Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Ihanan tuntuset

Pick-by-pick analysis:

1. kierros: Kevin Love

No-brainer valinta kahdeksannelta sijalta, kun spud puppeloi autodraftilla Paulin itselleen. En usko reboundien ottavan juurikaan hittiä viime kaudesta, eri asia toki pisteet ja syötöt. Silti kova tekijä, mahdoton ohitettava tuossa kohtaa.

2. kierros: Brandon Jennings

Pointti oli tässä vaiheessa otettava ja Jennings oli paras boardilla oleva vaihtoehto. Solid keeper, operoinee viime kautta paremmin SVG:n takakenttäkeskeisessä juoksukoriksessa.

3. kierros: Jeff Teague

Tässä vaiheessa oli monta vaihtoehtoa monelle eri pelipaikalle, mutta katsoin parhaimmaksi ottaa toisen laatuluokan pointin. Teague on kuitenkin lähes all-stars tason pelaaja, vielä nuori sellainen ja jatkaa varmasti kehittymistään. +90 tason pelaaja.

4. kierros: Trevor Ariza

Ihmettelin vähän, miksi Ariza tippui näin alas. Onhan se hieman yksipuolinen pelaaja, mutta Houstonissa on kuitenkin selkeä rooli tarjolla Parsonsin saappaissa, eikä takaa ole tulossa mitään ihmeellisiä skorausjannuja. En yllättyisi, vaikka Ariza vetäisi samanlaisella meiningillä, kuin Paskons viime kaudella.

5. kierros: Danilo Gallinari

Viime kausi telakalla, riskaabeli valinta, mutta tuplapositio PF-paikalle ja upside houkutteli. Gallinari on kuitenkin vetänyt parhaimmalla kaudellaan Denverissä 16.2/5.2/2.5-tilastorivillä. Toivotaan että pysyy kasassa.

6. kierros: J.R. Smith

Riskillä taas - Fisher ja Jackson eivät nimittäin varmasti kauaa katsele perseilyä. Jos keskittyy pelaamisen, niin en minä näe mitään estettä dominoinnille. Vajakkimainen loppukausi keväällä, sopeutuu täydellisesti kobemaisena palasena off the bench Jacksonin triangle offenseen.

7. kierros: Kelly Olynyk

Reach. Bostonissa luvassa starting centerin paikka, paineita voittamisesta ei ole. Jos saa peliaikaa 30 minuutin tuntumaan, niin vetää Rondon tarjoiluista lähelle tupla-tupla -keskiarvoa.

8. kierros: Jarrett Jack

Operoi off the bench hyvät pisteet. Vähän enemmänkin, jos Deron ei pysy kasassa. Mietin vähän Chalmersia ja Smartia, mutta halusin tuplaposition takakentälle.

9. kierros: Miles Plumlee

Sunsilla heikko etukenttä, Len lasia, maailmanmestari joukkueen jäsen. Viime syksyn tapainen wajakkialku toiveissa.

10. kierros: Dante Exum

Olen Dante Exumin #1 kannattaja Suomessa.

11. kierros: Tristan Thompson

Thompson arvo toki laskee viime kaudesta, mutta mielestäni onnistunut valinta late rounderina. Pelaa kovalla intensiteetillä, napsii levypalloja ja vopite jopa vähän parantaa off the ball ja offensive gameaan LeBronin ruokittavana.

12. kierros: C.J. Watson

Huono valinta, en tiennyt Watsonin olevan injuryssa. Watsonin ura ihanan tuntusissa kesti 30 sekuntia. Mies on jo siis waiverilla ja tarjousta uudesta pointista on laitettu eetteriin. Get the fuck out!

Depth chart:

PG: Jennings, Teague, Jack
SG: Butler, Smith, Exum / Jack
SF: Ariza, Gallinari / Butler, Smith
PF: Love, Horford, Plumlee, Thompson / Gallinari
C: Olynyk / Love, Horford, Plumlee
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Sellasta... Jos vertaa joukkueisiin, millä olen ollut kahtena vuotena peräkkäin finaaleissa, niin kyllä tämä nykyinen aika köyhältä näyttää. Toisaalta, ilmassa leijuu selkeä sukupolvenvaihdos, minkä teemalla myös pelaajiani varailin.

Keeppereinä olivat Rondo ja Ellis, eli tämä osasto oli ihan mukavasti hanskassa.

Ensimmäisellä kierroksella toiveissa oli Rondosta ja Ellisistä johtuen joku ison paikan pelaaja. Pitkään näytti siltä, että taskuun putoaa joko Love tai Howard, mutta eiköhän molemmat viety nokan edestä. Wallin rankkasin Lillardin edelle siitä syystä, että Wall on Lillardia selkeästi parempi syöttäjä ja riistäjä. Takkiin tulee toki kolkeissa, mutta niitäkin Wall on oppinut jo hieman viskomaan. Uskon myös, että Wallilla on varaa parantaa viime kauden 19 pisteen keskiarvoa ainakin 20 paremmalle puolelle. Ja Wallissa tiesin tismalleen mitä saan, mies on nimittäin löytynyt allekirjoittaneen fantasytiimistä jokaisella pelaamallaan kaudella.

Ensimmäisen ja toisen varaukseni välillä vietiin jok'ikinen toiselle kierrokselle targetoimani pelaaja. Jäljelle jääneestä nipusta kukaan ei erityisemmin kovettanut, joten olinkin päättänyt jo ennakkoon kurottavani Jabari Parkeriin, mikäli tämä pahoin pelkäämäni skenario toteutuisi. Ja näinhän siinä kävi, että Jabarilla mennään tämä ja seuraava kausi. Parkerilla on kaikki saumat dominoida jo ensimmäisellä kaudellaan onnettomassa Milwaukeessa, joten mielenkiinnolla jäämme seuraamaan, mihin miehen katto asettuu.

Kolmannen kierroksen targetteina olivat Walker, Young, Vucevic, Faried ja Stephenson. Näistä käteen jäi klassisesti, tyhjää. Jälleen varautuminen plan-b:hen ja draftista upsidea Narlens Noelin merkeissä. Myös Noelilla kaikki mahdollisuudet kovaan tilastoriviin "ensimmäisellä" NBA kaudellaan tankkaavassa Philadelphiassa. Odotettavissa lukuisia määriä riistoja, blokkeja ja levyjä, sekä erittäin kankeaa hyökkäyspelaamista.

Neljännellä kierroksella oli aikeissa varata Brandon Knight, Tobias Harris, Markieff Morris tai Jonas Valanciunas. Knightia en viitsinyt varata, koska pointteja oli jo pari kappaletta, ja Morris sekä Vala vietiin jälleen ennen kuin ehdin apajille. Looginen vaihtoehto oli ottaa tuplaposition (SF/PF) Harris, jolle povailen bounce back seasonia. Tämäkin herra pelaa muuten tankkaavassa seurassa.

Viidennen kierroksen targetteina Sullinger, Collison, Beverley, Alphabet ja Wiggins. Näistä kaksi viimeistä vietiin jo kolmannella kierroksella ja Sullinger neljännellä. Kahdesta jäljelle jääneestä pointista heitin kolikkoa ja kolikko pyörähti Collisonille. Beverley ei kelvannut kuitenkaan kenellekään ennen kuudetta varaustani, joten päätin täyttää viimeisen PG-position jo tässä vaiheessa Beverleyllä. Molemmat ovat joukkueidensa aloittavia pointteja, joilta molemmilta puuttuu viime kauden kiusaaja (Paul & Lin). Odotankin molempien petraavan viime kauteen verrattuna.

Seitsemännen kierroksen targeteista (Burks, Olynyk, Henson) oli vuorollani jäljellä enää Henson, joten päätös oli helppo. Milwaukseessa Sanders on done ja Ilyasova ei koskaan mitään ole ollutkaan, joten nyt on vihdoin Hensonin vuosi. Yli tuplatuplan tehot reilulla parilla blokilla tilattu.

Kahdeksannen kierroksen targetit skipattiin tässä vaiheessa, koska McRoberts oli tippunut omissa kirjoissani jo aivan liian alas. Monipuolinen pelaaja, jonka uskon istuvan Miamin systeemiin ja Lebronin jättämään aukkoon erinomaisesti.

Yhdeksännellä kierroksella poistin sitten kahdeksannelle kierrokselle targetoimani Asikin. Asik pääsi kuin pääsikin ulos Houstonista Howardin varjosta ja tulee muodostamaan tulevalla kaudella Anthony Davisin kanssa liigan kovimman korinalustulpan. Hyökkäyspään tehoja tuskin tulee muista kuin hyökkäysriboista, mutta puolustuspään tehoja on odotettavissa ihan mukavasti. Muutenkin sopii kentälle huomattavasti paremmin Davisin kuin Howardin rinnalle.

Kymmenennellä kierroksella vuorolleni jäi vielä kahdeksannen kierroksen targetti Matt Barnes, joten valinta kohdistui luonnollisesti häneen. Saanee jälleen Clippersien avauksessa reilut 25 minuuttia, missä ehtii tehtailemaan ihan mukavasti vähän kaikkea.

Kaksi viimeistä varausta käytettiinkin sitten paniikinomaisesti kahteen heittävään takamieheen, joita rosterista löytyi tässä vaiheessa kokonaiset, yksi. Marcus Morris olisi ollut jonossa ylimpänä, mutta nyt oli pelastettava se mitä pelastettavissa enää tässä vaiheessa oli. Oklahomassa tuntuu koko SG-SF osasto olevan pajalla, Jeremy Lamb kenties vähiten, joten päätin kokeilla josko Lamb alkaisi vihdoin lunastamaan häneen kohdistuneita odotuksia. Nik Stauskasin otin viimeisellä varauksella yksinkertaisesti siitä syystä, että Sacramentossa on kaksi heittävää takamiestä, joista toinen on vielä katsomaton kortti ja toinen ei osaa pelata koripalloa.

Elikkäs näillä mennään:

PG: Wall, Rondo, Collins, Beverley
SG: Ellis, Stauskas, Lamb
SF: J.Parker, Harris, Barnes
PF: Henson, McRoberts
C: Noel, Asik

Trading blockista löytyy koko pointtiosasto. SG-SF hakusessa!
 
Viestejä
12
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

BC VehJe 2014-15

Kun ehdottomasti myös sivullekirjoittaneen papereissa paras expansion keeper draft -pelaaja Ibaka päätyi Bermandeseboyn tahmaisiin näppeihin, omat valinnat osuivat Kahwi Leonardiin ja DeAndre Jordaniin. Leonard jatkaa toivottavasti siitä mihin viime keväänä jäi, kun Tony, Manu ja Tim ovat taas vuoden vanhempia ja (toivottavasti) entistä tiukemmilla peli- ja minuuttirajoituksilla, ja on kovan luokan fantasiapelaaja myös Popovitchin systeemeissä. Viime kauden sentteriongelmista viisastuneena Jordanin valinnalla miehistöön löytyi top-3-sentteri peruskiveksi.

Draftissa vuoroksi osui kiusallinen 12., kun ainakin omissa papereissa varattavissa oli tasan 11 todella kovan luokan kaveria. Kuten eksperttiliigassa sopii olettaa, koko top-11 meni sivu suun omaa vuoroa odotellessa. Cavs-gloorihunterina since early 90s pleijarimatchupit vs. Bulls ensimmäinen picki osui Cavsin big threen kolmanteen jäseneen, Kyrie Irvingiin. Viime kauden fantasiapistetehoihin Irving tuskin yltää, mutta ehkä fantasiapleijareiden aikaan LBJ:n ja Loven säästellessä itseään tosielämän pleijareihin, ensimmäisen pickin käyttäminen Irvingiin maksaa itsensä takaisin. Toivottavasti Irving pysyy kasassa, ja ehkä LBJ:lla tai Lovella on jotain pientä vaivaa sillon tällöin..

Omien ennakkokaavailuideni vastaisesti kaksi ensimmäistä pikkiä ei mennytkään positio edellä, kun toisella rundilla oli tarjolla SF:t Batum, Hayward ja Deng. Näistä sivullekirjoittaneen valinta osui Blazersin Nicolas Batumiin, joka lienee paras fantasiapelaaja, josta kukaan ei-fantasiapelaaja ei ole koskaan kuullutkaan. Tietty perustaso Batumilla on taattu viikosta toiseen, mutta toivottavasti laituri pääsee myös skoraamaan Lillardin ja Aldridgen varjosta. Hayward ja Deng menivätkin heti oman pickin perään, joten täytyy pitää SF-positioita silmällä sen suhteen, olisiko kannattanut sittenkin valita toisin.

Kolmatta pickiä saikin odotella hyvän tovin, ja omalle "pidä näitä silmällä" -listalle ei kovin montaa pelaajaa jäänyt, kun kello viimein hälyytti valitsemaan. Kun jengistä löytyi pointti, pari swingmania ja sentteri, katseet kiinnittyivät PF-osastolle. Vucevic ja Young menivät tietysti jo aikaa sitten, mutta Leen, Gasolin, Monroen tai Fariedin perään ei tarvinnut jäädä itkemään, kun käteen jäi Markieff Morris, joka ei ole yhtä seksikäs nimi kuin edellämainittu nelikko, mutta Sunsin laiturin fantasiapistekatto ei ole tullut vielä vastaan. Luotetaan lisääntyneiden minuuttien nostavan Morriksen hajuetäisyydelle PF:n top-10:sta. Viime kaudella sentteriongelmaa hieman treidin kautta helpottamaan saatu Jonas Valanciunas oli vielä saatavilla neljännellä rundilla, jolloin tulevalla kaudella sentterien top-10:n breikkaava liettualainen oli no-brainer Jordanin pariksi dominoimaan painttia.

Kun viidennen pickin aika viimein joskus yön tunteina koitti, oli oma "pidä näitä silmällä" -lista yhtä tyhjä kuin pää, kun Irvingin seuraksi pointiksi kaavailemani Collison ja Hill menivät juuri nenän alta. Seiftaus-moodilla käsiin jäi Robin Lopez, joka viimeistelee kivikovan sentteriosaston. Viime kauden ongelmat sillä osastolla ovat historiaa. Lopez ei varmasti tarjoa mitään yllätyksiä tai upsidea, mutta 75 boikkoa illasta toiseen. Jostain syystä pointin varaaminen unohtui, kun kuudennella rundilla hiirikäsi klikkaili miehistöön Eric Gordonin, jonka toivotaan pysyvän tällä kaudella kasassa, ja seiskarundilta mukaan tarttui Netsin avaukseen tyrkyllä oleva Mirza Teletovic.

Kun kahdeksannen pickin koittaessa muistin viimein tarpeen PG:lle, ehti jopa Thomasin kaltaiset "toivotaan treidiä/loukkaantumista" -pointit olivat menneet, joten VehJe vahvistui gung-ho Tony Wrotenilla, joka saanee Sixersissa kadottaa palloa urakalla ainakin MCW:n paluuseen asti, ehkä jopa sen jälkeenkin kun tavoite on kuitenkin hävitä matseja. Viimeiselle neljälle pickille jäi tavoitteeksi löytää edes vähän alusta kelvollisia ringinleventäjiä muille kuin C-positiolle. Iman Shumpertista löytyi multipositiolla leveyttä, mutta jostain syystä seuraavaksi kliksuttelin joukkueeseen Ben McLemoren, enkä Marcus Morrista. McLemorella on tietysti kai vähän upsidea, mutta sen realisoituminen ei taida kovin todennäköistä olla. Jos vielä Stauskas pitää McLemoren minuutitkin kurissa, niin free agency kutsuu Kingsiä hyvin nopeasti. Kuten arvata saattaa, Morris meni juuri edellä varanneelle Mokeskille 11. rundilla, joten sivullekirjoittaneen käteen jäi luu Thiago Splitterin muodossa. Jos Duncan huilaa, jos Diaw ei vie sentterin minuutteja, jos Popon systeemistä löytyisi fantasiapisteitä brassillekin.. tuskinpa kuitenkaan. Viimeisellä pickillä löytyi vielä pyssymies Raymond Felton, joka huilaa ensin loukkaantumistaan ja sitten pelikieltoaan. Ja sitten taistelee Nelsonin ja Harrisin kanssa minuuteista.

PG: Irving, Wroten, Felton
SG: Gordon, Shumpert, MacLemore / Wroten, Batum, Leonard
SF: Batum, Leonard / Shumpert
PF: Morris, Teletovic, Splitter
C: Jordan, Valanciunas, Lopez / Splitter, Morris

Vähän "mitä vittua tapahtui" -fiiliksit draftista jäi. Sentteriosastolla ei ole ongelmaa. Kärki-SF:t ovat hyvät, mutta leveys voi olla ongelma. Wroten ja Felton Irvingin kavereina pointteina ei kuulosta kovin vahvalta, eikä SG-osastolla ole paperileveydestä huolimatta yhtään mitään, kun Batum ja Leonard ovat SF-paikoilla. PF-trio on haukotus-osastoa. Täytyy yrittää visioida, miten tästä eteenpäin. Pleijaritavoitteesta ei kuitenkaan luovuta.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Vain 5/14 draft analyyseista toistaiseksi julkaistu!

Ja laitetaanpas tällekin sivulle mainos tuosta perinteisestä super sundaysta. Ei siis tradeja ennen sunnuntaita.

1zgui2x.jpg
 
Viestejä
715
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Noniin. Draftin alku menikin sitten ohi pienimuotoisen kriisin takia. Nyt kaikki hyvin ja elämä jatkuu.

Keeperit: Klay Thompson ja Kyle Lowry. Hyvät vibat kummastakin.

Sam's Hoops Draft:
1. Chris Paul.
2. Brook Lopez
3. Greg Monroe
4. Ryan Anderson
5. Tyreke Evans
6. Enes Kanter
7. Wilson Chandler
8. C.J. Miles
9. Dion Waiters
10. O.J. Mayo
11. Marcus Thornton
12. Chris Copeland


CP3 vuodesta toiseen eliittiä, ei paljoa muuta sanottavaa. Lowryn ja Klayn kanssa muodostaa jäätävän takakentän Hoopseille.

Sitten tupsahti Brook Lopez ::)
He joins Derrick Rose as the ultimate fantasy wild cards this season due to his inability to stay healthy.
Joten koputamme puuta.

Greg Monroe lössähti kolmoskiekalla. Ei herätä kovin positiivisia tunteita, mutta onpa ainakin tuplapositio.

Tässä vaiheessa pääsin kuskin penkille ja ensimmäinen pick oli Ryan Anderson. High risk/high reward-pelaaja. Toivotaan, että pysyy terveenä ja saa SF-position jossain vaiheessa kautta.

Tyreke Evans seuraavaksi, myöskin Pelsuista. Arvioisin olevan aikas solid pick tässä vaiheessa ja tykkään tuplapositioista.

Enes Kanter. Jälleen hieman hr/hr, mutta sentteri oli otettava. Toivotaan paljon tehoja paskassa joukkueessa.

Loput olivatkin sitten SG/SF-paikkojen lottokuponkeja. TREIDEJÄ!? (en pääse nyt sunnuntaina tosin paikalle, koska pikkujouluristeily)

Depth chart:
PG: Lowry, CP3
SG: Klay, Waiters, Mayo, Thornton, (Tyreke, WilsonChan, CJMiles)
SF: Tyreke, WilsonChan, CJMiles, Chris Copeland, (Klay)
PF: Monroe, Anderson
C: Lopez, Kanter, (Monroe)
 
Viestejä
881
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Drafti meni paremmin kuin moneen vuoteen. Kohtuullinen luotto tämän kauden porukkaan. Keeperit Oladipo ja Favors kärsivät pikkuvaivoista, toivottavasti pian myös kuntoutuvat takaisin johtorooleihin. Monella pelaajalla hyvät tuplapositiot joten paljon pelejä tulee olemaan tarjolla. On to the draft!

1. LeBron James, Cle SF

Melon mentyä ykköspikillä jouduin tyytymään Kuninkaaseen. Luotto on voimakas hyvään tekemiseen Lovesta, Irvingistä ja "reduced playing time"sta huolimatta.

2. Pau Gasol, Chi PF

Noah-Parsons-Vucevic-troikka katosi yksi toisensa perään ja totesin että Gasol oli paras iso tarjollaolevista. Tässä vaiheessa saattoi olla harhalaukaus, mutta kausi näyttää. Luotan Gasolin löytävän paikkansa Thibsin järjestelmästä turvallisena vaihtoehtona.

3. Giannis Antetokounmpo, Mil SF

Kolmannen kierroksen alussa Greek Freak vaikutti hyvältä tekopaikalta, sillä luotan miehen potentiaaliin sadan pinnan tehtailijana koko kauden ajan surkeassa Bucksissa. Tuskin olisi ollut saatavilla 25 pikkiä myöhemmin joten tässä perusteltu reach.

4. Trey Burke, Uta PG

Pointtitilannetta helpottamaan ykköspointiksi valitsin toisen syyn Favorsin lisäksi seurata jatsipalloa tällä kaudella. Burken hyvä rookiekausi post-injury vaikutti korkeahkoon hakuun.

5. Roy Hibbert, Ind C

Hibsu suuressa roolissa PG13:n poissaollessa. DPOYn ja Tyreken valinnan välillä päädyin puhtaaseen sentteriin.

6. Nene, Wsh PF

Merkattu Elfrid Payton meni muutama pikki aiemmin. Tässä vaiheessa Nene tuntui turvalliselta valinnalta varmistamaan etukentän rotaation luotettavuuden. Myös hyvää trade fodderia.

7. Tim Hardaway Jr., NY SG

Reach! Tämän pikin jälkeen kävin jo hetkellisesti syvällä pohtimassa joukkueeni tulevaisuutta uskottavana fantasyporukkana, mutta sitten tokenin ja löysin perustelutkin. Hardawaylla hyviä flasheja, jopa peräkkäisiä kuukausia jossa mies johti Knicksiä takakentältä. Luotan coach Fishin harkintakykyyn ottaa Hardaway kuudenneksi mieheksi ellei jopa avariin.

8. Mario Chalmers, Mia PG

Perusvarma ja seksitön pikki pointtipaikalle.

9. Gerald Green, Pho SF

Kiintiö-Sun. Saanee hyviä swingmanminuutteja second unitissa ellei peräti avauksen kolmosena.

10. Shabazz Napier, Mia SG

Wade backup.

11. C.J. McCollum, Por PG

Potentiaalinen kuudes mies, lupaavia väläytyksiä rookiena.

12. Maurice Harkless, Orl SF


Juha Malisen sanoin osaa pelata hyökkäyspäässä ja myös puolustaa. Hyvä pelaaja.
 
Viestejä
33
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Drafti analyysi:

Keeperihommina oli valita uutena tulokkaana kaksi kokonaan uutta kaveria (kuten asiaan kuuluu). Strategiana oli jo tässä vaiheessa painottaa joukkue PG/PF-osastolle joten 1.keeperpick Ibaka oli helpoista helpoin valinta (tuplapositio + Durant IR). 2.keeperinä (4.pick) otin sitten Dirk Nowitzkin vahvistamaan lisään PF-osastoa, jälkikäteen mietittynä olisi ehkä pitänyt harkita hieman pidempään kuin vain mututuntumalla ja hyvää draftivuoroa toivoen (joka oli lopulta luojan kiitos 3.). Tästä päästiinkin hyvin sitten draftiin ja hakemaan pointtiosastoa heti alkuun josta...

1.
Stephen Curry, GS, PG/SG

- Helppo valinta 3.pickillä ottaa heti ykköspointti rosteriin, tuplapositio ja 3pts-hirmu.

2.
Nikola Vucevic, Orl, C/PF

- Jonkinaikaa joutu makusteleen tätä pickkiä, viimekaudella rookiemanagerina suurin puutteeni oli jatkuvasti heikohko C-osasto, Vucevic oli tuolla hetkellä boardilla olevista selkeä ykkösvalinta. Perverssiona tuplapositioita kohtaan oli viimeinen niitti valinnalle.

3.
Kemba Walker, Cha, PG

- Kuten jo aiemmin mainittu pointtiosasto oli 'strategiassani' ykkösprioriteetteja. Walkerin,Holidayn,Matthewsin välillä tuli pyöriteltyä tätä vuoroa mutta Kemba tuntui turvallisimmalta vaihtoehdolta joten tähän mennessä Pointit ja Isot laitahyökkääjät valmiina...

4.
Kyle Korver, Atl, SG/SF

- Pakko oli saada tässä vaiheessa täytettä myös SG/SF osastolle, Korver tällä hetkellä ollessaan paras vaihtoehto molempiin (tuplapositio...) joten nopeimmista nopein pickki tämä. Odotan kolmosia satelevan tälläkin kaudella.

5.
Marcin Gortat, Wsh, C

- Gortat oli viime kaudella jo omassa fantasyrosterissani. Putoaminen näinkin alas yllätti allekirjoittaneen, turvallinen vaihtoehto täydentämään centerosastoa.

6.
Elfrid Payton, Orl, PG

- "Kaverit kerto että tää on kova". Tämä pick oli täysin sikasäkissä, rookieita en tahtoisi ikinä ottaa mutta Payton @PrimeTime sopii kaikinpuolin. Odotan superkovaa backup PG:tä.

7.
DeMarre Carroll, Atl, SF

- Jotan piti ottaa ja 'unohtuneeseen' SF-osastoon täydennettä, Carroll tyydytti viimekaudella jo itseä kovasti, miksei nytkin ... -_-

8.
Danny Green, SA, SG/SF

- Nyt meni sitten jo teemalla 'otetaan paras mitä saa'. Tuplapositio taas plussaa vaikka jengi jo muutenkin niitä täynnä. Josko se kolmonen uppois tällä kaudella runkkarissa kuten 2013 Finaaleissa ?

9.
Andrew Bogut, GS, C

- "Jaa tääkin vielä draftaamatta'. Vucea pidän injuriherkkänä joten sopiva ottaa backupin backupiksi Bogutti. Kai tästä jotain tulee ?

10.
Anthony Bennett, Min, PF

- Josko se seisois jo ?

11.
Vince Carter, Mem, SG/SF

-Nostalgiaa 8] (tuplapositio *heh*)

12.
A'mare Stoudemire, NYK, PF/C

- "A'mare is back!" -KING JAMES- 8]


Depth chart:
PG: Curry, Walker, Payton
SG: Korver, Green, Carter (Curry)
SF: Carroll (Korver, Green, Carter)
PF: Ibaka, Nowitzki, Bennett, A'mare ( 8]), (Vucevic)
C: Vucevic, Gortat, Bogut (Ibaka, A'mare ( 8])
 
Viestejä
16
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Draftiin tuli tänä vuonna lähdettyä muiden kiireiden vuoksi aika vähäisellä valmistautumisella, joka alkoi kostautua viimeisillä kierroksilla. Taktiikka oli aika pitkälti, että varataan paras pöydällä oleva pelaaja. Keeper-osastolla oli valmiina ROY MCW ja Dre Drummond, joka on keeper-duona mielestäni hyvin kilpailukykyinen.

9. Dwight Howard
Ensimmäisellä kierroksella olin varautunut varaamaan joko Howardin tai Wallin, joten Howardiin pitänee olla ihan tyytyväinen. Vaikka Dwight onkin pelaajana hieman vastenmielinen, on hän yhä liigan paras sentteri ja solid 100+ mies.

20. Luol Deng
Kakkoskierroksella toivoin syliin putoavan Batumin, Haywardin, ehkä jopa Bryantin tai Parkerin. Milwaukeen tulokaslaituri oli näistä ehkä realistisin toive, mutta kun Bamba nappasi hänet nenän edestä otettiin lohdutuspalkintona isoihin saappaaisiin astuva peruspuurtaja Deng. Toiveena ~95.

37. Lance Stephenson
Kun Sam's Hoops varasi 35 pickillä Greg Monroen kääntyivät viikset leveään hymyyn, joko Teague tai Stephenson liittyisi Postimiehiin. Killesin varatessa Teaguen ei valinnan vaikeutta jäänyt ja Lancen varaukseen olen erittäin tyytyväinen. Myönnettäköön samalla, että leikittilin jopa ajatuksella varata Lance kierrosta aikaisemmin. Walkerin ja Jeffersonin väliin hyvin istuva Sptephenson saa varmasti paljon kosketuksia ja tuottaa hyvät all around statsit. Taidettiin samalla päästä maksamaan Bamballe potut pottuina ;)

48. Jeremy Lin
Pelaajana en juuri Linistä perusta enkä olisi tässä vaiheessa halunnut valita pointtia, mutta Nashin todennäköisen eläköitymisen myötä minuutteja pitäisi olla luvassa niin paljon kuin jaksaa pelata. Lakersin kausi ei luultavasti tule tarjoamaan muuta kuin viihdettä faneille, ja mikä olisi parempaa suuren aasialaisyleisön alueella kuin yliannoastus Kobe-Lin-duoa.

65. Zach Randolph
Brandon Knight olisi position takia kiinnostanut, mutta hän meni pari varausta edeltä. Lopulta tässäkin kohtaa mentiin positio-mielessä hieman metsään, mutta mielestäni Randolph oli valunut jo liian alas. Vaikka parhaat päivät on jo nähty, uskon Zachin olevan 80+ fantasiamies.

76. Andre Iguodala
Stephensonin saamisen jälkeen tätä varausta jännitin draftissa eniten. Iggyn saaminen miellytti erityisesti kahdesta syystä, vahva tuplapositio ja viime kaudella ennen loukkaantumista 100 pisteen mies. Viime kaudella Warriorsien rekordi oli keväällä 37-19 Iggyn kanssa ja ilman Iggyä 7-8, sen verran tärkeästä miehestä on kyse. Sataa pistettä en odota, mutta 80+ ei ole mahdottomuus.

93. Rodney Stuckey
Sg-position miehet hupenivat vauhdilla ja Stuckey oli mielestäni ihan ok varaus. Jonkunhan Indianassa on pakko tehdä pisteitä, onhan?

104. Julius Randle
Tässä vaiheessa silmäni eivät nähneet boardilla oikeastaan ketään muuta kuin McRobertsin, joka varaus varaukselta valui alaspäin. Bamban varatessa hänet nenän edestä menivät pasmat ns. sekaisin. Randlen suhteen ei oikeastaan mitään hajua mitä odottaa. Jälkeenpäin kismittää , etten Bostonin miehenä varannut Smartia.

121. Khris Middleton
Sf kaipasi vielä yhden nimen ja kun muitakaan kiinnostavia sf-miehiä ei ollut pöydällä, haettiin Middletonin kanssa vähän reachiä. Pelasi viime kaudella ihan ok statseilla, mutta tämän vuoden roolista ei ole varmuutta.

132. Aaron Gordon
Osaa hypätä ja Orlandossa luulisi olevan minuutteja tarjolla.

149. Jodie Meeks
Äh.

160. Rudy Gobert
Jostain syystä softa istutti Howardin pf-paikalle ja pakotti minut varaamaan viimeisellä kierroksella sentterin. Gobert oli mm-kisoissa hyvä.

Fiilikset draftin jälkeen: Täähän meni hyvin, mutta mitä v****a touhusin pointtiosaston kanssa?

Syvyyskartta:
PG: MCW, Lin
SG: Lance, Iggy, Stuckey, Meeks
SF: Deng, Iggy, Middleton
PF: Randolph, Howard, Randle, Gordon
C: Dre, Howard, Gobert

Pointti hakusessa, PF:ltä löytyy tarjontaa.
 
Viestejä
407
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Jobes BigMen jatkaa kaudella 2014-2015 nimensä mukaisesti ihaillen isoja pelaajia ja keskittyen PF/C osastoon.

Ennakkoon oli keeperinä tyylikäs Marc Gasol sentteriksi ja sitten refiller draftistä napattiin seksittömästä listasta isolla riskillä Deron "Ankle" Williams. Josko tänä vuonna? Toissa kaudella hypättyäni kesken kauden remmiin kirosin DWillin surkeaa suoritustasoa. Toivotaan nyt parempaa. B. Jennings olisi ollut tarjolla, mutta on loppujen lopuksi aika oksettava pelaaja.

Draftiin lähdettiin huikeasti ykköspickillä, mutta tämä osoittautui kahdesti draftin aikana virheeksi GM:n sekoillessa käyttöliittymän kanssa.

#29 Carmelo Anthony SF/PF tuplapositiot. Tässä tapahtui ensimmäinen virhe kun queuessa oli jo L.James, mutta esittelin emännälle käyttöliittymää ja Melon naama jäi rank listalta valituksi, oletin systeemin ottavan queuesta, mutta ei!
Noh, Melo on ihan ok, mutta olin rankannut kaverin vasta n. viidenneksi. Toivotaan hemmetinmoista rääkkiä ja kobemaista yksin peluuta. Solid 115.

#56 Thaddeus Young SF/PF tuplapositiot. Tokaa varausta pitikin odotella ja Vucen oisin napannut, mutta juuri ehti mennä. T. Young oli hätäratkaisu, mutta uskon että sopimusvuosi motivoi pelaamaan loppuun asti. 90 faboa?

#57 Dwyane Wade SG. Heti perään seuraava pick, jonka olin jo päättänyt käyttää 2. paikan pelaajaan. Wesley Matthewssta mietin, mutta otin "varman päälle" Miamin jengin leaderin eli DWaden. Uskon vahvaan comeback kauteen sysipaskassa Miamissa. 90 faboa?

#84 Larry "Läri" Sanders C. Neloskierroksella olin ottamassa Linsanitya, mutta ehti mennä. Päädyin ottamaan Lärin ainosta pelistä minkä näin preseasonilla siltä Bullsia vastaan ja oli mielestäni ylllättävän hyvä vaikka taisi lentää ulos. Blokkeja odotetaan ja vahvaa comeback kautta, vaikka Bambas ei uskokaan mieheen.

#85 Timi "Tunkkanen" Duncan PF/C tuplapositio. Edellisellä pickillä oli queuessa siis Sanders ja Duncan, että otan jomman kumman ehkä. No perkele systeemi otti mulle #84 pickillä ajan mennessä umpeen Lärin, mikä oli ok, mutta samalla Duncanin suorilta ilman ajan valumista loppuun. Tämä kaduttaa, mutta tällä kaudella uskon tunkkaseen loppuun asti. On niin tyylikäs pelaaja. Oisin ottanut Jamal Crawfordin oikeasti.

#112 Alec Burks SG/PG. Uskon saavan hyvin minuutteja ja kehittyvän jopa keeper tasolle. Erittäin hyvä haku tähän väliin. Jälleen mahdollinen tuplapositio. Jäi kismittämään, kun olin niin kiintynyt Elfrid Paytoniin, mutta meni juuri kaks pickiä ennen.

#113 JJ Redick SG. Sitten olikin jäljellä pelkkää jöötiä, joten Clipsujen kolmoslinko JJ Redick otettiin sisään rehtinä miehenä. Vaihtoehtona oli W. Chandler.

#140 Kentavious Caldwell-Pope SG, todella suuri hakuammunta riskillä. Kuulemma hyvä puolustaan ja mahdollisuuksia kehittyä hyökkäyksessä. Ei oikein ollut tässä selvyyttä ketä muita olisi ottanut.

#141 Marcus Smart PG/SG. Kuulemma kova pakittaan, joten uskon kaverin potentiaaliin kokonaisvaltaisesti ja jos Rondo myydään niin 1. pointti sen jälkeen. En usko Bradleyyn Bostonissa, joten Smart on the future. Pidän tämmöisistä mörssäreistä.

#168 Ramon Sessions PG/SG. Muistin, että on ykköspointti Kingissä, mutta olikin vielä Collison olemassa, joten hienoinen virhe. Hyvä peruspelaaja, joka voi saada rooliakin jossain vaiheessa tai sitten waiveriltä toista yrittäjää.

#169 Steven Adams C. Vihaiset promokuvat tekivät vaikutukset Tall Blacksin miehestä. Isoa roolia puolustuspäässä tarjolla Thunderissa, kun Perkins on paska ja Ibakalla ei voi ihan isoimpia kavereita vastaan pelata. Hyvä preseason alla.

#196 Mason Plumlee PF/C. Ihan sama ketä otti, joten kunnianosoituksena Team USA keikasta, otin Plumleen, joka oli aika paska Bilbaossa. Killesin mielestä Miles Plumlee oli Bilbaossa, joten vähemmän angry birds limua tulisi ottaa.
Louis Williamisin olisin ottanut, jos olisi ollut vielä jäljellä.

Kokonaisuutena draftille antaisin n. 8 miinus.
Ainakin on kokoa joukkueessa. Playoff paikkaa lähdetään hakemaan. Viime vuonna taisin olla sääliplayoffien paras?

melo-meme.jpg


GM Trancey

Depth Chart:

PG: Williams, Smart, Sessions, (Burks)
SG: Wade, Burks, JJ Redick, KCP
SF: Anthony, T. Young
PF: Duncan, (Anthony), (T. Young)
C: M. Gasol, Sanders, (Duncan), Adams, Ma. Plumlee
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Otetaas pieni recap draftista. Lähtökohdat viime kauden mestarilla ei ollut kovinkaan mahtavat. Parhaat (ainoat) keeperit treidattiin viime kauden lopulla 1-2 kierroksen pelaajiin jotta taisteiltaisiin tosissaan mestaruudesta. LeBronin siirtyminen Clevelandiin ja Boshin topdog asema täten pelasti hieman. Näihin kun lisätään vielä draftin viimeinen varausvuoro niin huhheijjaa.

Mikään näköistä excel-listausta tai muuta en ole tehnyt ikinä, mutta tällä kertaa ei ollut edes aikaa kattoa boardia ja rostereita ennen draftia joten extempore-fiiliksillä mentiin.

SKäDäM DäDäM
14 Chris Bosh, Mia C K
28 Eric Bledsoe, Pho PG K
42 Kobe Bryant, LAL SG
Edelliskaudella oli top 10 fantasypelaaja ja eipä Lakersissa kilpailua paljon heitoista ole. Toivotaan, että pysyy kunnossa.

43 Derrick Rose, Chi PG
Pari kautta polvien kanssa tapellessa, mm-kisoissa näytti kivan räjähtävältä. Keeperiksi hankittu mutta katsotaan pysyykö kunnossa.

70 Andrew Wiggins, Min SG
Minnesotan paskajengissä pitäisi minuutteja tulla ja heittoja, keeperiksi hankittu.

71 Jeff Green, Bos SF
Positiot kultaa, heittoja tarjolla.

98 Nikola Pekovic, Min C
Kunnossa pysyessään kova luu, Love lähti pois viemästä heittoja ja levyjä.

99 Carlos Boozer, LAL PF
Saletti aloittava PF.

126 Paul Pierce, Wsh SF
Positiot kelpaa ja alkukaudesta pitäisi minuuttejakin tulla loukkaantumisista johtuen. Vieläkö on bensaa tankissa?

127 Amir Johnson, Tor PF
Killeksen viime kaudella loistavasti scouttaama pelaaja, täysin sillä varjolla varasin.

154 JaVale McGee, Den C
Mikäs helvetin varaus tämä oli?

155 Gerald Henderson, Cha SG
Pitäisi aloittaa Charlottessa ja saada mukavasti minuutteja.

182 Randy Foye, Den SG
Viime kausi loistava ja tuplapositiot mukava lisä, todennäköisesti pian kuitenkin waiverilla.

183 Paul George*, Ind SF
Viimeisellä vuorolla George ensi kauden keeperiksi. Saa majailla IR:llä koko kauden. Tarjouksia otetaan toki vastaan.

Trading block päivitetty, eniten blockissa Peko ja Boozer.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Pohatalta, Mokeskilta ja spudilta odotetaan Draft Recap + Team Analysis postausta sunnuntain treidihulinoihin mennessä. Jos analyyseja ei tule, ryhtyy #Neuvosto toimenpiteisiin.
 
Viestejä
1 729
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Mokeski laittaa toistaiseksi lapun luukulle tämän kauden osalta. Liian paljon huonoa tuuria yksittäiseen kauteen, ja Westbrookin loloukkaantuminen vei maun koko hommasta lopullisesti.

Katsotaan kuinka pitkä tauko Westbrookille tulee. Se määrittää tankkaanko parhaat pelaajat pois luksusluokan keeperistä vai tavoitellaanko vielä passiivisesti pudotuspelipaikkaa. Joukkuehan on käytännössä kasassa pudotuspelejä ajatellen, ainoastaan SG-osastoa voisi vahvistaa Tyson Chandlerin kustannuksella jos jotakin.

Mutta King James-vetoisesti seuraavat viikot tai kuukaudet, toki käyn chatissa pyörähtelemässä kuulumisten vaihtamisen merkeissä tasaisin väliajoin ja mahdollisia ongelmatilanteita selvitellen, mutta muuten fantasykiireet loppuivat tähän.

Ensi kaudella uutta yritystä.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Mokeski sanoi:
Mokeski laittaa toistaiseksi lapun luukulle tämän kauden osalta. Liian paljon huonoa tuuria yksittäiseen kauteen, ja Westbrookin loloukkaantuminen vei maun koko hommasta lopullisesti.

Katsotaan kuinka pitkä tauko Westbrookille tulee. Se määrittää tankkaanko parhaat pelaajat pois luksusluokan keeperistä vai tavoitellaanko vielä passiivisesti pudotuspelipaikkaa. Joukkuehan on käytännössä kasassa pudotuspelejä ajatellen, ainoastaan SG-osastoa voisi vahvistaa Tyson Chandlerin kustannuksella jos jotakin.

Mutta King James-vetoisesti seuraavat viikot tai kuukaudet, toki käyn chatissa pyörähtelemässä kuulumisten vaihtamisen merkeissä tasaisin väliajoin ja mahdollisia ongelmatilanteita selvitellen, mutta muuten fantasykiireet loppuivat tähän.

Ensi kaudella uutta yritystä.

resized_business-cat-meme-generator-mayne-i-should-get-every-injury-prone-player-f2678c.jpg
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Muistutetaanpa 24 tunnin säännöstä kokoonpanojen suhteen. Eli jos unohdat jonkun pelaajan penkille, niin sinulla on mahdollisuus saada pisteet itsellesi ilmoittamalla seuraavan vuorokauden sisällä unohtaneesi pelaajan/pelaajat. Sääntö on voimassa vain, mikäli game limitillä ei ole enää mahdollisuutta tulla täyteen viikon aikana.

Kottii sai Hollis Thompsonin 79.5 pistettä itselleen, koska ilmoitti chatissa unohduksesta. Keyser Söze ei saanut pisteitä Kyle Singleristä, koska ei ilmoittanut unohduksesta.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Tappio tulee Sampsua vastaan, ei mahda mitään. Vähän pelejä, loukkaantumisia ja surkeaa alisuorittamista koko viikko, mutta eipä tuo mikään selitys ole, kun Sampsulla oli näköjään vieläkin vähemmän pelejä ja silti tämä haki voiton.

Depth chart:

PG: Teague, Jennings, Jack, Williams
SG: Butler, Smith, Temple / Jack, Williams
SF: Ariza, Gallinari / Butler, Smith
PF: Love, Horford, Plumlee, Thompson / Gallinari
C: Olynyk / Love, Horford, Plumlee

Ensi viikolla vastassa PeytonAtPrimeTimen porukka, pelejä näyttäisi tällä kertaa olevan ihan mukavasti ja loukkaantumistilanne näyttää tällä hetkellä hyvältä, joten luonnollisesti voitto on hakusessa.

Trading blockissa ovat Jennings, Teague, Horford, Olynyk, Smith ja Thompson - laittakaa tarjouksia tulemaan. Kohuttuna super sundayna ei saatu mitään aikaan, kun chat oli täynnä varovaisia paskahousuja. Älkää huoliko, moraalini ei anna myötä kusetustradeille. Vain reiluja tarjouksia ja treidejä!
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Ensimmäinen viikko meni varsin mallikkaasti, ainoana managerina tuli operoitua 3000 pisteen ylitys jne.

Waiverilta ei tullut mitään operoitua, kun yksikään omista pelaajista ei vielä ole kostautunut DUDiksi. Dieng ja Bradley ovat olleet eniten liipasimella, mutta Dieng on selkeä koko kauden projekti ja Bradley oli viime vuonna +73.4, joten kärsivällisyyttä riittää hänellekin.

Pointtiosastolla Holiday aloitti kauden hieman ruosteisesti, mutta jo toisessa pelissä tuli 120 fapon jytky. Ei tarvitse siis tästä Top2 keeperistä olla huolissaan. Donald Sloan on hyvä lyhyen tähtäimen betsi, tosin samalla hänen takiaan jäi Norris Cole ja Devin Harris välistä, jotka voivat tuoda iloa vähän pidemmäksi aikaa. En nyt kuitenkaan ala 90 fapon tasolla operoivaa pointtia vaihtamaan tässä vaiheessa poiskaan.

SG-jannuista Jammu on ollut sitä mitä luvattiinkin, vaikka yksi matsi jäikin pikkuinjurin takia välistä. Harden on Top5 janari kuten tiedettiin ja Evan Turner on ollut decent tähän mennessä.

SF-positiolla Paskons on aloittanut hieman vaisusti, mutta eiköhän tuo 90 fapon paikkeille kiristele kuten ennakoitu. Perry Jonesia olin jo tunkemassa withuun, mutta onneksi pidin ekan pelin jälkeen miehestä kiinni. 107 ja 125 fapoa viimeiset kaksi peliä. Jotenkin sellainen perstuntuma, että kaveri on avauksen SG Top Dogien palattuakin ja warma 80 loppukaudestakin. Steal Of The Draft? MKG myös hyvä alku, harmi että otti hittiä viime yönä. 10 minuutissa 33 fapoa siinäkin pelissä. This Kid Is For Real!

PF-paikalla Griffin +100 fapon tahdissa, Jorman Hill operoi jo ekan 100 fapon pelin ja Sullinger napsautti 89 tauluun toisessa pelissään. Näyttää siltä, että operoitavista on tullut operoijia!

Sentteripuolella Dieng tulikin käsiteltyä. Leading man Kusins avasi kauden parilla normipelillä, mutta eilen illalla sitten se 34/17 Clippersin naamaan ja isojen miesten osaston Top Dog mantteli haltuun.

Toisella viikolla vastassa helppo spudin makustelijat, jolla Beal, Young, Gibson ja Jackson telakalla. Itselle tulee 46 peliä, eli yhden saa missata injureihinkin. 2-0 kutsuu.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy 2014-2015

Koripallo.com Fantasy League statement - Kyle Singlerin pisteet

Keyser Söze ei saanut pisteitä Kyle Singlerin (40 fp) unohduksesta, koska 24 tunnin deadline unohduksen ilmoittamisesta ei täyttynyt. Sääntö julkaistiin vasta lauantaina illalla Singlerin tapauksen ilmoitusajan umpeutuessa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Koska Keyser Söze ei ollut tietoinen säännöstä, hän ei voinut ilmoittaa unohdusta 24 tunnin sisällä. Tämä ei toki poista sitä, että Keyser Sözen olisi pitänyt tajuta kysyä pisteitä viime kauden perusteella, aivan kuten Kottii teki.

Koripallo.comin Fantasy League pahoittelee säännön myöhäistä julkaisemisajankohtaa.

Suunta Hakki - La Bamba's Cupcakes lopputulos (2540-2508) ei muutu.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös