Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Killes ja Trancey ovatkin omat valintansa tehneet, joten insurin tarvitsee julkaista vain 1 nimi ja Kotin 2 nimeä. Saa laittaa suoraan tähän topiciin.

Achilles - Al Horford
Trancey - Deron Williams
 
Viestejä
881
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Derrick Favors
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

King James sanoi:
Killes ja Trancey ovatkin omat valintansa tehneet, joten insurin tarvitsee julkaista vain 1 nimi ja Kotin 2 nimeä. Saa laittaa suoraan tähän topiciin.

Yksi nimi molemmille. Kottiillehan hyväksyttiin Bosh keeperiksi.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Muistutan kaikkia osallistujia positiolimiteistä, jotka ovat tällä kaudella 4 per pelipaikka. Käytännössä siis vaikutus draftissa voi olla merkittäväkin, jos esim. omistat keepereinä jo kaksi PF-paikan pelaajaa. Tällöin sinulla ei ole mahdollista varata enempää kuin 2 PF-pelaajaa draftin aikana. Positio määräytyy softassa ensin mainitun paikan mukaisesti, eli esimerkiksi minun keepereistäni Cousins on C, vaikka hänellä on myös PF-positio holsterissa.

14 managerista taitaa vain Peyton At PrimeTimellä olevan kaksi saman paikan pelaajaa keepereinä. Hän ei siis voi draftin aikana valita kuin 2 pelaajaa, joiden ensisijainen pelipaikka on PF.

Kauden aikana sinun pitää ottaa huomioon nämä asiat mm. treidejä suunnitellessasi. Jos sinulla on neljä pointtia, niin mahdollisessa treidissä täytyy toiseen suuntaan matkustaa yhtä monta pointtia tai enemmän kuin vastapelurilla, olettaen ettei hänelläkin ole "pointit" täynnä.

Voidaan harkita positiolimitin nostamista kauden alettua viiteen, jos LM-osasto näin näkee parhaaksi. Draftia ajatellen muutosta ei kuitenkaan olla tekemässä, vaan näin myös ohjataan managereita tarkempaan suunnitteluun draftivaraustensa osalta. Nyt "otan parhaan pelaajaan regardless" taktiikka on hieman vaikeampi toteuttaa -> suosii hyvin valmistautuneita managersseja.
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

King James sanoi:
Vasta kuusi ääntä uudessa gallupissa. Pojat ryhdistäytykää!
Niin helvetin hirveitä GIFejä yms aina siinä etusivulla joten ei kiinnosta edes chattiin tulla.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Muistutetaanpa managereita liigan aktiivisuussäännöistä, joihin pääsemättä jääminen voi johtaa kick ban ratkaisuun:

- Draft recap omasta joukkueesta, samalla joukkueen esittely ja tulevan kauden tavoitteiden asettelu
- All-Stars taukoon mennessä, noin kauden puolessa välissä yksi "väliraportti" oman joukkueen kauden sujumisesta
- Playoffs recap, eli jos pääset playoffseihin siitäkin raportti topiciin
- Season ending recap, eli kun kausi päättyy -> raportti

- Joukkueen kokoonpanon aktiivinen muokkaaminen, merkkaamatta jääneistä päivistä tulee sanktioita. Tällä kaudella jaetaan varoituksia, pistesanktioita ja tietenkin kick banneja.

- Velvollisuus pyrkiä kehittämään omaa joukkuetta aktiivisesti kauden aikana. Tämä tapahtuu huutokauppoihin osallistumisen sekä treidien työstämisen myötä. Mitään vähimmäisaktiivisuutta ei tämän osalta määritetä, mutta "suoritteita" on tultava. Tehtyjen treidien tai waivernostojen perusteleminen on suotavaa.

- Piipahtaminen chatissa tasaisin väliajoin joko treidejä työstämässä tai pientä tilannepäivitystä antamassa fantasykauden ja/tai NBA-kauden etenemisestä. Ei tarvitse asua, mutta silloin tällöin näkyä.

- Kaikenlainen muu aktiivisuus, spekulaatio yms. on suotavaa, mutta ei pakollista.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Plus vähintään muutaman viikon välein joukkueen depth chart ja pelipaikkakohtaiset analyysit, jos jotain muutoksia on tapahtunut. Tämä ei ole suinkaan pakollista, mutta Suomen viihdyttävimmän ja aktiivisimman fantasyliigan arvolla suotavaa.
 
Viestejä
12
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Jännitys tiivistyy. Pieni mitään sanomaton pöytälamppu tuo sentään vähän valoa "luolaani" ja niin edelleen. Isoja kaloja ei taida 12. vuorolla olla enää saatavilla, joten täytynee lähteä hakemaan ensimmäiset pari pickiä positiot edellä. Ibaka olisi ollut vallan mainio keeperi, mutta Leonard & Jordan -kaksikkoon täytyy olla tyytyväinen. Viime kaudella KJ vei sivullekirjoittanutta futisfogen puolella parissa treidissä kebab-kioskille, joten ykköstavoitteeksi kaudella täytynee, pleijaripaikan lisäksi, ottaa treidimenestyksen parantaminen.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Vain reilun kaupan treidejä meikältä, aina.

Se on kyllä totta, että 1. kierroksella varma laatu loppuu 11. pickiin. Omasta mielestäni luontevin valinta 1. kiekalla olisi Kobe, jolla helposti potentiaalia olla warma 100, mutta keeperhehkua ei niinkään. Toisaalta eilisessä FF2-draftissa Kobe valui tähän liigaan suhteutettuna n. 3 kierroksen alkuun, joten varianssia löytyy. Erittäin spekulatiivista on 1. kierroksen peräpää + miten arvottaa tarjolla olevat keeperit 2. kierroksella. Mitään Deluxe Plussaa ei erityisesti ole tarjolla. Varmasti nähdään paljon subjektiivisia mielipiteitä valintojen takana + positioiden mukaan varaamista. Itsellä kun on tuo isojen miesten osasto täynnä, niin ei pahemmin ole pelkoa ainakaan 2. kierroksella, että kehenkään PF/C-janartiin tarttuisin.

Edit: Durant tippui myös aina 8. pickille saakka. Katsotaan miten kp.comin draftissa käy. Hankala uskoa, että ainakaan 6. pickiä kauemmas.
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Toimiiko chätti muilla? Itse en ainakaan pääse kirjautumaan...
 
Viestejä
407
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

32 minuuttia Jobes 2015:n GM varaa #1:llä mustaa miestä. Muita tipsejä ei vielä voi antaa.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Päivitetty joukkueen logo:
2luc1ll.jpg


Tunnen Kepes Durantin peräröörissäni.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Hyvä ja tasokas drafti saatiin tänään pidettyä, kiitos kaikille osallistujille. Jo viime vuonna selkeitä stiilejä oli hankala löytää, nyt jo miltei käytännössä mahdoton ja uutena ulottuvuutena porukka alkoi "reachaamaan" jo hyvissä ajoin ja moni 3. viimeiselle kierrokselle mietitty haku meni jo tyyliin 9. kierroksella (7/12 varsinaista draftia ilman keepereitä ajatellen).

Oman joukkueen depth chart ja pick-by-pick analysis:

PG: Holiday, Sloan / Crawford, Bradley
SG: Harden, Crawford, Bradley, Turner
SF: Parsons, Kidd-Gilchrist, Jones / Turner
PF: Griffin, Sullinger, Hill / Cousins
C: Cousins, Dieng / Sullinger, Hill

Etukenttä on erittäin solid tuplapositioiden ansiosta. SG myös riittävä ja PG:lläkin dephtiä ihan nokko. SF on selvästi stopgag osastoa, mutta onpa tavoitteita waiverille ja treideihin vahvistaa sitä osastoa. Ei tässä selvästikään päässyt mitään rock solid jengiä rakentamaan, eikä se tapoihinkaan kuulu. Normaalista poiketen yritin kuitenkin draftin alkupuolella hakea enemmän varmaa valueta ja loppupuolella puhtaita vuokraäijiä, kuten Jones ja Sloan.

1. kierros: James Harden

Omalla listalla Harden on keskiarvon osalta ykkösenä tälle kaudelle tällä hetkellä terveistä miehistä. Tietenkin Durant muutaman pisteen edellä. Erittäin tyytyväinen tähän valintaan, vaikka toki Durantia hetken makustelinkin. Ei silti nyt pystynyt miestä ottamaan, kun mielikuvat Kevin Loven jöötipaskasta kahden kauden takaa syvällä takaraivossa.

2. kierros: Chandler Parsons

Halusin SF:ää early, ja miten loppudrafti sujui, niin oli aika hyvä päätös. En näe mitään syytä miksei Parsons olisi Dallasissa samanlaisessa roolissa kuin Houstonissa + luontainen kehitys. Ei ehkä viime kauden tehoja, mutta alle 90 fapo olisi shokki.

3. kierros: Jrue Holiday

Pointtia piti haalia ja kun Kemba meni odotetusti juuri nenän edestä, niin päädyin Holidayn valintaan. Oli viime kaudella sadan pisteen vauhdissa heikon alkukauden jälkeen ennen loukkaantumistaan. Varma 90 pitäisi hänenkin olla tai ainakin ihan siihen pintaan.

4. kierros: Jared Sullinger

Vain Gortat oli muuna vaihtoehtona ja kun mies sitten menikin jo heti kohta perään, niin tyytyväinen olen tähän valintaan. Riskillä olisi voinut 88 fapon arvoiseksi arvioimani Sullyn päästää vielä seuraavaa kierrosta kohti ja valita vaikkapa Gortatin tai Burken, mutta tuskinpa sitten olisin miestä saanut. Tiedä häntä! Erittäin tyytyväinen valintaan.

5. kierros: Jamal Crawford

Terrence Jones olisi kiinnostanut, samoin George Hill, mutta tässä vaiheessa tein tapojeni vastaisesti tylsän ja varman valinnan. Jammu on sen 80 ja tuo elintärkeän SG/PG-position mukanaan. En voinut taata saavani Knightiä tai Bradleyta myöhemmin, joten iskin tähän. Hillin olisin ottanut, mutta "vähintään 3 viikkoa polvivamman takia" sai minut valitsemaan position perusteella. Olen tyytyväinen.

6. kierros: Avery Bradley

Beverleytä, Jr Smithiä ja Terrence Rossia tuli kuikultua, mutta kun kaikki menivät niin nappasin toisen exceliin hailaittaamani SG/PG-combon. Vaihtoehto olisi ollut ottaa Jordan Hill tässä, mutta päätin riskeerata ja jättää miehen vielä listoille. Pitäisi olla solid ja pelata isoja minuutteja, pientä upsidea ja on kolmosspesialisti. Ei varmasti petä.

7. kierros: Jordan Hill

Sitten vähe Kikjamsmaista reachia. Hillin per minute averages on niin ridikuulia shittiä, että pakko oli ottaa pelkän potentiaalin, uuden valmentajan ja roolin perusteella. Väkisinkin pelaa nyt lähemmäs 30 minsaa, jos ei vaan virhevaikeuksia ota. Upside, upside!

8. kierros: Evan Turner

SF-tilanne alkoi "hieman" kuumottelemaan, ja kun porukka varasi Otto Porterin aivan liian aikaisin, päätin tässä välissä ottaa parhaan SF:n boardilta. No ok, olisin ottanut Terskanin, joka ei ollut lähelläkään parasta SF:ää. Turner oli kuitenkin listani ykkösenä ja koska tiesin Tranceyn varmasti havittelevan Evania, oli aika toimia NYT. Katsotaan mikä Turnerin rooli on. Tavallisesti on paskoissa jengeissä ollut hyvä pelaaja.

9. kierros: Gorgui Dieng

Taas iski wanha kikjamsvaihde silmään ja nappasin upsidejanarin varman pickin sijasta. Omer Asikihan se olisi pitänyt tässä ottaa, mutta kun se Pekovic on lasista tehty ja Dieng on +90 Pekovicin ollessa telakalla... Kikin tuurilla Peko pelaa tällä kaudella sen 80 peliä.

10. kierros: MKG

Boardi tyhjeni 10. kierrokseen mennessä täysin, joten päätin aloittaa SF-loton. MKG lienee +70, jos vaan saa pelata isoja minuutteja. Katsoo nyt mihin mies pystyy. Preseasonilla rohkaisevia esityksiä.

11. kierros: Perry Jones Jr.

Stopgag optio. Pitäisi wurstailla nyt useamman viikon "ihan kivat" tehot, kun joukkue on käytännössä kokonaan lasaretissa. Eiköhän Perry ja viimeisen kierroksen Donald ansaitse minulle pari voittoa ekalta kuukaudelta singlehandedly.

12. kierros: Donald Sloan

Indianan ainoa terve pointti. 38 minuuttia per peli, 15 PPG, 7 APG ja "höystöt" päälle. Warma 90.

Näillä eteenpäin. Treidit kiinnostaa tietenkin aina.

Hyvää kautta kaikille!
 
Viestejä
18
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Draft recap:

Pick 33: Kevin Durant

Terveenä #1 Fantasypelaaja , vaihtoehtona oli Davis ja kun mies pelasi viimekaudella omassa jengissä niin päädyttiin uuteen mieheen.

Pick 52: Joakim Noah

Viimekaudella isoja jytkyjä, D.Rosen paluu sekä Gasolin tulo pudottanee fantasyvalueta hieman. Odotan silti vahvaa valueta. Gasol oli makustelussa mukana, mutta päädyttiin solidiin Noahiin.

Pick 61: Wesley Matthews

Ei vaan löytynyt lapulta tähän sopivaa ja päädyin lopulta tuplaposition ja warman fantasyvaluen vuoksi Matthewsiin.

Pick 80: Aaron Afflalo

Mies tuskin toistaa viimekauden jytkyilyjä, mutta lienee warma startteri Denverissä joten fantasyvalue kohdillaan. Sandersia harkitsin tässä, muttei riski maistunut joten otettiin warma mies.

Pick 89: Brandon Knight

Melkonen huti tässä. Tuskin on viimekauden tilastoja tulossa uusien hankintojen myötä. Lienee kuitenkin ihan solid "3rd tier" vaihtoehto PG:ksi

Pick 108: Terrence Ross

Kehittyvä jätkä Toronton paskarosterissa, kelpo pick. Solid 28 min jätkä(?) sen mukaisella tuloksella. Upside.

Pick 117: Channing Frye

Wanha ja klesa. Jos pysyy kasassa niin jytkyilyjä luvassa. Veikkaan kuitenkin ettei kumpikaan edellisistä toteudu.

Pick 136: Ersan Ilyasova

Lottoarpaa lottoarvan perään, parhaimmillaan hyvä , huonoimmillaan waiverkamaa. Uskotaan että Ersaniakin kiinnostaa tällä kaudella.

Pick 145: Harrison Barnes

Mies pelasi hyvän rookie kauden, mutta toisella kaudella tuli pientä takapakkia. Toivottavasti tulokaskauden draivi palaa ja mies saa avauspaikan itselleen iggyn sijasta.

Pick 164: Wesley Johnson

Triplapositio. Tuo sopivaa depthia. Lakersin loukkaantumistilanne vaikuttaa hurjasti valueen joten toivotaan että viime kauden sekoilu jatkuu.

Pick 173: Mike Dunleavy

Tuskin saa samaa määrää minuutteja/heittoja kun viimekaudella, roikkunee koko kauden Waiverin/Rosterin rajalla.

Pick 192: Louis Williams

Pääsee penkiltä tykittämään kohtuullisia minuutteja, toivottavasti saa vaan heittopaikkoja tarpeeksi jotta valueta riittää.


Lopputulema: Ohkaiseksi jäi laatu pointti/pf osastolta joten warmasti kauden edetessä sinne haetaan jytkyjä, muuten ihan tyytyväinen draftiin. Sopivassa suhteessa mielestäni wanhoja säkkejä sekä upsidea. Tebowmaisesti pyritään vasta Q4 isoihin jytkyihin , toivottavasti siihen asti pysytään playoff kyydissä mukana.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Muistutetaan kaikkia koripallo.comin fantasyn perinteistä - treidaamisen saa aloittaa vasta ns. super sundayna, eli siis sunnuntaina 2.11. klo 18.00 alkaen. Tarjouksia saa toki makustella ja höystellä jo ennen sitä chatissa, mutta varsinainen pull the trigger vasta sunnuntaina kuuden jälkeen.

1zgui2x.jpg


Muistakaa päivittää trade blockit!
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös