden epäaktiivisista managerista välittömästi tänään ja palkata tilalle Coach Jurin (tuttu twitteristä). Tämä manageri on Pohatta.

Pohatta voi hakea ensi kaudelle paikkaa liigasta, joko jonkun toisen jättämälle paikalle tai expansionjengiin, jos laajennamme 15 joukkueen liigaan. Pohatan aikaisempi kokemus liigasta katsotaan hyväksi valintoja tehdessä. Kiitos Pohatalle viime ja tästä kaudesta, toivottavasti palaamme astialle kun aikatauluongelmat siellä päässä helpottavat.

Toinenkin manageri ON liipasimella, mutta tällä hetkellä en ole tekemässä ratkaisuja puoleen tai toiseen. Annan insurille, Peytonille, spudille ja kaikille muillekin managerille mahdollisuuden näyttää osaamistaan sekä aktiivisuuttaan tulevien viikkojen aikana. Mitään erityisiä vaatimuksia ei ole sanamäärien, chatissa pyörimisen tai minkään muunkaan osalta, mutta kaikkien mittarit nollaantuvat tänään ja uusi aktiivisuusarviointi tehdään joulun pyhinä. Odotan kaikilta osallistujilta pyrkimystä 7/15 pisteen aktiivisuuteen. Osa-alueet voi kerrata yltä. Mitään mahdotonta en mielestäni vaadi, mutta aktiivisuus ON itseisarvo tässä liigassa.

Paremman ja reilumman fantasykokemuksen puolesta,
Liigamanageri, Top Dog Kik Jams

PS. Achillesta pyydän pyörtämään päätöksensä ja jatkamaan toisena LM:nä liigassa. Ei jaksa pitää laadukasta fantasy pystyssä yksin. Jos Achilles ei enää suostu jatkamaan, niin liigan toimintoja tullaan jonkin verran karsimaan (pistelisäykset, viikkopalkinnot yms.).
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös