Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Achilles (Gary Sinise) ja King James (Mel Gibson) neuvottelemassa McKidistä:

Mel Gibson - Worst Negotiator Ever 3/5

Väistämätön lopulta tapahtui ja McKid suuntaa henkiseen kotiinsa Kikin Fantasyhipstereihin. Paketissa liikkuivat McKidin lisäksi CJ Miles ja Chris Kaman, ihanan tuntusiin suuntaavat Jamal Crawford, MKG ja Rudy Gobert.

Omalta osaltani tässä oli kyse vain vahinkojen minimoinnista. McKid, Young - Paskons, Turner -treidi Mokeskin kanssa kostautui 10-20 pisteen perttiinotoksi, joten oli aika päästää waiver-McKidistä irti. Crawford on operoinut viime ajat pahassa slumpissa, mutta ottaen huomioon, että alkukausi meni +85 tasolla ja viime kausi oli kokonaisuudessaan jotain sitä luokkaa, niin 75 hinta on mielestäni ihan varteenotettava.

MKG oli pitkään loukkaantuneena, mutta palasi reilu viikko sitten ja nyt on onnistunut jopa valloittamaan paikan avauksesta. Alkukausi oli ihan positiivinen, joten jos saa niitä +25 mins, niin kaverista voi jopa olla johonkin. Miles operoi tällä hetkellä Indyssä, mutta pitkällä tähtäimellä (Hillin paluun jälkeen) uskon jannun olevan samaa tasoa MKG:n kanssa.

Gobertin kontribuutio riippuu paljon loukkaantumisista, mutta Favorsin lyhyen poissaolon ranskalainen kykeni näyttämään potentiaaliaan. Ihan hyvä upside. Kamanista ei ollutkaan mihinkään, vaikka Lopez loukkaantui, vaan Thomas Robinson operoi itselleen hienon tupla-tuplan. Ihme ettei kukaan nostanut Tomppaa waiverilta.

PG: Knight, Collison, Jack / Crawford
SG: Butler, Crawford, Young / Knight, Jack
SF: Kidd-Gilchrist, Williams / Butler, Young
PF: Millsap, Lee, Wright / Bosh, Williams
C: Bosh, Gortat, Gobert / Lee, Wright

IR: Rubio

Onpas kivan näköinen depth chart. Optimaalinen leveys jokaisella pelipaikalla. Kaikkien ollessa kunnossa avauskokoonpano on Rubio-Collison-Knight-Crawford-Butler-Young-Millsap-Lee-Bosh-Gortat.

Kelpaa.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

wel5.jpg


Welcome home son.

McKidin asking price tippui vihdoin siedettävälle levelille. Pystyn elämään Jammun 80 katon menettämisen kanssa ja McKidin mahdollisen loppukauden potentiaalin toivossa eteenpäin. MKG ei tuntunut pertissä enää, offensiivitalentit eivät vain riitä tasaiseen suorittamiseen. CJ Miles parempi arpa, vaikka jannun suonenwetoisuus kyllä tiedetään. Ihan sama Kamanille ja Gobertille.

Smartti tuli isolla jytkyllä waiverilta ja rampautti näin ollen waiveroperaatiot seuraavaksi kuukaudeksi ainakin. Näillä niin sanotusti mennään.

Depth Chart:

G: Walker, Smart, Chalmers /
SG: Harden, Johnson, Green / Chalmers, Antetokounmpo, McKid, Miles
SF: Antetokounmpo, McKid, Miles / Harris, Ilyasova, Green, Johnson
PF: Ibaka, Sullinger, Harris, Ilyasova / Cousins
C: Cousins / Sullinger, Ibaka

Kyllähän sinne tietenkin PG ja C-osastoille edelleen laajennus käy. SG-SF-osastolta voi kysellä.
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Tuli sitten pistettyä taas jytky tulille.

Jurin kanssa tehdyssä treidissä liikkuvat seuraavat pelaajat: Anthony, Jackson - Smith, DeRozan

Melon terveystilanne on ollut viime viikkoina jatkuvana huolenaiheena ja olen etsinyt exit-strategiaa kuumeisesti. Anthony on yksi fantasyn parhaita pelaajia ja omaa erinomaiset positiot, joten hänestä luopuminen ei missään nimessä helppoa ollut. Joukkue on kuitenkin muuten sen verran hyvällä mallilla, etten halunnut riskeerata koko kautta Melon varaan. Tilalle halusin löytää vastaavan position pelaajan ja näitä ei valitettavasti liikaa ollut.

Korvaajaksi löytyi Josh Smith, jolla on potentiaalia sinne sadan pisteen tuntumaan oikeassa ympäristössä. Nyt toki pelaa vain 90 tasolla. Uskon, että Detroitissa etukentän logjam räjäytetään vielä ennen trade deadlinea, joten minuutteja toivottavasti aukeaa tämän myötä. Tai sitten Smith treidataan vielä epäsuotuisampaan ympäristöön.

Reggie Jackson ei ole vielä vakuuttanut alkuunkaan Durantin ja Westbrookin rinnalla, enkä jaksanut jäädä toivomaan tällekin rintamalle treidiä peliajan vapauttamiseksi. Westyn tai Durantin ollessa kylmänä Jackson on heti kuitenkin +90 pelaaja, kuten viime yönä nähtiin. Valtava määrä talenttia poistuikin Bamban suojateista tämän miehen myötä.

Tilalle saatiiin kuitenkin pienellä riskillä DeRozan, joka on tällä hetkellä ulkona loukkaantumisen takia. Raporttien mukaan paluupäivästä ei ole vielä tietoa, mutta vuoden vaihteesta on ollut puhetta. Tämä ei tarkoittaisi kuin parin viikon missaamista, joten ihan hyväksyttävissä oleva riski. DeRozanin keskiarvot ovat muutenkin alhaalla viime kauteen verrattuna noin 15 pistettä, joten hyvä buy low kohde. Katto miehellä kuitenkin siellä sadassa.

Nähtäväksi jää, miten tässä kokonaisuutena käy, sillä muuttujia on todella todella paljon. Uskon saaneeni kuitenkin kelpo valuen kahdesta kysymysmerkistä.

Kamppailu Kik Jamsin kanssa käy todella kuumana. Kikillä on varaa valita parhaat pelaajat parketille, kun itse taas joudun taistelemaan 45 pelin aikaansaamiseksi. Tätä tilannetta ei helpottanut Anthonyn ja Batumin huilivuorot. Tähän lisäksi Kikiltä melkoinen jytky-yö, joukkueen suorittaessa keskiarvoisesti yli sadan tasolla. Itsellä koko viikko vielä 84 keskiarvolla, joten kyllä kismittää jos turpaan tulee. Kik Jamsin viikkokeskiarvo nousi viimeöisen johdosta jo 82:een.

Tulilla allekirjoittaneella vielä: Bledsoe x2, Thomas x2, Hardaway x2, Anthony, Smith, Rondo, Faried, Beal, Young, Noel, Covington, Olynyk ja Vala. Pelejä pelattuna tällä hetkellä 29, joten yhden loukkaantumisen vielä kestän periaatteessa. Katsellaan...

Depth Chart:

PG: Rondo, Bledsoe, Thomas
SG: DeRozan, Beal, Hardaway / Bledsoe, Thomas
SF: Batum, Smith / DeRozan, Young
PF: Young, Covington, Faried / Smith, Noel
C: Noel, Vala, Olynyk

Joukkue näyttää tässä vaiheessa kautta oikein mukavalta.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Laskin lauantain ja sunnuntain tehot, omat tehot hiuksenohuesti alakanttiin ja Sözen tehot hieman yläkanttiin. ILMAN Batumin ja Melon tämän illan pelejä (oletus injuri) lopputulos minulle 3745 - 3725. Voisin uumoilla, että Sözeen päin vetämäni etu arvioissa kattaisi vielä Batumin mahdollisen 80 pisteen illan, mutta ei millään kestäisi Anthonyn pelaamista. Toki arvioin Hardawayn pisteet sen mukaan, että Melo ei pelaa.

Summa summarum, tiukoille tulee vetämään. Tietenkään koskaan ei tiedä joukkueen ylisuorituksista (vrt. viime yön +100 ka tai alkuviikon väkevä 60 pisteen ka), joten kutsutaan tätä coin flipiksi.
 
Viestejä
247
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Jaahas Jutilan Timppa päästettiin irti dominoimaan tähänkin sarjaan!

timojutila.png


Rilli Maisteri esittäytyy:

Rosteri:
PG: Burke, Peyton, Sloan, Brooks
SG: Oladipo, Allen / G.Green
SF: G.Green, James, Muhammed / Allen
PF/C: Favors, P.Gasol, Dieng, Hibbert, Nene

Kasassa on ihan kohtuullinen aihio, joskin muutamia pienempiä ja suurempia ongelmia löytyy. Isoimpana on PG osaston yksipaikkaisuus ja heittelevä taso. 4 parhaimmillaankin keskinkertaista pointtia, jotka kaikki ovat ainoastaan pointteja. Brooksilla kuitenkin on porentiaalia jos Rose menee klesaksi.

Isojen miesten osalta tilanne on kohtuullinen, mutta aikaisemmin varma pisteiden tuoja Hibbert on koko ajan klesana ja monsteriltoja tulee aivan liian harvoin.

Juti on siis valmis tekemään isojakin liikkeitä ja kaikki pelaajat ovat kaupan.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Tiukkaa vääntöä on Sözen kanssa. 9-7 pelit Sözelle ja tekemieni arvioiden perusteella loppupisteet:

3825,5 - 3832 Sözelle. Jälleen tosin arvioin pelaajat siten, että osalle laitoin realistiset arviot ja loppujen osalta Sözelle hieman yläkanttiin ja itselle alakanttiin. Täysi coin flip luvassa. Oma mielenkiintoni on ehkä eniten Washington-Phoenix pelissä, koska Bledsoe-Thomas on Sözen jengin liikkuvin osasto fapojen suhteen. Toki myös Olynyk ja Phillyn kaksikko voivat varioida aika rankasti. Toisaalta taas Thad Y. ja Josmit eivät olleet omissa kirjoissani kuin 85, ja molemmat voivat laittaa +110 any given Sunday pöydälle.

Oma miehistöni tuntuisi aika solidilta arvioiden suhteen, tosin CJ Miles voi olla se make it or break it pelaaja, johon homma kaatuu. Samoin Big Couzin on pakko onnistua jytkysti. Jännän äärellä ollaan! Tässä kuitenkin arviot omasta jengistäni:

Chalmers 75, Johnson 85, Harris 90, Miles 75, Cousins 110, Ibaka 85, Sullinger 70.

Sözelle taisi olla jotain Bledsoe 90, Thomas 80, Beal 90, Hardaway 85, Young 85, Smith 85, Noel 80, Covington 80, Olynyk 80
 
Viestejä
21
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Winsti sarjakärjestä! Koulukadun Koripojat, back in business!

Melo + Reggie Jackson <-> Josh Smith + DeMar DeRozan* = 185 - 175 (Valistunut arvio loppukaudesta)

Melo on Top Dog Fantayssä ja viime pelit ei oo näyttäny että polvet/nilkka vaivaa. Josh Smith ei ole tilanteessa missä ei saa koko potentiaaliaan irti ja jää tuolle 85-90 tasolle. Reggie Jackson beastailee kun KD ja Russell pois ja KD näyttää viihtyvän enemmän lasaretin puolella Russelin jengissä. DeRozanilla vähintään pari viikkoa vielä pelikuntoon ja DeMarin produktio jää liikaa pinnojen varaan.

Tulevalla viikolla vastassa Mokeskin Kylänmiehet. Vaikeaa tulee kun vastassa neljän pelin viikon pelaavat Westbrook, Griffin, Lillard, Parsons. 45 peliä laskin joukkueelle ilman operointia.

Depth Chart:
PG: Conley, Calderon, Reggie Jackson, Gary Neal

Conley pelannut Last 15 98,5 fapo tahdilla, Jose pelas hyvän viikonlopun ja kaksi edellistä matsia 105 ja 92. Reggien meininkiä pitää seurata lähtiskö käyntiin ja Gary Neal on waiver kamaa varsinkin kun Lance palaa.

SG: Afflalo, Fournier, Morrow, Martin* /Jackson, Neal

Solidia operointia Afflalo, Fournier kaksikolta. Anthony Morrow osoittautunut olevansa kasa sontaa ja Kevin Martin vahvistaa tätä osastoa tammikuussa.

SF: Melo, Mbah a Moute / Afflalo, Morrow

Melo top dog taso ja toivotaan että pysyy kentällä. Mbah a Moute ollut waivereilta hyvä haku 80,8fp last 15 produktiolla.

PF: Aldridge, Motiejunas, Splitter /Melo, Mbah a Moute

Aldridge top dog, Motiejunas onnistunut myös Dwightin rinnalla hienosti, Splitter tervehtymässä ja iso osa Spursin pelaamista muutaman viikon kuluttua.

C: Noah, RoLo* / Aldridge, Splitter

Joakim huilaa edelleen silloin tällöin pienten kolhujen takia. Uskon arvon nousevan tästä vielä +85 fapo tasolle kunhan tervehtyy. Robin Lopez sitten loukkaantui 6-7 viikkoa ja löytää itsensä waiver-wireltä tiistaina.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

POWER RANKINGS WEEK 8 - How The Mighty Fall

Kaikkien aikojan kiimaisin kisaviikko takana. Näimme useita kiimaisia ottelupareja, jotka ratkesivat vasta down the wire. Katkerimmasta katkerimmassa grudge matchissa Kik ja Söze veivät toisensa äärirajoille huikeilla keskiarvoilla ja maksimipeleillä. Kik selviytyi voittajana tällä kertaa, mutta nähdäänkö tämä showdown vielä uudestaan down the line niin kuin englanniksi sanotaan?

Hoetje selviytyi kuin ihmeen kaupalla voittajaksi surging PoorMansia vastaan, otteluparin ratketessa vasta yön viime sekunneilla Asik vs. Roberson matchupiin. Molemmat pojat istuivat penkillä 4. jakson alussa ja eroa oli kai Poormanille 0.5 fapo. Asik Clutch ja hoetje käsittämättömästi 7-1 rekordiin.

Peytonille kävi kuin esikuvalleen D-Trainille Steve-O:ta vastaan. Turhanpäiväinen keuliminen kostautui ja Darrell Arthurin valinta waiverilta sai Peytonin näyttämään pelleltä. Meltdown sunnuntai-illan chatissa kruunasi tapahtumat ja Coach Juri kiitteli Melo-treidin myötä voittoon tästä otteluparista.

Uusi manageri Velmu näytti heti kyntensä, tai hänen pelaajansa näyttivät kyntensä uudelle managerille. Top Dog Sampsu kaatui tiukan väännön jälkeen, tosin Sampsu karahti muutenkin kiville oikein kunnolla Bottom1 keskiarvonsa kanssa. Joko alkaa wheeling and dealing?

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä mainitaan spudin operointi 2-6 saldoon 81,3 ka:lla. Mokeski is back, ei voi minkään. Master Operator palkinto Mokeskille, jonka katse on nyt tiukasti pudotuspeleissä ja ykköstierissä. spudi saanut viimeisen 4 viikon aikana kasaan 37,41,41,37 peliä. Voiko vika enää olla pelkässä huonossa tuurissa?

Week 8 ka:t: Kik 86,0, Pey 84,3, Söz 83,9, Mok 81,3, spu 81,3, hoe 76,0, Poo 75,6,Jur 75,5,Tra 73,7, Vel 73,7, Ach 73,3, Kot 73,2, bud 70,6, Sam 68,0


Alpha Managers:

01. (+2) Kik (1., 2., 2., 1.,6., 2., 11.,1.), 7-1 Back In Biz Slugfestin jälkeen, joka vei vuosia managerinurasta

Olotilakartoitus:
Best-of-the-Best.jpg


02. (-1) Pey (3., 1., 8., 10.,1., 3., 2.,2.) 6-2 Get The fuck Out Of Kiks House

Olotilakartoitus:
67hxdc.png


03. (+2) hoe (10., 8., 11., 3., 13., 14.,2.,5.) 7-1 Tervetuloa Herrasmiesten Klubiin

Olotilakartoitus:
1389636559000-e01-murray-buzz-23.jpg


Beta Managers:

04. (-) Tra (7., 4., 9., 5.,4.,6.,7.,9.) 6-2 Ei ihan riitä keskiarvo alfamanagereiden joukkoon

Olotilakartoitus:
casual-dog.jpg


05. (-3) Sam (2., 7., 1., 4., 7., 7.,8.,14.) 6-2 Time To Operate?

Olotilakartoitus:
fight-club-facts-13.jpg


06. (+2) Key (9., 14., 12., 11.,10.,4.,5.,3.,2.) 3-5 Winstillä Creme De La Cremen joukkoon, keskiarvot puoltavat nousua

Olotilakartoitus:
carmelo-anthony3.jpg


07. (-1) spu (4., 5., 5., 2., 5.,1.,1.,5.) 2-6 Tällä viikolla vastassa loukkaantumisten runtelema Kotti. Täytyyhän sen winstin nyt vihdoin...eiku.

Olotilakartoitus:
MjAxMi0wMWNlMzFjZDE3MDMzMDZj.png


08. (+2) Mok (12., 10., 6., 13.,12.,9.,10.,4.) 3-5 The Heat Is ON!

Olotilakartoitus:
feab44b7.gif


Omega Managers:

09. (+2) Jur (6., 9., 4., 8., 8.,11.,2.,8.) 2-6 2 WIN STREAK!
10. (-3) Ach (13., 3., 3., 6., 9.,5.,12.,11.) 4-4 Juuh elikkäs treidit loppuu kesken ja hommat viturallaan -> Time To Operate

Olotilakartoitus:
2vkizqt.jpg


11. (-2) bud (8., 6., 10., 6.,2.,10.,9.,13.) 4-4 Kipeästi kaivattu voitto tuli, mutta keskiarvot pysyvän tuntuisessa laskussa.
12. (-) Vel (11., 11., 7., 14.,3.,8.,14.,10.) 3-5 Playoffs Within A Reach

Paskamanagerit:

13. (+1) Poo (14., 13., 13., 12.,14.,12.,13.,7.) 2-6 Seisooko se sittenkin?
14. (-1) Kot (5., 12., 14.,9.,11.,13.,6.,12.) 1-7 Viimeinen sammuttaa valot

Rankingeista näkee tällä hetkellä aika hyvin joukkueiden välisiä voimasuhteita. Peyton ja Kik operoivat liigan kärjessä. Sampsu, Trancey ja hoetje ovat hieman ylisuorittaneet keskiarvojen mukaisesta tasosta, mutta firmly in playoffs. Mokeski ja Söze selkeitä nousukkaita + spudin pitäisi olla pitkässä juoksussa varma pudotuspelijengi, jos vaan saa pelimäärät natsaamaan. Siinä on 8 pudotuspelijengiä IMO.

2 viimeisestä paikasta käydäänkin sitten slugfestiä oikein kunnolla. Achilles ja budha 4-4 rekordeilla ovat tietysti vahvimmilla tällä hetkellä, mutta takana tulevat ovat matemaattisten keskiarvojen perusteella kykeneviä haastamaan nämä kaksi herrasmiestä kovaan taisteluun paikasta auringossa. Kotti on ainoa, joka vaikuttaisi loukkaantumistilanteensakin takia olevan hiljalleen DONE.

Ensi viikolla kärkipään kamppailuista mielenkiintoisin lienee Sampsu vs. Söze. Myös Jobes vs. Häkki tarjoaa joulunpyhille mielenkiintoista seurattavaa. budhan ja Achilleksen välienselvittely .500 rekordilaisten välillä on kutkuttava. Häviäjä ajautuu väkisinkin panic modeen, koska takaa hengittävistä pelureista useammalla on saumat viikkovoittoon. Achillekselle buddhan jälkeen spudi vastassa, joten 0-2 rekordi ei mitenkään kaukaa haettu ajatus...

Ensi viikkoon!
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

King James sanoi:
10. (-3) Ach (13., 3., 3., 6., 9.,5.,12.,11.) 4-4 Juuh elikkäs treidit loppuu kesken ja hommat viturallaan -> Time To Operate

Heh heh, kiinnostaa niin witusti.

Mulla +100 janareista Bosh ja +80 janareista Rubio ja Lee koko viikon sivussa. Se on totta, olen kriisissä.
 
Viestejä
715
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Sam's Hoops viikkokatsaus

Kismittävä tappio tuli, mutta näitä sattuu. Moni luulisi, että tuollaisen viikon jälkeen on tehtävä dramaattisia peliliikkeitä... VÄÄRIN. Vanhana fantasykettuna tiedän, että näitä viikkoja tulee pakosti pitkän kauden aikana. Nyt tärkeintä on olla panikoimatta ja tehdään vain pieniä korjausliikkeitä, eikä muuteta koko laivan kurssia.

Ykkösmiehet vetivät ihan kiitettävällä tasolla ja supporting cast enemmän tai vähemmän omallaan. Waiveria lähellä olevat pelaajat olivat aivan annelista, joten waiveroperointia on tapahtumassa.

Turpaan tuli, mutta se oli vain yksi erä
giphy.gif
 
Viestejä
18
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Hirveä viikko takana , 6-16 töitä joka päivä sekä fantasyssä miestä lasaretissa jatkuvasti, voitto kuitenkin niukasti ja 7-1 recordi maistuu.

Positiiviset:

Brandon Jennings: Pientä heräilyn merkkiä? Tosin tämä kaveri voi jytkypelin jälkeen suorittaa 10 peliä paskasti. Jäädään odottelemaan tasonnousua.

Patrick Beverley: Solid 100, saas nähdä miten kauan mies kestää yhdessä osassa?

Negatiiviset:

Omer Asik: Hirveätä paskaa koko viikko , 53 avg fapot ei lämmitä mieltä.

Channing Frye: Odotetun epätasainen , tosin viimeaikoina jytkypelit jäänyt vähälle.

Depth Chart:

PG: Beverley/Jennings/Williams/Watson
SG: Matthews/Ross/Dunleavy
SF: Durant/Barnes/Ross/Dunleavy
PF: Love/Barnes/Frye/Johnson
C: BigAL/Asik
 
Viestejä
33
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Peyton @ PrimeTime viikkokatsaus 8

Ei seliteltävää, viikko jäin vain ja ainoastaan kiinni EPÄONNESTA jonka takia pelimäärä jäi erittäin vähäiseksi. Kiitos A'Mare. Injureita alkoi pukkaamaan 'viimeinkin' tällä viikolla, onneksi kaikki (3) olivat rosterina keskikastia tai alempaa sellaista.

Treidikin operoitiin. Gay omaan rinkiin ja pois lähti Serge Ibaka ja D.Green. Tulevat viikot näyttää treidin 'arvon', tällä hetkellä tuntuma että hieman otettiin perttiin.

Kobe fanboyna luotto on kova, mutta välillä pukkaa alle 80fapo kierroksia joihin ei ole tässä liigassa varaa, jos haluaa olla TOP DOG.

Depth Chart:

PG: Curry, Holiday, Joseph
SG: Wiggins, Kobe (Curry)
SF: Carroll, Gay, Barnes (Kobe)
PF: Dirk, Amare, Speights, Arthur
C: Chandler (Amare, Speights)

Tuleva viikko:

Tavoite paluu TOP DOGiksi, vahinkoja sattuu kaikille mutta tilanne muuttuu kuluvalla viikolla. Liigan uusin tulokas perserassataan ennennäkemättömään tyyliin, voi ottaa talteen. Liigan parhaan managerin paluu ->

Olotila:
Floyd_Mayweather_7.jpg
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Ei jaksa mitään kuvamuokkaushassutteluja paintilla nyt, joten lanserataan wanhassa kunnon tekstimuodossa: joulupäivänä 25.12. klo 19.00 -> kinkunsulatteluchat, luvassa on mm. väkevien NBA-pelien liveseurantaa (NYK-WAS, SAS-OKC, MIA-CLE), fantasyn viralliset yatzy-mestaruuskilpailut, treidejä jne. jne.

Pakollisuutta ei näin joulun aikaan harrasteta, mutta toivomme osallistumista niiltä, jotka vain suinkin kynnelle kykenevät.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Butler, Gortat, Gobert - Vucevic, Korver, Pekovic

As you can see, wain reiluja treidejä. Kiitos Kottiille kaupanteosta, luottokumppani jo monen kauden takaa!

Noh, käydäänpä treidi läpi piece by piece:

Butler - Top Dog. Loistava alkukausi, huikeaa kehitystä aiempiin kausiin verrattuna. Itse kuitenkin koin, että nyt oikea aika myydä kovia suonenvetoja tuottava Butler kovalla hinnalla. Mikäli Bulls pysyy yhtään kasassa, niin on vaikea uskoa, että Butler jatkaa noin hyviä otteita Rosen, Gasolin ja Noahin puristuksessa.

Arvio = 105

Gortat - puolalainen kykenee ajoittaisiin hyviin otteisiin, mutta harmittavan usein fapomäärät ovat jääneet odotetusta. Taitaa vaan Wizards olla liian takakenttäpainoitteinen joukkue ja nyt minuuttejakin on alettu vähentämään 22-28 skaalan väliin.

Arvio = 75

Gobert - esiintynyt viime aikoina hyvin, mutta nämä on näitä. Jo vaikka kuinka monetta vuotta putkeen näiden paskahousujoukkueiden rotaatioralli jatkuu ja pian tapahtuu taas niin, että Kanter operoi ja Gobert kaivelee muniaan penkillä. JOS Gobert kuitenkin onnistuisi vakiinnuttamaan paikkansa +30 mins, niin siinä tapauksessa ihan hyvä haku.

Arvio = 65

Vucevic - Top Dog Keeper. Liigan parhaimpia keepereitä, kykenee myös lähes maagisen sadan rajan ylittävään pisteoperointiin. Neljä peliä injuryn jälkeen olivat vähän totuttua heikompaa Vucea, joten hinta oli sopivan alhaalla, mutta uskon lähelle 100 fp:n operointiin tulevaisuudessa, plus tietenkin keeper-arvo.

Arvio = 97 (+5)

Korver - Atlantan joukkuehyökkäys on täysin purjeessa ilman Korveria, joukkueen tärkein pelaaja. Omistaa jytkypotentiaalia tappavan kolmostykkinä.

Arvio = 85

Pekovic - loukkaantuneena oleva mätisäkki, vielä vähintään kuukauden sivussa. Kunnossa ollessaan on kyllä kohtuullisen tasoinen operaattori, mutta heh heh, eihän se koskaan pysy kunnossa.

Arvio = 75 (terveenä)




Depth chart:

PG: Knight, Collison, Jack / Crawford
SG: Korver, Crawford, Young / Knight, Jack
SF: Kidd-Gilchrist, Williams / Korver, Young
PF: Millsap, Lee, Wright / Bosh, Vucevic, Williams
C: Bosh, Vucevic, Pekovic / Lee, Wright

IR: Rubio

Mukawa omistaa kaksi pelin parhaimmistoon kuuluvaa keeperiä. Myös ensi kausi on turvattu.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

JOULUN AJAN JATSI TURNAUS:!

Mukana: Kik Jams, Coach Juri, Achilles, hoetje, Peyton, Mokeski

Jos haluat mukaan osaksi jatsirinkiä, niin ilmoittaudu topic 24.12. mennessä.

Pelit pelataan 23.12. - 31.12. välisenä aikana. Paras viidestä tyylillä, kaksinkertainen sarja. Voittajalle 1 piste.

2 parasta pelaa finaalin paras 7 systeemillä.
 
Viestejä
407
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Jälleen voitto, league high win streak 3 Killesistä. Voitto tuli yllättävän helposti, kun sain ottelumäärän täyteen. Kentällä kävi kaikenmaailman 9,5 fabon Jeffersoneja, mutta onneksi Wall ja Gasol kannattelee. Keeper Jabari Parkerin loukkaantuminen harmittaa. Loppui kiinnostus Buxiin.
Pidän edelleen Bambasin kanssa tehtyä blockbusteria ok:na, mutta vähän kirpaisee KCP:n hyvät esitykset.


Jouluviikolla vastassa sampsu. Pelkään tästä rökäletappiota, ensimmäinen ilta meni 10 pisteen sisään.
Wade klesana taas, Duncan pelaako? Mirotic jälleen pienille minuuteille, DWill parantelee pohjetta ja waiverit hakusessa.
Riskillä hain Dorell Wrightista jytkyäjää, josko Batum kaatuisi, mutta ei taida.
Vasquests ei saa tarpeeksi roolia, kun Lowry pelaa alpha uroona.

6-2 recordilla silti luottavaisin mielin kohti vuotta 2015. Vaikka Powerhouse nimitys Power Rankingeistä kadonnut, en siltikään ala säästelemään luusureiden peluutuksen kanssa, jotta pelaajakohtainen keskiarvo näyttäisi paremmalta :p
 
Viestejä
66
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Liigamanagerit, saisko Waitersin kokoonpanoon viime yöltä?
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Ennen viikonlopun pelejä keskiarvot:

1. Mokeski 89,8
2. Velmu 85,8
3. Kik 85,3
4. Söze 82,1
5. Achilles 79,3
6. spudi 77,3
7. Peyton 76,5
8. PoorMans 76,4
9. Kotti 74,4
10. Trancey 74,3
11. Sampsu 74,1
12. budha 73,0
13. hoetje 72,4
14. Juri 71,4

Mokeski on noussut lopullisesti top dogiksi. Muuten tutut nimet viime viikoilta kärjessä. Achilles tehnyt pientä tasonnostoa Butler-myynnin myötä. Vanhat top dogit jatkavat matkaansa alaspäin. Peyton, Trancey, Sampsu ja hoetje DONE. Velmu yllättää listan kärjessä.
 
Viestejä
1 729
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Nojoo. Laitetaanpa yksi rosterkatsaus eetteriin.

Tästä lukemiseen taustamusiikkia:

The Jacksons - Can You Feel It [Audio HQ] HD

Se on tapahtunut. Haudean partaalla 1-5 kuopassa jo käväissyt Kylänmiesjengi on viimeisen kahden viikon aikana noussut ensiksi kahdella peräkkäisellä voitolla vahvasti playofftaistoon mukaan, mutta myös koko liigan vahvimpien joukkueiden joukkoon. Jytkyä pukkaa jytkyn perään, ja tämän viikon pelikohtainen keskiarvo huitelee pilvissä.

Gaards:

Damian Lillard - 110fp, last 30 113fp

Lil' Dame vääntää uransa parasta kautta kaikissa tilastokategorioissa, mutta varsinkin riistomäärien kaksinkertaistuminen lämmittää omistajan sydäntä. Ennen draftia spekuloin Lillardilla olevan juuri tällä saralla lunastamatonta potentiaalia, ja uumoilut näyttävät osuneen kohdilleen. Alkukauden vatsalihasvamman jälkeen vauhti on ollut melkoista, eikä loppua tunnu näkyvän. Ei ole missannut urallaan yhtään peliä, joten täysin epäoikeutetun tuplapositionsa kanssa erinomainen kulmakivi joukkueelle.

Russell Westbrook - 116fp, last 30 121fp

Westyn kausikeskiarvoa laskee muutamalla pisteellä edelleen kauden toinen peli, joka päättyi 5 minuutin ja 10 fapon suorituksen jälkeen käsivammaan. Loukkaantumisesta palattuaan Westbrookki on pelannut kuin man possessed: alle 110 fapon on jääty kokonaiset 3 kertaa 15 pelissä. Kaikista hurjin tilasto: fantasy points per 36 minutes - 130.5. Jäädään seuraamaan tuleeko Kevin Durantista ehjää kalua tällä kaudella ja sen vaikutusta liigan mulkuimman pelaajan tehoiluihin.

George Hill

Dräftäsin Yrjö Vuoren aikanaan oletuksella, että on kauden alussa sivussa viikosta kahteen. Oikea viikkomäärä kostautui kahdeksaksi, mutta tänne asti jaksettiin odottaa. Teoriassa Hillin pitäisi kumuloida melkolailla stätsejä Indianan parhaana pallollisena pelaajana, mutta samanlaisilla parametreillä toimivan David Westin tahmailu vähän huolestuttaa tällä saralla. Lattia varmaankin jossain 75 fapon tienoolla, toivotaan yli 85 pisteen suorittamista.

Avery Bradley - 67fp, 84 since Rondo trade

Bradleyn hankinta oli kostautumassa jo totaaliseksi farssiksi, kunnes vääjämätön tapahtui eli Danny Ainge sanoi Rajon Rondolle että haistappa vittu. Sen jälkeen Bradley on tehnyt neljässä pelissä 97, 66, 88 ja 85 fapoa, mikä kelpaa paremmin kuin hyvin. Ehkei ihan 84 fapon tuottoa tule jatkossa, mutta en näe mitään syytä etteikö 80 molemmin puolin pyörittäisi tasaisesti. Hyvä tasainen neljäs mies fantasytakakentälle.

Wingz

Top1 keeper aka. Gordon Hayward - 96fp, last 30 98 fp

Haywardin loikka viime kaudesta ei ole ainakaan vielä osoittaunut niin massiiviseksi kuin mitä toivottiin - vain noin 5 pisteen tasonnosto - mutta tekeminen on silti ollut erittäin laadukasta. Utahissa riittää tonttia mitä työstää, ja NBA:n johtava League of Legends operaattorihan työstää. Kylänmiehien key cog laitapaikoille ja tulevaisuuteen keepermielessä. Ei toistaiseksi myynnissä, mutta loppukaudesta voidaan katsella mahdollista power movea menestysmahdollisuutensa jo menettäneen managerin kanssa.

Chandler Parsons - 86fp, last 93fp

Achillesin pöksyjenkermaus KJ McDanielsistä taisi pelastaa Kylänmiesten kauden. Parsonsin kaksi edellistä peliä ovat toki hieman huolestuttavia, mutta sitä edeltänyt kuukauden mittainen 100 pisteen taso on kuin eri galaksista McDanielsin 65-75 pisteen tahmailun kanssa. Rondon hankinta voi sekoittaa Mavsin hyökkäystä ja Parsonsia hetkellisesti, mutta jotenkin en pitkässä juoksussa näe Rondolla olevan kuin marginaalista vaikutusta Parsonsin fantasytehoiluun. Kelpaisi monelle joukkueelle ykköskeeperiksikin.

Evan Turner - 55fp, last 30 60fp

Bradleyn tavoin myös Turnerin voisi kuvitella juhlivan Rondon jättämässä kolossa... mutta ei näemmä. Ihan samaa jöötiä pisteiden valossa on tullut isommassakin pallollisessa roolissa ja jos kohta ei ala paranemaan, niin waiverilta on Ogi Kuzmic valmiina tulossa sisään. Katsellaan nyt jonkin aikaa vielä.

Billy Hoyle

Nostetiin waiverilta haistelemaan tunnelmaa. Ainakin Kevin Martinin paluuseen asti pitäisi olla hyviä minuutteja tarjolla.

Bigs

Blake Griffen - 101fp, last 30 105fp

Oli aika, jolloin Griffinistä olisi saanut treidissä 95 arvolla valueta takaisin, eikä kukaan olisi räpäyttänyt silmäänsäkään. Nyt sika on parantanut juoksuaan, ja viime kauden dominanssin merkkejä alkaa taas näkymään. Enää odotellaan jo perinteeksi muodostunutta Chris Paulin 15-20 pelin vuosilomaa loukkaantumisen merkeissä, niin Fuck Griffen ready to explode.

David West - 72fp

Westiä wituttaa pelata Indianan kurajengissä ja minua wituttaa kirjoittaa David Westistä. Viimeiset neljä peliä jo parempaa tekemistä, toivottavasti trendi eikä anomalia.

Patrick Patterson - 65fp, last 30 73fp

Täysin huomaamatta osoittautunut loistavaksi 2 dolsun waivernostoksi. Peliaikaa tulee illasta riippuen 20 ja 30 minuutin väliin ja tehoja 60 ja 90 välille. Valmiina dominoimaan, jos Achillesin lempipelaaja Amir Johnsonille sattuisi jotain pikkuinjuria.

Jorman Hill - 75fp, last 30 67 fp

Robert Sacren täytyy omistaa alastonkuvia Byron Scottista, mikään muu ei selitä Bobin 20 minuuttia per peli Jormanin ja Ed Davisin kustannuksella. Alkukauden 85 fapon tuplatuplahommia tuskin enää nähdään, mutta ottaen huomioon että David Lee on jotain 60 pisteen tasoa Warriorsissa, niin kaikki mitä Hilliltä saadaan on plussaa.

Alex Len

Lensanity pääsi vihdoinkin kotiin, ja King Jamesin Skilesin koulukunnan natsimaisuuden sijaan Kylänmiehissä Lenille annetaan rohkeasti vastuuta. Tällä hetkellä Oleksei on toinen joukkueen kahdesta sentterikelpoisesta pelaajasta. Myöskin oikeassa elämässä Len on kiitellyt vastuusta: aloitukseen noustuaan 68 fapoa per peli, vaikka virhevaikeudet ovat rasittaneet parissakin pelissä. Kova luotto.

Lisäksi waiverilta poimittiin Leniä mentoroimaan Robin Lopez. IR-slotilla ei ollut ketään ja 70 pisteen miehiä - varsinkaan senttereitä - ei waiverilta löydä, joten RoLon stäshäys sopii tähän paremmin kuin hyvin.

Depth Chart

Westbrook / Lillard / Hill
Hayward / Bradley / Turner
Parsons / Budinger
Griffin / West / Patterson
Hill / Len / Lopez*

Surging.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös